im in love

Mine nye nike air max ♥ Endelig har jeg fått meg et eget par, de er så sinnsykt gode å ha på seg i tillegg til å ha en såle på 4 cm så da blir jeg faktisk litt høyere i samme slengen. Im in love!


Jeg holder på å ordne meg for kvelden, ser ikke ut til at det blir kino likevel men heller besøk hos noen venner med film og godteri.  Koselig uansett! Jeg får endelig tillatelse til å spise godteri av Robin igjen, kan jo ikke gå over 50 kg, da får han panikk. . Huff, jaja. Er vel derfor dere mener jeg har blitt tynnere i det siste.. 

60 kommentarer
    1. Helt sykt hvordan kjæresten din kan si at jenter over 50kg skal holde seg unna stranda.. Hvordan tror du mange jenter føler seg når han sier det??

    2. Jeg syns du har en utrolig teit kjæreste som har panikk for at du skal veie mer enn 50 kg. Han skal liksom være glad i deg uansett om du veier 50 eller 52 kg. Det er sykt at han skal få bestemme hvor mye du skal veie :p

    3. Haha, det er vel 98% sikkert at hun bare tuller med dere også, jeg så spøken med engang! Typen min gjør sånn han også, hehe! 😉

    4. Elsker at du tuller med det, du er fantastisk! Men alikevell, det var utrolig teit av han å si det, skal jo ikke så mye til for å veie over 50kg <3

    5. Ja, hun sa det på en ironisk måte, men det er ikke noe mindre sant av den grunn. Hallo, se på henne. Hun har stormet ned i vekt siden de møttes. Hvilke blikk tror dere han sender om hun fyller på middagstalkerenen to gang..?

    6. Visse ting burde både du å den ekle typen din holde dere for gode til å spøke om.du prater om den dårlige selvtilliten din. Det er null verdt nå. En dag åpnes nok øynene dine så du ser du blir utnyttet av en prkåt drittunge. I mellomtiden fortjener dere begge 2 all dritt som kommer deres vei. Way to go! La en sminkebrukende guttunge ødelegge ryktet ditt.

    7. Skjønner at den nederste setningen er sarkastisk ment… men du trenger ikke være så spydig og ironisk mot leserne dine hele tiden. Hva har skjedd med deg? Hvor er den gamle sophie?:(

    8. Skjønner at det hele kan ha vært sarkastisk, men jeg skjønner virkelig hvorfor du må være så ekkel mot leserene dine.

    9. Æsj for en dårlig ” spøk” om de 50 kilo….den typen din og deg virker som forferdlige mennesker. SKAM deg!

    10. Du er blitt AKKURAT som Heidi Alexandra. Du er helt lik henne. Og du er blitt FREKK og ond. Skjønner ikke hvordan du blir glad for å få haters? Er det ikke gøyere å få fans? Jeg har alltid vært fan av deg opp gjennom årene, uansett hvor mye du har provosert. Men du har aldri før vært ond. Det er du blitt nå. Jeg må desverre si at jeg ikke liker deg lenger.. Jeg tar meg en pause fra bloggen din, og kommer tilbake når du slutter å såre meg pga utseendet mitt. For jeg tror (håper) dette bare er en fase du kommer til å kommer over.

    11. Synes 50 kg kommentaren var skrekkelig unødvendig. Selv om det var ment som en spøk eller ikke synes jeg dere burde holde slik humor for dere selv. Typen min og jeg har mye humor som kanskje er litt over kanten, men sånt deler vi ikke med andre, fordi vi begge skjønner at selv om vi ikke mener noe vondt, oppfattes det likevel som smakløst og nedsettende. Kjente jeg fikk en skikkelig ekkel følelse av dette rett og slett.

    12. Hei, fine Sophie! Jeg elsker deg som blogger og har fulgt bloggen din så lenge jeg har vært en del av bloggverden. Jeg har alltid forsvart deg til andre når de påstår at du er en dum blondine som ikke vet noenting. Jeg vet at du er en veldig reflektert og “moden” jente, men nå føler jeg at du sklir litt ut. Jeg kommenterer aldri bloggen din rett og slett fordi jeg ikke har noe spesifikt fornuftig å si deg. Nå vil jeg bare ytre min mening om hvordan jeg ser en forandring angående deg som blogger. Jeg vet det er slutt mellom deg og Mathias og det blir dumt av meg å si at han var en bedre gutt uten å kjenne han eller vite hvorfor det ble slutt mellom dere, allikevel virker han mer down to earth enn Robin. Robin virker som en PR-kåt guttunge som rett og slett elsker oppmerksomhet på godt og vondt. Det virker som han vil gjøre hva som helst for å bli “kjent”. Jeg kan ikke påstå uten å vite, jeg bare sier det slik jeg oppfatter det og jeg tror ikke jeg er alene om det. Kanskje han gjør deg lykkelig akkurat nå, men med hånden på hjertet vet jeg at du kan finne mye bedre enn det. En som kan få deg til å tenke på noe annet enn media og alt som tilhører. En som kan få deg til å puste og slappe av når ting ikke går helt som det skal.
      Som sagt så kan jeg ikke uttale meg om Robin som person, men jeg tror det er veldig få som har fått et godt inntrykk av han og det er veldig dumt! Hans oppførsel påvirker deg, du ser jo selv at enkelte angriper deg for noe han har gjort og uttalt seg om. Det er mulig han bare provoserer, men jeg syns det blir helt feil måte å gjøre det på. Jeg vet ikke helt om forholdet deres blir å vare og selvom det kanskje er forferdelig å si det så håper jeg ikke det heller. Jeg vet det finnes en der ute som kan gjøre deg lykkelig uten å være med deg for å få enkelte fordeler av det (som å bli “kjendis”)
      Jeg ønsker deg alt godt, Sophie! Jeg beundrer deg veldig og arbeidet du gjør, det skal du vite. Jeg ville bare få sagt mitt og håper du forstår hva jeg mener. Ha en fin kveld videre og kos deg masse!

    13. Jeg er 166 høy og veier 55kg. Jeg har allerede komplekser for at jeg er for feit, og blei faktisk skikkelig såra av Robins kommentar 🙁 For jeg begynte å tenke…Er det DET gutter tenker når de ser meg på stranda? At jeg blokkerer utsikten og bare bør komme meg vekk?

    14. det er nok ikke lenge før jeg slutter med å lese bloggen din, du er blitt en person jeg rett og slett ikke liker lenger. Jeg likte deg så godt før, men nå er du bare robins-skygge, og han bruker deg jo og det er SÅ OBVIOUS! synes du har blitt en slem-mobbe person rett og slett. du minner meg om en mobber. tenk litt på hva du egentlig driver med a, vær så snill

    15. Lol, Robin er på trynet når han kommer med sånne uttalelser..
      Det er såå mye blogging om Robin for tiden så jeg tar meg en pause fra å lese bloggen din litt, takler ikke Robin haha
      Håper dere har det bra hvertfall, det er jo det viktigste;)

    16. det er nok ikke lenge før jeg slutter med å lese bloggen din, du er blitt en person jeg rett og slett ikke liker lenger. Jeg likte deg så godt før, men nå er du bare robins-skygge, og han bruker deg jo og det er SÅ OBVIOUS! synes du har blitt en slem-mobbe person rett og slett. du minner meg om en mobber. tenk litt på hva du egentlig driver med a, vær så snill
      ^
      Bra skrevet Julie!

    17. 50kg kommentaren Robin kom med var motbydelig, ekkelt kvinnesyn. Spesielt når du har hatt problemer med slikt selv! Jeg ønsker deg alt godt, men jeg synes du burde passe på hva du fører videre, dette er et sårt tema for mange og du er et forbilde, slutt med sånn piss

    18. Nå er du stygg både utvendig og innvendig.. Robin har dårlig innflytelse på deg.
      Dessverre er ikke all pr god pr. Du er enda bare et barn i hodet, som ikke har egne meninger. Du bare forandrer deg etter hvordan du føler du må være overfor typen din. Nå er du grusom, siden typen din er det.
      Med Mathias var du snill og god, nettopp fordi HAN er det. Han er det beste du kunne hatt, og dessverre dreit du deg ut. Du synker bare lavere og lavere. Det er jo ikke for ingenting at flere og flere misliker deg. Det er jo ikke akkurat sjalusi som gjør at folk ikke liker deg. Du er en skam.

    19. Fy faen, jeg gikk akkurat fra å digge deg til å absolutt hate både deg og kjæresten din. Du sier du elsker dyr, men hva med oss mennesker? Har ikke vi følelser? Synes du det er greit at kjæresten din uttaler seg på den måten? Hvis du blir tiltrukket av det der er det jo fordi du er faen meg lik han. Alle, inkludert meg trodde du hadde forandret deg og faktisk var en bra person, men du har alltid og kommer alltid til å være en ekkel, kvalm person uten noe som helst medfølelse for andre rundt deg.

    20. Kan du ikke skrive et innlegg om dine meninger rundt dette? Og si hva du mener med hva Suzanne aabel sa? Tross alt veier jo du mer enn 50kg med de puppene.

    21. Håper virkelig at det med 50kg er kødd, ellers bør du droppe R med en gang, for en drittsekk :)) Blir kvalm , ÆSJ ! Men jeg krysser fingra for at det er kødd

    22. Håper du blir voksen en dag selv om du bare er 19 år. Lurer på hvordan du hadde blitt om du ble mamma.

    23. De fleste skjønner nok at vekt-kommentaren bare er sarkastisk ment, men enkelte ting kan man holde for seg selv. I alle fall når det er et tema (kropp) som alle har et forhold til, og som veldig mange også sliter med. Jeg har selv noen kilo ekstra som jeg prøver å bli kvitt, men er heldigvis såpass sikker på meg selv at hva Robin (eller hvem som helst for den del) skulle mene er “for mye” ikke påvirker mitt syn på min egen kropp. Men det er mange som ikke er så selvsikre på den fronten, og i tillegg er veldig mange av leserne dine i den mest sårbare alderen/fasen hvor kropp og vekt er ekstremt viktig. Da er slike kommentarer veldig unødvendig.
      “You are who you surround yourself with”. Håper at Robin ikke har altfor stor påvirkningskraft på deg – i alle fall ikke når han har slike verdier og syn.

    24. Syns helt serriøst du bør tenke litt over hva du tuller med. Jeg forstår deg kjempe godt at du er bare sarkastisk nå,men å få jenter som ikke forstår det til å føle seg dårlig er for meg bare helt grusomt !
      Jeg er selv overvektig ,men er nå på god vei nedover,så jeg klarer å forstå hvordan jenter som meg kanskje syns det er å få dette med 50 kg slengt i trynet. Jeg har allerede vanskelig for å gå på stranden ,så når man går høre ting som dette blir det ikke lettere.- selvom det er ment som tull.
      Du og kjæresten din bør virkelig tenke over hva man tuller med.
      Hilsen jente som er en hval,og ikke har noe på standen å gjøre – 96 kg !

    25. Du viser deg fra en særdeles dårlig side for tiden, eller er dette den ekte deg som endelig lyser gjennom? Du har i alle fall en fæl personlighet. Og når ble denne bloggen en dagbok for Robin. Slutter å lese denne. Dere er begge ufyselige og du har endelig bevist hvordan du egentlig er.. takk for det.

    26. Eg tar meg ikkje nær av det robin sa. Eg e 16 år, 70 kg og drire i ka folk sei, hallooo.. Folk kan lett finne seg bedre ting å bry seg om enn vekta til en jente.

    27. Håper du er veldig stolt over kjæresten din nå 😉 han har vertfall det han var ute etter, oppmerksomthet. han er sikkert utrolig stolt over hva han har oppnådd, og syns det er jævlig kult at han har fått så mye oppmerksomhet. han sitter sikkert å smiler over kommentarene, og det gjør meg bare lei meg.

    28. Håper virkelig det der er spøk, hvis ikke så kan jeg si at jeg har vært i et lignende forhold og det gikk ikke bra. Han burde like deg uansett om du la på deg 5 kg.

    29. Uansett om det var ment som en spøk eller ikke bør du fortsatt ta det alvorlig når SÅ mange jenter forteller deg at de føler seg kjipe på grunn av noe typen din har slengt ned på en blogg. Ufresht med en såpass sarkastisk tone når flere ungdommer enn noen gang sliter med depresjoner, bl.a. som følge av lav selvtillit.
      Ta oss alvorlig når vi forteller deg hvordan vi har det. Uten oss hadde det ikke vært noe blogg.

    30. Kansje det er en spøk, men då kan det vell forbli en spøk mellom deg og typen din. Behøve ikkje skrive noke om det så han såra andre jente. Idiot

    31. hahah, så sinnsykt hårsåre norges befolkning er! i akkurat dette øyeblikket er det mennesker som kjemper kampen mot ebola, mennesker som dør av kreft, bombing, mishandling i hjemmet etc. og så sitter dere hjemme og griner og klager over at kjæresten til en blogger kommer med en uttalelse om jenter og gutter over 50kg?? engasjer dere i noe litt viktigere a, jeg blir pinlig berørt av alle tweetsene og kommentarene som har bombardert media det siste døgnet
      hade

    32. Unnskyld mæ, mn dåkker som sir ho e slem osv, tenk på ka dåkker kommentere, ekke d slemt? Altså æ tar ikke hennes side og e sjøl over 70 kg, mn d såre jo åsså ho md d dåkker læsera skriv tenk nu litt på d 🙂 sjøl så syns dåkker e likens som ho md d dåkker sleger dritt te ho, jenta har åsså følelsa som alle dåkker andre 🙂 vess ho vil være vilt forelska i han la ho vær d, d e hennes egen feil om ting ikk går som d skal, så ikk døm ho! Ho e ett menneske ho å og ho gjør like mamge feil som vi andre! 🙂

    33. Ganske enig med hanna egentli.. Sophie skjemmer seg ut, men det er hennes sak. Tenk så teite ting som får oss til å være mer aktiv i media enn kampen mot ebola etc

    34. Hanna: det er faktisk utrolig mange jenter (og gutter) som lider av psykiske lidelser, der blant annet spiseforstyrrelser, men du kan ikke si at disse personene ikke har noe å klage over fordi det finnes mennesker i verden som har kreft! Det er to helt forskjellige ting. Da må vel de som blir mobbet for å være overvektige slutte å klage da fordi det finnes folk som har ebola? Det blir for dumt å si! Det er selvfølgelig helt forferdelig at noen lider av kreft og ebola, men jeg synes ikke du mikse disse tingene

    35. Wow. Du gir deg ikke du 😉 Fantastisk ironisk spøk, Sophie. Godt du prøver å gjøre noe latterlig ut av dette! Eller vent. Det er det jo du som er!
      Respektløs? Ja
      Umoden? Ja
      Null selvinnsikt, prøver å være noe hun ikke er, provoserer hele Norge, taper massevis av lesere, fremstiller spiseforstyrrelse hos tusenvis av jenter? JA
      KJÆRE DEG – åpne øynene dine! SE rundt deg, DETTE ER DEG.
      Alle andre ser det, du er såpass gammel at nå er det din tur..

    36. Det er ikke Sophie sitt ansvar at kjæresten hennes hAr uttalt seg på en måte som virker støtende da…((:

    37. Men så klikker jo folk for ingenting og da, haha! Jeg mener, det er helt normalt å veie over 50 kilo, så at folk tar seg såå nær over den uttalelsen, og ikke har litt ironi syntes jeg er rart. Jeg veier selv ganske mye over 50 kilo, men er stolt over det, og kunne ikke tatt meg mindre nær av det han uttalte seg om! Helt enig med Hanna over her:)

    38. hvordan kan dere her i kommentar felte være så frekke mot sophie? Hvis dere mener at dere blir fornærmet av hennes eller Robin kommentar om vekten til jenter . Hva i helvete tror dere hun føler når dere sier så mye dritt om henne og Robin. Det begynner bare å bli helt sykt hva folk kommenterer, hva så om en gutt syntes at folk over 50 kg er mye på en jente. Det vil da ikke påvirke deg om du ikke lar det påvirke deg, bare se forbi det. Herigud er så provosert på dine vegne sophie…..

    39. Så jeg, som er 60kg og 170cm høy skal være misfornøyd og holde meg unna stranda? Jeg er ikke feit, jeg er stolt. Jeg har alltid vært sånn som deg Sophie, undervektig. Jeg gikk opp noen kilo og kunne absolutt ikke vært mer fornøyd. Synes at det du påstår er bare masse shit og det du har av en gutt er ikke en mann. Han er en snørrvalp som vil ha PR. Skjerp deg jente. Skaff deg en mann. Og du er rett og slett stygg innvendig. Jenter som trakker ned på andre jenter er det verste jeg vet. Du kan oppløfte dem og si at alle er pene. Jeg synes du er pen. Men det du og Robin utgjør, skaper masse press for jenter og ødelegger kroppsbildet til dem. Jeg håper en dag at du kan løfte opp jenter og si at alle er pene. At du en dag kan være snill og ikke PRkåt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg