alt jeg burde ha vært

Noe av det vanskeligste for oss mennesker, ser ut til å være starten. Det er vanskelig å komme seg ut av døra når man skal på trening, men så går det bra. Vanskelig å ta steget inn i dusjen. Vanskelig å faktisk komme seg opp fra sofaen og sette igang med ryddingen. Vanskelig å holde motivasjonen oppe på starten av en ny uke. Vanskelig å skrive på starten av et innlegg. Der var jeg for by MacVx” href=”#”>noen minutter siden, så da skriver jeg heller bare at det er vanskelig å by MacVx” href=”#”>starte, og så var jeg igang, da. Merkelig. Dere vil jo lese om noe annet enn dans, og ettersom det ikke skjer noe annet i hverdagen min akkurat nå, så skal dere få det som skjer i hodet mitt. Der skjer det (overasskende nok) en hel del. 

Så var det et by MacVx” href=”#”>personlig innlegg jeg følte for å skrive nå da. Noen tanker. Kanskje noe trist? Er det synd i meg? Folk liker jo å lese om at andre har det kjipt, har jeg fått inntrykk av. Om jeg graver dypt i hjertet mitt, eller i hjernen min, så klarer jeg sikkert å komme fram med noen følelser jeg knapt ante var der, og så kan jeg skrive et dypt innlegg. Men neida. Jeg trenger ikke grave så dypt for å finne noe i den duren. Sannheten er at jeg de siste to ukene har hatt flere små sammenbrudd enn jeg klarer å holde oversikt på, og at jeg har vært så utrolig sliten psykisk og fyskisk at jeg har falt sammen i tårer når jeg kommer hjem. Men jeg vil jo ikke skrive om det, sånn egentlig. Det er så privat, det gjør at jeg føler meg svak, og ingen vil vel lese bloggen til noen som er svak da, tenker jeg. Dessuten vil jeg ikke klage. Det sitter folk på karl johan, ikke langt fra hvor jeg bor, ute i kulda akkurat nå og tigger etter peger. Og her sitter JEG og er psykisk sliten. Jeg er jo det, men hvem er vel jeg til å klage. Hvem er vel jeg til å inspirere? Dessuten orker jeg ikke at mamma skal bli bekymret. Hun trenger ikke det, men hun blir det likevel. Jeg bør være glad jeg har en mamma som bekymrer seg, og joda det er jeg, men jeg orker egentlig ingenting om dagen og jeg orker heller ikke å forklare at “joda det går fint”. Det er så merkelig, for en kveld kan jeg få totalt sammenbrudd og ha en nesten ut av kroppen opplevelse hvor alt bare føles håpløst, så går det et par timer og jeg tenker “hvem var den jenta som gråt i sta? Det er jo ikke meg”. Og så blir jeg flau. 

 Folk skjønner kanskje ikke at når man har en veldig mørk kveld, når man har mange av dem på rad, kan det friste å dra opp macen for å skrive fra seg, for der ute blandt alle leserne mine finnes det noen som forstår – det er det ikke alltid de i nærheten gjør. Det er ikke alle som vet hvordan det er å være mansik depesiv og slite med tvangstanker, men det gjør jo noen der ute. Men da skulle jeg ønske det bare ble til dere jeg skrev, ikke til alle jeg kjenner, for jeg vil ikke bli konforntert med det senere. Så jeg la fra meg tanken om et trist innlegg ganske fort. Kanskje jeg skal være litt sint, da. Sint på leserne mine – jeg er jo ikke det, de fleste av dere er fine, jeg vil anslå at på min blogg er vel 88% av leserne mine gode mennesker som vil jeg og andre bra. De resterende 12% bør jeg ikke bruke energi på men nå gjør jeg det likevel, for jeg er så lei av kommentarer på at jeg er stygg og at jeg redigerer bildene mine. Ærlig til gud nå, jeg gjør ikke det. Jeg har redigert bort urenheter i ansiktet mitt, det skjedde faktisk ganske ofte, men i det siste, så nei. Det kommer sikkert tilbake når jeg tar mer by MacVx” href=”#”>bilder av meg selv, men ikke nå. Jeg har en og annen gang redigert nesa smalere, den er operert og det vet vi alle, det er et kompleks og vær så snill, la meg være for jeg er fint klar over at jeg lå på operasjonsbordet, betalte 30 000 og hadde jævlig vondt en uke etterpå. Jeg har på mitt aller drøyeste, som var rundt mai i fjor, også redigert øynene større i samme slengen. Men ikke mer enn det. Ja jeg ser kanskje ut som et lite kanin-troll på tv, men vinkler og poseringer kan gjøre en MASSE. Det er litt rart at bare noen kommentarer skal gjøre at jeg føler behov for å få regluering, få bedre proposjoner i ansiktet og generelt sett bare gi opp livet. Den dagen jeg bare godtar at jeg er stygg blir nok ting mye lettere for meg. 

Og så tenker jeg, hva i all verden skriver jeg nå, jeg er jo ikke stygg. Jeg er kanskje ikke fantastisk vakker men stygg er jeg jo ikke. Det er urettferdig å si at jeg er stygg. Herregud jeg har en by MacVx” href=”#”>gutt her hjemme som forteller meg hver eneste dag hvor fin jeg er og hvor heldig han er, en person som virkelig fortjener at jeg synes det samme om meg selv. Så, jeg er veldig heldig der. Heldig fordi jeg absolutt var på helt feil spor her i livet, og så ble jeg sammen med en person som var på nøyaktig samme vei og da vet man at ting fort kan gå rett vest, noe det nesten burde ha gjort. Men det gjorde det ikke. Tvert om, så fikset ting seg for oss begge, og med han føler jeg meg trygg. Trygg og fin. En så stor kontranst til hvordan jeg generelt føler meg rundt mennesker. Jeg blir så glad hver gang jeg ser han og er rundt han. Og så vil jeg gjøre han stolt. Jeg vil han skal komme hjem tl en ren leilighet fult av levende lys med en kjæreste som er pyntet fra topp til tåd med romantikk i blikket, sånn ca. Det var planen ikveld. Jeg ryddet ikke. Det er ikke telys i leiligheten. Jeg fikset meg ikke noe pent idag heller. Jeg bestilte pizza, så på how i met your mother og tenkte på alt jeg burde ha gjort og alt jeg burde være. Tenkte på bildene jeg burde ha tatt. Mailene jeg burde ha svart på. Joggeturen som nok en gang ikke skjedde, solariumet jeg kunne ha besøkt eller regningene jeg burde ha betalt. 

For ikke ta det her feil. Jeg har det så utrolig bra nå, bedre enn på lenge, men jeg er vel bare en normal jente på 20 år som ser ut til å være en person den ene dagen og så en annen den by MacVx” href=”#”>neste, men jeg håper det er normalt…? Det er nettopp det jeg vil lese om på blogger, det glansbildet av virkeligheten og en såkalt inspirasjon er ikke noe for meg. Da får jeg angst, og tenker på alt jeg burde ha vært – men alt jeg ikke klarer. 

188 kommentarer
    1. Ceep up the good work!! 🌟 D er lov å være sliten å d er lov å si noe om d. Viktig å ikke brenne inne med d. Du må gi deg selv litt slækk!! Lykke til videre 😊

    2. Takk for sannheten, og takk for at du viser at du er et menneske, ikke bare en glanset dukke. Det er jo det som gjør deg til deg (og bloggen din lesbar).
      Lykke til med uka som kommer.

    3. Var som å lese om sitt eget liv. Tøft å rå lesing. Det krever mye guts å skrive sånt. Har selv prøvd å skrive sånt, men tenker på reaksjoner. Men du, som er en av norges mest leste bloggere, skriver om et så sårt tema. Som forsatt er litt tabu. Det er rått. Det er en viljestyrke.
      All respekt til deg Sophie! Stå på!

    4. Jeg føler akkurat det samme noen ganger, det er helt normalt
      Og at du skriver som dette er en av de mange grunnene til at jeg i mange år har lest bloggen din (: stå på Sophie, du er et fantastisk og ekte forbilde!

    5. Forstår så altfor godt hvordan du har det. AKKURAT det følelsene du snakker om kjenner jeg meg igjen i og jeg vil bare si at du er en stor hjelp for meg. Det er fint å ikke føle seg så alene lenger. Tusen takk Sophie Elise, husk, du er en fantastisk person!❤️ ily

    6. Selv om du ser til og ha det perfekte liv med mye å gjøre så er det lett og falle ned litt. Er helt naturlig ikke vær redd for deg er bra du er åpen om dette. Stå på og når du er sliten husk ta vare på deg selv det er den beste medisinen gjør noe du er glad i å. Hilsen heidi

    7. det er helt naturlig at folk redigerer på blogger, det at du er med på tv er tøft, selv om du kan se “anderledes ut” = Ekte… Dette respekterer folk også håper jeg. Ingen forventer at du ser ut som bildene dine.. Det er ikke ekte og ja, du ser f.eks eldre ut på bilder enn film (DET er positivt om noen år!!)
      Du ser ut som en helt annen jente på tv, og det er bare positivt. Du har kanskje bare “vrengt” forventingene av deg selv gjennom selfiene og dollingen du gjør på bilder. Nå er kanskje litt godt også, kanskje til og med for leserene som forventer at du ser helt 100% ut som på bilder.. Er mer reelt syn på en rosa blogger.

    8. Jeg er ikke den som vanligvis kommenterer, men dette innlegget fortjener virkelig en kommentar! Jeg heier på deg Sophie😊 Ønsker deg virkelig alt godt!

    9. Sophie elise, du er et så fantastisk bra menneske. Det at du klarer å åpne deg på bloggen din å vise din sårbarhet har jeg sykt stor respekt for. Jeg vet hvordan det er å være psykisk sliten å bare ha lyst til å bli borte, jeg har det sånn akkurat nå. Men man må bare presse seg gjennom vanskelige tider som dette, for det blir bedre. Jeg har fått høre at det blir bedre, at jeg skal bli den glade lille jenteungen jeg en gang var, men jeg er så redd for at jeg skal fortsette å være tom å svart innvendig, det er sånn jeg føler meg i hvert fall. Men innlegg som dette, hvor du skriver om hvordan du egentlig har det, det gir meg håp det. Om at en dag så kan jeg bli like tøff som deg. Og bare en ting til; du er NYDELIG! ikke la noen teite kommentarer få deg til å tenke noe annet.

    10. Two wrongs make a right, kanskje? Jeg skal ærlig si at da du og Robin ble sammen tenkte jeg at dette vil være alt annet enn bra for deg, gutten vil bruke deg, kaste deg og dermed..knuse deg. MEN, jeg (og alle andre leserne dine) tok vist feil, og det virker som at dere bygger hverandre opp og vokser på å være sammen. Det er bra!

    11. Åå tusen takk for at du skriver sånne innlegg, var ekstremt lett å kjenne seg igjen! Keep on going! 🙂

    12. Håper du klarer å se hvor fin du er snart!!
      Drit i alle stygge kommentarer – du er jo bare WOW! Heier på deg 🙂

    13. Lille søte Sophie 🙂 Den perioden vi er inne i nå, er tung. Det er slik for mange av oss. Mange opp og nedturer i løpet av en dag. Fortvilende, for egentlig har man det bra, men så kan man plutselig gråte og føle seg sliten, og man lurer på om man er riktig skrudd sammen. Men; den 11. februar vil de tunge energiene løse seg opp, så hang in there <3

    14. Wow sophie! Du er en sånn fantastisk stor inspirasjon, jeg får ofte høre piss om at jeg ser opp til deg fordi du er “en falsk bimbo” noe som jeg blir så sint når folk sier fordi det er jo bare løgn! Du er en fantastisk stor inspirasjon, du er nydelig og et fantastisk forbilde <3

    15. Du er den bloggeren jeg elsker aller mest og ser virkelig opp til deg. Jeg er 18 år gammel jente, men du er fortsatt så unik ifra alle de andre topp bloggerne.
      Du tørr både å vise dine beste og svake sider. Jeg har trodd jeg var syk i huet som har det så jævla fett, og plutselig så er du ned i grøfta og er deprimert og tenker på vært minste ting. Ting du burde ha blitt, hvordan du skal imponere andre, hva folk synes egentlig om deg, hva de tenker når de ser deg ute i gata, hva sier de bak ryggen din, hvem er dine ekte, hvor mange du skuffer daglig, hvor dårlig person er du, hvor mye forventes av deg, hvor mye ting og arbeid du må gjøre for å endelig bli bra nok.
      Jeg vil bare du skal vite at du er faen meg ikke alene i det hele tatt!
      Den gangen du slutter å blogge, for det må jo komme en dag så skal jeg huske deg. Jeg har blitt voksen og moden, via din blogg tro det eller ei.
      Stå på! du er en solstråle selv om jeg ikke kjenner deg personlig men jeg merker godt hvem blogg jeg vil besøke på morgningen og hvem jeg ikke ser på engang.

    16. Takk! Det er så forfriskende å lese fra deg at såkalt inspirasjon legger stort press på oss alle. Etter vi allerede er utsatt for mye press fra ulike media. Det er akkurat min menig. Har aldri kommentert her før men har lest en god stund. Stor respekt! Du er en helt fantastisk og kostbar person!

    17. Ah, jeg har fulgt deg siden starten av, og du har vokst så mye! Du skulle bare visst hvor mange lesere du har som vil deg godt, og som får styrke av innleggene dine. Selv om jeg er eldre enn deg leser jeg bloggen din hver dag, og tar til meg det du sier. Det er så menneskelig å ta til seg kommentarer fra andre, enten de er bra eller dårlige. Dette innlegget var virkelig bra skrevet. Jeg tror folk av og til glemmer at du også er en person, skriver stygt for å trykke deg ned for å se bedre på seg selv.
      Det er bra du er sterk og ser de fine tingene i livet ditt. Man kan ikke sammenligne seg selv med dem i Afrika, eller de som sitter på gata. Selvfølgelig, det er realiteten, men ikke din realitet. Det som skjer i ditt liv er dine problemer, og å være ungdom i Norge i 2015 er virkelig ikke lett. Jeg har selv vært der, og det er så utrolig mye press, det er det fremdeles!
      Jeg legger ut bilder på instagram av at jeg er glad når jeg er trist, i håp om å bli glad av tanken på at jeg er glad. Det er så mye vanskelig i livet, og det er bra man har en blogger som sier det rett ut 🙂 Tusen takk 🙂

    18. Aldri følt meg så truffet av et innlegg noen gang. Vi tenker så utrolig likt og jeg har aldri klart å sette ord på det som du har gjort, blir så takknemlig når du klarer å skrive slike innlegg til leserne dine. Jeg er sikker på at du hjelper utrolig mange ved å sette ord på andre sine følelser, akkurat det du gjorde for meg nå. Tusen tusen takk!

    19. Åh, får så vondt. Jeg selv kan sitte i dagesvis å tenke på “den ene kommentaren jeg fikk på mandag om at jeg ser litt oransje ut i ansiktet” (f.eks.) Og det gjør en så usikker. Virkelig, bare den éne kommentaren. Og tanken på at du må hanskes med slike ting hver eneste dag i alle mulige varianter er vondt. Og jeg beklager for at du må gå gjennom det. fokuser på det positive, som burde veie mer en det negative 🙂 (Vet det er lettere sagt en gjort) og vit at jeg (og veeeeldig mange andre) Synes du er skikkelig rå, inspirerende, nydelig, snill etc. Rett og slett slik en ungdomsjente ønsker å være. Du er et forbilde utseendemessig og på innsiden (husk at innsiden er den som teller 😉 ) haha, håper at de resterende ukene består av mer glad-Sopie, enn usikker-Sophie! 🙂 <3 <3

    20. Jeg må bare si at jeg synes det er ille at noen få misunnelige mennesker skal få deg til å føle det slik. Du er utrolig vakker, og har en flott utstråling når du er på tv. Full av liv og så ekte. Kjenner meg godt igjen i hva du skriver om det å bli sittende i sofaen, å bare tenke på alt man burde ha gjort, og alt man skal gjøre og ikke får til å gjøre. Ønsker deg alt godt, og lykke til med dansingen. Dere har blitt helt rå!

    21. Wow, fikk nesten tårer i øynene nå! Som å lese om mitt eget liv! Jeg har noen dager(eller bare timer) hvor alt er gale! Der jeg føler at jeg ikke er god nok! Jeg slutta på universitetet i september. Ingen forstår hvor vanskelig det faktisk er å se de andre vennene mine klare seg så utrolig bra på universitet, men jeg måtte slutte. Kan jeg egentlig noen ting? Det føles ikke slik!
      Så det du skriver, Sophie Elise, jeg forstår deg så utrolig godt! Du er et utrolig bra menneske og ikke minst pen. Høydepunktet mitt for fredager er å se “mitt dansecrew” fordi du er med der!!

    22. Kunne ikke satt mer pris på denne teksten. ingen kunne forklart det bedre enn hva du gjorde her. Du er en rolle modell og jeg føler du beskriver mine personlige følelser og at jeg ikke er alene om hva jeg tenker. du er helt fantastisk, har virkelig ikke ord.

    23. Opp gjennom årene du har blogget har jeg ikke pleid å kommentere innleggene dine, men nå føler jeg for det. Når jeg leser innlegger som dette, mimrer jeg meg hvorfor jeg begynte å lese bloggen din for 4 år tilbake siden. Du er på alle måter en fantastisk, sjarmerende og ikke minst en nydelig jente Sophie. Dine tanker og følelser er noe jeg kjenner meg veldig igjen i, i og med at jeg også føler meg psykisk sliten, og kan til tider ikke gjøre noe annet enn å bare gi opp, men jeg reiser meg opp igjen. Ikke gi opp Sophie, du er en modig og tøff jente, og du skulle bare visst hvor et stort forbilde du er for meg. Det fine med utseende ditt er at det er like nydelig som det du har på innsiden. Og det er nettopp det som telles.

    24. Bestod ikke vgs, orker ikke ta opp fag og aaaner ikke hva jeg vil eller skal videre. Eller, vet hva jeg vil, men drømmen forsvinner sakte, mrn sikkert etter at folk absolutt må fortelle meg at det er umulig. Utestøtt fra jentegjengen fordi, nei, ingen vet fordi. Verdens beste kjæreste har jeg. Finnes ikke mer støtte i noen andre jeg vet om. Han og den ene bestevenninna mi, samt familie, er det jeg trenger. Lei av å høre ting bak ryggen min av de jeg alltid har trodd vært venninner. Vil reise og flykte, men har VGs på sleng.. Gråter meg i søvn av savnet etter kjære jeg har mistet, ting jeg aldri går oppleve og håp som renner ut. Føler jeg ikke passer inn noen steder, men prøver så godt jeg kan. Trangen av å rette på sminka og ikke la det gå en dag uten å trene. Jeg er sliten. Jeg føler press over dette. Og da klarer jeg faktisk ikke forestille meg presset du har liggende på skuldrene dine. Men du er sterk, og det vil alltid være mennesker der ute som vil forstå og la deg komme inn. Til og med for meg. Og alle andre.

    25. Jeg synes du er så bra og flink. Er selv 21 år og lever så ukontrollert selv! Selvom jeg har det dødsbra i det ene øyeblikket,kan det snu i det neste selv om noe spesielt ikke har skjedd. Satser på at det er normalt 😉
      Snakker selv mye med venniner,og det pleier alltid å hjelpe fordi da føler meg ikke så sprø 😀
      Stå på,Sophie Elise! Du er sterk,flink og tøff!

    26. Takk for at den mennesklige deg får skinne igjennom enkelte ganger. Liker så godt de innleggene hvor vi virkelig får innblikk i hva du tenker på og ikke bare det hverdagslige mas og fjas. Det er gøy å lese om det og, men fint med slike innlegg hvor man får se den “virkelige deg” skinne orgentlig igjennom.
      Du er fantastisk Sophie, ikke la noen si noe annet!

    27. Det at du er så ærlig som dette er en av de største grunnene til at jeg har lest bloggen din i så mange år <3 keep up the good work! Kjenner meg veldig igjen i det du skriver!

    28. Du er utrolig tøff og et godt forbilde også, ihvertfall med dette innlegget 🙂 jeg kjenner meg veldig igjen, og utrolig deilig å ikke være alene.. Håper alt går bedre for deg en tid, ingen fortjener å ha det sånn:/… Heier på deg:)

    29. Dette var utrolig godt å lese.. Ikke fordi at du har det sånn.. Men det å vite at man ikke er den eneste som går rundt å tenker på alt man burde ha gjort.. Det er slitsomt å tenke over sånne ting hele tiden. Jeg skal prøve å bli mer fornøyd med det jeg har fått gjort i løpet av dagen istedenfor å bli lei meg over hva jeg ikke fikk gjort. Det er rart at man føler et press på å måtte være god i alt og at man skal få tid til mest mulig. Ganske ofte får jeg vondt i meg om kvelden når jeg legger meg.. kun fordi at jeg ikke er fornøyd med hvor mye jeg har fått gjort.. Jeg tror man, ihvertfall jeg, setter seg for høye mål for seg selv.
      Det er godt å få lest litt om hvordan andre – egentlig – har det. Ut fra bloggen og tvskjermen så virker du jordnær, skjønn og fornuftig. Fornuftig som i at du er smart!
      God klem til deg!

    30. men jeg orker egentlig ingenting om dagen og jeg orker heller ikke å forklare at “joda det går fint”. Det er så merkelig, for en kveld kan jeg få totalt sammenbrudd og ha en nesten ut av kroppen opplevelse hvor alt bare føles håpløst, så går det et par timer og jeg tenker “hvem var den jenta som gråt i sta? Det er jo ikke meg”
      Detta traff meg rett i hjerterota. Svir som faen. Hugs at du ikkje e åleina om detta, Sophie.

    31. Det er trist det finnes mennesker der ute som ikke ser noen annen utvei fra sin mørke indre enn å påføre det til andre. De prøver å kvitter seg med det mørke på feil måte.. Men det er en kortsiktig løsning. Det er ikke sophie dere misliker, det er dere selv.

    32. Trudde det var bare jeg som var sånn! At jeg var spesielt unormal. Kjempebra skrevet, godt du er så ærlig, respekt! Fortsett sånn!!:)

    33. Utrolig bra innlegg! Og utrolig deilig å vite at man ikke er den eneste her i verden som har de dagene man ikke får gjort en dritt fordi humøret er på bunn… I dag hsr jeg følt meg helt dritt.. Stygg, null verdt, dårlige karakterer (men har ikke motivajon til å gjøre noe med det, for øker ksrakteren min? Nope..)
      Utrolig flott at du tar deg tid til sånne innlegg! Alle har dine dager og selv om noen har det verre så må man få lov til å klage! Er utrolig glad i bloggen din! Du er en stor inspirasjon!!

    34. dæven det gjort ont i mæ og bare læse livet mitt svart på hvitt. Utrulig sophyy, detta innlegge va utrulig bra!

    35. Du e så flink,reflektert, kjenne mæ godt igjen. Ikke la de stygge kommentaran gå inn på dæ. Noen har bare et ekstremt behov for å plukke på andre, se etter feil. Du e flott og du tar dæ godt ut på tv, ikke tvil på det 😉 Så fortsett sånn som du gjør fordi du gjør en formidabel jobb søte du 😉

    36. Skal man synes synd på deg her ? Er det tanken med teksten du har skrevet ? Herregud. Du aner ikke hvor heldig du er. Jeg hadde drept for din økonomi og dine muligheter

    37. Du er absolutt ikke alene om å føle det på denne måten, kjære fantastiske Sophie!! Folk kan egentlig si hva de vil om deg (nei ikke egentlig fordi du er herlig), men til slutt vil de innse hvilket stort menneske du er. Jeg kommenterer aldri blogger, men vet du hva, dette innlegget fortjener en kommentar!
      Kjære vakre Sophie! Husk at selv med dårlige dager, er det ingenting som sier at du ikke er en bra person. Det er en styrke i seg selv å innrømme dette, ikke bare for deg selv, men også for hele Norge.
      Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten, og ikke bare gjennom bloggen. Du skulle fått verdens største klem 🐥
      Hilsen fra en 18år gammel jente som heier på deg nå, og som heier på deg foralltid!!

    38. Hei. Jeg vet absolutt ikke hvordan du har det, og det skal jeg ikke late som heller. Det jeg derimot vet, er at jeg hater meg selv hver dag. Jeg hater meg selv for at jeg har stolt på mennesker som absolutt ikke kunne stoles på. Jeg hater meg selv for at jeg har venninner som ikke vil meg godt. Jeg hater meg selv for at jeg ikke er hun populære jenta med den rumpa, de perfekte puppene og den perfekte huden, som de kjekke guttene ønsker seg. Jeg hater meg selv for at jeg uansett hva, uansett hvor mange timer jeg bruker på skolearbeid etter skolen, ikke klarer å oppnå den 6’ern jeg så inderlig ønsker for, og jobber hardere enn noen annen i klassen gjør. Jeg hater meg selv for at jeg er stygg. Jeg hater meg selv for at jeg har latt meg selv bli lurt. Jeg hater meg selv for at jeg er tynn, selv om jeg Gud forby, spiser godteri, det er jo ikke lov. Jeg hater meg selv for at jeg ikke har den ene venninna som jeg kan snakke om alt med. Jeg hater meg selv for at jeg sier min mening. Jeg hater meg selv for at jeg er den jeg er.
      Og en ting skal du vite Sophie, når jeg så deg smile med tennene på tv, gikk det opp for meg hvor fine tenner du har. Du trenger absolutt ikke regulering, de er så sinnsykt nydelige, de tennene dine. Jeg håper du ser det selv, og at du (i motsettning til meg), klarer å elske deg selv for akkurat den du er..:)<3

    39. Jeg råder deg til å lese litt mer om islam, eller snakke med noen som har peiling. Dette hjalp meg til å fred i tankene og skjønne hva egentlig meningen med livet er. Håper du tar dette til betraktning. Du er en fin jente Sophie. Lykke til videre!

    40. Dette innlegget hjalp meg virkelig! Jeg føler meg litt truffet her! Tusen takk for at du deler dette 🙂 forresten så syns jeg du er kjempe vakker, aldri føl deg stygg igjen!

    41. Sophie Elise, du er så serk❤️ du har fått all min respekt❤️ hold ut ❤️ d vil gå/bli bra til slutt, I promis ❤️

    42. har så mye jeg vil si til deg, så jævli mye jeg vil snakke med deg om. ut ifra det du skriver har vi jævla mye til felles, og jeg elsker hvor ærlig du er. jeg kunne ønske jeg hadde en venn som deg, som forsto hvordan alt var. en jeg kunne snakke ærlig med. en som deg. det hadde gjort så mye så mye lettere.

    43. Den koseligste daten er jo i sofaen med pizza! Synes du gjør en kjempejobb både på mitt dansecrew og på bloggen. Ikke føl at du skuffer noen bare fordi du ikke har tid til å blogge like mye som vanlig. Det er jo bare noen uker igjen, og dessuten er det jo morsomt å lese om dansingen også!
      Utrolig velskrevet og fint innlegg! Stå på og heia heia og sånt! 🙂

    44. sitter å ser på bloggerne på tv2 sumo nå. herregud, jeg blir så glad av å se hvordan kattene har fått det! fra det livet de hadde til så bra som de har det nå. måtte bare slenge meg innom bloggen å skrive det. vet de bor hos foreldrene dine nå, men uansett du har virkelig reddet to katter fra et helvetes liv. mange fler som lider fortsatt og, noe som gjør veldig vondt å tenke på:( men å se kattene i leiligheten din var så rørende:) de ser overlykkelige ut <3

    45. Stå på videre! Ikke bry deg om dei så slenge dritt, det seie mer om dei, enn deg! dei e sjalu 😉 Eg vet det e vondt, men du kan trykt se deg i speilet å si at gu så fin eg e i dag.. for du e ei nydelige jenta! Og du e kjempe flinke te å dansa.. eg gir alle mine stemmer altid te deg, eg syns DU e flinkast! Eg heie på deg!

    46. du er helt fantastisk! All respekt til deg deg! Du er mitt forbilde på så mange måter, og du kommer alltid til å være det <3

    47. fine fine deg. Så rått og ikke
      Minst trist å lese. Du har så rett i det du sier , så gode poeng. Du er fin og god med eller uten sminke , hoppende og svett på tv , elle strigla og fjonga på fotoshoot! Meg og mine venninner ser på deg danse hver gang , og heier på deg. Er så glad på dine vegne. Å være blogger og i media krever nok en psyke sterkere en vi “vanlige” eller ueksponerte aner. Utviklingen din gjennom bloggen er bedre og bedre , jeg heier på deg og ser mer og mer av den jenta du nevnte i et innlegg du ville bli( bry seg mindre , le mer osv) . Håper du kommer styrket ut av denne perioden som de andre. Vil også at du søker på google : ” dikt , jeg ønsker deg nok”. Klem fra Charlotte

    48. Wow! Klok, strålende, sårbar og modig. En gave til ungdommen- forkledd i rosa, men villig til å ta av kapper og masker og vise oss alle ET EKTE MRNNESKE.
      Takk.

    49. Takk for at du er åpen om sånne tanker, du er definitivt ikke alene.. I det ene øyeblikket er alt fint, i det neste er alt bate dritt. Og ja, du har så rett i at det er vanskelig å starte ting. Bare å komme seg opp, få det gjort, gjøre det nå. Men vet du? Av og til må man bare drite i det, man MÅ ingenting. Noen ganger trenger man bare en time out. Det er så godt å lese at du er normal, eller at jg er normal, eller at i er unormale sammen..? men i morgen kommer en ny dag, og det skal bli en god dag 🙂 Kjære Sophie, du er god nok som du er.

    50. Herregud sophie, for et fantastisk ærlig, åpenhjertig og fornuftig menneske du er. Du virker så utrolig reflektert, og jeg synes det er så forbanna trist at medier i Norge langer ut om alt det negative eller kontroversielle de kan finne om personer som deg, for du er så mye mer enn det! Du er knallbra. Det er lov å føle seg dårlig i perioder, ikke glem det! La oss få vite det når du føler deg bra igjen, gleder meg til å lese det 🙂

    51. Jeg forstår så utrolig godt hvordan du føler deg – jeg har vært der selv. Alt man burde gjøre – men alt man ikke orker å gjøre. Jeg var der for et år siden, og det var den tøffeste perioden jeg har hatt i livet mitt. Men så ble det bedre, og i dag setter jeg ikke så høye krav til meg selv. Kanskje kan du snu det til at du idag har kost deg med noe du liker – pizza og serie på tv? Kanskje har du fortjent det når du trener så hardt for tiden:) vær snill med deg selv! Du gjør ditt beste, mer kan du ikke gjøre. Du er mer enn bra nok:)

    52. Du har en personlighet gull verdt, sophie…ikke la de umodne menneskene som kommenterer deg og dømmer deg vinne! Du vet og de vet innerst inne at de tar feil..du er så nydelig på alle måter!

    53. Jeg hadde aldri klart å kommet meg gjennom alt det slitet du har rundt deg nå! Du er ufattelig sterk, det må du skjønne. Du er bare rå!!

    54. Så fantastik bra og fint skrevet, du er flink og sterk. Kjente meg godt igjen. Jeg forstår deg veldig godt <3

    55. du må ha sykt dårlig selvtillit eller så prøve du bare å få flere lesere av å syte over livet ditt
      vet at du har sagt at psykolog ikke får deg frisk , men tror neppe operasjoner og bli vist frem i media hjelpe mer på

    56. Du er IKKE stygg!!!! Vææær så snill å tro på det. Du er dødssjarmerende, og jeg digger deg bare enda mer etter du ble å se på TV. Jeg og venninnene mine har snakket om hvor jævlig gøy det hadde vært om du hadde hatt ditt helt eget program, vi hadde LETT sett på i timesvis!! hahaha:) Du virker skikkelig herlig. Synes synd på de som alltid føler et behov for å tråkke på andre for å prøve å heve seg selv .. lite vet de om at det faktisk gir motsatt effekt.
      Det er i de mest ustabile periodene jeg elsker livet, haha! Tenk da, livet fører med seg så utrolig mye dritt, men så plutselig har du helt tilfeldig et lite sekund av lykke kanskje bare fordi en gutt med god parfyme gikk forbi deg på gaten, eller et idyllisk øyeblikk på toget med musikk, eller pizza til middag. Livet skal føles.

    57. Har læst gjønnom alle kommentaran på dæ hærr innlegge, og av 85 kommentaræ va ein negativ, vess du syns den eine va ond å læs, læs di andre 84 ein gång tl. Trur du traff mange me dæ hærr innlægge, inkl. me, nåkko som jær at folk kan relater se tl d! Du skriv dæ mange tænke, og dæ få snakke om, så e utruli godt å sjå når man ikke e aleinæ om teng! Stå på, og fortsætt me å va d, du e super!

    58. du e god å stå på, ekje mange så tåle alt det du går igjønnom t værdags å det tåle ikke mi “vanlie” folk på ei uga. har akuratt hatt det samme men det er pga nytt p plaster, og det har vart i etpar uker sånjeg skjønner hvordan du har hatt det. alt er galt, men i det neste så er alt bra og du kan le igjen! stå på sophie👍

    59. har kronisk deprisjon og angst sjøl.. Det er liksom så surrealistisk og absurd me sammenbruddene… Fordi man vet hvor dumt det er men når du sitter opp i det er det så ekte.. Unner ingen å ha det sånn. Håper du vet hvor innmari inspirerende og bra du er.. Når du deler sånt gir det inspirasjon for meg og, fordi det viser at jeg kan klare meg.. Takk for at du er forbilde mitt Sophie. Du er min engel❤️

    60. Føler noe av det samme selv. Veldig kjipt egentlig! Jeg tror man må tenke mindre og føle på magefølelsen 🙂

    61. Kjære, fine Sophie 🙂 Jeg håper du tar deg tid til å lese igjennom alle disse kommentarene for her var det mange fine ord og tanker. DU ER BRA.

    62. Hei! Mye av det der hørtes kjent ut haha! Jeg tror kanskje du kan ha bipolar? Jeg har det også veldig likt opp og ned slik du skriver ofte også er alt faktisk bra igjen.. men igjen, når man er så opp og ned så er det gjerne noe man tenker på som får man til å bli deppet. Og her virker det som det er haters som drar deg ned og du fokuserer på det og mister all energi til alt annet for det sårer deg!
      Man er kanskje egentlig ikke deprimert etc, det er folkene rundt deg som får deg til å bli det – og uten den negative energien så er du faktisk en positivt og lykkeli person!:) sånn prøver jeg å tenke det! Håper det ga mening! Du står på er flink og jeg lover mange ikke hadde klart det du klarer . Uansett om du ikke jobber en vanlig jobb osv så vet de fleste ikke hvor sterk mam må være for å holde en profil å være et kjent fjes etc i media osv. Skjønner lett du får angst og sammenbrudd for det er et press! Jeg lever også ikke a4 og liker å være annerledes og får mye kritikk for det! Folk er teit haha, de er mest sansyneligvis sjalu på et eller annet for å få til å hate noen for ingenting spesielt ;)!
      Anbefaler deg og skrive en bok med positive stikkord ver dag over hva duhar gjort 🙂 da får du eenda bedre selvtillit og det er noe du kan se tilbake på når blir lei deg og bygge opp ny energi til å gjøre ting du vil 🙂 stå på ! Les litt quotes om håp og lignende når du blir deppet, det hjelper meg av og til npr jeg faller ned!:)

    63. Tusen hjerter og klemmer til deg. <3
      Du er så herlig. Hele deg er bare herlig fra topp til tå, og i Mitt Dansecrew er du så full av energi og glede at jeg ikke forstår hvordan det er mulig å ikke falle totalt for deg. Også er du jo jævlig vakker, men føler ikke det er verdt å nevne engang, i skyggen av personligheten og utstrålingen din. Men du blir kanskje glad av å høre det likevel? Det blir jeg.
      Du virker så slående intelligent, smart og reflektert, at jeg skulle vi kunne snakket sammen. Undret over universet, og alle de spesielle menneskene som lever her. Det er vel slik man blir, etter mye tid med sine egene tanker. Jeg tror man blir smartere og smartere, jo mer tid man har med de vonde tankene sine.
      Også helt til slutt vil jeg anbefale deg caféen Cocoa på Grünerløkka! Den ligger rett ved Birkelunden trikkestopp, og er verdens søteste, koseligste kakaobar. (Dette hørtes jo veldig ut som reklame, men jeg tror du ville elsket den!)

    64. Jeg blir så lei meg av å lese om at du har det vondt Sophie.. Det er ikke mye lille meg kan gjøre for deg når jeg sitter her hjemme og skriver forran dataskjermen, men jeg føler jeg ikke kan la være heller.
      Vi er vell i samme aldersgruppen og livet er virkelig som en berg- og dalbane noen ganger, men jeg husker så godt en dag jeg stod forran speile og tenkte bare stygge ting om meg selv. Litt stort hode? Litt stygg nese? Små pupper? Men så tenkte jeg på det du da akkurat hadde skrevet om på bloggen “vær din egen bestevenn”, så helt plutselig snudde tankegangen min 360 grader rundt, alle kan da ikke synes jeg er verdens vakreste, men har jeg egentlig behov for at alle skal tenke slik om meg? Om vennene mine synes jeg er stygg (for ja, jeg har faktisk hatt venner som har sagt slike ting om meg) er ikke det da flott at de fremdeles er vennene mine? Jeg må da ha en personlighet uten sidestykke siden de enda ikke har tatt farvell? Kjæresten min forteller meg ved en hver anledning hvor perfekt jeg er i hans øyne og har det egentlig da noe å si om andre rundt meg som jeg ikke engang kjenner synes noe annet? Nei, ikke egentlig!
      Det er ikke mye jeg kan gjøre som sagt forran dataskjermen annet enn å vise deg at jeg er en del av de 88%, men jeg følte bare virkelig for å fortelle deg nå hvor fantastisk du er som person og vise deg at bloggen din og det du skriver hjalp meg, og håper du kan høre på deg selv og det du skriver her. Har det så mye å si om 12% mener du ikke er god nok, når 88% mener du er et forbilde? Jeg digger deg Sophie og kan forsikre deg om at du ér bra nok og du ér vakker 🙂

    65. Var slik selv en gang. Har slitt i 8 år med depresjon, angst, spiseforstyrrelser, soveproblemer etc. Har også ADD og pågrunn av det så har hverdagen vært vanskelig, å det er ikke mange som forstår dessverre. Angsten tok over livet mitt fullstendig som gjorde at jeg sluttet med all hverdagslige ting. Sluttet skolen, jobben, treninga, alt sammen! Jeg var personen som trente hver eneste dag, var flink på skolen, jobbet rævva av meg men slik påkjenning på kroppen gjør noe med deg, så jeg traff veggen. Bunnen var så hard at smerten jeg hadde vil jeg aldri oppleve igjen og skal selv sørge for at det ikke skjer. Og det endte jo med at jeg begynte å gå hjemme, sove så lenge jeg vil og kan gjøre hva enn jeg vil. Sikkert time of my life for noen men ikke for meg, jeg var lei etter 2 uker. Men uker ble til måneder, måneder ble til hele 2 år. Jeg gjorde en del på de 2 årene men likevell fikk jeg meg ikke noen jobb. Kom i en ond sirkel som jeg aldri kom ut av, ville bare sove for jeg viste når jeg våknet opp så var dagen akkurat likedan som den igår, problemene var der fortsatt og jeg kom til å gjøre akkurat det fuckings samme som igår, nothing. Nada. Det var min rømmning fra hverdagen men det ødla så mye for meg selv og andre, og samboeren min. Livsstilen min forandret seg men det gjorde jeg også. Så jeg måtte få hjelp og jeg kommer å takke for det resten av livet mitt, hadde aldri greid det uten psykolog, legen, mentaltrenern og lifecoachen jeg hadde. Det er håp for alle, og alle greier det, du må bare tro at det ordner seg! Og vis det er en dag som er så dårlig at man heller vil ligge i sengen, se serier og drite i ting man skulle gjort så gjør det, vi er mennesker og slik er livet noen ganger! Jeg ville bare ikke våkne en dag og se tilbake på mine år som tenåring og se hvor trist og misfornøyd jeg var i livet. Så jeg tok å laget en papirbåt, skreiv hva jeg ville si hade til for godt, sendte den ned elva og få den befrielsen på at mitt nye liv og mitt nye meg kan få begynne, å legge fortiden bak meg for den ga meg ingenting

    66. Ikke bry deg om de stygge kommentarene du skal vere deg selv ikke noen andre det klarer du utrolig bra. Det er bare de som ikke ser det. Du for lov til og vere sliten, lei, trist, glad. Alle vanlige og uvanlige folelser. Du kan vere sliten det er vanelig ikke bry deg. Alle de stygge kommentarene er bare fra noen som ikke har de folelsene du har de er dine og snart skjonner de at de har vert dumme som snakker stygt om folesene dine. Lykke til videte

    67. du har virkelig vokst og begynt å se på viktigere ting i live,t og det er så bra! Du sier du er manisk depressiv, bipoblar? Har selv en far, onkel og bestemor som er det og det er ikke vært lett for dem. Men de har det ikke likedan alle sammen. Min bestemor for eksempel kan gå fra å være så skyhøy og gå bare å le hele tiden, shoppe til hu er blakk, å bare være energisk i lengre periode til å treffe bunnen å bare ligge inne. Men så nå så er hun noe i mellom og er veldig stabilt, er mer normalt. Onkelen min er så nervøs noen ganger at han ikke ser for folk i øyene, har tvangstanker og er veldig deprimert. Mens faren min drikker istede for å komme unna hverdagen. Men de vet hvor heldige de er i livet med både familie, venner og penger så de prøver å gjøre lidelsene til noe positivt istede. Så du må også se på hvor heldig du faktisk er. Du har muligheter som kan åpne mange dører for deg og har allerede gjort det, venner og familie som støtter deg uansett hva, og lesere som du ikke en gang kjenner gjør det mulig for deg at du kan drive på med det du elsker så prøv å se det og gjør det hele til noe positivt, du har ett helt liv foran deg og du kan gjøre hva enn du vil vis du gir troen i det!:-)

    68. Du må virkelig ikke tro du er noe annet enn vakker. Jeg så på Sucker Punch i går kveld, og jeg kunne ikke hjelpe med å legge merke til hvor mye du likner på babydoll. Du er vakker!

    69. Hørtes VELDIG kjent ut!! Liker deg mer og mer:-) Virker som en veldig jordnær og ekte person:) Stå på, og lykke til i livet!:-)

    70. Jeg syntes du gjør en utrolig bra blogg, mye bedre enn mange andre. Du er den eneste bloggen jeg leser. Kjipt å høre hvordan du har det om kvelden. Kanskje du forventer mer av deg selv enn det som er mulig å forvente? 🙂 Jeg forstår deg veldig godt! Jeg skulle ønske du var mer fornøyd med deg selv, for du er nydeligere enn mange andre selvom du kanskje ikke er verdens peneste, men hvem er vell det? Målet må være å trives med deg selv og ikke hva alle andre vil at du skal være. Jeg syntes du er herlig Sophie! <3 Det blir bra en dag!

    71. Blir så provosert når du klager, og syter. Du er jævla privilegert. Skulle ønske noen som fortjente det mer fikk alt du har.

    72. Du er så bra du 🙂 !!!! Stå på videre, heier på deg, og er fan av deg, selv om jeg er noen år eldre enn deg. Kjenner meg veldig igjen i deg i hvordan jeg har vært, og ofte har det.

    73. <3
      Depresjonen sniker fort innpå når man er sliten, og da hjelper det ikke alltid hvor bra man egentlig har det.. Men så ser man alt det fine i livet når monsteret har dratt sin vei igjen for en stund :-)

    74. Nettopp! Jeg blir heller ikke inspirert av glansbilde og uoppnåelig virkelighet. Jeg blir derimot inspirert av noe jeg kan kjenne meg igjen i. Jeg tror du og jeg er veldig ulike, men jeg kjenner meg likevel igjen i deg. We’re all humans, eller hva? Jeg skriver oppgave for tiden og sliter med å starte hver dag, her ble jeg inspirert til å bare starte! Ellers, sånn for å svare på spørsmålet ditt i teksten, så tenker jeg at du er en normal 20-åring når det gjelder skifte av humør, jeg var i alle fall sånn da jeg var 20, jeg og alle vennene mine :-). Ha en fin dag, du!

    75. Ååh du er så fantastisk Sophie! Er så godt og se at du tørr og være så forbanna ærlig, det står stor respekt av deg <3

    76. Alle mennesker får små sammenbrudd innimellom, der alt bare raser sammen om man er psykisk utslitt. Forskjellen er bare at du blogger om det så hele verden kan se det, og det gjør ikke andre mennesker. Du er sterk som klarer å fortelle hele verden om det, for det gjør alt bare 100 ganger tyngre for deg. Stå på Sophie, du er sterk!

    77. Du må ikke være så opptatt av hva andre synes om deg. Du har en kjæreste som elsker deg å synes du er vakker noe du også er både på bilder og på tv. Jeg har vært der selv tenkte på hva alle andre mente om meg, følte meg aldri fin nok. Brukte titals tusen på sminke,hår,negler,solarium ,helt til jeg møtte mannen i mitt liv. Da tenkte jeg sånn, bare han liker meg å synes jeg er fin og jeg føler meg bra selv kan resten av verden holde kjeft .nå liker jeg den litt mer naturlige stilen ,mindre sminke ikke exstention eller lange negler. . viktigst av alt er at du føler deg fin selv. Husk skjønnhet kommer også innenfra !føler du deg bra sender du ut en fantstisk utstråling.

    78. Ser ikke min kommentar blir litt lei meg at du slettet den da jeg bare skrev at du må ta vare på deg selv osv. Den var som kommentar nr tre i går kveld. Helt overasket jeg nå. Hilsen heidi

    79. Du er virkelig en helt fantastisk person! Du er et utrolig bra forbilde for meg. Jeg synes du er nydelig innvendig og utvendig. Det er trist å lese at du er så mye lei deg. Jeg er også mye lei meg, og det er godt å vite at jeg ikke er den enste. Det er fantastisk hvor mye du faktisk bryr deg om oss lesere, og jeg håper du vet hvor mye vi bryr oss om deg! Du ser så utrolig glad ut når du danser, og da blir jeg også glad! stå på kjære Sophie!

    80. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men er fast leser. Kjenner meg så godt igjen i dette innlegget, og vil bare si til deg at du er en stor inspirasjon for mange! Stå på Sophie, heier på deg!

    81. Hei og tusen takk for sannheten. Jeg må bare si at jeg digger bloggen din. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Ingen dager er like, noen dager føler en er mørk og trist. Føler ikke for å gjøre noe, alt virker meningsløst. Selvom en egentlig har et fint liv med gode venner og familie. Så er ingen dager like. Har selv noen tøffe dager, der jeg kan begynne å grine av den minste ting og der eg minutter senere ikke skjønner hva som er problemet.
      Du må ikke tenke om hva andre sier om deg, du er en vakker person med et stort hjerte. De som sier stygge ting er svake personer selv. Stå på Sophie Elise! Heier på deg på Danscrew 🙂

    82. Sophie-Elise.. Du er bare helt rå! Takk for et utrolig bra innlegg. Det beskriver så nøyaktig hvordan jeg føler meg iblant. Dette er første gang jeg legger igjen en kommentar, men nå følte jeg at det var på tide! Du er så utrolig tøff som tør å være så åpen som du er.. Du får så mye ufortjent dritt slengt imot deg og hvis det var meg som hadde fått all den dritten hadde jeg gått i hi for lengst!
      Du ser heller ikke ut som et lite kanin-troll på tven. Du er bare så nydelig og ekte.. Hver eneste gang jeg ser deg på tv får jeg tårer i øynene for jeg ser hvor mye du koser deg med dansen. Du er bare så fin og ekte Sophie, bare fortsett sånn som du gjør og stå på!<3

    83. Kjære deg Sophie. Det er trist å høre at du ikke har det helt bra, nå som du er med på noe nytt, og utfordrene. Du burde jo egentlig ha the time of your life, men jeg forstår veldig godt at du er sliten. Kanskje å koble seg helt av alle sosiale media en time hver kveld kunne hulpet? Du kan også prøve yoga eller meditasjon, det er helt fantastisk og man kobler faktisk helt av, etter en liten stund. Ta deg 20-30 minutter en morgen med en liten yoga-økt, så skal du se det hjelper på humøret!
      Det å ville være “perfekt”, men ikke få det helt til, kjenner jeg meg veldig igjen i. Det er ikke noe kjekt å føle at man ikke presterer godt nok, og det tærer på samvittigheten å vite hva man burde gjort når man ligger på sofaen og ser på serier. Kjenner meg alt for mye igjen der. Kanskje det kan hjelpe å ha noe som motiverer veldig til å gjøre alle de greiene man må dra seg opp for å få gjort? Noe fra ønskelista du kan kjøpe deg i premie når du har fått gjort 95% av det som er på “to do” lista en uke? Det kan faktisk funke veldig bra 🙂
      Forresten så skriver du veldig bra, og du er så reflektert at jeg nesten blir litt fascinert. Noen ganger virker det som om du har levd flere mannsaldre, og ikke er ei jente på 20 år. Det er noe av det beste med deg, at du deler slike personlige ting, og at vi får vite hva som egentlig surrer i hodet ditt. Tusen takk for det. Nå skal jeg avslutte, for denne kommentaren er allerede for lang.. Lykke til videre med dansingen, og alt annet. Dette klarer du! (Det var en fryd å se deg på fredag). Masse klem fra meg!

    84. Hei! Jeg er en fast leser, har vært det siden begynnelsen. Kommenterer aldri noen blogger i det hele tatt, men når jeg leser noe som virkelig fortjener min respekt og en fin kommentar, så klarer jeg ikke å la være. Du er så utrolig ekte, du er ikke redd for å vise det heller, det gjør deg bare mer fantastisk. Jeg misunner utseende ditt hver dag, du er så utrolig pen. Du har et sykt fint smil og du ser alltid like bra ut, selvom det er på tv eller bloggen(har dessverre ikke sett deg i virkeligheten, men vet du ser drit bra ut der også!) Alle jeg har hørt som har møtt deg også sier du er dødspen. Personligheten din er sykt skjønn, du kan kødde å være useriøs, samtidig søt og snill! Stå på, vi heier på deg hele veien! 🙂

    85. Kjenner meg utolig godt igjen i dette innlegget! Har selv nettopp kommet meg igjennom en depresjon (takket være samtaler med psykolog), og for første gang på sikkert et år kjenner jeg en glede over ting jeg ikke har kjent glede over på evigheter. Selv om jeg har det veldig fint nå så ser jeg hva du mener. Alle har dårlige dager. Noen dager kan jeg ikke se meg selv i speilet uten å tenke “herregud, hvordan er det du ser ut”, men andre dager går det fint og jeg tenker “du burde være fornøyd med den du er”. Du skal vite at det er ikke noe galt med deg, og du bør heller ikke tenke at det er det. Jeg vet dette er lettere sagt enn gjort, at det 99% av tiden ikke hjelper at noen sier du bare skal godta deg selv fordi du er en god person. Du er en inspirasjon for meg fordi du viser at ikke alle er perfekte. At selv de som virker som de lever drømmelivet ikke alltid har det bra. At de personene jeg ser på å tenker “skulle ønske jeg kunne kle meg sånn” faktisk har en dårlig dag av og til. Du har så utrolig sterke og fantastiske meninger, og du er så utrolig reflektert. Du er en helt fantastisk person. Du skal ikke føle for å forandre på utsende ditt fordi noen personer mener det er feil å ikke se ut som alle andre. Du er unik. Du er rett og slett menneskelig, og det er menneskelig å ikke være perfekt!
      – Mvh Elise

    86. Du er herlig du lille Sophie 🙂 du er fantastisk flink til å sjonglere det du driver med nå. Jeg vet jeg aldri hadde klart å være i dine sko. Du er sterk og tøff og du har all grunn til å være stolt av deg selv. Bare fortsett slik <3

    87. Hei Sophie. Jeg er fast leser av bloggen din, og følger også med på bloggerne og mitt dansecrew. Jeg er ikke alltid enig i det du sier og gjør, og er heller ikke enig i alle operasjonene du har gjort da du egentlig ikke hadde trengt det. Du er fin som du er, alle er fin på sin måte.Men jeg skjønner likevel valgene du har gjort. At noen kaller deg stygg, ja det er helt høl i hue for det er du ikke 🙂 Det er ren mobbing pga sjalusi. Det er helt utrolig hvordan mobbingen har utartet seg sia jeg var på alderen din, og jeg gruer meg til min datter på 3 vokser opp…:( Mobberne der ute bør SKAMME seg! Tenk hvis det skjer deres barn senere! Man bør ha det i bakhodet. Stå på Sophie og ikke gi deg! Jeg synes til og med du er skikkelig sjarmerende der du danser på tv2. Du gir god energi og en så god underholdning 😉 Hilsen ei mamma på 31 år 🙂

    88. Du har tusenvis av jenter som fortelle4 deg hvor pen du er hver dag. Og som setter pris på uredigerte bilder og fortsatt synes du er like stunning.

    89. Wow! Du er virkelig overraskende reflektert og ærlig du, stå på videre for det er lov å ha opp og nedturer. Det er sånn livet er og det som får deg til å sette pris på de gode dagene 🙂 Stygge kommentarer kommer kanskje fra noen stakkarer som nettop har en sånn dårlig dag. Du er virkelig nydelig både inni og utenpå. Stolt av deg! Du er en liten tøffing

    90. Når jeg leser sånn som dette, så går det faktisk opp for meg at JA, det er faktisk normalt… heldigvis! Satt akkuratt og tenkte på det at jeg har sovet litt for lenge, og pang der forsvant muligheten til å fullføre mange av planene jeg hadde for dagen. den følelsen av å ikke klare å gjennomføre ting man har planlagt, det er faktisk virkelig kjipt! Når jeg leser at andre faktisk har det ofte på samme måte, så løfter det meg litt opp, og gjør at jeg tenker at det ikke er så utrolig ille allikevel.. vi er jo ikke perfekte heller! 🙂
      uTrolig bra skrevet Sophie Elise, stå på, du er utrolig sterk og vakker, og heldig som har en som setter så pris på deg 🙂

    91. jeg tror alle føler det slik, jeg og har det sånn av og til..
      det er mange som tror at så lenge man ser ut til å ha et perfekt liv på internett så har man det, så lenge man er ubeskrivelig fin, sånn som deg sophie elise, så har man det perfekt, men sånn er det ikke i det hele tatt. du er menneske, det er jeg også, selvom du ser mye bedre ut en meg og alle andre, det er helt seriøst, du gjør det, så føler du nok ikke det selv, alle har tanker som gjør at man ikke føler seg bedre enn andre, tanker som gjør at man får dårlig selvitllit eller vil endre et eller annet, at man klarer ikke å godta ting med seg selv som man ikke liker, og sånn er det og være den man er tror jeg.
      noen ganger kunne jeg ønske jeg kunne se meg selv fra andre sine øyne, vite nøyaktig hva andre tenker om meg , men samtidig ikke, fordi jeg er redd for hvordan det ville se ut og hva jeg hadde fått vite, men du er en så stor inspirasjon selvom du ikke føler det selv av og til, selvom du gråter noen kvelder så inspirerer du mange.

    92. Blir så lei meg av at negative kommentarer har så stor påvirkningskraft på deg. Det er lett for meg å si at du ikke må ta deg nær av det. Jeg aner jo ikke hvordan det er å bli nettmobbet. Og du har sikkert hørt dette mange ganger før, men folk som kommenterer stygt er de menneskene som mest sannsynlig ikke har det så godt med deg selv, synes du er pen, er sjalu og vil gjøre alt for å ødelegge deg. Kan også være de bare har en jævlig dårlig dag og trenger å få det ut et sted.
      Husker jeg sa til ei i klassen en gang “Fått nye sko?” Så sa hun “Ja” Og jeg svarte “Ser det, de var dritt stygge” Hvor slem jeg var. Og det sa jeg bare fordi jeg hadde et jævlig liv selv. Heldigvis forandret jeg meg og ble snillere, da jeg innså at livet ikke blir bedre av det. Å trykke andre ned for å heve seg selv vil aldri gjøre deg best, tenkte jeg. Så når jeg ser negative kommentarer, ser jeg bare meg selv for noen år siden. Jeg synes litt synd på de, håper de en dag innser at de heller burde gjøre noe med livet sitt istedenfor. Og det er så synd at du lar deg påvirke, for da får de det akkurat som de vil. Du må ikke la de vinne.
      Jeg synes at du ser bedre ut på tv enn på bilder, håper du tar det som et kompliment. Du trenger virkelig ikke redigere deg selv! Du er så nydelig

    93. Du minner meg veldig mye om meg selv for 2 år tilbake. Har du hørt om “Høysensitivitet”? – Ikke en sykdom, men et medfødt personlighetstrekk. Vi er mye mer sensitive for omstendighetene rundt oss. Vi merker stemningen hos personene rundt oss, vi tar innover oss flere inntrykk, sterkere inntrykk, enn folk vanligvis gjør. Dette medfører at vi fortere blir psykisk sliten! Og det er ikke noe galt i det, det er bare sånn vi er. Men ved å lese litt om dette, og gjøre seg bevisst dette personlighetstrekket, så vil det kanskje kunne gi deg svar på hvorfor du reagerer som du gjør i visse situasjoner. Håper du får lest denne kommentaren, og at det vil være til hjelp 🙂

    94. Det høres slitsomt ut å bære rundt på et så stort forventningspress hele tiden. Også da av folk som ikke en gang kjenner deg personlig. Du er flink til å sette ord på ting, det skal du ha!

    95. du er bare patetisk , kan du ikke bare ta innover deg hva folk sier ? mange folk gnåle hver dag på bloggen din om hvor pen du er og likevel går det bare rett gjennom ørene dine og ut igjen , det må være slitsomt å ha sånn luksusproblem som deg xDDDDD LOL LOL
      det er ikke overraskende for noen at du har masse unødvendige tanker og uansett operere du jo bare det som plage deg + redigering , det burde vel gjøre deg mer lykkelig , synes egentlig du bare skal gå til psykolog , eller kanskje dette er tull? at du bare skal lure deg frem til flere lesere med ”buhu innlegg og synes synd på meg innlegg ” vet ikke om jeg skal le av deg eller faktisk synes synd på deg
      er rart at hvis du har så dårlig selvtillit som det viser her , så er det rart at du ikke har giddet å ta tak i det og gå til psykolog eller bare ta selvmord og bli ferdig med det

    96. jeg vet ikke om jeg burde le av deg eller synes synd på deg , men synes det er kjipt at alt bare dreie seg om utseende ditt og sytingen din over hvordan du har det , de fleste hadde blitt lykkelig av å ha sånn liv som deg tror jeg , komme i media , kan kjøpe alt man vil ha , reise overalt , jeg synes det bare høres ut som luksusproblem siden du syte anyway , samme med det usteende sytingen din , folk sier HVER DAG at du er pen og sexy osv , det burde jo gå innpå deg , drit i det som snakke negativt om deg
      men kanskje disse ”synes synd på meg innleggene bare er tull for å lure til seg flere lesere

    97. Dette innlegget fikk meg til å tenke over hva som betyr noe for mennesker, ja unge jenter som deg Sophie. Jeg forstår selvfølgelig at i dagens samfunn betyr det mye å se bra ut, ha de rette klærne og gjøre de rette tingene, men hva med de unge jentene som ikke har alt dette. De som ikke har utseende som blir betegnet som pent, ja hva om man er det du kaller stygg?
      Hva er det å være stygg og hva betyr det i den store sammenhengen? Er man mindre verdt, fortjener man ikke å oppleve kjærlighet, kan man ikke vise seg i offentligheten, eller gå i lette sommerklær når sola skinner? Hva vil man bli likt for? Jeg tror jeg er stygg. I manges øyne. Men det er slik jeg er skapt. Jeg har ikke en vakker kropp eller et blendende smil og utseende som folk applauderer over. Men så er det noe med meg allikevel da. Folk lytter når jeg snakker og jeg har et hjerte for at andre mennesker skal ha det bra. Jeg kan se vekk ifra meg selv og bry meg, ja jeg kan bry meg om at du skal ha det bra Sophie, fordi jeg ser sårheten i ditt indre over den tanken du bærer på å aldri være bra nok. Du er det Sophie, du er mer enn bra nok selv om du ikke har energi til å gjøre alt det “rette”. Du trenger ikke å se så fantastisk ut hele tiden heller for fra øynene dine så stråler det liv, og jeg tror det at når du ser bort i fra deg selv og ser det vakre i de som du synes er stygge, så vil du se din egen skjønnhet på en helt ny måte.

    98. Jeg er alltid glad i deg, men jeg blir litt ekstra glad i deg når du skriver sånne innlegg. Ikke fordi jeg liker å lese at folk har det kjipt, men fordi du er så ærlig og sterk. Du er under et stort press hele tiden og uansett om du ikke alltid føler deg like inspirerende, så ER du det! <3

    99. Jeg skjønner. Jeg kommenterer aldri men nå ville jeg bare si: jeg forstår hvordan det er. Du er sterk og jeg beundrer deg alt. Både det du gjør. At du skriver så bra og at du tørr å være deg selv. Jeg håper jeg kommer dit engang men det er en lang vei for å komme dit for meg ennå. Derfor er det godt å lese at det faktisk går an å komme på ett godt sted <3

    100. kjenner meg igjen, og synes det er utrolig bra du skriver slike innlegg, og ikke bare later som om livet er perfekt hele tiden slik de fleste bloggere gjør. kjente det hjalp å lese at jeg ikke er den eneste som har det slik! jeg synes du er utrolig nydelig og en kjempeflink blogger:)

    101. Du skriver så ekte og nydelig at jeg får tårer i øynene…
      Du er vakker både utenpå og inni, aldri glem det!

    102. I mitt håve så e alle fine på kver sin måte, og ingen e perfekte 🙂
      Prøv å se vekk fra dei 12% frekke folkå! Men forstår du blir lei, vertfall til slutt for de gjør alle! E ikkje kjekt å hørra du e stygg, feit osv… Du e god akkurat sånn du e. Du e nydelig på din måte! 🙂
      Du får ha ein god ny veke!

    103. Jeg ser at du skriver at det virker som folk liker å lese om at folk har det kjipt, men jeg liker å lese om at folk har det bra. Glade folk -> glad meg.

    104. Hærlig innlegg! Du e så flink å ordlegge dæ, å få fram det du føler. Masse lykke til videre med dansen! Det må være godt å ha et mål å jobba mot, sælv om det sikkert e superslitsomt det du e med på:) Du e så tøff! Og du kommer nok til å være mye sterkere både fysisk og mentalt når “mitt dansecrew” e over:) Nu har du bevist for dæ sjøl å oss andre at du klarer det du bestemmer dæ for å klare!:-) nothing can stop you now! 😉

    105. Ser du skrev at du er manisk depressiv? Kan du skrive noe om når den første fangen var, hvordan du fant ut at du har det? Tips til hvordan man kan leve med det? Godta sykdom? (Hvis jeg ikke misforstår innlegget ditt?) ❤️
      Hadde vært happy jeg om du hadde gjort det! Det har hjulpet meg veldig, siden jeg sliter selv med type 2. Blir veldig lett deprimert, og for to år siden svartnet alt for meg.
      Jeg prøvde å hoppe ut av broen, men ble reddet av en fremmed mann som dro meg vekk fra broen. Og så kom politiet. Det er litt sykt når jeg tenker på det nå. Wow, fant jeg på syke ting? Herremann liksom.

    106. Jeg blir trist når jeg leser at du har det sånn, kunne virkelig ønske at du fikk låne mine øyner for en dag å faktisk se hvor utrolig nydelig, vakker og fin du er. Du har en fantastisk utstråling på både bilder og på tv, du er vakker overalt du går eller er. Du er en så sterk og ærlig person som jeg beundrer så meget, du er mitt forbilde.

    107. Sophie Elise, dette (og et par andre av innleggene dine) burde vært pensum på ungdomsskolen.
      Keep it up!

    108. Sophie Elise du er så søt og nydelig! Du trenger absolutt ikke regulering, for smilet ditt er mer enn bra nok fra før <3 du er så mye bedre enn det virker som du tror du er utifra hva jeg leser! jeg trykker meg inn her flere ganger om dagen, for å lese hva du har gjort, hva du tenker. for å bli inspirert, for det er det du gjør-inspirerer. enten du mener det eller ikke, men ikke tro at du må gjøre noe annerledes for å inspirere flere eller hva andre kaller "på den riktige måten". for du er bra nok, mer enn bra nok 😀 jeg heier på deg, både i mitt dansecrew, og i livet!! klemklem

    109. Jeg klarer aldri å gjøre opp min mening om deg, egentlig. Mange kaller deg stygge ting fordi du har operert en del på utseende, og det er det media skriver om når de skal lage en sak om deg. Men når du skriver sånne sykt gode innlegg som disse, som liksom treffer rett i sjela til folk og som folk faktisk kan kjenne seg igjen i – ja da blir liksom hele bildet mitt av deg snudd på hodet. For ingen kjenner seg igjen i at du er med på et danseshow, for naturligvis er ikke vi med på et danseshow på TV. Så slike innlegg er veldig interessante. Ikke det at jeg liker at du har det vondt, men at disse får mer oppmerksomhet fordi du ikke lenger blir kjendis, eller en sånn person blir helt lost i havet av penger og berømmelse – og som glemmer hva det å være menneskelig egentlig er. Så jeg synes dette er et bra innlegg. Og jeg håper du kan kjempe din vei videre i livet, for jeg tror det handler mye om å bygge opp sin styrke mentalt. Personlig liker jeg å holde på med minimalisme. Det funker veldig bra på selvtilliten. Men alt i alt SOPHIE… Alt i alt så handler det om holdningen til livet. Holdningen til alt. SMIL så blir du glad. GRÅT litt av og til, snakk om det og finn en løsning og slutt å prokastinere ting. Håper du kan prøve å bruke noen av de tipsene.
      Hilsen 16-åring. 🙂

    110. Så fint du tar opp dette. Ærlighet må til! Du krysser grenser og gjør det du vil, det er bra!! 🙂

    111. Jeg synes du er helt rå. Hallo du er en rå danser og du er pen og flink blogger
      . Du er en fantastisk jente. Mvh 🙅

    112. Du, min kjære, er HELT fantastisk. Helt ærlig synes jeg virkelig du fortjener gull og grønne skoger. Jeg vet så utrolig godt hva du føler, med PTSD og alvorlig depresjon har jeg hatt mange opp og nedturer. Nå for tiden er jeg egentlig helt passiv, føler ingenting… Kan vel kalle det nummen på en måte. Men dette innlegget fikk meg til å føle igjen. Glede, sinne (på meg selv), tristhet.
      Du er en stor inspirasjonskilde for meg, har fulgt deg så lenge jeg kan huske og har “vært med” deg på reisen din. Du har utviklet deg til en så fantastisk person, ikke misforstå, for det var du absolutt før også. Men jeg føler du har fått helt andre verdier, og er ikke lenger den typiske “rosabloggeren”. Jeg er stolt av deg Sophie Elise, stå på, du har en lysende framtid. Virkelig.

    113. Wow! Ble rørt av å lese dette innlegget.Ikke bare fordi det du skriver treffer meg langt inn i hjertet og jeg føler akkurat det samme selv, men fordi du tørr å skrive alt dette til et helt land der man blir dømt etter utseende. Du snakker for en stor gruppe norske jenter som gjør akkurat dette, ønsker å endre seg selv og går langt for å gjøre nettopp det. Du er et stort forbilde for meg, og dette innlegget fikk meg til å droppe photoshop før jeg la ut bilde på bloggen. Jeg heier på deg<3

    114. Det du beskriver, er helt normalt – det kalles å bli voksen. Du er i overgangen mellom å være ung og voksen – og mange overganger kan være smertefulle, uten at det har noe med sykdom å gjøre. Jeg ser du nevner både angst, manisk-depressiv og tvangstanker, og får lyst å spørre deg: har du diagnose på disse tingene? Husk at dette er alvorlige sykdommer som man trenger profesjonell hjelp for å håndtere, det har ingenting med humørsvingninger o.l. å gjøre, som vi alle opplever en gang i blant. Hvis du ikke har diagnose på disse tingene, så ikke skriv at du har det. Har du diagnose på det, så må du søke hjelp – disse tingene går ikke over av seg selv.

    115. Bare for å tydeliggjøre det siste jeg skrev på kommentaren min: når jeg skrev at “disse tingene ikke går over av seg selv”, så er det disse diagnosene jeg mener – IKKE det vi opplever når vi er i overganger i livet, som er det jeg tror du beskriver.

    116. Jeg spør som Olivia over, har du diagnose for at du har disse lidelsene? Ikke det at du må forklare deg eller noe, bare lurer siden dette er seriøse lidelser og du har veldig mange unge lesere. Enkelte kan bli trigget av sånne innlegg, men jeg setter virkelig pris på åpenheten din, da jeg selv sliter psykisk. Håper uansett at du får det bedre <3

    117. Jeg forstår deg og kjenner meg veldig igjen. Jeg er “to personer”.. Nei, jeg er ikke schizofreni. Men humøret mitt og tankene mine gjør slik at jeg føler meg som to personer. I et øyeblikk er jeg kjempe glad og lykkelig. Men plutselig er alt jævelig, og jeg oppfører meg som en 5-åring. Deretter tenker jeg “hva faen?”, blir flau over oppførselen min, og blir den samme meg igjen. Har det fint igjen, stress og styr her og der, men det går fint. Også får jeg et anfall, og oppfører meg som en unge igjen. Tenker hva faen, også samme regle om igjen…
      Du er ikke alene – er poenget mitt. Det er nok mange av oss der ute som er slik. Lykke til videre med alt, det fortjener du. Stå på, og ting blir bare bedre. Har lært at man bare må ta en dag av gangen, det er det eneste som fungerer. Og stresse ned.
      Ikke tenke på alt man skulle ha gjort, men faktistk det man har gjort & oppnådd. For meg har den tankegangen i hvertfall fått meg til å unngå disse anfallene eller sammenbruddene… Lykke til med alt!

    118. Hei Sophie
      Jeg har så og si aldri kommentert på en blogg før. Men helt ærlig har jeg en stor trang til å gjøre det. Dette fordi jeg må si deg noe. Jeg har lest bloggen din innimellom i flere år, og jeg er rett og slett stolt av deg. Jeg er stolt av DEG, fordi du får til så mye! Du har så mange flotte innlegg om tanker, du er reflektert, du inspirerer meg på mange måter. Og ikke minst må jeg fortelle at jeg er like spent hver fredag for å se deg danse. Du stråler og du er utrolig flink. Kjære Sophie Elise – ta det til deg. Du er helt super! Enda jeg er på din alder er du et forbilde for meg på flere måter.
      Åh, jeg vil bare at du skal ta det til deg! For du er SUPER.
      Klem fra meg

    119. Disse type innlegg er yndlings- innleggene mine fra deg. Du skriver så utrolig bra og ærlig, herregud Sophie, hvordan får du det til? Jeg blir så utrolig inspirert av deg

    120. Hei Sophie:-) Det er så godt å lese det du skriver, du skriver så bra! Jeg kjenner meg igjen i så mye, å sitte alene og føle at alt er mørkt og så en stund etterpå se tilbake på seg selv og tenke hvem var den jenta der som var så langt nede? Har det jo egentlig så utrolig bra; god familie, jobb og leilighet, hva har jeg å være lei meg for liksom?! Men det er sånn noen ganger/ofte i perioder hvor alt er så tungt. Men når det er sånn prøver jeg å overbevise meg selv om at det kun kan gå oppover og at det er disse tunge dagene som gjør meg sterkere og mer klar til å takle alt man skal oppleve i livet. Noen ganger klarer jeg å overbevise meg selv, andre ganger ikke.. Da er det veldig godt å lese at man ikke er alene om å ha det sånn. Takk for alt du skriver:-)) Ønsker deg bare fine dager og masse lykke til videre med dansen, du er så flink og sporty, og ikke minst tøff:) Takk for at du er inspirerende og for pågangsmot til å fortsette å ha det bra og gjøre dagene sine bra:-)

    121. fy søren, du er rå! At du i det heletatt skriver dette tiltross for at du har flere ti talla lesere står det i respekt av! Jeg har selv slitt med tvangstanker. Eller jeg sliter fortsatt med det, men ikke like ille som før. Jeg ble til slutt helt gal. Alt måtte være på en bestemt måte ellers følte jeg at noe jævli skulle skje. Jeg gikk konstant rundt og var nervøs. Nervøs for hva livet skulle bringe. Nervøs for om dette egentlig var noe for meg. Kom jeg egentlig til å greie dette, eller var det best å bare forlate alt og alle. Jeg er fremdeles livredd hver natt jeg er alene hjemme, fordi jeg får alltid tvangstanker, noe som igjen gjør meg redd og usikker. Flere ganger er jeg så utslitt at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg bruker å sette på telefonen på en fin men trist sang å sørge litt over meg selv. Gråte litt over hvordan jeg så for meg at live kom til å bli, å hvordan det faktisk er. Sørge litt over hvor håpløs jeg egentlig er. For sannheten er at jeg er det. Her ligger jeg i senga med musikk å er deppa. Med ekkle tanker i hode å utslitt.. Takk for at du viser en orginal side sophie. Du motiverer meg mer enn du aner❤️

    122. Du er en så sterk person, og mitt forbilde. Kjenner meg igjen i mange av tingene du skriver.. stå på videre, og gleder meg sykt til og se deg på tv på fredag ♡♡♡

    123. FIne, flotte Sophie. Du er langt fra alene om å føle det sånn. Du er ekstremt tøff som faktisk tørr, og klarer, å sette ord på det som så mange jenter går rundt og føler. Stå på videre, alt kommer til å ordne seg for deg 🙂

    124. Herregud sophie, elsker deg! Du er bare helt utrolig perfekt og fantasisk! Ikke se ned på deg selv! Du er super!!! <3 <3 <3 <3

    125. Ååh, du er en så fantastisk person! Liker at du alltid er så åpen og ærlig på bloggen. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du beskriver, og det hjelper mye å høre at det er flere som har det på samme måte. Du er bare helt nydelig Sophie, det må du vite. Du hjelper mange til å ha tro på seg selv, gi faen i hva andre sier og til å gjøre det man selv syns er rikitg for seg selv. Jeg tror ikke du skjønner selv hvor stor hjelp du er for så mange! Fortsett sånn, og så må du huske på å ta vare på deg selv også 🙂

    126. Jeg har det akkurat som deg, Sophie! Vi får bare komme oss igjennom det❤️
      Husk : Everything in life is temporary. So if things are good, enjoy it. And if things are going bad, don’t worry. It can’t last forever either.

    127. Jeg skjønner så utrolig godt hva du mener, og har det på ganske samme måten selv! Tror det er viktig at vi ikke sliter ut oss selv, og bare tar en ting av gangen! Uten nedturene hadde det heller ikke vært oppturer3

    128. ærlig og godt skrevet. Det er dette vi trenger å lese. Man trenger å høre at livet ikke er perfekt for alle rundt, enn en selv. Man kan ikke bli perfekt, når det ikke finnes noe som er perfekt for alle. Smaken er som baken, og noe som jeg vil anse som nærmest perfekt, vil være noe helt annet for en annen.
      Ta til deg all ros og komplimenter fra de 88% positive leserne dine og drit i de 12 siste prosentene. Det er ikke verdt det. Du får det ikke bra før du innser at en ikke kan gjøre alle til lags og at man ikke kan være perfekt for alle og enhver. Men for de som betyr noe for deg og som du bryr deg om er du nok så godt som!
      Aksepter deg selv, sett deg mål som er mulige å oppnå uten at det krever for mye for deg og prøv å nå de før du setter deg nye. Du lever ikke for alle andre, men for deg selv. Du trenger ikke å være lykkelig for andre, men vår lykkelig for din egen skyld. Så lenge du er fornøyd med deg selv, hvorfor bry seg om hva andre synes og mener? Hvertfall folk som ikke unner deg noe godt uansett.
      Det er en ganske syk verden vi lever i. Når ble det unormalt å leve normalt?

    129. Hei Sophie! i dette inlegget nevnte du manisk depressiv, tvangstanker, angst og at du føler du har veldig store svigninger i stemingsleie (humør, energinivå osv.). Du mener at du ikke skjønner selv hvordan du kunne være så annerledes og langt nede den dagen mens for eksempel neste dag eller 4 dager etterpå er du helt “fin” i formen psykisk. Jeg tenkte da at jeg vil foreslå at du bør vurdere å snakke med noen som er utdannet innen psykisk helse, enten det er din egen lege, psykiater eller psykolog. Dette kan du få mye hjelp til og du kommer kanskje til å føle deg bedre jevnt hvis du oppsøker hjelp. Jeg sier dette fordi jeg tror du har en bipolar lidelse eller så har du det og skrev det nå jeg skjønte ikke helt hva du mente. Og slik du beskriver det er dette en veldig bipolar stil. Jeg har fulgt med bloggen din veldig lenge og du har hatt mange tilbakefallende depressive perioder m.m. Ønsker deg alt godt derfor jeg skrev denne kommentaren. Ikke for å skremme deg eller fortelle hva du skal gjøre med dette.

    130. Er fælt å si det, men er godt å se at jeg ikke er den enest personen som sliter. Har slitt med pshyken min i mange år, men nå er det på sitt verste noen gang. Sitter og tar meg selv i å drikke meg full og høre på trist musikk, når jeg egentlig burde tatt tak i livet mitt. Det er virkelig ikke lett å leve i dagens samfunn, men jeg ønsker deg alt det beste og lykke til!

    131. Jeg kjenner meg også igjen i noe av det du skriver. Jeg er så vanvittig heldig og har det så bra. Men av og til har jeg noen skikkelig mørke kvelder. Det er akkurat som om jeg har et visst antall tårer som må gråtes hver uke, uten at jeg egentlig har noen grunn… Men hjelper å høre vi er flere 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg