lenge leve

Noe jeg føler man egentlig ikke har friheten til å være som blogger, er spontan – man må planlegge å ha med seg kamera, pc, ladere, planlegge å ha tid til å blogge uten å irritere eller forsinke andre, samtidig som man gjerne skal ha gjort noe morsomt og “bloggvennlig” den dagen for å ha noe å formidle videre. Denne helgen har jeg ikke hatt pc, jeg har ikke hatt kamera og jeg har ikke gjort noe særlig bloggvennlig heller. Jeg dro ut fra døren her hjemme tidlig fredags kveld, og kom hjem klokken 06 i morges. Så, jeg har iallfall hatt det veldig morsomt! Og inatt endte jeg opp på nash (eller hvordan faen skrives det?) – altså, jeg havner ikke på etterfest omså livet står på spill, men nå var det plutselig cupcakes og fine folk der, så jeg kunne ikke motstå. Jeg er uansett back on track, det var veeeldig godt å bare. . tja, leve litt for en stund. Ikke være i konstant planleggingsmodus.

Jeg våknet akkurat, og sitter i skrivende øyeblikk i stua og i morgen sitter jeg her mest sannsynlig uten noen møbler ettersom alt blir hentet av frelsesarmeen. Jeg aner ikke når jeg får kjøpt nytt heller så vurderer å sette opp et telt, det hadde vel vært koselig? Haha! Planene for dagen er å se Annabell på kino, jeg vet ikke om dere fikk med dere radiointervjuet mitt på mp3 for litt siden men da snakket jeg om at jeg og Robin aldri har sett en film sammen – nå har vi faktisk sett the conjouring, Annabell er oppfølgeren, så det hadde passet perfekt! Vi skal se den med to venner, dobbeldate – så det gleder jeg meg masse til ♥ Om noen av dere har sett den, kom gjerne med tilbakemeldinger!  

77 kommentarer
    1. Ikke frihet????
      Det er bare tull at du ikke har frihet. Er det noen som har frihet så er det dere som lever av å blogge. Dere kan gjøre HVA dere vil – NÅR dere vil!
      Slutt å syt, snuppa. Du lever et liv andre ikke tør drømme om.

    2. Må bare spørre deg om noe. Robin mener at kvinner over 50 kilo, ikke burde vise seg på stranden i det hele tatt. Jeg ble rett og slett drittforbanna når jeg så det, og jeg rekner med at jeg ikke er den eneste? Hva mener du om det? Hvordan reagerte du da du så det? Siden dere er så lik på mange måter, håper jeg dere ikke er lik akkurat der også.

    3. Sitt det med robin eller på vg? Han sa “folk som veier over 50, burde ikke være på stranda” off sophie menmen 🙂

    4. Det er jo ditt liv, du kan gjøre hva du vil. Du føler vel et ansvar for å blogge pga lesere, men du kan jo fortsatt være spontan fordi om og gjøre det du vil.. Synes det er så rart når bloggere begynner å unnskylde seg fordi de ikke har blogget en dag eller ikke blogget godt nok. Det er jo din blogg, der du skriver om ditt liv, så gjør hva du vil 😛

    5. har ikke sett anabell,men har sett the conjuring.kan ikke du plis gi oss en andmelelse av anabell, om jeg burde se den. syntes jo at the conjuring var jævlig, så plis

    6. Jeg vet at grunnen til Robin sa det han sa om at folk ikke burde gå på stranda om de veier over 50 kg kun var for å provosere. Kanskje han syntest det var morsomt eller et desperat forsøk på å få mer oppmerksomhet, men nå driter han faktisk på leggen. Og har ikke du, Sophie Elise, dumma deg nok ut i media siste tiden? Du må vere stolt som har en kjæreste dum som et brød. Dere passer sammen sånn sett. Lykke til videre i livet. En dag kommer dere til å bli banket på åpen gate og siden ingen liker dere så kommer nok ingen til å bry seg. Negativ oppmerksomhet er ikke veien å gå

    7. Hva synes du om uttalelsen til Robin på vgtv? Jeg er vanligvis ikke typen til å stille spørsmål ved slike ting, ettersom du er en selvstendig person uavhengig av hvem du er sammen med, men jeg ble veldig nysgjerrig i og med at du driver en blogg hovedsakelig lest av jenter (både over og under 50 kg).

    8. Anonym: Haha tror du ikke Sophie har fått med seg det som er blitt sagt…folk syter seg jo i hjel i gårsdagens kommentarfelt!
      Det er rene heksejakten…get over it folkens.

    9. Hei Sophie! Jeg har lest bloggen din en stund, og syns du har mange fine verdier og meninger, selv om du virker veldig ung og naiv til tider.
      MEN, en ting jeg absolutt ikke liker, er hva som kommer ut av munnen på den kjæresten du nettopp har skaffet deg. I et klipp på VG-TV (Oljebarna) sier han at jenter over 50 kg ikke burde få gå på stranda. Har du tenkt over hvor dårlig den uttalelsen er for deg, når du prøver å bygge opp et bilde av at du har de rette verdiene? For de verdiene kjæresten din har er i hvert fall helt på trynet. Han sier også at de fleste gutter sminker seg, men vil ikke innrømme det. Det kan jeg bare bekrefte med èn gang at ikke stemmer. Jeg kjenner mange gutter, men har aldri kjent noen som bruker sminke.(og ja, jeg har vært så nærme de at jeg ville sett sminken om de brukte det)
      Og bare for å opplyse videre; De fleste gutter liker hverken overvektige eller undervektige (50 kilo og nedover) jenter, de aller, aller fleste mannfolk foretrekker de som er normalvektige. De liker å ha litt å ta i, samtidig som de ikke liker å ha alt for mye å ta i. Men de færreste på 50 kg er normalvektige. I følge BMI er man undervektig hvis man veier 50 kg og er 165 cm høy, og dess mer undervektig jo høyere man er selvsagt. Til sammenligning er en 165 cm høy person ikke regnet som overvektig før den når 67 kg, og er da i den aller laveste delen av overvekts-skalaen.
      Dette er ikke kritikk til DEG, Sophie, men jeg syns bare du bør tenke litt gjennom om Robin er noe å samle på i lengden. Hva om du la på deg pga en sykdom som f.eks stoffskifte? Ville han gått fra deg da? Bare noe å tenke over…

    10. Bra valg av kjæreste, må jeg virkelig si. En idiot som bare tenker på seg selv. Alle kvinner over 50 kilo skal ikke kunne gå på standa? Nei vet du hva. Jeg blir kvalm! Kvinner over 50 kilo – gå på stranda, vis denne lille egoisten hvor pene dere er:)

    11. Ja, og hvordan i faen skrives egentlig “førfest”? Er det vors eller fors eller whatever?
      Og dette er er serriøst spørsmål, kan noen svare meg plis..?

    12. HELENA:
      Er du dum eller? “De aller, aller fleste mannfolk foretrekker de som er normalvektige” – hvor i alle dager har du det fra? Alle gutter liker forskjellig, om det er tynne jenter, lubne jenter, eller rett og slett kjempefeite jenter (hørt om BBW?? Google it!)
      Jeg er enig i hva du ellers sier, men det å komme med en slik påstand er bare patetisk.

    13. Det skrives nach (som kommer av nachspiel, og betyr etterspill/oppfølgerspill på tysk), og vors (som kommer fra vorspiel og betyr førspill).

    14. Det kan nok hende du tenker som så at uttalelsen til den flotte, fine kjæresten din ikke bør gå ut over deg da det ikke var du som sa deg, men han, eller at det norske folk simpelthent ikke bør la seg kommentere ved saken da poenget nettopp var det å provosere. Vel, hans uttalelse kan like så godt gå ut over deg som han selv. Du skal fremstå som et rollemodell for flere norske, unge jenter. Du legger ut personlige blogginnlegg hvor du skriver om tiden hvor alt du ønsket var å ta ditt eget liv, hvor skarpe gjenstander var eneste utvegen og at du rett og slett hadde det helt jævlig. Du oppfordrer unge jenter til å ha det bra. Eller, det er i hvertfall det du prøver på. Dine hjertesaker og personlige innlegg virker for alle nå som ren bullshit og skuespill. Du fremstår ikke lenger som den søte jenta du er, men som jenta som prøver å være snill og god mens på innsiden finner hun seg i all den dritten som omringer seg. Jeg pleide å like deg utrolig godt, simpelthent forgude deg, men nå har jeg ikke noe til overs til deg for fem flate øre. At du i det hele tatt er sammen med en person som rakker sånn ned på unge og eldre jenter og gutter, og som med vilje drar dem ned i grøfta for så å tråkke på dem overrasker og skuffer meg, Sophie.
      Til alle andre flotte, fine jenter og gutter som både veier under og over 50 kg; løp på stranda og kos dere gløgg. Ta for faen ikke å hør på en liten, femi svenske som bruker mer sminke enn gjennomsnittet av jentene. KOS DERE, og til helvette med den uttalelsen. Fy faen.

    15. Jeg tror de fleste skjønner at det Robin skrev var for å provosere. Det er tross alt favoritt-tingen til han og Sophie å gjøre. Det han kanskje ikke forstår, er at all pr er ikke god pr, og dette “stuntet” satte bare både han og Sophie i et dårlig lys, der han fremstår som en umoden liten guttevalp, og hun som om hun har dårlig smak og dømmekraft.

    16. Litt for ovbvious at du sitter med en joint i munnen på dette bildet 😉 nohate,, synes det er sykt sexy bildet og skulle gjerne sett den usensurerte versjonen!

    17. Skal du ikke komme med noe type respons ang uttalelsene til den onde kjæresten din?
      Han er virkelig ond og grusomt. Han drar ned snittet ditt betraktelig.

    18. Pleier vanligvis ikke kommentere, men har jo som mange over sett klippet på VGTV der kjæresten din og kompisen hans nevner at kvinner over 50kg ikke har noe å gjøre på stranda. Det er jo ikke din uttalelse, og er på ingen måte ditt ansvar, men jeg lurte på hvordan du reagerer på det han sa? Ser du på uttalelsen som kun “tull” (for å provosere) eller synes du påstanden han kom med er mer på kanten?
      Har jo lest bloggen din en stund, og skulle jeg gjette vil jeg anta at dine meninger går mer i en retning hvor alle kan være seg selv, eller hvem dem måtte ønske å være (litt dårlig formulert, men håper du forstår). Iallfall fra mitt synspunkt virker du som en person som godtar alle for dem dem er 🙂 Er vel også litt derfor jeg lurer, for det er jo mange sterke meninger rundt hans uttalelse, og blir jo litt nysgjerrig på din mening rundt uttalelsen 🙂

    19. Morsomt at Robin og kompisen er så nøye på at andre skal godta de for at de bruker sminke og er generelt femi og klysegutter,
      Men om en voksen jente har normal vekt – nei da må hun komme seg bort fra stranda

    20. Leste akkurat innlegget din søte, sjarmerende kjæreste skrev på bloggen sin i sommer. Må si jeg er mektig imponert. Enten det han har skrevet er seriøst eller et jævlig desperat forsøk på å være morsom, burde han virkelig ta seg en titt i speilet før han uttaler seg om hvordan andre burde se ut. Som Suzanne Aabel så pent sa; stygg på innsiden óg utsiden. Og ja, du har helt rett Sophie – i noen tilfeller er dyr verdt mer enn mennesker.

    21. Sophie Elise! ville bare si at jeg virkelig elsker deg over alt på jord! Du er utrolig smart, god, og kvikk om jeg kan si det slik.. og du er å slett en slik person som man ikke kan ungå å synes så godt om, det at har en annen historie enn oslo vestkant, tror jeg gjør at mange kjenner seg igjen, og dine verdier kan man jo ikke annet enn å imponere seg over, samtdig som du er deg, med stil, jeg likte også godt forje kjærsten din da dere virket så jornære sammen.. Du har på en måte funnet seg selv, meeen.. må si at det stuntet hans dro deg litt ned i grøftekanten.. han fremstår jo faktisk som en utrolig barnslig , PR KÅT, EKKEL, person.. som overholde ikke har funnet seg selv. Tror bare du kunne funnet noe veldig mye bedre, selvom man klikker godt, og liker å provosere er det vell ikke heelt veien å gå for å bli kjeeent, du snakker jo selv vedlig mye om komplekser og kropp, og trodde du stod for noe annet enn at unge jenter som tykkes ned i grøfta av ekle utsagn. Er jo en annen ting å le av det, det gjør man jo uansett.. men det har et sjult press.. og fooolk er faktisk ikke like sterke, eller har opplevd det samme.. selvom du ikke har noen skyld i hva kjærsten din gjør. såå må jeg jeg synes det nesten er litt flaut på dine vegne..

    22. Skjønner ikke hvorfor folk lar seg provosere av hverken deg eller “typen” din. Vekt betyr jo ikke en dritt, det som betyr noe er jo hvordan man føler seg og selv synes man ser ut.
      “Ingen” vil jo være 160 høy og veie 40 kg. Det ser jo helt jævlig ut.
      Fett veier mindre enn muskler, jenter og gutter! Husk på det;)
      Det er en grunn til at sophie veier 40 kg og har lubben mage. Men man ser på beina hennes og ryggen hennes at hun er ekstremt underernært. Vakkert? Nei.
      Å se ut som en sliten 40-50 åring når man er 19, er ikke akkurat det optimale. Spis mer, sophie!:)

    23. må si det var et fabelaktig utsagn kjæresten din valgte å komme med:-) all applaus til han og gratulerer med flott kjæreste til deg. Nei, ærlig talt må han være helt blåst i hodet og tidenes barnsligste og latterliste utsagn. Hva faeeeen

    24. Huff.. Doper.. Skummelt å tenke på at noen ser opp til deg!
      Ingen bestemmer over deg, frøken. Du har selv valgt å ha denne bloggen. Slutt å syt, eller legg ned bloggen. Det lurere for din del er jo å legge den ned. Du og kjæresten din driter dere ekstremt mye ut.
      Du blir bare hatet av fler og fler for tiden. Tenk at det er noe du faktisk er fornøyd med. Du har problemer.

    25. HAHAH, omg !!!!!!!
      Sophie veier over 50 kg, så er ikke rart Robin sa det om henne. HAHA, han disset henne ironisk og det er dermed hun ikke tør å si noeimot. ikke faen om sophie veier 40, for hun er feit ! mans er det på magen på headeren.

    26. Annabelle var dessverre dårlig! 🙁 hadde gledet meg dritlenge, og ble bare skuffet.. Den fortjente terningkastene den fikk… 2……

    27. Ja det er Robins uttalelser og være måte men i video bloggen til deg og Robin prater dere om hvor like dere er og hvor like synspunkter dere deler. Regner med at dere også har like dårlig humor siden han synes dette var så morsomt å si på oljebarna. Hva gjør han på oljebarna? Han er jo svensk som lever på sin norske suggah mama!

    28. Men i helvette da, hva feiler dere mennesker for noe? Jeg kjenner jeg blir så provosert at jeg eksploderer snart, folk har jo ikke folkeskikk lengre. Selvom Robin sier det han sier, så betyr jo ikke det at sophie mener dette?
      You go girl! Alle trenger en pause iblant, og folk kan ikke bli sint for at du tar deg en dag fri fra bloggen. Det er viktig å ikke jobbe seg helt ut og 😉
      Nei, du får ha en fin søndag videre, håper du ikke er for fyllesyk haha 🙂

    29. Tenk at Robin er så PR kåt og så opptatt av å få lesere på bloggen sin til at han først blir sammen med deg også sier at jenter over 50 kg burde ikke gå på stranda?! Fy faen for en drittsekk han er. Tenk å si noe så slemt!
      Han bruker deg for å bli kjent og når alle synes han er kjedelig og patetisk blir han desperat nok til å tråkke ned på andre med slike utaleser?!?! Du er jente du vet hvor godt en komentar som feit og stygg kan gjøre deg lei deg.Det har du jo sagt før. Hva synes foreldrene dine om robin egentlig? Hadde dattra mi blitt sammen med en sånn drittunge hadde hu blitt arveløs.

    30. du og kjæresten din er faen ikke gode i hodet. Robin, ikke kom her og lek deilig å si at jenter over 50 kg ikke har en jævla dritt å gjøre på stranda for det har vi. og du Sophie som klager på at du er feit men likevell legger ut lettkledde bilder, hvor ironisk er ikke det? Må vi peppre inn at du er jævlig tynn og liten før du har skjønt at du ikke er feit, eller har du Robin som gir deg “under 50 kg” komplimenter?
      Mange overvektige jenter ser opp til deg frøken og ser deg som en inspirasjon når det gjelder kropp, sminke og pleie – men når typen din sier sånt, så kan han faen meg pelle seg tilbake til Sverige og patte seg i det jævla brunkremtrynet sitt. hvor gammel var han sa du? 18, 19, 20? han er faen ikke tenåring lenger, han er ungvoksen men likevell har han mindre vett i hodet enn en 12 åring som klarer å tenke klart!

    31. er helt enig med Monica, dokker er ungr voksne å dummere en 12 åringer begge to dokker er med å skaper kropspress for unge jenter, får de som er 170 høy så er det ikke bra å vere under 50 kg, jeg er 173 høy og under 50 kg å er jeg stolt av det? nei, jeg hører hele tiden at jeg er stykt tynn og har spiseforstyrrelse. Tenk dere om før dere snakker.

    32. HAHAH typen din er helt teit.. han veier sikkert over 50 kilo og det gjør nok du og!
      Han ser utrolig gay ut.. hva tenker du om det? At den ekkle typen din sier at jenter ikke kan gå på stranda hvis di veier mer en 50 kilo! herregud ekkle folk.. plastisk faen

    33. Dere som kommenterer her i kommentarfeltet. Tenk på dette spørsmålet i 2 sekunder.
      Hvem har vært mest i media av Mathias og Robin? Hvem er mest kjent?
      Robin. Og hvorfor det?
      Svaret finner dere på VGTV 🙂
      Han gjør dette KUN for PR, KUN for fame. KUN for penger. Er dere virkelig så naive?

    34. Hei, jeg leste nettop på vg at Robin har tatt seg friheten til å være så utrolig frekk og nedlatende ved å komme med en kommentar som “Folk over 50kg bør ikke gå på stranden.” Virkelig? Kvinner fra 175cm og oppover har ikke en sjans i verden på å veie under 50kg uten å ha en eller annen form for spiseforstyrrelser. Er det virkelig mulig.

    35. Ja det må være skikkelig tøft å stå opp når en vil og velge ut dagens outfit og knise noen bilder og legge ut. Huff så slitsomt det må være.

    36. Her kommer en utrolig dum uttalelse: Robin er åpenbart på stranda bare for å se på andre tynne jenter i bikini. Håper dere stoler på hverandre.. Jeg bare.. jeg vet ikke, ser du ikke hva du har gjort med å få han i rampelyset. Det skinner jo i gjennom, Mathias ville aldri gjort det. Ja jeg skjønner som alle andre at han bare sa den dritten for å provosere for det er jo det dere liker. Men fortsatt, man ser jo rett gjennom ellers også at han ikke er noe bra menneske. Jeg blir bare så trist over at media faktisk bruker tid på han, ser de ikke hvor dumt det blir?

    37. Er så skuffa over deg. Nå har jeg faen meg vært fast leser i alle år å lest innlegg på innlegg om nettmobbing av deg. Fytti rakkern NÅH mista du en leser ass.

    38. Vet du hva? Før pleide jeg å se opp til deg… Du var favorittbloggeren min, må nå er du bare en ekkel barbie kjerring med svensk homofil kjæreste.. Jeg skjønner at du er dum liksom, men hvis du tror han er hetero så begynner jeg å miste litt troen på IQ en din, hahahah. Og de meningene hans, fyfaen! Bare fordi man veier 50 kilo, får man ikke lov til å være stolt av kroppen og vise den fram offentlig?? Hva slags fucka samfunn er det vi lever i? Skal det liksom være skilt hvor det står “skinkeryttere ingen adgang”, eller “kun smarte mennesker uten barbie image, restylane og silikon så det rekker”??. fy fader sophie, tenk litt over hva dere sier. Bare fordi både du og kjæresten din er 2 tynne spinkelbein, betyr ikke det at dere kan rakke ned på de mer formfulle !! Herregud, gutter liker faktisk former og hofter! Eller kjæresten din liker jo gutter faktisk, det er så tydelig og du er så desperat at du finner deg en homse? Kom igjen, det går snart ikke ann å synke lavere.. Du sier selv på bloggerne at du bare får negavtive kommentarer og aner ikke hva du gjør galt, men se på deg selv da.. Det er nesten så jeg tror du bare sier slike ting får å få mer oppmerksomhet, men du får bare negativ PR. Jaja, syns virkelig synd på foreldrene dine, de må ha gjort en jævlig bra jobb for å oppdra et så jævlig menneske som deg! blir kvalm ://

    39. En slik drittsekk er bare ute etter oppmerksomhet, og vill etter å ligge med flest jenter. Han kommer til å være utro mot deg, bare vent! Ikke la deg lure, kom han i forkjøpet 😉

    40. Hva er det med han kjæresten din?! Håper han bare er ute etter å provosere med de uttalelsene han kommer med. Hvis ikke synes jeg synd på han og han må vel være homo?

    41. Haha, sykt bra at Megan Fox veier 51 kg, for Robin må i såfall være den ENESTE gutten i verden som ikke vil se hennes kropp på stranda.
      Til dere som sier at Sophie veier over 50 kg: Nei, det gjør hun nok ikke. Hun er veldig lav, veldig tynn og har ingen synlige muskler. Jeg veier selv 55 kg, og er sikkert 15 cm høyere enn henne, pluss at jeg har muskler og har mer kjøtt på kroppen, så you do the math. Hun veier nok ikke mer enn 40 kg.

    42. Robin er mindre intelligent uansett hvordan man vrir og vrenger på uttalelsen hans. Hvis han mente det, er han heeeelt idiot. Og hvis det var tull, og han ikke skjønte hva slags konsekvenser uttalelsen ville få, så er han like dum da. Og det at han er kjæreste med en kjempespinkel jente, tyder jo på at han liker undervektige jenter, og at uttalelsen var sann.
      Til informasjon, Robin: Du eier ingen strender, og hvis det skulle vært en demokratisk avstemming over om de på 50kg+ skulle få gå på stranda, så hadde du vært i mindretall. Jeg har aldri i mitt liv møtt en eneste gutt som foretrekker undervektige jenter på grunnlag av at de er tynne. Alle menn jeg har møtt/snakket med (ganske mange oppgjennom årene) syns enten normalvektig er best, eller så bryr de seg ikke om vekt og kroppsfasong, de er mer opptatt av ansiktet og personligheten.

    43. Ååååh, Sophie 🙁 Jeg hadde SÅ respekt for deg og dine verdier! Men da jeg så Robin på vg-tv, ble jeg ordentlig redd for at du er like overfladisk som han. Hvis du virkelig kan være sammen med en sånn gutt, så må jeg si at du skuffer så utrolig! 🙁
      Du må finne deg en mer voksen og jordnær gutt, Sophie, det er det du hadde trengt nå.

    44. Til Alle dere som skriver stygt til sophie
      Hva feiler det dere? Hun lever sånn hun lever og det må dere akseptere!

    45. Kommentarfeltet er jo rene underholdning! Takk lesere :*
      Xo xo kisses

    46. Kjære kjære Sophie Elise.. Har ingenting imot deg, hadde ingenting imot han nye typen din heller! Meeen nå når jeg ser at han synes jenter som veier over 50kg ikke skal gå på stranda, daaa kan jeg ikke noe annet en å si at han kan draa seg laaangt inn i sverige igjen, søke hjelp av noen profesjonelle å lære at det er farlig å veie for lite.. Alle kan ikke være som dere blogg-jenter å se ut som fyrstikker.. Mange blir påvirket av å lese sånne blogger og værtfall når folk klemmer ut av seg at 50kg er mye… Det blir det samme som å si at gutter som bruker sminke er ekkelt.. Jeg synes faktisk det er litt homofilt, men det kan jo hende at han er det..
      Blir bare sååå provosert av sånt å da klarer jeg ikke å holde kjeften igjen..

    47. Kjæresten din kaster litt stein i glasshus med kommentaren sin da. Skal jeg liksom si at tynne, spinkle gutter skal holde seg unna stranden? 🙊
      Jaja. Jeg er glad jeg klarer å tolerere alle mennesker. ✌️

    48. Du ser ut som en heelt annen person på bilder, er du klar over det selv? Så deg her om dagen og du er virkelig nesten ikke til å kjenne igjen! Litt skummelt egentlig, man ser det også godt når du er på TV og andre filmer deg..

    49. håper virkelig ikke du er stolt over kjæresten din, eller støtter han. han er rett å slett grusom. fyfaen. neppe mange som liker synet av han på strander heller, spinkle feminine pinglegutt han der. hadde jeg vært deg hadde jeg vært livredd for hvordan jeg hadde sett ut forann han, for han dømmer tydeligvis utseende.
      du kan forresten be han om å holde seg unna stranda, så slipper han å se normale folk over 50 kg.
      Han kan enten holde seg unna stranden, eller sitte hjemme å ta seg en ekkel røyk.
      pleier vanligvis ikke å kommentere stygge ting av ting som provoserer meg her, fordi jeg godtar at man har forskjellige meninger, men dette var bare skikkelig skuffende.

    50. Jeg skjønner at mange er her er provoserte, for de uttalelsene er som noen sier helt på trynet uansett hvordan du vrir og vender på det. Som en såpass kjent blogger har jo Sophie Elise mer ansvar enn hun kanskje burde overfor unge jenter og deres selvbilde, og derfor håper jeg også veldig sterkt at hun tør å gå ut og ta avstand fra disse holdningene og uttalelsene. For det er virkelig ikke greit, uansett hva intensjonen var. Og at norske medier i det hele tatt gir dette tøvet oppmerksomhet… Vel, kanskje ikke kutt i pressestøtten er en så dum idè likevel? Nei, jeg er enig med dere i at dette er helt forkastelig, men noe som provoserer meg nesten like mye er mange av kommentarene her. Som om guttens sminkebruk, legning (som ingen av oss har noe grunnlag for å uttale oss om), kroppsfasong og i det hele tatt. Ingenting av dette er relevant for saken. Det eneste som er relevant her er de konkrete uttalelsene han har kommet med, hvordan han ser ut er totalt irrelevant. Usakligheter og meningsløse personangrep skaper bare avstand. Hvis Sophie Elise nå føler trang til å gå i selvforsvar heller enn å kommentere saken objektivt så kan jeg faktisk forstå det, for den typen kommentarer inviterer ikke til respekt og sivilisert kommunikasjon. Vær så snill, hvis dere synes det denne gutten sier er så på trynet, ikke synk ned på det samme nivået.

    51. Har vært å sett anabelle mæ typen å den va skummel! Kvar gång da skjedd nokka skummelt klæmt eg tel hånda hans, så han hadde ondt etterpå… Men bra film va da! Kos dokk^^

    52. Jeg har av og til tittet innom bloggen din tidligere, men etter å ha sett din kjærestes uttalelser på VGTV kan jeg garantere deg at dette er siste gang jeg klikker meg inn på din blogg. Daglig kjemper mange unge kvinner mot spiseforstyrrelser og litt avhengig av høyde kan 50 kg være svært undervektig for mange. Robin har tatt det hele lenger enn man har sett tidligere ved å si at han ikke vil se kvinner over 50 kg på en offentlig strand. Du har selv vært åpen om psykiske lidelser Sophie Elise, men det er tydelig at du kun er opptatt av egen psykisk helse. Jeg kan garantere deg at det finnes jenter som kommer til å isolere seg ytterligere etter din kjærestes uttalelser. Det er mulig at du ikke har uttalt dette selv, men du har ikke tatt avstand fra det og du har medvirket til at han er i media. Jeg skal ikke kommentere din kjærestes sminkebruk, mulige legning eller intelligens – alt jeg kan si er at etter dette bør dere begge holde dere unna media. Dere er blitt et negativt bidrag som kan skade selvbildet og den mentale helsen til mange unge kvinner. Det er på tide å våkne opp! Jeg kan også opplyse om at jeg i dag har varslet alle bedrifter som jeg har eierskap i om å sørge for at det ikke markedsføres på din blogg og vil oppfordre alle andre bedriftseiere som bryr seg om unge kvinners mentale helse til å gjøre det samme. Jeg vil også anbefale bedrifter og merkenavn til å trekke seg som sponsorer/annonsører rundt TV-serien “Bloggerne” og annet du/Robin medvirker i. Hilsen bedriftseiere som tar sitt samfunnsansvar seriøst.

    53. Sophie.
      Ser du ikke at Robin kun utnytter deg? Prøver å bli “kjendis” på din bekostning fordi du er en D-kjendis med en viss oppmerksomhet i media ?! Duden er jo bare en jævla slesk og sleip GOLDDIGGER ! En homofil som later som han er hetro og “er sammen med deg” kun for å fremme egne interesser….nemlig å bli “kjendis”. Men hva faan blir han kjent for ??? Å være “sammen” med deg, samt å uttrykke seg “kontroversielt” (les: som et klysete rasshøl!)
      Våkn opp nå, Sophie Elise Isachsen!!!

    54. Så den i går med en venninne. Vi hørte den hadde fått dårlig kritikk, men vi syntes begge to at den var bra! Den er såklart (veldig) skummel og også litt morsom. Var en scene jeg ble litt skuffet over, men ikke noe mye. Du burde glede deg i hvertfall! 🙂

    55. Robin, små tynne gutter uten muskler har heller ikke noe å gjøre på stranda! Værste som finnes er “menn” som ser ut som en liten gutt som ikke har fått kjønshår enda.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg