ny innstilling

To bilder fra sending sist fredag, og et bilde fra etter sending som ble veldig blurry på grunn av veldig mye adrenalin fra min side, haha.

Ahh. Jeg kom akkurat inn døren og har min venninne Juliet fra Harstad er på besøk hos meg, greit å ha noen som man kan dele gamle minner med og ikke minst diallekt fullt ut, haha.  Nå som jeg er syk og trenger å bli passet litt ekstra på, var hun høyst behøvelig. Robin i all ære, men blir litt lei av å plage han med feberfantasiene mine etterhvert også, haha. Han gjør så utrolig mye for meg i denne perioden, som jeg definitivt får ta igjen når Mitt Dansecrew er over.

I morgen har vi kostymeprøver og enda litt mer trening, men vi ble TAKK GUD ferdig med hele koreografien idag (nå lyver jeg, den er lagt ifra ferdig). Den e langt ifra feilfri, men det er ikke meningen heller, vi har jo enda noen dager på oss til å perfeksjonere det! Haha, liker dere min nye positive innstilling? Tror guttene er lei av min “neeei jeg kan ikke”-attitiude så jeg prøver å endre meg 🙂

Nå skal vi snakke litt mer om planeter, universet og sånt, hehe. 

34 kommentarer

Siste innlegg