bivirkninger

Hei dere! Det har vært litt stille fra meg her inne nå et par dager, og det er mest fordi jeg har begynt å merke bivirkningene av Isotretinoin. Jeg har ikke lyst til å ta livet av meg heldigvis, men det er mest øyene som får gjennomgå. De svir noe grusomt, hele meg føles generelt sett veldig tørr men jeg har alltid med meg fuktighetskrem og noe til leppene, så jeg skal ta meg igjennom det. Eneste som er litt demotiverende må være at dette bare er starten og at det kommer til å bli verre, jeg må bare huske på hvorfor jeg i det hele tatt gjør dette, og hvor bra det kommer til å bli!

Vel, nok snakk om meg og mine urenheter i huden, det er vel grenser på hvor spennende det kan være. Har dere det fint? Jeg har det sånn egentlig veldig bra. Jeg nevnte for dere litt tidligere at jeg skal på et par visninger denne uken, og alle er satt til idag – jeg krysser fingrene for at det dårlige været holder folk hjemme, at jeg er eneste person på alle visningene og vinner enhver budrunde jeg måtte ønske :D Men slik er det desverre ikke, jeg vet ikke hvor innsatt dere er i boligmarkedet for tiden men for meg som skal selge er det ekstremt bra – det er veldig få leiligheter på markedet, og MANGE kjøpere. Men.. jeg skal jo kjøpe også, noe som vil si at alle leilighetene er dyrere enn de “burde” være. Jeg synes hele prossessen er utrolig stressende, jeg må jo ha et sted og bo, samtidig bør jeg selge nå som markedet er så bra. Wæh.. Selv om jeg ærlig må innrømme at jeg er så forbanna stolt når jeg står der på visningen med alle som er enten 40 + eller folk på min alder som er der med foreldrene sine som betaler leilighetene for dem. Da tenker jeg bare.. jeg har klart dette på egenhånd!

Visningene pågår fra klokken 13-17 i ettermiddag, så er det som vanlig rydding av hele leiligheten når jeg kommer hjem.. Da kan jeg ta litt bilder hjemme, om dere ønsker? ♥ Vise dere litt interiør osv, siden noen har spurt!

119 kommentarer
    1. Hvilken visninger skal du på? jeg skal og på visninger i dag, leter etter flere å gå på og!
      🙂 Lurer også på hvorfor du skal på visning alt når? er du ikke fornøyd med leiligheten du har:)?

    2. Kjøp deg øyendråper på apoteket! Tørre øyne er det verste jeg vet, har alltid dråper i veska 🙂

    3. Hei 🙂 ville bare fortelle deg om mine erfaringer med disse tablettene, og håper at det kan hjelpe deg litt 🙂 jeg har selv hatt hele tre kurer med isotretionin, uten at det hjalp meg.
      Det vil si, jeg ble helt kvisefri etter første kur, men etter en stund kom kvisene tilbake. Legen sa da at noen få trenger to kurer. Jeg var egentlig drit lei pillene og bivirkninger, men var desperat etter å bli kvitt kvisene (hadde store byller i hele ansiktet, hals og rygg). Det samme skjedde igjen, først ble jeg kvitt kvisene, men så kom de tilbake igjen. Prøvde så en tredje og siste kur, også denne uten at resultatet ble permanent.
      Det jeg ble sittende igjen med er bivirkninger jeg fortsatt ikke er kvitt, selv om det er et år siden jeg sluttet på siste kuren. Sliter fortsatt med veldig tørre lepper og munntørrhet. Må konstant ty til gelepasta og sugetabletter for å ikke tørke helt ut i munnen. Legen forsikret meg om at bivirkninger ville ta slutt så snart jeg sluttet på pillene, men det har ikke vært slik for meg. Ikke ble jeg kvitt krisene heller.
      Det som har hjulpet meg med å bli kvitt kvisene nå det siste halve året er å endre kostholdet mitt. Har sluttet med alt av melkeprodukter og gluten (særlig hvete) og prøver å holde meg unna sukker i tillegg. Huden er et speil på hvordan kroppen din har det på innsiden. Tablettene løser ikke prøplemet ditt, det bare lager flere:-( ville bare tipse deg om at dette med p endre kosthold faktisk virker. Leger osv vil fortelle at det ikke har noe å si eller at det ikke vil utgjøre en stor forskjell, men det er bullshit! Prøv å se selv;-) i tillegg kan detox være lurt så du blir kvitt alle avfallstoffer i kroppen:)
      Håper du blir kvitt kvisene:) du er nydelig uansett <3 <3<3

    4. Henriette, det gjelder jo bare deg. Sophie har en lett hud å kurere og kommer bare til å trenge en kur. Bivirkningene kommer til å forlate kroppen innen noen måneder etter kuren.

    5. Du kan jo da virkelig ikke vite om det er foreldrene som betaler for dem, selv om at dem er med på visning. Kanskje dem skal vise dem hva slags skavanker dem trenger å se etter o.l..

    6. Du kan jo ikke ta for gitt at du er den eneste unge på visning som skal kjøpe leiligheten selv.. Utrolig umodent av deg å tenke slik. Det er uansett veldig få unge mennesker som har muligheten til å tjene så lettjente penger som deg. Du burde være mer ydmyk og ikke se på deg selv som en helgen siden du kan kjøpe en leilighet med egne penger.

    7. Alstå.. sjekker du skattelistene og navnet ditt så ser jo alle at du ikke har klart alt alene, uten hjelp eller lån? KAn du forklare litt mer hva du mener med uten hjelp, for nå virker det som du lyger..
      Og hva har skjedd med kinnene dine? Du ser helt annereledes ut, du ser virkelig lite naturlig ut så ironiskt at du er så opptatt av det naturlige…
      Har du også operert nesen din på nytt? På header bildet ser det ut som du har operert enda mer, nesten michael jackson nese. Det ser helt, helt forferdelig ut. Hvorfor operer du deg så mye?.. Jeg skjønner ikke deg. Hva synes familien til kjæresten din/eller fremtidige, om en som er så operert og falsk?

    8. Hei! Jeg sliter ofte med veldig tørr hud i ansiktet, og noe som hjelper er å spise en teskje med kokosnøttolje daglig! Huden absorberer ikke fuktighet fra kremer spesielt godt, fordi huden vår har mange lag og er ment å beskytte oss fra ting som kommer utenfra. Derfor er det mye mer effektivt å fukte huden fra innsiden, ved å spise (umettet) fett. Så, kokosnøttolje, avokado, olivenolje, nøtter, spis mer av det og lykke til!

    9. Hadde vært koselig om du kunne dele bilder av hele leiligheten din? og skrive litt om hvorfor du velger å selge å kjøpe ny? 🙂

    10. Du burde egentlig bare skifte om p pillene dine til diane. Har fått på denne kuren, ble kvisefri, men kom tilbake etter ca 1,5år… Kjipt! Diane er egentlig et kvisemiddel men fungerer også som en p pille:-)

    11. Jeg har veldig lyst til å høre mer hvordan ting går med Isotretinoin, har lyst til å starte på dette selv. Men hvor lenge skal du gå på det? Jeg har lest at man ikke kan sole seg når man går på det, så hva gjør du eventuelt når du skal til USA, og til sommeren? (Hvis du skal gå på det til sommeren da)

    12. Jeg vil gjerne høre om hvordan kuren utvikler seg for deg og hvordan du takler å gå gjennom det, så gjerne kom med et lite avsnitt hver uke om hvordan det går og hva som er nytt osv! ^_^ helst vær HELT ærlig og ikke sugar code detaljene 🙂

    13. Hei. Har selv gått på iso. Jeg er 21 år. Begynte på de for tre år siden. Har ingen kviser lenger. Helt fin, blank hud. Fikk tilbake kvisene så snart jeg sluttet på diane(p-pillene). Anbefaler deg å gå på diane i to år etter du har sluttet på iso.
      Jeg fikk bivirkninger som: veldig smertefult i kroppen/mest ryggen ved trening, blødde plutselig neseblod- ofte. Ble veldig rød i ansiktet-noe jeg fortsatt sliter med: fordi huden blir veldig tynn. Derfor sliter jeg med at ved litt stress eller trening så rødmer jeg. Anbefaler deg på det sterkeste og holde ansiktet ditt laaangt vekke fra sol mens du går på tablettene. Skal du ut i sol eller snø, BRUK solkrem eller hudkrem med UV beskyttelse. Huden din tåler minimalt denne tide
      Lykke til 🙂 klem

    14. Jeg synes også du burde være litt mer ydmyk og ikke sitte på den høye hesten din og tro at du er den eneste som klarer deg selv og barw automatisk tro at foreldrene som er med “barna” sine er der fordi de skal betale. Det er greit å ha med noen som har litt mer erfaring enn dem selv. Så den delen av innlegget synes jeg var litt spydig fra deg.

    15. Har gått på Isotretinoin i sammenheng med kreftbehandling. Huden blir veldig tørr, men regner med at du har litt mindre dose enn meg. Anbefaler hudolje i dusjen og ikke for varmt vann!

    16. Jeg har gått på iso i 42 dager nå å har ikke sett forbedringer så vi får rett og slett bare vente å se.. alle sier at det blir best resultat etter 4-6 månder men det kommer til å være verdt det! 😀 Jeg er 15 år foresten om du lurte haha.
      Jeg vet hvordan det er å ha dårlig selvtilitt fordi kvisene bare stikker frem og ødelegger alt.. skulle ønske jeg kunne ta av meg sminken en kveld uten å måtte liste meg inn på rommet mitt så ingen skal se pizzatrynet mitt.

    17. Kaja S: Det at hun opererer seg eller ikke opererer seg er faktisk ikke ditt problem. Hold dritten for deg selv, det er ingen som fortjener slike negative kommentarer i livet som du kommer med. Tenk om noen hadde skrevet noe slikt om deg. Da hadde du grått, gitt.
      Tenker det å kunne lære deg den gylne regel hadde vært bra for deg. Søk den opp. 🙂

    18. Hei! Jeg går også på Isotretinoin, og jeg gleder meg til jeg er ferdig med kuren 14. april. I begynnelsen er det verst, men du blir vant til det etter hvert. Kjøp deg en god håndkrem, jeg bruker en krem fra Locobase, og en god ansiktkrem, jeg fikk anbefalt Effaclar H av min hudlege, og den er veldig god.
      Jeg har prøvd veldig mye, både produkter fra apoteket, kremer fra legen og antibiotika, men ingenting har fungert ordentlig.
      Hold ut; det blir bedre etter hvert!

    19. Olivia: Nei jeg hadde ikke grått om noen hadde sagt det om meg?
      . Og hadde jeg hatt 30 000 lesere hadde jeg ikke promotert den falske skjønnhetsgreia så sagt at jeg var så jævla jordnær. Bare se hva faen som har skjedd med SOphie siden hun begynte å blogge, hun ser jo helt annerledes og unaturlig ut. Det er aboslutt ikke pent, det er stakkarslig å tenke på at hun fortsetter å gjøre seg selv falskere og værre. Hvordan skal det ende? Kanskje hun får oppslag i FHM (igjen) ? Ånei.. vent det ble konk… Kanskje hun får være med i tv igjen? Ånei vent… det var så sykt lave seertall at de aldri får budsjett til å gjøre noe igjen.
      Det er helt fantastisk å se en jente som er like gammel som meg, ha så lite ambisjoner og selvinnsikt. Komd eg på skolebenken og gjør noe skikkelig, heller enn å streve rundt som en forbanna 16 åring om 10 år også.

    20. Jeg liker deg veldig godt, men nå er du på høye hesten! Er mange som går med foreldre fordi de ønsker erfaringer og tips fra erfarne. Og hva så at mange får hjelp fra foreldre? Boligmarkedet er jo så dyrt. Jeg får jo hjelp fra besteforeldre, men fordi de vil det selv. Jeg har ikke bedt dem eller tvinge dem til å gi meg penger i kapitalen. De gjør det fordi de vil. Skal jeg bare takke nei, og klare meg selv? Neppe, det er ikje lett når en er førstegangskjøper. Mange misunner meg, fordi de må spare selv. Foreldre har ikke nok til å hjelpe dem. Såå. Og ikke alle tjener en million som deg feks. Jeg vil heller ha en betydningsfull jobb enn å være blogger, for det er ikke meningsfullt. I tillegg må du håndtere dritt hver dag, og det er ikke så luksusiøst å være blogger. Okei, du har klart det. Gratulerer! Men vær grei å ikke se ned på oss andre som får hjelp. Er det ikke bra at vi får hjelp slik at vi kommer inn i markedet?
      Eller er du misunnelig fordi vi andre får hjelp, og ikke du? At du måtte gjøre det på egen hånd eller?

    21. Hei Sophie Elise!
      Jeg er enig med mange her at du burde heller fremstå litt ydmyk og ikke så høy på pæra som du virka her. Ja, du har vært heldig og oppnådd mye, selvstendig er du også. Men husk at uten oss hadde du ikke hatt de pengene du har til å kjøpe leilighet. De fleste tar med seg foreldrene sine for å få hjelp, så de slipper å brenne seg på et kjøp. Snakker da av erfaring selv. De aller fleste jeg kjenner på min alder (er 22) har leilighet som er kjøpt og betalt selv uten hjelp fra foreldrene. Så det er fult mulig, man trenger ikke å være toppblogger for det 🙂
      En annen ting: HVA er greia med å rakke ned på utseende til Sophie? Hva oppnår dere med det? Da kan dere umulig ha det bra med dere selv.
      Lykke til med kjøp og salg av leilighet!

    22. Nei dessverre har jeg ikke råd til egen leilighetet med juss studier og jobb vedsiden! Men en dag kan jeg det! Å da skal jeg jammen være stolt av meg selv, som har jobbet HARDT hver dag for og komme meg dit. Jeg må innrømme at jeg sitter å fniser litt når du skryter over og ha “klart alt selv” pengene dine er så lett tjente, du har en veldig fleksibel “jobb” og kan velge hvordan dagene dine skal være selv.Sorry men jeg har mye mer respekt fpr de som kommer seg opp og fram ved HARD jobbing.
      -jente 22

    23. Hei! jeg har selv gått på isot./roaccutan, og fikk anbefalt å starte på veldig lav dose (feks bare ta en pille annenhver dag) for så å øke gradvis – man må jo selvfølgelig avtale med legen når man skal øke dose osv. På den måten slipper du unna utbruddet som de fleste som kjører rett på opplever ! 🙂

    24. Jeg har gått på det selv, men måtte avslutte etter 3 måneder allerede. Jeg har aldri hatt noen form for depresjon, men disse tablettene fikk meg til å føle meg helt jævlig..

    25. Du har all grunn til å være fornøyd, Sophie, men som mange påpeker virker du ganske spydig og høy på deg selv i måten du uttaler deg på. Jo, du har kanskje tjent deg opp penger på egenhånd, men den største takken bør faktisk leserne dine ha. Om ingen hadde lest bloggen din ville du aldri fått tjent deg opp nok penger til å kjøpe bolig i så ung alder. Hvorfor leser folk bloggen din? Det kan det være mange grunner til. Du er pen. Det trekker folk. Du har tatt operasjoner, det fenger folk. Du har med andre ord hatt et svært godt utgangspunkt helt fra starten av.
      Jeg sier ikke dette for å være slem, jeg ønsker simpelthen å få deg til å forstå bedre. Jeg kunne lett vært i din situasjon, hadde jeg bare vært født med ditt utseende. Men det er jeg ikke, og derfor er det du som kan gå rundt og skryte av hvor mye du har klart, mens jeg kan være litt sånn bitterfitte og tenke “gidd a”. Bloggen din ville aldri blitt stor dersom du ikke så bra ut. Utseendet ditt har tatt deg dit du er i dag. Kanskje bør du ha akkurat det i bakhodet når du sitter der på din høye hest. Flere av de menneskene som er på visning har ikke hatt det like lett som deg. De er ikke “pene nok” til å gjøre karriere av å posere i undertøy på en blogg O.l.
      Jeg kaller meg selv bitterfitte her, ikke fordi jeg egentlig ER særlig bitter, men fordi jeg er oppgitt. Vær fornøyd, vær glad og takknemlig, men gå ikke rundt og tro du er bedre enn noen eller at du har gjort alt alene. Leserne dine har 50% av æren. Genene dine 20%. De resterende prosentene er dine, fullt og helt, fordi du har klart å holde på leserne dine gjennom å “sjokkere” med operasjoner, uttalelser og bruk av ulovlige stoffer (melanotan, weed osv).

    26. Hvordan føles det for Robin som er eldre enn dg når du er så nedlatende mot mennesker som får hjelp hjemmenfra eller ikke kan kjøpe eget? Han er jo bare et påheng for din del?

    27. Du er så utrolig nydelig med kort hår, og du ser bedre og bedre ut for hver gang jeg klikker meg innom bloggen din. Fine, fine Sophie <3

    28. Har gått på isotretonin i snart 6 uker. Hittil har jeg kun hatt neseblod og veeeeldig tørre lepper, og lite energi på trening, ellers helt fin!! Men de siste dagene har ryggen og spesielt knærne begynt å verke skikkelig. Det gjør så vondt i leddene at jeg sliter med å sitte på huk og gå i trapper.. Trodde jeg var heldig og slapp unna med lite bivirkninger, men tok vel feil 🙁 håper det gir seg og ikke blir værre!

    29. Hahaha, seriøst? Klart dette på egenhånd? Hva med alle leserne som har fulgt deg gjennom hele prosessen? Får de noe creds eller?

    30. Hadde de vært like “rike” som deg, hadde de sikkert ikke trengt foreldrene sine. Høres ut som om du føler deg bedre enn de andre på din alder fordi du har mer penger? Fordi du ikke sliter med penger, fordi du er mye heldigere enn de? Tenk å føle seg så mye bedre enn andre fordi du har penger. Jeg ville heller byttet bort alle pengene og være “fattig” enn å tenke slik som deg.

    31. Her ser jeg mange misunnelige lesere i kommentarfeltet!
      Ro ned reka! Sophie Elise har en jobb, en ganske godt betalt en og! Men hvorfor da?
      Fordi hun valgte den selv, det var hun som opprettet denne bloggen. Hun har slitt og strevd for hver eneste leser (her smører vi litt tykt på, but still!)
      Hun valgte rett yrke- skal si det var lønnsomt av henne også. Og da mener jeg at hun skal få lov til å leve akkurat slik hun ønsker, uten at folk skal stå på utsiden og kritisere. Jeg tipper de fleste her som kommenterer negativt virkelig skulle ønske at de hadde samme muligheter som Sophie har. Dessuten synes jeg Sophie gjør en god jobb, hun skriver utrolig bra!
      Men selvfølgelig er det alltid noe som leter etter noe å ta henne på! De som gjør det må være utrolige kjipe personer til vanlig og, tenker jeg.
      Tenk å bruke tiden sin til å grave etter andres feil, og å dra ting ut av perspektiv! Det er ingen god timesbetaling i det. Så skjerp dere! Bruk heller tiden deres til noe fornuftig!
      Vel ingen er perfekte, synd dere ikke har skjønt det før nå!

    32. På hvilken måte har du jobbet for 1 krone i livet ditt og hatt en ordentlig jobb hvor du sliter ræva av deg for å kunne betale for regninger. Du har klart dette på egenhånd? Du har klart å tjene i det hele tatt takket været bloggen som har gir deg inntekt og som igjen har gitt deg muligheten til å være med på bloggerne og tjene enda mer penger.
      Bare fordi flere unge går med foreldrene sine på visning betyr ikke at det er foreldrene som skal punge ut med penger for dem. Foreldre har mer erfaring og kunnskap enn barna som kanskje skal kjøpe sin første leilighet.
      Og nei de fleste av oss har kanskje ikke råd til å kjøpe leilighet ettersom vi går på skole og må jobbe ved siden av. Du trenger ikke å være kjepphøy og tro noe mindre av andre mennesker, takk.

    33. Hei hei Sophie!
      Jeg vil bare anfefale deg A-krem til ansiktet når du går på disse tablettene. Hudlegen kommer sikkert til å anbefale deg en tynn krem fra apoteket, men den svidde noe helt for j**** for meg, så A-krem is the shit! Og Carmex til leppene. Jeg har selv gått på roaccutan som var det de brukte tidligere, hele tre ganger. Det er noe dritt, men du må bare se fremover selv om det kan hend det blir tøffe tider. Du er utrolig pen og sjarmerende uansett! 😀 – Lisa

    34. Digger deg vanligvis, men i dette innlegget virker du litt høy på pæra :/ du må huske på at det er takket være oss lesere at du har mulighet i så ung alder til å kunne kjøpe leilighet. Er kanskje ikke så mange i din alder som kjøper bolig, fordi mange rundt din alder driver i motsettning til deg å studerer. Det er vel storsett butikkjobber man får uten utdannelse, noe som gjør at det å kjøpe en leilighet blir vanskelig. Kanskje det er her noen foreldre er snille å spytte inn litt penger, fordi de vil at barnet sitt skal bruke penger på andre ting enn å få enda mer i lån. Det at foreldre er med på visning, betyr ikke nødvendigvis at foreldrene kjøper leiligheten for dem heller. Hadde jeg skulle flyttet hjemmefra, så ville jeg hatt med foreldrene mine, da jeg rett og slett ikke vet hva som er lurt å se etter. Mine foreldre har mye erfaring/kunnskap i forhold til boliger, prisklasse og da er det bare en stor fordel å ha med foreldrene sine. Uansett, lykke til på visning og håper du finner noe fint 🙂

    35. Herregud da. Folka tar jo ikke alltid med seg foreldrene på visninga. Men om det er unge folk der, er sjangsen stor for at foreldrene kausjonerer for dem. Ikke vits i å kommentere noe mere på det i kommentarfeltet folkens, for det er FAKTA.
      Sophie elise, digger at du er deg selv, og står opp for hva du gjør 🙂 u go girl

    36. Sånn helt forbanna seriøst til dere som ser ned på henne! Du som sitter bak den forbanna skjermen på dataen og bor hjemme hos mamma burde være flau! Sophie har kjøpt seg egen leilighet med sine egne penger som hun selv har tjent og du som sitter bak skjermen er bare misunnelig på henne fordi hun bor alene! 😊 dere som snakke stygt om at hun tjener jo bare penger på blogg burde se hvor mye arbeid det egentlig er og kanskje vurdere det dere sier!
      Jeg er utrolig stolt av deg sophie! Stå på! ❤️

    37. Hei søte deg! Jeg ble ferdig med den samme kuren i desember og det er det beste valget jeg har tatt. Jeg har fått et helt nytt liv etter endt kur. Å ha uren hud er en bagatell for de som ikke har opplevd å ha ansiktet dekket! Men jeg lover deg at det er verdt det tilslutt. Jeg trodde faktisk at kuren skulle gi meg flere bivirkninger og skulle være verre enn hva det egentlig var. MASSE LYKKE TIL SOPHIE! Dette kommer du til å klare kjempe fint <3

    38. Anbefaler å kjøp deg fuktighetsgivende øyedråper hos optiker/apotek, og også neseolje som finnes på apotek. Masse lykke til! Vurderer samme kur selv 🙂

    39. Tror du skal være glad for at faren din styrer økonomien din, Sophie 🙂
      Så hjelp av foreldre får du også:)
      JEG synes det er flaut at ei jente på 20 i full jobb (bloggen), faktisk ikke kan forvalte egen økonomi…

    40. Du har grunn til å være stolt. Men du er absolutt ikke alene om det, sophie. Mange som klarer å kjøpe seg leilighet i ung alder, til og med uten blogg.
      Jeg er ung, slik som deg, og har kjøpt leilighet på egenhånd. Syns du skal være litt mere ydmyk. Jeg var for eksempel også alene på visning.. Hvis det er det som avgjør om man betaler selv eller ikke?
      Fint marked å selge i nå, men man skal også kjøpe i det samme markedet – ergo vil det ikke gi deg veldig mye i pluss.
      Lykke til!

    41. Begynte på denne kuren jeg også, faktisk akkurat samme dag som deg så jeg etterpå. Har prøvd alt annet, så var glad hudlegen anbefalte meg dette.
      Var veldig usikker med tanke på bivirkningene, men satser på at det er verdt det. 🙂
      Hittil går det fint, har bare sykt tør hud i ansiktet, flasser liksom, men bruker god krem, så krysser fingra for dette 😀
      Lykke til med boligjakt 🙂

    42. Går på Isotretinoinkur selv nå, har holdt på i 3mnd. Forbered deg på at du kan bli sinnsykt tørr, spesielt på leppene! Jeg bruker lypsyl fra Aco (den mintgrønne) og ansiktskrem fra La Roche-Posay. Ser noen anbefaler a-krem her, men det må du absolutt ikke bruke!! Ja, det kan svi å ha på ansiktskrem fordi huden er så tynn, men Isotretinoin er basert på a-vitaminsyrer og det står klart og tydelig i den brosjyren du vanligvis får av hudlegen at du skal holde deg unna a-vitamin produkter og tilskudd. For eksempel skal man heller ikke ta tran mens man er på kuren. Er ikke noe rart at enkelte må gå på mange kurer etter hverandre om de holder på å kludre til på egenhånd….
      Jeg har blitt så godt som kvitt alle kvisene mine, og fått helt glatt og fin hud. Har fortsatt 2,5mnd igjen, så har god tro på at resultatene gjør bivirkningene verdt det. Lykke til!! 🙂

    43. Du ser ut som en gravid tegneseriefigur med de kinnene… Ikke på en positiv måte. Kan du ikke bare være deg selv?? Du er 20 år og har allerede botox i panna, liksom. Du snakker mye om verden og det store perspektivet, men hvor er ditt eget perspektiv? Du sier kroppsfiksjonen er en sykdom. Så skaff deg ordentlig hjelp da, i stedet for å stikke en sprøyte hver gang du er nedfor eller ikke får nok oppmerksomhet. Du er jo praktisk talt en sprøytenarkoman

    44. Ja, om de andre på visningen bare kunne slutte i sin jobb som sykepleier/butikkmedarbeider, fått seg silikonpupper og startet rosablogg så kunne de kanskje også kjøpt seg egen leilighet..

    45. Skal starte på samme kur snart, så er helt toppers om du oppdaterer på hvordan det går de neste ukene! Skal følge med!

    46. Dæven altså, nu blei æ jævlig irritert. Kordan i alle daga kan du komme å si at alle ungdomman som har foreldran sine med på visning ikke betale det sjøl? Har du i det hele tatt hørt om at det e godt å få råd og diverse fra dem
      Som har erfaring? Satan du e høy på pæra. Å dessuten, kordan kan du si at du har klart det helt sjøl? Hadde det ikke vært for leseran dine så hadde du vært en av dem som har foreldran sine med på visning og som IKKE betale sjøl.

    47. Jeg har betalt regninger selv siden jeg var 15. Og du har lært deg det først nå i det siste. Bra jobba.

    48. Fyfaen Sophie, du har jo ingen ambisjoner what so ever, en blogg?? Det kan alle klare. Det nederste bilde er en helt annen enn hun sm var søt og litt uskyldig (men fortsatt spilte på sex seff)
      Det må vær så jævlig flaut å være kjæresten din, tenk hva faen vennene og familie tenker om en som ser så falsk ut.. Altså du kunne glidd rett inn i hollywood fruer. Og hvor gammel er du?! Du ser alt enn yngre ut med den nesen.. Og leserene er de som har gjort at du får penger i det hele tatt. Har du NOEN gang hatt en jobb? uten om å være på tv?
      Du er det mest desperate blogger mennesket jeg har sett og nå gidder jeg ikke følge deg mere. Dette var dråpen.. Du tenker jo ikke på de leserene som en gang så opp til deg, før du ble helt avhengi av å operere deg slik, skryte over leiligheten din og hvor flink du var til å danse. Over og ut, aldri igjen.

    49. Jeg har gått på isotretanioinen 2 ganger, den første i 6 måneder og den siste i 2.. Nå et jeg helt kvisefri og har vært det i ett år. 🙂 Og bivirkningene ga seg rundt 2 uker etter at jeg sluttet med de. 🙂 Et hint for å dempe bivirkningene er å holde seg langt unna a-vitamin, grunnet at behandlingen egentlig er a-vitaminforgiftning og om en får ennå mer a-vitamin mer enn det preparatet i tablettene gir så får du større smerter. Lykke til :)) Og nei, ble ikke depressiv i perioden, men mer rolig:)

    50. syns også det manglet noe udmykhet her. har fulgt med deg ganske lenge, og dermed sett at du får ganske mye hjelp fra foreldrene samtidig som du oppfører deg som et lite bortkjemt tennåring av en alder på 20 mot dem..så den den mest selvstendige er du nok ikke. Har også sett på bloggerne der du e høy i hatten ganske ofte, spessielt da du kjøpte leiligheten, slik oppfører ikke folk seg som faktisk har jobbet hardt for det de har. Du har hatt meget flaks i livet. på tide å modnes opp og være takknemlig for det du har fått i livet? å bli en toppblogger handler om å ha ekstrem flax, det har nesten den samme oddsen som å vinne i lotto.
      Liker deg Sophie, men du begynner å bli eldre nå. kanskje ta seg sammen? fint med kort hår btw.

    51. Jeg fikk alvorlige bivirkninger etter under 2 mnd på de tablettene, jeg måtte slutte på dem etter bare 2 av 6 mnd ettersom at kroppen min ble værre å værre. Måtte slutte på skolen 1 mnd etter. Jeg ble sykere å sykere, og dette gir seg ikke etter å ha sluttet på tablettene. Hvem vet hva som kunne skjedd med meg om jeg hadde fullført 6 mnd av den kuren.. Så vær forsiktig og lytt til kroppen, og slutt kuren hvis det skjer noe alvorlig. Men det er ikke alle som får livsvarige plager, du kan være heldig!:)
      Men neseblod feks er ganske vanlig tror jeg, du kan våkne opp med neseblod noen ganger iløpet av denne kuren😅

    52. Hallo
      Jeg er Mrs Jason paula En privat lån utlåner
      Er du ute etter en virksomhet lån, personlige lån,
      boliglån, billån,
      studielån, konsolidering lån, usikrede
      garanti, risikovillig kapital, osv … Eller rett og slett nekte
      lån fra en bank eller finansinstitusjon for en eller flere grunner?
      Du er den rette løsningen for kreditt! Vi tilbyr lån til bedrifter og enkeltpersoner med
      lav og rimelig rente på 3%. Så hvis du er
      På en rask og garantert lån interessert. Vennligst fyll lånet skjemaet nedenfor og sender den oss i dag Via: [email protected]
      NAVN: …………….
      ALDER: ……………..
      SEX: ……………….
      Sivilstand: ………………..
      KONTAKT telefonnummer: …………….
      ADRESSE: ………………….
      CITY: ……………….
      TILSTAND: ………………..
      LAND: ……………….
      ZIP KODE: …………………
      Yrke: …………………..
      Månedlig inntekt: ………………..
      Beløpet som trengs: ………………….
      FULL bankopplysninger: ………………..
      Ved behov: …………………….
      FORMÅL MED LÅN: ……………………
      Konkurs eller IKKE: ……………………..
      Gjenværende varighet: …………………..
      EPOST ………………………….
      Vennligst Send oss ​​i dag, for å få rask, garantert, og lett lån
      Venter på qucik Response
      Hilsen,
      Mrs Jason Paula

    53. Herregud, disse bivirkningene folk ramser opp her høres jo helt grusomme ut! Og du sier du blir tullete av å gå på p-piller?? Denne kuren høres jo tusen ganger mer hormonforstyrrende ut. Dere jenter som vurderer denne: Har dere tenkt på hva slags langvarige skader dette kan gjøre på kroppen deres?
      Ja, kviser er dritkjipt, men de går over med årene eller kan bekjempes med kosthold og p-piller. Tilbake får du en frisk kropp og psyke, samt du får mindre rynker når du blir eldre, enn de som var kvisefrie på ungdomskole/vgs 😉

    54. Bivirkninger bruker å gå bort på 2-3 uker. Nå vet jeg ikke om akkurat den type medisin du bruker men jeg har gått på utallige medisiner selv og alle bivirkninger var bare i oppstartsfasen.

    55. Hei! Jeg gikk selv en kur med iso.
      Det som reddet meg fra tørre og sprukne lepper var ammekrem (haha, I know..)
      Gå på apoteket og kjøp den som heter purelan. Helt fantastisk – jeg lover!

    56. Så flink du er som holder i! Lurer på hvilke tanker du har i dag om aborten du tok. Er det noe du tenker over?
      Stå på videre!!

    57. Herregud jeg blir gal av dere som skal drive å rakke ned på sophie nå. La hun være stolt over at hun faktisk har tjent opp nok penger til å kjøpe en egen leilighet i den alderen! Og ja, er jo såklart andre på hennes alder som også klarer det, men det betyr ikke at hun ikke kan være stolt over det. Det er faktisk veldig beundringsverdig hvordan sophie bruker pengene sine, contra mange andre blogger. Hun har vett i hodet, full kontroll og tenker langsiktig.
      Og dere som sier at “men det er jo uansett lettjente penger”. Okay hvis de er så lettvinte som dere mener, start en blogg selv da! Og se hvordan det går! Om det er så lettvint som dere uttrykker!
      Sorry, måtte bare få det ut
      Klem

    58. lett tjente penger er det nok ikke. Men Sophie har hatt så utrolig flaks når det kommer til å kunne tjene store penger på en blogg at det ikke kun avhenger av hardt arbeid lenger. Sier bare at hun burde vise ydmykhet istedenfor å skyve nesa i været, For det hadde ikke trengt å være en selfølge at hun tjener penger på denne måten…Hadde hun ikke hatt flaks, hadde hun for alt vi vet, ikke fullført første året på vgs engang i en alder av 20. Så kjære Sophie, Ikke se ned på mennesker som kjøper hus/leilighet av en alder på 40+. De har kanskje ikke vunnet lotto, eller hatt flaks, men kanskje de har jobbet hele livet og kanskje har de andre verdier enn det du har, som de har erfart gjennom tungetak.
      Stay humble, be greatful
      peace

    59. folk er så hår såre! Jeg har med mamma på visning, men tar meg ikke nær av sophie sitt utsagn. Jeg vet selv at det er mange som har med foreldrene sine uten at det er de som skal betale, men nå kan det faktisk hende Sophie var på en visning hvor hun hørte at foreldrene skulle betale.

    60. og selvfølgelig er ikke ALT flaks, men mye er det i mediabransjen. en stordose med flaks og en dose med vellvilje og interesse. just saying 🙂

    61. De fleste betaler jo leilighetene selv, men har foreldre som kauksjonerer! Så det er jo rett dett hun sier! Hun er jo ikke kjepphøy, men stolt av seg selv, noe hun har grunn til! Stå på, og lykke til sugar❤️

    62. Åh, du burde virkelig klippe håret ditt! Vet ikke om du har kort hår her eller om det bare ser sånn ut, men det ser såå bra ut. Om du synes det naturlige hårt ditt blir for kort, noe jeg ser, så i alle fall ha det litt kortere enn det du har pleid og som extensionene er. Du ser så mye mindre barnslig ut og det ser ja bare veldig bra ut! 🙂

    63. Jeg har også vært på visninger i Oslo i dag , kjæresten som skal kjøpe. Han har med moren sin, men det er kun fordi hun er flink, han har startet for seg selv og kjøper leiligheten for egne penger. Lurt å ha med noen med erfaringer 🙂 selv om det selvfølgelig er mange som har foreldre som kjøper for de. Så stolt skal du være uansett!

    64. Jaa hadde vært veldig gøy om du kunne vist litt interiør! Du har det så fint, du må være stolt over det du har klart 🙂

    65. Hvordan i alle dager kan du påstå og vite at det er foreldrene som betaler..? Herregud altså. Folk kan ha med seg foreldre av mange grunner. Foreldre kan være nyskjerrig. Jeg har hatt moren min med på visning, men jeg betaler hele leiligheten selv (jeg er 22, du er ikke så forbanna spesiell).. Foreldrene mine har solgt og kjøpt utallige leiligheter, vært på visninger, vet hva dem skal se etter osv, DERFOR har i allefall jeg med mine foreldre på visning. Ikke fordi det er dem som betaler. Du hadde sikkert hatt med deg foreldrene dine om du skulle kjøpe hjemme i Harstad.

    66. Ja mange tar med seg foreldrene sine på visning av ren klokskap fordi de har ofte gjort dette før, men la nå Sophie få lov til å være stolt hvis hun er det

    67. Jeg så nettopp det klippet av hvor du fortalte om at dersom du vant mitt dansecrew så skulle folk finne deg og drepe deg. En ting, er jo at det er jo forferdelig. Og jeg ønsker deg det beste i livet. 🙂
      Men jeg har en spørsmål. Det så ut som om du hadde snus der. Eller jeg er ganske sikker, 99,99 % sikker på at du hadde snus der, så mitt spørsmål er da, snuser du?

    68. Klart dette på egenhånd? Haha. Nå måtte jeg le… Hadde det ikke vært for oss lesere, hadde du ikke hatt alle disse pengene. En annen ting, er at faren din styrer økonomien din! Så det er HAN som bestemmer hva du skal spare… Så når man ser på det sånn, er det pga oss du har tjent penger og pga faren din du har fått spart så mye. Blir du ikke litt flau, av å være så “stolt” for at du har klart dette selv, når dette ikke stemmer? Det hadde jeg blitt. Jeg må også si som andre her, at man sjeldent har med foreldre for at de skal betale. Det handler om erfaringer. En annen ting som en annen har kommentert her oppe, er at du ikke er så voksen og ansvarlig osv som du prøver å fortelle her.. Så barnlig som du oppfører deg på bloggerne.. Så utakknemlig du virker der… Det er alt annet enn voksent.

    69. Synes det er latterlig gøy å se på hvor mange som kommenterer uten navn, særlig hvis det ikke er pene kommentarer! :p Stå på Sophie, du burde være stolt av hvor langt du er kommet! 😀 Og om du får hjelp til å styre økonomien, hva gjør vel det? Selv om det er noen andre som styrer er det jo ikke dem som jobber for pengene! 😉 Håper du finner deg leilighet fort og får solgt den du har for en god penge! Lykke til <3

    70. sophie jeg bor i Harstad nesten naboen til morra di osv jeg håper de bivirkninger går snart over og jeg lurte på om du har et søsken barn som kommer fra Bergen å heter Pia å lurte på om du kunne vise kles merker du bruker

    71. Hei, jeg går på isotretinoin nå og er snart ferdig med kuren. De eneste bivirkingene jeg har hatt er ekstremt tørr hud. Ville bare si at hvis du sliter med tørr hud når du går på kuren så er Clinique superdefense, daily defense moisturizer for very dry skin helt fantastisk. Har prøvd mange forskjellige foktighetskremer, men den var den eneste som funket, og jeg har ikke tørr hud lenger.

    72. Har gått på iso i ca 2 måneder og har heldigvis ikke merket noe inital breakout osv. For meg har ledd og muskelsmerter vært det verste, men det har ellers vært langt mer komfortabelt så langt enn ventet!! Får håpe du ikke er enn av de som blir rammet hardt med masse fæle bivirkninger 🙂

    73. Hærlig å eie sin egen bolig 🙂
      Jeg kjøpte min første som 18åring.
      Nå eier jeg en 4roms som jeg deler med min datter på 4år. Å ja helt uten hjelp fra foreldre. Jobber i helsevesenet men alltid vært flink til å spare 🙂

    74. Du må kjøpe deg øyedråper, Sophie 🙂 Vil også anbefale Purelan til leppene. Beste som finnes!

    75. Helt seriøst, Her er du kjepphøy. Det er takket være leserne dine at du er på topplisten av blogg enda. Tenk litt over det. Såklart har ikke alle mennesker råd til og kjøpe leilighet i en så ung alder, noen men ikke alle. Du tjener graps på bloggen. Men du er ei fin jente Sophie og
      Jeg liker bloggen din! Leser den. Men likte ikke så godt måten du uttrykk deg på i dette innlegget. Men lykke til med leiligheten 🙂 Ha en fin uke 🙂

    76. Gått på denne kuren selv. Beste kuren av alle. Ingen andre kurer kan slå denne. Kjøp prolip stift på apoteket. Beregnet til munnsår, var en sikker vinner under hele behandlingen min. Til ansiktet fungerte thalgo svært bra. Prøvde efeklar H, men med dårlig resultat. Viktigst av alt, unngå kremer med olje/fett

    77. Wow. Samboeren min kjøpe hus i alder av 19, med penger han hadde jobbet hardt for og tjent opp helt alene. Vi hadde med hans foreldre på alle visningene vi var på. Faren er tømmermann, og han ser derfor raskt når det er feil eller mangler som vi ikke ville lagt merke til, og som både kan ta mye tid og som kan bli meget kostbart å fikse. Som 19 år er det vanskelig å tilnærmet umulig å kunne alt, og for å unngå bomkjøp og mye tull i ettertid er det bare lurt å ha med seg noen som kan litt. Synes det heller er naivt at du går på visning med kun kjæresten, hvor ingen av dere har erfaring.
      Nei, nå oppfører du deg som om du er den eneste i verden som “har jobbet hardt” (nei, jeg synes ikke blogging er å jobbe hardt.) Mange som virkelig jobber hardt og fortjener hver eneste krone de får inn.

    78. Hei! 🙂
      Ville bare trøste deg med at det er verdt det uansett når du går gjennom Isotretinoinen. Jeg er ferdig nå om et par uker og jeg har ikke hatt mer enn én kvise på over 2 mnd. Huden din blir aldri blank, skinnende, oljete osv, og du har INGEN kviser.
      Ja, bivirkningene er kjipe i begynnelsen, men du venner deg veldig fort til det. Og det som er viktig å tenke på er at alt kommer ikke på én gang. Når man leser på nett blir man så skremt, og min opplevelse er at det har overhodet ikke vært så ille som folk skal ha det til.
      Husk bare å bruke mye god fuktighetskrem og noe på leppene! Du vil få litt ekstra vondt i ledd, men dette blir du også vandt med. Du kan fint trene! Du får ikke fett hår, hvilket er sykt digg! Jeg har hatt alle bivirkingene som tørr hud, vondt i ledd og muskler (stivhet for det meste), utslett på hender og armer osv osv. Men som sagt, husk at kommer ikke på en gang! Og da klarer man bedre å takle det 🙂
      Vær forberedt på at du vil bli verre før du blir bedre (dette er det vanskeligste å forholde seg til), men det er over på et par uker (hvertfall i mitt tilfelle), og etter det blir du bare helt fantastisk fin! Og hva enn du gjør, IKKE klem, for huden din er fryktelig tynn, og du får arrdannelser ekstremt lett, så prøv så godt du kan å la huden være. Fjern all sminke når du er hjemme og la den puste og smør deg med god fuktighetskrem, så går det nok fint! Og LASS på med vaselin på leppene før du legger deg, det hjelper!! 🙂
      Masse lykke til! Det er så verdt det!

    79. Jeg startet på Isotretinoinen for ca 2-3 uker siden. Har ikke hatt noe særlig bivirkninger enda, utenom svært tørre lepper og huden er tørr og litt verre der kvisene er. Håper jeg slipper unna med de verste av bivirkningene og samme håper jeg du gjør. Du er utrolig vakker og smart 🙂

    80. Hei Sophie Elise. Jeg vet hvor hardt det suger å være plaget av kviser.. Men jeg håper du har tenkt deg om mange ganger før du har begynt på isotretonoin. Jeg gikk på det i 6 mnd og det ble forsåvidt bra mtp kvisene. Meen bivirkningene var enorme, og de gikk ikke bort etter medisinen var seponert. Jeg hadde vondt i alle ledd i kroppen, var tørr overalt, hadde mye depresjon, sluttet å tåle gluten og melk.. dette varte i nesten ett år. I tillegg mistet jeg mye hår og kvisene kom tilbake etter ca 10 mnd.
      Det jeg derimot anbefaler deg er å bruke ZO medical sine produkter, fordi de går rett på kvisene og påvirker ikke hele kroppen din. I tillegg er det bra å slutte å spise melkeprodukter og gluten.

    81. Det var litt dumt å si sophie. Noen ganger blir jeg litt oppgitt av ting du sier, hvertfall når det går ut til leserne dine på en negativ måte, og du syns du stiller deg selv høyere enn andre her. Boligmarkedet har aldri vært så vanskelig å komme inn på, hvertfall som ung. Prisene er helt villt høye nå og budrundene tar helt av. Alle i familien min har akkurat kjøpt, så vet det. Bankene krever ganske mye av kundene sine også. Du har fått en mulighet som tilfeldigvis har kommet din vei til å tjene mye penger som ung. Det er ingen andre under tyve år som får den muligheten hvis de ikke kommer på topplisten da. Tenk litt på det, tenk litt på hva du formidler når du skriver. Du burde ikke vise deg selv så selvopptatt. Det faller ikke i smak hos noen. Du er nok ikke den eneste som kommer deg inn på boligmarkedet selv så ung.
      Liker ikke folk som rakker ned på andre 🙁

    82. Kunne du ha skrevet litt om hvordan kuren fungerer når du har gått på den en stund? Litt sånn måned for måned.
      Skal selv gå på kuren og hadde vært fint og sett hvordan den fungerer på deg 🙂

    83. Jeg gikk på disse pillene i fjor, og jeg er så fornøyd! Jeg fikk ikke mange bivirkninger, men selvsagt noen. Jeg haddde utrolig såre lepper, så en lepomade måtte jeg alltid ha i nærheten. Lysblå lepomade fra Aco (fås kjøpt på apoteket) er fantastisk god. Jeg var også litt sår i øynene, spesielt i sola da øynene blir ekstra sensitiv for sterkt lys. Bruk solbriller i sola! Og bruk solkrem i sola!! Viktig! Jeg var i varmere strøk rett etter jeg var ferdig med kuren, og jeg har aldri blitt så solbrent i mitt liv. Jeg som nesten aldri blir solbrent, fikk virkelig opplevd det da. Jeg haddde smurt meg med solkem også, solfaktor 30, men jeg burde ha smurt meg oftere enn hva jeg gjorde. Da var jeg jo også ferdig med kuren, men den sitter i kroppen ca 3 mnd etter endt kur.
      Jeg ble også mye verre en periode i kuren, da jeg aldri har hatt de verste urenhetene, og jeg begynte å miste troen på at den skulle fungere. Men den gjorde det slutt, og siden har huden vært plettfri.
      Ville bare gi deg noen tips. Jeg angrer iallefall ikke et sekund på at jeg startet på denne kuren. Jeg føler meg så mye bedre med meg selv, og en hud uten kviser gjør virkelig noe med selvtillitten.

    84. Jeg har tatt kuren og det gikk kjempe bra, hadde tørr hud og ble helt avhengi av leppomade..men man blir vandt til det så er no prob. Men husk du kan ikke drikke alkohol!! Den feilen gjorde jeg så jeg har noen få små kviser heletiden…var diggere i starten. Da hadde jeg ingen! Så pass på 🙂

    85. Alltid beundret din ærlighet og råskap, men akkurat idag følte jeg du mistet ydmykheten din. Det er helt vanlig å feile noen ganger, å snakke/skrive før man tenker seg om. Jeg håper du lærer av dette og vil tenke deg om to ganger før du ødelegger/tråkker ned på andres følelser og ståpåvilje.

    86. Jeg har også akkurat begynt på de samme tablettene, og ble helt svett da jeg leste bivirkningene.. Har egentlig ikke sånn veldig uren hud, men får veldig lett arr og da spesielt i kinnene og ville ta laserbehandling for dette, men legen sier jeg må gå 6 måneder på kur først! Før tenkte jeg ikke særlig mye på hud spesielt, men etter jeg fikk uren hud selv i en alder av 21 år går jeg rundt å studerer alle andres hud og tenker at “åhh så fin hud han/hun har” haha. Håper vi kommer oss gjennom det begge to og lykke til!!

    87. Jeg fikk isotretinoin (eller accutane, roaccutane) da jeg var rundt 15 år. Jeg er nå 43 og sliter fremdeles med hva det gjorde med meg. Tenk veldig nøye over om denne kuren er verdt det..

    88. dette har vel egentlig ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men vil bare si at du kler så utrolig godt å ha håret ditt slik. (uten extension vet ikke hvordan det skrives.)
      du ser så mye mer voksen å sofistikert ut 🙂 å så er du jo ikke store jenten heller så med halv langt hår slik du har på bildene her, såg du mye eldre og freshere,rett å slett bedre ut 🙂

    89. Hei Sophie 🙂
      Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.
      Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.
      Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.
      Ha en flott dag!!
      Carl

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg