er jeg plus-size?

Etter bildene av meg i bikini fikk jeg utrolig mange fine kommentarer, men innimellom ploppet det opp noen som gikk på størrelsen min. Altså, at jeg ser feit ut, og at jeg er plus-size, har gått masse opp i vekt. .  Jeg vet jo selv at dette ikke er sant, jeg er en liten jente med en slank kropp og har heller ikke særlige komplekser for kroppen min. Jeg har vært veldig heldig, og det vet jeg! Som sagt er ikke dette kommentarer som treffer meg noe særlig, men når jeg leser igjennom kommentarfeltet mitt kan jeg ikke noe for at jeg reagerer likevel. Ikke på vegne av meg selv, men på vegne av alle jenter som sitter der ute og kanskje leser akkurat de samme kommentarene som jeg får. De leser at jeg blir kalt feit, og at jeg blir kalt stygg. Kanskje veier de mer enn meg, kanskje de ser opp til meg, men så ser de hvordan jeg blir rakket ned på – kanskje usikkerheten deres vokser enda sterkere da. Jeg blir kalt plus-size, og jeg er TYNN! Hva slags internettsamfunn er det, da? Om jeg var en fashionmodell, så hadde jeg nok vært plus-size, ja. Men jeg er ikke det, jeg er omså “fhm-chubby” og trives veldig godt akkurat der. 

Man skal gjøre det som gjør en selv glad – jeg personlig blir ikke glad av å trene eller å spise sunt. Om jeg skal på trening gruer jeg meg gjerne flere dager i forveien, jeg har det veldig kjipt mens jeg er der – ikke fordi det er tungt, men fordi det er kjedelig og jeg føler meg utilpass. Jeg liker ikke sunn mat generelt, og sliter veldig om jeg ikke føler jeg kan kose meg som jeg vil. Jeg klarer heller ikke å “bare” kose meg i helgene. Jeg synes kroppen min er fin, om jeg øker med 10 kg, så får det bare være. Fordi jeg trives så godt med livet mitt og er mer opptatt av å kose meg enn å løpe på en tredemølle og telle kalorier. Men, jeg kjenner så klart flere som elsker å trene, som er sunne og som ikke kunne ha tenkt seg et liv uten. Pappa, for eksempel. Og det er jo også fantastisk! Om han vil stå opp klokken 06 hver morgen for å løpe seg en tur før jobb, så er det bra for han, og om jeg vil sove hele dagen og spise dumle som mitt første måltid, så er det også greit – fordi det er MIN kropp. Tren om du vil, la være om du vil, spring rundt i bikini som du vil.

Jeg kommer til å fortsette å posere i bikini uansett hvor slapp jeg er i kroppen, og siden jeg vet noen kommer til å dra fram dette – kjæresten min synes også det er HELT ok. Etter 50kgsinnlegget (som nok en gang ikke var skrevet av han) er det akkurat som om et ekstra press har vokst på meg, jeg får kommentarer “ah du er for feit for kjæresten din” mens han påpeker hver dag hvor deilig og fin han synes jeg er. Jeg får absolutt ingen press på hjemmefronten, og jeg hadde heller aldri akseptert å være med noen jeg ikke slappet av rundt.

Om jeg hadde fått slike kommentarer for et par år siden ville jeg ha blitt hysterisk og tenkt at jeg måtte slanke meg, jeg har hatt perioder hvor jeg kun spiste tørt knekkebrød og drakk vann men slik skal jeg aldri bli igjen. Det er mye mulig at jeg er et dårlig forbilde fordi jeg rett og slett hater å trene, jeg klarer å presse meg selv til et par squats hver morgne og kveld men det er ca der min harde trening stopper også, haha. Så, plus-size eller ikke – jeg er glad, og det er hva som betyr noe. 

445 kommentarer
    1. Folk som angriper andre med negative ord er som regel veldig usikre og ulykkelige mennesker. Jeg snakker fra erfaring. Jeg har selv sendt negative tanker eller ord til andre. Og det er fordi jeg er ikke glad innvendig. Men når det endret seg, så hadde jeg ikke behov å tenke og slenge dritt til ande:) det gir meg håp for mennesker, fordi jeg vet at en “ond”person kan bli god:)

    2. Du skriver så utrolig bra Sophie! Jeg er så glad for at du står for det du mener og sier. Du er et stort forbilde, og det vet jeg mange er enig med meg i! Håper du klarer å heller se på de positive kommentarene og ikke de frekke anonyme kommentarene hvor vedkommende bare en sjalu og ikke har noe bedre å finne på en å rakke ned på deg. Jeg digger deg og det du står for! Stor klem fra meg

    3. Det er tydelig at du har fått mer former, spesielt rundt mage og lår, men det er HELT NATURLIG, og ikke minst så kler det kroppen din veldig godt!

    4. Er helt sykt at folk kommenterer det om kroppen din, du ser dødsbra ut. Jeg har også vært tynn hele livet, spiser bare dritt og vet omtrent ikke hva trening er.
      Har brått begynt å legge på meg de siste årene, og jeg elsker det! Føler at jeg ser mye sunnere ut (selvom det er akkuratt det jeg IKKE er, hahaha). Fortsatt spiser jeg usunt og later meg, fordi det er virkelig som du sier; Så lenge man selv er glad og fornøyd med egen kropp og livsstil, så er det samme hvor mye man veier og hva man gjør.
      Btw så kan du godt legge ut flere bilder fra den shooten, kommer ikke over hvor amazing de er!

    5. du er utrolig herlig sophie, og jeg ser virkelig opp til deg! ikke fordi du har tatt operasjoner eller pga utseende (men det også selvfølgelig) men mest fordi du står for det du mener!

    6. Kroppen din er virkelig perfekt!
      Jeg syntes den har forandret seg, men det er positivt. Du har fått mer kvinnelige former, og det er så fiiint. Så jelly

    7. Jeg kan “skjønne” hvorfor folk sier du ser feit ut på de bildene. Legg merke til at jeg skriver “skjønne” i hermetegn, for jeg syns absolutt ikke det er greit av folk å skrive slikt! Men disse bildene er tatt så nærme, og kameravinkelen er heller ikke så flatterende (syns jeg), så jeg tror nok du ser mye større ut enn du egentlig er, etter hva jeg tidligere har sett av deg. Og plus-size er du nok ikke, haha, for det er vel fra str.40? Og size 0 er vel str.34 eller 32, som nok er mye nærmere din størrelse.
      Og jeg blir forresten helt oppgitt over hvor mange folk som har behov for å rakke ned på andres utseende. Det er tydelig at de ikke har det så bra med seg selv.

    8. håper du får en sykdom der hvor du legger på deg masse sånn at du veier over 50 kilo,så skal jeg si at du ikke får lov til og gå på stranda. Idiot ,hvor er oppdragelsen din hen,og empati for andre mennesker sier jeg bare.

    9. hahahah du er absolutt ikke noen plus-size, det er samfunnet vårt som har vrengt syn på hva som er plus-size og ikke. Du er slank, fin, vakker, har fine pupper og et helskjønt aniskt, og du er ikke plus-size.

    10. Du er et godt forbilde, iallfal for meg. Det er utrolig deilig for en som har vært undervektig, å kunne gå inn på en blogg man elsker å se bilde av hun som ikke er syltynn, du gir meg inspirasjon til å faktisk gå opp i vekt. For du ser nydelig ut, å jeg kan bare drømme om å se slik ut en gang.
      Det er første gang jeg er inne på en blogg der jeg ikke får slengt i trynet å være syltynn er så bra.
      Kan nesten si at du gir meg inspirasjon til å gå opp i vekt. og det er positivt.
      Du er flott sophie <3

    11. Nei, du er ikke en plus-size, hva er vi andre da? Haha 😀 Du er passelig tynn og har fine former, og passer godt til undertøysbilder (litt sånn glamourbilder), mye penere det, enn catwalkmodeller ;D Uansett, ingen er fine når man sitter, da krøller magefettet seg, så ikke tenk på det.

    12. Plus size er du Hvertfall ikke! Du er så fantastisk nydelig Sophie – jeg er stolt av deg! Du ser SMASHING ut! 💗

    13. Det at du synes trening er kjedelig og at du føler deg utilpass på trening, kan ha noe med vaner å gjøre 🙂 Selv har jeg vokst opp med å trene regelmessig, noe som gjør at jeg i dag ikke føler meg utilpass eller synes trening er kjedelig. Jeg tror som sagt det kommer av at det er en vanesak hos meg 🙂 Derfor gjør trening meg glad, fordi jeg er vant til det, og når jeg går en uke uten å trene, blir jeg smålig deprimert, fordi kroppen ikke har fått den treningen og mosjonen den er vant til. Ellers er jeg helt enig i det du skriver, du er slett ikke plussize, og du ser flott ut.

    14. koffor gidde du å skrive et slike innlegg?? du vet du ikke er chubby, at du er tynn, koffor henge ut andre på den måten?
      Først et innlegg om at du vist du veier over 45 kilo bør du ikke vise deg på stranden, og nå dette??
      hærlighet Sofie Elise!!!

    15. Du stråler som aldri før, og kroppen din er virkelig noe å misunne. Synd at enkelte som er så død misunnelig ikke klarer å holde det negative tilbake!
      Liker å se deg på TV skjermen, og håper du samtidig passer godt på deg selv <3

    16. di bikini bildene er faktis en av di fineste bildene jeg har sett av deg! Kroppen din, håret ditt, ansiktet ditt, alt 🙂 stå på!

    17. Jeg skal si deg noe Sophie Elise, at du er en utrolig flott jente. Og det er utrolig viktig å ikke bry seg om hva andre mener – noe som jeg ser du holder sterkt ved deg. Har fulgt deg i mange år, og syns du er en flott jente med ben i nesa. Du er bra akkurat som du er!

    18. Plus size? Hva er vi da som har litt fett på kroppen? Gigant size. Blir helt feil å kalle en slank og vakker jente som deg for plus size. Ikke tenkte på all drite du får av andre for de er bare litt vell sjalu på deg. Du er populær, godt likt og kan snakke for deg! Stå på og ikke la tragiske mennesker ødelegge hverdagen din! Du er kjempe søt og skjønn! Lykke til med alt 🙂
      Hilsen Susanne

    19. Du er perfekt akkurat som du er! Du er verken feit eller chubby, lev livet som du selv vil og drit i hva andre sier og mener, det som betyr noe er at du selv er glad og fornøyd, det er det som betyr noe. 😉 du er et bra forbilde for du er så åpen og ærlig om deg selv og om ting. Du er perfekt, pluss da jeg så deg på senkveld på fredag så synes jeg at du svarte bra og da du så på publikum da du fikk applaus så skinte det i øynene dine. 🙂 du er et bra menneske Sophie! 🙂

    20. Du er hvertfall ingen plus-size str. Du ser helt fantastisk ut og har all grunn til å være stolt av din egen kropp 🙂 you go girl!! 🙂 <3

    21. Blir så glad av å lese dette! Utrolig bra skrevet sophie,du er en vakker jente på på både utsiden og innsiden!

    22. Fantastisk Sophie! Du er så flink å uttrykke deg, og få fram hva du mener! Du ser fantastisk bra ut! 🙂
      Ha en fin kveld, jeg gleder meg til å se premieren på bloggerne! 🙂

    23. Helt ærlig synes jeg du aldri har sett bedre ut! Du har kanskje fått litt mer former enn du hadde for ett par år siden, men det er ikke annet enn kledelig. Du ser SUNN ut, stram og med former. Slik mitt ideal iallefall er!

    24. Veldig flott innlegg Sophie 🙂 disse bildene fra denne shooten er faktisk de fineste jeg har sett av deg. Du ser helt fantastisk ut ! 😀 nydelige former har du 🙂

    25. Helt ærlig, så synes jeg det ser ut som at de har redigert bildene så det ser ut som at du har større hofter på bildene fra denne photoshooten. Fordi på andre bilder av kroppen din har du myye mindre hofter. Synes bildene er kjempefine, men synes ikke at det ser helt ekte ut 😉

    26. Du er jo ikke tynn, du har en normal kvinnekropp, med former.
      Noe som er veldig sunt.
      Men ser du prøver å poengtere hele tiden at du er så fryktelig tynn, det er du ikke.
      Men gud du ser bra ut:)

    27. du er super fin ❤️det var så fint og se deg på senkveld syden du så så mye bra du er et bra forbilde❤️hilsen en 13 år gammen jenta✌️

    28. Ifølge høyden din, å vekta di på 43 kg har du en BMI på knapt 17. Du er isåfall sykelig undervektig, så langt fra plus size man kommer! Jeg synes du ser veldig bra ut!! Men at du veier 43 kg bare, tror jeg ikke 🙂

    29. Du er ikke “feit” og du veier ikke mye. Men du er “skinny-fat” Tynn, men ser overvektig ut uten klær pga du eier ikke muskler

    30. folk mener sikkert ikke at du har blitt feit , men tanken på hva du har omtalt deg selv , så høres det ut som du er tynnere enn det som viser på de bildene som ble vist den siste tiden her, du ser normal vektig ut , ikke undervektig
      men du så slankere ut før ,nesten som du så like stram ut som dei som trente mye

    31. Jeg er enig i det du sier.Du er en slank og fin jente. Men samtidig skriver du faktisk på en måte som ikke er helt god, du og. Du skriver ting som at du er «heldig» som er tynn. På denne måten uttrykker du jo at p være tynn er det riktige, det flotteste/fineste/deiligste.Dette er individuelt, og det er like fint å være tynn som tykk! Dette tror jeg egentlig at du ønsker å formidle og, men vil gjerne gjøre deg oppmerksom på at det ikke alltid kommer frem slik.

    32. vel , jeg vet ikke , men synes ikke at du ser så slank ut nå lengre , tidligere så det ut som du hadde lik kropp som de som brukte tiden sin på trening og nå ser det ikke sånn ut lengre ,så ut som bare en vanlig kropp , men jeg vet ikke , kanskje det bare var tidlig at det så sånn ut på disse bildene
      og tanken på at du alltid fremstille deg som slankere enn alle andre og undervektig , det ser jo ikke sånn ut på de siste bikini bildene du har vist frem nå

    33. Hei! Jeg leste alle de innleggene, og de er rettet mot fotografen. Makan til feiltolkning, ikke rart det blir krig.

    34. Du er faen så fin! Det var det første jeg tenkte da jeg så de bildene av deg. VÆR STOLT! Og jeg håper du mener det du skriver, at de tilbakestående menneskenes kommentarer ikke går inn på deg. Du inspirerer! 🙂

    35. Jeg synes det er bra at du ikke ser så tynn ut lengre 🙂 spesielt ikke at du ser ut som du har samme kropp som de som trene en del :p når du ikke trente noe særlig , men nå ser det ut som du bare har en normalvektig kropp

    36. Du er et godt forbilde. Jeg er også sånn spiser det jeg vil. Og samfunnet har godt av å ha forbilde som deg. Som ikke er helt trenings freaker og som ikke kan kose seg. Så du er et godt forbilde!

    37. Hei Sophie:)
      Du er sikkert drit lei av å høre dette: men etter at jeg så deg på senkveld fikk jeg et annet syn på deg- et positivt syn. Fordommer er noe dritt.. Du virker snill og god, og du er flink til å snakke for deg selv. Stå på!
      Gleder meg til å følge med på bloggerne!! Og forresten, du ser smashing ut på bikinibildene 😀

    38. Du er laangt ifra plus-size. Men det er godt å se at du har lagt på deg litt og fått skikkelige hofter, det ser så mye finere ut! Nå har du normalvekt istedenfor det tynne uten hofter, kjempefint!

    39. At folk kaller deg plus-sizemodel får selvtilliten min til å synke så til de grader… Synd at det har blitt slik,for nå følte jeg meg enda mer feit… Jeg veier 58 kg,er 168 cm høy og spiser relativt ganske sunt og trener flere ganger i uka, men jeg får aldri de resultatene jeg vil ha…

    40. Verden er gal!
      Du ser fantastisk ut. Du er absolutt ikke tykk, du er tynn og hadde man fjernet silikonpuppene så hadde du nok sett enda tynnere ut. Du har former, pupper og rumpe noe du bør være stolt av.

    41. Dette har ingen ting med dette innlegget å gjøre ( selv om du skal ha skryt for å tatt et flott oppgjør mot modellindustrien og slankepresset generellt ) men har du linser på dette bildet? Og om du har, er du fornøyd med de? For jeg kunne tenkt meg å prøvd og kunne gjerne tatt imot et tips om du føler de funker greit 🙂

    42. De som kommenterer vekten din negativt er sikkert de som ropte høyest når innlegget fra typen din ble lagt ut.
      Jeg trur faktisk ikke det er så dumt og ikke ta med de negative kommentarene, for på den måten vies de negative menneskene ingen oppmerksomhet.
      Du er deg selv, og står for det. Det er mer enn hva mange andre gjør.
      Man trenger ikke å ha like meninger om alt, men respekterer man at vi er forskjellig så har vi kommet langt. Lykke til! Nina 😃

    43. Du er tynn og nydelig, Sophie. Ikke noe plus-size i det hele tatt. Du har en fantastisk kropp, og du bør være veldig stolt 🙂

    44. Di ser så bra ut nå! Bedre enn du har gjort på lenge. Kroppen din er fin som den er og det kommer den alltid til å være. Du der godt ut:) ikke det at du ikke så bra ut før. Men hele deg og utstrålingen din er bra!

    45. Bildene du tar selv ser kanskje tynnere ut, så har du en normal side foran ett annet kamera, det ser forskjellig ut, men du er fin uansett 🙂 Faktisk bedre på bildene her hvor ikke huden strekkes til beina stikker mest mulig ut 🙂

    46. Så bra du skriver, og du er et fantastisk flott forbilde! Du har en perfekt kropp i mine øyne, og jeg ville gjort mye for å se så fin ut som du gjør. Det er så utrolig dårlig gjort og pinglete gjort av alle de der ute som gjemmer seg bak en pcskjerm og skriver stygge ting, de er jo bare sjalu på alt det du har oppnådd og på hvor vakker du er! Du er sterk og det gir meg masse selvtillit. Gleder meg sånn til å se deg på tv i kveld, favorittprogram med en av mine favorittbloggere som er deg! Stor klem fra fast leser : )

    47. haha, du er langt i fra plus-size sophie, men på akuratt det ene bildet så såg du litt større ut enn du egentlig er! Det hadde bare med det ene bilde å gjøre ikke at du ER plus-size 😛

    48. Føler du har blitt utrolig moden de siste månedene. Når du var på senkveld og måten du skriver på, virker virkelig som du har rett verdier i livet. Stå på videre, du er god og fin akkurat slik som du er!:-)

    49. leste nettopp gjennom hele kommentarfeltet ditt på det innlegget ( Oh yes i did) fordi du kommer alltid med sånne rare påstander. Det var noen kommentarer om at du hadde lagt litt på deg og i at det var fint, og kanskje to om at du så ut som plus size model. Men det var INGEN som skrev at du var “feit” eller stygg. Hvorfor skriver du sånt?

    50. Fantastisk innlegg, Sophie! Du kan virkelig snakke for deg, det tenkte jeg faktisk på da jeg så deg på senkveld og. Du er kjempeflink! Jeg følger fast med på bloggen din, men kommenterer sjeldent. Men nå var jeg bare nødt 🙂 Det at noen kan kalle DEG feit er bare trist og kjemperart, lurer på hva slags mennesker som kan få seg selv til å si sånt.

    51. Herlighet, har noen NOENGANG kalt deg feit? Hvilke idioter er det som skriver noe sånt? Jeg kjenner jeg blir så forbannet.. Samme med enkelte over her, som retter på deg og sier “Du er jo ikke tynn, du har en normal kvinnekropp, med former..”?! Da jeg så deg på Senvkveld her om dagen så jeg hvor smal du er, Sophie, og jeg ble litt bekymret også, siden du har nevnt at du gikk ned masse i vekt etter bruddet.. Hvilke hønsehjerner kan si at du overdriver når du kaller deg tynn? Du er tynn. Heldigvis sier du at du spiser akkurat det du vil, og det betrygger meg. Du er så sinnsykt heldig som har den forbrenningen du har, og jeg skjønner godt at du gjerne viser frem kroppen din – det ville jeg også gjort om jeg hadde sett sånn ut!
      love <3

    52. I modellverdenen (type catwalk, high fashion) er du nok plus-size ja. Men det betyr ikke at du er lubben eller tjukk, det er bare fordi den ideelle modellen til slike oppdrag skal være skinn og bein.

    53. Du ser flott ut! Hvis du er plus-size, så syntes jeg synd på de som faktisk har litt ekstra fett på kroppen.
      Du har en fin, slank kropp med kvinnelige former.
      Syltynn er du ikke lenger, så 43kg syntes jeg det er veldig rart hvis du veier.
      Selv har jeg dobbelt så lite former enn deg og er veldig slank, og jeg veier 50kg. Men at du er slank og en tynn jente er helt klart, og jeg syntes du er mye finere nå! Skulle ønske jeg selv hadde litt mer rumpe og hofter. Så glad for at du er fornøyd med deg selv, det har du all grunn til! Jeg syntes bare det er dumt hvis du lyver om vekten din..

    54. For å gi blod må man være 50 kilo. Så enten stemmer ikke det at du gir blod AKKURAT nå, eller så er badvekta stilt feil inn. Hehe… Vet de er strenge på kiloene i blodbanken.

    55. så utrolig bra skrevet! Virkelig noe folk kan tenke igjennom! Og forresten du ser alltid like fantastisk ut 🙂

    56. pluss size!!????? really? jeg vet ikke om noen som bruker så små str i ting som deg. Jeg er tynn(for tynn i mine øyne) og har de samme klærne som du i større str. jeg tror bare det er noe med retusjering på det ene bildet det har skjedd noe rart med som kun får deg til å se LITT mindre SYLTYNN ut. Men fortsatt langt under gjennomsnittet tynn. folk må skjerpe seg. spiller uansett ingen rolle for hva vi sier her så lenge du vet hvordan du er og det passer deg:) men slår et slag for de unge og lett påvirkelige ungdommene som kanskje finnes der ute. stå på, alle er fine på sin måte

    57. Nå har jeg sittet i snart 5 minutter for at siden skulle laste, sånn at jeg fikk kommentert “Oh ma gaad! Du ver N Y D E L I G med brune øyner!! 🙂 <3

    58. Du er absolutt ikke plus-size, det er det dummeste jeg har hørt på lenge! Men, bildene har nok fått reaksjoner for du ikke ser SÅÅÅÅ tynn ut som du pleier å gjøre på bilder.. Den ser jeg selv også, men du er utrolig vakker, og skulle ønske jeg hadde din kropp!

    59. Du har en perfekt kropp! Er så glad du ikke lar deg knekke av stygge kommentarer og fortsetter å drive med det du gjør! Er også slank, føler meg relativt komfortabel med kroppen min, spiser nesten bare dritt, trener en gang i blant, og kjæresten min liker meg akkurat for hvordan jeg ser ut!

    60. Hei, jeg pleier ikke å lese blogger, selv om jeg har en selv. Haha litt ironiskt.Men uansett ville bare si at jeg skal begynne å lese din, fordi du virker som en så herlig person også er du jo flink til å blogge. Jeg syntes virkelig du er pen og det du velger å gjøre med kroppen din er ditt valg. Men det er de som velger å bruke energien sin på å rakke ned på deg og alt du gjør, og det er feil. Jeg mener hvis de ikke liker det du gjør og hvordan du ser ut så hvorfor gidder de da å følge med på nesten alt du gjør. Det er bare mennesker som er usikre på seg selv eller ikke har det bra. Og det er veldig synd. Men når du tar i mot de kommentarene og viser dem at du kan gå videre og heve deg over deg, da viser du også dem at de kan gjøre det samme. Selv om du kan skrive ting som kan være misledene så gjør ikke det noe. Alle gjør feil, vi er mennesker. Vel, uansett så må jeg bare si at jeg digger kroppen din, du har former og det er fint.

    61. altså, æ synes du ser nydelig ut. men æ blir så sjokkert, du legg så helvettes mye vekt på de få negative kommentaran du får og skriv et eget innlegg om det. det synes æ e rimelig latterlig. æ så gjennom kommentaran nu nettopp, det va 305 kommentara, av dem va det maks 10-15 negative kommentara. Når du e en kjent blogger som legg ut sånne utfordranes bilda, så kan du ikke forvente at alle kommentaran e positiv. sånn e det bare:P synes du skal legge litt mer vekt på de positive kommentaran du får, å gi faen i de negative:-) det hadde vært veeeldig bra i mine øye hvertfall:-)

    62. På bilder du selv har tatt av deg i bikini ser du ikke sånn ut,da ser du tynnere ut, men kroppen din ser utrolig bra ut på det bilde!!

    63. Du er ikke plus size, du er kjempe fin! Men man kan faktisk se litt større ut når man har store pupper. Hadde du hatt små pupper hadde du sikkert sett super tynn ut! 🙂

    64. DU er verdens mest fantastiske person! DU ser ut som en VICTORIA SECRET MODELL og personligheten din er 300000000000000000000000000000000000000GANGER BEDRE DU ER ET SUNT FORBILDET:) VILLE bare at du skulle høre det! håper du har en god kveld og koser deg med bloggerne og alt det der

    65. Noen som har feil format på pc skjermen sin tror jeg. Hahaha, det er jo latterlig! Ikke det at plus-size er feil, men å kalle deg det er jo helt på tryne. Da lurer jeg på hvordan size zero ser ut i deres øyne. Du ser strålende ut Sophie, er så morsomt å se at du har kommet så langt og er stolt av deg selv! Utrolig glad på dine vegne:)

    66. Hei! Det er så utrolig deilig at du ikke er så opptatt av trening og av å spise sunt. Alle vennene mine er så sykt sporty men jeg finner absolutt null glede i trening, og jeg gjør det jo kun for å holde meg i slank. Herregud, jeg er 16 år, hvilket samfunn lever vi egentlig i? Jeg er egentlig greit fornøyd med kroppen min, men føler hele tiden at jeg kommer til å bli feit hvis jeg ikke trener… Jaja, dette ble kleint, men det er ihvertfall utrolig deilig å lese bloggen din, du gir så faen, og det er deilig.

    67. For et flott innlegg, Sophie! Kloke og gode ord 🙂 “Man skal gjøre det som gjør en selv glad”, word. Enten det innebærer å trene så og si hver dag, eller ikke. Spise så og si kun sunt eller som man vil selv. Så lenge man er lykkelig og fornøyd 🙂 Man skal ikke tvinge seg til ting fordi man føler et press, om man egentlig ikke liker det.
      Håper virkelig ikke du tenker så mye over de negative kommentarene, det er jo de som er usikre på seg selv og må slenge dritt til andre for å føle seg bedre – men dette vet du jo 🙂 Hadde de virkelig hata deg hadde de ikke vært her på bloggen din (da hadde de ikke lest den) og slengt dritt, er nok mange her som er misunnelig på deg og ikke er så glad i seg selv som slenger med “leppa” over tastaturet. Anyway, fortsett å vær deg selv, det er det som er bra nok. Folk får mene hva de vil om deg, eller folk får mene hva de utrykker ovenfor deg (folk kan skrive at de hater deg f.eks., sant, men egentlig er de misunnelige), som ikke nødvendigvis er sannheten. “You cannot make everybody happy, you’re not a nutella jar.” Haha. Så “haters” gonna hate 😛
      Keep up the good work, Sophie. Det er en grunn for at du er kommet så langt som du har gjort 🙂
      Og til sist vil jeg bare si at jeg syntes du har vokst veldig som person, og jeg liker deg bedre og bedre.
      Klemmer fra meg ^_^

    68. Plus size?
      Absolutt ikke!! Du har en veldig flott kropp og må aldri tro på noen som sier noe annet. De er vel muligens bare misunnelige…

    69. Du har en helt vanlig kropp, ihvertall det man ser på bilder. ikke noe undervektig eller plus size 🙂

    70. du er så fantastisk sophie! dette innlegget setter ord på hva jeg aldri har lest i media eller noe annet sted, på en god måte. det er så viktig å få frem at det faktisk ikke spiller noen rolle hvordan man ser ut så lenge man er lykkelig med hvem man selv er. jeg hadde selv en periode hvor jeg var veldig tynn å hadde en “tynn” kropp. til tross for det var jeg veldig ulykkelig å deprimert. nå er jeg derimot veldig glad å lykkelig. og jeg har 10kg ekstra på kroppen. men det gjør ingenting! uansett, du skal ha all ros i verden for det du skriver og jeg mener oppriktig og ærlig at du er en fantastisk person og et godt forbilde!!!!

    71. Du ser alltid rundere ut enn det du er – når han fotografen tar bilder av deg. Du er jo ikke sånn, hverken på dine egne bilder eller på tv.

    72. Jeg blir så irritert når folk skriver som de gjør. Kroppen din er fantastisk om du har lagt på deg litt eller ei. Det eneste jeg vet er at jeg bare måtte legge igjen en kommentar for å si at det at du tar det opp for leserne dine er supert gjort av deg, viser at det du sier om degselv er sant. Og at du gjør my for å være et godt forbilde.

    73. Feit er du langt ifra, men det ser ut (på disse bildene) som om du har gått opp litt – og det er bare bra.
      Ser ut som du har fått litt ekstra rundt mage/midje og lår. Fine former!
      Synes du er kjempefin slik du er, vakker og sunn 🙂

    74. Du har så bra kropp at det nesten er skammelig! Om jeg fikk velge en annen sin kropp i bytte hadde jeg lett valgt din! Du har så bra bikini/undertøys kropp. Du er langt ifra feit du er tynn men med fantastiske former, og noe catwalk modell kropp er er ikke fint i det heletatt! Med bein stikkende ut her og der. Nei du er heldig med kroppen din og den misunner jeg deg veldig med😍

    75. Fasaden din kan sikkert tyde på et avgrenset interessefelt, ikke misforstå – du er en fantastisk pen jente. Men fader altså, jeg fikk hakeslep da du var på Senkveld. Lenge siden jeg har følt på så mye begeistring. Vær så snill, aldri gi opp dine meninger for NOEN. Aldri gi opp noe i frykt for å tråkke på noens tær. Så lenge du står for hva du mener og begrunner det så omfavnende slik du gjorde på fredag, så har ingen rett til å rette på deg.
      Du er formidabel. Du er unik. Kjære Sophie, fortsett slik du gjør! Stor klem.

    76. Du er IKKE feit. MEN, at du kanskje i noens øyne ser større ut enn du er, synes jeg bare er sunt for alle jenter der ute 🙂 må man se radmager ut hele tiden da? Er det et ideal? Du ser frisk og fin ut.

    77. Du er tynn og utrolig vakker!!:)) Om du tar deg nær av slike kommentarer må du nesten slutte og blogge, for en så vakker jente kan ikke bli ødelagt av stygge demoner der ute <33

    78. Du er ABSOLUTT ikke plus size. Det eneste som er stort på deg er puppene (de er kjempe fine, ikke misforstå). Men jeg er enig i at på det nederste bildet på det innlegget det er snakk om- så så du “større” ut. Fortsatt ikke noe plus size, men større ut.

    79. Hei, jeg skriver dette fordi jeg horte paa senkveld at du leser alle komentarene dine det er kjempe bra. Forst trodde jeg du var en skikkelig rosablogger som bare skrev om at livet var perfekt og son. men etter det jeg saa du sa paa senkveld tenkte jeg bare at det hortes veldig fornuftig og bra ut i forhold til det van kan tro om deg naar man ser paa deg. jeg synes det er kjempe bra med former og synes ikke det er noe filt med fyrstikk kropp. jeg synes det var bra det du skrev om at kansje andre faar daaligere selv folelse av at andre sier du er feit FOR DET ER DI VERTFALL IKKE!
      haaper du peser dette selv om det kansje var litt kjedelig og langt.
      du er vakker klem meg

    80. Du er tynn, men du er så liten at du nesten ser litt midget-aktiv ut. Tror nok det gjør at du ser litt tykkere ut enn du er. proporsjonene dine er noe annet enn det man bruker å se blant modeller, som da gjerne er mer enn 175 høye

    81. Hvor folk får ifra at du er feit er joo bare heeelt! Du ser helt fantastisk ut å burde være fornøyd med det!

    82. Synes du har fått mer former, men når jeg sier det så mener jeg det utelukkende positivt! Du ser bedre ut enn noen gang, og er hverken pluz-size eller feit. Men vil ikke si “tynn” heller, helt normalvektig 🙂 Du ser smashing ut uansett hva du vil kalle det!

    83. plus size mæ i ræva!!:p kan ikke de FÅ som ikke klarer å holde negative ting inne sæ bare stikke fra kommentarfeltet? Dokker har ingenting her å gjøre 😉 du e nydelig sophie!

    84. bildene er jo photoshoppet så ho ser ut så ho har mere former.er dere helt idioter eller som ikke skjønner det? og det er jo helt greit det.

    85. Jeg syns dette her var ett av de fineste bildene av deg! Stilfullt og ikke for porno. Alle skjønner selvfølgelig at det er litt redigert, hvilket motebilde er ikke det? Men dette her var akkurat passelig, og du ser kanonbra ut!

    86. Vinkelen på det ene bildet var bare uheldig og det er fotografens feil =) Alle vet du er tynn og langt ifra Plus size

    87. Kroppen din minner meg om Marilyn Monroe!! Lekker kropp med kvinnelige og naturlige former!! Love it! 😀 Du rocker Sophie Elise!!

    88. Nei, du er ikke plus-size! Herregud, det er sykt at noen kan skrive slikt.
      Du er heldig som har så fin kropp uten å trene mye eller spise sunt, jeg merker med engang at hvis jeg ikke trener så føler jeg den blir slapp.
      Misunner deg så!

    89. Min interesse for bloggen din forsvant fullstendig da det kom frem at hele denne dyrevenngreia egentlig bare er en falsk karakter. Jeg har med andre ord ikke sett resten av bildene fra bikinishooten, og klikket meg kun inn på dette innlegget fordi jeg så du delte det på facebook med spørsmålet “er jeg for stor?”.
      I og med at du har blokkert min mulighet til å kommentere innlegg på facebookgruppen din, klikket jeg meg inn på dette innlegget for å fortelle deg at NEI, du er absolutt ikke for stor!
      Men jeg kan også forstå dem som reagerer og sier at du ser ut som du har gått opp i vekt, er lubben o.l.
      På alle bildene du tar av deg selv er du både tynn og vakker, men det er et eller annet med dette bikinibildet som får deg til å se ut som du er minst fem kilo større enn vanlig. Det sier jeg ikke for å være stygg, for jeg synes fremdeles du er langt over gjennomsnittet vakker, men at fotografen kanskje har vært litt uheldig, eller at poseringen kanskje ikke var helt riktig for deg, og dermed får deg til å se ut som du veier fem-ti kilo mer enn du vanligvis gjør, stemmer nok dessverre.
      Du ser ikke FEIT ut, absolutt ikke! Men jeg må ærlig si at om jeg skulle dømme vekten din utifra dette bildet ville jeg tippet 57-60 kg.

    90. Hvis du er feit, hva er vi andre da. Noe nettere eller slankere kan du ikke bli uten å se syk ut. Du er flott:-)

    91. Det er ordentlig kjipt med negative kommentarer, men alle bloggere har vært der. Det er dessverre en del av pakken, når man velger å blotte livet på nett. Dessuten tenker jeg at folk man ikke kjenner ikke skal ha rett på å dømme deg, verken på utseende eller personlighet. Så drit i de. Du er perfekt nok som du er, dessuten er det du som skal leve med vekta de, ikke de rundt deg. Vær glad i deg selv, for det kommer man langt med.
      Men fy faen så lekker du ser ut. Jeg elsker virkelig den bikini – shooten. Blå er virkelig en farge du kler, og som du burde bruke oftere. Heia deg <3

    92. Æ må nu bare sei, på et av de dær 2 bildan du la ut for noen daga sia så så du chubby ut, ikke fordi at du e det men pga ”redigeringa” eller kordan æ ska si det, siden du har/hadde så matt hud dær.. ! men på det bilde dær du ligg e du igjen alt fortynn, d vil si at du e tynn å overhode ikke pluz sise eller ka faen! du har en fette deilig kropp men det e så eksrtemt mange som ska leite etter feil på alt å alle å d e så fette feil at d halve kunne vært nok!
      DIGGE foresten bloggen din å har vært fast læsar i heile 2 måneda nu! (hate å læse)

    93. Det e jo noe alle kan se på de her bikinibildene, at du har lagt på deg. Og når du legger ut sånne bilder på nettet kor kem som helst kan se de, så må du forvente sånne kommentarar. Eg er sikker på at du gjør det her bare for oppmerksomhet.. Og det gjør meg kvalm. Men du, eg har sansen for deg, eg, sånn egentlig. Bare fortsett med ærligheten 🙂 det er best

    94. Du har en nydelig kropp frøken! skulle ønske jeg kunne være fornøyd med meg selv, men du har all grunn til det! Eneste grunnen til at jeg sier dette nå er fordi jeg også har fått høre at jeg har lagt på meg hvert igjennom en lang prosess med spiseforstyrrelser og selvskading for noen år siden, jeg har klart å bli frisk men er fortsatt veldig ukomfertabel med kroppen min slik den ser ut i dag! Smil til verden strål den med din skjønnhet og husk hvor mange som beundrer deg! Det er kun deg selv som kan være sterk nok til all motgang!
      Smil fra meg!

    95. Kjenn æ blir så forbanna når folk hold på som de gjør, du e nydelig uansett kordan størrelse å digga at du ikke tar kommentaran til dæ før det e bare bullshit, du e ABSOLUTT IKKE plus size på nån som helst måta e bare sjalue menneska som ikke klar å oppnå sjøl. Syns rett og slett synd i de!
      Du e e best <3

    96. Det ser ut som du har fått mer former på dette bilde, og du ser veldig feminin ut! Plus-size er du ikke, og du vet det. Du ser virkelig helt smashing ut her!

    97. Så utrolig bra skrevet! Det er så sant! Du skriver utrolig bra, og tenker over hvordan kommentarene du får kan på virke andre også å det ser jeg veldig opp til, du er ett utrolig godt forbildet rett og slett fordi du er deg og ikke endrer deg for andre vill det. Det gjør deg til ett utrolig bra forbildet! Jeg er selv forholdsvis høy og ganske slank, og jeg brukte lang tid på å godta at jeg er tynn og jeg kommer til å få stygge ekle kommentarer for det, jeg har ofte fått høre at det er sånn som meg som ødelegger synet på hva som er fint for andre jenter osv. Å da har jeg brukt bloggen din mye opp gjennom til å finn ut at det er greit at andre seier det men det er ikke sant!
      Stå på! Følger bloggen din daglig! du skriver utrolig bra, du er ett utrolig forbildet!
      Ha en fin kveld videre! 😀

    98. Unnskyld meg, men etter du skrev dette gikk jeg inn og sjekket kommentarene på den andre innlegget. Det var det sånn 5 negative kommentarer, av 300. Og ca 2 av de handlet om kroppen din. Det er virkelig ikke nødvendig å lage så mye oppstyr for 2 kommentarer når så mange andre sier du har kjempefin kropp.

    99. Hun veier ikke 43 kg, når du ser hun har sånne “former”. Hun er riktignok ikke en plus size, men “tynn” er hun ikke. Normalvektig til grader litt større enn det hun påstår ja.
      Ja, er enig med at du ser ut som du veier ca. 60 kg. Søstra mi er høyere enn deg og veier like mye, men hun ser i det minste “tynn” ut 🙂

    100. Ja, per mote/topmodell definisjon er du plus size. Du er dritfin, slank, tynn og har seriøst en sykt fin kropp!
      Blir kvalm av den personen som har kommentert over om at du ser ut som at du veier 60 kg og at du ikke er tynn. Den personen tror jeg egentlig ikke har peiling på høyde/vekt forhold, selv om den påstår at søstra er like høyere og ser tynnere ut. Bullshit, spør du meg.

    101. Hei, så deg på bloggerne i stad. Du grein og snakka bare om hvor stygg du var og virket desperat etter å se perfekt ut for andre, du burde snakke med psykolog. Dette sier jeg for å hjelpe, jeg liker deg utrolig godt som person og har fulgt med på bloggen i 2 år!! Håper selvtilliten har steget igjen siden dette ble filmet. Klem <3

    102. Anonym 22:55: det er helt topp at Sophie Elise tar ansvar og skriver dette innlegget om det så hadde vært bare 1 negativ kommentar av 1000 i forhold til vekten hennes, for som hun selv sier så har hun mange unge fans, som er svært usikkre på sin egen vekt og kroppsfasong, og hvilken kommentar tror du de henger seg opp i? Om folk skriver at Sophie Elise er feit, hva tror du de kan finne på å tro om seg selv om de bare er litt større enn Sophie Elise, eller på samme nivå for den saks skyld? Det at Sophie Elise tar til motmæle og skriver om kropp på den måten hun gjør i dette innlegget kan føre til at andre jenter får bedre selvbilde og selvfølelse. For jo; kropp har veldig stor betydning for mange jenter!
      Og til anonym 23:12: Mener du virkelig det du skriver, eller skriver du kun for å virke dum og slem? Sophie Elise ser tynn ut, og hun er tynn, med flotte former. Jeg aner virkelig ikke hva du legger i ordet tynn, men om tynn for deg kun er formløse, spinkle jenter er du nok litt virkelighetsfjern.

    103. Synes du er utrolig flott og hott, du har en sådan kropp som jeg alltid har drømt om! Du er ikke feit eller lubben – på ingen måte. Og du er ikke tynn eller mager, du er fullstendig perfekt! Slank med en pitteliten myk og rund kant, noe jeg vil kalle, at du veier 185 gram “for mye”, hvis du forstår hva jeg mener, og det er nettopp dét som er så utrolig vakkert! Du kan være megastolt av kroppen din!

    104. Det er redigeringen som gjør at hun ser litt lubben ut, det er liksom ingen skygger eller former, det er redigert helt glatt. Men vi alle vet jo at det siste du sophie er, er plus size.

    105. Herregud. Den ene kommentaren du hengte deg opp i handlet ikke om deg en gang, men om at fotografen lager bilder som får huden din til å se kunstig ut og at han har gjort et eller annet som får deg til å virke rundere enn det du er. Jeg skjønner ikke hva som skjer! Dersom det skal så lite til for å sette i gang en masse pes – da burde du ikke ha åpent kommentarfelt. Dine unge lesere ville ikke lagt merke til den ene kommentaren – om ikke DU hadde laget masse styr rundt det.
      Ta heller et-par alvorsord med fotografen.

    106. Du har lagt mye på deg, og det er ikke rart at folk reagerer når du puler rundt på en umoden idiot av en slesk gutt, og du i tillegg har snakket nedsettende om store flere ganger før.

    107. Absolutt IKKE plus-size! Du er ei nett og lita jente med en kjempe fin kropp som sikkert alle som leser blogger din og som har sett deg før misunner! Jeg “misunner” kroppen din å skulle ønske jeg hadde den selv, for i mine øyne er den perfekt! Du må ha utrolig god forbrenning!

    108. Virkelighetsfjern? Altså, jeg vedder på at du bare sier det for å få deg selv til å føle deg bedre med den vekten du har. Du har virkelig ikke sett tynne mennesker, og jeg veit hva som er forskjell mellom tynn og “feit” noe som Sophie tydeligvis er. Det er ikke mobbing, det er fakta.
      Antar vel at du er større enn Sophie, og dermed må du fremheve at hun er tynn slik at du fremstiller deg som “normal”? 🙂

    109. Er en grunn til at det kalles TYNN, om det skal være altfor mye former så mister jo ordet betydning. Så dum er det nok deg, og ikke meg som ikke engang veit definisjonen.

    110. Jeg kommentere aldri på bloggen din (sorry sorry), men nå følte jeg at jeg måtte. Du er absolutt ikke plus size, og kroppen din er perfection og kjempe fin! Skulle ønske jeg kunne sett sånn ut uten og trene, for det er ikke til å legge under en stol at flertallet hater å trene men sier de elsker det fordi det er det som er sosialt aksptabelt disse dager. Og når du er så heldig å se sånn ut uten å legge alt for mye press på kosthold og trening, så er det klart at de som gjør det og ikke ser halvparten så bra ut skyter ut piggene. Kos deg med god mat og drikke uten drlig samvittighet, du har virkelig ingen grunn til å la være. Bare en hau med sjalue og anonyme datamonstere som sitter og spyr ut dritt, bare å drite i de 😉
      også må jeg legge til at du gjorde en kjempe fin, ærlig og uretusjert profil på bloggerne i dag. :))

    111. Dette er forresten mitt favoritt bilde av deg!! Alt med bildet er 10/10! Hår, sminke, kropp ++ Herregud så bra du ser ut!

    112. bildene er fotoshoppet til de grader.dette vet ho jo selv så hvorfor gidder du og ta det opp sophie at noen har skrevet at du har lagt på deg? du er ei lita og tynn jente og ser overhodet ikke sånn ut.vet jo at du så gjerne VIL se kraftigere ut så det blir for domt at du under dette innlegget forteller at du er stolt over kroppen din slik den ser ut.for det er jo nettopp slik kroppen din IKKE ser ut etter alt for mye photoshop.snakk heller med fotografen dere!

    113. Det er dumt at du tar dette opp, det var under 5 kommentarer som nevnte dette (når det er sagt er det utrolig stygt å si slik, men poenget er at i stede for å hylle ALLE de positive kommentarene så pirker du på de høyst få negative).
      Du er på ingen måte plus-size, men disse bildene fremstiller kroppen din mye større enn den er.. det sier ingenting om din kropp, absolutt ingenting, men en del om fotografen.. vinklene og redigeringen får deg til å se langt større ut enn du er

    114. Da er jeg overvektig og FEIT ! Hvis du er det. Jeg veier 53kg og har født et barn. Så NEI du er ikke det. Kansje folk klager på puppene dine og ikke kroppen din(?) ikke bry deg om dem☝️ 🙈

    115. Fantastisk bra skrevet! Takk gud for en vakker blogger som faktisk gir litt faen.. Trengs flere av dem! Altfor mye oppstyr rundt kropp og helse den dag idag så dette må jeg si var et utrolig bra innlegg 🙂 beundrer deg masse!

    116. Forskjellen på gutter og jenter: jenter har pupper og hofter. Sånne skinny horer tror de er så jævlig deilige men gutter tenner ikke på gutter. Gutter vil ha former:) du er flott 🙂

    117. Æ e enig i d du si, vær stolt over kordan du ser ut og drit i ALLE rundt dæ før du e ikje TYKK, men d e æ og æ ser forskjell på mæ og dæ altså 😀 💟💟👍

    118. Du har en veldig fin kropp, men jeg syns faktisk du så litt STØRRE ut på disse bikinibildene enn du gjør på de bildene du pleier å legge ut selv. På de bildene du legger ut så pleier du å se syltynn og underernært ut, men på disse bildene så du litt mer normal ut og “litt ekstra fett”. Vet ikke om det kan ha noe med at du redigerer bildene dine? Men uansett så syns jeg det var fine bikinibilder 🙂

    119. Du ser jo faktisk allerede 10kg tyngre her enn på tidligere bilder av deg selv da. De låra der er jo gigantiske 🙂

    120. Du er ikke feit, men du ser langt større ut enn 43kg. Redigerer du deg selv mindre på egne bilder? Uansett, du ser bare normalvektig ut, absolutt ingenting galt med det!!!

    121. Du er på ingen måde tyk! Du er endda noget mere til den tynde side.
      Dem der kalder dig plus size har ingen som helst realitetssans! Så er jeg da også plus size med mine 48kg og 156 cm i højden :p

    122. Bare 43 kilo å er såpass lubben ? Enten må du være veldig liten eller så må du ha blåst opp kroppen din med helium haha 😉 Noe må det være for det er ikke normalt veie så lite når man er stor i kroppen som du er. Når det er sagt så gjør ikke det meg noe at du legger på deg. Mange har problemer med vekten så det er ikke så unormalt. Du får bare leve med det. Man har bare den kroppen man har 🙂

    123. Ikke lyg. Alle ser disse bildene er photoshoppen og retusjert. Det er flaut at du skal prøve å være så “ærlig” å late som om du IKKE bryr deg hvordan du ser ut og kroppen din er så redigeres dette såpass. Det er ikke lenge siden du “var sykt hipp” på trening. Og nå har du faktisk lagt på deg og det er en del av å være i rampelyset at folk ser du utvikle deg og da kan du IKKE late som du “ikke” har blitt rundere. Du har enorme bryster og ikke markerte mage eller lår muskler. Du er i motebransjen pluz size og kroppen din skriker ikke av sunhet slik du later som. Vær ærlig og inrømm at du har lagt på deg, så er det bedre for unge jenter å lese dette å heller enn at du “later” som du ikke har lagt på deg. Du er ikke tykk men du har jo virkelig forandret deg dette året og det er helt ok – og normalt. Men da burde ikke du late som dette ikke har skjedd.
      Kroppen din har forandret seg og det burde du heller være stolt over fremfor å be om komplimenter for din “tynne” kropp som er redigert og tucked inn.

    124. Helt ærlig… Puppene dine er desperat forsøk på å se babe ut. Latterlig trist å se en ung jente som må gjøre det. Du ser jo helt desperat ut i alt du går i pga av silikonen. Peneste i verden er unge trente jenter som ikke må betale for å prøve å se desp. ut.. lol

    125. Du punkterer jo hele tiden hvor tynn du er. Eneste som gjør deg til babe er silikonen din. Og det er kjøpt.. Desp innlegg Sophie. Dette var nytt lavmål, du er ikke tynn du er litt rundt og det er helt ok men inrømm det… fjern de desperate innleggene dine så fremstår bloggen din “litt” proff.

    126. du er helt nydelig! Du e dønn den fineste jenten eg har sett i hele mitt liv, finere enn alle de der kjendisene. Screw de folkene så kaller deg stor og stygg, du er helt perfekt og d vet du! og alle dokke som mobber å snakker dritt til alle andre, d betyr bare at du e usikker, mest sannsynlig stygg selv og du har isje noe bedre å gjøre enn å snakke drit til og om andre mennesker som faktisk er perfekte og i dette tilfelle så er d sophie!
      Du e helt nydelig Sophie! Misunner deg helt sykt! du e helt perfekt alt med deg e helt perfekt! Du er en vellykka kvinne om eg skal kalle deg d! Elsker bloggen din, husk at du e nydelig! og dette tror eg alle egentlig er enig i til og med de som snakker dritt til deg!❤️❤️❤️❤️

    127. HERREGUD! Det er jo ingen som har sagt at hun er “plus size”!!!! Hu ser sånn ut på bildet fordi fotografen har valgt å gjøre det sånn.
      Sofie har valgt å lese innleggene feil, det får så være. All PR er god PR, tydeligvis.
      Men fordi hun la ut dette innlegget har hun jo fått det hun ba om: Kommentarer på kroppen sin.

    128. ALLE som noen gang har kalt deg så mye som SMÅLUBBEN er enten syyykelig tynne selv og lider av et forvrengt kroppssyn, eller bare jævlig sjalu!
      du er perfekt. jeg er eeeevig sjalu på utseenet ditt :(((((

    129. Du ser super DIGG ut, syns jeg. Sånn WOOOOW, liksom. Ikke slank deg er du snill, du er perfekt sånn du ser ut nå. 🙂

    130. Utrulig bra at du skriver om dette, fordi du er ikke feit, du har former og det er pent på jenter. Siden mange jenter ser på seg selv som tykke er fordi de ikke har forstått at kroppen har fått former hvor eldre man blir.

    131. Ingen har sagt at hun er det. Hun har ikke lest kommentaren. Den var en kritikk av fotografen. Jeeez.
      Teit å betale for reklame på førstesiden i nettavisen for å få enda mer oppmerksomhet.
      Dere vet at det er det bloggerne gjør? Det er ikke nettavisen som skriver om dem, det er betalt reklame for bloggene deres.

    132. Ikke for of være frekk men er ikke du ganske bitchi og PS det ser bare ut som om du er en dum tenåring !!!!

    133. Det er ikke du som er tykk her, det er de andre modellene som er sykelig tynne! Det her det forskruddet synet på kropp og hva som er tynt og tykt kommer tydelig frem. Jeg har sett bilder av deg i normale settinger, og da ser du tynn og slank ut. Men jeg må meddele at da jeg så bildene stusset jeg litt over om det var deg, du så formfull ut. Så ble jeg sjokkert da det demret for meg at grunnen til at jeg synes du så formfull ut var fordi jeg er vant med å se sykelig tynne modeller posere slik. Det skremmer meg da et en så tynn og slank jente som deg er større og mer formfull enn de aller fleste andre modeller. Det er ikke slik det skal være!

    134. Du bør være EKSTREMT STOLT av kroppen din Sophie Elise. Disse raringene som kommer med dustete uttalelse om at du er feit er usikre på seg selv og må rakk ned på andre for og føle seg bedre. Men det beste du kan gjøre,er og snu ræva til slike mennesker. Være likegyldig på en måte og leve DITT LIV. Du bestemmer og om du er firkantet,oval,diger,spinkel spiller ingen rolle,du er du 🙂 Og Sexy var det bilde ja.

    135. Ingen har sagt at hun er feit! Kommentaren hun skriver om var kritikk av FOTOGRAFEN! Les selv, da vel. Ikke gå på limpinnen og tro alt du leser i “seriøse” aviser som Nettavisen.

    136. Og til alle dere andre skrullene som er frekke i kjeften mot Sophie Elise. Se godt på dere selv og holdningene deres før dere rakker ned på andre. Noe som heter god oppdragelse. Mange her inne er latterlige i kommentarene og utrolig barnslige. Vist det plager dere så innmari hva henne gjør,hvorfor i alle dager gidder dere da og lese bloggen hennes ??? Går det for dere hver gang dere slenger ut spydigheter og usakligheter ???

    137. jeg ville ikke kalt deg tynn, du er normalvektig. 43 kilo seriøst ? JEG er 46, og litte granne høyere enn deg og ser jo MYYYE tynnere ut. hmm :s

    138. Dette var kjempe bra skrevet sophie 🙂 Du ser super flott ut og hva som får folk til og skrive sånn som de gjør, lurer jeg veldig på. Vær stolt av deg selv <3 stor klem!

    139. Tusen takk for at du skriver sånn! Det er faktisk hver enkelt sin kropp, og man må få lov til å gjøre det man vil med den. Stå på, Sophie 😀 Må forresten legge til at du ser utrolig bra ut! Ikke bry deg om stygge kommentarer, de er bare misunnelige.

    140. Det kan hende at de misforstår pga store pepper. Jeg Har Selv Store pupper og jeg har ofte hørt at jeg ser større ut en det jeg egentlig er.

    141. Du er ikke sjokk du har bare former ! Det er sånn man skal se ut ! Jeg er veldig lav og har store pupper, som får meg til å virker litt mer chubby. Noe jeg absolutt ikke er ! Stå på du ser bra ut !

    142. Jeg skjønnner ikke hvorfor folk spyr ut av seg noe så dumt.. Du er ikke pluz- size, overhodet ikke. Jeg syns du har en nydelig kropp, og den skal du være stolt av 🙂 Håper virkelig ikke du blir såret av sånne tåpelige kommentarer! Vær fornøyd med deg selv, du er helt nydelig! 🙂

    143. Jeg syns det er rart noen kommenterer negativt på disse bildene. Da jeg så de tenkte jeg bare “Wow, for en fantastisk kropp hun har!”. Du ser så vakker og kvinnelig ut! 🙂 Veldig godt og viktig innlegg!

    144. Ja, som modell-agent kan jeg si at du kan anses som en ‘plus-size’ modell. Men det er inget å skjemmes over. Du har en fantastisk kropp og er et stort forbilde for de som er litt større. Stå på!

    145. Hvem som helst kan gi seg ut for å være modellagent på nette… Så da seier jeg som modellagent at du ikke er plus-size, om det er snakk om skjelettene som går på catwalken, ja.. Så er du litt stor, men for ei flott “covergirl” en du den perfekt str.
      Ikke at det burde bety noe.. Det viktigste er som du sier… Å vere fornøyd med seg selv i sitt skall.

    146. Plus Size er damer som er i over gjennomsnittet større enn andre kvinner. Det er du åpenbart ikke. Du må ikke være så redd for hva andre synes om deg vakre du.
      Du er flott, på alle måter, og du er tøff som stiller opp på slike bilder.
      Stå på Sophie!
      Vargas

    147. Jeg leste at noen påstår at din BMI er 17, uansett om det stemmer eller ei, skal du vite at BMI ikke stemmer, min BMI var 17 til jeg ble 19,5(da begynte jeg på fhs og la på mej folkehøyskolekiloene som de heter..) poenget mitt er at det er helt vanlig for ei tynn lita jente å ha det som BMI uten å vere undervektige fordi BMI ikke er korrekt.. Det burde folk vite nå til dags… Hilsen sunn å frisk jente som alltid har vert det både me BMI på 17 og på 19(Y)

    148. Haha, for en verden vi lever i hvis DU er pluz-size. Herlighet, du er jo SLANK! Heller for tynn enn noe annet. Blir gnaske oppgitt, og er veldig takknemlig for alle unge usikre der ute, for at du tar opp dette. Du er IKKE plus-size. Om NOE skulle hinte i den retningen er det puppene dine…
      Nei, vettduhva. Fortsett å synes kroppen din er fin, Sophie. Du fortjener det. Spis sunt, spis nok og elsk deg selv for den du er <3

    149. Om du er size pluss, så er jeg size flodhest. skulle likt å se at du prøvde klær i b.b på hm, stakkar du hadde drukna. Noen mennesker har et helt sinnsykt vrengt kroppsyn, eller kanskje de trenger briller!? Så lenge man har det godt med seg selv og helsa er god, så har ikke størrelsen noe å si.

    150. Hahaha! Jeg digger at “barbie” hadde tippet at du kunna vegd 57-60 kilo på dette bilde.. Lite vet hun noe om hvor steike lav du er sophie elise!!:p Hahaha!!! Hadde jeg er selv 1.63 høy og veier 52 kilo.. Jeg trener ikke og er ganske lik deg bare høyere.. Dermed vet jeg at din vekt er nokk mye lavere siden du er mye lavere.. Jeg tror ikke folk tenker så langt…

    151. Du e i så fall den deiligste lille fettklumpen æ har sett på lenge;) Stå på! Du blir bare finere for hver gang æ klikke mæ inn på bloggen din.

    152. Du snakker om at du ønsker å være et godt forbilde for unge, det å ikke la seg stoppe av dårlige kommentarer og slengbemerkninger. Vel talt!
      Det du ikke nevner noe om er HVORFOR folk kommer med slengbemerkninger. La oss heller se deg fra din naturlige side og ikke som en lettkledd, oppstyla moteslave av en barbie! DA først kan jeg begynne å ta deg for den du er.

    153. Hei mitt navn er mariell jeg er ei jente på 13 år. Æ syns innleggene dine er så fine at jeg får bare masse inspirasjon 😊 Jeg er overvektig og har blitt mobba i over 3 år nå. Men når du skriver sånne innlegg. Blir jeg så glad. Fordi da føler jeg ikke det presset hele tiden om at æ må spise sunt og “trene”. Så bare stå påvidere💟 Du er en stor inspirasjon for mange! Og må bare si at gleder mæ til neste episoden av bloggerene. Elsker bloggen din👑😻

    154. Hei, jeg kjenner deg ikke, men leser bloggen din inn i mellom. Ser du ofte får dritt kommentarer og jeg har selv tenkt på andre som ser opp til deg, er det ingen som tenker på dem.syns det er virkelig dårlig gjort, både for dem og for deg. Kan ikke skjønne hva folk får ut av å skrive dritt.De kan umulig ha det godt med seg selv.Folk som kommenterer at du er feit, gjør det kun fordi de er sjalu og ser at du blir påvirket av det. Vist noen kan være så dum og kalle en slik pen og vakker jente som det feit, så er det seriøst noe galt med dem. Stå på ditt og spre gode ord. Du er tøff som er deg selv uansett hva andre mener.

    155. hadde jeg hatt ei dame som deg til kjæreste, hadde jeg vært i himmelen, du er dritdigg! Og langt fra feit.
      Du er sexy, men også personelighet er med på og skape et individ, for å legge til det 😉

    156. Rå tatovering (måtte sies), rå dame. Drit i negative tilbakemeldinger, du er den du er og ser helt sinnsykt bra ut. Dersom noen ikke er tilhenger av deg skjønner jeg ingenting, men det får være deres problem.

    157. Hahahaha! Du finner alltid unnskyldninger for å legge ut bilder med så mye hud som mulig. Vet at du betaler for den annonsen 😛

    158. Jeg må innrømme at jeg var veldig negativ til deg en stund med tanke på silikon, restilan og noen meninger jeg syntes var helt fjerne. Men nå i det siste har jeg skiftet mening! Du er ei flott jente med mange smarte tanker og meninger.Og en ting, du er slank, jeg skjønner ikke hva folk tenker når de skriver at du et plus-size. Har nettopp kommet i en fase hvor jeg har begynnt å akseptere hvordan jeg ser ut, og jeg tror nok dette innlegget har styrket denne fasen!

    159. jeg elsker deg så vedlig mye bare må har deg og kose sammen med deg nååååååååååååååååååååååååååå

    160. Regner med at bildet er retusjert? Vil si at du er sånn ca. FHM-chubby. Tror sjærsten din må spise ordene sine om damer på stranda innen et par år…

    161. Legger du ut bilder av deg selv på nett må du regne med at “fjortis-fansen” kommer med positive kommentarer og at trollene sier det motsatte.

    162. Jeg veier mindre enn henne og er høyere, så er aldeles ikke sjalu. Bare skjønner ikke poenget med at hun skal lyve til leserne sine.
      Ingen som har sagt hun er direkte feit, men 43 kg selv om hun er knapt 160? Nei, ikke med de “formene”. 🙂 Alle sier at hun er tynn, hvordan kan dere sammenligne tynnhet med “former”? Bare fordi hun er tynnere enn DEG, betyr det ikke at hun automatisk er tynn. Hva er de andre da ? Hun ser større ut enn alle jentene jeg kjenner, og de er lavere.

    163. Har egentlig aldri vært noen fan av deg, men etter å ha lest dette så må jeg si du fikk deg en ny leser! Det er helt riktig det du sier, alle MÅ ikke trene selv om samfunnet har blitt helt hysteriske på den fronten. Det er ikke for alle!
      Så lenge en er i fysisk aktivitet og prøver å spise nogenlunde sunt så holder det!
      You go girl!

    164. Fantastisk bilde, og et veldig godt innlegg!
      Og som en av de som starter morran med en røyk og en kaffe, hvor det nærmeste regelmessig trening man kommer er en tur i skogen og sex, så sier jeg: drit i hva alle andre mener.
      Er du er liten eller stor, kort eller lang, om du er glad i kroppen du ble født i eller har gjort endringer – dette spiller ingen rolle så lenge DU er fornøyd.
      Du er milevis unna plus size, og uansett kunne du fint lagt på deg en masse uten at det hadde gjort noe, du hadde fortsatt sett flott ut:)
      Foreslår en titt på tumblr, søk på ‘plus size models’. Det er skikkelig plus size, og de ser fantastiske ut! Kanskje på tide å utdanne trolla litt?
      (Jeg ville forøvrig vært en av de hengslete modellene som ville blitt anklaget for å være ‘sykelig’ tynn, uten at jeg egentlig er det.. ser bare sånn ut pga. proporsjonene mine..)
      Stå på Sophie, og ikke bry deg om sånne troll!

    165. Ser ut så du har lagt på dæ LITT, men kjære dæ! du ser heilt fantastisk ut, du kler det veldig!!! drømmekropp.

    166. Synes det er litt merkelig at du velger lage et slikt innlegg på bloggen din fordi “tenk hvis unge lesere reagerer på kommentarer jeg har fått og får dårlig selvtillit.” Du har mange uheldige innlegg på bloggen din som kan få unge til å få dårlig selvtillit. Gjør noe med det istedenfor å trekke ut et par kommentarer fra anonyme mennesker som sier at du ser feit ut på noe bilder.
      Det er også motstridende å si at du har vært veldig heldig som ser slik ut.

    167. Hvis du er plus-size, da lurer jeg på hva jeg er :p Du er ei flott jente! Kommenterer aldri her inne, men nå kjente jeg at jeg ble litt irritert. Du ser utrolig bra ut, og jeg skjønner godt at du er stolt og vil vise fram kroppen din. Ikke alt du har gjort jeg er enig i, men jeg beundrer deg. Jeg er eldre enn deg, men har langt ifra så mye bein i nesa som du har. Jeg er sikkert tre ganger større enn deg, og langt ifra fornøyd med meg selv, men blir så glad når jeg ser at andre liker kroppen sin. Du er super, og jeg liker deg veldig godt, på tross av at jeg aldri har møtt deg 🙂

    168. Den kommentaren SE har blåst opp til himmels var jo rettet til fotografen! At det var han som retusjerte huden hennes og fotograferte henne i en vinkel som får henne til å se plus size ut.
      FOLKENS: Ikke ta alt bloggerne skriver – som den hele og fulle sannhet. De vrir og vrenger på det meste for å få oppmerksomhet, og så kjøper de seg annonseplass på forsiden av Nettavisen for å få enda mer oppmerksomhet.
      Der er som sauer. Bare følger etter. TENK SELV i stedet.

    169. Det skal vel sies du har fått litt bredere hofter, men det får deg bare til utstråle enda mer. Men de som mener du er plus size, så kan eg nevne dette: Sjalusi,Misunnelse,skulle ønske de var deg,irritasjon for de ikke er deg. Og mange irritere seg nok med all den oppmerksomheten du får for din blogg. Kanskje de har prøvd det samme men feilet meg stor F. Men eg syns du skal heve hodet og vite at du er en veldig flott dame både utenpå og innvendig :). Stå på kjære deg du gjør en super jobb 🙂

    170. “Men, hvordan kan du gi blod når du bare veier 43 kg?:)”
      Tror du virkelig på noe som helst av det ho sier?
      Ho lyver konstant. Ta alt ho sier med en klype salt.

    171. Jeg elsker disse bildene av deg! Du er så absolutt ikke plus-size, likavel om det hadde vært helt greit det og.
      Du er slank, har former og rumpe, et nydelig ansikt og du ser rett og slett glad og sunn ut. Hva mer kan man ønske seg?
      Du er nydelig sophie!
      Jeg greier ikke å forstå hva som er i veien med enkelte. Faens mennesker.

    172. Jeg blir så forbanna provosert av dagens samfunn… Hvem i HELVETE mener at du er plus size???? Dummeste jeg har hørt.
      På tide at alle begynner å få det inn at ALLE SER FORSKJELLIGE UT. Vi skal ikke være like. Vi skal ikke se like ut. Det er ikke sånn det skal være!

    173. Vil si det her er så godt som så perfekt kropp. Skikkelige former på en jente ser helt klart best ut. Tynne jenter uten former er virkelig ikke like sexy. Timeglassfigur er nok det 95% av gutter vil foretrekke.

    174. Du ser helt sykt bra ut!!! Ikke noe å bry seg om i det hele tatt! Du virker som en veldig bra jente som tør å være deg selv uansett hva andre sier og mener. Kudos til deilige lille du 😀
      Chris

    175. jeg misunner deg virkelig både for det indre og det ytre, jeg skulle ønske jeg også hadde den kroppen som du har som er naturlig slank og ikke blir så tjukk, men jeg derimot føler at jeg er kjempe tykk, jeg HATER å trene men jeg må komme meg gjennom det likevel. Hele treningen ender ofte bare i gråting! Så jeg vil bare si at jeg misunner deg, VIRKELIG <3

    176. beklager, men jeg klarer ikke ta dette innlegget seriøst etter du ordrett skrev at du skriver sånne her innlegg for å “vinne tilbake leserne”. veldig fint at det er sånn du har det, men du har desverre ikke vunnet tilbake respekten min for deg helt enda. synd, for jeg likte deg veldig godt før!

    177. Du er slank som bare det!
      Kjempefin kropp, og som modell syns jeg du helt fint kunne blitt.
      Personlig forstår jeg meg ikke på modellbransjens skjønnhetsidealer, og jeg syns det er flott at du ikke tenker som noen gjør når de får slike snåle kommentarer.

    178. Jeg er ikke en stor fan av bloggen din, men siden det er under min verdighet å slenge dritt er jeg heller ikke innom her så veldig ofte. Men da dette innlegget dukket opp på newsfeeden min på face følte jeg for å gi det en sjanse. Og jeg angrer ikke! Dette var utrolig bra skrevet, og 100% sant! U go, girl!

    179. Du ser bra ut. Men med en usunn og treningsfri livsstil vil ikke det vare. Jenter sin forbrenning synker dramatisk bare etter de passerer 25. Da kommer de dumle sjokoladene til frokost til å ligge seg godt på Fettvevet og kroppen din vil utvikle seg til noe du ikke kommer til å like.. Jeg kjenner mange som sier at de kan spise hva de vill og de er fornøyd i sin kropp, men de er ikke det samme nå som de var før.
      Bare en vennlig advarsel.

    180. Puppan dine e ganske stor så e vel derfor du ser større ut enn du e. De puppan passe ikke til din kropp.

    181. Du ligna helt sykt på Ann Mariell fra Paradise hotel akkurat der på det bilde. Synes du også har fått finere og mere former, stolt av deg!! Stå på, du er perfekt:) føler med deg, liker ikke å trene jeg heller.. Selvom jeg er like tynn som deg, er bare helt gørr kjedelig. 😛

    182. Ja, du er plus size, men det viktigste er at du selv trives med kroppen din. Når du verken spiser sunt eller trener vil du automatisk legge på deg uke etter uke. FLott at du ikke har noe problem med dette, men jeg er nok ganske sikker på at du endrer mening om noen år.

    183. Du er helt vanlig. Ikke spesielt pen, men heller ikke stygg. Du er helt ok. Må nok sminke deg mye for å virke attraktivt. Det er greit.

    184. Du ser bra ut! Flotte former.
      Det er faktisk også noe som heter for tynn også, ikke alle som har fått med seg det.
      Stå på, be proud 🙂

    185. Misunner vekta di! Du e ei utrolig flott dame !!:) Dritt i ka andre sier om deg ! Folk e ikke så mye bedre sjøll…

    186. Kanskje du burde tenkt på at de samme jentene følte seg tråkket på når du forsvarte robin (samme om det ikke var skrevet av han, han støttet det jo på alle medier) sitt latterlige innlegg. Når det handler om deg er du plutselig moralsk igjen. Synes dette innlegget blir falskt og teit etter det du har sagt tidligere i år. Ja, du er flott som du er. Men det er liksom litt for sent å fronte den saken nå, uten å virke hyklersk.

    187. Den dagen jenter slutter å bry seg så innmari om hvordan de ser ut – den dagen kommer tusenvis av bedrifter til å gå konkurs.

    188. Hahahaha! Den kommentaren der det sto at hun har fine pupper. Ja det har hun, men de er også falske 😂

    189. Du er så jævlig PERFEKT! Skjønner ikke hvordan folk kan si at du er pluss-size, hva faen? De burde gått til specsavers

    190. bildene er så utrolig retusjerte, du er så utrolig sminka, alt ser så utrolig fake ut.
      Alt ved bildet er så utrolig MINUS. Ikke feit nei, bare så utrolig fake. Vi vil ikke ha en sånn fake verden. Hva med å stå opp hvor noen gode verdier

    191. Du er utrolig flink til å snakke for deg! Så deg på senkveld, du var utrolig flink!:) du var så søt hver gang du fikk applaus så ble du virkelig glad!
      Stå på Sophie

    192. I følge DIN TYPE så må jo du være en plus-size!!!
      Han mente jo at alle over 50kg burde holde seg borte fra stranden.. Så da er det tydeligvis mange som er enig med typen din da..
      Håper alle skjønner at dette innlegget er et forsøk på å redde seg inn etter det håpløse og respektløse utsagnet fra typen din..

    193. Dette va bra skrevet, godt gjennomtenkt. Det e tydelig du har ett voksent sinn og klar og se ting fra forskjellige sida. Du har også ett vakkert ytre som nok mange misunn dæ for. Når det gjeld de som kommer med stygge kommentara e en ting sikkert; de ei ikke folkeskikk !! Har man ikke no positivt eller iallefall konstruktivt å si, ja da bør en hold kjeft. Så enkelt e det. Lykke til videre ! Stå på, og drit i janteloven ! ;))

    194. Jeg forstår poenget du prøver å få fram med dette innlegget, men det kan virke med helt motsatt effekt hos noen som allerede er veldig kroppsusikre. Kroppspress er et veldig dagsaktuelt tema som det burde snakkes om, men ikke for mye. Det er fint at du tar opp denne kampen, men for svært usikre jenter kan bildet på toppen mistolkes veldig. Det kan oppstå tanker som “Hvis noen kaller deg Plus size hva er jeg da?” og selv om du forklarer hvorfor dette ikke må gå inn på en enkelt er noe av det første du sier det noen sitter igjen med. Overskriften blir feil, og er med på å skape den usikkerheten du selv vil ha bort. Men fortsett med det du gjør, og det er bra at du ikke tar inn over deg alt som blir sagt. Du må på en annen side huske på at det ikke er alt som trenger å blåses opp i.

    195. Haha ikke bry deg om alle taperne som kommenterer negativt! De skulle bare ønske de så like bra ut som deg:) Skulle veldig gjerne hatt en så stramm og fin kropp ved min side hver kveld når jeg gikk til sengs 😉

    196. Du er god nok som du er !! Det er det som er inni deg man må ta vare på. Selv er jeg ei ” gammel” kjerring med begynnende rynker å det hele….men det er greit. Hvorfor ikke bare se ut som sin riktige alder ? Hvorfor rette på alt mulig ? Hvorfor se perfekt ut ? vær deg selv, DU ER GOD NOK 🙂 Viktigste er at helsa er bra 🙂

    197. Jente, du burde være fornøyd.
      Når jeg ser bilder av deg som du selv legger ut så synes jeg det ser ut som du bare er en ren spiker.
      Men når jeg så disse bildene kom ut så syntes jeg du faktisk så bra ut, det ser ut som du har hofter, liten sprettrumpe og noen store pupper.
      Jeg synes du skal være fornøyd, for det er rett og slett ikke noe pent og være alt for tynn.
      Jeg for min del synes det er pent med store lår, stor rumpe, helt greie pupper og en slank mage.
      Men det er helt idiotisk og kalle deg feit, for det er du ikke. Hahah.

    198. Jeg vet ikke lengre om jeg skal grine eller le. Verden er blitt syk, jeg synes du er et bra forbilde fordi du gjør som du vil. Du lar ikke noen bestemme for deg! Supert.
      Jeg synes du er fin, å kvinnekroppen skal ha litt former, rumpe, mage å hofter. Kvinnekroppen er ikke veeeeeeldig pen med bare bein å skinn etter min mening hvertfall. Men om du er plus-size så lurer jeg på hva jeg er, xl? Jeg bruker bare S/M men verden er jo syk nok til å kunne si/ tro noe annet!! Stå på. Er en grunn for at du å akkurat du står som nr.1 på blogg.no

    199. Du er utrolig pen sophie, jeg synes du er en helt fantastisk person som tør og si dine egne meninger..
      Du er et utrolig bra forbilde og jeg elsker å se på bloggerne siden du er med så jeg gleder meg til sesong 2!
      Jeg har den samme gull kjolen som du har i introen til sesong 1! (gull kjolen)

    200. For en gang skyld så er jeg absolutt helt enig med deg! Du ser drit bra ut forresten, skulle ønske jeg hadde dine kurver!

    201. Altså…hvis det der får folk til å så mye som tenke på såkalt “uestetisk fedme” og da mener jeg selv den flaueste lille impuls, så vet jeg ikke om jeg vil bo på denne planeten mer xD
      Som fotograf og i hovedsak modellfotograf kan jeg si som så at modeller gjør seg best når de ser sunne og friske ut. Skulle man utelukkende tatt bilder av skjeletter, så kunne man likegodt bygd modellene selv av pinner ellernoe.
      Det bildet du har brukt som eksempel, og ikke minst bildene du har i banneret på toppen der er alle bilder jeg skulle ønske JEG hadde tatt xD
      Neste gang du opplever denslags synes jeg ikke bare du skal bestemme deg for å riste det av deg, men tilogmed bry deg såpass lite at du ikke trenger å ta den avgjørelsen engang, og selv om debatten er viktig rundt det med kroppshysteri, så synes jeg ikke tankegangen om at det jeg ser på bildene over som “plus size” engang verdiger et blogginnlegg. Så lite skulle alle egentlig brydd seg når de opplever å få den typen kommentarer.
      Troll har det med å sulte ihjel om man ikke fórer dem =)

    202. Utrolig bra skrevet, Sophie!
      Man er den man er, har de interessene man har og lever livet sitt slik man selv ønsker det, det er nettopp det som gjør en til den personen en er og det livet man ønsker seg. Synes det er for mye fokus på det folk tror er idealmennesker, altså trene seg ihel, spise sunt og ha full kontroll på hverdagoghelge rutiner. Dette er kanskje et liv for noen, rakker ikke ned på denne livsstilen for trener selv mye og er nøye med maten, men jøsses, det er da knallbra at andre mennesker her i verden er stikk motsatt? Alle og enhver er forskjellig, går ikke det ann å respekteres det liksom :/ ?
      Synes du er dødskul – du er deg selv og det er det som gjør deg til deg, fortsett å lev livet ditt slik du gjør du 🙂 La andre rakke ned fordi de selv sliter psykisk og mentalt 😉

    203. Når ble det å være pluss size en dårlig ting ?
      Det finnes så utrolig mange sinnssykt fine plus size modeller, ta en titt på Joby Bach!

    204. for det første så elsker jeg bloggen din. Du er en så inspirende og vakker person, og jeg ser veldig opp til deg. Dette innlegget betyr veldig my for meg. At du, en som er så suksessfulle og pen tørr å stå for det du mener og ikke være redd, er det Mest inspirende som finnes. Du må ALDRI. Høre på de slemme tingene folk sier. Aldri la noen knekke deg, for du er perfekt akkurat som du er. Så tusen takk Sophie Elise for at du er du!

    205. Kjæmpe flott skrevet !! Æ synes du ser akkurat passelig ut og at andre e så teit at dem kommentere kroppen tel dæ eller andre.. Ja det skjønne ikkje æ ka dem har nåkka m !! Stå på , æ synes du har mange goe verdia og har kommet en lang vei i livet !! Æ heie på dæ !! 😊

    206. Altså, greit å utrykke sin mening og greier.. men nå skal jeg utrykke min – bry deg eller ikke men dette er virkelig en sannhet du bør tenke deg over. Hvorfor lage et innlegg om det når du selv vet at du ikke er pluss-size? Det er egentlig ganske teit, for å si det rett ut.. Sikkert er hensikten med dette innlegget at de andre bare skal ”synes synd” på deg, for at du får negative kommentarer. Ikke forvent at om du poster et bilde av deg i bikini, så skal folk bare rose deg og gi deg komplimenter.. som er hensikten med å poste et bilde av deg selv på bloggen din og si at du er tynn og stolt av din egen kropp. Føler ikke du det som litt upassende å bare ”tigge” etter komplimenter? Selv jeg er tynnere enn deg, men det har ikke noe å si for meg rett og slett, hvor mye jeg veier. I tillegg til det så gjentar jeg ikke i hvert eneste innlegg at jeg er tynn og er stolt av det.. for man må ta hensyn til hvordan de andre kan reagere, for som regel er bloggere sånne type ”dukkelignende skapninger” som er kun stolte av kroppen sin og skriver hvor sjalu folk er og sist men ikke minst fokuserer seg på haters og dårlige kommentarer for å si det sånn. De er helt like, alle sammen. Jeg legger heller ikke ut bilder av kroppen min for å få hørt nok en gang hvor deilig man er. Men det kan selfølgelig provosere folk. Og om du har blogg, så bør du tåle kritikk.

    207. Det vil altid være folk som prøver og rakke ned på alt mulig.
      Som aldri blir fornøyd. Du er en flott dame og er utrolig vakker.
      Di som skriver noe negativt er rett og slett missunnelig på deg ikke bry deg om det.
      Vær deg selv folk får like deg for den du er viktigste er at du selv er for fornøyd og da spiller det ikke noe rolle hva andre mener og syns om deg.
      🙂 stå på

    208. Syns å huske at du en gang klagde på tjukke folk og sa noe sånt som “fat is not a size”? Bestem deg for hva du mener da. Skjønner jo at alt du legger ut kun er for å få treff på bloggen din. Det jeg ikke fatter, er at noen da gidder å ta meningene dine seriøst.

    209. Elsker dette innlegget! Og elsket at det fins en rosablogger som ikke syns trening er gøy, og ikke liker sunn mat! Respekt til deg altså :*

    210. Går da an og blir meir sjølopptatt og sytete? Buuhuuu, folk kalle meg stoooor? Har du virkelig så stort oppmersomhets behov ? Stakkars airheads so følge bloggen din, de begynne vel å sulte seg på knekkebrød og vann fordi du gjorde det ein gang. GET SOM BRAINS ! og slutt å syt for å få alle til å si : ååååh du ser så “bra” og “perfekt” ut, åååååh *skryteskryteskryte*
      BLIR KVALM

    211. er denne bloggen seriøst ment eller ? kan man virkelig skrive slik du gjør.det du trenger er å møte verden på ekte vis.få deg en jobb og møt virkelige mennesker.kom deg opp i normal tid ..selvfølgelig er du ikke trygg på egen kropp og utseende når du skriver på denne måten

    212. Amen! Pleier ikkje å lese slike “rosablogger”, men denne måtte eg lese og den er veldig bra skrevet!! Jeg er slik. Ikke tynn, ikke passe, men ganske stor. Er litt misfornøyd. Men beundre deg for din kropp! Og med meg selv så jobber jeg med å prøve å komme meg ned til ønsket vekt!

    213. vis du hadde vært plus size nesten alle i verden ver plus size du kan virker litt stor bare fordi du har store bryst

    214. Jeg må flire litt når jeg ser dette innlegget. For viss du er pluss size så vet ikke jeg om jeg tørr å se meg selv i bikini no mere. Håper du klarer og bygge mer selvtillit og få ett godt inntrykk av deg selv. For du er en flott jente og du har jobbet hardt for og kunne komme dit du er idag. Husk og vær den du er og ikke tenk på de negative kommentarene.. Du har forsatt mange år og bygge på. Du er ung. Glem aldeig at de er folk som snur seg på gaten fordi du er pen å de er sjalu det er derfor det ofte blir negative kommentarer. Hadde jeg bare sett halvparten så bra ut så hadde jeg bært fornøyd.
      Håper du har til deg dette på en positiv måte å bygger på det. Ikke gidd å les de negative kommentarene, bare skumles å se hva du burde ta til deg og ikke. Jeg kjenner deg ikke, har ikke lest bloggen din. Men jeg har setdt deg endel ganger på tv å jeg synst først du såg veldig falsk ut, men du fikk meg til å endre mening ganske fort. Hadde jeg hatt nåkk penger hadde jeg nåkk gjort det samme som deg 😉 tror ikke vi jenter/kvinner blir fornøyd noen gang med hvordan vi ser ut. Men så lenge det kommer beauty innenfra så fikser de seg! Masse lykke til Sopie Elise! 🙂
      Klem Britt! 🙂

    215. Jeg må flire litt når jeg ser dette innlegget. For viss du er pluss size så vet ikke jeg om jeg tørr å se meg selv i bikini no mere. Håper du klarer og bygge mer selvtillit og få ett godt inntrykk av deg selv. For du er en flott jente og du har jobbet hardt for og komme dit du er idag. Husk og vær den du er og ikke tenk på de negative kommentarene.. Du har forsatt mange år og bygge på. Du er ung. Glem aldri at de er folk som snur seg på gaten fordi du er pen å de er sjalu, det er derfor det ofte blir negative kommentarer. Hadde jeg bare sett halvparten så bra ut så hadde jeg vært fornøyd.
      Håper du har til deg dette på en positiv måte å bygger på det. Ikke gidd å les de negative kommentarene, bare skummles å se hva du burde ta til deg og ikke. Jeg kjenner deg ikke, har ikke lest bloggen din. Men jeg har sett deg endel ganger på tv å jeg synst først du såg veldig falsk ut, men du fikk meg til å endre mening ganske fort. Hadde jeg hatt nåkk penger hadde jeg nåkk gjort det samme som deg 😉 tror ikke vi jenter/kvinner blir fornøyd noen gang med hvordan vi ser ut. Men så lenge det kommer beauty innenfra så fikser det seg! Masse lykke til Sopie Elise! 🙂
      Klem Britt! 🙂

    216. People be cazy da. Du har en utrolig fin kropp! Absolutt ikke feit, lubben eller plus-size. De som mener det er bare folk som skal være ekle og rakke ned på andre, fordi de er sjalu over at andre mennesker tør og vise seg selv for dem de er, eller har blitt hjernevaska av media hvordan en damekropp “skal se ut”. Selvfølgelig har du fått litt ekstra fett på kroppen, men det er jo fordi du begynner og få formene til en voksen dame. Du er nydelig uansett hva andre mener – det viktigste er hva DU føler om deg selv, ikke hva andre mener.
      Haters makes you famous – stå på, aldri gi opp! 🙂

    217. OMG så klart er du ikke feit! De som mener det bør på seg briller eller slutte å være så sjalue!! Du har en flott kropp og ikke bry deg om de som slenger ut slike kommentarer. Sjalusi er ikke bra.

    218. Er plus-size å være feit? Plus size regnes vel som alt over str 38-40..
      Om du er plus-size betyr ikke det at man ikke spiser sunt og trener, det betyr rett og slett at du har mer former.
      Og ærlig talt; Plus size er sexy!
      Kan ikke akkurat si at du er plus-size, men du HAR kurver, vær stolt av dem, det er det ikke alle som har..

    219. Heisann Sophie!
      Er ikke sikkert du ser denne kommentaren innimellom de flere hundre som allerede er her, og som popper inn i løept av dagen. Når det er sagt, vil jeg bare si tusen takk! Jeg synes det er så utrolig kult at du bare kjører ditt eget løp, at du tar et oppgjør med dem som slenger dritt, at du bryter med “treningsbølgen”, at du er åpen om at du spiser drit når du vil og at du er så dønn ærlig! Jeg blir så glad av å lese dette her. Du har en fantastisk fin og slank kropp som du absolutt bør være stolt over! Selv er jeg veldig glad i å trene – spesielt dans, men jeg støtter deg fult ut på den å unne seg noe godt når man vil ha det. Stå på – du er rå!

    220. Hei Sophie Elise
      Jeg er ikke en person som vanligvis er innom bloggen din og leser.
      Dette innlegget traff meg veldig, og jeg må si du er et utrolig bra forbilde for mange unge jenter.
      Stå på videre!

    221. Syns du virker kjempekul og hyggelig. Hvis du er “+ size” lurer jeg på hvordan “small” ser ut :p… Sånn helt seriøst! Du er ei slank og flott jente. Men syns du bruker litt for mye sminke- du er jo naturlig pen, med et carmen electra ansik, så du har ikke behov for det 😉 Uansett- lykke til vidre- stå på! 🙂 Ble veldig overasket da jeg så deg på thomas og harald her om dagen. Du ordla deg kjempebra, var veltalende og jeg fikk en positiv opplevelse. Det hadde jeg ikke forventet av ei “rosa-blogger-på 19”. Syns du var kjempeflink. 🙂 klem

    222. Jeg leser vanligvis ikke bloggen din, men kom over en link til dette innlegget, og fy søren; takk! Jeg har tenkt så ofte på akkurat dette selv og jeg syns det er så flott at du tar det opp. Ha en kongehelg!
      Kroppen din ser forresten ordentlig flott ut 🙂

    223. Husk at ett kamera legger på opp til 10kilo, ettersom hvilket bruk av objektiv fotografen har brukt, men dette er kilo av den gode typen 🙂 “all-over” fylde kan man kalle det, så nei, du ser absolutt ikke “plus-size” ut:) ha en fin dag videre

    224. Har aldri lest ellr vært inne på bloggen din før idag når dette innlegget dukket opp på Facebooken min. Bra skrevet å at du tar det opp! Må bare få si at besøket du hadde hos thomas&harald var bra, du svarte så godt å viste et bra forbildet for unge jenter! 🙂

    225. Jeg skal ærlig innrømme at din blogg er den jeg pleier og være innom og sjekke mest. Men er igrunn ikke noe verre enn at vi er på to helt forskjellige plasser i Livet. Kroppen din er fin som den er, vær stolt av den og fortsett med og heve deg over det:)

    226. Skal ærlig innrømme at jeg aldri har vært noen stor fan av deg, og har kun lest bloggen din når noe skandaløst har skjedd. TIl forsvar for meg selv, så leser jeg ingen blogger fast.
      Likevel, leste jeg bloggen din den dagen du la ut bikinibildene og vet du hva det første jeg sa til vennene mine var? “Sophie Elise er et godt forbilde. Hun legger ut bilder i en sunn kropp som har former!” Jeg viste så bildene til de som var interesserte.
      Når jeg så overskriften din nå ble jeg skikkelig lei meg.. Tenk at noen kan si noe slikt om ei jente som ser så sunn og bra ut? Du er tynn, men en “sunn” tynn – selv om du skriver selv at du ikke er særlig sunn.
      Selv trener jeg nesten hver dag og passer på hva jeg spiser. Kroppen min er trent, og jeg får ofte komplimenter for den. Likevel greier jeg ikke se at den er fin, og hvis noen hadde sagt at jeg ikke så bra ut ville jeg blitt lei meg.
      Stå på videre – jeg håper du legger ut flere bikinibilder – du, og flere som deg, burde jobbe for å forandre dagens kroppsspress hvor det kun aksepteres bilder av anorektikere og bikinifitness-jenter. Du ser dritbra ut btw!

    227. jeg rett og slett ELSKER deg! alt du skriver på bloggen er bare helt etter mitt hode, sånn ca hvert innlegg du skriver tenker jeg bare “JA, herregud så bra!”. Du er virkelig et stort forbilde for mange, og det er ikke rart for du er helt fantastisk! har følgt bloggen din i mange, mange år og det har så å si aldri skjedd at jeg har vært uenig eller har syntes noe negativt om deg! du er best <3

    228. men er jo som du selv skriver.
      Du sier du er liten og lav, om du er lav og har helt normal kropp, ser man likevel feitere ut i forhold til en som er høy.

    229. Du er fin og slank du. Jeg har ikke perfekt kropp, så du er et forbilde for meg 😉 plus size kan vi kalle brysta dine i stedet 🙂 ingenting annet enn deg er plus size enn dem.

    230. De som kommenterer dette er som regel de som er utrolig misunnelig på deg! Du har en fantastisk kropp, som du burde være utrolig stolt av! 🙂

    231. Du har plus size pupper og lepper, men det har du jo selv valgt. Resten av deg vil jeg si er normal size…

    232. Blir kvalm av folk som mener dritt kommentarer skyldes misunnelsen. Personlig spyr jeg snart av å se trynet hennes hver dag på nettavisen . Om hun er plus size tror ikke,men ja ser jo feit ut på det bildet. Sikkert bare uheldig. Men f..f..så mange kviser som gjemmer seg der…. Tenk å våkne med en sånn ved siden av…..

    233. Eg skjønar at diskusjonen her går på om du er slank, normal eller plus size. Så lat meg først få seia at dei som seier du er plus size har eit forvrengt syn … MEN, for å vera heilt ærleg så var det ikkje kroppen som først fanga blikket mitt, men blikket og trutmunnen. MÅ ein sjå slik ut på bilete??? Eg ser at det er ganske vanleg å lage ein slik “look” på bilete, gjerne om ein skal sjå litt sexy ut … men sjølv så synes eg det ser heilt fjernt ut. Prøv heller å sjå litt normal ut, då kjem kroppen meir til sin rett også 🙂

    234. Har aldri vært fast leser av bloggen din, men det kommer til å endre seg nå! Bra innlegg! Belyser et viktig og dagsaktuellt tema med både humor og alvor. Stå på, jeg heier på deg 🙂

    235. nei veit du hva! Nå får du gi deg! Du er verken pluss-size eller fhm-chubby! Du er lita og nett med store pupper.. Alle kan ha vinkler man ikke ser like bra ut foran kamera;)
      Keep going, you look great!

    236. Sko gjort myyyyye for å hatt den kroppen.
      Stoffskifte har ødlagt kroppen min. Vet she kors eg ska få slanke kroppen min tilbAke.

    237. det er mye finere med former enn å være tynn som strå, du har kjempefin kropp, du har grunn til å være stolt over den!

    238. At folk kan kommentere slik, er meningsløst. Du er perfekt på alle mulige måter og fortjener det beste. Jeg hadde gjort alt for å ha fått din kropp! Du er BEST

    239. Nå må du faen med gi deg herre du vet godt at du ikke er det og du vet at folk får dårlig selvtilitt av det.

    240. Klokt og treffende skrevet, viktig tema å ta opp. Lurer ikke et sekund på hvorfor folk ser opp til deg

    241. Spot on, Sophie. Dette er et svært aktuelt tema i dagens “kropsfikserte samfunn”, så her snakker du for mange jenter (inkludert meg selv). All ære til deg, kjempebra 🙂

    242. Helt idioti at folk kommenterer sånt til deg, haha! Er jo ikke verdt det egentlig å tenke om en gang engang, men jeg skjønner poenget ditt om hva med alle andre jenter som enten er like tynn eller større enn deg som ser det. De må jammen meg ikke føle seg bra. Jeg er litt større enn deg, men fortsatt slank liksom. Bryr meg ikke særlig med størrelsen men hater at huden er slapp men er ikke alltid jeg gidder å gjøre noe med det liksom. 😛

    243. Jeg er en av dem som tror at livet ville vært mye enklere om jeg bare kunne slutte å spise, for å gå ned i vekt. Men jeg kan ikke det. Jeg har migrene, så hvis jeg slutter å spise, havner jeg på sykehuset… igjen. Takk for oppmuntrende ord! Det er folk som deg som får meg til ikke å slutte å spise, bare fordi jeg er 16 år og har tippet over 45 kg på vekten. Takk!💜

    244. Hei, du ser kanskje feit ut på bilde.. men aller mest så ser du bare dum ut. Jeg mener så store pippen passer ikke til din lille kropp.. jeg snakker ikke fordi jeg er usikker på meg sjøl ell no jeg bare sier det jeg mener. Jeg er liten sjøl og så store hadde jeg aldri skaffa meg.. og hvis man er fornøyd med kroppen sin så ikke stapp plastikk i den da..

    245. Du må vel være fornøyd med den nydelig kroppen du har jeg er ikke fornøyd med min du er kjempe pen på alle måter . Digger bloggen din foresten 💗

    246. Du er den første bloggeren jeg har sett i hvertfall som ikke er for tynn, syns kroppen din ser kjempe bra ut 🙂 hvis det er negativitet ute å går så er det nok misunnelse frøken <3

    247. Ler meg i hjel….misunnelige på det “skeive” menneske. Tragiske dere som ønsker å se ut som hun. Skeiv jo fra topp til tå. Få litt selvrespekt.

    248. Du er nydelig å har en super fin bikini og superfin kropp du er aldeles ikke + noe som helst. Du er vakker rett og slett. Jeg er mye større en deg. De kan heller si slikt til meg. Jeg er vel ikke direkte feit jeg heller mere chybby/kraftig. Så det så. Bare stå på du søta ♡♥♡

    249. Du er veldig pen, det skal du ha. du er bedre enn desse syltynne modellene. Jeg synes ikke det er noe fint når man ser ut så bein med hud på. du er perfekt nett så du e nå, ikke gå ned i vekt jaffal 🙂

    250. You go girl! Fortsett sån du hold på, e de svake som
      Rakker ned på andre for å føle seg bedre. Fortsett å vis at du er en sterk og uavhengig dame. Hilsen Harstad/Moss – jente

    251. Jeg har det motsatte problemet, jeg er vist for tynn.
      Selv om andre ikke mener det vondt, tar jeg det veldig til meg.
      Helsesøster har til å med prøvd å gi meg råd om at jeg må spise mer og en jente i klassen min tulla med at jeg hadde anoreksia.
      Ble veldig usikker på meg selv etter det, men etter å ha hørt på dette, føler jeg meg fornøyd med den jeg er.
      Sofie Elise, du er helt fantastisk. Stå på!

    252. Du ser helt fantastisk ut. Kan ikke bli mer perfekt etter mitt syn. En velskapt kvinne kropp er det flotteste jeg ser.

    253. Jeg synst at folk som poster negative frekke ekkle kommentarer og ikke tørr å skrive navne sitt e nånn pingla. Dokker burde no klar å stå opp for dokkers egne meninga. Hjemme dokker bak en dataskjerm gjør dokker. Dårlig.. greit å ha meninga, men de e meninga at man skal kunne stå for dem også.
      Mvh Britt Dyb

    254. Husk at det vi andre legg på oss utenpå kroppen, legg du på dej inni kroppen. Og de e like farlig 🙂 passe på ka man spis skal man jer uansett. Nokken e berre heldig at de ikkje vises utenpå.

    255. Du ser overhode ikke feit ut. Du er faktisk ikke aleine av å få sånne kommentarer av andre mennesker jeg fikk spørsmål en dag jeg gikk rundt på byen da en dame kom bort til meg og gratulerte meg med deg kommende barnet og lurte på hvor langt jeg var på veg. Og da måtte jeg jo bare være ærlig å si det som det var at jeg ikke var gravid. Og denne hendelsen skjedde etter jeg hadde gått ned 28 kg på 2mnd. Så for å si det sånn jeg følte meg ikke særlig tynn etter det og har nå til sammen siden den hendelsen pga en dame som ikke viste hva manerer er så har jeg gått ned 44kg og dette er med de 28kg

    256. Jenter er så fæle mot hverandre!! Slutt med det bitches!!!
      Di er bare sjalu på deg for du får den oppmerksomheten du vil ha av andre noe di ikke gjør selv så rakker di ned på deg for og føle seg bedre! Dritt i hva folk tenker, jantelov møkkfolk!!
      Slutt og sammenligne dere med andre så har dere bra med dere selv!!
      Ha selvrespekt og respekt for andre eller la vær og kommenter eller se ned på andre som har det bra med livet sitt!!
      Jeg pleier ikke lese bloggen til sophie men ser overalt at folk prøver å gjøre henge ut på nett, dette er ikke greit!!! Jeg ser heller ned på folk som rakker ned på andre mennesker uten grunn… Mange som burdet skaffe hjelp azz så blir verden et fredelig sted å leve i!
      Norge skal liksom være frihetens land der du kan gjøre som du vil!? Hah.. Folk dømmer andre for alt og det er verre enn alt det annet som finnes spør du meg!
      Go sophie 🙂

    257. Plus-size er str 44 og oppover, du er jo xs og xxs,(32-34) dessuten er du undervektig. Det du sier er jo en direkte fornærmelse for de som kanskje er plus-size og som ikke ser ut som deg, tynne, bortkjemte lille jente

    258. Har man behov å skrive om ett sånn tema på måten det er gjort her når man selv sier det ikke er ett problem har man ett stort behov for å få sympati og bli sett!

    259. Her i Stavanger på ett parkeringshus for noen år siden var det noen som hadde tagget “I Norge higer vi etter det uoppnåelige skjønnhetsideal”. Og det er f**n meg ikke langt fra sannheten.

    260. hahahaha, folk som skriver du er feit :p jeg veier 60kg og jeg ser ikke feit ut engang, er tynn som ei flis :p
      Uansett du er ikke tykk, du har en flott kropp 🙂
      Folk trur ikke på mæ når de får høre ka æ veie :p
      Så gjør akuratt hva du vil, å du har heilt rett te å gjøre,spise det DU vil med din egen kropp 😉

    261. Tror det er første gang jeg kommenterer noe på bloggen din, men nå kunne jeg bare ikke la være, for WOW, dødsbra skrevet! Jeg blir glad inni meg, virkelig. Jeg må ærlig innrømme at jeg har litt blandede følelser om deg og ditt, men det her står det så sykt respekt av 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg