ikveld blir det action!

Hei! Jeg er på plass i tv2 sitt studio nydalen, og jeg og guttene hadde nettopp sceneprøve. Det gikk OK, men det aller viktigste er at showet er så UTROLIG gøy, og jeg håper vi klarer å holde på den gode energien og vise hvor gøy vi har det på scenen ikveld!! 🙂 Det er 70tallskonsept, som har vært det mest utfordrende, men også det gøyeste så langt. Vi ler oss ihjel på trening og hadde et par latterkuler på prøvene idag også, så nå skal vi gå igjennom koreografien et par ganger til slik at avsluttningen sitter for min del. Og dere? Jeg skal trikse idag! Wæh, hadde aldri i mitt liv trodd jeg skulle gjøre noe som helst stund på live tv, men ikveld skjer det.. ønsk oss lykke til! 

Og desverre ser det ut til at noen av dere missforsto innlegget mitt om vixen (eller, leser det de ønsker å lese). Jeg er ikke bitter, og jeg hyller blandt annet Marna og Kristin, også Caroline Berg Eriksen – for å være ærlig, Caroline er nok den beste bloggeren vi har, hun tar fantastiske bilder, oppdaterer ofte, tar det seriøst og leverer hver eneste dag. Camilla Phil som vant to priser er også en veldig god blogger, og hippiehippiemilkshake var min store helt i ungdomsårene når hun var redaktør av TOPP, som var det jeg også ville drive med. Jeg stiller bare spm. tegn ved at flere av vinnerne er gode venner med flere i juryen, og ikke stort mer 🙂 Men folk er generelt ute etter å hate, og å ha noen å pirke på. Jeg fortjente ikke å vinne, og gjorde det derfor heller ikke. Peace! 

39 kommentarer
    1. Jeg synes det er veldig bra at du skeiver det du skriver om vixen. Alle andre er redde for hat om de skriver det du skrev, så de tør rett og slett ikke. Men du er modig, snill, og FORTJENTE Å VINNE!!! Lykke til ikveld!!! Heier masse på deg!!!

    2. åååh var så koselig og se bjørn og siv på bloggerne i går. elsker perserpuser, har en perserpus selv som jeg elsker høyere enn alt. Masse lykke til i kveld, jeg og pappa stemmer!

    3. Er nok desverre sant som du skriver, tror det er mye korrupsjon ute å går i juryen ja.
      Gleder meg til å se deg danse ikveld, blir mer og mer imponert for hver uke som går. Du har blitt så utrolig flink, og det vises! Du og “fingern” er de eneste som faktisk ser ut som dere er en del av crewet når dere danser. De andre er også kjempeflinke for all del, men synes det er litt mer tydeligere at de ikke nødvendigvis vet helt hva de gjør, haha! Du virker så naturlig komfortabel å som en naturlig del av crewet. Stå på! 🙂

    4. Helt enig i det du sier! Blir en utrolig useriøs prisutdeling hvis det faktisk er slik at de vinner pga av forhold til juryen.. Syns det er mange bloggere som fortjener det mer enn det de gjør 🙂 deriblant deg Sophie 🙂

    5. Jeg hadde aldri hørt om hun Camilla en gang, så jeg sjekket ut bloggen hennes, greit nok at hun kanskje har mange lesere men det er jo såvidt en kommentar der😕…

    6. Du er jo den som fortjente å vinne mest av alle! Du er så utrolig flink, og vi alle vet hvor utrolig mye du legger i bloggen! Vanskelig å forstå hvorfor du ikke vant noe…

    7. Titt gjerne innom bloggen min hvor jeg forteller om livet med min psykiske lidelse, målet er å hjelpe andre som sliter med å få en bedre hverdag:) håper folk vil ta seg tid til dette da det er et viktig tema og få ut.

    8. Masse, masse lykke til i dag 🙂 Du fremstår som ei kjempeflott og jordnær jente som er troverdig på scena, og jeg er kjempeimponert over deg og de andre deltakerne 🙂
      Ønsker deg en kjemepfin fredag 🙂
      Toril

    9. Hadde aldri hørt om Camilla Phil før Carlline begynte å reklamere for henne på bloggen, så nei, hun fortjente virkelig ikke å vinne.

    10. Du tar feil. Du fortjente absolutt å vinne. Du er ærlig og oppriktig, samt gir SÅÅ mye av deg selv. Du er utrolig flink og ekte. Du skal ha mye cred for å være ekte og jordnær i en så “falsk” og overfladisk verden. Lykke til ikveld Sophie! Heier på deg:):)

    11. Lykketil 😀 og du er utrolig fin på håret nå, fikk nesten lyst til å gå litt mørkere selv 🙂

    12. Jeg synes du er flink til å ordlegge deg. Du er nok ikke den eneste som har vært inne på tanken.
      Jeg gleder meg sånn til å se deg på dansegulvet i kveld! Jeg har fulgt deg siden 2012 og føler virkelig jeg kjenner deg. Synes du er en fantastisk flott person 🙂 I tillegg ønsker jeg å si meg uenig med deg i det du skriver om deg selv. Årets kjendisblogger skulle jo vært den som har vært mest “aktuell” i forhold til medier, tv- produksjon og lignende i det året som har vært. Noe du helt klart har vært! Både bloggerne, masterchef, senkveld, god kveld Norge og nå mitt dansecrew. Dette har helt klart vært det året du har vokst mest.
      Det fryder meg å se hvor glad du er under danseopptredenen. Kos deg masse i kveld! Jeg skal stemme 🙂

    13. Du har den beste bloggen syns æ! lik at den e så personlig:) Sier jo litt når din blogg e en av dem bloggan som blir lest mest hvær dag! Statestikken taler for sæ sjøl:) Neste år skal æ stemme på dæ, tok det kanskje litt for gitt at du kom til å vinne;) Lykke til ikveld, skal stemme på dæ dær ihvertfall!:)

    14. Jeg tror rett og slett mixen av de mystory-greiene du sendte ut og innlegget gjor at folk oppfattet deg som overlegen og at du syns du fortjente å vinne og ikke de andre. Jeg syns det er bra hvis de forfremmer og får frem i lyset bloggere som har høy kvalitet men som kanskje havner i skyggen av mer kontroversielle blogger.
      Og at Caroline ikke fikk noe er jo sykt.. dama ER blogging her i Norge

    15. Silje: Helt enig med deg angående Caroline. mystoriene mine må man ta med en klype salt, der satser jeg litt mer på en.. useriøs tone. Det er jo bare snap, og vet ikke så mange som er superseriøse der:)

    16. ja altså jeg så de snap-videoene i etterkant av alle kommentarene på bloggen angående de, og jeg syns folk overreagerte veldig! Selv ville jeg nok ikke ha opptattet de slik hverken før eller etter å ha lest kommentarene.. men for folk som er ute etter å slakte så er det nok noe å sette tenna i, men hærregud.. hvor vant er ikke du til det nå!? Nei, du skulle nok ha fått en pris, absolutt.. du sammen med Caroline er de mest profilerte bloggerne vi har som har klart å nå lengst, det burde jo hylles at dere rett og slett har blitt så store av det

    17. Folk her er latterlige. Helt enig i det du skriver Sophie og folk leser nøyaktig det de vil lese. Av en eller annen grunn ønsker folk og hate deg, og jeg blir kvalm av det. Synes du fortjente å vinne like mye som Caroline, fordi du er såpass flink til å legge vekt på bloggingen din, blogger flere ganger om dagen, varierte og planlagte innlegg, DU TAR DET SERIØST og fortjente absolutt å vinne! Noe av det jeg elsker med deg er at du vet hva du fortjener og tar ikke til takke med noe mindre. Du ser verdien i deg selv. Aldri slutt med det!:)
      Pleier ikke kommentere, men noen ganger må det til…

    18. Du er kjempe flink 🙂
      Men kan du vær så snill å lage ett blogginnlegg om sminken du bruker, hjemme på på studio 🙂 hadde hvert så gøy 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg