all about that bass – eller ikke

Kveldskos i leiligheten ♥ Jeg har på meg en topp fra CLUB L. 


I dag har jeg faktsik vært uten elektrisitet i nesten fem timer, trodde jeg slapp slike problemer da jeg flyttet til hovedstaden og inn i en blokk, men tydeligvis ikke, haha. Så, jeg satt her med vått hår, ikke internett og knapt batteri på telefonen helt til problemet ble løst etterhvert – noe som faktisk var nå nettopp. Så, planene jeg hadde for dagen ble satt litt på vent eller utsatt, latterlig hvor avhengig man kan være av elektrisitet, men jeg fikk ikke ordnet håret (haha), og da var det krise. .

Uansett, Robin kom hjem nettopp og vi begge prøver vel bare å snakke om aaaalt annet enn oppstyret som har vært det siste døgnet. Det har vært et ganske merkelig døgn for oss begge, men kanskje mest for han som ikke er vandt med så mye styr og press som jeg er. Jeg er riktignok ikke såååå vandt med drapstrusler og slike har det jo blitt en del av det siste døgnet, for oss begge. Jeg er enig med dere om at det innlegget var dumt, og at man ikke kan skrive hva som helst for oppmerksomhet, men så var det ikke Robin som skrev det heller, og det eeene lille klippet fra oljebarna hvor han sier “ja, blokkerer utsikten liksom” er noe jeg selv kunne ha funnet på å sagt – SOM EN SPØK! Uansett, dumt gjort, men det som betyr aller mest for meg akkurat nå er hvordan vi har det sammen og hvordan han er på privaten. Der er det all good, så da får jeg heller fokusere på det. 

ikveld skal jeg begynne å se etter hvilken bil jeg vil ha. Nå begynner det å bli på tide! Noen som vet om en fin, god bil som kunne ha passet meg? Ikke fiat 500 eller mini cooper, hører det er så mye feil med de bildene og da blir det så dyrt etterhvert. Jeg håper det kommer i boks snart! Haha, jeg må fortelle dere noe kooooselig som pleier å skje her. Robin liker at jeg leser innleggene mine høyt for han (av en eller annen grunn) så leser jeg mens jeg ser at han ligger og kooooser seg, og så spretter han opp og sier “åh herreguuud va duktig du är” og ser ut som om jeg nettopp har gitt han livet i gave. Nå ble det high-five også, til og med. Godt å få det, i kontrast fra himling med øynene som jeg vanligvis har fått hos gutter tidligere når det kommer til bloggen og den jeg er. #team. 

Ha en fin kveld ♥

201 kommentarer
    1. Jeg har nettopp kjøpt min første bil, en kia pocanto, og kunne ikke vært mer fornøyd. Den er liten, med veldig lite bagasjerom, men selvom den er liten, føler jeg den er stor nok til å ha både venner og bagasje i. Bruker lite bensin, og best av alt – rattvarmer ❤️ Det har sikkert mange andre biler også, men Gud så deilig det er med varme i rattet på kalde dager!

    2. 600 kommentarer med folk som forteller hvordan du har såret dem og dette er allt du har å si herre jesus

    3. AAAW, haha dere er de herligste på jooord jo!
      (bare lurer, men gjør det noe om at den sjokoladen er laget med palmeolje? jeg mener, for deg som er så imot alt slike greier -> noe jeg også er, MEN jeg forstår veldig godt at man ikke klarer å være like observant hele tiden 24/7, så ikke ta det ille opp<3)
      kos dere videre i kveld, og så håper jeg at dere slipper med støy fra pressen osv.. du er bäst!

    4. To the haters: Sophie er ikke nødt til å bry seg om de hatkommentarene! Tvert imot. Haters gonna hate, hate, hate, hate. Verken Robin eller Sophie har skrevet det, SO WHAT IS THE DAMN PROBLEM? Gud, dere later som om dere er perfekte, men så sitter dere bak en skjerm og slenger dritt til noen sikke har engang skrevet det. Robin har forresten beklaget seg, og det burde være nok. Hvis ikke dere holder opp nå, så viser dere bare dere selv tapere som ikke har noe bedre å gjøre. Or maybe it`s too late. Flere av dere har allerede fremstilt dere som tapere.

    5. hvem skulle tro at du kom med et innlegg med en patetisk unnskyldning? du klarer jo aldri å stå for det du mener 🙂 Dobbeltmoral og weed lenge leve, have fun!!

    6. Suzuki swift hadde passet deg 🙂 en liten bil siden du bor i oslo.+ det er 4×4 🙂 vet ikke hvor mange penger du har tenkt å bruke på bil.

    7. Hei! Lurer på hvordan du har i munnen av hello kitty ser ut? Har hørt at de kommer bort etter hvert, men har veldig lyst til å ta en selv! Så lurer på om det er verdt det 🙂
      Stå på, Sophie!

    8. hvis jeg var deg ville jeg kjøpt bil hos forhandlere selvom det koster litt mer, men da får du en periode med garanti selvom det er brukt bil eller ny ! hvis du skal ha liten bil ville jeg gått for golf/audi a3/bmw 1 serie, hvis du vil ha noe som varer til det dør om 40 år så kjøp deg toyota ! 🙂 hvis du skal være miljø vennlig så kan du jo likeså godt kjøpe deg en tesla haha. ha en fin uke !

    9. Jeg skal kjøpe meg audi a3, synes det er en så fin og søt bil! skal riktignok ha kombi 5-dørs da, siden jeg synes det er mer praktisk enn 3-dørs når jeg skal ha med venninner og bagasje! kjempefin jentebil synes jeg da, hadde passet til deg også 🙂

    10. 600 kommentarer på det forrige innlegget og så presterer du og gjøre det enig i det ene utsagnet hans “men som spøk”
      Du må virkelig være dummere enn det jeg hadde trodd. Er det mulig?

    11. Blir så irritert av å lese alt hatet du får!! Skjønner ikke hvorfor folk gidder å bruke tid på å hate på en jente de ikke kjenner ååhh blir så oppgitt over folk av og til… Men stå på sophie, du svarer så godt for deg! 🙂

    12. En Porsche!! De er dødsfine
      Jeg lurer på om du kan lage et innlegg om hva du syntes om Plan- Norge sitt opplegg med Thea på 12 år som skulle gifte seg osv. Hva du syntes om den type ting

    13. Audi A1! Superfin bil, minner litt om Fiat 500, samtidig som den er mye tryggere og med færre feil 🙂 Ha en fin kveld

    14. Folk er jo så hårsåre at det er helt latterlig… Ja, kanskje du veier 43 kilo – men det er ikke rart, for du er ikke så veldig høy (dette er ikke frekt ment). Men normalt sett vil en høyere person veie mer. Når noen blir truffet av innlegget – ja, da burde du gå inn i deg selv å sjekke selvbildet og selvtilliten din. Er du fornøyd med deg selv, lar du deg ikke bli tråkket på av et lite innlegg. end of story.

    15. Folk er jo så hårsåre at det er helt latterlig… Ja, kanskje du veier 43 kilo – men det er ikke rart, for du er ikke så veldig høy (dette er ikke frekt ment). Men normalt sett vil en høyere person veie mer. Når noen blir truffet av innlegget – ja, da burde du gå inn i deg selv å sjekke selvbildet og selvtilliten din. Er du fornøyd med deg selv, lar du deg ikke bli tråkket på av et lite innlegg. end of story.

    16. Ford focus, best car in the world 🙂 bruker såvidt diesel, deilig å kjøretøy og har aldri hatt problemer med den. Men kjøp en litt ny modell, men ikke helt ny, da slipper du de fleste problemene 🙂

    17. AUDI! Kommer aldri til å kjøre noe annet enn Audi jeg iallefall! Kjører en Audi TT nå 🙂 Anbefales

    18. Alle dere har såret og dette er alt du har å si? Dere har ikke sagt unnskyld engang. Bare at “det var kødd” liksom. Det går ann å være litt mer ydmyk enn som så, du virker bare veldig høy på deg selv nå.
      Og du kaster bare mer ved på bålet ved å si at du selv kunne sagt den der vitsen om at store folk skygger for havet. Da ber du faktisk om at folk skal bli sure igjen. Virker som dere faktisk liker denne negative oppmerksomheten. Virker ikke akkurat veldig lei dere. Dere blir jo dødssure om noen kommenterer at Robin bruker sminke, og kaller de for homofober. Men dere tåler ikke at andre tar seg nær av hva dere “kødder om”- Ydmykhet er noe dere burde lære dere, det kommer man lengst med.

    19. En wv golf kan være en god ide, liten og praktisk! Audi a3 5-dørs er også en veldig kurant bil 🙂 Vær sikker på at det ikke er heftelser osv på bilen du kjøper deg, og at den går som den skal uten noen lyd i motoren. Ha også en god forsikring i tilfelle noe skal skje! WV passat, audi a4 eller volvo s60 er også veldig gode og fine biler!

    20. Sitat fra Sophie : “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående.”
      Håper ikke alt snakket ditt om drapstruslene er en del av å “vinne folk tilbake” – som du kaller det…
      Da har du virkelig synket lavt…

    21. Så bar at han støtter deg og er stolt av deg! Merker virkelig at du har det bra nå o er positiv og glad, og det er sååå kosleig å se!

    22. Har Audi A4. Sluker både olje og bensin til de grader og hvis du skal kjøpe hos en forhandler så må du være obs.. Mange er døds sleipe. Snakker sv erfaring. Så hvis du vil ha en billig bil så kjøp deg Peugeot.

    23. Patetiske, stakkarslige mennesker, får nesten en smule medlidenhet for deres uvitenhet og tomme skaller. Men en liten takk må jeg gi dere, for underholdning i hverdagen! Hva skulle vi gjort uten paradise hotel og sophie elise med den hjerneskada svensken? Finnes ikke bedre underholdning en ekstremt dumme mennesker, som selv ikke skjønner at grunnen til at man har mange lesere er fordi mennesker synes det er interessant med over gjennomsnittlige tilbakestående personer.

    24. haha skjønner ikke hatet.. Du har da ikke gjort noe galt? Kjøpte min første bil for noen måneder siden og kunne ikke vært mer fornøyd! Kjøpe meg en liten audi a1 med 5 dører, hvit med sort tak😊😊 det er en liten bil som er fantastisk å
      Parkere med, har ikke hatt noe trøbbel oooog det er ikke mange som har den i Norge! Den koster rundt 260 000 ny, men man kan få den langt billigere brukt selvom det bare er snakk om et par år 🙂 Lykke til med bilkjøpet!

    25. Kommer seriøst A-L-D-R-I til å glemme det faktum at du skrev “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv.” Sier bare litt om at du ikke står for noe av det du sier, og at du er en hykler.

    26. Jeg har en 5’er Golf og er veldig fornøyd med den. Har hatt den i noen år nå og den har aldri sviktet meg 😉
      Jeg har helt ærlig ikke lest innlegget som du snakker om, og jeg har heller ikke tenkt til å gjøre det. Jeg syns det er så feil å bruke så mye tid på slike ting og gi det så mye oppmerksomhet. For det er helt tydelig at det var det de gutta var ute etter. Måten de gjorde det på var helt tydelig feil etter det du har skrevet om på bloggen din.
      Kjedelig å være uten strøm, men samtidig litt koselig ? Tenne masse lys og ta seg litt sjokolade, mens man kan snakke om alt og ingenting med sin kjære. Det høres veldig fint ut egentlig 🙂 Men skjønner det er kjett at du måtte flytte på ting.
      Til slutt vil jeg ønske deg en fortsatt fin kveld 🙂

    27. Sitat fra Sophie : “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående.”
      Håper ikke alt snakket ditt om drapstruslene er en del av å “vinne folk tilbake” – som du kaller det…
      Da har du virkelig synket lavt…

    28. Sitat fra Sophie : “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående.”

    29. Ååh så søtt at han interesserer seg for bloggen din, skjønner at det kan ha vært demotiverende å ha en kjæreste som ikke bryr seg om det overhodet når bloggen er en stor del av livet ditt.
      Håper dere kan lage flere videoblogger sammen snart!

    30. Tre alternativer for universets opphav
      I følge kosmologien ble universet til for ca. 14 milliarder år siden, gjennom den kosmiske hendelsen kjent som Big Bang. Hvis du har tvil ved dette kan du lese «Har universet en begynnelse?». Det aller første spørsmålet man må tenke over er: Hvorfor eksisterer noe som helst fremfor intet? Det krever en forklaring. At universet kom til eksistens var ikke en nødvendighet fordi det en gang ikke eksisterte, så hvordan kan det ha kommet til eksistens? Det finnes tre alternative svar på dette spørsmålet:
      Universet kom til eksistens fra intet.
      Universet skapte seg selv.
      Noe eller noen forårsaket universets eksistens.
      Det er i realiteten kun disse tre alternativene. Om man prøver å frembringe andre forklaringer på universets opphav, vil det samme spørsmålet kunne stilles og man sitter igjen med de samme tre alternativene. Om noen f.eks. sier at universet utviklet seg el., vil du sitte igjen med samme spørsmål om utviklingens opphav. Dersom to av disse alternativene kan bevises å være feil, og det tredje hverken kan bevises å være rett eller galt, må det tredje rasjonelt sett være riktig fordi universet eksisterer. Noen vil kanskje si at det kan være flere alternativer som vi ikke vet om. Svaret på dette er at det kan være informasjon om hva som helst i livet som vi ikke vet om, og det vi gjør da er å forholde oss til den informasjonen vi har. Vi kan ikke basere livene våre på potensiell kunnskap som muligens eksisterer, men vi ikke vet om. Anta at noen sa at det kan hende at vi i fremtiden oppdager at det å drikke vann fører til kreft. Du ville ikke sluttet å drikke vann fordi det kan hende at man får informasjon i fremtiden, basert på kun spekulasjon. Du ville forholdt deg til den informasjonen som er tilgjengelig. Det samme gjelder i tilfellet om universets opphav og de tre svaralternativene.
      Fortsettelse kommer, følg med Sophie Elise …

    31. Altså drapstruslene var drøyt, da synker de like lavt selv, men hva med de hundrevis av kommentarene hvoe folk føler seg såret, begynner p sultestreikw og bare ta livet sitt pga innlegget? At leserene må tåle litt, alvorlig talt? Du har vært mobbet selv, om ikke det også var for oppmerksomhet? Men vist det faktisk er sant, hvordan ble du mobberen? Jeg er faktisk ink. i de hundrevis som ikke vil leve engang, får håpe jeg våkner i morgen! Eller ikke håpe.. Hva vet vell jeg og va jeg skriver.. men at du ikke har dårlig samvittighet over alle de du sårer.. Enda du ikke kjenner dem.. den dagen du får takkepost fra noen som har tatt livet sitt, da kan du angre. Tror jeg skrev noe som “om jeg ikke overlever morgendagen så vil jeg gi skylda på smafunnet, men den som har fått meg i mitt dype mørket høl nå er barbie pefekte missis sophie elise”.. Takk for meg, og takk for andre som kanskje ikke har guts til å skrive dette. Får blant de hundrede som føler ser såret er det.vertfall 10 dobblet som ikke har skrevet.

    32. Så gidder ikke du å unnskylde deg ordentlig for alt dritt du har sagt? Håper alle som truet med å slutte å lese bloggen din igår gjør det.. det skal ihvertfall jeg!

    33. Synes du burde komme med noe mer enn som så, Sophie. Det er tross alt oss du tjener på og kan leve som en liten prinsesse.

    34. Har ikke noe å si om man er fornöyd med seg selv. Leste noe en dame hadde skrevet etter hun ble ledd av på stranden pga kroppen hennes. Hun har födt tre barn og da endrer jo kroppen seg. uttalelsen til Robin og kameraten hans er litt det samme. Og latterliggjöre andre mennesker pga utseende er ikke morsomt. synes ikke han fortjener draps trusler så klart, men synes ikke man kan bagatelisere det å komme med den slags uttalelser. Du burde kanskje forklare deg nermere når det gjelder din egen uttalelse om at du vinner folk tilbake med innlegg om dyr og miljö osv, det hörtes ikke så bra ut sånn som du skrev det, og merker det er mange som reagerer pådet. Jeg synes også det hörtes veldig overfladisk ut, men regner ikke med du mente det sånn som det fremstår.

    35. Vil du ha en bil som lever lenge, kjøp et japansk merke. Jeg har toyota yaris. Liten bil som bruker svært lite bensin og olje. Lite feil med dem. Billig i drift altså

    36. Dere er sååå søte!! Funny på videobloggem når han mista litt av røyken i sofaen XD
      Kjøp deg en hvit Kia

    37. HEI SOPHIE ELISE!
      Med denne kommentaren sier jeg takk for meg – jeg kommer aldri inn på bloggen din, selv etter 4 år som trofast leser. Du er så trangsynt og forstår ikke hvordan verden fungerer. NEI, du er ikke en god markedsfører fordi du klarer å få 8 år gamle jenter til å lese bloggen din restenk leser fordi du underholder – du er jo så latterlig! ) og JO, det går ganske LETT faktisk å diskutere om kjæresten din er kjekk (beklager, men det er ikke mange som finner en homse med sminke og kropp som en 12-åring attraktiv). Skal si deg en ting, jeg og venninner har møtt han kjæresten din og kompiser på byen FLERE ganger. Og beklager, men alle vi prater med LER av de bak ryggen deres. Er jo så latterlige vet du!
      Kos dere videre i hverandres råtne selskap! DERE FORTJENER HVERANDRE:) Du har råtnet innvendig, Sophie! ta også KOM deg ned på jorda igjen

    38. For all del, ikke kjøp Audi a3/a4.. Er baare problemer med den.
      Skal du ha en riktig god bil, kjøp golf:) få faren din til å hjelpe deg hvis du ikke skal kjøpe hos forhandler, slik at du er sikker på at du ikke blir lurt:)

    39. Har alltid synes du har hatt dobbelmoral, men hadde liksom et håp om at det var noe godt i deg, men etter siste innlegg kan jeg bekrefte at alt ved det er two-faced

    40. Drapstrusler, my ass. SÅ viktig er du ikke! Og etter det du sa om å juge for “å vinne tilbake” lesere, er det ingen som trur deg eller tar deg seriøst uansett hva du skriver heretter. “Drapstrusler” = “boo-hoo me. Syns synd på meg da. (Kjære søte lesere, jeg skal nok vinne dere tilbake.) ”
      Motbydelig er du.

    41. Hahahah sykt at enkelte påstår at ET eneste, retarda innlegg skrevet av to gutter har ført til at hundrevis av mennesker vil ta livet sitt! JEG LER

    42. Jeg har nettopp kjøpt meg ny bil, en mini Cooper og fy fader så fornøyd jeg er 🙂 kjøpte den pga anbefalinger fra venner og familie, alle er kjempe fornøyd og har ingenting å klage på. Jeg var ikke så gira i starten men så kjøpte jeg meg mini, nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd! 🙂 kommer aldri til å kvitte meg med mini cooper nå. Ville bare si det 🙂 de blir mer og mer populære og de er jo så kule! 🙂

    43. Lurer på hvordan du skal “vinne” tilbake leserne dine etter det som har skjedd, Sophie. Håper du føler deg som et bra individ etter alle du har såret. Drapstrusler? Er ikke det å forvente når man leker med andres følelser for å få PR? Skal jeg skrive et innlegg om at alle hjemløse over 30 år burde ha seg vekk fordi de senker utseendenivået i sentrum? Du hadde vel syntes det også var en spøk, du. Bra humor.

    44. Hei
      Vet ikke om du leser alle kommentarene. Men håper du leser denne.
      Klart Robin er positivt til blogger din, og mer positiv enn Mathias var. Robin vil bli kjendis, og det ville ikke Mathias.
      Skjønner du ikke at du har en snylter med deg?
      Du burde lese Marna sitt innlegg, hun oppsummerer det greit.
      Synes og innlegget til party snylte svensken din var sick kleint, og det sier jo en DEL om han, når han poster et så forkastelig innlegg. En skikkelig mann synker ikke så lavt at han kommenterer vekten til damer. Det er latterlig.

    45. Heii 🙂 Jeg lurer på om du kan skrive litt om tatoveringene dine? om de gjorde vondt å ta, hva de kosta osv..? Også lurte jeg på om du har piercing i navlen? Isåfall, kan du skrive hvor du kjøper/bestiller de fra og hva de koster?
      Vet du om en nettside som selger billige klær?
      Elsker å lese bloggen din, og gjør det nesten hver dag 😀

    46. Å HERREGUD. Nå syns jeg at folk kan roe seg ned litt!
      Det innlegget som Robin skrev var ment som en SPØK, å om folk virkelig tar seg nært av ting andre skriver på nettet, så bør de virkelig ikke være på sosiale medier! Å du som skriver oppi der at om du tar livet ditt så skal du skylde på Sophie Elise? Hvorfor det? Hva har hun gjort deg? Om du blir så påvirket av det du leser på nettet, så hold deg unna? Verre er det faktisk ikke. Helt ærlig så skjønner jeg ikke problemet, synd at mennesker lar seg påvirke, og hate så lett nå idag.
      Også til deg kjære Sophie! Jeg vet det ikke er lett å overse alle de stygge kommentarene og truslene du får, MEN hev deg over det! Du er bedre enn de som sitter å kommenter dritt bak anonymknappen! Stå på videre <3

    47. Bitch Please!:S Åh vell å veie over 50kg tenker jeg både Beyonce, Christina Aguilera, Iggy Azeala, Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Katy Perry, Shakira, Britney Spears gjør også 🙂 De har former de vettu og vet du hva? Det er dritsexy! Mange av de har blitt kåra til de sexyeste kvinnene flere ganger! =) former er sexy, det har du selv uttalt med at du ville sette inn rumpeimplantater så lol.

    48. Wow sophie, det er veldig tydelig at du prøver å gjøre mathias sjalu. Det er trist at du som er en så moden og smart person har funnet en slik barnslig og umoden fjortisgutt! Syns synd i deg, siden du er en fantastisk person som blir dratt ned av han, du kan bare ikke se det selv.

    49. Håper du anmelder alle truslene du får, er utrolig mange idioter der ute. Så er jeg superglad for at du er deg selv og klarer å drite i det. Jeg er selvfølgelig ikke enig i innlegget til Robin (eller kameraten hans), men merkelig at folk ikke har humor OVERHODET når det gjelder blogg? Du er tøff! 🙂

    50. Barn leser også bloggen din. Tenk over dette at du faktisk er med og påvirke hva dem mener å synes. Jeg har ikke noe imot deg som person for jeg kjenner deg ikke.

    51. Volkswagen up! Liten, søt, økonomisk og lett og kjøre. Har hatt vår i 2 år snart og har ikke hatt noe problemer. I tillegg er den veldig miljøvennlig ift co2- utslipp.

    52. 1. Klart han er interressert i hva og ikke minst hvordan du skriiver, han suger til seg allt han kan av kunnskap så han kan ha sine 10 minutes of fame. Han vil bli kjendis.
      2.Röyker du weed hver dag? Eller bare i blandt? Virker som om du har stepped it up i det siste..

    53. Nå må du prøve å vinne folk tilbake ved å fortelle om dyrevern eller at du ble mobbet. Så må du slutte å skrive om hvor ærlig du er i forhold til andre bloggere

    54. Kan du fortelle litt om ditt forhold til weed?
      Ser at folk kommenterer det støtt og stadig, men du avkrefter det jo aldri. Betyr det at du røyker weed?

    55. Vi har så mange uintelligente mennesker her i norge. Tenker på forrige innlegg. Altså, selvfølgelig. Har det ikke vært åpenlyst hele tiden, grunnen til nakenhet, provoserende meninger, dype følelser? Selvfølgelig er det for å holde bloggen interessant, sånn at hun har lesertall. Det ser ut som folk glemmer at dette faktisk er en jobb! Og man går langt for penger. Vedder ræven min på at når mange av leserne her er på jobb, gjør de det som er forventet av de, for å neholde jobben og få lønnen sin. Slik blir det med blogg og, og det er på tide dere innser det. Dere kan ikke gi trusler for at noen gjør jobben sin, og for at de er FLINK i jobben sin. For Sophie Elise er faktisk flink til jobben sin, hvorfor tror dere ellers hun får være med i masterchef, bloggerne, at hun får jobb i blader osv? De utnytter henne på samme måte som hun utnytter oss, som til stadighet trykker oss inn for å se hva hun har funnet på nå, for å øke tallene sine, AKA få mer lønn! Det blir som forfremmelse for oss “normale” mennesker, ta å fatt det. Og i tillegg har hun aldri sagt hun IKKE bryr seg om dyr, for det gjør hun. Men når hun føler hun får litt motstand, at provoseringen har gått langt nok, da tar hun frem de positive sidene sine, for at de som ble sur og grinete skal bli glad igjen, og for å vise hatere som mener hun er overfladisk, at hun har gode sider.
      Jeg kan ikke la vær å like det menneske du er, sophie elise. Jeg har alltid sagt at du er smartere enn hva du gir deg ut for å være på bloggen, og at du har nok høyere iq enn mange av oss andre, du har, som du sier, klart å bli kjent ifra jenterommet i harstad, som en helt normal jente. Når jeg var 16 hadde jeg ikke en gang kunme tenkt slik. Jeg vet at du ikke knekker av disse stygge kommentarene, så jeg gidder ikke si noe om de en gang. Du har nok vært klar over hva du gikk til, når du valgte å provosere for å komme deg frem, og du har iq til å skjønne at disse kommentarene ikke er til deg. De er til en person som ikke fins. På en måte. Jeg syns du skal fortsette å være ærlig, si hva faen som faller deg inn, det er dette som får folk til å komme frem her i livet. Ser folk syns du er høy på deg selv, tullball. Du er faktisk ydmyk til det du har fått, og det har man alltid sett gjennom bloggen din, når syke ting du får være med på ikke helt går opp for deg at du faktisk får være med på. Det er ydmykhet, og ikke overfladisk. For du kan faktisk ikke fatte at lille du opplever slikt, og det virker usannsynlig, og derfor går det ikke helt opp for deg. Folk bør begynne å tenke litt gjennom ting og tang, og se ting for det de er, og ikke bare se det de vil se. Stå på videre, fine du! 🙂

    56. ja ser du prøver å vinne tilbake leserne med å skrive at du får drapstruser. vennen, ingen sympati fra meg i allefall

    57. Jeg har mini cooper stasjonsvogn og ikke hatt noe problemer 🙂 Golf derimot! Eller volgswagen i det heltatt….. Jeg og kjæresten har erfart med den ene etter den andre at når en del ryker, så ryker en ny for hver del du fikser 🙁

    58. Å skrive drapstrussler er mye mer ille og frekt enn “å dra en spøk” som blir helt forvridd i media, leste innlegget på Robin sin blogg og alle burde skjønne at det var en spøk, kanskje litt drøy men ja. Og at folk sier at Robin er dum og at du burde finne deg noe bedre, altså, ingen vet hvordan han er i virkeligheten. Så lenge DU trives med han så er jo det det viktigste. Måtte bare le av hele greia da jeg leste om det, utrolig hvor mye oppmerksomhet media kan få, og at folk tror på absolutt alt de leser. For å være ærlig så synes jeg alle burde gi litt mer faen og ikke henge seg opp i absolutt alt.

    59. Nei det er jo ikke så rart at han støtter bloggingen din. Han vil jo bli kjendis. Og så lenge han er sammen med deg og fortsetter å oppføre seg usmakelig i media så får han vel til det. Han kan jo melde seg på paradise hotel også

    60. Jeg kjører mini, veit ikke helt hvor du har hørt det fra. Men den går som en kule. den er jo non år gammal. men ingen feil! anbefaler!

    61. Sorry ass men nå virker det som du bare prøver å smiske leserne tilbake ved å fortelle hvor støttende og snill han er… blir bare kvalm jeg nå. Ikke noe er troverdig lenger, etter jeg leste det innlegget ditt om hvordan du bevisst provoserer for å så smiske oss tilbake med sippeinnlegg.

    62. Hahaha! Ikke Robin som skrev det?! Er han ikke MEDEIER av bloggen da? L-a-t-t-e-e-r-l-i-g!! Fint forsøk på å prøve å “vinne” leserne tilbake! Hva faen tar du oss for ;D dør..

    63. liker dere jeg<3 koselig at du har funnet en som støtter deg 100% om bloggingen din og hvem du er. jeg er en av veldig få tydeligvis som ikke tror at han bare bruker deg. dere begge sier at dere er veldig like og at alt klikker. å det har jeg fått inntrykk av åsså 🙂 ett perfekt par er dere! ønsker dere alt godt for fremtiden sammen 🙂

    64. Kan du fortelle mer utdypende om det at du skriver om dyrevern og mobbing for å vinne tilbake lesere?

    65. Jeg lurer egentlig på hvor mange som har blitt såret, og hvor mange som skriver det for å lage enda mer styr. Men jeg veier selv 55kg og vil legge på meg. Poenge mitt er bare at folk ikke må bry seg så mye og det er jo faktisk deres problem. Og i tillegg var det ikke noe du eller han skrev! Men synes du kunne ha skrevet unnskyl, er ikke så vanskelig.. Men stå Sophie!

    66. Hvis du vil ha en liten bil, men som likevel ikke er alt for liten bør du kjøpe en Volvo C30. De er litt anderledes en andre biler, og jeg kan virkelig anbefale den ettersom jeg hadde en selv før jeg byttet til en større bil. Jeg hadde ikke en eneste feil på bilen min i løpet av de 2-3 årene jeg hadde den. Grunnen til at jeg byttet bil var fordi jeg trengte en større ettersom jeg reiser veldig mye frem og tilbake til familien min i Sverige. Men som sagt; den er ikke så dyr heller og den bruker ikke mye bensin.
      Ikke kjøp Audi A3 som mange her sier, de er så kjedelig og alle ungjenter har dem. Men sånn ellers burde du ikke kjøpe alt for liten bil heller, da dør du hvis du krasjer!

    67. Slutt å røyke weed. Innleggene dine blir så jævlig dårlig når du draaaar på ordene. Du e blitt en ræva blogger etter du ble sammen med gayboy.

    68. Selv om det var en spøk så fortjener dere ikke draps trusler.
      Det blir å ta det litt for langt.
      Stå på og du får sikkert applaus og high five for at du er så himmla flink til å skrive 🙂

    69. Men er nesten mitt morsomt men mest trist hvor mye drit folk skriver om deg til deg! Sier du sårer dem?! Hva er det de egentlig gjør da, nesten hver eneste kommentar er jo bare drit! Men så er det jo det som er så bra da at du ikke bryr deg!! Håper ikke alt dette gjør deg lei..

    70. Vi har en KIA (vet ikke hvordan modell) og vi har hatt den i ca 6 år uten noen én feil! Den har jo så let være på verksted og sånt, men de er bare for sjekkens skyld!

    71. For min del handler det ikke om den der uttalelsen om vekten, kunne ikke brydd meg mindre, fordi jeg vet at uttalelsen kommer fra en liten gutt fra Sverige som bruker sminke 🙂 for min del handler det om at du sa at du må “vinne” tilbake leserne ved å skrive innlegg om mobbing og dyremishandling osv. Ble lei meg når jeg leste det, fordi jeg trodde at du var en person som faktisk brydde deg om dyr og om mobbing. Jeg tror ikke du har blitt så jævli mobba som det du skal ha det til heller, du får folk til å synes synd på deg, men helt ærlig, du er tragisk!!

    72. Hvor har du hørt at det er mye problemer med Mini Cooper? Har selv hatt en i tre år helt uten problemer. Kan anbefale den bilen på det sterkeste. Det er BMW som produserer de. Need I say more?
      Mini Cooper er en av de tryggeste og robuste småbilene på markedet. Hadde ikke nølt et sekund med å velge Mini igjen!

    73. Ja for du hadde sagt det samme dersom det var du som var 15 år å usikker på deg selv og kroppen din. Da hadde vel spøken vært like god? Du må våkne opp å innse at du har gått fra å være en egentlig sikkelig kul og oppegående jente til en det oser idioti av, det virker som du prøver alt for hardt å imponere kjæresten din som virker like blåst. Du er ikke så bad-girl som du tror du er og det å prøve så hardt kler deg heller ikke. Du er ikke Miley Cyrus og kjæresten din er faktisk ikke kjekk, tvert i mot. Det er heller ingen som er sjalu, eller kanskje finnes det noen av de, men de aller fleste av oss sitter bare på andre siden av skjermen å rister på hodet.

    74. Da takker jeg for meg Sophie! Har likt dyrevern meningene dine men har tvilt veldig hva du egentlig står for med tanke på skinnveskene, laksespising, chanelreklame og nå når du har indirekte har sagt at du må skrive slike ting for å vinne tilbake lesere bekrefter bare dette at du ikke står for noe lenger men kun tenker på utsene og penger. Ønsker deg masse lykke til videre i livet og håper du slutter å røyke hasj, uansett hva du leser om hvorfor det bør bli legalisert så gir det personlighetsforstyrrelser og følelser man kjenner blir uekte.
      Klem

    75. Man vet at man er kjendis når man får drapstrusler, haha! Neida, det er ganske trist og tragisk at folk drar det så langt..
      Deilig med sånne dager! Utrolig hva Internett gjør med folk egentlig! 🙂
      Når trekker du vinnerne av billettene?

    76. Etter å se den første videoen med Robin og deg ble jeg skikkelig positivt overrasket, og likte han virkelig godt. Etter å ha sett VG tvs lille snutt fra han og kompisen syns jeg han ble skikkelig idiot. Skjønner selvfølgelig at de satte det litt på spissen for å skape reaksjoner. Men “all pr er god pr”? Skjønner virkelig ikke hvor desperat han er etter oppmerksomhet når Det er måten han må gjøre det på. Og er faktisk skuffende av deg at dere støttee dere på at han sa det for å skape reaksjoner, og at vekten var spøk osv og at det var kompisen som skrev det, når han selv også snakket om det på vg tv.. Jeg ble verken såret eller tar meg nær av innlegget hans eller ditt, men syns dette ble bare for latterlig av dere begge. Grattis, dere fikk det dere ville -reaksjoner og oppmerksomhet, men dette fikk meg også til å bytte mening om hvilken blogg jeg har interesse for å lese.
      Er så utrolig enig med:
      http://pberglie.blogg.no/1413219092_jeg_veier_13_kilo_for.html

    77. Jeg hadde i 5 år en nissan micra, kjempe god bil som varte lenge! Om du vil ha ein liten bil synes jeg den var super, brukte lite bensin osv. Jeg har nå en Peugeot 308 en veldig ny en, som er en kjempe flott bil, bruker utroooolig lite disel på mila, er grei størrelse uten på (med tanke på parkering osv) men er kjempe svær inni! Får plass til kjempe mye i den, og både sjofør og passagerer har gooood plass! =) Kan absolutt anbefale begge disse bilene =)

    78. herregud kor dum folk kan vær, æ bli helt satt ut. Alt ska vær så fetteseriøst heile tia, men kafaen, åh æ bli så oppgitt. Det e ein ting som hete å “les mellom linjan” altså, ikke alt som står på bloggen din e dønn seriøst, og ikke alt e sånn som det står, bli vanskleig å forklar det her – men poenget e at det ska gå an å ha forståelse for ting som står på bloggen uten at folk tar det som står sånn helt ut, ut i fra ka smo står. Vanskelig å forklar det her, men Sophie du e ei utrolig jente, æ kommentere aldri på bloggen, men æ like dæ bare meir og meir for du e så ekte og du står for alt du mein, det e helt konge! Vær sammen med kjæresten din, vær glad, ha det artig sånn som du bruke å gjør. Håpe virkelig at du stenge ut der dritten som kjem på bloggen din as. Æ driv å sei t søskenan min at dem ikke ska få lov t å skriv dritt t folk på internett, og det ska æ virkelig lær ungan mine og, det e så jævli lavmål æ freake snart ut.
      HUSK! Det e mang fleir som les bloggen din som ikke en gang bruk å kommenter, som digge dæ og alt det der, blant annja mæ, herre e bare en kommentar med masse rot, men håpe du forstår litt av det hvertfall. Vær sterk Sophie, håpe æ får møt dæ en gang. Håpe du tar herre inn på dæ. Mått bare få ut frustrasjon, åh folk e så D-U-M

    79. Sofie Elise FORSØKER Å ViNNE TiLBAKE leserne med smisk ref. forrige innlegg. “Det var ikke Robin som skrev innlegget” høres ut som unnskyldnibgen en av nettrollene serverte til Robert Ascberg. Dessuten INGEN AV OSS LESER ELLER VET NOE OM ROBINS BLOG vi har sett hva han sier på oljebarna på VGTV med ansiktsuttrykk og det hele. Han mente det og folk reagerer fordi han bruker sin status som ditt vedheng til å spre mobbing og uheldig kroppsfokus mot en målgruppe som er jenter på 7-8 år ++
      Folk reagerer fordi den såkalte spøken deres ødelegger folk, dessuten er det vanlig blant mobbere å slenge dritt og si det bare er spøk for å ikke bli tatt for det.
      Når jeg leser kommentarfeltet ditt nå ser jeg at det de 600 kommentarene du fikk på forrige innlegg varslet har slått til. Du er ferdig som populær blogger. Folk vet du sitter og ler av dem, skryter av hvor god du er på markedsføring og skal vinne dem tilbake ved å si du har blitt mobbet. Si meg fikk du sykepenger for den mye omtalte “depresjonen”? Husk at det er straffbart å lure NAV.
      Jeg fulgte kommentarfeltet ditt i går og så ikke en eneste drapstrussel, men derimot mye konstruktiv kritikk. Er drapstrusler noe du tar opp fordi du vil ha sympati? Du må forståat du ikke kan få sympati når du støtter en som sier at jenter over 50 kg ikke har noe på stranden å gjøre. Det er alvorlige og ekstreme uttalelser som ikke vitner om normal ungdomskultur.
      Det bør komme en advarsel på bloggen din om at barn under 18 år ikke har adgang, den er ikke det grann bedre enn disse anorexia-sidene som ødelegger jenter. Jeg vil også anbefale alle annonsører om å boikotte denne siden.
      Jeg kommer ikke til å kjøpe produkter som annonseres hos deg og jeg har også bestemt meg for å ikke se Bloggerne av hensyn til den uheldige påvirknibfen du har på unge jenter.

    80. Takker også for meg, har skjønt at den personen jeg har sett opptil er egentlig en fantasifigur som er basert på en løgn. Føler meg så utrolig dum som har støttet og forsvar deg i alle mulige settinger.Men nå kan jeg tenke at det du skriver på bloggen er løgn og kun for å tjene penger og få flere lesere. Du er ikke en inspirasjon for meg lenger og derfor er det bare idiotisk av meg å lese bloggen og irritere meg. Jeg tenkte du var en Barbie men med ett godt hjerte som brydde deg om andre, men du er akuratt som alle andre blonde spydige bimboer. Barbie bloggeren er en mye bedre og inspirerende kvinne enn deg fordi hun trenger ikke trøkke ned andre for å komme seg fram i livet 🙂

    81. Srry Sophie… Har begynt å lese bloggen din nå i det siste, men jeg skjønner at jeg ikke skal kaste bort tid på det. Jeg har bedre ting å gjøre. Du fremstår som en bortskjemt liten drittunge, som lyver for å få oppmerksomhet. Å skrive at det var kødd hjelper ingen. Alle de sårede blir ikke glade igjen fordi det var “kødd” og du får mer hat.Du og han derre partysvensken får se å skjerpe dere. Det kan faktisk bli sett på som en form for mobbing. Det er helt sykt hvor falsk du egentlig er…

    82. Hva om de som skrev kommentarene som fikk deg til å operere nesen eller brystene hadde skrevet “bare kødda!” På slutten? Ville det gjort det OK?

    83. Enig med NE her oppe, men sjekk ut kia clio/cleo ?? Ser ut som en super bil. Eller skoda fabia. De nyeste modellene ser veldig bra ut!
      Audi og bmw har mange fine biler, prisen er også dessverre deretter. Både i kjøp, verksted og service..

    84. en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv.
      Hvordan kan du skrive noe slikt som dette, jeg håper virkelig alle dine fans nå faktsik fikk øyne opp for hva slags menneske du er!
      Dette begynner å bli drøyt. Du hr totalt forandret deg etter at du ble sammen med han partysvensken, som tror han kommer fra stockholm, men kommer fra en liten bygd!

    85. Jeg stikker nå ass! Etter han derre snørrvalpen din sier at jeg skygger for han på stranda kan du like godt bare miste flere lesere! Jeg har mest lyst til å starte å boikotte bloggen din!!

    86. Audi tt ! er en fin, sprek og liten bil! Denne gjør også gutta sjalu! de nyeste modellene er finest. 2010 mod og oppover

    87. Du er ei flott jente, og da trenger du en flott og uvanlig bil: Søk etter Alfa Romeo. Dyr, men spesiell – og passer deg!

    88. Åå harregud!! Folk e så tragiske at de orke å legga seg opp i det, å hvertfall når du ikke har NOE med det å gjør. Folk slenge dritt for de ikke har det bra med seg skjøl, eg kan innrømma at inlegge av gutta boys va litt drøyt men ka e vits å laga noe stor sak av det. E det ingen som eige humoristiske sans?
      Se ko långt sophie elise e komt i live, netopp pga hu e flink å skriva for seg og markedsføra!
      Du må bare bla forbi alle de elendige kommentarane for det e ikke vits å ta seg tid å lesa de:) U go girl

    89. Jeg synes det var så vondt å finne ut at alt du har skrevet om dyrevern osv har bare vært for å vinne tilbake lesere.. For en falsk fiasko du er.

    90. Hun vinner jo leserne tilbake når alle klkkker inn her for å skrive til hun at det hun gjør rr feil! Mindre klikking inn på bloggen hennes gjør jo at hun ikke får det hun ønsker

    91. Du sophie? Er du lykkelig? Det ser ikke sånn ut. Det er et eller annet som blokkerer for hjernen din i det siste. Du tenker ikke klart idet hele tatt. Det må nok være den fjolsen du er med ja. Eller weeden.
      Er så skuffendes at du skriver om slike følelsesladde innlegg om dyrevern, mobbing osv, også er det bare et knep om å få flere lesere og større tall på bankkontoen. Føler du deg bra etter det? Er det virkelig bedre å få et ekstra null på på kontoen, enn å spille så dum og miste respekt av alle? Føles det bra? Jeg skjønner virkelig ikke hvordan du klarer å leve med deg selv etter å ha skrevet det. Jeg skjønner ikke.
      Hvordan kan man faktisk tenke sånn og være stolt av seg selv? Har du ikke mer respekt for deg selv? Det er så synd. At man skal gjøre så sykt mye fucka for bare det å være kjent, det å få penger, oppmerksomhet, det skjønner jeg virkelig ikke.
      Håper virkelig at du om nettene ikke får sove, fordi du tenker over aøt det dumme du har gjort. At du får en stor, ekkel klump i halsen som får deg til å grine deg i søvne. Sorry as, men det her var bare veldig tett.
      Som alle andre sier, Mathias, han highlightet alt det fine ved deg. Du svevde på en sky, pga han. Du var high on EKTE kjærlighet, ikke WEED som sikkert han tufsen har fått deg til å røke.
      Mathias var en fin fyr, men nå ser jeg at han ALDRI fortjente deg. Han var en god fyr, du, du er en overfladisk dame som ikke vet hvordan du skal komme deg på beina.
      Du er latterlig og jeg har mistet all respektenmin for deg.
      Håper du innser at det er bedre å være stolt av seg selv for de riktige grunnene, den gode jobben du faktisk gjorde om dyrevern og alt annet, men det var jo bare løgn det. Noe som egentlig ikke var helt skjult heller. Du kom alltid med usaklige unnskyldninger her og der. Du bruker en skinnveske Fordi det var en investering. En veske som du kan gi over til din datter, dine barnebarn. Hva for noe kødd er det? Eller at du dro til den farmen hvor dyrene ikke var fri idet hele tatt? Så kom du tilbake etter et par dager?
      Skjønner ikke hvorfor noen av dine nærmeste personer ikke klarer å filleriste deg. Noen må jo tenke riktig av vennene dine? familien din? Får du ikke den preken av dem? Rart.
      Du skuffer. Og her mistet du meg.

    92. Du har ikke fått en eneste drapstrussel den siste uken, hvorfor i helvete lyver du om det? For å vinne tilbake lesere, kanskje?

    93. Hei Sophie!
      Dette er ute av sammenheng med innlegget, men jeg vet du helst ikke ønsker å bli kontaktet på mail av lesere.
      Jeg lurte på om du kunne bevisst gjøre folk på en ting, noe som kan gjøre en stor forskjell.. Lage et innlegg om kyllinger.
      Jeg spiser kjøtt, og er ok med det.
      1.høne dekker en middag til 4 hos oss. Men skal en familie på 4 spise kyllingvinger til middag da har det gått med minst 20 -30 kyllinger.
      Kyllinger lever et 9 veker kort liv, Hva om en slutter å spise, eller spiser litt mindre kyllingvinger/lår i året. Tenk hvor mange som blir spart.

    94. Hei sophie 🙂
      Så at du spurte om tips til bil. Da vil jeg tipse deg om BMW 1 serie! Den er liten, men fortsatt veldig god plass inni. Den er utrolig god å kjøre, og bruker veldig lite disel. Jeg har aldri vært så fornøyd med en bil før 🙂 jeg selger faktisk min til en god pris pga studier. Hvis du skulle være interessert, så bare ta kontakt!!

    95. Selvfølgelig liker han blogginnleggene dine, han vil jo i buksa på deg. Og du falt for det gamle trikset. 😉

    96. I går klikket jeg inn på bloggen din og fikk med meg oppstyret. Og jeg var en av disse som ble litt lei meg av å lese innlegget.. Jeg er nærmere 80kg enn 50 og vekten er høy fordi at jeg for 3mnd siden fikk en nydelig baby. Jeg er i syden nå og har følt meg flott på stranden, selv om jeg veier litt mer nå, så Føler jeg at kiloene er fint fordelt på mine170 cm. Likevel ble jeg såret av denne “kroppsfokuseringen” som jeg leste om i går.. Fins det virkelig mennesker som ytrer seg om slike ting offentlig??
      Idag bryr jeg meg ikke. Hva små sminkegutter mener har ingenting å si:-)
      Jeg vet at jeg er god nok for kjæresten min, som er en Real mann som vil ha jenter med Ekte former! Det er flott det!
      Folk forelsker seg og liker forskjellige typer, slik er det med den saken:)
      Hvis det er skikkelig kjærlighet mellom deg og Robin, så unner jeg dere alt godt. Bare tenk litt gjennom ting før dere uttaler dere. Ting er ikke svart/hvitt alltid.

    97. Det er bra at dere er et godt team, man merker så godt på deg når du har det bra 🙂 Jeg er glad på dine vegne og håper at de som skriver stygge kommentarer virkelig tar seg tid til å lese innlegget ditt og forstå hvordan det var ment.

    98. Du kan kjøpe jaguaren til papsen! Den er heeeeeeelt SYK å kjøre… herregud, elsker den bilen, er dritsur for at han skal selge.. haha
      Jeg syns du skal gå for en hvit Audi A3, jeg!!
      Det som du også må huske på om du kjøper ny bil (nå henvender jeg meg til fiat’en og mini cooper’n) er at nye biler har ekstremt gode garantier. Er det noe feil, vil det mest sannsynlig bli fikset. Men jeg vil ikke annbefale fiat 500, det er som å sette seg inn i en lekebil!! (SYKT mye plast)
      Hvis du vil ha elbil, annbefaler jeg Nissan Leaf. Å kjøre den er som å game bilspill!!

    99. herregud, har aldri sett noen med så dårlig grammatikk over 14 år.
      Er du tilbakestående eller ordblind?

    100. Etter de siste dagenes “avsløringer” må vel følgerne til denne bloggen og andre på samme nivå ha forstått at det overhodet ikke finnes noe genuint, ærlig eller ekte i noen av innleggene. Absolutt alt handler om å tjene penger, og det er ikke noe galt i det. Det som ER galt er å misbruke folks tillit. Det er noe som kun psykopater og narsisister gjør. En annen ting er at folk flest må våkne opp fra denne maniske psykosen det er å være opptatt av andres liv. Lev deres egne liv til det fulle, og hvis dere føler dere MÅ følge bloggere så finn noen som har positivitet og EKTHET å bidra med. Folk som tråkker på og mobber andre for å oppnå personlig tilfredstillelse og berømmelse er etter mitt syn farlige, og bør fratas kontakten med andre mennesker fordi de er destruktive og ødelegger mange menneskeliv.

    101. Jeg er skuffet over deg Sophie, du fikk over 600 kommentarer og mye av det handlet om at du løy om dyrevern osv… og tipper det var sant da at di løy? siden du ikke nevner det på bloggen nå, bare snakker om hvor koselig du har det med Robin og at du skal kjøpe ny bil… vet du hva? jeg er faktisk ikke overasket! før så jeg opp til deg og ville bli som deg, men ikke nå lengre! håper du finner en fin bil da 🙂

    102. Herregud folkens! Skjerp dere! Det er bare tull med innlegget i forrige innlegg og Sophie har unnskyldt seg. Hun prøver å forklare dere HVORDAN media fungerer, og i den bransjen må man av og til skape blest for å holde seg spennende. Hvorfor tror dere at det er spennende å følge henne i tre år? Noe må hun ha gjort riktig. Og hun gjør feil. Akkurat som alle andre. Dere er heller ikke perfekte, så slutt å være så frekke. Hun er jo fremdeles opptatt av hjertesaker. Jeg liker å lese hennes blogg fordi hun viser ydmyk, og er helt ærlig. Ufilteret.
      Og folkens, jeg veier 90 kg. Og jeg er heldig som har tung beinbygning og muskler. Og jeg har store pupper. De veier mer enn resten av kroppen. Og dere? Jeg gir faen i folk og går ut på stranden for det om. Det er deilig og drite i alle andre. Syns dere også burde gi det et forsøk. Prøv å gå på stranden og drit i folk.
      Du må ikke være slank for å være på stranden. Du må ikke være slank for å være med på kjekke, fysiske aktiviteter!
      Tenk positiv i stedet, og det er mye bedre. Dere burde slutte å sette dere i offerrolle og syns dere er feit etc.
      Da syns jeg dere har feil syn på kropp. Jeg tenker ofte “så lenge jeg har en frisk og velfungerende kropp, er jeg fornøyd” jeg kan gå, jeg kan trene, jeg har ikke smerter i kropp. Tenk på de andre som er så syke at de ikke kan gå på strand når de vil. De kan gå på Strand når de føler at de klarer det.
      Og folkens, ikke skyld på media. Ikke alltid media har skylden for deres problemer. Er som oftest private og traumatiske opplevelser dere har opplevd som bidrar til deres problemer. Media spiller en liten rolle i det ja, men ikke alt nei.
      Jeg har kun problemer med å kjøpe meg jakker og lignende nettopp fordi puppene er store og i veien. Og folk sier jeg ikke får lov å klage fordi jeg har store pupper og det “passer” i kroppsidealet. Helt sykt.
      Dere må få god selvtillit på plass. Ikke alt i livet handler om kropp.
      Jeg merker det er godt å bli eldre og eldre, for man får avslappet forhold til kropp. 🙂
      Dere yngre, jeg strev også med kropp da jeg var yngre, men det går over etter hvert og bedre og bedre.
      Husk å ha fokuset på rette plass. Tenk at du er heldig som er frisk. Det er ikke en selvfølge! Er jo veldig bra at du har en som fungerer godt. 🙂
      Og ja, jeg er jente! Men jeg gir blanke faen i vekt 😉 jeg har en frisk kropp, og alt er helt fint.

    103. Ser det stadig står at 7-8 åringer er lesere av denne bloggen,det tror jeg ikke noe på. Hva i all verden skulle de ha for noe interesse av det? Pluss at de kan så vidt lese… Nei,de yngste er nok 12-13. Tror jeg hvertfall.

    104. Du bryr deg mer om ar avisen har skreve at Robin er kjæresten din, som han nesten så å si er. Enn at du har såret flere av leserne dine ! Skam deg jente. Kom deg tilbake til Harstad og bli sammen med Matias da BRYDDE DU DEG

    105. alt det oppstyret her siden noen kommer med noe sånnt tull at du ikke burde gå på stranda om du veier over 50kg.. joda, det er bare noen månder siden jeg var under 50kg også, men det er bare det at da var jeg ikke fornøyd med meg selv i det hele tatt, nå veier jeg 56 og er 168 høy, å det er kunn fordi jeg har begynnt å trene, etter 20 år med å være undervektig og ikke klart å gå opp i vekt fannt jeg endelig en måte. det å være fornøyd med seg selv er det som teller.. vær frisk og ta vare på kroppen og alle gutter liker forskjellig, jeg er såå stolt over å endelig har fått noen former å kunne vise frem. bare tullball å veie under 50, da følte vertfall jeg meg som en pinne.
      stå på videre sophie! men pass for all del på hva du sier og skriver.. husk å være deg selv, samtidig som du også skal få lov til “å bli voksen” alle er hærlige på sin egen måte og det er så mange fantastiske kroppsformer her i verden! :)))

    106. Kjøp deg BMW 320d e91 eller e46. En bil som passer deg veldig godt. Fine bila og sinsyk kjøreopplevelse. Har selv e46, mæ full fult utstyrt og m-tech2 utgaven.

    107. Leasing er jo perfekt. Får en helt ny bil med garanti så du slipper å tenke på om det skjer noe med den. Samtidig som det ikke bli så dyrt som å kjøpe en ny bil. Jeg leaser selv en vw up og den er kjempe søt, praktisk, god å kjøre og relativt billig.

    108. Jeg tror nok ikke at alt Sophie Elise har skrevet om dyrevern bare er tull. Om dere ikke skjønte det hun mente med at hun en gang i blant skriver om mobbing og dyrevern, kan dere bare la være å kommentere.
      – Jeg ser at du er en veldig reflektert og omsorgsfull jente Sophie, håper ikke du tar all denne dritten inn på deg.

    109. Hei og god morgen til deg! 😀
      Håper du har en fantastisk morgen, og at du er i godt humør! Kanskje er du til og med i shoppehumør? Hva er vel ikke bedre enn å friske opp garderoben om du er i strålende humør? Jeg vil tipse deg om mitt siste innlegg der jeg selger fire splitter nye kjoler fra nelly.com til høyst bydende over 1,- 🙂
      Ellers vil jeg ønske deg ei kjempe fin uke videre, og kos deg masse! Klem i fleng <3

    110. Det er sykt hvor mye folk reagerer på den saken og ikke minst legger seg opp i noe som bare var en spøk. Folk må lære å se ting fra flere sider og ikke minst slappe av!
      Og så utrolig flott at du har funnet en som er så engasjert i bloggen din! Vertfall med tanke på at den er en så stor del av hverdagen din. Digger deg og Robin er ikke så værst han heller 🙂

    111. Folk klikker jo helt vinkel.. Herregud!
      Uansett, biltips! BMW er fine biler, anbefaler at du ser på 2002-2011 modellene. Har hatt mange bmwer og har ikke hatt noe problemer med dem :).
      Toyota hybrid er kåret til en av de beste bilene for bykjøring, også er den litt mer miljøvennlig enn de fleste. 🙂
      VW er helt ok biler, men ofte er det mye feil med dem, i likhet med Audi..
      Håper du finner en bil du blir fornøyd med 🙂

    112. Jeg tar meg faktisk nær av de innleggene, jeg har blitt mobbet for vekt og utseende siden jeg var lita (snart 18 nu) og jeg har det vanskelig nok for å føle meg vell nok til å gå på stranden. Jeg går sjeldent på stranden i norge, men i syden føler jeg at jeg kan gjør det for de folkan kommer aldri til å se meg igjen liksom. Du har klaget opp igjennom tiden på at du har blitt plaget og mobbet. Og du vet hvordan det er å få strødd salt i såran dine. Det er akkurat et sånn innlegg som du skrev i går og som robin skrev som strør salt i sår på oss som kanskje ikke er heilt a4 i størrelse. Mange tror at det er et valg at vi ser ut som vi gjør, men det er bare delvis sant. Vi kan gjøre noe med det, trene og sånt men sannheten er at ikke alle han en benbygning som gjør at du ser tynn å slank ”perfekt” ut. Ikke alle er like og det vet du godt å at du/dåkker kan skrive noe sånt er egentlig provoserende. Så gratulere t dåkker begge! Dåkker greide å få provosert folk, og meg. Det er ganske godt jobbet, håper dere er fornøyd med dere selv! #Oppmerksomhetssjukebloggere

    113. Til Elisa; vil bare informere deg om at tung beinbyggning eksisterer ikke, den myten ble knust for lenge siden. Jeg sier ikke at du ikke er flott, jeg bare sier at påskuddet tung beinbyggning for et par ekstra kg er feil.

    114. Volvo s40 er virkelig å anbefale! Grei størrelse og veldig fin bil. Har den selv og er 18. Elsker den utseendet og innsiden på bilen, i tillegg til at den er veldig trygg.

    115. Ford Focus er kåret av flere til beste “småbil”. Ellers er Volvo v40 en kjempebil. Litt større da.

    116. Ville anbefalt VW Golf, uansett modell, varer lenge og er skikkelig pålitlig. Har hatt samme bilen i snart 2 år, men selve bilen er 15 år, å går kjempe bra! 😀

    117. Stump røyken, bli klar i hodet ditt og så leser du det forrige innlegget ditt nøye Sophie. Det innlegget er nemlig det nærmeste du har kommet “sosialt selvmord” hittil. Lurer på hvordan i alle dager du skal rette opp i dette? Tror det blir vanskelig.

    118. Jeg har hatt min fiat 500 i 2 år, og den var til og med brukt når jeg kjøpte den og det har ikke vært noe feil på den, kun vært på verksted en gang for å skifte bremser, noe man må på alle biler når de har gått så og så langt! Det er en utrolig praktisk bil for en liten jente som deg og veldig praktisk bil og ha når man bor i byen. Den kommer seg rundt over alt fordi den er så liten og den er utrolig lett å parkere. Også er den offwhite fiaten med rødt skinninteriør døds fin! så syntes du bør se litt nærmere på den bilen.

    119. Hvordan er det mulig å skryte så mye av at man er SÅ FLINK i MARKEDSFØRING, samtidig som man i samme innlegg kjører hele BEDRIFTEN sin rett til HELVETE? Dette er det mest komiske jeg har vært borti på lenge.

    120. Heisann snuppa.. asså du e så flink dåååe.. også så pen dååe =) altså du e jo bare perfekt dåe =) kem kan ha det finere både utenpå og innv enn deg søta? kan eg få komme tømme og rømme hos deg? 🙂 siden du e så snill atte <3 kos kos <3 <3 <3

    121. Hvis du har planer om å kjøpe en nyere bil, vil jeg absolutt anbefale Toyota Yaris hybrid. Liten og snerten, så den passer fint i byen, i tillegg er det jo Toyota som er utrolig driftsikre biler med lite feil og mangler. :))

    122. Du er så vannvittig mye styggere på tv enn på de redigerte bildene dine. På tv ser man hvor firkanta du er i tryne, du har rett og slett mandige trekk, spesielt over haka.

    123. Både toyota og volswagen er bra og dristsikre biler! De er også veldig lette å finne deler til dersom du vil komme til å trenge det. Jeg anbefaler deg vw polo!

    124. Du har blitt sikkelig høy på deg selv etter du flyttet til Oslo. Tror du er noe du ikke er.Håper folk slutter og besøke bloggen snart så du ikke får penger. Det er pga vi som leser og kommenterer at du har blitt den du er i dag. Ikke rart du er som du er. Med det sier jeg takk for meg.

    125. sophie, jeg må bare si dette til deg. Du fortjener virkelig ikke den gutten. Jeg vett at det ikke var han som skrev men altså, han deler jo bloggen me en annen og da samerbeider dem jo om hva innleggene skal handle om? Det innlegget forandret livet mitt me en gang…. jeg ble mer deprimert, mer trist og rett og slett lei.. Jeg sier dette til deg bare fordi jeg elske deg og du fortjener det beste.. ikke en dom idiot som har en blogg hvor han skriver krenkende ting. Vil bare ditt beste!<3

    126. Hvorfor har bloggen din blitt så dårlig? Innleggene kommer sjeldnere og sjeldnere.. Hva gjør du når du sitter på kontoret hos nettavisen? Røyker weed?

    127. Du er så billig at ord ikke er dekkende! Hva i all verden skal du med bil? Var det ikke du som elsket trikken? Nok en gang avslørt som falsk!

    128. Du burde absolutt ta en titt på ford focus, de e perfekt størrelse å ganske fin når de e ny 🙂 STYR UNNA audi, mercedes og volkswagen – ikke for at det ikke e gode bila, men fordi at om nokka går sunn på dem så koste delan flesk. Ford og toyota e gode bila, dem hold lenge også 🙂 Sjøl kjøre æ ford mondeo, hadde først en 2003 mod, så bytta æ til 2008 modell å æ SÅ fornøyd med begge to!

    129. du prøver å bevise for andre hvor smart du er men 90% av det du skriver handler om så usaklige ting som bare blir for dumt. Du prøver å si at det er mer bak bloggen og at du egentlig er en smart vanlig person og at kjæresten din gir deg high five og syntes du er så smart på grunn av et blogginnlegg som er så overfladisk og dumt. Har bare kommentert fint på bloggen din men i det siste har du vært så dumstridig overfor mange mennesker. Du må slutte å skylde på at vi tar oss så nær av ting du/dere skriver fordi OBVIOUSLY så er det grunn til det. Det å skape lesere er greit, men hva faen står du for da? når du skal skape reaksjon så skaper du det bare for at folk skal kommenere dumt shit eller omtale deg i avisa om utseende osv idk. Annijor.blogg.no skaper reaksjoner ved å fortelle om forholdene til H&M arbeidere nede i fattigere land. Du skriver om dyr og miljøet men der prøver du ikke engang med den utrolige “markedsføringen” din. Det blir bare for dumt, Sophie

    130. vW up 2014! billig, lettkjørt og enkel men har alikevel mye av luksusen til andre større og dyrere biler. Bestill teknikk,musikk og sportspakke så er du innafor. liten bil som lett parkeres men romslig inni alikevel.anbefales på det varmeste 🙂

    131. Kan anbefale Fiesta! En herlig liten bil med masse krefter og futt om den blir brukt riktig! Men om du ikke skal ha den så lenge burde du kjøpe en eldre modell. Om du skal ha den lenge burde du gå til innkjøp for nyere bil 🙂 Ikke glem at bil er uheldigvis det man taper mest penger på i livet :/
      Jeg vil hvertfall anbefale Ford Fiesta 🙂 De er også veldig billige i drift og reperasjoner 😉

    132. Drapstrussler? Tatt en tur inn i offerrollen igjen? Er møkk lei av å lese om den “fantastiske” Robin, Han er en homo goldigger som endelig har funnet en dum,dum jente som han kan surfe på å dermed få flere til å lese den utrolig dårlige bloggen sin. Takk for meg, var hyggelig å følge deg før, men det som har skjedd med deg i det siste er ikke pent å se på. Tror faktisk du trenger hjelp.

    133. Om robin var en ekte mann/gentleman hadde han slettet innlegget, selv om det ikke var han som skrev det. Neh,den svensken er ikke noe å samle på.

    134. Om du tror det er okei og slenge noe så dumt som det du og svensken din har gjort så er det absolutt ikke okei. Det er ikke bare å si “å jeg kødda” og tro at det ikke sitter flere tusen jenter som ikke har følt seg truffet. For deg er det greit, men for mange andre som sliter med spiseforstyrrelser og andre psykiske lidelser så er det virkelig tøft. At du i det hele tatt bør få lov til å legge ut noe så støtende som dette og de andre innleggene om hvordan man skal se perfekt ut, er virkelig en gåte for meg. Du bør skjerpe deg! Du har tydeligvis god samvittighet til å poste masse støtende og provoserende innlegg som du tjener godt på for det er dessverre slik at mange unge jenter leser din blogg og tror at utseende dreier seg om alt. Hadde du likt at din datter eller sønn fikk spiseforstyrrelser eller noe annet psykiske lidelser fordi de leste en blogg om hvordan se pen ut, eller i dette tilfellet, alle som veier over 50 kilo ikke bør oppholde seg på stranda? Det tror jeg neppe du hadde likt. Så tenk på hva du legger ut.

    135. haha, spiser du sjokolade?? Det blir jo litt feil å gå i mot sine egne prinsipper om at de de litt større ikke får gå på stranden? Vet du hva? har ikke du tenkt å søke jobb en eller annen gang? Du kan jo ikke være rosablogger når du er 40, og arbeidsgiverne kommer selvfølelig til å gjøre litt research. Tror ingen vil ansette noen med slike verdier å holdninger som deg, hahah. Karma is a bitch, jævla fjortis faen!

    136. Eline, hun kommer aldri til å skrive om sine meninger eller reklamere for noen veldedighet med mindre hun får betalt for det..
      Og det hun sier kommer uansett bare til å være løgn.

    137. Hei,jeg holder på med interiør ting lager alt selv,så om du vil ta en titt så gå på karlsen`s interør på facbook 🙂

    138. Min første bil var en Ford Focus, den lille versjonen og den er perfekt! Pappa som er tidligere bilselger hjalp meg med å velge bil og jeg har aldri hatt noen problemer med den, og jeg har hatt den i 3 år nå. Den er den perfekte bilen for en ung 🙂 Akkurat passe stor bil med plass i bagasjerommet! Ellers er golf også en veldig bra bil som har lite feil 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg