den største gleden

 

Veske MISS SELFRIDGES / jakke NELLY (utsolgt) / genser choies / lue River Island / støvler HUNTER (adlinks) 

 


Nå har endelig Anne-Sofie kommet til oslo ♥ ♥ ♥ Så herlig at hun kommer hit såpass ofte, dette blir en bra uke og på lørdag reiser jeg til Marokko for min andre runde på surfeskole! Æh, kjenner sommerfuglene fly som noen gale i magen min. . Det blir så bra! Jeg reiser sammen med beste Charlotte, likt som sist gang, og nå som vi er på nivå 2 i surfing blir dette enda mer spennende og utfordrende enn sist gang :) Uansett, jeg og Anne-Sofie kom nettopp til Marte med en bursdagsgave, vi tok med vin, blomster og en pengebok fra Louis Vouitton, Hun ble helt sjokkert og veeeeldig glad, så da er vi fornøyde! Det beste er å glede andre, jeg vil mye heller bruke mye penger på andre enn meg selv. Kanskje noen av dere er enige?

Jeg prøver på nytt med liveshow ikveld igjen forresten, klokken 21:00 smeller det igjen på bloggen og varer i en time. Det gleder jeg meg til! De har forsterket serveren sin igjen slik at mye trafikk ikke skal bli noe problem, så jeg krysser alt jeg har for godt signal og en fin “samtale” med dere lesere. En live spørsmålsrunde med andre ord, så jeg håper dere har masse spørsmål på lager til meg – eller om dere vil jeg skal vise noe i leiligheten, for eksempel. Vi snakkes da, nå skal jeg være sosial her! 

46 kommentarer
    1. da kan du svare på det alle lurer på om du enten later som du er blodgiver eller at du veier over 50 kg.

    2. Hei
      Har lest bloggen din i mange år nå,å har alltid syns du e ei rå tøff jenta.du skal være veldig stolt over alt du har oppnådd.synes du gjorde en så god figur både på senkveld å på edel.mange som fikk seg et sjokk,som ikke leser bloggen din men har utrulig mange meninger om deg.du er en normal ung jente,som har sykt høye forventinger til seg.før å si det på vårres språk det ska du bare drite loddrett i!!
      Stå på å vær den du,det funke som fy😊
      Klemma fra hjemmbyen.

    3. Gud, det er jo åpenbart at hun er over 50 kg. Det ser man jo tydelig ut på bildene hennes. Hvor mye veier dere folkens som ikke klarer å se forskjell mellom en 45 kg og en 50 kg?

    4. Og enda hyggeligere er det for den som får gaven at ikke giveren skryter av det for all verden. Dannelse, Sofie, dannelse.

    5. Hvordan får du gitt blod? Svar på det og bli ferdig med det 🙂 Enten veier du over 43, eller så gir du ikke blod. Er det så ille å svare på?

    6. Enig med de andre, svar oss nå! Det er mye bedre å innrømme at du løy enn å holde på sånn her, det er bare flaut.

    7. Å herregud, NÅ må dere gi dere. Det spiller vel ingen rolle hva hun veier, og om hun juger eller ikke. Skaff dere et liv, istede for å bruke så mye energi på å spørre.
      Nå blir jeg irriter hver gang jeg leser i kommentarfeltet. Alt dere maser om er det.

    8. Åå, jobber til ni, så vet ikke om jeg rekker å se noe særlig av liveshowet, er ca en halvtime å kjøre hjem 🙁 Heldig venninne du har, jeg bruker heller opp alle pengene jeg har på gaver til de jeg er glad i, hvis jeg vet det er noe de vil bli glad for. Ender alltid med at jeg ikke får kjøpt noe til meg selv, men det er verdt det 🙂

    9. Skal du ikke snart bytte heder.Den gir assosiasjoner til myk pornosider med Smålubne damer som ingrediens.

    10. Du har altså brukt penger på en skinnpengbok, altså støttet skinnindustrien? Skjønner ikke helt hvor du står på det der

    11. Til Linni:
      Vi driter i hva hun veier, det er ikke det folk maser om! Men hun sa at hun er blodgiver, noe man må veie minst 50 kg for å være, og da er det noe som skurrer

    12. Hei, her kommer en hilsen fra en voksen: Du bør, for din egen del, være litt mer forsiktig med hva du deler med alle. Noe er privat og skal være privat, det er forskjell på å skrive personlig og på å utlevere privatlivet sitt.

    13. Hei! Jeg har tv2 sumo, kjøpte det ganske nylig! Men får ikke til å se på bloggerne med det. Har prøvd med andre sine brukere også men det funker ikke. Har det noe med at det er på mobil og iPad og gjøre?

    14. Hun lyver en heeel del og skryter latterlig mye av sine “gode” gjerninger! Jeg og syns det gleder ti tusen ganger mer å gi til andre enn seg selv, men jeg har ikke no behov for å fortelle alle at jeg ga en 200kr til en uteligger, eller om jeg brukte halve lønna min på kjæresten. For meg holder det å få er smil tilbake. Stusser sånn over det behovet du har for å skryte av det, tenker at du gjør det kun for å overbevise leserne dine at du er et så kaldt godt menneske. Men virker jo som at du gjør dette for p imponere leserne dine, og ikke for å glede dette menneske. Jeg veit du lyver om at du er blodgiver, sykt å måtte lyve så mye, men samtidig fint at du inspirerer andre til å gjøre det. Men det går faktisk ann å inspirere dem uten å lyve sånn. Jeg klarar ikke stole på noe av det du skriver etter det innlegget om å gi blod. Om du lyver om en slik sak, hva er det du ikke lyver om da?????

    15. Skal du til Taghazout med Lapoint?! Vi er en gjeng på 11 stk fra Studentidretten i Drammen som også drar dit på lørdag!

    16. Helt enig med de andre her! Jeg liker deg egentlig veldig godt, Sophie. Men jeg også stusser litt over det at hvis du ikke skriver om det på bloggen, så er det ikke verdt å gjøre en god gjerning. Når du gir penger til uteliggere eller goodiebags til naboene dine, hvorfor har du den trangen til å skryte om det?
      Og det er forresten helt sykt å lyve om å være blodgiver. Håper du tar deg sammen snart.

    17. Passer kanskje ikke som kommentar på denne posten, men må gi deg ros. Du er tøff, og du er virkelig deg selv til enhver tid, hvertfall i media. Jeg må innrømme, var skeptisk til deg, og dine meninger, men jo mer jeg har sett av deg, jo mer liker jeg deg. Du er en GOD representant for Nord-Norge, og jeg er stolt av å være fra samme landsdel som deg! Fortsett den gode jobben, du er fantastisk! 🙂

    18. Kos dåkker 🙂
      Åh ja æ elske og glede andre, d betyr så mye og man får d bedre i kroppen ætterpå og d e litt rart, men d e bra 😀 💛

    19. Du skal reise langt med å dømme folk som spiser kjøtt.. du kan en gang ikke leve opp til dine egne dyrevern-innlegg og såkalte verdier.. for noen år siden ville du ha en Canada Goose jakke, litt før det gikk du rundt i Uggs, du sprader rundt med Céline vesken din denglende ytterst på håndleddet, og nå går du med en lue med Marabou fjær i dusken.. det er utrolig lett å ha verdier og å stå opp for noe når det gangner seg selv, men du støtter bare dyrevern hvis det ikke er et eller annet fint du vil ha..
      falskt og vanvittig svakt, finn deg en ryggrad for dine egen er ikke særlig til å skryte av

    20. Skjønner liksom ikke helt greia med at du brenner sånn for dyrevern og dyrs rettigheter, men du bruker flere tusen i året på å støtte skinnindustrien 🙂

    21. Når hun skrev ‘flaks at jeg bare veier 43 kg’, skrev hun jo rett under “….neida”, som åpenbart betyr at hun var ironisk. At folk fortsatt spør om det synes jeg er helt utrolig. Skaff dere et liv! Er jo tydelig at hun ikke veier 43 kg, for det ville vært en veldig usunn vekt, hun hadde sett syk ut med den vekta. Du ser veldig bra ut slik du er nå, sophie! 🙂

    22. Nå har jo du så og si ubegrenset med penger Sophie Elise, så du kan både bruke mye penger på deg selv, og på andre. Du mangler ingenting. For oss “normale” folk så stiller nok saken seg litt annerledes. For oss som ønsker oss noe fint eller trenger noe, må spare til det. I mine øyne ville det mest naturlige være å bruke mest penger på seg selv, eventuelt egen familie/barn. Jeg bruker så klart mest penger på meg selv, og ser overhodet ikke noe galt i det. For at man skal kunne hjelpe andre, må man nesten ha det bra med seg selv, ha en slags sikker plattform å stå på. Jeg liker veldig godt å gi en ordentlig kvalitetsgave til noen jeg er veldig glad i, men hadde ikke kjøpt en dyr merke lommebok til noen, hvis jeg ikke hadde råd til å gi det til meg selv engang. Håper du skjønner at den givergleden din kommer av situasjonen du er i nå, og at du ikke tror eller forventer at dette er normalt og stiller krav til de rundt deg. Du burde kanskje ikke kaste rundt deg med penger heller, og heller spare og tenke mer langsiktig. Du kan lett bli misbrukt og det er ikke en selvfølge at du skal spandere på alle rundt deg. Husk å la andre spandere på deg også, i den prisklassen de kan ta seg råd til 😉 Ha en fin dag

    23. Så kjedelig at jeg har senvakt på jobb ikvell hadde skikkelig gledet meg:( blir sikkert kjempe kos på surfeskole og ha en flott dag videre :)<3

    24. Hei!
      Jeg har akkurat laget en blogg på blogg.no og lurte på om noen visste hvordan man endrer skriftstørrelsen? Jeg har liksom gjort det som man skal gjøre men ingenting har skjedd… Vil det ta tid før endringen skjer? Jeg får ikke noen endring opp i forhåndsvisning heller!
      På forhånd tusen takk for hjelpen:)

    25. Hei Sophie! For noen uker siden kom jeg over en app som heter Printic – hvor du kan bestille sånne polaroidbilder som du får i posten fra mobilbildene dine. Jeg fikk bildene mine igår, og det var så søte og fiine, maange minner. Du har jo et polaroidkamera, men man har jo ikke akkurat med seg det overalt, så jeg tenkte det kanskje ville være noe for deg. Så det var dagens lille tips, hihi

    26. anonym, som maser om sophie elise er blodgiver. hun skrev jo i innlegget at hun anbefalte alle til å bli organdonor og blodgiver,(noe jeg også er) kan jo være hun mente organdonor? trenger ikke veie 50 kg for å være det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg