virkeligheten vs instagram

 

Hehe… Ble litt inspirert etter dagens instagramrunde. Her snakker vi #fitspo #squat og #legday. Kan tenke meg hvor mange av vår generasjon som vil slite med ryggproblemer  om noen år – ikke på grunn av hard trening, men på grunn av jævlig mye posering for by MacVx” href=”#”>bilder man tar i speilet hvor rumpa skal se stor og spretten ut. Bare ved å bla litt ned på instagram fant jeg 7 forskjellige by MacVx” href=”#”>bilder med NØYAKTIG denne posituren. Altså… Skjønner ikke alle at det ikke er slik man EGENTLIG ser ut? OG JA, DETTE by MacVx” href=”#”>GJELDER OGSÅ MEG SELV! Selvironi kalles det. Enkelte av oss har faktisk et par gram med nettopp det i kroppen, i min kropp er det både silikon og selvironi i store doser. Og nei, dette gjelder absolutt ikke alle fitnessjenter – men det gjelder utrolig mange. 

Så vi kan vel ta den by MacVx” href=”#”>gode gamle “maybe shes born with it… or maybe its et par runder på gymmet, svai i ryggen, et bein opp, ut med rumpa, litt redigering, rett kameravinkel og et par filter på instagram”. 

63 kommentarer
    1. Hei, jeg lurte på om du vil skrive et innlegg om hvordan du gikk fram da du, Andrea og Stine skulle selge klær. Jeg og et par har veldig mye klær som vi vil selge, men har skjønt at det er nytteløst å selge det over nett. Så hvordan fikk dere tak i lokaler, var det dyrt, er det vanskelig å organisere osv?? 🙂
      Digger bloggen og deg forresten!

    2. Her har du jo redigert deg tynnere og rumpa enda større for du får ikkje slik rumpe uansett pose du tar. Og du er akkurat slik selv når du tar bilder

    3. Morsomt å se hvor mange som følte seg truffet av dette! :p Haha, masse hårsåre frøkener ;))Tipper alle som kommenterer “frekt” på dette innlegget gjør det fordi de pleier å legge ut sånne bilder selv, og følte seg truffet!

    4. Nei- føler meg ikke truffet av innlegget. Bare syns det er litt merkelig at det kommer fra henne, som (vet jo ikke sikkert jeg) driver med retusjering av rumpe, ansikt, pupper og kropp generelt HVER eneste dag…

    5. Sophie Elise retusjerer rumpe, ansikt, pupper, kropp..? Å ta silikon er ikke det samme som å retusjere seg på et bilde.

    6. Omg, så alle bikinifitness/ fitness jenter har ikke fine romper da? De fleste med fine romper trenger ikke å pose for å få det fram. Lol

    7. Forskjellen fra Sophie og andre bloggere/instagramere er at hun alltid har vært ærlig med at hun redigerer bilder, har fikset på kroppen osv. Hun forklarer godt og tydlig at man ikke ser sånn ut naturlig. Tror dette inlegget var rettet mot mange jenter der ute, men også inkludert henne selv. Jenta har jo selvironi 🙂

    8. Du må poste mange flere innlegg som dette.
      Fordi det er jo sant.
      Men det er jo litt ironisk… fordi du selv poser og ikke er 100% “real”
      Men uansett, digger det fordi det jo så sant 🙂 Og det er bra at du innrømmer det selv om du selv kan gjøre det av og til

    9. haha ser dere ikke at hun har skrevet at det inkluderer henne selv også? Haha hu skylder ikke bare på alle andre, hu har så rett av det hu sier. Haha å dere som ikke ser at hun har skrevet at det inkluderer henne også kan vell begynne turen til en optiker 🙂

    10. Hu skreiv jo at dette gjalt henne selv også dere kunne spart tastetrykkene om dere bare hadde lest skikkelig jfc

    11. Hahah, så fakta! Syntes det er litt morsomt at folk ikke leser innlegget orgentlig når du skrev att det gjelder ikke alle fitness jenter, men meste parten og deg selv.

    12. HAHAHAHA jeg ler meg ihjel.. So true.
      Det er så lett å fake sprettrumpe! Guttene blir virkelig lurt.

    13. Kjære vene les nå innlegget før dere kommenterer, hun skriver (og det med store bokstaver) at dette absolutt gjelder henne selv også!
      Jeg forøvrig syns dette var et morsomt innlegg, den her rompefikseringen for tiden er litt humoristisk, det må man jo si! Det at hvis det handler om pupper så legger alle ut bilde av puppene sine, handler det om magemuskler så tar alle bilde i sports-bh, og handler det om rompa så trør alle stussen opp i kamera. Det er rart det der!
      Spent på hva det neste blir

    14. Hei! Jeg og bestevennen min så deg på Nationaltheatret på lørdag! Vi så deg med kjæresten din, men vi fikk ikke tid til å ta bilde fordi ellers ville t-banen ha kjørt fra oss, men vi så deg i hvertfall:)

    15. Æ syns d e helt fantastisk latterlig over alle di folkan her som ikke har nåkka anna å gjør enn å sett her å rakk ned og komme me spydie/slemme kommentara. Altså hvess dokker har så masse imot ho så e d jo ikke vits i å læs bloggen hennes. Simple as that. Før og sei d sånn hvess d hadde vært akkurat en av dokker som hadde fått sånner kommentara hadde ikke dokker vært like stærk som ho Sophie e t å ta imot de! Æ e ikke nåkka sånn fast læsar eller nåkka blodfan av ho, men æ syns ho e ei tøff jenta som står på å virkelig ei man kan se opp til. Å æ syntes ingen førtjene sånt hær! D va alt æ ville si, før sånn hær skal d ikke være. Takk før mæ!

    16. halloooo, ho skreiv jo at det va selvironi??? Koffer e drt så mange som bryr sæ så innigranskauen hardt om ka ho sophie gjør? Bitches.
      Flirte godt av det her innlegget da, genialt😂

    17. Angår jo ikke meg, men har du ikke redigert bilde til høyre? Gulvet bøyer seg jo nedover.. Vet ikke om du gjorde det for å se ut som du har stor rumpe eller om du gjorde det på kødd. No hate, altså, lurte bare..

    18. Det er ganske lett og skrive ting når du anonym! Skjønner ikke hvorfor dere kan sitte og hakke ned på hun. Hvis DU hadde/har hatt en blogg så kan jeg vedde på at du ville tatt deg nær av hva som hadde blitt slengt på den. SELV ønsker jeg ikke fienden min det hatet som hun får.
      Det at hun hadde sceneskrekk og var redd for og stå på en scene, det skjønner jeg med alt det dritet folk slenger til hun!
      Selv håper jeg at du Sophie står på og driter i hva folk skriver/sier til deg! Kritikk er alltid bra,men jeg snakker om hat kommentarer som kommer til hun.
      Sophie du er stort forbilde for mange.
      Folk som ser hvordan du har forandret deg etter mitt dansecrev.At du har blitt mer selvsikker av og høre at du er bra nokk.at du kan mestre ting. Grunnen kan jo være at hun selv har hatt problemer med det! Det tror jeg! Og jeg håper dere andre kan han empati på hva hun går igjennom!
      PS:leveregel nr 1 er og stå inne for det du sier! Det håper jeg alle dere som skriver dritt på bloggen hennes vet.
      Og til du som skriver hat kommentarer: håper dere vet at det kan politianmeldeles og at det kan komme på rullebladet ditt! Og at det følger med resten for livet.
      Takk for meg

    19. Hun har nok, som du nevner, med vilje redigert bilde ekstremt mye og ekstremt dårlig for å illustrere nøyaktig det hun skriver om i innlegget:) Så, hverken særriøst eller kødd kanskje!? mere som å backe opp teksten

    20. eg skjønte ikke pointe 😛 om du også redigere deg til større ræv eller skal skaffe deg større ræv

    21. Hahahaha du e hysteriske! 😂😂😂 bra du har selvironi sophie, det er for få av den i verden. 🙂

    22. haha før guds skyld tapera, kan dåkker gro ei hjernecella og lese inlegge kor ho spesifikt sir at det e selvironi og at ho gjør det samme?
      jealousy is a bitch haters

    23. Okei du e helt konge Sophie 😂🙌
      Sitt bare å nyt d å læs alje komentaran av dem som fyre sæ så fort😂😂dør

    24. Kan du evt lage en video der du forklarer litt mer om sminke og hvor man kan kjøpe det? +Hva de forskjellige sminkekostene blir brukt til?

    25. Hun skriver jo at hun gjør det selv!! Omg alle sammen, les innlegget før dere skriver noe. Dere som driter dere ut. Hun har kommet mye lengere enn dere i livet hvertfall 😉 tjener også milioner mer enn dere, og dere er nok eldre en henne også. Synes synd på alle dere som skriver slemt på dette innlegget! Sophie elise, du ruller, du er en ærlig person, du står for det si sier, du er alltid ærlig, takk for at du er deg! Vi trenger en som deg i Norge!

    26. Hallo folkens! Dette er veldig sterkt det dere skriver? Fikk dere med dere den delen med SELVIRONI?! Det er dette jeg snakker om! Jeg skjønner kanskje at det kan være vanskelig å forstå hvorfor hun skriver dette, men “let’s face it”! Dette skjer jo OVERALT på ikke bare Instagram, men også på Facebook og Twitter daglig! Det er helt normalt, og ikke ulovlig dersom man har litt dårlig selvtillit og liker å fikse på noen steder her og der, for å rette opp litt! Det er fullt lovlig! Men det finnes grenser for hvor hardt man tar i! Jeg synes ikke Sophie tar hardt i i det hele tatt med bildene! Hun ser ikke svært annerledes ut utenfor bloggen enn det hun fremstår som på bloggen. Hvorfor ta så hardt i på slenging av kommentarer, når dere mest sannsynlig har gjort det selv og?!
      Jesus! Bi**es, y’all need to calm down! Det er da ikke så viktig om man liker å fikse på seg selv?! Alle gjør det en gang i blant! Jeg liker også å fikse litt her og der, og jeg eier ikke filter, så ca 99,9% av meg er selvironi!

    27. Hallo folkens! Dette er veldig sterkt det dere skriver? Fikk dere med dere den delen med SELVIRONI?! Det er dette jeg snakker om! Jeg skjønner kanskje at det kan være vanskelig å forstå hvorfor hun skriver dette, men “let’s face it”! Dette skjer jo OVERALT på ikke bare Instagram, men også på Facebook og Twitter daglig! Det er helt normalt, og ikke ulovlig dersom man har litt dårlig selvtillit og liker å fikse på noen steder her og der, for å rette opp litt! Det er fullt lovlig! Men det finnes grenser for hvor hardt man tar i! Jeg synes ikke Sophie tar hardt i i det hele tatt med bildene! Hun ser ikke svært annerledes ut utenfor bloggen enn det hun fremstår som på bloggen. Hvorfor ta så hardt i på slenging av kommentarer, når dere mest sannsynlig har gjort det selv og?!
      Jesus! Bi**es, y’all need to calm down! Det er da ikke så viktig om man liker å fikse på seg selv?! Alle gjør det en gang i blant! Jeg liker også å fikse litt her og der, og jeg eier ikke filter, så ca 99,9% av meg er selvironi!
      Og til de som tror det, hun driver ikke med retusjering! Da tror jeg dere blander Sophie Elise Isachsen med Caroline Berg Eriksen (fotballfrue).. Og les helst HELE innlegget og ikke bare se på bildene, før du kommenterer! Plis?!

    28. Ler av de som kommenterer under her, du sier selv at du også gjør det og at du har god dose selvironi, men at det går en grense! Forstår gått hva du mener! De som bare leser toppen av innlegget og scroller ned til kommentarfeltet for å skrive søppel som, ” Er jo det du gjør, lættis!” ” var dette ment for deg selv?” Seriøst…Det eneste som er “lættis” her at det er utrolig lett å finne hvem i kommentarene som ikke har lest hele innlegget, forstår meldingen din, og er små fjortiser! 🙂

    29. Har ikke fulgt med på bloggen din men hørt forskjellig om overfladisk blogging. Dette innlegget likte jeg, det viser klasse og en modenhet jeg liker 🙂 Bloggere ER faktisk ofte forbilder for aldersgruppen 14-22 og det passer med kvikke, selvhøytidelige fraspark som dette 🙂 Fortsett sånn – Mer ærlig vei… 😉

    30. Herregud ta dere sammen. Leser dere overhode hva hun skriver? Hun skrev at hun snakket om seg selv inkludert, hun nevnte også at dette ikke gjaldt ALLE fitnessjentene. Så i stedet for å klikke i kommentarfeltet, foreslår jeg at dere leser først.
      iloveyou

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg