å jobbe med seg selv


 

Dere har spurt meg hva dere tror bloggen min har kostet meg. Det vil jeg gjerne svare på nå – for dere kan vel åpenbart se hva den har gitt meg. Fine opplevelser, gode venninner rundt om i hele landet og for øvrig kontakter og bekjentskaper jeg aldri ville ha klart meg uten og en jobb jeg trives i. Psykisk har jeg vokst opp noe enormt det siste året, og når jeg sitter alene hjemme i leiligheten, så kjeder jeg meg aldri. Jeg har en ro inni meg som gjør at jeg fint kan sitte med mine egne tanker og bare være tilstede og følelsen av å bare leve er fantastisk. Altså, jeg har klart å snu om psyken min såpass at om jeg har vondt i magen, om jeg stresser, om jeg har vondt i hodet eller hva det nå måtte være så klarer jeg å sette pris på det også. Føle at jeg lever, haha. Jeg vet, det høres helt sinnsykt ut. Men det er absolutt helt supert å leve på denne måten.

Men, det er en ting jeg enda ikke har klart å få kontroll på – og om bloggen eller mitt liv nå har kostet meg noe, så må det være følgende. Hver gang jeg kommer inn i et rom, tror jeg alle ukjente der hater meg. At de prøver å finne feil. Om jeg legger ut et bilde av meg selv som jeg personlig er dødsfornøyd med kommer alltid kommentarene om at jeg har en for stor nese, øynene for langt ifra hverandre, stor panne, er stygg, er dum, dårlig forbilde, kviser, acne, at jeg snakker rart, har stygg stemme, er for lav, har en fæl familie, stygge venner, dum kjæreste..Så dette er vel hva jeg forventer skal bli kastet mot meg når jeg kommer inn i et rom. Så, hvordan reagerer jeg? Jeg blir stille. Jeg sier ikke så mye. Virker kanskje litt sur, fordi jeg tør ikke noe annet. Så igår når vi var for å trene til Mitt dansecrew, fikk jeg høre ” du er så utrolig søt og morsom, men før du åpner munnen virker det som om du har en attitude”. Da får jeg jo også angst. Det siste jeg vil, er å være en bitch. Jeg skal ærlig innrømme, jeg får en sjelden gang lyst til å sjekke selfiekameraet på telefonen for å forsikre meg om at leppestiften ikke er i hele ansiktet eller at mascaraen ikke renner. Tør jeg? Nei. Fordi jeg er så redd at noen skal se det, og tenke “herregud, det var det jeg skjønte, hun bryr seg bare om sminke”, selv om det ikke er tifelllet.

Så, jeg har hatt problemer med å slappe av, og i konkurransen som starter nå på fredag håper jeg at jeg klarer å slippe den angsten å bare være meg selv. Det var derfor det var en så utrolig lettelse å komme på trening når vi først startet denne perioden, fordi jeg fikk være med nye mennesker som FAKTISK ikke behandlet meg som en idiot, men gutter jeg har det morsomt med og som jeg slapper av med, og hvor jeg tør å gjøre noe ut av meg selv og være en “stor” person, og ikke gjøre meg selv så liten. Så det å etterhvert gi slipp på alle utseendeidealene jeg har, har gjort ting lettere for meg, men jeg har enda en vei å gå. jeg er så mye bedre, men jeg har vært så langt nede, men jeg SKAL klare dette. Jeg SKAL klare å gå ut på den scenen, gi alt jeg har, komme meg igjennom det og ikke minst ha det så jævlig gøy som jeg har på trening. Jeg vil ikke tenke at publikum ser på meg for å finne feil. Jeg vil ikke tenke at noen sitter ute i landet og ler mens de ser meg på tv. Jeg vil ikke tenke at dommerne og de andre deltagerne egentlig bare vil ha meg ut, for det ER jo ikke tifellet. Alle vil jo hverandre godt, synd jeg ikke klarer å unne meg selv å ha det bra. 

Men nå folkens – nå skal jeg gi alt. Jeg skal gjøre det for meg, og for dere, som har gitt meg så mye. Dere støtter meg hver eneste dag og jeg blir helt rørt når jeg skriver dette, for nå, de siste månedene, takket være dere og takket være dansen er jeg endelig på god vei. Jeg jobber med meg selv som menneske, og ikke meg selv som et objekt og et utseende. Nå skal jeg vise for meg selv at jeg kan – og når det skjer, så kan jeg alt. Nå har resten av mitt liv startet, og jeg begynner å bli det mennesket jeg ønsker å være. Det er som sagt en bit igjen, men hvordan kunne disse endringene skje så fort? Hvordan kunne jeg endre innstilling på bare et par måneder? Hvem vet. Men, alt som betyr noe, er at jeg faktisk har endret meg og innsett hva som er bra for meg. 

152 kommentarer
    1. Kommenterer så og si aldri bloggen din (eller noen andres for den del), men følte jeg måtte nå. Jeg GLEDER meg til å se deg på tv på fredag. Bare nyt og ikke tenk på hva andre måtte mene om deg. DRIT i dem! Det er DU som lever livet!!
      Hilsen en som gjerne skulle vært i dine sko! <3

    2. ønsker deg så mye lykke til med dansingen Sophie, heier på deg!! <3 sikker på at du kommer til å klare det kjempe bra!

    3. Stå på kjære deg! Drit i alle som vil deg vondt. Ikke la de påvirke din selvfølelse, for du er bare helt fantastisk! Du har er stort pågangsmot, du er ærlig, du er vakker, og ikke minst så er du STERK!! Jeg heier på deg Sophie! Men det viktigste er at du er deg selv. Ingen skal få lov til å bestemme over deg, for det er DIN jobb!!!

    4. WHOO! Go sophie! Du er sterk, du er vakker, du er inspirerende, og det gjør meg så glad å lese dette her 😀

    5. Du er fantastisk! Aldri tvil på det 🙂 Jeg syns du virker som en utrolig snill og hyggelig jente, og ikke bitchy i det hele tatt!

    6. For et utrolig fint innlegg 🙂 Ser veldig godt at du har endret tankesett, men jeg har alltid likt deg utrolig godt uansett, og jeg har alltid synes at du er så reflektert og smart! Det er veldig fint å se at du har det så bra med deg selv, det fortjener du! Håper også selvsagt at du kan være deg selv som du sier, og at du slipper å tenke på om andre prøver å finne feil med deg. Du er helt fantastisk, det må du aldri glemme!
      Stoor klem 🙂

    7. Veldig fint skrevet Sophie, jeg skjønner deg så mye. Jeg er ofte redd for at folk skal tro ting om meg, selvom man prøver hardt så kan folk tro det motsatte. Du er så sterk, du er så modig. Jeg ser så masse opp til deg, sjekker bloggen din hver dag for Å få motivasjon. Du gir meg motivasjon til å ikke være redd for å vise hvem man er og ikke være den som gjemmer seg bak masken. Du er bare fantastisk, skulle ønske jeg kjente deg utenfor bloggen, du er så god. Du må aldi gi opp, lykke til med dansingen, du er best uansett. Skal følge med! ❤️

    8. Åå kjære Sophie!! Hver gang jeg leser sånne innlegg så er det noe som skjer inni meg. Det bobler i hele meg og jeg har bare lyst til å reise hjem til deg å skrike “DU ER NYDELIG. DU ER FANTASTISK. DU HAR EN HELT UTROLIG GOD PERSONLIGHET. DU HJELPER SÅ UTROLIG MANGE MENNESKER GJENNOM DET DU SKRIVER. DU BETYR NOE FOR MEG, FOR SAMFUNNET, OG DU GJØR EN FORBANNA FORSKJELL!!!”
      Haha dette er ikke for å være creapy, og jeg kommer nok ikke til å komme stormende på døren din hjemme for å si dette, men jeg håper håper håååper du tar til deg de fine ordene du får her på bloggen! For de er faktisk sanne! Du er alt det fine og positive alle sier om deg, og ingenting annet!
      Jeg har lest bloggen din hver dag i så mange år nå, men jeg er veldig dårlig på å kommentere… Akkurat nå følte jeg bare at jeg måtte, for du trenger å vite at du er modig, du er rå, du er tøff, du er vakker, du er voksen, ansvarsfull, flink og forbanna LEKKER!! Okei? Skjønner du?

    9. Jeg tror helt ærlig det er dansen som har endret deg til det bedre. Den pleier å ha den virkningen på meg. Jeg er så positiv når jeg kommer hjem fra 6 timer trening og vet at jeg har rundt 13 danser på hver av de 7 forestillingene vi skal ha til helgen. Ikke nå da, men en slik uke kalles danseuka hos meg og sånne har jeg rundt 2-3 ganger i året, når vi setter opp forestillinger. Sist danseuke klarte jeg samtidig å få 5 og 5- på to vanskelige prøver på tross av at jeg danset fra skoleslutt til jeg kom hjem. Dansen gjør noe med oss, den endrer oss og gjør oss så positive. Den gir oss håp. Hvorfor? Aner ikke. Men jeg har virkelig troen på at dansing er den beste terapien en kan få. Og sophie, du er en bra person og trenger virkelig ikke alltid bekymre deg for sånt. Det er de som dømmer sitt problem, ikke ditt.

    10. Jeg er stolt av deg !! du er utrolig flink, det er sikkert ikke lett å lære å danse slik plutselig også skal du gjøre d foran så mange folk! At du tørr er en bragd i seg selv, og ikke tenk at folk hater deg. Jeg kjenner deg ikke, likevel føler jeg at du er et godt menneske, med mye lys og godhet, vis det! Smil til verden så smiler den til deg ! Og om du blir usikker og virker arrogant eller sur – so What! Alle kan ikke gå rundt å vite hva folk føler på innsiden, man er ikke en vandrende tankeleser. Det er lett å si at du ikke skal bry deg om hva folk tenker, men sannheten er jo at man bryr seg om hva folk mener og syns om en og kanskje d skal være sånn, det viktigste er bare å vite at du er god nok, og ikke la det ødelegge dagen din! Lev i øyeblikket og lev dagen som om du skulle gått tilbake i tid og gjort alt om igjen, da ser du alle feilene og alle de små tingene man gikk glipp av, men istede for å gå tilbake i tid (for vi har jo ingen tidsmaskin)! Så se de små tingene nå, se hun i hjørnet som kanskje tenker akkurat d samme som deg, se han som ligger i gaten og fryser, se deg i speilet og smil til deg selv fordi du fortjener å være glad! Dette ble en lang kommentar. Uansett det jeg egentlig ville si var at jeg kjenner meg igjen i det du skriver, og at du skulle vite at du ikke er alene om de følelsene du har! ❤️

    11. Ah, jeg er nesten rørt til tårer av dette innlegget. Du er så fantastisk på alle mulige slags måter. Du vil for alltid være et stoort forbilde for meg, og det akkurat på grunn av slike innlegg som dette. Hahah, faen ass, jeg elsker deg(unnskyld hvis det er rart, men jeg elsker at du er så bra..) takk, tusen takk
      og.. rock den scenen på fredag!! alle vet du klarer det;)

    12. Wow du er flink Sophie <3 jeg hadde aldri klart den motgangen du til daglig får av enkelte lesere. Jeg hadde sittet et hjørne å skadd meg selv eller noe sikkert. Off. Desverre er det ting som vil følge deg på grunn av denne bloggen og at du er en offentlig person. Og det er trist å høre hvordan du føler det. Men du er flink til å takle det og det er det som gjør deg til en sterk person 🙂 <3 gleder meg til å sender danse på fredag! 🙂 masse lykke til ^^

    13. Du er så utrolig sterk!! Jeg misunner deg så mye, kommet til å heie og stemme på deg under mitt dansecrew! Du fortjener det beste som finnes!

    14. Jeg gleder meg sykt til å se deg danse live på fredagen! Blir utrolig morro å se deg i en hel annen setting en hva vi er vandt til og hva du klarer! Jeg skal stemme som en gal fremover, for du skal videre, og jeg vet du er flink nok til å kunne komme videre og.
      I tillegg gleder jeg meg til Bloggerne i morgen også! Klarer nesten ikke vente med å se på Bloggerne og Mitt Dancecrew 😀 Du klarer dette med glans!!
      Masse lykke til 🙂 <3

    15. Jeg har lest bloggen din i alle år, har sett hvordan du har utviklet deg og vokst opp til og bli den personen du er idag! Du har vokst deg sterkere, modigste og har modnet godt. Har snakket om deg et par ganger feks før jul så gikk jeg innpå bloggen din å fant frem innlegg du hadde sponset å fortalte mamma at dette kunne være en bra presang. Hun sa: men man kan jo ikke alltid stole på bloggere når det gjelder dette. Jeg: kunne kanskje ikke stolt på det før, mn hun har blogg i mange år å jeg har sett utviklingen å hun skriver ærlige innlegg osv. Jeg støtter deg alltid i offentligheten om noe dukke opp om deg. Snakker noen stygt om deg sier jeg alltid at du kan ikke ha lest bloggen lenge nokk til å se hvordan hun har modnet seg og hvor bra forbilde hun egentligt er. Jeg støtter deg alltid å prøver å gi et bedre bilde av deg som person fordi du er en fantastisk person Sophie! Du har taklet mye, skriver ærlige innlegg, har humor å du er ikke lengre den “bimboen” som du var de første årene da du trenge oppmerksomheten for å bli en bedre blogger, en toppbllogger.
      Gleder meg til og se deg på tv, det gjør jeg hver gang! Ha deg gøy på scenen og prøv å tenk at du skal være stolt over deg selv, du har utviklet deg utrolig bra! Kos deg på scenen sophie, jeg støtter deg alltid!:)

    16. Ah, jeg virkelig digger deg for tiden! Virker som du har blitt en mye bedre person, og gleder meg til å se deg på tv med både dans og bloggerne. Bare tenk på alle de leserene som støtter deg og henter inspirasjon og motivasjon for deg, jeg tror det er veldig mange. 🙂 Lykke til!

    17. Om jeg skulle komme på å le under sendingen av “mitt dansecrew” når jeg ser deg danse er det kun pågrunn av utstrålingen du har og tanken på hvor stolt jeg er av deg som har klart å komme deg så langt opp fra der du har vert. Jeg kjenner deg ikke personlig, men likevel gjennom bloggen gjør jeg det. Jeg kunne kommet med en drøss av komplimanger hvor jeg forteller deg hvor fint håret ditt er, hvor fine øyne du har og at jeg misunner kroppen din (der fikk du noen likevel), men jeg vil virkelig gi deg et komplimang på personligheten din. Om du er halvparten av den personen du er på bloggen i privaten vil jeg si at jeg misunner personligheten din. Skulle ønske jeg kunne være like intelligent som deg, søt, morsom og snill som du! Blir rett lei meg av all ufortjent kritikk du får og håper de positive kommentarene er de som går inn på deg <3

    18. Blir utrolig rørt av å lese dette! Har fulgt deg hver dag i ca tre år og dette varmer hjerte mitt så mye! Jeg heier på deg,både på fredag på tv, men hver dag! Du skal vite at jeg ser opp til at du får til ting,skaper noe. Du er pen, smart og nryr deg om viktige ting. Hva mer kan man ønske seg enn en blogger som har sjarm, formidler informasjon om dyrevern(skriv gjerne mer, det fins de av oss som ikke synes det er kjedelig over hode!) og som itillegg er så pen som deg?! Vit at jeg leter ikke etter feil, jeg ser det positivet. Dritbra at du har det så bra! Hver gang du skriver om at du koser deg med danserne smiler jeg,og dette innlegget bekrefter det jeg har tenkt, at du er på vei opp opp opp

    19. Stå på Sophie Elise! Du er en utrolig tøff og selvsentdig jente, og jeg digger at du er blitt så sykt reflektert. All respekt til deg, 🙂

    20. kjempe bra å høre!:-) Jeg er helt sikker på at når jeg ser deg på tv så kommer jeg til å ønske jeg kunne alt som deg! Og jeg er 21 år, og ser ganske bra ut selv. Så Kick assss!

    21. Jeg har troen på deg Sophie! Du kommer til å danse med stil. Jeg er ingen dømmende person, så jeg ser at du er en herlig person som ikke vil noen noe vondt. Du fortjener respekt. Ingen av de som såkalt hater deg er modige nok til å danse på TV slik du skal nå. Du aner ikke hvor tøff du er! Du er bra Sophie! <3 Masse lykke til! Skal stemme på deg og crewet ditt!

    22. Helt seriøs Sofie, ikke bry deg om de teite kommentarene. De som skriver alle de stygge tingene er bare misunnelig. Jeg kan med håpa på hjertet si at jeg skulle gitt alt i verden for å være like nydelig som du, og leve det fine livet du lever. Men selvom jeg skulle ønske det, kunne jeg aldri sagt noe stygt til eller om deg. Du er jo bare helt fantastisk, hvordan kan man si noe stygt om noe så søtt <3 Og det er ikke uten grunn at du er på toppen av blogglista, tenk på deg 😉 Heier på deg <3

    23. Jeg gleder meg sånn til fredag, og jeg heier på deg! Tenk på å ha det gøy og drit i alle andre, du er mer en god nok og dette blir nok en kjempemorsom opplevelse! Supergira på å se deg på tv, jeg er ikke tvil om at du kommer til å gjøre det dritbra, fordi du er dritbra. Masse klemmer fra meg :)!

    24. Jeg ser så opp til deg, du er virkelig definisjonen på hvordan jeg ønsker å være. Håper du har hatt en super dag 🙂

    25. Jeg har lest bloggen din i mange år, og det er først nå jeg er riktig stolt over deg. Du har sluppet alle bekymringene og tankene om deg selv, og er mer deg enn du noen gang har vært. Føler at du har vokst mye, og det kan vræe grunnen til at du tørr å stå for dine egne tanker og ikke la anndre bestemme over deg. Du virker som en super tøff jente og har kommet langt fra bare ekstensions og restylane. Denne sophie liker jeg, føler du er mer ekte nå enn aldri før 🙂 Masse klemmer fra London

    26. Jeg vil bare si at man trenger ikke være blogger for å tenke sånn. Dessverre tenker mange av oss sånn, meg inkludert. Kan feks sitte på bussen midt i solsteiken å få panikk fordi folk kan se nærmere på den stygge nesa mi, eller se at jeg ikke har nappet øyenbryn på en stund fordi jeg har glemt det, eller se hårene jeg har på overleppa. Jeg tenker over ALT, og tror ALLE ser akkurat det samme som meg. Vi er våre egne verste fiender, og mens du jobber med deg skal jeg jobbe med meg! Jeg føler janteloven lever i beste velgående inni meg, føler jeg ikke kan gjøre noe “nytt” med meg selv fordi alle vil se det og bemerke det. Har egentlig evig angst når det kommer til mitt eget utseende, selv om mange sikkert ikke bryr seg. Du har vel den ulempen at folk slenger det til deg, det du ser men som du håper ingen andre ser. Mens hos meg ser de nok det da også, men de sier ingenting, fordi det gir dem ingenting å si det til en “random”, det fører dem ingen vei i livet. Så vit at når folk disser ditt utseende, så er det for at de skal føle seg selv bedre, for å fremme seg selv og sin selvtillit. Fordi de som sier ting til deg om ditt utseende, ville aldri sagt noe til deg om du var en vanlig person de så på gata. Tenk litt på det, og hev deg over det. Du er flottere enn alle de som kommenterer, det kan jeg garantere deg da de som FAKTISK føler seg bra nok ikke gidder å kommentere andres feil eller å trykke andre ned. 🙂

    27. Åååå, Sophie! Utrolig bra skrevet, og kjenner eg bare har lyst å gi deg en goood klem! Hehe. Du har vokst utrolig det siste året og det merkes godt! Fantastisk å høre at du har det bra med deg selv også 🙂 Masse lykke til på Fredag! Du klarer deg helt fint 😉

    28. En venninne sa hun hadde møtt deg når du kom for å besøke en av dine venninner på høyskolen. Hun sa du var overraskende søt og oppegående, men hun sa også at du satt og så deg i kameraet på mobilen og lagde trutmunn, hehe! Så jeg tror du tør! Ville bare si at du åpenbart ga min kyniske og generelt kritiske venninne et veldig godt inntrykk av deg selv, ihvertfall 🙂 Kan tenke meg at med en blogg som din er det nok best å ikke tenke for mye på hva alle andre tenker om deg. Det spiller egentlig ingen rolle. Lykke til med dansingen! X

    29. åå jeg elsker å lese bloggen din<3 jeg synst det er så domt at en nydelig jente som deg, rett og slett vakker tvers gjennom, skal få så mye stygt sakt til seg. Jeg unner deg bare det beste sophie<3

    30. Hei kjære deg, jeg titter bare innom for å skrive ned noe jeg ikke vet om hjelper deg, men det er hvertfall noe. Beklager foresten om det blir litt rotete og uforståelig, men alt av følelser foregår på engelsk i odet mitt og jeg klarer ikke helt å forklare det på norsk.
      Når jeg gikk på ungdomskolen var jeg ikke et veldig godt likt menneske, mest fordi jeg hadde mye sminke og gikk med hodet hevet. Det var jo selvfølgelig litt annet som fikk enkelt folk til å mislike meg, men det var ikke det jeg fikk slengt i trynet hver gang muligheten bydde seg.
      Anyway dette fikk meg til å tenkte veldig slik som du beskriver i ditt innlegg, at ingen likte meg og alle fokuserte på feilene mine. Det ervel egentlig bare refleksjoner og det å vokse som person som kan skifte synet ditt på dette, men denne quoten her treffer meg rett i hjerte og beskriver veldig mitt syn på ting i dag:
      I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me…Now I look around and wonder if I like them.

    31. eg er veldig glad for dette innlegget, neste gang du sier du kjeder deg så skal eg minne deg på dette og alt du bør være takknemlig for. At man er usikker -det er de fleste i forskjellige situasjoner…..ingen hater deg…noen ganger tenker eg at folk må slutte å bruke ord som hat og elsk og angst og depresjoner om helt vanlige følelser alle har ——som ikkje engang er så sterke som man tror de er. Depresjoner er handikappende…..samme med angst -som du selv vet…..hate deg….hvordan kan noen hate noen de ikkje kjenner annet enn fra en blogg? Hadde du vært en provoserende bitch som slagte små kaniner på Vlog ja kanskje…..eller brent flagg og slengt dritt om andres religion osv…..men du blogger -du er flink og alt det……men ikkje verd å hate. Misunne eller kanskje strebe etter eller bli inspirert av…jo og kanskje også glad i…..men ikkje noe du gjør gir folk grunn til å hate deg og sier de at de gjør det er fjortis greier uten dybde…. I hate you i love you greier vettu
      Lykke til med dansing og alt annet!!

    32. Jeg ser frem til programmet starter, i likhet med hver sesong av Bloggerne. Det er god underholdning, og det er moro å få komme litt innpå andres liv som man normalt sett kun leser om. Tekst og levende bilde blir ikke det samme. Men angående panikken du har for at noen vil le av deg. Se for deg at noen ler når du danser. Er det de som har oppnådd det du har oppnådd? Er de så heldige at de har kommet så langt som hva du har? Kan de selv få leve av hobbyen sin? Ler de for å gjøre narr, eller ler de fordi de har en lavere selvtillit enn hva de kunne ønske at de hadde? Ler de kanskje fordi de innerst inne kunne ønske at de fikk oppnå og lykkes på samme måte som hva du har gjort? Jeg hadde klappet meg selv på skulderen om jeg hadde vært deg, og skrytt av meg selv. Det er lov. 🙂 Du er strengt tatt kun tjue år gammel og har levd et liv med reiser, jobb og velsignelser som de fleste andre tjueåringer bare kan drømme om. Jeg skal ihvertfall ikke le, synes du er modig som går litt utav komfortsonen og faktisk danser på landsdekkende tv.

    33. Jeg må være helt ærlig å si at jeg har tenkt at du er en person som er altfor opptatt av utseende og at du er en jente uten perspektiv som kun bryr seg om mote og mye om seg selv. Jeg leser sjelden blogger og kommenterer ihvertfall aldri, men dette du skrev nå traff meg på en måte som fikk meg til å se deg i et annet lys og ga meg lyst til å skrive noe hyggelig til deg. Unnskyld for at jeg har tenkt kjipe ting om deg. Du er en fantastisk jente og du burde ikke bry deg om hva alle mener og tenker om deg. Du burde gi deg selv styrke ved å fortelle deg selv at du er bra nok, at du kan ta imot hva som helst fordi du har et fantastisk nettverk i ryggen som pusher deg frem og videre! Det burde holde å være fornøyd med seg selv og se, hvor mange i kommentarfeltet som støtter deg! Hver gang du møter de ukjente blikkene så tenk at de kanskje tenker det samme som deg selv, gi deg selv oppmuntrende ord, tenk på alle du har i ryggen, vær glad i deg selv akkurat som du er!
      Lykke til videre! Ikke bry deg!

    34. Du har vel kanskje litt angst, helt forståelig det.
      Men kjenner meg igjen i det å virke som en bitch, jeg har slitt litt med angst selv, og setter opp en liten beskyttelse, da får jeg bitch attituden, for å virke litt tøff og late som om I Dont Care lissom. Veldig dumt egentlig, får ikke så mange nye venner av det. Men det er jo begrunnet erfaringer man får en slik oppførsel, jeg har alltid nesten bare hatt guttevenner, alltid har jenter vært ekle mot meg eller falske, sjalusi eller hva det nå er vet jeg ikke.
      Har alltid tenkt det om deg jeg også, at du virker skikkelig som en bitch, men jeg skjønner faktisk hvordan du har det.
      Du burde legge det fra deg, slik som jeg burde legge det fra meg.
      Kjipt å miste mange nye venner fordi
      folk tror man er noe man ikke er.
      Fordi man er jo egentlig ikke slik, alle jeg kjenner vet jeg er en morsom, tullete og positiv jente.
      Samme med deg også virker det som.
      Legge det fra oss nå før det har gått 40 år.
      🙂

    35. Vit at det er flere som synes godt om deg og som er med deg, enn motsatt. Du er fantastisk og et forbilde uten like! Du må fortsette å vise deg selv som den fantastiske personen du er, du har så mye bra på hjertet! Kjenner godt igjen den følelsen du har når du går inn i et rom, den er ikke lett å bare skyve under matta, men du er tøff!!!

    36. Kjempe bra innsats, frøken! Dette klarer du 🙂
      Jeg legger svært sjelden igjen kommentarer, men jeg hadde blitt kjempe glad om du kunne sendt meg en mail om hvor du har kjøpt b-vitaminene dine, finner dessverre ikke innlegget om hvor du har kjøpt de og hver morgen når jeg grer håret ser det ut som jeg har gredd en katt i røytesesongen.. Haha, ville bare ønske deg lykke til i konkurransen på fredag! Jeg heier på deg 🙂

    37. Jeg har lest bloggen din i alle år og har bare en ting å si; du er fantastisk! Stå på og masse lykke til med dansingen – heier på deg 🙂

    38. Å Sophie! Du er så fantastisk og så inspirerende. Dette var den første bloggen jeg begynte å lese fast, og den eneste jeg leser i dag. Har fulgt deg i 3-4 år tror jeg? Ah jeg føler at jeg kjenner deg, og blir så glad på dine vegne når du har det bra, haha!

    39. Mente ikke å skrive at du virker skikkelig som en bitch. For det gjør du ikke, du virker ikke som en mega bitch lissom 😉 Men har den bitch attituden som jeg kjenner meg selv igjen i.
      Syns du virker som en fin jente. Ikke la den utseende fikseringen ta over hele livet ditt, det gjorde den med meg en lang periode, også fordi jeg brukte utseende i jobben jeg hadde.
      Nå så bryr jeg meg ikke hva andre syns, så lenge jeg selv er fornøyd, så har jeg en kjempe fin kjæreste og en liten gutt 🙂
      Det er først når man selv smiler at livet smiler tilbake 🙂

    40. Hei! Du kommer helt sikkert ikke til å se denne med tanke på hvor mange kommentarer du får! Jeg har vært danseinstruktør i minst 6år og showdanser i mange år. Jeg ble utrolig overrasket over hvor god du er da jeg så traileren på tv! MEN jeg mååå bare plukke på en liten ting som jeg HÅPER du ser før sendingen, og det er for guds skyld IKKE SE NED!! Du er kjempe flink og jeg vet godt selv hvor lett det er å se ned når man danser om en er nervøs/usikker, men da syns det så godt. Jeg sier til alle mine elever at “uansett om du kan trinnene, eller får totalt blackout og ikke husker en shit, så smil! Se ut og opp på publikum, smil og selg meg den attituden. ‘Du er den beste, diggeste i rommet og alle vet det’ – attituden”. Da ser man hundre ganger bedre ut med en gang selv om en får totalt blackout og gjør noe helt annet enn de 10 andre på scenen, da kan du faktisk overbevise alle om at det er de 10 andre som gjør feil haha. Håper du klarer å ta med deg den photoshoot attituden din på scenen og masse lykke til!! 😀

    41. Du har noen veldig fine lesere her! Så mange så har så mye fint å komme med!
      Kan kom ikke toppe det, men jeg må også si at jeg er veldig stolt over deg 🙂
      Du gjør det virkelig bra på bloggen, formiddler veldig bra!
      Godt og høre at det går veldig bra ellers også 🙂
      Du må ha masse lykke til på scenen ! Heier på deg! 😀

    42. Masse lykke til på fredag! Gleder meg til å følge deg på tvskjermen! Både torsdager og fredager faktisk!😄 gøy gøy!!:) stå på! Du er super!!😊❤️

    43. Tusen takk! Dette innlegget fikk meg til å smile og jeg fikk en god følelse i magen, noe jeg sjeldent har. Det siste året har vert som et evig langt mareritt for meg og de rundt meg. Det hele startet med mamma som fikk kreft og døde, deretter en abort, gikk inn i et forhold jeg egentlig ikke var klar for (gjorde det slutt for en uke siden), sluttet på skolen og har store problemer med psyken. Men dette innlegget, generelt bloggen din og du som person gir meg håp og motivasjon til å bli bedre. Du er forbildet mitt, og jeg skulle gjerne takket deg personlig. Du er vakker, både på innsiden og utsiden! <3

    44. Er så glad på dine vegne, du virker så fantastisk!
      Gleder meg helt vilt til å se deg på fredag! <3

    45. Det er synd at du føler det sånn, har det litt sånn selv! Veldig bra du vet det selv og vil endre på det! Så Sophie, helt seriøst, tenk hvor mange det er som faktisk liker deg! du er ikke på toppen av topplista for ingenting. Og du har ikke noe å bekymre deg for heller, tror du vil bli tatt enda bedre i mot om du åpner kjeften med en gang og bare er deg selv, ikke tenk at de ser på deg, du ser jo på dem også, og de aner jo ikke hva du synes!

    46. Tror nok vi alle tenker slik som du gjør, bare at du har flere øyne på deg! Du må huske at de fleste faktisk ikke tenker vondt, men det vil dessverre alltid være de få som gjør det. Slike mennesker må man fra begynnelsen av lære seg å bare ignorere, å fokuser positivt! Du kommer sikkert til å gjøre det kjempebra, ha det GØY og KOS deg, gjør ditt beste – og det er virkelig alt som betyr noe 🙂 Gleder meg til å se!

    47. Folk som gjør sånt (kommenterer på utseendet ditt) er bare sjalu! Jeg må bare si at du er vakker, snill og ikke minst et bra forbilde. Du har kanskje hørt det ofte nå… men det går ikke an å få for mye 🙂 Jobb på! Å vær deg selv på alle mulige måter, for du er deg og det er det ingen som kan erstatte!

    48. I begynnelsen når jeg hørte om deg, så trodde jeg du var en skikkelig dum barbie jente. Og jeg skal innrømme at jeg ble litt sånn “herregud, det er hu dumme bloggern” når jeg så bilder. Men så bestemte jeg meg for å lese bloggen din litt, for å se om jeg tok feil, og jeg så litt på videoene dine, og lærte da at vi faktisk har ganske mye til felles, og at du absolutt ikke er så dum som folk skal ha det til. Jeg tror du kommer til å gjøre det bra i den konkurransen, og du skal ikke bekymre deg! Om du gjør noe feil på scenen, så bare fortsett og lat som ikke noe, bare tenk at det var en del av koreografien, sceerne vil ikke vite om det var det eller ikke uansett, så så lenge du kan fake det (OM du gjør en feil), så vil ikke folk se det. Tro meg, har dansa mye selv, og opptredd en god del ganger, blandt annet med unique, som var det første crewet jeg dansa med, når det var helt i start fasen. Vet godt hvor nervepinende det kan være, og hvor skummelt det er å vite at folk ser på alt du gjør.. Men bare ha det gøy, så går det helt sikkert bra 🙂 Heier på deg 🙂

    49. Jeg skjønner deg veldig godt, Sofie, men det jeg ikke helt skjønner er hvorfor du fortsetter å skrive innlegg som det her? Vi leserne dine med litt vett i hode skjønner att dette “Hva har bloggen kostet” temaet kun er for å ha en grunn til å enda en gang fortelle oss hvor dårlig selvtillit du har, og hvordan du er stille og hvordan du blir regelrett mobba på bloggen din. Det du burde gjøre er å gå inni deg selv. Du burde tenke hardt å lenge over hvordan livet ditt er, og så bruke det du han tenkt over til å forandre livet ditt til det positive. Jeg personlig mener att kjæresten din har utrolig negativ effekt på ditt liv, dine vaner og hele deg generelt. Dette er selvfølgelig opp til deg å vurdere, men sett utenfra er han kreft. Negative kommentarer er som regel sanne, dette er fordi folk vet at viss de tar reelle negative punkter og bruker det mot deg så svir det sånn mange ganger hardere enn viss de finner opp noe annet negativt med deg som ikke er sant. Att du har øyne som er langt fra hverandre er bare noe du er nødt til å leve med. Hva så? Hvorfor er det verdens undergang selvom øynene dine er litt rare? Viss du ikke hadde øyne som var langt fra hverandre hadde du ikke vært Sofie Elise.
      Alt i alt synes jeg att det er nesten litt tragikomisk att du tar til deg alt det negative som blir sagt om deg. Jeg vet jeg ikke er i samme posisjon og ikke har “rett” til å uttale meg, men herregud Sofie tenk litt over det. Det er din kropp. Ingen andre sin.
      Og PS. “Treningskroppen”. trodde du skulle slutte med kroppsfiksering :*

    50. Hei, lurer på om planen om å flytte til Paris ikke er der mer ? Husket du sa du ville flytte til Paris i framtiden 😀

    51. Anonym: Det vil jeg enda veldig gjerne gjøre! 😀 Men det passer seg ikke akkurat nå, men håper virkelig det er noe jeg får gjort ila mitt liv og helst ganske snart. det hadde vært fantastisk!

    52. June Katarina: Hei og takk for at du tar det bryet til å skrive en kommentar 🙂
      Er ikke det jeg prøver å fortelle med innlegget her, og det jeg reflketerer over, at jeg faktisk ønsker å gå inn i meg selv og reflektere over livet mitt og hvordan det er? Virker det ikke som om jeg har lært meg å forandre ting til det positive? er ikke dette i bunn og grunn et positivt innlegg fylt med håp og ambisjoner, og ikke klaging? Jeg er en stille person, ja. Så..?

      Det er merkelig at du skal dra inn kjæresten min i dette. Nå kjenner hverken jeg eller Robin deg – og du kjenner ikke oss. Han er den uten tvil et av de beste menneskene jeg har møtt, og jeg håper jeg får vært med han i mange, mange år.

      Om jeg hadde tatt til meg alt det negative som blir skrevet om meg, så hadde jeg lagt ned både bloggen og mest sannsynlig mitt eget liv for ganske lenge siden.

      Jeg heter forrseten SOPHIE.

      – Jeg får da for guds skyld enda lov å legge ut bilde i sportsbh når jeg har en “god dag”. Det betyr ikke at kropsfokuset mitt (eller det seksuale ved det i det minste)

    53. Stine Cassandra: <3 <3 tusen takk skal du ha!! og ja, jeg har tenkt det samme, jeg får late som absolutt ingenting og så går det nok fint 🙂 Hehe, om jeg klarer. Og ikke begynner å banne når jeg gjør feil, som er en standard på scenen! Og så gøy at du har danset med unique! Absolutt helrige gutter som jeg er så glad i!

    54. Anonym: Ja, så absolutt tror jeg de fleste tenker slik, og jeg er ikke i en særsituasjon der. Nå i denne verden vi lever i nå, så har mange øyne på seg på instagram, facebook, snap… så ja, det er et press på alle de unge idag. Og TUSEN TAKK <3

    55. Anonym: Dette gjorde meg vondt å lese, jeg vet at mitt svar til deg neppe kommer til å hjelpe noe særlig men det betyr uendelig mye for meg at mine små innlegg kan hjeøpe deg litt. Du er fantastisk <3

    56. Lizbethosnes.com: Det er det nok så absolutt, men det er først de seneste månedene jeg føler at jeg helt på ekte, sånn på virkelig er MEG. om det gir noe som helst mening? Haha. Uansett! De første episodene i sesong 3 er jo fra i sommer også.

    57. Anbefaler deg å lese boken “The Secret” om du ikke har gjort det allerede. Og alle andre som leser dette. Kan hjelpe alle til å oppnå akkurat det dere ønsker. Jeg har fortsått så utrolig mye, og oppnådd enda mer, etter at jeg satte meg inn i den leve/tenkemåten. Jeg tror kanskje det er det siste som skal til for at du skal bli komplett slik du ønsker. Den er kort og lettleselig. Og jeg synes du fortjener å vite om den boka, siden du allerede har kommet deg så langt, så kan du komme deg enda lengre. 🙂

    58. Åh dette innlegget ble jeg så glad av! Kjempe bra at du har utviklet deg så mye <3 Blir inspirert av deg gang på gang. Gleder meg til å se deg danse på fredag, lykke til !

    59. Hva syns du om at hun der Lotte har tatt over 1.plassen på topplisten? Det må jo være ganske irriterende at en så på tryne drittblogg har flere lesere enn deg?

    60. Jeg skal se på deg i morgen! 🙂
      Jeg er ikke alltid enig med deg og ditt, og det hadde sikkert ikke du vært med meg og mitt heller 😉
      Likevel, så ser jeg på programmer med deg fordi jeg syntes du er interessant som menneske, ikke fordi jeg skal tenke nedsettende om deg!
      Personlighet er viktig!
      Kjedelig med mennesker som er helt flate `på innsiden`, da hjelper det heller ikke og ha fine former på utsiden 🙂

    61. Marlene T: Den har jeg hjemme, og jeg elsker den 😀 Har egentlig fulgt “the secret” ubevisst helt siden jeg var liten haha, for jeg har alltid tenkt slik!

    62. :): Tusen takk skal du ha! Og det du skriver er så absolutt helt rett. Man trenger ikke å være enig i alt, men man skal respektere hverandre likevel 🙂 <3

    63. Du er en fantastisk person Sophie, og det viser på bloggen. Da jeg først begynte å lese bloggen din for mange år siden, skal jeg ærlig innrømme jeg tenkte “for en Barbie, bryr seg ikke om noe annet enn seg selv og lever bare på en rosa sky” men etterhvert som jeg begynte å lese den regelmessig, fått et innblikk i livet ditt og faktisk sett hvor mye av et menneske du er, så har jeg forandret totalt mening av deg. Jeg ser opp til deg, du er en sterk person som har klart mye og enda står du sterkt! Jeg vet ikke hvordan jeg kan skrive dette uten å høres nedlatende ut, noe som det ikke er, men jeg er virkelig stolt over deg! Du har bevist at man kan faktisk komme fra ei lita bygd og likevel bli et stort menneske og en som gjør en forskjell. Du burde virkelig være stolt over deg selv, og som du sier er det enkelte som bare vil komme med negative ting og kun påpeke det negative, men ikke bry deg, for for hver “hate” kommentar du får, er det er det 1000 andre som ser det positive i deg og ser at du er en utrolig person. Ingen er som deg, og det må du huske. Du har gjort en forskjell, du har vist at man kan ha blondt hår men likevel være smart, man kan ha silikon men likevel ha vett i hode til å gjøre en positiv forskjell. Enkelte vil si at du “påvirker” andre til å ta silikon eller ta restylane, noe som du absolutt ALDRI har gjort, og som jeg vet du aldri vil gjøre. Det er dine valg, og du ser fantastisk ut! Jeg kommer hvertfall til å støtte deg uansett, og du har ufattlige mange andre som gjør det samme! Stå på, jeg gleder meg til å se “Mitt dansecrew” i morgen, og jeg skal heie på deg for fullt! Du har kommet deg langt i livet og du må aldri glemme forskjellen du har gjort. :)<3

    64. Du er helt fantastisk! Og jeg tror at alle leserne dine er utrolig stolte av deg, du har komt så langt, og som du sier på utrolig kort tid. Du fortjener dette så utrolig mye, fordi du bare står på og gir absolutt alt av deg selv. Jeg tror det er mange jenter som sliter med det samme som deg, at når de går inn i et rom så føler de at alle hater dem, eller har en mening om dem. Jeg er selv som deg, jeg klarer ikke å ta frem frontkameraet på mobilen for å se om jeg ser noenlunde ut når jeg er med mye folk rundt meg. Så vit at du aldri er alene, og vit at når du jobber og står på så klarer du alt tilslutt! Jeg gleder meg til i morgen, og er sikker på at det blir kjempebra! Masse lykke til, jeg heier på deg! <3

    65. Utrolig bra skrevet Sophie Elise, du er sterk! Stå på, vet at hvis du bare ønsker så kan du oppnå hva som helst <3 you go girl, lykke til!!!

    66. I dag er verdens øyne rettet mot grusomhetene i Frankrike,som verden og samfunn står vi ovenfor enorme utfrodringer. Men her på bloggen går livet sin vante gang. Du er opptatt av deg selv og din egen boble, men like skremmende er alle de som kommenterer her og snakker om hvor fantastisk du er og hvor rørt de blir av deg og det du skriver. Ikke rart verden er på feil vei. men det affiserer tydeligvis ikke deg og din tilhengerskare, dere lever i boblen og stenger verden ute. Kanskje man skal løfte blikket litt, krype ut av denne selvopptatte boblen som består av meg og mitt for en liten stund, sånn at man vere litt opptatt av hva som skjer rundt oss i samfunnet og i verden. men det er vel litt for slitsomt og krevende? Det er bedre og mer behagelig å leve i sin egen navlebeskuende boble. Så kan man heller late som om verden rundt oss ikke eksisterer… Takk og til Nettavisen som lar oss få et innblikk i de viktige tingene her i samfunnet…

    67. jeg pleier bare å lese bloggen din og kommenterer ikke så mye, men jeg vil bare si at du er nydelig sophie og jeg ser opp til deg, du bryr deg så mye om dyrene rundt deg som ikke har det godt også mennesker og dette har vi til felles. Det er det jeg liker aller mest med bloggen din er at du er så ærlig og viser at du bryr deg om alle rundt deg både dyr, mennesker og hjemløse ALLE, ville bare at du skulle vite dette<3

    68. Skjønner så godt hvor vanskelig det kan være, eller egentlig ikke fordi jeg er ikke i din posisjon og ingen kan egentlig fullt forstå hvordan du har det, men jeg ser for meg hvor ekkelt det må være å tenke at alle dømmer deg! Et tips er å lagre noen av de fine kommentarene her og lime de inn i et eget dokument eller lime de inn i en bok og hver gang du har en dårlig dag kan du finne frem noen fine kommentarer. For hver som sier noe negativt er det mange, mange som sier noe positivt, aldri glem det! Det er lett å bare huske de negative tilbakemeldingene, men prøv så godt du å huske de fine kommentarene! Ha en fin dag videre!! Gleder meg til bloggerne og Mitt Dansecrew!!!

    69. Truls, virker som du lever i din egen negative boble. Stemmer nok veldig godt siden du ikke har fått med deg hva sophie gjør utenom de overfladiske tingene.

    70. Utrolig bra skrevet, fine du! Du er ikke alene om å være redd for at andre skal finne en feil ved deg som person bare ved å gå inn i ett rom. Det at du er en offentlig person, gjør det selvfølgelig mer sårbar, men tror mage sitter med den følelsen av å bli dømmt pga utseende, eller holdning. Stå på i morgen på tv, gleder meg til å se på!

    71. Wow, du imponerer stadig med disse innleggene dine! Synes du skriver utrolig bra. Jeg skal hvertfall heie på deg, du er flink og du er fin. Stå på!!

    72. Carina: Nei, det er slitsomt, men jeg vet at utrolig mange har det slik – ikke at det gjør saken bedre, men jo, på en måte. Kanskje alle føler det litt slik? Tusen takk <3

    73. Truls: Hva vet du om hva jeg mener om det som skjedde i frankrike? Dette er ikke vG, det er en blogg om meg. La oss snu det rundt – i dag er verdens øyne rettet mot grusomhetene i Frankrike, men du bruker tid på å kommentere stygt på en blogg. Skal man stoppe opp sitt eget liv, og la vanlig blogging ta en pause pga det som skjer i nyhetsbildet? Det skjer alltid noe grusomt så da kunne jeg aldri, aldri ha blogget normalt.

      Og please – vær så snill, LES BLOGGEN MIN OG I ARKIVET FØR DU DUMMER. 

    74. Det er nok treningen som får deg til å føle deg bra! Trening er helt fantastisk for kropp og sjel:) liker hvordan du har forandret deg til det bedre:)
      Lykke til i dag!!!!

    75. Jeg har lest bloggen din en stund nå. Egentlig litt flaut for alle jeg kjenner, kjenner deg. Så du blir liksom ikke så ukjent alikevel. Haha! Jeg synes det budskapet du kommer med i innlegget her er så viktig. Kjenner meg såå igjen. Det tror jeg de fleste gjør.Kanskje spessielt jenter. Jeg ønsker deg masse lykke til på fredag. Er helt sikker på at du nailer det og blir superstolt etterpå. Så blir det hotellopphold eller? Ønsker deg uansett en fin helg. Mvh Mette

    76. Mener ikke å kjefte altså, men er det lov å kjøpe stemmer som det du gjør på arrangementet der du gir ghd rettetang til de som deler det? Blir ikke det juks? 🙂 bare lurer!

    77. Vokst opp?? Kanskje i ditt eget hode… Men man er ikke voksen før man har evnen til å skjønne hvordan man fremstår i andres øyne… Her har vi nok en vei å gå jenta mi! Men det forventes heller ikke av personer i din alder:) I din alder har dere mer enn nok med å tenke på dere selv, lol! Voksne mennesker har evnen til å se helheten! Du har mer evnen til å se uke for uke vil jeg si. Jeg vil konkludere med at den store utviklingen ikke er til stede, og at det kun er i ditt eget hode… Fortsatt BLÅST!!!!!!!!!

    78. ” i dag er verdens øyne rettet mot grusomhetene i Frankrike, men du bruker tid på å kommentere stygt på en blogg.”
      Klockren. Vi heier på deg.
      *
      Til Kjell: “Youth cannot know how age thinks and feels. But old men are guilty if they forget what it was to be young.”

    79. du er virkelig herlig, sophie <3 er stolt over deg, stå på!!
      lurte forresten også på hva sangen du danset med guttene i dansesalen på mystory heter??

    80. Jeg får ikke til å sende deg snap på snapchat så jeg bare soør her i stedenfor. Når starter mitt dansecrew i morgen. Det er sikkert mange så spør, men jeg vet det ikke så jeg håper du ser dette. Og du er sykt fin med den nye hårfargen. Hvilken farge er det?

    81. Det er så fantastisk å se at du har det bra med deg selv! Det siste året har du virkelig vist mer av hvem du er som person, og jeg har fått et helt nytt bilde av deg. Du vikrer såå koselig og snill, og jeg ønsker deg virkelig deg beste <3

    82. Masse lykke til i morgo!! Å om det verste som kan skje i dette programmet..at du blir stemt ut i 2. program, ja da skal du tenke at det har vært en seier for DEG. Fordi du tørte 🙂 Men heier selvfølgelig på deg å håper du kommer langt 🙂 Har trua ;)))

    83. Åh! Jeg tenkte meg egentlig det, og det er jo svært tydelig at du har levd slik lenge! (jeg tenkte automatisk på deg etter bare noen sider i boka, og tenkte åja, det er SÅNN hun har kommet så langt) Jeg er selv helt mindblown og driver for tiden å godtar at det rett og slett er min egen feil at mye i livet mitt har blitt som det har blitt, men nå er jeg motivert til å få det bedre! 😀 Så fantastisk at du oppdaget det så tidlig (misunnelig, haha) ^^

    84. Trur Norge blir å få opp øyan førr nok “ei blondine”, å se at det bor så myyyye mer i dæ enn bare overflatisk tull :)) Det har skjedd før i slike program, det kan skje igjen. Bare du vær dæ sjøl, så går det så bra.
      Stå på. Dans. Nyt.

    85. Støtter deg fullt ut, TRULS. Bloggsfæren er en kunstig, rosa boble, uten innhold, fullt av diverse airheads, men ååå så underholdende det er!

    86. Du er bare så utrolig skjønn, og ikke minst sterk! Dette kommer du til å klare med glans, stå på flotte deg 🙂 Skulle gjerne ha møtt deg en gang!

    87. Hvor mye tjener du egentlig på bloggen? Er vel egentlig litt frekt å spørre om, men det virker så gøøøy 😀

    88. Sophie du er ei flott jente! du har en blogg som er verdt og lese!
      Noen ganger så ser jeg meg selv i deg som person, skulle ønske jeg kunne gitt deg en stor klem! Stå på videre Sophie jeg har stor tro på deg! Aldri la noen tråkke på deg, bruk heller ikke energi på dem som ikke ønsker deg noe godt her i livet.
      Om det er noen her som fortjener å ha det bra så er det deg!<3
      Glad i deg! Hehe rart og skrive det til en jeg aldri har møtt eller kjenner! Jaja men det følelse så riktig og si det til deg etter som jeg har fulgt bloggen din leeeenge 🙂

    89. Jeg er ingen typisk fan, og ler litt av meg selv som skriver til deg, men all respekt til deg altså! Jeg syns du virkelig har fått frem gjennom bloggerne at det å være toppblogger ikke er bare bare. Selv hadde jeg nok aldri taklet så mye hat du sier du mottar. Folk kan gjerne mene hva de vil om hvem de vil, men det å skrive slike ting til deg overrasker meg, for du er tross alt et menneske du og. Jeg så for meg å se på bloggerne som “humor serie” og at jeg kunne le litt av hele opplegget (ikke akkurat den hyggeligste jeg heller..) men du har vist meg at mine oppfatninger var feil. Ser mange skriver at de så gjerne skulle vært i dine sko, men det skulle ikke jeg! Ja, kunne gjerne mottatt gratis ting og tjent mye penger, men for all den dritten, planleggingen, stresset, forventninger alle har til deg, vet jeg virkelig ikke hvor “lett” det er når man forventer å få seg dritt hele tiden. For bak alt det du får og alt du tjener ligger nok mye mer enn alle andre vet.. Masse lykke til i det nye showet!

    90. Hei Sophie 🙂 Har lest bloggen din helt siden du startet, og legger merke til at du har forandret deg i det siste, og ettersom du ser ut til å ha et mye bedre syn på livet og deg selv, vil jeg si at det er aboslutt til det bedre 🙂 Syntes det er kjempe moro og lese innlegg som dette fra deg, for da føler jeg at det er håp for meg og, hehe. Hele første avsnitt, jeg misunner deg! Og vil veldig gjerne at du skriver mer om akkurat det, dine råd og erfaringer, hvordan du klarte å snu tankegangen. Hjelp oss andre som ikke helt klarer å live in the moment og sette pris på alt rundt og seg selv.
      Også lurer jeg på om du har lest eller hørt om boka til Miranda Kerr ( Victoria Secret modellen) hun har nemlig skrivd en bok som minner meg om det du “holder på med” det å lære å sette pris på seg selv, alt man går gjennom, og synet på livet. Jeg har bare lest et kapittel så langt og den er kjempe inspirerende. Hun snakker også om og ta dritt som skjer i livet og ikke se på det som negativ, men noe man faktisk trenger for å gro og lære. Anbefales ( alerede, hehe) tror du hadde likt den 🙂
      Takk for at du er deg, og gir meg noe å lese daglig. Superkult at du har fått Snapchat for leserne også btw! Sjekker hele tiden haha 🙂
      Hilsen fast leser.
      Madelene

    91. Åååå du er så sinnsykt bra! Jeg føler også at når jeg kommer inn i et rom, så hater alle meg. Ingen vet jo hvem jeg er, alikevel så redd. Har jo ikke den beste selvtilliten og jeg føler alle i det rommet eller bussen osv. synes jeg er sykt teit, rar, stygg osv. Men dritbra gjort at du har oppnådd alt dette, veldig stolt av deg!
      Gleder meg dødsmye til å se på deg på dansescenen om bare noen få minutter nå! Heier massemasse på deg og ønsker deg masse lykke til! Det kommer til å gå kjempebra!! GO SOPHIE!!!!!!!!

    92. Du er en så fantastisk jente! Du er den eneste bloggeren jeg følger med på, for jeg syntes du er så EKTE, så realistisk og jordnær! De er heldige de som har deg i livet sitt! You og giiirl!! 😀

    93. Kjære, Sophie Elise. Vet ikke om du en gang kommer til å lese dette. – Jeg så deg på tv i dag. Jeg får vondt av deg . Vondt fordi man kan se hva folk har gjort mot deg. Du er ikke alene. Eneste forskjellen på deg og meg for eksempel er at du blir mobbet i det offentlige i media og det ble ikke jeg. Jeg får vondt fordi man kan se at du egentlig bare en god og snill, ung og fortsatt lærer. Jeg leser så å si aldri bloggen din, men jeg har sett mye av deg og det som blir sagt om deg på media. Jeg ser ikke en selvopptatt megge som bare bryr seg om utseende. Jeg ser en som prøver å finne seg selv det at du har fikset litt på deg selv her og der kan jeg også forstå. Ikke at du trenger det, men at du føler trang for det pga folk er stygge mot deg. Det gjør vondt. Dans ga meg selvtilliten, dans ga meg innblikket av tilhørighet, dans viste meg samhold og glede. Dans har ingen utseende. Dans har personlighet og det er det man legger vekt på. Ikke la disse hatere dra deg ned. DU er god nok, DU er verdt alt godt og DU ER BRA! Prøv å bruke denne opplevelsen med danse programmet til å styrke din selvtillit og ikke lenger være avhengig av hva folk syns om deg. Verken bra eller dårlig. Du kan ikke avgjøre hva folk skal tenke og du kan heller ikke gjøre alle fornøyd hele tiden. Selv om man er PERFEKT så kommer folk til å prøve en eller annen feil. Men det er mest på grunn av det er noe feil med dem selv.. Jeg forstår at du har en blogg og folk forventer visse ting av deg. Men ikke la det ta over live ditt. Jeg heier på deg. Lykke til videre i live ditt.

    94. Don, t care about the haters.
      Just say fuck you and show them your prettiest smile.
      Show them that your life is perfect.

    95. Du må slutte å tenke så dumt om deg selv! Du er så perfekt som du kan bli
      Jeg ville 10 ganger heller fått din autograf eller møtt deg fremfor alle andre artister

    96. Du er perfect! Og hver gang jeg ser deg filmet eller på bilde tenker jeg aldri at du har for stor eller for lite noe som helst . Bare rett og slett: hvordan er det MULIG å være så perfect? (Og jeg bruker extensions og fake tanner jeg og, så ikke tro jeg er naiv. Jeg ser jo godt at selv utgangspunktet ditt er…. perfect.) men uansett hvor hardt jeg prøver føler jeg at andre tenker bare over det negative hos meg og. Men du, du er perfect. Så de kommentarene du snakker om er garantert bare fra sjalu jævler. Det er ingen annen forklaring. Du er too blessed to be stressed girl!

    97. Stå på godjenta. Jeg er stolt av deg. Du er en nydelig og fantastisk person. Det er ingenting som er feil med deg. Du har Norges flotteste dialekt, du ser veldig bra ut, du er smart, og ei flott jente.

    98. Sykt bra jobbing med deg selv! Det høres utrolig sundt ut. Jeg har det siste året innsett at jeg må være meg selv og gjøre ting fordi JEG vil det. Tidligere har jeg brukt så utrolig mye energi på å gjøre det jeg tror er forventet av meg og jeg har prøvd så hardt å bli likt av alle. Det er en slitsom og umulig oppgave og jeg fikk lite igjen for det. Nå prøver jeg å kjenne etter hva jeg faktisk ønsker å gjøre og hvordan jeg faktisk vil oppføre meg, og det fine med det er at det føles tusen ganger bedre når folk liker meg for den jeg er. STÅ PÅ 😀

    99. Kanskje du ikke gir menneskene rundt deg nok kreditt? Mennesker får stygge blikk, det er veldig vanlig. Etter hva jeg har sett blikker du andre som kanskje ikke tenkte en vond tanke om deg i det hele tatt? kanskje du ikke skal ta deg selv så høytidelig og tro at alle bryr seg fordi det er ingenting du kan gjøre med det. vi får alle stygge blikk, uansett om man er den som gir mye av seg selv seksuelt eller om man er hun som gir så faen i andre mennesker at stygge blikk alltid er der i en gjeng. jeg forstår at du kan føle deg ekstra utsatt, det er du, men ikke syt så jævlig, jeg vet du er tøffere enn det, det vet du og. du er tøff, skriv det på veggen din så selvtilliten bli bedre. Jeg har sett mye på bloggerne så jeg må si at du virker veldig kritisk til andre mennesker, kanskje det er derfor du ikke føler deg så godt likt? Kanskje ved det at du føler at du blir mislikt så støter du andre bort med blikk og en litt hoven holdning.

    100. Hei jeg er en ganske så ung jente på 13 år
      Forstår det veldig godt visst du ikke vil ha så unge lesere det var bare at jeg leste raskt gjennom nesten hele bloggen og kom over dette innlegget
      det er så trist at du føler det sånn seff er det vanskelig når du leser kommentarene fra andre lesere og du ser noe hat da glemmer du liksom alt det positive men det er enklere sagt enn gjort:du må ikke bry deg om det hatet fokuser heller på det positive alle de andre leserne sier/skriver til deg.
      Nå som det er sagt vil jeg bare si at jeg og helt sikkert mange andre finner styrke I blogger din. Det fokuseres så masse på alt det negative og ikke det positive
      unge som meg lever opp til så masse press du må ha gode karakterer, samt. Fine klær,sminke å hår skal være perfekt,venner kjæreste og så skal du liksom klare å være positiv oppi alt dette.
      Jeg finner styrke I din blogger,ditt pågangsmot samt med alle de dumme menneskene der ute som sier dritt om det (noe som du ikke fortjener)
      Tusen takk💕

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg