minner for livet

Wow, for noen dager jeg har hatt! Ikke bare har det vært førpremiere på bloggerne, jeg har også gjort intervjuer med p5, mp3, nrj3, morgenbladet OG jeg har gjestet senkveld med Thomas og Harald. . Jeg ble først intervjuet på selve talkshowet, men etter sending ble faktisk jeg og Thomas lenket sammen i over et døgn, det vil si, han måtte være med meg på premierefesten, sove med meg og Robin, spise frokost med oss, blogge med meg og være med meg på jobb dagen etter. Dette sendes på senkveld neste uke, men om dere vil se at jeg var gjest på programmet så er det bare å skru på tven klokken 22:15 ikveld også ♥

Suzanne, Sandra, Eirin, meg og Thomas på slep, haha. . 

Gjengen nok en gang, vi feiret sammen med Sandra for hennes nye serie, “sandra usensurert”. I midten ser dere Ørjan, mannen til Marna som altså manglet på festen forde de ble foreldre til en liten gutt i går! Gratulerer så utrolig masse, gleder meg til å se den lille! Kjolen min er forresten fra Sherri Hill.  


Jeg har hatt det helt fantastisk disse dagene selv om det har vært veldig hektisk, nå skal det bli godt med en rolig kveld her hjemme for min del – Marte kommer over på besøk og vi tenkte å se senkveld sammen, muligens klarer vi også å spise opp all isen jeg har i fryseren, hehe. Akkurat nå ligger jeg i senga med flere puter bygd høyt opp bak ryggen, jeg hadde egentlig planlagt en powernap etter en lang natt med en snorkende Thomas på den ene siden og en snorkende Robin på den andre, men jeg prioriterer nok å rydde leiligheten i første omgang. Wæh, kjenner sommefuglene i magen også melder sin ankomst nå, senkveld er så SVÆRT!

Hahaha, denne godbiten måtte jeg bare dele! Her har dere divaen, vet dere. Limmo er jo så forbanna kleint. .

Friends forever ♥ 


Håper de aller fleste får med seg senkveld, og ikke minst sitter klar på søndag for å se bloggerne? Jeg gleder meg! 

 

153 kommentarer
    1. Du er ihvertfall mye finere uten de forferdelige løsvippene du pleier å ha på deg. Nå hadde du ett fint blikk, og så våken ut.

    2. Du så ikke like trøtt og sliten ut uten løsvippene hengene over halve øyet! Håper du ser det selv også 🙂 hele deg var nydelig her!

    3. Håret og øynene dine på det første bildet var så UTROLIG vakkert! Du burde virkelig gå sånn oftere! Og kjolen var virkelig STUNNING!

    4. Du ser virkelig helt amazing ut på alle bildene <3
      Hørte intervjuet ditt på nrj i morges og synes du burde heve deg over å dømme stjålne nakenbilder av kjendiser. Syntes i det hele tatt at alle oppførte seg helt ufordragelig kjønnsdiskriminerende mot deg under hele intervjuet. Du er alt for bra for det! Ubehagelig å høre på.

    5. man ser at dere har tatt av håndjernet :p siden på bildene fra festen har du håndjernet på den armen med tatovering, på de på hotellet er det den hånda uten så… fail,men sikkert morsomt på tv

    6. Hahahaha, ble han utfordret på senkveld surprise??
      Syns det var veldig oppfinnsomt, gleder meg til å se senkveld idag, også bloggerne forresten:)

    7. Gleder meg masse til å se både Senkveld og Bloggerne 🙂 skal også følge med på Senkveld neste uke for å se deg være lenket sammen med Thomas!
      Kjempefin kjole forresten 🙂 kos deg videre ikveld!

    8. Jeg er så utrolig enig i kommentaren over angående vippene dine. Du ser mer våken ut nå, og øynene dine ser hundre ganger større ut.

    9. Du var veldig fin i går, jeg satt rett ved siden av båsen du satt i og fikk med meg sirkuset. Jeg fikk litt sånn ‘dyrehage’-feeling da jeg så fotografene stimlet rundt ‘buret’ deres, forhåpentligvis var det ikke like ubehagelig som det så ut fra utsiden. Synes du takla det bra. God kveld videre!
      missmonRYE

    10. Nå var vippene dine perfekte!!
      Du så nydelig og mer voksen ut på bildene.
      Og kjolen kledde deg enormt godt. 🙂
      Ha en fin kveld videre! Ser sikkert penere ut på tv også, nå uten de ekstra løsvippene.
      Må si eg e missunelig hvor pen du er altså :O

    11. kan vi få sånn gratis sumo opplegg i denne sesongen også? <3 <3 <3 da hadde jeg blitt skikkelig takknemlig, har ikke råd til tv med kanaler og har heller ikke råd til å kjøpe abonnement på tv2 sumo... student livet:)

    12. Sitter og ser på Senkveld og ser at du er skikkelig nervøs! Skjønner deg godt, hadde jeg vært ved siden av Kristofer Hivju hadde jeg blitt sykt nervøs selv. Misunnelig på deg for det altså!

    13. oi shit, så GODT at du hadde både extensions (såg falskt ut) og en del kviser, irriterte meg over det håret som låg som en pose over skuldere da 90% av sendinga. På tide med frisørbesøk sophy

    14. Herlighet så søt du er på Senkveld!! Jeg smiler fra øre til øre:D Og idioten Harald her over er bare til å overse. Merker godt at du er nervøs, men du er supersøt på sendingen:D

    15. Vil bare si at du snakke så sinnsykt bra for deg herlighet! Og at du virker som en veldig herlig jente!

    16. Kjære Sophie Elise. Du er så søt og liten og rar! Fantastiske svar på senkveld. Du kommer sikkert til å få tusen kommentarer på utseende, svar osv. Jeg syns du så kjempebra ut, og svarte helt FAAAAAANTASTISK!! God helg! Klem fra Mari, 28 år 🙂

    17. Du svarte utrolig bra på Skavlan. Utrolig flott at du klarer å svare så reflektert på alle de vanskelige spørsmålene du blir stilt.

    18. Å gud jeg forguder deg Sophie! du blir bare flinkere og flinkere til å snakke foran kamera og tv! du virker så godhjertet!

    19. Så deg nettopp på Senkveld. Må bare si at du virker som en utrolig smart og reflektert jente. Selv har jeg alltid hatt vanskeligheter med å godta den jeg er, men du er et godt forbilde for meg og du gir meg lyst til å jobbe med meg selv og mine egne tanker. Fortsett med det du gjør, klem!

    20. Først og fremst vil jeg bare si at du virker som et herlig menneske! Jeg synes du gjorde det så bra på Senkveld i dag!! Håper du får en strålende kveld og en super helg, det fortjener du:)

    21. Flott jente, flott ytre og ikke MINST et UNIKT indre. Så deg på senkveld i kveld! Ble nesten rørt 😊😊 < 3

    22. Følte du fikk ordentlig vist deg på Senkveld, Sophie! At det ikke var en journalistisk sak hvor de kun plukket ut det som kunne bli vridd negativt. Stå på, du er herlig!

    23. Gud så nydelig du var i kveld, Sophie. Fikk et helt fantastisk inntrykk av deg. Du virket så nervøs, uskyldig og skjønn! Bra jobbet 🙂 du var kjempe flink!

    24. Så deg nettopp på senkveld og jeg ble helt ærlig VELDIG positivt overrasket! du virker som et herlig menneske 🙂 Svarene dine var både kloke og oppriktige, og du virker veldig mye smartere enn det utseende av og til kan vise! Jeg så at du var nervøs, men hvem hadde ikke vært det på selveste senkveld. Du bør være stolt over deg selv som har kommet så langt med bloggen! Jeg må også si at smilet ditt er fantastisk fint, og det stråler av hele deg når du smiler!
      Jeg gleder meg til å se deg på bloggerne på søndag!!

    25. Kjære Sophie Elise.
      I denne stund sitter jeg å ser på deg på Senkveld. Jeg ville egneltig bare si at jeg er imponert over deg. Du svarer godt for deg, du har bein i nesa, og det at du ikke lar deg knekke over all den dritten du får, er for meg ubegripelig.
      Personlig ble jeg litt overrasket over deg etter 50 kilos-innlegget, fordi Robin får fram en ganske _tilsynelatende_ usympatisk side av deg. Men igjen, så reiser du deg etter “fallet”, og fremtrer som reflektert ung dame.

    26. ååå så sinnsykt søt du va på senkveld ! å så flink du til å snakka for deg på et så skjent show! Nydelig jente e du 😀

    27. Man ser tydelig at du ikke er helt tilpass på sofaen i senkveld. Du rister og snakker veldig fort og til tider utydelig. Du glemte også helt og hilse på de to andre gjestene som reiste seg og stod klare for å hilse på – kleint.
      MEN, jeg synes du snakker godt for deg og du skal ha for det.
      Du burde kvitte deg med løshåret.

    28. Så de nettop på senkveld, du var sååå søt ! Når du ble så glad når folk applauderte for det du sa osv, åhh du er bare best <3
      Du viste virkelig en super side av deg, stolt over å ha deg som forbilde assa <3

    29. Hei! Så deg nettopp på senkveld! Blir bare glad av å se deg, du virker som et fantastisk menneske og du er virkelig et godt forbilde! Sophie for president!!!
      Stoooor klem! 🙂

    30. Hei! Skal være den første til å innrømme at jeg kanskje alltid har dømt deg litt.. Men det er fordi jeg aldri har satt meg ordentlig inn i jenta bak bloggen! Men etter din opptreden på senkveld har det virkelig endret seg! Du er ikke bare pen og deilig, men også smart, reflektert og flott! Gode svar på senkveld! PS: bruker du string truse når du trener? 🙂

    31. Vet du hva, bare fordi du fortjener det så skal jeg gi deg en anonym hyggelig kommentar! Jeg syns du virker utrolig smart, og er kjempe søt. Stå på Sophie, håper du får en fantastisk liv, for det fortjener du!!! 🙂

    32. Utrolig fine svar du hadde, mamma og pappa elsket deg! du såg og smashing ut, aldri tro noe annent 🙂

    33. Så flink du er til å snakke på TV! Har bare lest innleggene dine før, så det var morsomt å se deg på selveste senkveld. Du er et forbilde for meg. Det at du faktisk ikke knekker av de jævligste kommentarene du får her gjør deg til et forbilde i seg selv.

    34. WOW. Bare, wow. Jeg har aldri følt at jeg har forstått hvem du faktisk er, helt til jeg så deg på senkveld nå. Du virker som en utrolig flott jente, jeg håper at de negative kommentarene ikke får deg til å slutte å blogge, for du er kjempeflink og en veldig interessant person. Hilsen meg (som aldri kommenterer, sorry) <3

    35. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men jeg må bare si at jeg syns du gjorde en utrolig god figur på senkveld og snakket godt for deg! Jeg syns det var spesielt bra at du snakket om operasjonene, men samtidig presiserte at man bør jobbe med seg selv og sitt selvbilde i stedet for å ta en sånn operasjon 🙂

    36. Så utrolig gøy å se deg på senkveld! 🙂 Du er utrolig pen, både i virkeligheten og på bloggen og du svarte veldig bra og reflektert 🙂

    37. Synes du er så flott- ikke bare på utsiden, men på innsiden også! Virkelig! Du er et slik menneske som fascinerer og inspirerer meg 🙂 Heia deg, Sophie!!

    38. her akkurat set deg på senkveld, og jeg må bare si at jeg blir så glad når du svarer så godt og virkelig er deg selv! For helt ærlig, hva er vel de menneskene som sitter bak dette tastaturet og slenger dritt om deg? De er ingenting, og dette er mennesker som trenger å jobbe med seg selv, og lære seg å bry seg om sitt eget liv. Enten så handler det om sjalusi, eller så handler det om dårlig selvfølelse for de som driver med dette. Når jeg leser gjennom og ser hva enkelte skriver, noe så usaklig har jeg aldri i hele mitt liv sett før.. hva er grunnen til at jenter er så slemme med hverandre, hvorfor rakke ned på en person fordi de selv ikke syns den er pen? Det gjør meg vondt å vite at dette er generasjonen som en dag skal ta over denne verdenen, det gjør meg vondt å vite at vi har slike mennesker i verden som rett og slett er mobbere, med et ondt hjerte.
      Jeg skal si deg en ting, og det er at du må aldri la deg knekke, aldri vis disse menneskene at de vinner, for vet du hva sophie, du er en vinner, og jeg beundrer deg for den du er! Jeg håper du får sove godt, hver natt, fordi det er det alle gode mennsker som deg fortjener!

    39. Herregud så skjønn du e! Satt og så på dæ på senkveld, æ og min søster synes du va skikkelig søt og morsom:D stå på, du e flott:))

    40. Må si at kveldens thomas og harald sending fikk meg til å få et helt annet inntrykk av deg! Fikk et så my bedre inntrykk! Stå på! 🙂

    41. Herregud du va fantastisk på tv!! Så smilanes, pen og reflektert. Likte dæ godt før men no like æ æ enda bedre!

    42. jeg tvang mamma til å se på senkveld og hun synes nå det er bra at du er forbildet mitt. hun var helt i sjokk over hvor godt du svarte på spørsmålene. stå på sophie!

    43. Såg deg nettop på senkveld. Helt ærlig har jeg aldri hatt noen forhold til blogger eler “bloggerne” men har jo sett og lest noen av innleggene dine (og andre) å egentlig kanskje tenkt litt fæle tanker som “uff, nei så dum. Nok en blond bimbo” men jeg må nesten bare beklage for at jeg i det hele tatt hadde de tankene. Du va utrolig søt på senkveld og jeg ble oppriktig glad for å høre meningene dine om forbilder og deg som forbilde. Også meningene dine om operasjonene osv. Du er et skikkelig godt menneske. Du har fine tanker og virker som en oppegående og fantastisk jente 🙂 stå på med ditt, og prøv å overse alle negative kommentarer. DU er GOD! 🙂

    44. Hei. Ville bare si at du svarte så godt for deg på senkveld i dag 🙂 stolt av å kalle deg mitt forbilde💞 stå på! Du er fantastisk.

    45. Hallo Sophie Elise,
      Jeg vil først si at du er en utrolig sterk og ærlig person. Noe som i hvert fall jeg og mange andre setter stor pris på. Det er alltid moro å lese din blogg, ettersom det er alltid noe å lese. Det er dumt at enkelte må kommentere negativt, men jeg vet hvordan det er. Det er ikke lett alltid, men stor respekt til deg som står på og ikke gir opp.
      Når Emilie (Voe) Nereng sluttet å blogge, så vant mobberne, men du har alltid stått på og det er strålende.
      Du legger ikke skjul på mobbing, og har hatt det tøft med nesten ingen venner. Jeg ville gjerne vært din venn, fordi du er en person som virkelig fortjener å ha gode venner rundt deg! Ønsker deg all lykke til videre i livet, og fortsett slik du gjør! 🙂

    46. heei<3
      så nettopp intervjuet ditt på skavland å æ syntes at du va kjempe flink! Du e et forbilde før mange jente å d kan henne at d blir vanskeli nån gånga, men du e et kjempe bra forbilde å d burde du være stolt åver! Du e ei utruli søt jenta:)

    47. Vil bare si at æ syns du fremsto som et veldig godt forbilde på Senkveld, du va superflink 🙂 stå på videre, søta!

    48. Hei Sophie Elise! Jeg så deg på senkveld nettopp, må si jeg var kjempeimponert over svarene dine og de holdninger du utviste! Jeg har lest bloggen din sporadisk og tenker at de meningene som kom frem i kveld også fortjener en tydeligere plass her. Masse lykke til i fremtiden, jeg heier på deg!

    49. Så utrolige nydelige bilder av deg! Så deg nettopp på senkveld og selv om jeg aldri kommenterer noe steds måtte jeg bare nå. Du ser så pen ut og alle spørsmålene du fikk takla du så bra og samtidig var det morsomt. Tror jeg må se sesong to av bloggerne nå 🙂 Håper du ser og forstår selv at du har en nydelig personlighet og at det er dét som teller! Ønsker deg masse lykke til på veien, selv er jeg 25 og tror jeg kommer til å følge litt med på deg fremover 🙂 klem fra trøndelag

    50. E jo helt ufattelig masse idiotiske kommentara ute å går! Måten du svare førr dæ bevise jo koffer du kanskje e et forbilde for veldig mange. Så har du jo alle dem som kritisere utseende ditt før du har kommet på skjermen, velge å kalle dem sjalu av ka du har oppnådd. Stå på!
      karma is a bitch, it´ll get the haters.

    51. Likte intervjuet. Du virket litt nærvøs, men du kunne jaggu svare for deg!
      Søt jente! Stå på! 😊

    52. du så helt fantastisk ut på senkveld i kveld! og svarene dine var helt utrolig bra! du er ei fantastisk jente!!! jeg digger dei<3

    53. Hei! Jeg så deg nettopp på Senkveld, og jeg må si du gjorde inntrykk på meg. Du virker som ei kjempeskjønn jente, og du svarte utrolig godt for deg. Tror du gjorde inntrykk på mange i kveld 🙂 Gleder meg til å se deg i “Bloggerne! Stor klem!

    54. Veldig bra levert på tv i kveld. Veltalende og smart i massevis. Synes du får ufortjent mye pepper. Du er en ung jente som er både helt vanlig og uvanlig. Og du kan le hele veien til banken. Stå på jente! Hilsen Harstad-væring 🙂

    55. Hei! vil bare si at jeg synes du er utrolig vakker og morsom. Før synes jeg du var litt teit, men jeg har tenkt litt. Du er alltid deg selv, du forteller alltid det du føler, og jeg digger deg! Du er så unik, og du er så utrolig søt og virker så ærlig og snill! Håper du har det bra, det fortjener du!! Håper også at jeg kan se deg en gang i virkeligheten, bor i Oslo jeg også så:D digger der sophie!! Du er så utrolig kul!!!!!! Kos deg med alt du gjør!

    56. Hei Sophie! Jeg ville bare legge igjen en kommentar nå, har tenkt på å gjøre det veldig lenge. Du virker som en veldig reflektert, og bare søt og god. Jeg vet ikke om du husker at bloggen din ble anmeldt for mange år siden, da du var i 14-årsalderen? Jeg var den som anmeldte, og jeg var ganske krass i kritikken mot deg. Jeg husker ikke hva jeg skrev den dag i dag, men jeg husker hva jeg tenkte om deg da jeg kom inn på den rosa bloggen din, da du hadde langt, blondt hår og hadde veldig lettkledde bilder av deg selv. Jeg husker jeg syntes det var trist, fordi du var så ung og at du sannsynligvis kom til å angre på mye av det du skrev/la ut av bilder. Jeg vil benytte anledningen til å si at jeg tok feil av deg, og beklage så mye for det. Du virker virkelig som en søt og fin jente. Jeg så nettopp “intervjuet” ditt på Senkveld, og jeg syns du svarte utrolig godt for deg til å bare være 19 år gammel. Jeg håper du fokuserer på de positive kommentarene du får her, og tar vare på deg selv 🙂 Du viser hele tiden nye, gode sider ved deg selv, og jeg blir stadig mer imponert! Vakker er du også, og veldig søt og sjarmerende 🙂 Lykke til videre i livet! Varm klem til deg 🙂

    57. Virkelig imponert over deg! Du beviser det enda en gang at du har kloke ord og meninger. Forsett å stå på! Du er veldig pen og veldig naturlig

    58. hvor har du kjøpt skoene du hadde på deg på senkveld? de var sykt fine og du er super skjønn når du smiler

    59. Næpskrell!
      Slæpp ut lufta av brøstan, klepp dæ å skaff dæ arbei som normalt folk!
      – hilsen pappa

    60. Kjære snille,vakre Sophieelise! Synes det er så urettferdig at du skal få så mye dritt slengt til deg. Du er vakker både på innsiden og utsiden. Håper at du vet det innerst inne, er alltid en grunn for at folk rakker ned på andre. Ingen er perfekt, så ikke forvent det av deg selv. Du er vakker, vakker, vakker, vakker !!
      Stå på, søte deg! <3

    61. Wow, så deg akkurat på senkveld, utrolig bra gjennomført:-) Du fikk virkelig vist frem en mer “ekte” side av deg selv, fornuftig, voksen og ikke minst morsom. Også så du utrolig bra ut 🙂
      Er vanligvis ikke en person som kommenterer blogger, men tenkte på dette du sa med at helt anonyme personer kan legge igjen så fine kommentarer, uten å få noe igjen for det. Jeg vil tro at mange av leserne dine, inkludert meg, ser på deg som en slags venninne, at vi kjenner deg, selv om vi overhodet ikke gjør det, og når vi(hvertfall jeg) legger igjen en fin kommentar, som denne hvertfall er ment å være, så føles det ut som man får noe igjen for det – nemlig å ha gjort dagen din litt bedre. Stå på videre, du virker helt fantastisk! 🙂

    62. Du var så utrolig bra på senkveld i dag, veldig godt å høre på deg! Stå på, og vær deg selv. Du er et forbilde for så utrolig mange, bruk det til noe positivt:-D lurer på hvor du ender i framtiden, heier på deg!

    63. du var driiitbra på senkveld! Og digg 😄 selv om je
      g ikke liker tattis på mage… eller aller værst på korsryggen!

    64. kjære vakre deg,ikke det at jeg hadde likt hvis du var min datter alt du legger ut, MEN som en jente med de utfordringer du har / har hatt, syntes jeg du er såååå undervurdert , du gjør så mye bra i forhold til åpenhet som jeg ser på som tidenes største problem, du er ei vakker jente, og ta til deg å drøm om min kommentar, Du er så dyktig å kommentere i intervju, og jeg har troa på deg, klem fra ei gammal kjerring med ungt sinn. heidi 54

    65. Du ga supergode svar på Senkveld!
      Virket veldig sympatisk og sjarmerende!
      Masse lykke til videre! Stå på (-:

    66. Næmmen… ÆRRE MUUUUUULIG DA?!?!?!??!?!?!?! Her er det faenmeg så stor gjennomtrekk at metrologisk institutt må melde full storm hver gang du sniker deg ut av promperommet uten treskallepluggene godt montert langt inni de (tydligvis) ubrukte øregangene! MAKAN!!!!

    67. Så deg nettopp på senkveld…wow! Jeg har virkelig hatt feil inntrykk av deg! Alle de fantastiske svarene du ga der viser at du ikke bare er en kjempe pen jente,men også en smart jente med ben i nesa. De som sier noe annet er bare sjalu! Du er tøff som tørr å stå for meningene dine og gjøre det du selv vil. Skulle ønsken jeg var som deg!

    68. Det her er første gang jeg kommenterer på en blogg, men må bare si; herregud så flink du var på Senkveld! Jeg så du var ganske nervøs(halloo hvem hadde ikke vært det??!) men alikevel svarte du kjempegodt for deg og jeg satt bare å smilte gjennom hele intervjuet for helledussan for en søt personlighet du har!! Gleder meg til bloggerne på søndag og senkveld neste fredag for å se resultatet av utfordringen fra Harald! Såå glad på dine vegne!!

    69. E sykt glad for at eg så på senkvreld i dag fikk endelig sett personligheten din ordentlig og merket at du var en av de personene som kjønner hvordan folk har d og klarer og hjelpe de på en bra måte. Du e veldig god til å snakke ogDu hjalp meg mye i dag❤️

    70. Dine svar på senkveld … wow … Du får fem stjerner av meg. den sjette og siste stjernen gjemmer jeg i mitt hjerte. Den får du den dagen våre veier møtes, du vil se den skinne i mine øyne. Og kjempe masse Lykke til med ny sesong.

    71. Nå skal jeg være dønn ærlig – jeg har alltid trodd at du har vært litt overfladisk og kanskje litt bimbo, men etter å ha sett intervjuet med deg på Senkveld har jeg endret helt mening. Kjempebra jobba!

    72. Så deg akkurat på senkveld! Du er kjempe flink til å svare for deg, ble veldig imponert 🙂 Du er et fantastisk menneske, Sophie. Aldri tro noe annet. Stå på, heier på deg!
      PS: Likte håret ditt super godt, det kledde du. Fina

    73. Ref.de negative kommentarene over angående kveldens Senkveldsending. Til den anonyme som skriver at du blir flau for deretter å avslutte med en smilefjes: Hvor flaut er det ikke å skrive noe sånt? Til Harald: De har hilst på bakrommet, slapp av. Til anonym som irriterer seg over kviser, falske extensions med mer. Du må virkelig se perfekt ut selv som tillater deg å rakke ned på andre på den måten. Det er en person du skriver til, kanskje greit å huske det neste gang du føler for å lire av deg stygge kommentarer. Sist til S.E: fin presentasjon på Senkveld, du klarte å kommunisere godt og få frem et fint budskap. Tenk på det istedet for kjipe kommentarer.

    74. Jeg så nettopp på deg på senkveld og må bare si at det var et helt fantastisk intervju. Du var så søt, smilet ditt var så ekte og du svarte veldig bra på spørsmålene. Så det med mamma og pappa som vet at jeg leser bloggen din og er litt redde for at jeg skal bli påvirket av deg og ta silikon osv. Men her ble de faktisk imponerte. Du fikk virkelig fram hvem du er, hva du står for og forklarte virkelig at du ikke bare er en sminkedokke som tar bilder i undertøy. Jeg ble så glad av å se deg. Du svarte så fantastisk, og når du kom gående med det vakker smilet ditt inn helt på starten du bare så så glad ut, jeg kunne ikke la være å smile. Du burde være veldig stolt<3

    75. Hei, jeg liker gutset ditt!
      Er helt enig med alle dyrevernsakene dine, og elsker når du skriver om dyrs rettigheter!
      Du er superkul!
      Alle kommenterer på utseende ditt, men jeg synes innsiden din er minst like mye verdt å kommentere som utsiden!
      Du lyser opp hverdagen til mange unge folk (og sikkert gamle også)
      Fortsett med å være deg:)

    76. Du er nydelig, Sophie! Du var utrolig flink til å snakke for deg selv, og du så helt fantastisk bra ut! You go girl

    77. har du brune linser på deg? du var sykt pen på bildene, spesielt det første(uten duckface da..) og det andre

    78. Du er virkelig smart og reflektert, om noen fortsatt har et dårlig inntrykk av deg etter dette intervjuet blir jeg overrasket. Blir provosert av de fæle kommenterene over her, fy faen så kalde enkelte kan være. Du er så ufattelig pen, helt nydelig. Jeg hadde gitt utrolig mye for å se så nydelig ut som du gjør. Beundrer deg, du er VAKKER! og du svarte så utrolig bra på de vanskelige spørsmålene, ble imponert!! Du er bare 19 år, og likevel så utrolig smart, flink til å uttale deg og dyktig.
      Jeg missunner deg for det vakre utseende og den fantastiske personligheten. Idag kan du virkelig smile og være fornøyd, for dette var bra gjort!

    79. Du er en utrolig pen og vakker jente! I tillegg står du for meningene dine og gjør som du selv vil! Ikke bry deg om hva de andre sier! Tenk heller på de som ser opp til deg! You go girl!

    80. du er å fantastisk søt og en herlig jente! Mamma sa det også at jeg skulle kommentere noe fint til deg <3

    81. kjempebra på senkveld! 🙂 så du var så nervøs at du ristet i leppa da.. og ble så glad av applaus :)) søt 🙂 hvem er jenta på andre siden av Thomas på bildet øverst her? 🙂 var dere virkelig lenka hele tia?

    82. Hei ser deg på senkveld. Pleier bre være innom bloggen din en gang i blant og etter å ha hørt på deg fikk jeg akutt lyst til å inn å se. Syntes du svarer så fint for deg og syntes du er tøff som tørr å være deg selv ult ut. Du burde nesten skrevet et innlegg om hvilket forbildet du ønsker å være, slik so du fortalte på senkveld. Slik at færre folk misforstår deg. Ville også si at etter den sendingen ble du liksom mer virkelig og jordnær hvis man kan kalle det det:) Utrolig artig at du har med deg Thomas på slep. Hilse masse fra Malin, hvis han fortsatt er hos deg. Som sagt er du sterk som klarer å takle dårlig tilbakemeldinger som du gjør, ikke hør på dem, hvis de absolutt må inn på bloggen din for å skrive masse tull burde de kanskje jobbe med seg selv og… Men spis god mat og det du vill:)du er slank og pen. Håper du skjønner at du er det selv også. God helg. det er digg:):)

    83. Sitter har og har akkurat sett deg på senkveld, og tenker bare WOW, for et forbilde! Du er helt utrolig Sophie, og som dama ved siden av deg sa, du er virkelig et forbilde bare ut i fra det du svarer på spørsmålene. Er helt målløs, og selv om jeg vil påstå at jeg ikke har dømt deg før og jeg har også tenkt at du sikkert er et godt menneske, så har jeg virkelig aldri forstått meg helt på deg.. Men herlighet! Du fortjener så mye bra, du er jo helt UTROLIG fantastisk! Gratulerer med å være deg 🙂 Heia!!

    84. Så deg nettopp på senkveld! Ville bare si at jeg synes du var så utrooolig flink!! Har alltid likt deg veldig godt, men fikk enda mer respekt og ikke minst beundring for deg nå. Du svarte utrolig bra for deg. Du var og er rett og slett bare helt super! Stå på videre! Du er fantastisk!!

    85. HERREGUD!!! du er så nydelig og fyfader så herlig det var å se deg på senkveld!! du snakket så bra for deg! familien min, som ikke vet så mye om deg, ble skikkelig imponert med en gang du begynte å snakke!!
      stolt av deg!!! (om jeg kan si det..?) får nesten lyst til å gråte for det var så bra å jeg har så lyst til å møte deg!!
      <3<3<3

    86. Hei kjære Sophie!
      Jeg så deg nettopp på Senkveld, og dette må være det beste intervjuet jeg har sett av deg noen gang. Du svarte så utrolig bra, og du virker som et så fantastiskt flott og jordnært menneske, jeg bare satt å smilte når jeg så på deg 🙂 Du har vært forbildet mitt i alle år, og jeg har alltid sett så opp til at du er deg selv uansett hva andre tenker og mener! Jeg har lest bloggen din i alle år, men det er sjeldent at jeg bruker å kommentere, så nå var det virkelig på tide 🙂 Stå på Sophie, du er virkelig rå og jeg heier på deg!!

    87. Hei! Ville bare si at eg alltid har hatt sansen for deg!
      For det første må du vere en ufattelig sterk person som tåler å svelge alle negative kommentarer. Det hadde eg aaaldri klart!
      Eg syns du skal vere deg sjøl, du gjør ikkje noe verre enn alle oss andre.
      Eg tenker at det hadde vert mykje verre om du hadde prøvd å skjult alt, som mange andre gjør. Det at du er så åpen om alt du gjør har eg stor beundring for!
      Du er ikkje den første eller siste som kommer til å operere nese eller pupper. Sånn er generasjonen blitt, og det er ikkje din feil.

    88. Må si jeg ble positivt overrasket på Senkveld. Du var virkelig flink til å besvare de spørsmål du fikk. Vil berømme deg for dine tanker rundt operasjonene du har gjort og at du overhode ikke anbefaler noen å gjøre det..
      Har aldri lest ett innlegg fra deg, og ikke blir jeg å gjøre det. Ikke er jeg den eneste. Folk vet hvem du er, mange fra forskjellige medier. Det er nok viktig for ditt omdømme, spesielt blant foreldre, at du forsetter å være fornuftig og framme dine meninger på en så god måte. Jeg er og vil nok forbli skeptisk til blogger, men mitt syn på deg er i det minste noe endret. Er mange grunner til at jeg er skeptisk, uten at vi trenger å gå inn på det, ei diskutere det. Som du selv sa på Senkveld: Hvis du først har bestemt deg for noe, gjør du det..
      Uansett, gratulerer med Senkveld. Hadde vel ikke skadet med Skavlan også. Lykke til videre, Sophie. 🙂

    89. Så deg på Senkveld nettopp og jeg ble veldig inspirert av deg!
      Jeg må innrømme at jeg ikke har vært veldig begeistret over deg før, men jeg inser nå at at jeg bare har hatt tomme fordommer mot deg. Jeg har ikke noen grunn til å ikke like deg og det har jeg insett nå! Du bør være stolt over deg selv og at du tørr å være deg selv 100%!

    90. Stolt av deg!!
      Vet at det er flere som virkelig har endret syn på deg etter denne sendingen 🙂
      De som sier noe annet er sjalu. Du strålte i kveld <3

    91. Fikk desverre ikke sett det, og har ikke råd til Sumo, men gratulerer med vel overstått 🙂 Og veldig morsomt at du ble med i Senkveld typ… uka etter du sa at det var et mål du hadde. 😉 Du oppnår akkurat det du ønsker her i livet, og det fortjener du. Gleder meg til å se hvor du er om 5 år! Kunne sett for meg deg som programleder eller noe. 🙂 Kram

    92. Så utrolig vakker du var her, kledde virkelig å droppe øyenvippene, nå ser du jo vikrleig perfekt ut!

    93. WOW! Nå var du virkelig pen, Sophie. Jeg håper du tar til deg alle de positive tilbakemeldingene alle gir deg nå. Det fortjener du.

    94. Synes Senkveld-innslaget var så som så, du så litt “dum” ut når folk klappet for det du sa, og du bare skvatt til, gliste og nesten hoppet opp og ned i sofaen.. :/ Men ville egentlig bare si at du må aldri mer bruke løsvipper for du var så mye finere uten 🙂

    95. Kristina: Det heter å sette pris på at folk faktisk klapper til ting du sier, jeg skvatt jo til og ble veldig glad, så det var en naturlig reaksjon for meg. Og, jeg brukte løsvipper 😉 Men takk skal du ha!

    96. Så utrolig pen du var! Nydelig jente som tør å være seg selv, vi skulle virkelig hatt flere som deg! 🙂

    97. Veldig bra intervju på senkveld!! Du ha gode svar, sto for deg selv og viser en kan nå langt med det man virkelig vil! Stå på!

    98. Aller først vil jeg si at du var kjempeflink på Seinkveld i går, og du stod frem på en reflektert og flott måte. Du viser også baksiden med å blogge, at det ikke er bare rosenrødt. All skryt til deg for det! Du stod fram og var deg selv.
      Holdt på å le meg skakk når Thomas og du ble lenket sammen. Hørtes ut som et interessant døgn før både deg, kjæresten din og Thomas. Det var et kreativt påfunn av Harald 🙂 Gleder meg til å se innslaget på TV 🙂
      Ønsker deg en kjempefin lørdag 🙂
      Mvh
      Toril

    99. Utrolig morsomt å se at unge lovende mennesker kan gjøre det så bra i en særegen bransje. Stå på som du gør nå. Selv går jeg all in for å få fart på arbeidet jeg har satt i gang.
      Ta en titt på foreverlaursen.blogg.no
      😀
      Silje

    100. Den sorte kjolen du hadde på Senkveld – hva heter den og hvor kjøpte du den? Den var veldig fin 🙂

    101. åh, fy søren! jeg så dette fra senkveld og det må være noe av det flaueste jeg har sett. da snakker jeg så klart om forrige utfordring 🙂 men å tilbringe tid med en av tv sine største programledere må ha vært toppen. 🙂 du er heldig da ^_^ superflott blogg. 🙂 <3

    102. Hei, jeg rakk ikke å se på Senkveld😞 så går det ann at du legger ut video av at dere var lenket sammen på bloggen?😃

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg