bilder fra igår

Haha, Robin sin utsikt fra publikum. Alltid uheldig med plasseringen! 

JAAAA!! Det var så utrolig godt å være på dansegulvet i går. Det føltes så jævlig bra og både jeg og de andre guttene er sykt fornøyd med vell gjennomført filmtema. Vi var sist ut på dansegulvet så nervøsiteten vokste bare igjennom hele kvelden men jeg overlevde og gjorde alt jeg skulle, og jeg som har sykt vanskelig for å få til ansiktsutrykk klarte å se sjokkert ut et par ganger, haha. Litt for mye åpen munn, som dere har påpekt, men det skal skjerpes på! 

TAKK for at dere stemte oss videre til neste uke! ♥ Nå blir det netflix for meg resten av kvelden, det trengs 🙂 

46 kommentarer
    1. Kan du vær så snill få lagt ut filmen av dansen din denne gangen som du også har gjort de forrige gangene? 🙂 stå på!

    2. Hei:) du er så utrolig flink til å danse. Du er virkelig et forbilde for meg!
      Har et lite spørsmål – har du erfaring med postoppkrav på nelly og om det går an å returnere? Hvis man betaler med kontant?

    3. SOPHIE!!!! Du er jo fantastisk flink!! Jeg blir så insiprert av deg,selv om du kan irritere en gråsten til tider , så er det utrolig hva du får til bare du bestemmer deg for det. Stå på!

    4. Jeg må virkelig si at den introen til deres dans i går hvor du snakket om hvor mye dansen har betydd for deg, gjorde meg rørt, Sophie. Du fikk vist fram den siden av deg så utrolig mange ikke trodde du hadde, og jeg ble faktisk stolt av deg, selvom du ikke aner hvem jeg er. Du fortjener virkelig at alle sammen ser den utrolig søte, pene, hyggelige, fornuftige og reflekterte jenta du er og ikke dømmer deg eller tror de kjenner deg basert på alt det media stygge skriver om deg. Stå på videre, Sophie!

    5. Aldri lest en blogg i hele mitt liv, og aldri hatt noe særlig respekt for for bloggere.
      Men i mitt dansecrew, WOW fyfader!!! Du er fantastisk dyktig! RESPEKT!!

    6. Hei! Ville bare si at jeg så deg på tv-en, du var kjempe flink! Har fulgt bloggen din i flere år nå, å du virker som en utrolig flott person! God tvers igjennom💘 når jeg leser bloggen din tenker jeg hvor heldig de som kjenner deg er! Du vet når man ser en utrolig god person, så tenker man bare ” søren hvorfor kjenner ikke jeg vedkommende”. Håper jeg en dag er så heldig å få møte deg! Etter min mening burde virkelig flere vært som deg sophie! Stå på videre, jeg heier iallefall på deg!😄

    7. Anonym: Tusen millioner takk skal du ha <3 Kjente tårene presse på når vignetten vår kom før vi skulle på scenen, for det er så innerst og personlig og jeg gråt selv når vi spilte den inn. Men, det er verdt det, for det viser hvor mye dette og guttene betyr for meg. stor klem!

    8. Ser til tider ut som du gaper etter kuk pga formen du lager med munnen, litt tidig xD
      Men du er sinnsykt dyktig og du har imponert noe helt ekstremt! Har fast av stemning 2 stemmer til deg, 3 stemmer til abscence og fingeren ^^

    9. Siden Sophie Elise tydeligvis er for høflig til å si ifra til dere så tar jeg meg friheten til å gjøre det. Å si at hun er stygg fordi hun har munnen oppe blir altfor dumt. Jeg foretrekker åpen munn foran steinansikt. Jeg synes det er helt greit med konstruktiv kritikk, men å si at hun ser stygg ut er ikke konstruktivt og moren dere burde lært dere bedre manerer.

    10. SÅ UTROLIG SYND OG IRRITERENDE å lese disse personene, som også er anonyme (sjokk), må kommentere at du gaper når du danser. Det gjør da ingen verdens ting at du gjør det! Faktisk, så synes jeg det ser stiligere ut når du gaper. Det viser også at du gir alt du har, du har et slikt fokus og konsentrasjon som da resulterer i litt gaping. Nå var det jo faktisk meningen at du/dere skulle gape, så det at de må kommentere dette synes jeg er så latterlig. Hvis de haterne dine hadde sett på crewet ditt, så hadde de lagt merke til at de også gaper, noe som var hele konseptet. Håper du klarer å drite så langt i disse kommentarene. Er heller jeg som sliter med det nå, for jeg er bra irritert og provosert over de. Det klødde så i fingrene mine, at jeg bare måtte kommentere.
      Men Sophie Elise, du var så flink i dag (også forrige gang)!! har aldri likt deg så godt som jeg gjør nå! Jeg ser selv det du sier dansinga og crewet ditt gir deg, og jeg liker det så godt!! Jeg unner deg det, og jeg håper du ikke slutter når programmet er ferdig. Du er flink i det du gjør og jeg merker dommerne også liker deg veldig godt!! Håper crewet ditt vinner! Stå på videre og vær så snill å fortsett å gap! Det blir for dumt at du skal slutte med det fordi andre absolutt skal hakke ned på det. Ikke la de vinne, jeg digger det 🙂
      Hilsen ei jente fra Nordland.
      PS. Jeg tygger på tunga når jeg konsentrerer meg, hvor dumt er ikke det? Flaks at jeg ikke har blogg, tro hvor mange haters jeg hadde fått da! Latterlige mennesker.

    11. Hadde vært fint om de dommerne kunne kommentere det tekniske også. Mange steder i dansen er du etter på takten og ikke synkron med de andre.

    12. Det er her en virkelig ser hvor barnslig utseendet ditt er. Et barn med svære silikonpupper. Not quite right…

    13. Hei kjære deg! Jeg ville bare si at jeg syns du blogger overaskende bra til å ha en så travel hverdag som du sier. Stå på videre, jeg heier på deg 😉

    14. Kjære Sophie Elise .
      Du er et fantastisk menneske med bein i nesa . Du er tøff å vet hva du vil , du er vakker å nydelig husk det ,vær stolt av hva du gjør , du må ikke glemme at du er deg og ingen kan endre det , folk mobber det er fordi du er så vakker å har respekt for andre. Jeg vil heller være ærlig å si jeg er sjalu enn å ikke si det. Du er så heldig , du har en blogg , du kan skrive , du er på tv , du har et fantastisk vakkert hår. Du sminker deg pent. Noe jeg sliter med selv om jeg er 23 år så har jeg aldri vært flink på sminke. Jeg elsker øyenbrynene dine. Når jeg ser hvor flink du er på å danse å når jeg ser deg så ser jeg du er lykkelig, du er stolt av deg selv at du klarer dette , det er tøfft det er mye jobb det er ikke bare bare å danse heller . Herregud sier jeg bare, du er mega flink ! Vær stolt av deg selv å det bør du bare være… Husk det jeg sa oppi her at du er et fantastisk menneske med et godt hjerte, å vær så snill ta vare på deg selv å husk at du er du , å ingen kan forandre det . Ikke la noen tråkke deg ned for det er du altfor sterk til … Håper du har hatt en fin helg 🙂 Mvh S.

    15. Du er helt rå til å danse <3 beste deltakeren. Men du gaper så mye da du danser, det ser litt rart ut.... stå på !!

    16. Jeg må bare si at jeg digger deg! Du har en herlig personlighet og er helt fantastisk, jeg har lest bloggen din veldig lenge og jeg bare elsker deg mer og mer. Du viser at du kan veldig mye og bryr deg om andre. Btw: du er kjempe flink i danseshowet, du har et talent. du er utrolig flink!.. stå på

    17. Noen andre uhelbredelige Potterheads som tenkte på at det ville vært skikkelig kult om de brukte “Imperio” i begynnelsen, i stedet for “Expelliarmus”? 8)

    18. oi,blir sjokkert over at folk kommenterer og pirker så på deg.på hvor nesa burde være og hvordan du ser ut når du danser. Her sitter hele familien og bare åå så søøøt,hver gang du åpner munnen din. Du er nusselig Sophie,haha 😀 Vi heier på deg!

    19. Råtøff dame er du, sophie! Kjempeflink til å danse, og du har utviklet deg mye allerede. Ønsker at du prøver å tilpasse ansiktsuttrykk til dansen, slik at den blir mer gripende, troverdig, ja du skjønner, akkurat samme som om noen synger med virkelig innlevelse. Hvis du tilpasser kroppsspråk i dansen vil folk se helheten og ikke dine små sjønnhetsfeil. Lykke til! Heier på deg, du kommer til å nå langt! <3

    20. Sophie! Dette hadde jeg aldri trudd, men du er fantastisk flink til å danse! Nå har du selvfølgelig noen utrolige partnere med deg, men dæven. Hadde adlri trudd du skulle bli favoritten min, men jeg sitter med frysninger når du danser! Stå på! Igjen.. jeg er i sjokk etter å ha sett klippene av at du danser! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg