WOHO!


 

Jeg vet dere ikke liker det når jeg banner, men jeg mååå bare… Takk som faaaaen for igår!!!! Jeg hadde det SÅ gøy! Jeg tror by MacVx” href=”#”>dette må ha vært by MacVx” href=”#”>første gang jeg kunne stoppe opp på dansegulvet, føle på hvor herlig det er å bare nyte det å danse. Tidligere har jeg vært så utrolig nervøs og kun fokusert på stegene, MEN igår slapp jeg meg løs og det føltes så utrolig bra. Selv om tilbakemeldingene ble så som så, jeg nådde mitt mål for akkurat denne kvelden – ha det gøy! 

Dere stemte oss by MacVx” href=”#”>videre til by MacVx” href=”#”>neste uke, nå skal jeg og crewet på en liten lunsj hjemme hos Bulle og så er det masse hard trening for å bevise at vi fortjener å være med videre. by MacVx” href=”#”>Neste tema – jorda rundt! ♥

43 kommentarer
    1. Det var godt å se at du/dere hadde droppet den gapingen. Nå kunne jeg endelig se dansen, bevegelsene og helheten. Du er blitt ganske så god, og det er en helt annen kroppskontroll nå enn i første program. Lykke til 🙂

    2. Skjønner ikke de tilbakemeldingene, synes du har forbedret deg så sykt! Du er en av de få deltakerne som virkelig har punch og kraft i bevegelsene, som er så viktig i hiphop! Det skal liksom slå oss seere litt i trynet og ha litt power! Og det hadde dere virkelig i går 😀

    3. Dere er superflinke hver gang! Lenge til dere må ut i en eventuell battle! 😀 Men du, den galaxy joggebuksa du viste frem under trening – HVOR ER DEN FRA?! Kanonkul!!

    4. Dere kommer aldri til å gå ut. Ganske urettferdig med tanke på de andre deltagerne, du har blogg, instagram, twitter og hvaannet, med flere hundre tusen følgere. Du ber bare fan-flokken din om å stemme på deg så gjør alle tusen småjenter det, så går dere videre, hver, eneste, uke.

    5. Det er 5 deltakere igjen og 5 ganger igjen så neste gang må 2 battle og nå er faktisk høyt nivå alle danserne som er igjen er veldig gode men tipper på at det er enten sandra, Lisa elle Sophie elise som må battle neste gang . Fingern kommer nok til å vinne han har vært rå hver eneste gang å utfører dansebevegelser ingen har gjort i programmet han imponerer hver eneste gang !!

    6. Ble helt rørt av å se deg danse nå. Du strålte mer enn noen gang. hærlig å se deg smile og ha blikket oppe. Gud, jente!

    7. Jeg føler at du og fingern alltid er av de siste fordi dere har så høyt nivå at dere haver inn mest stemmer uansett! Hadde vært gøy om vi hver uke fikk vite hvem som fikk mest stemmer, slik som første episode! om du jobber enda hardere nå og gir ALT, tror jeg du kan ende i finalen sammen med han. Og du har nok fans til å stikke av med finalen også!

    8. Jeg er enig! at Sophie elise kommer til å vinne fordi hun ber alle “send 7 til 26400” hver fredag. Spesielt på snapchat. Så folkens, stem på de som gjør det bra og ikke de som ser bra ut eller er deres forbilde/idol!! Det gjør hele konkurransen urettferdig.

    9. Anonym, det har ingen betydning at sophie har blogg osv. Det hjalp ikke caroline berg eriksen i skal vi danse f.eks. Unique crew fortjener å vinne, flotte gutter! Morsom og underholdene han Bulle da.., søt og kjekk itillegg:)

    10. Katrine; Joggebuksa med galaxy print er fra merket styleconnection, du får kjøpt den på styleconnection.com. Det er merket til Kristin Gjelsvik aka styleconnection.blogg.no 🙂

    11. Du fikk stemmene mine i går, og det var kjempegøy å se på! men håper på et steg videre neste uke, tror dere må det for å klare dere nå. Satt og følte litt på at dette har jeg sett før. Det du gjør, gjør du veldig bra nå,men håper på nye bevegelser og moves neste uke. Jeg heier på dere, derfor sier jeg dette <3

    12. Jeg synes du og finern er de beste!! Det er helt sykt å se deg danse! Blir helt rørt av å se på deg og tilbakemeldingene du får. Jeg sier ikke at du er best fordi jeg leser bloggen din og synes du er kul, men både jeg og venninnene mine synes du og fingern er helt RÅ’e på dansegulvet!

    13. Jeg digger deg, Sophie elise! Du er veldig pen, men det ser ut som folk stemmer på deg bare fordi de liker deg som person..litt rart egentlig.

    14. Sophie Elise har ikke en urettferdig fordel fordi hun bruker bloggen og instagram til å be om stemmer, de andre deltakerne kan absolutt også ty til sosiale medier for stemmer. Fingern der i mot, HAN har en vanvittig fordel i det at han har bakgrunn knyttet til dans og det kan man virkelig se i tillegg.
      Som nevnt lengere opp i kommentarfeltet: Caroline B. Eriksen brukte både blogg, instagram og twitter for å få stemmer i Skal Vi Danse, det hjalp henne ikke da hun slet med å få frem utstråling på scenen, Sophie’s opptredner er stappa full av sjarme og utstråling, og DET tror jeg hun kan vinne mye på!

    15. ÅÅÅ!! Du er så flink!! Jeg kunne dessverre ikke se på programmet igår 🙁 Men så den på TV2 istad 😉 Håper dere vinner!! Lykke til!!

    16. Syns ikke denne gangen var noe bra med fremføringen i dans, selvom det var herlig stemning på dansegulvet da!
      Og nei en hater ikke henne fordi en har andre meninger en blodfansen hennes som gjør alt for henne 😉
      Tror det er veldig viktig at folk ser at det faktisk ikke er hun som vinner det men crewet, er jo derfor hun selvsagt vil at seerne hennes skal stemme, fordi hun er så stolt av crewet sitt som hun har sagt i hva? alle innleggene om dette 🙂

    17. http://www.seher.no/se-og-h-r-tv/sparer-silikonsprengingen-til-finalen-77176
      Når du har silikon eller store pupper er det ekstra viktig med sportsbh. Så du ikke ødelegger de eller får belastningsskader. Det er det dummeste jeg har hørt at du ikke trenger sportsbh fordi puppene sitter fast? Tror du sportsbh er for de med hengepupper?😂 Brødhuet! Sportsbh er laget for å ta vare på puppene dine! Uansett form og str. Du har betalt gode penger for dem, rart at du ikke har bedre vare på dem.
      Tak silikon selv. Før jeg tok silikon brukte jeg aldri sportsbh, men etter st jeg tok silikon har jeg blitt så redd for å ødelegge dem, så to super gode (men dyre) sportsbh’er har jeg kostet på meg så jeg slipper å operere meg på nytt.
      Dette var dagens!!😂😂😂

    18. Du har et virus på Macen din kalt MacVx, som gir deg masse reklame og får flere tilfeldige ord til å bli “lenker” (røde, med en grønn pil ved siden av). Trodde først det bare var hos meg, men det er bare et virus for mac, og jeg har PC 🙂 Google problemet, så får du en guide med forklaring på hvordan du blir kvitt det.

    19. kan ikken avisene spare oss for dette? trøtte greier,spør du meg kan dere ikke spa opp saker som er til hjelp for noen og således skåne disse narsisister!!

    20. Ser på tv at håret ditt ser slitt og veldig pålimt ut. Du burde slutte med extensions, du har hatt det for lenge.

    21. som S her oppe sa.. det er ikke Sophie Elise som vinner hvis hennes crew vinner, det er crewet. Kjendisene er rett og slett der for å gi alle crew-ene en hjelpende hånd med stemmer. Selvfølgelig ønsker Sophie at hennes crew skal vinne, og derfor bruker hun sine platformer til å sanke inn stemmer.
      Og Unique fortjener virkelig å vinne, de er stappa full av sjarme og de er utrolig god!

    22. Konstruktiv kritikk: Jeg syns du er fin slik du er. Men jeg syns du burde fjerne extentions å prøve en ny look på håret slik at det ser mer glansfult å fyldig ut, istedenfor å ha det så langt og slitt. Dessuten er den trenden med langt slitt hår litt mainstream og ikke minst ganske tacky. Vil du fortsatt ha extensions, så kan du jo øke volum istedenfor og kutte litt ut på lengden og kanskje frisere det med litt bølge, tror også det vil fremheve halsen å gi deg tynnere annsikt. Hadde likt å sett deg uten restylan foresten, det synes selvom du ikke har fyllt på så mye. Er sikker på at selvtilliten din vil øke trastisk når du velger å føle deg vell uten restylan og extensions. Du er finest når du stråler uten å vite det helt selv, men desverre kan det ofte virke slik at du er veldig usikker på utseende ditt veldig mye av tiden. Du er fin på TV, slapp av! og husk, SELVTILLIT er alt. go with the flow….Peace and love!

    23. Jeg har sagt dette ofte: men du er finest når du er naturlig <3 Og du er jo på så god vei!! 🙂 Jeg hadde elsket å se deg med en fresh og rocka bob-frisyre. Det fine fjeset ditt kan jo kle a.l.t. Og koppen din? Omg. Så fin! Du ser fit og vakker ut når du danser. Og du er kjempefink!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg