svar på ukens spørsmål

Foto : Joakim Kleven

Jakke NLY design // tskjorte robin sin (haha tar mye klær fra han) // bukse fra weightless / sko fra NLY shoes (ad) 

Jeg var i litt black-and-white kinda mood idag. . Altså jeg ELSKER virkelig nelly sitt nye merke, NLY design! Sist gang jeg bestilte fra nelly handlet jeg nesten kun ting fra det merket, og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Billig og god kvalitet 🙂 Jeg tenkte å svare på litt spørsmål som har kommet inn den siste tiden, selv om jeg prøver å være aktiv i kommentarfeltet er det ikke sikkert alle ser hva jeg svarer der, så å dele det opp i egne innlegg en gang i blandt kan jo også være lurt 🙂 Her kommer det et par spørsmål!

Hvor tok dere de outfitbildene med grafittien i bakgrunnen?
På BLÅ i oslo! Det er en veldig kul location om man skal ta bilder, jeg har selv brukt den flere ganger og kommer sikkert til å gjøre det igjen. Det er verdt å ta en tur dit om man er interessert i fotografi!

Kan du anbefale noen spisesteder i oslo som også er vegetarvennlige? Generelt hvor pleier du å spise i oslo?
Jeg er jo pescetarianer ( det vil si at jeg spiser fisk ) så for meg er det nok hakket mer å velge mellom enn for de som ikke spiser kjøtt overhodet. MEN jeg er en stor fan av vegetarburgerne man kan kjøpe på både munchies, illegal burger og nighthawk diner, i tillegg kan man hente mat på et sted kalt loving hut som kun serverer vegetarisk mat.

Jeg spiser en god del ute, og prøver å variere fra sted til sted hver gang. Ett godt tips kan være å google for eksempel “beste asiatiske mat i oslo” om man liker asiatisk, osv osv. Slik gjør jeg det, og kan dermed variere en del og ender som regel opp med god mat!

Synes du selv du er best i mitt dansecrew?
Nei, jeg synes ikke jeg er den beste danseren. Vi har alle kommet inn i konkurransen med ulike forutsettninger, enkelte er norgesmestere i turn, andre er scenevandte, noen er fødte entertainere og noen har danset tidligere. Min “fordel”, får vel være bloggen og at jeg når ut til mange. Men ellers har jeg absolutt null fordeler. Med det sagt har jeg et herlig crew som fortjener seier mer enn noe annet, og jeg er fornøyd med min egen forbedring fra første sending – som også var målet hele tiden, for jeg visste utifra de andre deltagerne og utifra første sending at jeg ikke kom til å bli best. Om jeg kom på sending nummer en å gjorde en dobbel backflip og var en født entertainer, så hadde det vært en annen sak. Men nei.. for å svare på spørsmålet ditt, haha. Men jeg ELSKER dans!

Hvilke sminke bruker du hver dag?
Foundation i hele ansiktet, lysere foundation under øyne, på neseryggen og haka, solpudder i panna og i kinnene, mascara, løsvipper, øyenbrynspenn og noen ganger øyenskygge.Dette er ikke hver dag, jeg trener ofte uten sminke for eksempel, men dette er altså “hverdagssminken” når jeg skal ut av huset for å gjøre noe spessielt. Om det er fest kjører jeg alltid med øyenskygge og noen ganger liner på våtkanten + lipliner og leppestift.

Kan man se bloggerne gratis noe sted?
Nope, man kan se det på tv eller på tv2sumo. Robin jobber i sumo og sier ofte at “sumo er større enn netflix i norge” haha, så ja.. kan vel anbefales å skaffe seg sumo uansett.

Kan du bytte til bokmålsdialekt?
Haha hadde ikke det vært JÆVLIG rart…?

Hvilken arm kommer øverst om du legger begge armene i kryss over hverandre, venstre eller høyre?
Venstre. Betyr det at jeg er ekstra smart og begavet? *håper*

Hvordan ble du kjent med Robin?
Svart på sikkert 50 ganger før men kan vel gjøre det en siste gang, hehe! Som dere kanskje vet var jeg singel akkurat da (det var slutt mellom jeg og exen min i en stund 2014, før vi ble sammen igjen), det var altså da jeg møtte robin via en felles venninne og så hang vi litt sammen i oslo. Jeg bodde jo i harstad, og jeg tenkte ikke på han på den måten (OVERHODET!!!), men så ringte han meg med jevne mellomrom, skrev til meg på facebook osv helt fram til august. Har sjekket samtaleloggen vår og på et punkt sa jeg faktisk “hold kjeft” og “e du helt idiot eller” og “la mæ være”.. haha. Frøken sjarmerende. Tydeligvis var det noe han likte, så han fortsatte bare og til slutt fikk han komme på et lite besøk da jeg kom tilbake til oslo etter en lengre ferie i harstad, august 2014. Og så har han vært her hver dag siden det, nå bor vi sammen og har et helt liv som vi deler 🙂 Hvordan det ble akkurat sånn og hvordan det gikk fra “hold kjeft” til “elsker deg” kan man jo gjerne lure på, og jeg har ikke noen konkrete svar selv heller. Men det er fantastisk!

har du astral projected noe mer i det siste?
(dere kan lese det jeg skrev om astral projections her). Nei det har jeg ikke, man må vel være ganske rolig til sinns for å få det til, og nå har jeg så mye å tenke på med dansen at jeg ikke har prioritert det. Men jeg skal kjøre på for fullt når jeg er ferdig, eller har en kveld hvor jeg slipper å ha koreografi i bakhodet! 🙂

Det var alt jeg kom på i farten av ofte stilte spørsmål, så får dere skrike ut om det er noe mer! Nå venter jeg på at robin skal komme hjem, og så blir det sovetid ♥ Om dere er tidlig oppe i morgen og hjemme fra skole / jobb, kan dere se meg og crewet på god morgen norge klokken 09:30 😀 

86 kommentarer
    1. Kleven tar veldig fine bilder av deg (: Og du ser veldig godt ut, det er helt utrolig hvor mye du har forandra deg den siste tida, og hvor flott du ser ut når du smiler og ler! Lykke til med dansen (:

    2. fy faen du er så fiin Sophie! Andre som sier du er stygg kan ta seg ei stor bolle 🙂 heier på deg på mitt dansecrew og håper dere vinner!!

    3. Kan du skrive litt mer utdypende om det med “ut av kroppen” opplevelse? Hvordan man kan oppnå det, og hvordan musikken hjelper? Jeg vet du har skrevet et innlegg om det, men jeg følte ikke det var så utdypende… Kan du kanskje skrive litt mer i detalj

    4. Hei, lurer på hvor du kjøper bh’er fra? Haha.. Bruker 65F og G og sliter med å finne både i butikker og på nett. Har sett at nelly har noen avogtil, men har du noen tips til hvor jeg kan sjekke?:)

    5. Lillesøsteren min var å så på matti dansecrew forrige fredag, hun er 10 år og heier på deg 🙂 men da hun fikk møte deltakerene etterpå fikk hun intrykk av at du var sur og “bitchy”. Det er jo ikke så koselig da..

    6. Jeg har lest bloggen din i tre år og likevel er dette første gangen jeg legger igjen et spor etter meg. Du virker som en fantastisk jente Sophie og du fortjener å høre hvor vakker og beundringsverdig du er. Jeg vet det er lett å bite seg merke i alle de stygge og negativt rettede kommentarene du får her på bloggen, men jeg håper du heller tenker på de som meg som bare har positive inntrykk og som virkelig heier på deg! Ha en fin dag videre!

    7. Du er så pen når du smiler! Og for en fin stil du har fått i det siste; litt mer voksen, på en måte.

    8. Hei! 😀
      Før var du ofte på et spisested/restaurant som serverte pasta, mener stedet begynner på V eller P. Kunne du sagt hva stedet heter, hva du syntes om mat kontra pris og hvor det er? Er veldig glad i pasta, og skal til Oslo på Katy Perry konsert i mars, og kunne derfor tenkt meg og dra dit og spise. 😀

    9. digger deg sophie!! Men til opplysning at sumo er større enn netflix er ikke sant da netflix har rundt 390.000-400.000 betalende brukere (om ikke mer as we speak), grunn til at han trur sumo er større er fordi når det va OL i 2014 hadde sumo til sammen 350.000 brukere men 200.000 av de 350.000 registrete seg kun pga av OL og når det va ferdig va sumo nede på rundt150.00 brukere! 🙂 sumo kommer nok aldri til å bli større en netflix.

    10. Det finnes en vegetar eller vegan app som heter vegan oslo ellernoe! Genial 🙂
      Og sophie, du burde kanskje ta frem det spm alle spør om, hvordan mat du lager og som er sunn, folk skjønner jo ikke at du ikke spiser så sunnt hele tiden, og du har jo sagt gang på gang at du spiser uteså og si alltid.

    11. Du burde ansette kleven som din personlige fotograf 🙂 (men du trenger ikke redigere bildene så mye, du er fin som du er, slik du ser ut på tv)

    12. Tar ca 10 min å gå til blå fra Karl Johan, bare søk det opp på google maps 🙂 du går mot brugata og møllergata den veien!

    13. Det spisestedet heter VAPIANO, og ligger på rådhusplassen. Kjempebra service og normal billig pris 🙂

    14. Joda, sumo er greit det. Men det er EKSTREMT dyrt for folk med normal inntekt. Så joda… Også er ofte reklamen ikke klippet ut, så jeg må sitte å spole frem og tilbake i mange serier som de har på sumo.
      Sumo er faktisk noe av det dyreste streamingvalget vi har. Så det kan diskuteres om det er så “stort” i Norge som Robin sier 🙂

    15. Bokmålsdialekt? Hva menes? Er vel knapt et menneske som snakker bokmål, muligens finnmarkingene. Blir så provosert av det oslo tullet. De snakker ikke noe mer bokmål enn deg. For guds skyld hold på dialekta di, den er nydelig 🙂

    16. Anonym: Det var dumt om hun fikk det inntrykket, og det stemmer ikke overens med virkeligheten. Jeg er som regel utrolig stresset og sliten, og sist fredag var jeg jo i tillegg lei meg. man kan ikke alltid ha sin beste dag! men du får beklage til henne for inntrykket og håper jeg kan rette det opp noen gang 🙂

    17. Det skrives spesielt, ikke “spessielt”. Litt plagsomt i lengden med skrivefeil (ellers skriver du ganske bra, tommel opp for deg) 🙂

    18. Du var sykt nydelig på det første bildet! Seriøst, mitt nye favoritt bilde av deg! Ellers var alle disse bildene veldig veldig fine <3

    19. Du er vakker, Sophie! Du ser fantastisk ut både i bloggerne og i mitt dansecrew. Aldri hør på de som sier noe annet. Det er KUN sjalusi. Tenk så langt du har kommet! Selvfølgelig er det noen (og da spesielt jenter – legg merke til det!!) som må hate.
      Stor klem fra 20 år gammel jente, som synes du er nydelig.

    20. Forutsetninger*
      Scenevant*
      Spesielt*
      Skulle nesten tro at ei jente som lever av å skrive greier å unngå veldig elementære skrivefeil. Men den gang ei…

    21. Hei 🙂 Jeg må bare spørre, etter å ha lurt noen dager nå. Har du fikset på kinnbena, fått noe ekstra i dem eller noe?
      Veldig fin, både med og uten dette (hvis du har) så ser du veldig mye finere og mer elegant ut en du har gjort tidligere. Toppers!
      Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske. Istarten husker jeg at jeg ikke var så utrolig imponert av deg, men det var morsomt å se, og lese hva du skrev. Forandringen du har hatt det siste året gjør meg imponert, og liker deg og respekterer deg mer og mer for hver dag !:D Du gjør mye bra for andre, og det er så gøy å se!
      Lykke til videre i livet og på mitt dansecrew :D:D

    22. Fisk føler smerte de også. Hvorfor synes du det er greit å spise fisk men ikke kjøtt? Fiskeindustrien er ikke akkurat veldig mye bedre enn kjøttibdustrien. Mener ikke at du gjør noe galt i å spise fisk, men lurer på hvordan du tenker ang forskjellen på kjøtt og fisk. Selv spiser jeg ingen av delene. Har ikke samvittighet til å spise kjøtt, og da er det naturlig for meg å ikke ha samvittighet til å spise fisk heller.

    23. For noen herlige bilder av deg! Smilet ditt er nydelig og man ser at det er ekte!
      Stå på Sophie, heier på deg! 🙂

    24. Lurer også på hvorfor du har sagt du er vegetarianer når du ikke er det. Det er litt irriterende for oss som faktisk er det, plutselig får vi servert fisk fordi “det er det vegetarianere spiser”. Var du vegetarianer før? Eller 🙂 syns du er flink å skrive og danse. 🙂 klem

    25. Annelise: Det har jeg ikke gjort! Hadde det for et par år siden men ikke lengre nå, fjernet restylanen der. og tusen takk skal du ha!

      Og jeg blir veldig glad for å høre det, takk takk takk <3

    26. Herregud så pen du er / er blitt! (Er det lov å si “er blitt?”) Nesen din er blitt urolig fin nå når sikkert all hevelse osv er gått ned!

    27. Du er nydelig <3 og forresten, du kan gjerne legge om til bokmål ja :p høres så mye mer behagelig ut :0 men dette må jo du bestemme 🙂

    28. For det første vil jeg si at jeg er en fast leser og jeg elsker bloggen din. På mitt dancecrew stemmer jeg på deg hele tiden, mens de i familien blir irriterte, men jeg sier “hallo jeg må få stemme på den jeg vil og jeg vil at Sophie Elise skal gå videre!”
      Jeg lurte også på om du kunne neste sending på mitt dancecreew ha som utfordring å snakke bokmål gjennom hele sendingen? Det hadde vært veldig gøy og du er veldig flink til å snakke bokmål og ikke minst danse! Klem Rebekka Andrine

    29. Seriøst? Har det betydning for dansen hvilken dialekt man prater? Skal østlendingene prate trøndersk da? Jeg skjønner ikke hvor det dialekt-innspillet kom fra… Hun forteller jo bare om at hun vil at hennes crew skal vinne 🏆
      Stå på Sophie, hilsen ei fra Tromsø som nylig er flyttet til Oslo OG prater tromsøværing! Uten planer om å endre på det. Prat den dialekten du kan, “halveisdialekt” (litt nordnorsk og litt østlending) er utrolig stygt å høre på, bestem deg liksom… (ikke du Sophie) Jeg måtte bare få ut irritasjonen min, beklager

    30. På loving hut så er det vegansk mat og ikke vegetarisk mat 😉
      Bare for å utpeke det! Har du forresten spist på Loving hut? Og i såfall, hva synes du om maten? Det er tanta mi og onkelen min som driver sjappa, så derfor er jeg litt nysgjerrig.

    31. Hei 🙂 jeg har ett spørsmål på en måte, jeg lurer egentlig på om du visste at blekket som brukes i tatoveringer er brente dyrebein?? Det er det som gjør blekket svart.. jeg vet jo du bryr det veldig om dyr og ikke vil bruke pels, bruke produkter som er testet på dyr osv.. Så jeg ville bare si ifra at de koker dyrebein for og bli kvitt fettet, også brenner det og bruker det for og få svart blekk til tatoveringene :s hørte først det fra broren min og trodde ikke på det, men etter mye Google søk fra både meg og faren min fant vi ut at det faktisk er sant!! Skikkelig ekkelt egentlig :s så da vet du det nå hvertfall hvis du ikke visste det fra før av 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg