nok er nok

Jeg startet min torsdag på espresso house sammen med Charlotte – nå er det bare to dager igjen, så er vi i Marokko! Kjenner det skal bli så godt å komme bort, og min diett starter. . vel, akkurat nå, haha. Mest sannsynlig ikke før på lørdag. Jeg er jo nødt til å kutte ut brød, pasta, ris, melk og forsåvidt alt av mat som gjør at jeg ser ut som en oppblåst ballong, da sitter jeg vel igjen med en agurk i kjøleskapet. Så utrolig irriterende å se ut som om man er seks måneder inn i et svangerskap bare man tar seg en brødskive, noe jeg gjør fem ganger om dagen. Skjerpings nå, frøken!

Etter at en kaloribombe var intatt dro jeg videre til coverbrands sine kontorer for å diskutere innleggene i november, pluss velge ut litt nye produkter jeg skal teste. Å gå rundt i lokalene der er nok en jentedrøm for mange, å bare kunne plukke med seg hva man måtte ønske. Det ble en hel haug av ting for meg denne gangen, og jeg gleder meg til å starte testingen!

Så, fra den ene jentedrømmen til den andre – jeg dro innom Rebirth of the princess, en forhandler på frogner for å finne min neste Sherri Hill kjole som jeg skal bære på tv2 sin vårlansering nå i november. Jeg gikk for noe litt annerledes denne gangen, en veldig lang kjole som jeg må legge opp litt og så passer den perfekt. Noe å se fram til! Elsker kjolene fra Sherri Hill, det blir nok mitt “faste” merke når jeg skal på litt større fester eller gallaer. Desverre går jeg glipp av årets kjendisgalla som er til helgen, det er første gang jeg er invitert, men Marokko er jo ikke helt feil heller. 


Bukse fra weightless / jakke SUPERTRASH / veske miss selfridge 


I dag er planen å dra på førpremieren til Iskrigerne, en serie skaperen bak “bloggerne” har laget. Det skal være rød løper, litt mingel og en kinovisning så vidt jeg har blitt fortalt, og jeg er enda litt usikker på om jeg skal ta turen – en dritt periode for meg, dette her. Altså når jeg leser over og tenker på for en fin dag jeg har hatt, så skammer jeg meg. Helt ærlig så føler jeg meg kvisete, feit og stygg, og at enhver jævel jeg ser på gata er hundre ganger penere og mer suksesfull enn meg. At jeg gruer meg til å ta bilder. Jeg mener, hvor kommer disse latterlige tankene ifra? Kan man ikke bare børste de vekk? Jeg sov 15 timer igår. Absolutt ikke bra. Og nå har jeg bare lyst til å sove igjen. Jeg sitter inne på et mørkt rom og unngår å se meg selv i speilet. Og jeg klarer ikke å skyve det bort. Jeg føler meg usexy som åpenbart utstråler at jeg selv føler meg usexy og da blir jeg enda mer usexy, haha. Evig vond sirkel. Så nei, på tide å krølle håret, ta på nye løsvipper og slenge på en ny kjole – for på den premieren skal jeg. Jeg håper ikke det gjør noe at jeg skriver fra meg på denne måten, for jeg vet jo at jeg har ingen rett til å  klage. Men, jeg vedder på at det sitter så mange flotte, nydelige jenter der ute som ikke vet hvor fine de er, og klager likevel. Skulle ønske jeg kunne se meg selv igjennom noen andres øyne for en dag. Om det hadde hjulpet, kanskje?

HERREGUD DIN JÆVLA SYTEHØNE. Nå er det nok. På tåde å ta på løsvippene. 

 

 

90 kommentarer
    1. HOFF trist innlegg men æ e enig me ALT det du si, stol på dæ sjøll, vær dæ sjøll også går alt bra me dæ 💞

    2. Føler det ofte sånn selv.. men nå for tiden er det værre en noen sinne.. helsen kræsjet og studiene måtte settes på vent til fordel for sykehusopphold og veggstirring.. da fikk jeg virkelig merke hvor mye større den negative effekten av å føle at jeg mislykkes er enn den normale følelsen av å føle seg “ikke pen nok”. Det å føle at din egen helse tar i fra deg alt; deg selv, selvitlitten din, gleden din, styrken din og til og med studiene dine, det er hardt og det føles så bunnløst urettferdig, for man vil så gjerne men kan ikke

    3. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver, det gjør nok vi alle sammen. Men kanskje det hadde vært nyttig for deg, og alle oss andre og se etter tips på nett eller i bøker om hvordan vi kan bli komfortable med oss selv, selv på dårlige dager? Jeg pleier ofte i helger, hvis jeg har en dårlig dag og føler at klær, hår, sminke eller kropp er feil, å ta på meg kosetøy, sette håret i en dott og slappe av.. Dette får meg bare til å tenke at, jeg ikke kan se verre ut enn det jeg gjør nå, men det gjør ingen verdens ting. Er jeg nede kobler jeg ut så jeg får startet på nytt dagen etter. Det pleier å hjelpe veldig 🙂
      Lykke til, vi er alle gjennom det iblandt, men vi kommer oss gjennom det 🙂
      Mvh Andrea, 18

    4. Prøv å kutt ut hvetemel. Prøv glutenfritt! Kan hjelpe mot oppblåsning..
      Du er fantastisk! Tenk på alt du har oppnådd på 20 år. Jeg sitter i en hybel, strøyk på min første eksamen, har eksamen igjen om to uker og kan ingen verdens ting. Gidder ikke øve, dra på forelesning heller. Har null motivasjon. Jeg trodde jeg var en flink selger, men har ikke fått jobben på noen av butikkene jeg har vært på jobbintervju på. Jeg føler meg håpløs. Økonomien er også ræva.

    5. Føler meg såå stygg når DU av alle personer klager på utseendet ditt! I mine øyne er du verdens mest perfekte skapning, sånn helt seriøst. Du er så ufattelig nydelig, og hele deg er bare helt perfekt! Drømmeutseende lett <3

    6. Jeg syns du skal være fornøyd med den kroppen du har npåå Du har jo en kjempe fin kropp i motsetning til meg som er under anert syns kanskje u skal tenke på de for vi som er det lengter etter å ha DIN kropp og det gjør meg sååå vondt. Så deg på senkveld og du er en nydelig jente med fin personlighet og et forbilde. så håper du tar deg til dette for d har i mine øyne en perfekt kropp

    7. Det er kanskje ikke rart du føler dette, når du tar på deg et “skjold” av sminke og dyre klær når du viser deg for offentligheten. Kanskje på tide å bli komfortabel med den du er. For du er ei smart og pen jente med stort potensiale, og et forbilde for så mange jenter. Men du er i ferd med å bli voksen, og det merker du. Da er det greit å leve litt mer på ekte og få ekte i retur.

    8. Oki, jeg kommenterer ikke så ofte her, siden jeg ikke føler for det meste parten av tiden. Jeg liker å lese bloggen fin, av den simple grunn av at den er intresang og “spennende”. Men når du skriver på den måten du gjør i dag, så må jeg reagere litt. Jeg er ikke sint, og jeg fordømmer deg heller ikke som en forferdelig person. Men jeg tror ikke du tenker gjennom hva du skriver, og hva slags publikum du skriver for.
      Jeg så deg på live show her om dagen, og der påpeker du selv hvor slank du er, at du er syltynn. Så hvorfor skriver du at du ser ut som en oppblåst ballong i dag, at du må kutte ut brød, ris og pasta fordi du ikke ser bra ut. Du fremstiller deg selv som overvektig, noe du ikke er, og du sier selv at det er viktig å fremstille seg selv bra for å føle seg bra. Jeg er bare urolig for hva andre jenter som har samme kropp som deg (slang/tynn) tenker når de leser det her, de kommer nok til å tenke på seg selv som for stor eller at de også må kutte ut ting fra sin normale diett.
      Jeg prøver ikke å få deg til å føle deg forferdelig, men heller bare gi deg konstruktiv kritikk for å bli en bedre blogger, siden du lever av å skrive. Diett er veldig farlig å skrive om når du er slank og heller ikke er fitness dilla.
      Så klart vet jeg at du ikke mener at alle skal gjøre som du, eller at du mener at alle er en oppblåst ballong når de spiser brød. Men jeg tror du må lære hvordan man skriver uten at du fremstiller en slank jente som deg selv, som en som burde gå på diett for å være tynn hele tia. For det at magen buler når man spiser er HELT naturlig, det skjer med alle, og det burde du vite både for din egen selvfølelse og for andre sin 🙂
      Eneste måten at du skal ha flat mage 24/7 er om du trener magen iherdig, men selv da så blir det å synes at du har spist middag.
      Så for å runne det opp, så er det helt naturlig å se litt “oppblåst” ut når du har spist, og du burde formulere deg litt “smartere” når du skriver om diett og ditt eget kroppsbilde.
      Vil gjerne ha en respons fra deg, med tanke på at jeg vil vite hva du synes om det jeg sier, siden det er ett intresangt tema…kan sikkert kontakte meg på facebook om det er sårt å legge det ut her 🙂

    9. har lenge sliti med depresjoner selv. Hatt 2-3 år med fremgang helt til jeg møtte veggen skikkelig for noen dager siden. Bare det å skulle snakke med noen i telefonen får meg til å ville kaste opp.. Så jeg skal bare tvinge meg til å gjøre noen små ting hjemme og prøve å ha det hyggelig..
      Som kjæresten min sa i går; prøv å tenk positivt :F
      Meg; hadde jeg kunnet tenke positivt hadde jeg ikke hatt en depresjon…
      Så håper jeg du får en hyggelig kveld 🙂

    10. http://www.tv2.no/2014/11/02/underholdning/operasjon/sophie-elise/6178368
      Urelatert til dette innlegget, men du gjør meg forbanna innimellom. Det at du sier at ingen kan forstå hvor vondt det gjorde å bli operert i puppene er så latterlig at det er skummelt. Du har ingen grunn til å klage. DU valgte å operere deg, og silikon er ikke en nødvendig oprasjon (mener da at du ikke dør/ har dårlig livskvalitet uten den). Jeg er selv ryggoperert 3 ganger og jeg lå bokstaveli talt å skrek av smerte i 2 uker etter hver. Jeg ble diagnosert i 2009 og selv 5 år etterpå lever jeg i kroniske smerter, har problemer med å puste og klarer såvidt å fungere. Det at du da klager over å smerter etter en unødvendig oprasjon som du selv har valgt er helt latterlig. Jeg skjønner at det må ha gjort vondt, men tenk på hvordan du formulerer deg.

    11. Du har lov å føle akkurat det du føler. Selv om en person er rik.( med penger) så betyr ikke det at du skal være lykkelig på alle plan. Folk som sier at du skal skjerpe dg eller ikke Har noe annet å komme med enn negative ord så husk at de er egoister og kyniske. De tror vel de er gud siden de skal bestemme når et menneske har rett til å være deprimert. Skjønner godt at du med alt det presset du har og negative ord du leser og hører at du mister gnisten. Håper de mennesken våkner snart opp og skjønner at det eneste som skal til er å lytte og sende masse goe ord til dg<3
      Merker det er mange mennesker der ute som fokuerer på en side av dg. Synes det er litt skremmende når du handler om så mye mer. Viser at de er ikke helt oppegående, så husk når noen slenger dritt til ditt ovefladisekk dg så er de egentlig veldig uintelligente folk;)

    12. hvordan kan du skrive du føler deg feit, eller syns du selv er feit, når du ikke er det i det heletatt. herrigud!! bare pga noen brødskiver og pasta

    13. Du trenge jo ikje å kutt ut brød eller spist mindre, erstatt fin brød med grove brød å la det gå ca 3-4 t mella kværgang du ete. Å melk kan du drekk..salat eller evnt avokado e sunt. D finnes mange muligheta der.
      Æ syns nu du e fin akkurat sånn som du e!:)

    14. Jeg følern 😀 ahahah er så morsomt at man føler seg ekkel fordi man er ute med vennene sine fordi man tar på seg en genser man angrer på, en bukse som er alt for trang eller alt for løs, man tok på litt mindre sminke og føler seg retarded og går for å ta på litt til hahaha, jeg følern. Jeg får høre ganske ofte at jeg linker på deg, og jeg er opprinnelig fra nordnorge selv men bor også i bærumsområdet, jeg tar det veldig positivt at folk nesten sammenlikner meg i utseende med deg, folk sier: det er hun som likner på sophie elise vet du, haha. Jeg syntes du er vakker på alle måter, høres litt teit ut iogmed at folk sier jeg likner på deg, men what ever. Jeg syntes også det ikke bare er utseende ditt som er dritkult, jeg syntes akk disse inleggene her hvor du skriver akk dette er bra! Det viser at du er helt normal, kan si ting uten å være redd for hat for det, du er dritfet. Syntes du minner meg om en typisk dope jente, vakker som alltid, men dritdope, haha nicki minaj attitude syntes jeg 😀 heng i beb

    15. skjønner ikke, du har alltid skrevet og sagt du at du er så heldig å kan spise hva du vil uten at du ser noe forskjell..og nå mener du at du må gå på en diett fordi du er for feit? hmm

    16. Ja, stakkars deg . Tenk å få gå rundt på Coverbrands sitt lager å bare plukke med seg alt, jeg har ikke engang råd til et pudder derfra :p Også får du i tillegg dra på en fancy premierefest, stæsja opp, der du bare kan kose deg.. Også får du atpå til reise til Marokko! Hardt liv.

    17. Føler DU seg stygg? Herliighet, du er den vakreste jenta jeg vet om. Perfekt smil, perfekt hår, alltid fin sminket, store pupper, veltrent rumpe (vet du ikke trener, men tar øvelser hver dag- og tro meg, det synes!) og så fin kropp. I tillegg har du så sinnsykt mange fine personligheter.
      Jeg håper du snart kan føle deg fin igjen, for det fortjener du! Og fyttii, du lever jentedrømmen.. Så heldig du er!

    18. Har det akkurat sånn selv for tiden. Føler meg styggere og mindre trent enn noensinne.. Så jeg skal flytte inn på Sats til uken! Men Sophie, du er flott 🙂 Du skulle gjerne fått sett det gjennom mine øyne, så hadde du nok blitt sjokkert over hvor fin du er!

    19. du er så utrolig fin sophie. Du er midt forbilde og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Vil ikke at du skal gå rundt å tenke at du ikke er pen, du er den peneste jenten jeg vet om. Håper du får det kjekt på premieren 🙂

    20. Jeg har lest bloggen din siden du startet. Jeg leste til og med den bloggen du hadde før denne og jeg har egentlig aldri vært så ivrig på det å kommentere.
      Jeg pleier å tenke at du bare er et menneske og sånt, men jeg synes at du virker utrolig dobbeltmoralsk. Du har egentlig vært det en stund, men det blir verre og verre. Sa ikke du i videobloggen din for noen uker siden at du egentlig ikke var så opptatt av utseendet ditt? Og sa ikke du for noen dager siden at du var tynn? Jeg vet ikke hva jeg skal tro jeg hører så mye rart. Og jeg vet virkelig ikke om dette er den “markedsføringen” din som du driver og snakker om, og du gjør dette for å provosere. Eller prøver du å få oss til å synes synd på deg og si at du er pen og alt sånn? Jeg vet ikke. Det irriterer meg. Jeg prøver å støtte deg i diskusjoner fordi du er et menneske og du er ung, men det er så vanskelig for meg å ta deg seriøst. Jeg liker virkelig ikke å bli provosert av sånn, spesielt jeg som har vært fast leser i flere år nå.
      Uansett. Jeg har alltid vært undervektig og jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde former sånn som du har. Det er jo så pent! Og du må også huske på at du ikke er så veldig høy, og når man er lav så er det ikke så lett å få det til å se ut som man har lange, slanke bein. Og kviser er noe som vi alle får, og det vil forsvinne. Det er ikke noe å tenke på, det er bare slik kroppen er.
      Håper du tar dette som konstruktiv kritikk. Det beste er egentlig å bare ikke bry seg. Du ser ut sånn som du ser ut. En ting jeg pleier å si til meg selv er: kan jeg gjør noe med dette? Er svaret ja så gjør jeg noe med det, men er svaret nei så legger jeg det bak meg.

    21. Heisann! Skjønner godt hva du mener. Har både gode og dårlige dager jeg og.
      Folkens, hvorfor tror dere kjendiser (en del av dem) tok livet sitt? Til og med Michael jackson døde av en overdose? Hvorfor tror dere at Robin Williams, komikeren tok livet sitt da?
      Hvis dere tror alt er glitter og glam for de kjendiser, så tar dere grundig feil. Penger er ikke alt. Om man har masse penger, men ingen venner eller familie. Da er man ikke lykkelig. Hvem skal man dele gleden med?
      Folkens, lær dere å leve med motgang! Det er når man blir sterkere og kan danse etter stormen. Lær å tilpasse dere, og ikke ligg nede på bakken og gi opp fordi motgangen er for hard. Da er det kjempeflaut. Jeg er døv, men studerer, og står på. Det er litt pinlig å se at dere hørende klager over små ting, for dere burde ta dere sammen og stå på dere også! Dere har fem sanser i orden, og dere kan høre, se, snakke etc. Jeg blir litt sur når mange hørende klager over unødvendige ting. Lær dere å tilpasse dere, og jobb hardt for det dere ønsker. Ingenting kommer gratis. Ja, jeg er døv. Hva så? Jeg har lært å snakke, og lært å høre etter mange år med hardt arbeid. For meg var det hardt arbeid, men verdt det.
      jeg skulle bare ønske at dere tenker “Oii, så heldige jeg er!” Husk at det finnes også verre skjebner enn dere, og også til og med meg. Jeg tenker hver dag “Jeg er heldig som er bare døv, ikke noe mer. Jeg er glad jeg har masse evner, og ressurser. Jeg er glad jeg bare er døv, og ikke noe mer. jeg er glad jeg bor i Norge, fordi jeg får gratis apparat som gjør at jeg kan høre litt. At disse fantastiske apparatene gir meg lettere liv.
      Tenk at dere kan høre på TV uten tekst, snakke med mange mennesker uten problemer, høre foreleseren snakke uten problemer, og så videre. Dere får gratis info rett i hjernen deres, mens jeg må jobbe hardt for alt. Jeg må ha tekst på TV, jeg klarer bare en-til-en samtale med folk, ikke mange samtidig, og jeg må ha tolk i forelesninger. Og jeg får ikke gratis info, jeg må jobbe hardt for å få tak i slike ting. Vær fornøyd med dere selv, sier jeg nå. Dere vet aldri når dere plutselig mister noe og hverdagen forandres for alltid.
      Sophie: jeg tror at du har det for godt. Du hører godt, snakker, og alt. Det er det viktigste, vet du! Du har en dårlig dag i dag, men tenk og prøv å snu det om til noe positivt. Det er din oppgave å snu om negative tanker til positive. Skriv ned fem positiv ting om deg selv HVER dag. 😉 Du har ikke lov å skrive negativ, men positiv! Klarer du det? Klem!
      Du har en kjæreste, familie som støtter deg, og alt. Og når du begynner å studere, har du i allefall råd til å leve greit i par år. Blir kjempekjekt å se hva studie du ender opp med, men jeg regner med at du ville gått for markedsføring og ledelse? Hadde vært kult, for du kler å jobbe i mediayrket. Thumps up!

    22. Alle har slike dager(eller uker), og jeg mener man har lov til det. Alle har lov til å føle seg fin, men man har også lov til å føle seg som en rotten sopp til tider.

    23. TROR ALLE FØLER DET SLIK NOEN GANGER, MEN HALLO (!), BLIR SELVTILLITEN BEDRE MED KRØLLET HÅR, LØSVIPPER OG NY KJOLE? OG MED EN GANG DU TAR AV MASKA MED SMINKE LIGGER SELVTILLITSNIVÅET PÅ -10000, ER DET SLIK DET SKAL VÆRE? BURDE MAN IKKE JOBBE MED SEG SELV FRA INNSIDA, IKKE LIME PÅ FALSK UTSIDE?

    24. jeg syns helt seriøst at du er rååå lekker, my girlcrush. føler det akkurat likt til tider, eller ganske ofte, heldig for oss har vi begge søte kærester som er liiit oppmuntrende i det minste!

    25. Det jeg bruker å gjøre når jeg føler meg stygg uansett hvor mye sminke jeg har på er at jeg tar en pause fra utseende. Går med håret i dott, uten noe sminke i noen dager opptil en uke. Så når jeg tar på meg sminke igjen føleg jeg meg rådeilig! tror kanskje du kunne ha hatt godt av en sånn pause. Det blir litt mye iblandt når man bare fokuserer på utseende. og huden har godt av det.

    26. Jeg ser du skriver at du skal kutte ut gluten, karbohydrater, laktose o.l.
      Tenkte egentlig bare å fortelle deg hvis du ikke allerede har funnet det ut, at du kanskje har Candida, en veldig vanlig sopp-bakterie veldig få vet om, og vet at de har. For det er faktisk utrolig mange som har det.
      I sommer dro jeg på tarmskylling (det er overhodet ikke noe ille eller noe man trenger grue seg til), og der fant jeg ut at jeg hadde nettopp dette. Det er en sopp-bakterie i tarmen som kan påvirke en veldig mye, noe jeg selv ble. Jeg var slapp, sliten, trøtt, ukonsentrert på skole og jobb, og sov konstant hele tiden, frøys osv. Kom meg verken gjennom skoledagen eller en hel dag uten å sove. For jeg sov når som helst når jeg hadde mulighet, om det så bare var snakk om 5 min.
      Det er slitsomt, for det er vanskelig for andre å skjønne hvor sliten og trøtt man egentlig er.
      MEN, det kan bli bedre! Man går nemlig på en slik diett du skal gå på + medisiner.
      Man kan kun spise kjøtt (alt utenom svin), friske grønnsaker som det ikke er gjort noe med, og minimalt med carbs. Altså, null sukker, null gluten og null laktose.
      http://www.kk.no/livsstil/tr%C3%B8tt-du-kan-ha-sopp-i-magen-18931
      Her er en link hvor det står litt om Candida og symptomer. Jeg er nettopp ferdig med kuren selv, og jeg må si at jeg føler meg mye bedre! Huden blir også mye finere forresten :-).
      Tarmskylling kan man dra på i Karl Johan, mener og huske at det ligger rett ved Eger-senteret.
      Og man kan forresten ikke finne ut om man har Candida hos en lege feks. Man må på tarmskylling.
      Håper du leser dette og at du finner ut av det asap, vet så godt hvordan det er å være sliten og trøtt bokstavelig talt 24/7, og aldri føle seg utvilt.
      Lykke til, håper du finner ut av dette om du ikke har gjort det! 🙂

    27. Åh, vet akkuratt hvordan du har det… Tror alle har det sånn i perioder at alt bare ser og føles feil ut i ens egne øyne. En føler seg feit, stygg, sminken blir ikke bra, bad hair day, og bare alt blir feil og teit. Har mange ganger blitt så frustrert på sånne dager at jeg bare har lagt med ned for å grine.
      Kos deg på premieren 🙂 Du er nydelig 😉

    28. Hei 🙂
      Du har dine dårlige dager og perioder som alle oss andre. Ingen som er fornøyd med seg selv hver dag osv. Uansett små eller store problemer så synes jeg alle skal få lov å bare være seg selv enn passe på å være korrekt eller ta hensyn hele tiden.
      Du er bare et menneske du også. Og da synes hvertfall jeg at det skal du også få være som alle andre i verden.
      Å være vakker har mer med personen du er, enn hvordan du ser ut. Men utseendemessig så helt ærlig vil jeg tørre å påstå at du kan kle deg i søppelsekk og likevel se bra ut 🙂
      Og du er vakker uansett sminke eller ikke!
      Klem jente 31

    29. Du trenger ikke og kutte ut brød, pasta og ris for å få flat mage.. Karbohydrater er ikke fienden. Karbohydrater gir oss energi. Se Forks Over Knives på netflix 😉 Men kumelk er jeg enig i at ingen burde drikke. Kumelk er for kalver. Velg de grove produktene, mye frukt og grønt, linser, bønner, veganpizza, supper, falafel, soyamelk, havremelk osv. Du kan lage så mye god mat og det finnes også vegan junk food. Det virker som du er alt for fokusert på dietter i stedet for å faktisk ha en sunn livsstil og spise nok, noe som gir deg en god helse, energi og fin kropp uten å tenke over det. Vil anbefale deg og sjekke ut disse på instagram: essenaoneill, jiliciousjourney, tinagrundin, freeleethebananagirl, lonijane 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=tsfDCWnjnyg

    30. Du burde virkelig skaffe deg terapi. Narsissisme er ikke noe du kan kurere selv, antagelig skjønner du ikke at du trenger hjelp heller, men bloggen din forteller at du har stooore problemer.

    31. Jaja… Jeg har evig lang ettervekst, mistet all vippeextensionet, 3 knallrøde kviser, gule tenner (med hull i), jeg har gått opp 10 kg på 1 år, ingen av jeansene mine passer lenger, jeg har fullt i knallrøde strekkmerker på lårene, en veldig kort lugg som står til alle kanter… Jeg har ikke råd til hårfarge, tannbleking (tannlegetime), vippeextensions, ikke en gang ny bukse! Så kan bare gå i tights.
      Tenk over hvor heldig DU egentlig er, så blir du nok mer tilfreds med utseende ditt.
      Og jeg får snart utbetalt en stor sum (har vært masse tull med utbetalingene mine, så har ikke hatt noe inntekt siden august) så da skal jeg også bli like fin som deg! 🙂 Stay strong!

    32. Vålerenga hockey👏👏 er så blodfan av Vålerenga at jeg tatoverte det liksågodt
      Kos deg med iskrigerne, jeg gleder meg stort til det kommer på tven!

    33. Uansett hvor bra liv man lever så har ALLE rett til å ha perioder der di ikke er fornøyde med seg selv. Uansett. Har ingenting å klage på når det gjelder mitt liv, men herregud jeg har da perioder jeg føler meg som dritt jeg også.
      Feel you, sister! Stå på, går nok over etter hver 🙂

    34. Lol Malin Lossius. Det er tydelig at du ikke vet hvordan det er å være plaget med oppblåsthet. Det handler ikke om å gå på diett, men å kutte ut ting kroppe egentlig ikke tåler. Forstår deg godt Sophie, sliter masse med dette selv.. btw, du er like vakker på utsiden som du er på innsiden:)!!♡ Ha en fantastisk kveld og husk at i morgen er en ny dag:)

    35. Christina: Hun sier jo hele tiden at hun ikke spiser sunt og ikke vil spise sunt. Så da er det jo ikke så rart at hun er oppblåst og hun sier også i innlegget at hun skal starte på diett. Sunn livsstil er tingen og det trenger ikke gå på bekostning av god mat, men når folk ikke vil/orker og gå inn for det så får det jo følger for kroppen til slutt.

    36. Ja, som mangen sier, du er dobbelt moralsk. Men hallo? i ung alder har vel alle lov til å vær litt dobbelt moralsk, spesielt når det kommer til småting. Man har meninger, og av å til tenker man to ganger å kommer fram til andre ting. Livserfaringer heter det. Jeg kjenner ingen tenåringer som sier noe en dag, å aldri skifter mening om diverse ting. Folk forventer veldig mye av deg, men du kan ikke leve opp til alt dette. Du er menneske du også.
      Når det kommer til det du skrev i innlegget, så tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det. Alle dager kan ikke være gode dager, for hva hadde vert godt med de da?

    37. Blir virkelig kvalm av deg som skaper så mye kroppsfokus. Greit du liker å provosere, men det får for faen være grenser. Du må da tenke LITT, og voks opp. Hade jeg går og spyr

    38. Jeg kjenner jeg blir sint når du skriver at du må på diett, tenk hvilke signaler dette sender ut til andre jenter. Du er et forbilde, og dette er viktig å huske på HVER gang du poster et innlegg.
      On the upside, så er jeg fast leser av bloggen din, og synes den er kjempebra! Synes også du har blitt mye mer moden de siste årene 🙂

    39. I følge vekten din på 43 kg og høyden på 158 cm, har vi begge BMI på 17..Du syns du selv er feit, og jeg har anoreksi;-)
      Ha en fin dag videre, og pass på hva du skriver.

    40. Åååh! real techniques brushes er så SYKT god! Jeg elsker dem og skulle ønske jeg hadde MANGE fler ♡♡

    41. Bloggeren har brukt all sin tid siden ungdomsskolen på å endre utseendet sitt. Når dere sier hun er vakker sier dere egentlig at hun var stygg før. Og det var hun IKKE. Hun så helt normal ut. Dere skjønner det ikke, men dere er med på å gi henne enda flere komplekser,

    42. Har du sjekket deg for glutenallergi? Det kan man få oppblåst mage av. Prøv å spise brød uten vanlig hvetemel, og heller prøve glutenfritt mel 🙂

    43. Alle dere som gir henne komplimanger slik hun ber om. Skjønner dere ikke at dere gjør henne sykere? Farlig at “Norge” utnytter hennes dumhet og gjør henne til kjendis.

    44. Hei kjære! Jeg håper virkelig du føler deg bedre snart! Jeg har slit med depresjoner i flere år, helt frem til i år. Jeg vil tipse deg om boken “relasjoner” av Herdis Palsdottir. Herdis driver i dag relasjonsenteret og en av tingene de jobber for er at vi skal være glad i oss selv. Ikke ta oss sammen, men ta oss selv seriøst. For første gang er jeg ordentlig glad i megselv. <3

    45. Herregud dere. Hun er tynn, akkurat slik hun har sagt, men innimellom får hun oppblåst mage. Det gjør henne ikke feit, men du føler deg forferdelig når magen er det eneste som stikker ut. Oppblåst mage har ingen ting med fett eller vekt å gjøre, tror dere må se den forskjellen før dere klager ass. Akkurat det samme skjer med meg!

    46. Over til en helt annen sak som ikke er om den “FEITE” magen din!!!
      Hva synes du egentlig om “elverusjon”?
      Håper på svar fort!
      Goe læreren min mener at du har et litt feil fokus her i livet!

    47. Geografi er gøy, så si meg hva mener vi med betegnelsen urbanisering?
      og hva er forskjellen på en byregion og en konurbasjon?

    48. Hva har det å si om andre er penere eller mer suksessrike enn deg? Hvis du hele tiden sammenligner deg med andre, så vil du aldri bli fornøyd. For det fins bestandig folk som er penere, søtere, snillere, mer suksessrike, enn man selv. Lev for dagen i dag, og gi litt f*** i hvordan andre folk er som person, bare du er den beste versjonen av deg selv.

    49. Så, denne dietten. Er på den selv og vært mye frem og tilbake på så alvorlig nivå som sykehus o.l… nok om alt det og hvorfor jeg kan så mye om dette men, om du googler LOW FODMAP diet så finner du frem en skikkelig hardcore diett som virkelig fjerner alt som får kroppen til å jobbe overtid. Dette får deg til å spise renere og bedre, alt av gluten og hvetemel, melk og laktose og alt som får deg til å se ut som en ballong er borte fra dietten. Det er en introduksjon for kroppen din om du tar en hel uke med bare kylling og ris uten noe som helst annet en salt og solsikkeolje til å steke det med. Denne dietten og alt er anbefalt av sykehus og leger til meg blant annet og kan sikkert brukes av mange andre med lignende problemer. Det handler ikke om å se bra ut eller være missfornøyd men om hvordan man føler seg, å hvordan man føler kroppen reagerer på mat. Folk sier ofte: du er hva du spiser men, det er helt feil. Hva du spiser har ingenting med saken å gjøre det er hvordan kroppen tar det du spiser ( reagerer) som betyr alt. lykke til!

    50. trist å se hvordan du ser ut i virkeligheten! på bloggerne ser du virkelig jævlig ut, hvorfor redigere bildene dine noe så sinnsykt? kjenner deg jo ikke igjen på tv, ser ut som du nettopp har stått opp hele tiden mens på bloggen redigeres det til de grader!
      å de der leppene burde du roe ned!

    51. ca hvor dyre er de kjolene fra Rebirth of the princess? har lyst til å se om jeg finner noe der til et ball, trur du det er en enkel fin kjole til det der? 🙂 svaaaar!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg