jeg drømmer om..

AH, dette har vært en fin dag! Godt vær gjør meg så utrolig glad, oslo har virkelig vært helt nydelig idag – minnet meg litt om nordnorge! I tillegg har jeg hatt med meg litt digg mat på trening, så humøret er på topp. Jeg har hatt noen digge dager i det siste generelt hvor jeg har prioritert rett og i tillegg til trening har rukket å slappe av i eget selskap med en serie, god mat og et pledd i sofaen.. Jeg setter sånn pris på slike ettermiddager! Treningen, hvor jeg er nå, går forresten kjempebra. Nå sitter koreografien i kjærlighetstemaet, i morgen tidlig skal jeg og guttene på God morgen Norge, og så har vi to treninger til å perfeksjonere showet. Det føles bra! Om man ser bort fra leggen da, det gjør enda dritvondt men jeg prøver å ikke tenke på det.

Når jeg kommer hjem tenker jeg å begynne på en ny serie. Jeg ga vampire diares en sjangse og så en episode, ble ikke helt fast i serien med en gang men det tar vel en liten stund..? Merket jeg ble fort besatt av Damon og Stefan. Etter en eneste episode liksom, det kan jo ikke være sunt.. Drømmer om dem!

nå er det tilbake til treningen – og så, kosekveld!

47 kommentarer
    1. Jeg prøvde å se første episode 3 ganger, og var ikke noen fan. Men når jeg eeendelig kom jeg gjennom litt flere episoder var jeg helt frelst!

    2. Vampire Diares er døds bra, anbefales! Syns første episode var litt teit, men når du kommer inn i det kommer du ikke til å angre på at du begynte å se. Ellers så syns jeg breaking bad er en bra serie 🙂

    3. Jeg har hatt ett opp og ned forhold til Vampire diaries, men så begynte jeg på det igjen for en stund siden og har nå sett alt! Haha.. Det er faktisk veldig spennende 😀

    4. Pretty little liars er fantastisk! Det er avhengighetsskapende og jeg vet ikke hva jeg gjorde før den serien! 😉 du må se typ 3-4 episoder før du blir avhengig! Så bra at treningen går bra forresten! Gleder meg masse til å se dere danse på fredag og jeg tenker faktisk på hvordan det går med dansingen din flere ganger i løpet av en dag haha! Ha en fin kveld <3 du er best!!

    5. Du MÅ fortsette å se Vampire Diaries!! haha, etter de 5 første episodene kan jeg garantere deg at du blir hekta:L var syk sist vinterferie å ble “desverre” avhengig av denne serien. Endte med at jeg så 3 sesonger på 10 dager,haha… Så denne serien anbefales på det sterkeste! Hvertfall dersom du er litt opptatt av det overnaturlige!:)

    6. Du burde se på Arrow, Hawaii five-0, teen wolf og The originales 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

    7. Hvis det er betennelse i leggen du har anbefaler jeg deg å ta en tur til helsekostbutikk. Der har de gode kremer som kan hjelpe, og tabletter:)

    8. Begynte nylig å se på vampire diarise jeg også! Har kommet til femte episode på 2 dager hehe! Jeg synes egentlig ikke at serien har fenget meg helt enda, men gir ikke opp haha, alle har sagt at den er kjempe bra! Så jeg venter spent på at det skal bygge seg opp!

    9. Vuss du har store smerta pga betenelsen råde æ dæ å dra på apotek å kjøpe tigerbalsam, bruke det ofte pga kronisk betenelse i skuldran 🙁

    10. Vampire Diaries er veldig spennende, men jeg datt ut etterhvert 😛 Er mye fram og tilbake, og samme greiene
      Håper leggen blir bedre!

    11. Oprhan Black! Ligger på netflix. Mye action, sci-fi og kjærleik m.m 🙂 Vanvittig bra – bare sjekk ut èn episode i det minste. Du blir hekta, lover!

    12. damon er grunn nok til å se på det, serr. finnes ikke deiligere mann på denne planeten. *emoji med hjerter i øynene*

    13. Gi vampire diaries noen episoder til, jeg har sett alle episodene og gleder meg masse til hver gang det kommer en ny 🙂 Helt hekta! The Originals er en lignende serie, med noen av karakterene fra vampire diaries, og det syns jeg er enda mer spennende 🙂

    14. En serie du ville forgudet, ledd deg ihjel av og blitt heeelt dratt inn i er SHAMELESS. Har frelst HELE vennegjengen med dette. Kjæresten min elsker det også, og jubler hver mandag når ny episode fra sesong 5 kommer ut. Og du som er en IMDB-fan, sjekk det ut der!
      Forresten, det finnes en britisk versjon også. Har ikke prøvd meg på denne, men den amerikanske er villll!

    15. Du burde se Orphan Black! Handler om Sarah som ser en jente som er helt lik seg selv, ta selvmord. Så tar Sarah identiteten hennes, og så finner hun flere ”kloner” som er lik henne. Jeg har sett ca alle serier påp netflix, og denne er faktisk ganske bra!

    16. Ha en fin dag 🙂
      Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing 🙂
      da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.
      Takk

    17. Du bare må gi vampire diaries litt tid, haha :p det er litt “kjedelig” i begynnelsen for det er liksom ikke noe som skjer, men etter noen episoder så begynner det å skje ting, og ja, etterhvert blir det action og drama 🙂 Har selv drømt mye om Damon og Stefan, omg :p haha
      Jeg vil komme med et tips til deg, siden du er med i mitt dansecrew, og håper du fortsetter med dansingen etter programmet. Jeg anbefaler deg å se Step up 2 the streets, step up, disse dansefilmene :)Gleder meg til både bloggerne, og mitt dansecrew 😀 iiiiiih.

    18. Du bare mååå begynne å se på New Girl! Det er kjempe morsomt, og man blir avhengig fra første episode 😀 Det har bra rating på imdb ogsåå :))

    19. Vampire diaries er sååå bra!!! Må se noen episoder, du kommer til å bli hekta! Vrldig bra historie 🙂
      Andre anbefallinger: new girl, orphan black, breaking bad.
      men ville absolutt fortsette å se på vampirer diaries 😀
      Lykke til på god morgen norge og på fredag.

    20. Anbefaler LOST på det sterkeste! Spesielt for deg som liker å tenke og fundere over ting 😛 Skikkelig kvalitetsserie som Breaking Bad, og når du først begynner så kan du ikke stoppe. Den er bare på 6 sesonger, så det er ikke langdradd og du trenger ikke vente på nye episoder 🙂 Jeg har selv begynt på den for femte gang nå haha, blir så glad i alle karakterene 😛 Ligger på netflix!

    21. Slik var det for meg og, angående the vampire diaries! men om noen episoder vil du forstå, og serien vil ta over livet ditt! Det er helt sykt, den serien er så fantastisk og har ødelagt så mye kvelder for meg. Tårer, latter, glede og sorg. Helt vilt hvordan man kan leve seg inn i en verden som er så fjernt. Så kan informere om at jeg snart får en guttevalp, og Damon blir hans navn – da kan du gjette hvem som er en av mine favorittkarakterer? Hihihi
      Angrer for at jeg begynte å se p åserien, for, vil se den igjen utenom å vite noe 🙁 Anbefaler deg å se alt og deretter se The orginals som er en ekstra serie til The vampire diaries 🙂

    22. Vampire diaries er virkelig verdt å få med seg! Jeg tenkte i begynnelsen at d ikke var helt min greie, men wow! En fantastisk serie, som kommer med så utrolig mye bra! i tillegg er ikke karakterene akkurat noe å klage på.

    23. Du må gi vampire diaries en sjanse 🙂
      Jeg brukte ca 10 episoder, og så var jeg helt hekta!! 😃😃
      Har sitt det flere ganger nå, og gleder meg som eg liten unge på julaften til fredagene når det kommer ut nye episoder! 😃😃

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg