i mitt hjerte

For en fin høstdag dette har vært! Og ekstra godt er det jo å våkne opp til fine kommentarer fra dere, det setter jeg stor pris på ♥ Jeg og Marte møttes tidlig i byen fordi jeg skulle kjøpe godteri (haha slik reagerer altså jeg på kommentarer om at jeg er feit..) og så tok vi oss faktsik en trikketur på en time! Jepp, vi satt oss altså på en tilfeldig trikk og dro rundt hele oslo for å gjøre oss litt kjent, noe som var utrolig koseig, jeg elsker trikk! Vi hadde hvert vårt headset og tenkte bare på våre egne greier. Trikk i mitt hjerte!

Jeg og Marte ser hverandre alt for sjeldent, men jeg har mye å gjøre og hun studerer på fulltid, derfor prøver vi å planlegge minst en date i uken – da har vapiano blitt vår faste greie, og selv om jeg lover meg selv hver gang å prøve noe nytt så ender jeg alltid opp med pasta pomodoro likevel. Den er så god! Om dere besitller og er like glad i fet mat som meg, ta pasta tagliatelle og ekstra mozerella med i bestillingen. Mums! 

(annonselenker) Kjole notion 1.3 / sko fra NLY shoes


Nå sitter jeg sammen med kjæresten min og en kompis av han og spiser enda mer godteri, når Robin drar på jobb skal jeg kose meg i eget selskap med noen episoder gossipgirl og kommentarene deres. Jeg er igang med å svare i kommentarfeltet igjen, den siste tiden har jeg faktisk ikke rukket det, men NÅ skal det bli andre sjokoladeboller! 

Klem! ♥

102 kommentarer
    1. Fine bilder! 😀 Ja det er vansklig å få tid til venniner når en har en travel hverdag, godt du får satt av litt tid til dere også 🙂 du får kose deg masse videre i kveld med godteri, store planer om å gjøre akkurat det samme 😀

    2. DU har mye finnere øyner naturlig. ser så merkelig ut med sånne linser. blir så falskt.mye penere naturlig, ansiktet ditt ser ut som et uferdig puslespill.. mye penere uten! bare et tips 🙂
      Liker bloggen din veldig godt, masse gode innspill og dvs. ellers 🙂 Du er ei fin jente ! 🙂

    3. Du er så utrolig pen Sophie! Etter gårsdagens epiode av senkveld er jeg sikker på at du endret manges syn på deg, positivt. Stå på!

    4. Jeg så deg på senkveld og så hvor sinnsykt nervøs du var men du var bare såå flink! Du snakket så utrolig bra for deg selv og jeg kjenner at jeg ble såå stolt av å lese bloggen din. herregud nå høres jeg sikkert ut som mora di… jaja. den blå bikinin din er så sykt fin! skal se om ikke NG også gir meg en;) Ha en fortsatt fin kveld!

    5. Helt nydelig ♥
      Måbare spørre, kordan va det å være me pp send kveld ?:D
      ny e det bare i kveød me ylvis i gjen 😀 hihi

    6. Guuud for et nydelig bilde av deg og Marte! Ble heeelt forelska 🙂 Håper du får en fin kveld fine deg ;*

    7. Oki nedsig 🙁 gjorde det ifjord da eg boddde hos mamma men har ikke det i den nye leiligheten -.- hehe 😛

    8. Ja hehe bor litt langt vekke fra henne 🙁 men får håpe eg kommer meg hjem i tide! Gleder meg! Du er så søt sophie <3

    9. Du er nydelig, om flere hadde vært som deg! Jeg så deg på senkveld igår, å du virker så nervøs! Hadde lyst til å komme å holde deg å hånden…<3 har du tatt noe i ansiktet nå, du så så anderledes ut?<3 ikke at du ikke var like pen dom vanlig da!

    10. Hvordan er det for deg å høre setninger som “du er perfekt”, “du er så pen”, “du har så fin kropp” osv?
      Tar du det like godt til deg når du har “fikset” så mye på utseende ditt? Tenke på dette da du gjestet Senkveld i går. Håret ditt er av extention, du har fargelinser, sprøytet leppene dine, du har falske vipper, silikon og operert nesen. Hvordan er det å få komplimenter for noe som egentlig ikke er deg?

    11. Hei! Han Adrian, som du var sammen med/venn med før? Er han en player (haha)? Du vet kanskje ikke selv engang. Men han påstår selv at han ikke er det, men jeg klarer liksom ikke helt å stole på han. Føler meg rar som spør deg, men jeg vil finne ut av det, heh.

    12. jeg er sikker på at sophie elise hadde fått like mye komplimenter uten å fikse på det hun har fikset på seg selv! Uansett, så betyr jo det at hun har oppnådd det hun ville med operasjonene sine! Du er virkelig en inspirasjon Sophie! <3 kom til Stavanger snart 😀

    13. Det første bildet er nok det fineste bildet jeg noensinne har sett av deg. Så naturlig og flott, du stråler!!

    14. Må bare si det, jeg synes du har blitt så pen nå Sophie! Leppene dine ser mye bedre ut sånn som de er nå, og hele du stråler! Så gøy å se at det går så bra med deg, du begynner jo virkelig å bli en skikkelig buissnesswoman, og ikke minst kjendis, hehe! 😀 Rock on!

    15. Du er så flott søte deg!! 🙂
      Lurte på om du kunne gjøre en sminkevideo, hvor du viser hvordan du sminker øyenbrynene og contouringen med foundationen? 🙂
      stå på!

    16. Du er fantastisk nydelig! Man blir liksom så glad i deg ved hjelp av alle sidene av deg selv du viser. Stå på jente! Jeg digger deg i tykt og tynt 😀

    17. Du blir bare penere og penere for hver dag. Du har hjulpet meg så mye i hverdagen men vanskelige ting og er et stort forbilde for meg selv om jeg bare er 14 år. Du er en stor inspirasjon for meg og jeg håper jeg får fortalt deg en gang hvor mye du betyr for meg hvis jeg noen gang møter deg. Hadde nok ikke turt å gå bort til deg for jeg ser så opp til deg. Du varmer hjertet mitt og skriver på en så dyp og varm måte. Jeg må bare si takk. Takk for at du er du og for at du har hjulpet meg! Ingen kan noensinne ta fra deg at du er nydelig og verdt mer enn noen kan måle. Ber til Gud om at jeg får møte deg en gang og gitt deg en klem.

    18. Nydelige deg👼 Kos deg videre😄 Du er et stort forbilde for mange, inkludert meg💖
      Klem fra meg

    19. Lisa: Så utrolig hyggelig av deg Lisa! Det blir jeg så glad for å høre. tusen takk skal DU ha <3 Håper også du får møtt meg en dag, og da skal du bare gi en klem ja!

    20. Jeg også synes trikken er best men virker som du bare tar det. du vet du kan ta begge 31 bussene til byen fra rosenhoff også og ikke bare 17 trikken? :))

    21. Du s så fin sophie!! Såg dæ på senkveld i går, du svarte så bra på alle spørsmålene. Digger deg bare mer å mer. Glede mæ t å sjå dæ på bloggerne i mårra💖😘👌

    22. Så deg på Yummy Heaven! Hadde så lyst til å ta bilde, men lot deg få kjøpe godteri alene. Jeg var jenta med den stooore russegensern og den blå og hvite lua. Du er såå pen og virker såå hyggelig!

    23. Så nettopp på senkveld, og du fikk mæ verkelig til å smil! Du lyste ut komfortabel og glad, og det har æ lenge ønska å se i fra dæ! Æ heie på dæ heile veien, du e bare heilt nydelig og rå! Man finn så vidt jente med sterke verdia som vis det og absolutt står for det, føle kanskje det e rart å si sia æ ikke kjenne dæ , men du gjør mæ stolt, haha :p Foresten brynan og smile ditt ser ekstremt bra ut. Stå på Sophie 🙂

    24. Så vidt jeg kan se er det INGEN som har sagt at du var feit. Men jeg så en kommentar om fotografen og resultatet: At han er såpass dårlig at han klarer å få deg til å se plus size ut. DU er ikke feit, det er fotografem som faktisk greier å få en slank jente som deg til å se sånn ut.
      Stått opp med feil fot i dag?
      Når du feiltolker kommentarene slik lurer jeg jo på om de “drapstruslene” er av samme kategori …

    25. Synes du gjorde en flott figur på Senkveld, og du er virkelig et forbilde mener jeg! Du står for hvem du er, til tross for all kritikken og det er beundringsverdig! Du så forresten sykt bra ut på Senkveld også, elsket sminken og antrekket du hadde på deg (du burde sminke deg sånn enda oftere)! Gleder meg MASSE til Senkveld neste fredag! Stå på Sophie Elise!

    26. Hei Sophie Elise! Jeg har lest bloggen din en stund nå, og har likt deg fra starten. Digger deg for at du er deg selv 100 % å synes det er teit at folk lar seg provosere. Den stilen du har har du fordi DU liker den. Synes synd på de som føler de må kommentere sin mening om stilen og utseendet ditt hele tiden, hvorfor skal det bry DEG? Det er jo ikke dem du er deg selv for. OG ingen kommenterer negativt til de som f.eks har en “surferchic stil”, for det er liksom lov å ha. Men din stil, nei det er ikke lov. Er man blond, har silikon å liker å sminke seg å kle seg på en viss måte må man jo være hore liksom? Teit. MEN du lar deg ikke knekke, å det digger jeg. Stilen din er ikke min greie, men det har da ingenting å si for om jeg skal like deg eller ikke. Du ser bra ut sånn som du er for det er jo akkurat DEG. Og da jeg så deg på senkveld i går fikk jeg bekreftet alt jeg alltid har ment om deg! Du svarte så godt for deg at jeg nesten ble litt “stolt”, haha! Har venninener som har dømt deg pga hvordan du ser ut på utsiden, og sagt at hun der er jo helt blond. De klarte ikke å se forbi utseendet. Men jeg synes du beviser gang på gang at du ikke er blond å dum, å at du er mer enn ditt ytre, og på senkveld tror jeg nok du overrasket mange og kanskje (forhåpentligvis) flere trangsynte mennesker klarte å endre sitt overfladiske syn på deg. Kjære Sophie, forsett å være den du er og forsett å ytre meninger å aldri tvil på deg selv 🙂 Du er super! Stor klem fra fast leser!

    27. Helt ærlig så har jeg alltid syns du har vært en pen jente, med bra stil osv. Men etter jeg så deg på senkveld i går og god kveld Norge nå, så har jeg fått det dårligste inntrykket av deg noen gang. For det første så kommer du inn på senkveld hilser kun på Thomas og Harald og totalt overser de andre gjestene. Veldig umodent og uhøflig. Du sa mye riktig når du var der men måten du setter deg med ryggen til de andre og kun fokuserer på deg selv var bare patetisk. Så kommer typen din med at man bør ikke vise seg på stranden hvis man veier mer enn 50kg. Hva hvis man er 170, skal man fortsatt veie under 50 kg da eller. Ikke meningen at det skal bli brukt mot deg men det er det latterligste jeg noen gang har hørt.

    28. Anette:
      Herregud, Sophie Elise er ei sjenert jente å jeg kunne se at hun syntes hele greia var helt skummel. Sett deg inn i hennes situasjon istedenfor å dømme? Hun kom sikkert ikke på å hilse der og da og pulsen hennes var sikkert skyhøy. Hun var på senkveld! Et stort program å være gjest på! Syntes hun var super søt i går jeg. OG ikke døm henne for noe typen skrev i et innlegg?? Er jo ikke hun som har skrevet det. Hvis det ikke er meningen å bruke det mot henne, ikke skriv det i en kommentar til henne da. Er så håpløst…

    29. Hvem sminket deg til premiere festen? hvis det ikke var deg selv da 🙂 kan man ta kontakt med den makeup artisten for å få gjort f.eks. min sminke?
      ELSKERELSKERELSKER deg og det du gjør, og så bra at du svarer folk i kommentarfeltet nå♥

    30. Har ikke fått se på deg på senkveld. Men på bildene er du virkelig utrolig nydelig, og du ser veldig “snill” ut, altså veldig positivt ment. Ble utrolig sulten av dette innlegget, ikke bra ;(

    31. Du ser så mye friskere og gladere ut for tiden, det gjør meg glad å se! 🙂
      Håper du har det bra! Elsker det øverste bildet av deg forresten, det var bare så casual og herlig

    32. jeg synes du er en helt utrolig person og hvordandu takler det da så deg på senkveld med thomas og harald og du prata om livet jeg vil bli like stærk og ærlig som deg du er en utrolig person og et sterk person og et utrolig forbilde for meg ser opp til deg mvh: anonym 2014

    33. Sitter og ser på deg på Senkveld nå. Du svarte godt og bestemt, en veldig fin egenskap du har. Du så litt nervøs ut, men hvem fader hadde ikke vært det når man skal på selveste Senkveld. Vet ikke helt hva jeg skal skrive her, ville bare skrive noe fint, for det fortjener du. Ingen er perfekte, jeg er hvertfall langt i fra perfekt. Det er lov å være usikker og deprimert, det er lov å ta silikon i puppene og det er lov å ha pupper som nesten ikke synes.
      Husker enda hvor glad jeg ble da du bestemte deg for å bli vegetarianer, selv har jeg vært vegetarianer i 6 år. Stå på Sophie, husk at livet er til for å leves.
      Klem

    34. Hei! Så akkurat reprisen av Senkveld, og jeg må bare si, du virker virkelig som ei fantastisk jente! Du svarer så godt for deg, og beviser gang på gang at du står for deg selv. Du utstråler en helt fantastisk selvtillit som mange bare kan drømme om!:)
      Stå på, jeg digger deg 🙂

    35. Dere anonyme jævler som slenger dritt om Sophie. Hva har hu gjort feil? Hu er seg selv 100% og ja hun har hatt 2 operasjoner og extensions og falske øyevipper, SO WHAT!? Mange jenter har det, og det skal ikke være noe annerledes at hu har det. Nesten alle jenter er usikker på seg selv og vil endre no. Sophie er hvertfall åpen om det hu har gjort å oppfordrer ingen å gjøre det. Som hu sa på senkveld på fredag du må jobbe med innsiden først, og det er noe hun har gjort! Hun er en så jævla sterk person, som får så mye unødvendig dritt. Skriv navnet ditt hvis du har behov for å slenge dritt. Ikke vær så jævlig feig!
      Sophie du har vært forbilde mitt i ca 2 år, og jeg ser så jævlig opp til deg. Du er faen meg perfekt! Jeg liker så godt at du er deg selv 100% og du sier bare det du mener. Det skal være lov å si sin mening i samfunnet i dag.
      Btw du er faen meg ikke feit! ❤️❤️❤️

    36. Jeg bruker nesten aldri å kommentere, men må bare si at når jeg så deg på Senkveld på fredag, gjorde du det strålende!! Jeg vart faktisk overrasket over hvor gode svar du hadde. Det viser virkelig at du er en fornuftig jente, med et godt hjerte!
      Håper du får en strålende dag! :))

    37. Hei Sophie! Førts må jeg bare si at jeg liker å lese bloggen din, du virker ut som en smartere jente enn hva mange mener om deg. Jeg har nå lenge fulgt deg og mener kanskje det er noe du burde tenkte litt over(spesielt når du snakker på TV). Jeg syntes det er KJEMPE synd at hver gang du blir stilt et spørsmål kommer du ALLTID inn på deg selv og problemene dine. Det er jo bare negative ting å si og føler du bare syter(er det for å få empati?) Siden vi er like gamle håpte jeg det fantes en mere clasy sophie. Syntes du skal kaste extenionet for godt og begynne å fokuserer på de POSITIVE tingene.. Er ikke rart folk oppfatter deg som mye negativt når du selv gjør det og ikke står frem som en “sikker og sterk” jente. Du må jo ha troen på deg selv og ikke vise fansene dine at plastisk operasjon er helt ålreit. Ikke tro pupper har gjort deg penere, eller botox for den del(jeg syntes du har mistet sjarmen din desverre), skal LOVE deg at meg og restene av vennene mine likte utseendet ditt mye bedre før. Håper du leser denne og kan være en liten oppvekker! Fordi jeg mener du ikke passer som den “knulledukken” som du står frem som, men heller en ung dame som kan fokusere på positive ting og kanskje andre ting som samfunssproblemer eller annet sterkt temaer. Ikke noe mere suttring PLIS? Er mange som har det langt mye mere vondt enn deg… ikke glem! Så litt flaut å høre deg på poadcasten og på tv heh………

    38. Du var bare helt utrolig flott på de bildene med brune lisner og blå bikini! Jeg ble helt ‘wow’ da jeg så de 😀 Håper du vil fortsette med den litt mer naturlige sminke-looken for den ser jævlig bra ut på deg. Og om folk sier du har blit tjukk så må de lære seg hva en tykk person faktisk er (noen som er overvektig, og det tviler jeg på at du er!)

    39. ?: Hei! nei jeg er ikke en særlig stor fan av sport, jeg kan godt se på skiskyting og vintersport generelt, men er ikke så fan av fotball, handball etc – selv om jeg har spilt håndball i flere år haha:)

    40. hverdagsleser!!: Jeg synes selv at jeg fokuserte ganske mye på de positive tingene, og for meg va rdet viktig å få fram nettopp HVORFOR jeg startet bloggen. at jeg hadde det kjipt før, men at man fort kan snu det om og klare de tingene man oppnår. Det er jo fint, synes du ikke?:-)

      Og, jeg bryr meg ikke så veldig mye om at du og vennnene dine likte utseendet mitt bedre før, fordi hva som betyr noe, er om JEG liker meg selv bedre nå.

    41. såg deg på senkveld, så utrulig pinlig… at du er et forbilde, men du vil ikkje at folk skal gjøre som deg… WTF?? Et forbilde er et forbilde fordi di gjør bra ting, setter gode eksempel. og folk gjør som forbildene sine, det er jo det det betyr!! At man ser opp til den personen og gjør som den gjør… huff..
      og ke faen feile deg når du hver gang du får applaus, smile så jævlig rart, ler litt kleint og føle deg så sykt slolt?? liksom, what?
      når man leser bloggen din virker du jo faktisk ganske smart og normal, så ser man deg på TV… Å herregud, du virker så sykt lost… måten du snakker på er veldig spesiell både på innpust og utpust, uten variasjon i stemmo.
      og har ikkje du skrevet fleire ganger at du aldri blir nervøs når du skal på TV…. heile deg rista jo…

    42. ^Den personen over her sier veldig merkelige ting.
      Synes du var jævlig sjarmerende og søt når du fikk applaus!!! Din fremtreden på Senkveld er det beste jeg har sett av deg hittil. Du virket reflektert, og det virker som at du har blitt mer voksen på veldig kort tid. Du var sååå søt når du smilte! Bildene av deg her på bloggen har også blitt mye finere i det siste. På bildet av deg og Marte ser man at du faktisk er kjempepen. Du ser lykkelig ut. Du er myyye penere når du smiler og når du poserer naturlig. Skjønnheten din kommer mye mer frem, og du blir ikke “yet another bimbogirl”. Veldig fint antrekk også. Classy og stilrent.

    43. dette har ikke noe med saken å gjøre, men for en stund siden skrev du et innlegg om deg å robin der dere tok ansiktsmaske, det er vell den JorgObé masken? funker den bra?

    44. Så fine redigerte bilder av deg. Du var ikke spesielt vakker på senkveld. Og så uren og stygg hud. Fint og se den virkelige deg da. Og at du ikke er så perfekt som du skal ha det til på være måte og skjønnhet. Fant ikke en kortere kjole forresten……

    45. Så fantastisk pen du er! Du kler virkelig å smile med tennene 🙂 Ha en fin Søndag, Sophie <3

    46. Du er så vakker , alltid husk det❤️ er innom bloggen din daglig og det er definitivt dagens høydepunkt😊 ha en fin søndag vidre❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg