videoblogg med crewet

  

Vi i crewet har laget et event slik at det skal bli lettere for dere å huske på å se showet. Og, om dere gjør oss en tjeneste og invterer deres venner til arrangemanget, så kan dere vinne en GHD sponset av blivakker ♥ Sjekk ut eventet HER! 

Jeg har hatt en veldig lang dag, og når kvelde kom ville jeg bare slappe av – første episode av sesong 3 måtte jeg så klart få med meg, og det var så utrolig gøy! Gleder meg til fortsettelsen der også, så absolutt. Inatt skal jeg prøve å sove så lenge som mulig, om jeg klarer å falle til ro vil det si. Jeg går alltid igjennom koreografien i hodet før jeg sovner og ligger og smådanser i senga, haha. 

51 kommentarer
    1. Hei! Jeg har innvitert 50-venner på arrangementet og lagt deg til på snap, og sendt snap om at jeg har gjort det. Men det står bare ventende..
      Nleraand 🙂

    2. Masse lykke til!!:) Det kommer nok til å gå kjempe bra. Du er så herlig. Liker den positive instillingen din 🙂 heier på deg!

    3. Vil bare at du ska vite at du e fantastisk, å at alle dem som sir nokka anna har et hjævlig stort problem. Å d sir mye meir om dem enn om d😍😍

    4. Fin video. Kan du ikke si noe om da du ble antastet av sikkerehetsvaktene på gardermoene. Vakten som sa han hadde bildene dine fra FHM??

    5. Er så herlig å se seg ha det bra! Virker virkelig som du koser deg meg dette (og Oslo og Robin for den saks skyld)
      Heier på dere!

    6. For en søt videoblogg! Du er så søøt og ser ut som du koser deg maks med crewet ditt. Håper virkelig ting går deres vei i kveld, har spilt inn episoden for å få den med meg! Var også utrolig gøy å se fra hovefestivalen i går, superbra episode!

    7. Hva er det det dreier seg om dette egentlig ? Nå er jeg sånn passe lei av se dette ansiktet og navnet i media. Personen har jo ikke gjort en døyt annet enn å brette ut livet sitt. Hold dere på facebook alle dere som skriker etter oppmerksomhet. Bare vås alt sammen. Det dreier seg kun om penger ikke noe annet.

    8. Må si en ting: Om du hadde droppet leppehysteriet og mesteparten av sminken; Så hadde du vært en rasende flott dame!
      Lykke til videre! ;D

    9. Heii 🙂 Kan man se episoden på tv2 sumo ikveld? rekker ikke se den på tv fordi jeg er på jobb. Masse lykke til, heier på deg!! <3

    10. Uuu du og han i rød passer 🙌👏😍 sant som noen her skriver . Anyways lykke til heier på dere ☺️☺️👍👍

    11. May A. Burroughs: Har ikke du også en jobb som dreier seg om penger? Nå vet ikke jeg hva du jobber som, men denne jenta har kommet seg på topp innenfor hennes felt. Hvor langt har du kommet? Du har tydeligvis vært innom bloggen til Sophie Elise du og, så hun har visst gjort alt riktig.
      Jeg gleder meg utrolig mye til å se første episode idag!!!!

    12. Åå, er så utrolig godt å se deg smile og le. Gleder meg masse til i kveld! Tviler ikke et sekund på at sjarmen din kommer frem på scenen. Føler at vi endelig begynner å bli kjent med den ekte Sophie Elise, og jeg digger deg bare mer og mer.
      Stå på frøken!

    13. Jeg er selv veganer og har vært det i et par år nå, men vil bare si at det du sa på bloggerne i går “provoserte” meg litt. Det med at verden burde slutte og spise kjøtt med engang og at dette er noe du kunne tatt en diskusjon på med mye kunnskap i bakhånd så vil jeg gi deg et spørsmål. Jeg lurer på hva for svar du har til land og nasjoner som har kjøttindustri som hovedinntekt og er primærnæringen for landets/nasjonens eksistens. Det er viktig å se ting fra begge sider. Alle som kan og vil bør være veganer, men kjøttet gir også mer mat til den voksende befolkningen på jorden. I en perfekt verden skulle sultrammede land fått kjøtt og vestlige/rike land burde holdt seg til vegansk kosthold. Hvis vi mennesker er like mye verdt som andre skapninger/dyr/insekter/planter.. du skjønner hva jeg mener. Så hvorfor skal dyr få lov til å fortsette og være rovdyr, men ikke mennesker?
      Uansett, jeg syns du bør snakke litt mer reflektert som jeg ser du har mye av på bloggen!
      Jeg skal stemme på dere! 😀 Jeg digger bloggen din og leser hver dag, ville bare si min mening og er ikke for å rakke på deg eller finne feil. Jeg er glad for at du ytrer dyrs rettigheter og representerer vegetarisk og kanskje snart vegansk livsstil! Stå på! 🙂

    14. Hei 🙂
      Jeg lurte på om du kunne nevne en app på bloggen din? Charity Mile er en gratis løpe app som donerer penger til en organisasjon som du kan selv velge. WWF er blandt de 🙂 Du kan også bruke den når du går og sykler! Det er ikke så mange som vet om den men hvis du nevner den så får kanskje flere lastet den ned og donert gratis! 🙂
      Lykke til i kveld<3

    15. Åhh jeg gleder meg sykt til å se på! Har alltid hatt lyst til å lære meg å danse, kanskje det blir å se på dere som inspo? haha, lykke til i kveld, skal heie fra sofakroken 🙂
      Har også invitert 50 venner til arrangementet, ganske smart å lage det egentlig, siden dere er de siste ute, må vi få folk til å vente med å stemme til de har sett dere, eller stemme litt på forhånd. heh c:

    16. Lykke til i kveld, I´ll be voting! 🙂
      Tenkte forøvrig på noe annet! Ettersom du nå er aktuell med både bloggerne og mitt dansecrew hvor folk lurer på mye, kan du ikke gjøre det slik at du lager en liten spørsmålsrunde etter hvert program? 🙂
      Keep it up!

    17. Hei, Sophie!
      hva tenker du om at det nå finnes bevis for at Caroline Berg Eriksen og ektemannen har skrevet kommentarer i falskt navn på begges blogg? (carolinebergeriksen og suntvett)
      Her utgir de seg for å være leger, ernæringsfysiologer blant annet, går løs på leserne og forsvarer seg selv.
      Har du selv skrevet kommentarer fra andre nick for å forsvare deg selv noen gang?
      Bevis finnes på kvinneguiden forum, under rampelyset/ fotballfrue kritikk

    18. Jan Doe: FF er tragisk.. hun bør legge ned. All verdighet og seriøsitet er borte. Ingen troverdighet i henne

    19. Ønsker både deg og dansecrewet ditt, lykke til ikveld! 😀 Stemmer på dere 😉 Break a leg guys! <3

    20. Haha, jeg lo da lyset ble dempet..uttrykket ditt og måten du bråstoppet med å snakke var humoristisk for å si det sånn!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg