talk that talk

Brunfargen har allerede bleknet og minnene virker som en fjern drøm, var jeg nettopp i Marokko? Eneste jeg har med meg hjem er 20 DH og en kjøleskapsmagnet, haha. Og noen myggstikk. Og litt savn. 

Men, min første dag hjemme etter reisen har også vært rimelig perfekt. Jeg har drukket to svære glass med smoothie og spist meg kvalm på godteriet fra taxfreen. Da jeg kom hjem inatt hadde Robin ryddet i hele leiligheten, i tillegg var lillebroren hans Felix på besøk fra sverige. Veldig hyggelig å se den søtingen igjen, og jeg er glad for at jeg går så godt overens med familien hans – selv om de ikke alltid forstår hva jeg sier, haha. Familie er viktig, og på tirsdag kommer mamma og pappa til oslo og får møte Robin for aller første gang. Det gleder jeg meg bare til, og tror (til tross for deres bekymringer) at det kommer til å gå over all forventning. Krysser fingrene iallfall, jeg skal så klart gi dere løpende oppdateringer på akkurat det :)


Kjole fra Miss Selfridge 

Det er egentlig to timer siden jeg skulle poste dette innlegget, men jeg og min kjæreste ble liggende på hver vår sofa og snakke om absolutt alt og plutselig slo klokken fem. Det er viktig å kommunisere når man er i et forhold, og da mener jeg virkelig kommunisere og ikke stenge hverandre ute når ting er vanskelig. Jeg har, som dere vet, hatt en  periode hvor jeg har følt meg litt nede og ikke minst har jeg gruet meg en del til uken som kommer nå. Det skjer så mye for tiden og jeg er usikker på hvordan jeg skal rekke å få alt til å gå opp, uansett hvor mye jeg måtte ønske det så er jeg ingen superkvinne og jeg klarer ikke å prestere 100% alltid – noe jeg egentlig ikke klarer å godta, man vil jo alltid være best, og noe annet føles som en undergang. Så, da var det viktig med en liten peptalk, og så utviklet samtalen seg til alt mulig annet – blandt annet jenter som faktisk (hold dere fast nå) avtaler at de skal ta ifra meg Robin før de drar ut, og har det som deres “oppdrag” i løpet av kvelden. Tro meg, slikt skjer faktisk og det er jo helt på trynet. Jeg er mildt sagt ikke bekymret for at det skal skje, hva forventer folk liksom? Men, det er jo bare synd at slike mennesker i det hele tatt finnes, og hvorfor slike jenter leser bloggen min skjønner jeg heller ikke. Vi har åpenbart ingenting til felles. Kanskje noen av dere har opplevd noe lignende? Jenter er de verste, altså.


31 kommentarer
    1. Husker godt da jeg selv blogget for flere år siden, og jeg fikk kommentarer så og si etter hver helg, hvor lesere mente på at de hadde sett kjæresten min gjøre ditt og datt med andre jenter på byen kvelden i forveien. Problemet var jo at hver gang jeg fikk disse kommentarene så hadde han vært sammen med meg hele kvelden før. Skjønner meg virkelig ikke på de som tenker at det er gøy å forsøke å ødelegge andres forhold. Hva får de ut av det?

    2. Husk å ta vare på helsa di! Det er det aller viktigste, selv om du gjerne vil rekke og klare alt 🙂

    3. “Jenter er de verste” fuck det da, gutter er MINST like ille. Jeg trives best blandt gutter og er egentlig en guttejente, men det er bare bullshit å si at jenter er verre enn gutter.

    4. Jenter er grusomme. Jeg har vært sammen med samboeren min nå, og selv om det er veldig tydelig at vi er sammen (forhold på facebook, bilder av oss sammen ol.) så er det hele tiden en eller annen tøs som tror det er greit å spørre om å finne på noe, prøve seg på han på jobben, skrive på facebookveggen hans, og gamle veninner som plutselig finner ut av at det som bare skulle være en kaffe flipper om til å bli at de prøver å overtale han til å gå fra meg og bli sammen med de i stede. Jeg blir helt gal. Hva søren feiler det folk?!
      Hva får jenter til å prøve seg på opptatte menn? Og i mitt tilfelle: en mann som har vært samboer med meg i 2,5 år? 😛

    5. Du har ikke vurdert å vente med å dele “kjærlighetstips” og “forholdstips” til du faktisk har vært i et seriøst og stabilt forhold? Både marco og mathias var jo av og på, krangling og grining. Du og robin har vært sammen 3-4 mndr. Likevel tipser du stadig vekk, og fremstiller deg som den love-guruen :p

    6. Jeg sliter også veldig for tiden, med at alt skjer på samme tid. Jeg har så utrolig mye å gjøre på skolen, jeg skal ha førerprøve på torsdag, jeg må prøve å ta vare på jobben min, og foreldrene mine fortalte nettopp at de skal skilles. Jeg haater å levere halvveis, men det er slik det blir nå. Med alt. Jeg har snakket med legen min, og hun mener at jeg er utbrent, noe jeg selv mener er en stor underdrivelse. Jeg er død. Helt død. Deprimert, stressa, jævlig full av angst. Og jeg klarer ikke å snakke med kjæresten min om det, og det tærer veldig på forholdet. Senest i stad kjørte han meg til jobb, og jeg var veldig nedstemt hele vegen. Jeg klarte ikke å fortelle ham hva som egentlig skjer med meg, at jeg har det så dårlig som jeg har det. Med én gang jeg lukket døren på kontoret, brøt jeg ut i gråt. Jeg er ikke lei meg, bare helt jævlig oppbrukt.

    7. Hei! Håper du kan svare på det her for ser i tideligere innlegg at du bruke ralph lauren som vinterjakke detta året men e det dun i den? For noen kommenterte at det va dun i den jakka og du svarte ikke på det men kan jo ikke tenke mæ at du har det siden du e i mot det… Har sjøl veldig lyst på en vinterjakke uten dun, fjær og ting som e i fra dyr…. hmm, ble veldig forvirra haha!
      jeg trodde du var aktiv i kommentarfeltet men du svarer jo ingen? herlighet

    8. Hahaha! Sjekk fakta, snuppa 😉 For din egen del bør du begynne å tenke litt realistisk, og ikke være så forbanna optimistisk. Når så mange prøver å ‘advare’ deg, burde det begynne å blinke noen nys for deg. Slik som det ville gjort for enhver annen jente som er i et forhold. Det er ikke normalt å overhøre alt du har overhørt. JA, det er mange jenter der ute som kun er ute etter å ødelegge, men kjære deg, det gjelder ikke alle. Du kommer virkelig til å gå på en smell den dagen du finner ut alt som har foregått bak ryggen din! Du skal liksom framstille deg selv som et bra forbilde, og være så fornuftig. Når du velger å skrive på bloggen din at de jentene/guttene som prøver å fortelle deg ting du bør vite, kun er ute etter å ødelegge for deg, blir du sett på som dum, rett og slett. Vær heller takknemlig for at folk i det hele tatt gidder si fra! Få opp øynene!

    9. Hei! Jeg lurer på om du vet om noen fine nettsider der de selger fine julekjoler? Ikke så veldig dyre. Skal på julebord med familie, så trenger ny kjole, og du finner alltid så fine kjoler! Takk på forhånd! :)<3

    10. du syte jo ganske mye om hvor travelt du har det og hvor tungt livet kan være osv , så ikke rart om han blir lei av det og finne seg ei jente som har mer selvtillit og mer glad i livet sitt og gjøre ting med en glede istedenfor å se på ting som et ”ork”
      men er enig at det er tåpelig at noen vil prøve å ta han ifra deg bare på gøy ,håpe han ikke lar seg lure av det

    11. Å ha sex med andre enn kjæresten sin er tydeligvis greit i ditt ‘forhold’. HEHE 😉 Håper dette er gjensidig for dere?

    12. Helt enig med deg, jenter kan være så sykt egoistiske, godtroende, og ondskapsfull!! Ikke rart jeg bare har guttevenner, haha 😀 Null stress, null drama med gutter liksom..!

    13. Wow, det finnes mange tragiske mennesker. Får nesten hakeslepp. For å ikke snakke om mange av de som kommenterer her. Jeg håper du bare ler av det mange skriver til deg, Sophie. Må ikke finne på å ta deg når av det. Sikker på at dere har det utrolig fint sammen 🙂 Stå på , ikke la noen som helst prøve å skremme deg for mye. Ha en fin kveld!

    14. har dere et åpent forhold? du har jo tidligere virkelig slitt med usikkerhet, sjalusi og taklet dramatikken i et forhold dårlig.. hvordan går man fra det til å være helt avslappet i forhold til en type ALLE ville vært skeptisk på fordi han virker mildt sagt til å ikke stole på..

    15. Jenter og gutter er like ille – på alle plan. Men det der er bare helt latterlig. Hvor gammel er dem egentlig? Så lenge han gir helt blaffen i alle som prøver seg på han og avviser dem går det jo supert:) tenk å være så smålig.. Huff!

    16. Huff, syns ikke du fremstod som en hyggelig person i gårsdagens episode. Virket skikkelig utakknemlig..

    17. Det samme skjedde med eksen min. Jenter som hadde veddemål om de kunne klare å hooke han på byen selvom han hadde dame. bare fordi han var kjent. latterlig. jeg spyr av kommentarene til dere jenter over her. man kan faktisk bli skikkelig stressa av å lese sånt, tenk litt på Sophie. om dere virkelig hadde ment det var noe galt som hun burde fått vite, så hadde dere vel sendt mail eller tatt kontakt privat på en eller annen måte. unødvendig å ødelegge sånn her. skulle tro det var nettopp dere som prøvde dere på Robin på byen..

    18. Charlotte: Tenker det samme, at OM noe faktisk skulle ha skjedd så ville jeg ikke fått en anonym kommentar om det på bloggen – da ville jeg ha fått en mail, en telefon eller et brev på face, og DET har jeg enda til gode:p Jeg blir heldigvis ikke stressa av sånt og har blogget i mange år, så jeg vet hvordan det fungerer.

    19. Ok det eneste jeg har tenkt på siden du publiserte dette innlegget er pakken med oreokjeks med sjokoladetrekk utenpå, hvor har du kjøpt dette??? Trodde det var ute av produksjon??

    20. Du er forbildet mitt. Jeg kjenner meg igjen i så mye av det du skriver og forteller. Spesielt det siste der, med å ikke godta at man ikke kan prestere 100% alltid. Jeg sliter veldig med akkurat det. Går siste året på ungdomsskolen, og det blir jo bare mer og mer og styre med. I tillegg til skolearbeid og alle forventninger som følger med på den fronten, er det hele den sosiale biten. Både venner og familie. Føler jeg blir mindre og mindre, at jeg blir spist opp av alt og alle andre. Jeg har aldri tid til meg selv lenger. Jeg passer på alle andre og vil så gjerne at vennene mine skal ha det bra, at jeg glemmer meg selv.. I tillegg sliter jeg med kjærlighetssorg. Har virkelig erfart at livet er en berg-og-dal-bane.
      Jeg har snakket litt med en voksen på skolen og en venninne av meg, men får aldri frem alt. Er faktisk bare litt over en uke siden jeg fortalte deler av det foørste gang, og det var så deilig og lettende. Men så plutselig stuper det nedover igjen, eks i dag. Problemet er at jeg ikke kan sette ord på en spesifik ting det kan være.. Noen dager føles det som ingen ting, og andre dager føles det som alt.
      Jeg har alltid vært vandt med at ting går bra, har alltid hatt kontroll og gjort det bra. Merker at det begynner å rakne og kommer til et punkt der det faktisk ikke går mer.
      En ting jeg ville si, er at bloggen din har hjulpet meg gjennom mange mørke tider, og lettet en del på mange av tankene mine. Ville si tusen takk for det!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg