BOOM

(annonselenke) Jeg har spist lunsj med Charlotte og april idag, kooselig ♥ Jeg hadde på meg en ny kjole fra NLY trend .


Jeg hadde glemt av at jeg får smålige vinterdepresjoner rundt denne tiden, i år har de kommet litt senere, men BOOM så traff det og da smeller det virkelig. Heldigvis har jeg nok vokst en del mentalt det siste året, nå klarer jeg å hente meg inn igjen og faktisk sette pris på hvor heldig jeg er etter kun kort tid – og heller prøve å løse det som føles tungt. Jeg tror jeg har det litt kjipt fordi Robin skal flytte ut nå, planen var jo at han bare skulle være her over en helg, men plutselig har det gått to måneder. Derfor begynner det virkelig å bli på tide, det er jo alt for tidlig å flytte inn sammen “på ordentlig” allerede, så det føles nok mest (sosialt akseptabelt) rett å bo i hver sin leilighet akkurat nå. Og ja, ting går greit med oss, vi fortsetter på samme måte som tidligere uten å være sammen 24/7. Det blir jo godt å kunne ha litt tid for seg selv igjen riktignok, men det er aaaaller best å være sammen :)

Akkurat nå holder på å styrer litt her hjemme, skal nemlig gi bort alle møblene mine til frelsesarmeen. . det er ikke så lett som man skulle tro kan jeg love dere, herregud! Snart sitter jeg her uten et eneste møbel, men jeg skal få alt nytt og vil heller sitte på gulvet en uke enn å ha fire sofaer samtidig i en liten stue.

Blog ya later! 

140 kommentarer
    1. Du kan ikke kalle det en depresjon dersom det kommer plutselig fordi noe har skjedd, og går over med en gang. Det er forskjell på å være deprimert og på å være litt trist fordi Robin skal flytte ut. Nå får du gi deg, altså!

    2. Jeg og typen flyttet inn ilag etter å ha kjent hverandre i en uke, det er snart 3 år siden. Alle trodde vi var galne, men det har gått kjempe bra! 😀

    3. Ha en fin dag videre. Du er bare så helt utrolig skjønn. Sinnsykt pen og jeg bare elsker personligheten din. Håper jeg får sjansen til å møte deg en gang. Får holde øynene åpne når jeg er i Oslo<3

    4. Veier du over 50 kilo? Derfor han flytter ut? Men tror du kan slappe av, det var bare på stranda han ba de over 50 kg holde seg unna, så da har du ett par måneder å slanke deg før det er strandtid igjen 🙂

    5. hva mener du med det som kjæresten din kommer til å si i vgtv serien oljebarna .. at personer over 50kg børr holde seg unna stranden??

    6. Du og Robin passer topp sammen! 😀 har du fortsatt hello kitty tattoveringen i underleppa?? har lurt på det lenge

    7. Wow, Robin er virkelig blåst i hodet.
      Folk over 50kg burde ikke få lov til å kose seg på stranden?
      Nei vet du hva frøken, du kan virkelig skaffe deg en bedre mann enn det der.

    8. Sophie, kjæresten din er ond 🙁 Hvorfor lar du han få lov å uttale seg sånn? Greit nok, du elsker å provosere, men helst ikke gjør det med å være direkte frekk mot fansen din. Jeg veier 60, nå gruer jeg meg utrolig masse til sommeren, begynner nesten å grine fordi jeg hater vekten min sånn 🙁 Men nå skal jeg begynne på diett tenkte jeg.
      Så, selv om du elsker å provosere, kan du ikke be han gjøre det på en annen måte? Sånn som du gjør! Du er ikke frekk. Men nå er han bare ond og sårende. Ikke gøy!

    9. Nei, vet du hva, Sophie, nå griner jeg faktisk. Jeg føler meg ikke noe bra med meg selv nå. Er skuffet over at du kan være sammen med en sånn fyr, og hjelper han å bli kjendt sånn at han kan såre unge jenter, som meg.

    10. Mann? Robin er ikke annet enn en patetisk, liten guttevalp som burde få en alvorlig realitetssjekk og beina ned på jorda.

    11. skjønner ikke hvordan han typen din tør å vise seg på stranda, pinglete og hengslete som han er. Hørt om muskler el? Lollollol

    12. Fy søren for en ond kjæreste du har. Vil du virkelig at han skal være far til dine barn osv? Håper i så fall ikke dere får en datter som er normalvektig. Og i forhold til det at du er så spydig mot leserne dine har jeg en ting å si: ikke bit hånden som mater deg. Tenk litt på det!

    13. Har aldri kommentert på bloggen din, enda eg e innom stortsett hver dag. Men nu måtte eg bare. Kem som sei at det e for tidlig å flytte ilag etter 2 mnd? Eg flytta inn til kjæresten etter 2 mnd, nu e vi forlova å har vært ilag i over 1 år 😊; Kem bryr seg om ka som e sosialt akseptert? Gjør det som føles rett sei no eg.

    14. Til de som føler seg truffet over kjæresten hennes uttalelse, jeg kan med hånd på hjerte si at Sophie veier over 50 kg. Så, generelt sett så disser han sin egen kjæreste.
      Bilder skjuler ikke fettet ditt på kroppen, og jeg snakker av erfaringer. Jeg veier 45 kg og jeg har ikke så mye fett på MIN kropp. Syns dermed det var rimelig bra jobbet med photoshop på headeren din, men du klarte ikke å skjule alt virker det som.

    15. Enig med Lene her oppe; gjerne gi et par tips til typen din hvordan man provoserer “riktig” – stor forskjell på provosering og rett ut stygge kommentarer om ting som favner de fleste jenter her til lands. For en idiot, du fortjener så mye bedre.

    16. Du har blitt en grusom person etter du begynte med Robin. Når du var med Mathias var du søt og snill. Eller falsk, hvem vet. Nå er du rett og slett et monster.
      Tenk at du lar deg styre så mye av et annet menneske. At noen andre har så stor innflytelse på deg – på en dårlig måte. Svak person.. Det er det du er.

    17. Jeg skal innrømme at jeg ikke er noe fan av Robin, men alvorlig talt, ta ting med en klype salt! Selvfølgelig var han ikke seriøs da han kom med vekt-uttalelsene sine. Det sier vel seg selv, eller? Nei? Er du voksen og veier under 50 kilo har du en sykdom, enkelt og greit. Hvorfor MÅ enkelte ta alt så jævlig bokstavelig og sutre og syte? Hvorfor gidde å la det gå innover seg? “Sånne kommentarer sårer, jeg veier 62 kilo, nå må jeg kutte meg selv pga dårlig selvbilde

    18. Om du ikke bryr deg om at dårlig selvbilde bidrar til depresjon, selvmord, anoreksi og bulimi er du jo som robin. Uten empati og du ønsker å skade andre. Fatter ikke hvordan folk som deg klarer å leve med dem selv.

    19. Hah, hvem i helvete bryr seg om det den lille fisleprompen sier om hvem som bør holde seg på eller unna stranden?! Jeg veier langt over 100kg selv – altfor mye, I know, men jeg fordeler de kiloene lett utover trynet hans på stranden hvis jeg møter ham – jeg er grei slik:D Kiss my fat ass, drittunge;D Seriøst, ikke la noen, aller minst en snørrvalp som robin, fortelle dere hvilken vekt som er ‘lov’ å gå på stranden med.

    20. Hva om du fikk vite når du dør?
      Anta at du nå fikk vite at du hadde kreft og ville dø innen et par dager. Tenk over det faktumet at den store majoriteten av verdens befolkning følger en eller annen religion. De alle hevder å ha sannheten og de fleste av dem hevder at alle andre enn de som følger deres vei, vil ende i Helvetes ild. De religionene som ikke hevder det sistnevnte er ikke verdt å vurdere, for om de skulle vise seg å være rett og du har fulgt en annen religion, har du ikke tapt noe. De forskjellige religionene sier ting om Gud som er helt motsatt av hverandres syn. Det nødvendiggjør at hvis en er riktig, er de andre feil.
      Tilbake til deg, du har noen få dager igjen å leve og det er flere religioner som hevder at hvis du ikke følger deres religion, venter det harde konsekvenser etter døden. Ville du ikke tatt deg bryet til å reflektere over om det finnes en Gud? Ville du ikke forsøkt å forstå meningen med livet? Ville du ikke prøvd å finne ut om en av de forskjellige religionene er sann? Enhver fornuftig person ville ha gjort det, for de potensielle konsekvensene er så forferdelige og triste. Selv om du kanskje ikke har kreft og ikke vet når døden plutselig inntreffer deg, vit at livet er kortere enn du tror. Ta deg tid til å undersøke mer om disse essensielle spørsmålene. Begynn med å finne ut om det virkelig finnes en Gud?
      Konklusjon
      Før eller siden vil enhver person møte døden. Det er mange religioner som hevder å være den eneste veien til Paradiset og for å unnslippe Helvete. Om en av dem er sann, har du et problem om du ikke følger den religionen. Dette er en veldig god grunn til at man i det minste skal lese om de forskjellige religioner og vurdere om en av dem kan ha rett. Det første steget er å finne ut om Gud virkelig finnes?

    21. “Til Elisabeth”:
      Det er klart jeg bryr meg. Og jeg ser helt klart sammenhengen mellom dårlig selvbilde, spisevegring og selvmord.
      Det jeg ikke skjønner er hvorfor folk skal skrike så jævlig høyt om en uttalelse fra Robin? Han var for det første ikke seriøs, og om han hadde vært det, så okei. Folk burde heller tenke at det er han det er synd på som har disse forvrengte holdningene, enn å grave seg ned på bakgrunn av hva én gutt har sagt..
      Og jo, jeg lever faktisk ganske godt med meg selv, på et eller annet merkelig vis i dine øyne.

    22. Tenk at den ekle, feminine gutten som alllllle som vet hvem du er snakker stygt om for tiden forteller hvem som kan oppholde seg på stranden. Nå vel, gutter under 90 kg burde heller ikke være der, for det finnes ikke noe så ekkelt som slik junk og alkoholhengslete kropp som typen din har.

    23. Beklaget, men du begynner å ligne mer og mer på en katt, vær så snill og slutt med plastikk i fjeset

    24. Gud hvor jeg syns synd på dere unge jenter/gutter som må vokse opp med et sånt enormt press heeele tiden. Jeg er 28 år, og det er klart det var kroppspress for 15 år tilbake i tid også, men ikke i nææærheten av hvordan det er nå.
      Nei, Sophie kan ikke stå til ansvar for hva kjæresten hennes utaler seg om, men hun kan ta avstand fra det. Det er rett og slett helt traaagisk det han sier. Selv om det er en “spøk” og sagt med humor så bør guttungen vite bedre. Unge påvirkelige barn bør slippe å høre sånt PISS fra noen med “makt” til å påvirke unge mennesker. Det er noe av det værste jeg har lest!!

    25. æsj han kjæresten din fikk meg med bulimi akkurat til å kaste opp maten min fordi jeg veier 75 kg og er da sikkert en hval. håper du kommer ikke syns det er greit at folk sier sånn eller ler å syns han er morsom??

    26. Hva i alle dager får Robin til å tro at han er så perfekt? han mener at hvis alle så bedre ut på byen ville alle hatt det mer morsomt.. sminke gjør han ikke noe penere, og han har en fæl personlighet. Den gutten er kvalmende og ei er det artig å se hvordan han har påvirket deg. Sophie du er smellvakker og virker smart, kom deg bort i fra det ekle krypet

    27. Du kaller jenter med dårlig selvbilde nek fordi de reagerer på at noen mener de må veie under 50 kilo. Han var seriøs, han har ikke sagt noe annet. Sophie Elise har ikke tatt avstand fra det han har sagt. Det viser hvor lite ansvar ho tar for å være kjent, ho kunne vært ett flott forbilde men i stedet velger hun. . Ja dette! Å så snakker hun om at hun hadde det vanskelig på grunn av utseende da ho var yngre. Dobbeltmoralen hennes er kvalmende. Det viser bare hvor selvsentrert ho er.

    28. Herregud, Mathias var såå mye bedre enn Robin.. Robin er jo bare en drittunge som prøver å komme i søkelyset via deg, slik var aldri Mathias 🙁

    29. Det er HELT tydelig at kjæresten din bruker deg for å bli kjent, og at han nå provoserer for å fremskynde prosessen. Det er sykt, hvordan folk omsider har begynt å få respekt for deg etter at du har strebet etter det i flere år .. og iløpet av noen uker klarer du å rasere all respekten vi har fått ved å tolerere denne “mannen”. Vil du virkelig dette? År med gjenoppbygging?

    30. Herreguuud for en teit fyr Robin er! Håper virkelig du innser det snart og finner deg noen bedre, for det fortjener du! Synes det virker mer og mer som om han bruker deg for å bli kjent og for å få lesere på sin blogg, dessverre…

    31. Enig i at du har forandret deg – til det negative. Du var noe å se opp til før, virket sterk, reflektert og medmenneskelig. Nå virker du kaldt, frekk og likegyldig. Du har heller blitt noe man kan se ned på og synes synd i.

    32. Hvilke verdier står Robin for som du verdsetter..?
      Mathias fremsto som en diamant.. Robin er bad news tror jeg 🙁

    33. Synes du burde uttale deg om det blogg innlegget på Robins blogg. Han fremstår som en barnslig drittunge og virker ganske tjukk i hodet. Jeg blir vel mer oppgitt enn provosert. Selv om det skulle väre noe spök i dette innlegget er det fortsatt usmakelig. Jeg regner ikke med du er enig i det han sier. Forskjellige mennesker og deres kropper har gått gjennom forskjellige ting. Og alle burde få väre på stranden uten å bli dömt av drittunger som Robin. Han er jo en skikkelig klyse.

    34. Hei Sophie.
      Hvis ikke det blir for personlig, så lurte jeg på om det er noen mulighet for at du kan legge ut bilder av hvordan arret etter du la inn brystimplantater ser ut? Vurderer implantater selv, men er redd for arrdannelse. Og alle bildene som dukker opp på Google er fra like etter operasjonen. Jeg ønsker å så hvordan det er en god stund etter

    35. Ikke driv å link til blogginnlegget hans. For dere som lurer på hva det er snakk om så gå heller innpå VGTV.
      Ikke gi den komplette idioten flere lesere

    36. Robin er en motbydelig golddigger som tror han kan bli kjent og populær via, og på bekostning av, Sophie !!!
      Hvem faan tror han at han er ???
      Sophie Elise: Håper du innser dette snarest mulig…før du går på en ny “boom” !

    37. Må man være syk for å veie over 50 kg som voksen ellers har man en sykdom? Nei!! Sophie er jo petit i høyden også så da er det en normal og sunn vekt 48-50 kg. Du er ikke for tynn, men langt ifra tjukk. Fin og slank! Helt perfekt:)

    38. Håper du sjønner at han ikke kan bry seg så veldig mye om deg, når han kommer med sånne tåpelige utsagn. Han VET at du er en kjent person, og ved å komme meg sånne kommentarer så drar han deg med ned i dragsuget fordi folk msier respekten for deg pga du er sammen med han.
      Hadde han respektert deg og din karriere hadde han ikke sagt sånne ting.
      Med mindre du synes det er kult at han sier sånn, som sier mye om deg og isåfall. 🙂

    39. Det verste er at du sikkert synes det er kult med alle disse kommentarene. At du hever deg over de fordi du digger at folk bli provosert. Enig i at det kan være kult å provosere, men Robin har ikke helt skjønt hvordan man gjør det virker det som. Han er sikkert en veldig fin fyr og en bra kjæreste, men han har kanskje ikke blitt helt voksen og reflektert enda. Får håpe han legger av segden barnslige trangen til å provosere snart – den tilhører jo 18-åringer. Du er en utrolig herlig og engasjert jente Sophie Elise! Det mener jeg virkelig. Du er god som gull. Men jeg håper du skjønner at kjæresten din er umoden. Jeg synes ikke uttalelsen var provoserende nettopp fordi hensikten med den var å provosere. Det er åpenbart ikke noe han mener helt 100%. Jeg forstår ikke de jentene som lar seg kue av den uttalelsen. Som Elisabeth skrev; det er Robin det er synd på som har disse forvrengte holdningene. Også er det litt morsomt at en som mener at man skal godta han som han er gir uttrykk for at han ikke godtar andre mennesker. Haha, han er uhyre dobbeltmoralsk, og rett og slett litt dum kanskje. Flaut

    40. Se etter disse symptomene hos Robin.
      Sosiopat:
      Kronisk antisosial
      Alltid i trøbbel
      Tar ikke lærdom fra verken erfaring eller straff
      Utviser ingen virkelig lojalitet
      Ofte hedonistisk: Tilstreber og betrakter egen nytelse som den høyeste gode
      Følelsesmessig umoden
      Dårlig dømmekraft
      Mangel på ansvarsfølelse
      Evnen til å rasjonalisere eller begrunne sin oppførsel slik at den fremstår som adekvat og fornuftig
      Psykopat:
      Mangel på ansvarsfølelse
      Mangel på realistiske og langsiktige målsetninger
      Impulsivitet
      Patologisk lyving
      Bedragersk og manipulativ
      Mangler samvittighets- og skyldfølelse
      Adferdsproblemer allerede fra tidlig alder
      Liten evne til å ta ansvar for egne handlinger
      Mange kortvarige relasjoner til andre mennesker
      Liten følelsesmessige innlevelse i andre og mangel på empati
      Utnytter andre
      Dårlig kontroll over egen atferd
      Promiskuøs seksuell adferd
      Ungdomskriminalitet
      Hyppig tilbakefall ved forsøk på endring
      Utstrakt og mangfoldig kriminell atferd
      Overfladisk sjarme
      Grandiositet og storhetstanker
      Stort behov for stimuli og lite toleranse for kjedsomhet
      Overfladisk følelsesliv

    41. Dere som kommenterer, pls, stop it. Dere vet ikke NOE om forholdet deres. De kan ha det helt fantastisk selv om han kommer med utsagn. Uansett så har folk lov til å si det de mener, cut the hate pls. Voks opp. Dere er så barnslige og trangsynte som går amok på Sophie pga. den utalelsen. Løv you sophigurl.

    42. ^Tror få av kommentarene handler om hvordan Robin og Sophie er privat, og hvordan de har det sammen som kjærester. Opplever kommentarene som kritikk basert på det Robin sier i MEDIA; på tv og i nettaviser, og det Sophie skriver her på bloggen.

    43. Må være kjekt å tjene store penger på å skrive maks ett innlegg om dagen. Det fortjener ikke tittelen toppblogger, men som en av idiotene som fortsetter å gå innpå her, sikrer vi deg jo den plasseringen videre. Hadde vært greit om du faktisk blogget som en også.

    44. Og jubelen fra småjentene strømmer stadig inn, ser jeg. Vet Nettavisen om dine holdninger til for eksempel dop? Eller er de så naive at de ikke syns det gjør noe?
      Jeg skjønner ikke noe av dette med bloggtoppen. Møkk kjedelige blogger, alle sammen. Bare bilder av oversminkede solariumsberter som poserer i de samme positurene hele gjengen, og som selger seg billig til produsenter av all verdens unødvendigheter.
      Du som er så opptatt av “dyr og miljø og sånn” burde definitivt ikke fremme shoppingkulturen! Den er klodens versting: Miljøforurensing, søppelberg, øyer av plast i havet, fugler og dyr som dør, og overforbruk av ressurser. Fortsett sånn, jenter, og dere skaper garantert en verre verden, både for oss som lever nå og for deres/våre barn.

    45. Skjønner ikke hvordan du kan være sammen med Robin. Tror dette er en av de siste gangene jeg klikker meg inn her, dessverre… 🙁

    46. Jeg er klar over at han ekle typen din prøver å provosere med uttalelsen sin, men er det mulig å gjøre det på en litt mer profesjonell måte? Kanskje velge et litt annet tema og provosere folk med? Etter å ha lest bloggen din i noen år så tror jeg du også mener det innerst inne. Jeg hadde skammer meg hvis samboeren min hadde sagt noe slik. 50kg er ikke det samme på deg med dine 150(et eller annet) over bakken smenlignet med ei jente på 170(et eller annet). Slike gutter som Robin bidrar til at jenter som ikke er sterke nok blir syke. Jeg ville aldri hatt en type som bidro med det!! Det er min mening….etter å ha studert psykologi og jobbet i psykiatrien vet jeg at slike gutter får damen sin til å tenke mer over hva hun spiser, hvor mye hun må veie og hva som er fint/ikke fint i forhold til vekt. Det er ikke bra i lengden. Jeg lover dere.

    47. DU ER DRITEKKEL.HADDE IKKE VILLET PULT DEG MED EN ANNEN MANNS PIKK!!!DU OG ROBIN PASSER GODT SAMMEN.HAN ER EI KLYSE!!!

    48. KAN DERE SLUTTE Å ANGRIPE SOPHIE PGA ROBIN ????????? DET ER HELT FEIL Å TA HELT AV MOT SOPHIE !!
      det er ikke Sophie som har skrevet det innnlegget ! det er ikke hun som har bedt om å få bloggen sin spammet ned av kommentarer fra dere om Robin!
      ser på bloggen til Aksel og Robin ! de har ikke fått en dritt kommentarer om dette på de siste innleggene sine om dette..kun Sophie ! det er så feil !
      dere er helt syke som faktisk går så til angrep på ei som ikke har sagt noen ting om det innlegget i det hele tatt! hun har heller ikke skrevet det innlegget …DET ER ROBIN OG AKSEL SOM HAR GJORT DET ! må dere få det inn med teskje ??? hvor vanskelig skal det være å la være å rakke ned på Sophie ??? jeg er så ufattelig lei, oppgitt, forbanna på dette ! og jeg er så flau på deres(lesere som kommenterer dritt hver eneste gang og tror de er så sykt tøffe bak et tastatur?!..herregud, hva er det for noe ? skam dere !) vegne..
      Og det innlegget er jo fra juli og de har faktisk sagt at de ikke mener det de sier !
      og de har ikke fått noe kommentar på det siden august ! og det er igjen noe de ikke mener !
      Men alikevel så går dere til Sophie som vanlig, for hun kan man tydeligvis slenge dritt til uansett hva det er ! dere går ikke til de som faktisk har skrevet det innlegget på sin egen blogg…neida, det er tydeligvis veldig vanskelig det…
      Noen av dere skulle fått samme behandling, som behandlingen Sophie får ! Jeg er sikker på at dere ikke hadde taklet det noe særlig bra i det hele tatt…
      Dere burde ta dere sammen med en gang ! jeg blir så flau på deres vegne..

    49. Kjære Sophie Elise. Har lest bloggen din i mange år, og fra å ha et inntrykk om en “dum, blond, barbie”, så endret det seg raskt til at jeg synes du virket smart og reflektert, og at du hadde mange gode meninger! Helt frem til nå har du virket så søt og snill på alle måter! Men jeg kjenner jeg får helt vondt. Var inne på kjæresten din sin blogg, og selv om jeg ikke aner hvordan forhold dere har, så synes jeg du virker ganske så dum og naiv når det kommer til han! Mer ekkel og patetisk fyr skal man lete lenge etter! Du er på ingen måte sånn som han gir utrykk for at han er, isåfall fremstiller du deg feil på bloggen! Du fortjener en som vil ha deg som person, og ikke en som vil ha deg, men aller helst søkelyset og “kjendistilværelsen”. Robin er en smule dum som utnytter deg og samtidig gjør det klart og tydelig for alle andre! Stakkars, kan ikke være lett å slite så med selvtilliten som det han gjør.

    50. Jeg blir kvalm over oppførselen til kjæresten din..var akkurat inne på vg og der ser jeg at han har sagt at damer som veier over 50 kg bør holde seg unna stranden og at de ødela utsikten. Ekstremt latterlig å holde på sånn, kanskje han kan holde seg unna stranden og bloggen sin slik at man slipper å høre på en så motbydelig oppførsel? 🙂 og nei, hvis han ikke liker å se folk i forskjellige former og fasonger så kan han fint holde seg unna stranda. Æsj,er så kvalmt at jeg ikke har ord!

    51. da er må jeg holde meg borte fra stranda jeg da, jeg veier 59, ser ikke på meg selv som overvektig men. takk for info?
      dessuten er vel stranda for alle, synes de gutta dine bør tenke mer på seg selv(hvis det er mulig) istedenfor å henge seg opp i hvor mye folk på stranda veier? tåpelig

    52. Gutter som har så lite muskler som Robbin burde i grunnen heller ikke vise deg på stranden, de er definitivt med på å ødelegge utsikten

    53. Jeg elsker bloggen din, fordi du virker som en person spm godtar folk akuratt som de er. Hvordan kan du være sammen med en fyr som uttaler seg om noe så grusomt?
      Jeg har lest denne bloggen i 4 år. Men nå føler jeg virkelig før å aldri klikke meg inn hit igjen.

    54. Kjæresten din er fader meg ikke noe prakteksemplar selv… Tynn og og hengslete, så han burde virkelig ikke uttale seg noe om hvordan andre ser ut. De aller fleste, jenter eller ikke, veier over 50 kilo. Ærlig talt, han er du stolt over å kalle kjæresten din?

    55. Jeg har ett veldig godt inntrykk av deg og jeg liker deg veldig godt som person. Du virker som ei oppegående og smart jente, og jeg kan virkelig ikke tro at du er sammen med en slik trangsynt drittsekk. Makan til klysete jævel skal man lete lenge etter. Synes det kjæresten din sier er helt ufattelig tåpelig og grusomt. Det kommer vel ett innlegg snart om at det han sa kun er “kødd”, men dere skal ikke tro det er noe særlig bedre. Man kødder ikke med slikt, for det er faktisk ødleggende for mange. Jeg kan selv kjenne at det faktisk går inn på meg. De fleste jenter veier over 60 kilo, så blir det ikke mange igjen på standa om kun de under 50 kilo er velkomne.
      Håper virkelig du finner deg noe bedre. Robin fortjener ikke en så bra jente som deg. Jeg unner ikke en gang min værste fiende å bli sammen med en slik dritt. Ønsker deg lykket til videre!

    56. Hei Sophie Elise! Jeg kommenterer sjeldent bloggen din, og de gangene jeg har gjort det tidligere har det faktisk vært for å forsvare deg. Denne gangen er jeg nok dessverre veldig skuffet. Jeg er fullt klar over at du og Robin er to personer, med ulike meninger, men hva kjæresten din uttaler seg om sier likevel noe om deg som person, hvem du vil omgås med osv. Jeg er 1.75 høy og veier 65 kg, jeg er 22 år og driver med idrett. Jeg vet selv at det er en flott vekt, som jeg er stolt over. Men i følge kjæresten din er jeg for feit eller?
      Men ikke tenk på meg. Det som bekymrer meg er de tusenvis av tenåringene som leser bloggen din/ser opp til deg, og tenker at 50 kg er idealvekten uansett høyde osv. Dette er svært alvorlig! Jeg husker selv hvor usikker jeg var på min egen kropp når jeg var tenåring.
      Hilsen en svært skuffet leser
      (Og hvis du kommer med et innlegg nå om hvordan det Robin sier ikke angår deg, blir jeg rett og slett forbannet! Så klart angår det deg, du bodde jo med han for søren. Det min samboer sier i vennegjengen min reflekterer jo godt eller dårlig på meg)

    57. “Typen” din er en kvalm jævelsk unge. Hørt uttalesen hans? Vil faen begrave han langt under jorden i håp om at han aldri kommer opp igjen! Helvette er galt me å veie 50kg pluss litt fett på kroppen?! Hils han fra meg å si at han skal komme seg til helvette. Kjenner jeg blir drit skuffa og irritert!

    58. ÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!KAN DERE SE TIL H*****E Å ANGRIPE http://WWW.ROKSEL.BLOGG.NO I STEDE FOR SOPHIE ?????? AT DET SKAL VÆRE SÅ SINNSYKT SYYYKT VANSKELIG!!!!!!! SOPHIE HAR IKKE EN DRITT MED DET INNLEGGET Å GJØRE !!!! ER DERE HELT USANNSYNLIG DUSTETE ?????? SERIØST ??????? HVORFOR SKAL HUN FÅ ALL DRITTEN ??? KAN NOEN FORTELLE MEG DET????? HVORFOR GÅR DERE IKKE INN PÅ ROBIN OG AKSEL SIN BLOGG OG FYRER LØS DER I STEDE ??? SOPHIE HAR IKKE GJORT EN DRITT GALT, MEN ALIKEVEL SÅ ER DET RETT PÅ ANGREP PÅ HUN!! SOM IKKE HAR EN DRITT MED INNLEGGET Å GJØRE !!
      DERE GJØR MEG SÅ FLAU PÅ DERES VEGNE !!!SKAM DERE !
      FJERN DERE FRA DENNE BLOGGEN !! DERE ER EN SKAM SOM ANGRIPER EN PERSON SOM IKKE HAR EN DRITT MED DET INNLEGGET Å GJØRE !!
      ja vet jeg skriver med caps lock ! men dere får det jo ikke inn i hodet uansett hvor mye man sier at Sophie ikke skal ha all den dritten dere slenger til hun pga Robin og Aksel sitt GAMLE innlegg, som var IRONI !!!!!!! HJEEEEELP !!!

    59. Ballehue han der Robin. Ser jeg han en gang, skal jeg faen dryne han ned. Tenk hvor mange som faktisk veier 50+ kg. Ja det er ikke bare kvinner, det er barn også. Jævlig skrudd i hue. Bare den uttalelsen kan gjøre at kvinner/barn mister selvrespekten til seg selv! HERREFAEN!

    60. Synes virkelig kommentaren til kjæresten din om jenter på stranda er virkelig skuffende. Han støtter opp samfunnets store slankepress.

    61. Utrolig stakkarslig at det finnes folk her som tar kommentaren til Robin personlig. Jeg er ikke enig i det han sier men det er litt skremmende at en relativt ukjent person skal ha så stor innvirkning på folk….virkelig, kan dere ikke gå på stranden nå pga den kommentaren? Dere er for innvolverte i Sophie Elises liv……

    62. TENK at du ønsker å være sammen med denne Robin som VIL provosere slik at han får “suksess” som blogger. Trist..

    63. hei. jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske. jeg har alltid beundret deg og syntes du virket veldig smart. Grunnen til at jeg likte deg så mye bedre enn alle andre bloggere var på grunn av det du sto for. men nå vet jeg ikke lenger. du går litt mot deg selv med skinnveskene dine og sushi spising. syns det blir litt dobbelt moralsk. og etter jeg så hvordan robin er så fikk jeg litt sjokk. trodde du hadde litt høyere standar når det kom til hvem du ville være sammen med. skal ikke være like barnslige som de over meg i kommentarfeltet som vil begrave han. men jeg ble litt skuffet over deg som virkelig vil være med sånne mennesker.

    64. Sånn går det når begge to er pinner og hengslete! Ikke ta dere nær av hva en fyr som ikke eier manndig fysikk sier. Se nå hva han blir tiltrukket av. Underernærte jenter som ser ut som 50 år gamle slitne bestemødre…:)

    65. Kjære Sofie Elise. Jeg har aldri kommentert en blogg for, og dette blir nok forste og siste gang. Når jeg leser uttalelsene til kjæresten din i VG blir jeg helt matt. Han kan da umulig mene dette? For meg fremstår han som en tullete liten unge som prover å si noe for å bygge seg selv opp, og for å toffe seg. Hadde han i det hele tatt hatt beina planta på jorda, hadde han nok ikke uttalt seg på denne måten. Det grunner vel i usikkerhet hos de der to også, og de har vel komplekser med sin kropp, som så og si alle andre mennesker har. Har han sosken, en mor eller tante? Sjangsen for at de veier mer enn 50kg er vel relativt hoy. Det sier litt om deres kunnskapsnivå også, for de fleste over 160 bor veie mer enn 50kg, og i Norge, så er dette under gjennomsnittshoyden for jenter som er 169cm, dvs at de fleste jenter i Norge veier mer enn 50kg.
      Det er ikke du som har sagt dette, og du bor ikke unnskylde på hans vegne, men jeg syens at du som et forbilde for mange unge bor ta avstand fra disse uttalelsene. Ser at uttalesene er gamle, men de kommer opp igjen nå, og de bor bli kommentert. De reflekterer og gjennspeiler en del av samfunnet vårt som ikke er bra! Når min normalvektige niese på 5år spor om jeg ser at hun har slanket seg, så er det noe galt med verden. Jeg kjenner mange unge som ser opp til deg, og jeg synes at du bor vise hvem du er, og gjore noe i forbinnelse med disse uttalelsene. Det er altfor mange jenter og gutter som vokser opp i dag, og som sliter med seg selv. En uvitene 19åring (eller hva han er) skal ikke få tulle med slikt. Barn og ungdom skjonner ikke slikt tull, og det kan gå ufattelig mye inn på dem, og påvirke dem i en unodvendig negativ forstand. i hvert fall når VG slår det opp slik som dette.
      Håper du som det forbildet du er, som den kvinnen du er og som den samfunnsrepresentanten du er, kan komme med en motkommentar til dette Robin har sagt. Slik at du, med den posisjonen du har, kan hjelpe jenter og gutter til å forstå at de er bra nok, akkurat slik de er, for det er de, virkelig!
      Ha en fin dag.

    66. Jeg aner ikke hva slags verdier du står for, Sophie.
      Men det samboeren/kjæresten din sier er absolutt noe som angår deg.
      Ihvertfall når du er så “kjent” .. Hårreisende å tenke på alle de ungjentene som ser opp til deg og det du står ved.
      Du burde absolutt ta en grundig vurdering og tenke igjennom hvilke mennesker du vil ha i livet ditt!
      Jeg regner nesten med at du kommer til å lage er innlegg hvor du “fratar” deg alt ansvar med hans uttalelser. Men det fungerer desverre ikke slik!
      Som kjæreste deler man jo felles verdier. Hvis det er dette du står for og skal formidle videre, Kan du like gjerne slutte å blogge!

    67. Kan du skrive et innlegg der du argumenterer for hvorfor det er greit å tillate at kjæresten din går ut og hevder at man ikke kan gå på stranda hvis man veier under 50 kilo???
      Håper ikke du mener det samme, trodde du hadde litt mer mellom øra.

    68. mener virkelig ikke å hate nå, lurer bare på hvordan du stiller deg til det robin har sagt og jenter på stranda, og det suzanne sa om at hun var skuffet over deg, og at hun ikke likte robin nå i det hele tatt? kjente ihvertfall jeg ble ganske truffet av det han har skrevet, og sagt, og at du som blogger snakker så mye om å være fornøyd med seg selv uansett hva, men allikevel er samen med noen som tenker helt motsatt av deg på det området.

    69. Utrolig skuffa. Vært fast leser i mange år, og har alltid tenkt at du var en kul jente med bein i nesa og bra meninger. Selvsagt kan du ikke holdes ansvarlig for hva kjæresten din sier, men at du i det hele tatt er i nærheten av slike mennesker forteller jo mye om deg. Du er nok en ganske annen enn hva du prøver å fremstille deg selv som på bloggen. Tenker også på vennene dine, har jo sett at flere av disse er “over normalen” som Robin ville sagt, hva tenker de om dette? Så ufattelig flaut. Det virker rett og slett som at dere er sammen for å gi han oppmerksomhet, for kan virkelig ikke forstå hvorfor du skulle være sammen med en sånn tufs. Men du deler vel hans syn på ting, og det er ufattelig trist.

    70. Kan alle som klikker fordi det ikke er sophie som har sagt noe roe seg ned og bruke hodet? Alle er klar over at det ikke er sophie som har sagt de uttalelsene, men det er jo klart man setter spørsmålstegn til hennes verdier og holdninger når hun faktisk er kjæreste med en slik ufyselig person. Sier mye om henne også. Og naturligvis siden hun er den av de to som er kjent, så er folk bekymra/skuffa over hennes dømmekraft. Er hun en så bra og fin person som hun alltid prøver å fremstå som så hadde hun synes at sånne folk var helt blåste selv. Ikke blitt sammen med dem. Synes sophie har virket søt og snill og oppegående,men begynner faktisk å tvile på de to siste der etter valget av ny kjæreste.

    71. Grunnen til at folk skriver frustrerte kommentarer her istedet for på bloggen til Robin tror jeg er at vi ser et potensiale i Sophie Elise. Vi vet at hun er smartere enn det her. Smartere, mer empatisk og fremfor alt mye mer sosialt intelligent enn han som dessverre er kjæresten hennes akkurat nå.
      Robin har så forskrudde verdier at han er helt lost. (Og da mener jeg ikke bare den 50 kg-uttalelsen.) Jeg kan forstå Robin som ukomplisert og “morsom” rebound. Og så er det bare å krysse fingrene for at hun sier takk og farvel til ham når hun har fått nok og vil bruke tida si sammen med et menneske som har litt flere nyanser og litt mer innhold.

    72. Har fulgt bloggen din i så mange år og vært med deg hele veien, men nå er jeg skuffet over deg. Hva slags kjæreste er det du har skaffet deg? Du som fronter at alle skal være fornøyd med seg selv, også kommer “mannen i ditt liv” og sier det stikk motsatte? Du kommer garanter med et innlegg der du forsvarer han og sier at han tullet/overdrev, men herlighet. Off, nå ble jeg bare skikkelig nedenfor. Du som er tidenes mest positive jente, så skal du gå rundt med all den negative energien rundt deg?? Han der kommer til å ødelegge deg Sophie, stol på meg. Du ser hvilken type det er. Vær forsiktig og pass på deg selv!

    73. Om det kommer et innlegg nå hvor du forsvarer de idiotiske utspillene hans så blir jeg forbanna.
      Alle som leser denne bloggen forstår at han gjorde det kun for å provosere og for å få flere lesere, men d må virkelig gå ann.
      Om du trenger å provosere med slikt for at du trenger flere lesere. JA, da er det på tide å vokse opp. skaffe seg en vanlig jobb og se til å grow the fuck up i en alder av 20….
      Deperate smågutter som tror de provoserer på en gøy måte, bare for å skape en diskusjon og tjene penger…. Kvalmt.
      Og ja, ALLE her inne skjønner at du ikke kan stå til ansvar for hva han sier, men du ser jo selv hva som skjer. Det reflekterer deg, hvordan han oppfører seg. Mange her inne har skreve at de ikke kan skjønne at du, reflekterte, samfunsengasjerte og beviste Sophie kan være sammens med en med slike synspunkt (som han helt sikkert ikke har, for det var nok ment som en kødd), men mer de synspunktene av at han føler det er arti å le av sånne teite kommentarer…. Idiotisk

    74. Du kan ikke spise søtsaker og andre ting bå, Sophie! Siden da vil ikke kjæresten din se deg på stranden!
      Ironisk at han sier at de ødelegger utsikten elns, når han er så ekkel selv??
      er det ikke flaut å ha en kjæreste som ødelegger folk, når du prøver så hardt å hjelpe folk opp? Dere er ganske motsatte på noen ting

    75. Sophie angripes jo ikke pga det Robin skrev, men pga at hun ikke tar bevisst avstand fra det. Hun sitter bare der og ser på, imponerende nok.

    76. Hærslig type du har fått deg. Skal komme å sitte på han med mine 250 kg så han miste pusten. Så skal han ligge å råtne mellom valkan mine et par år.

    77. Jeg tror ærlig talt ikke du har godt av å være sammen med Robin. Du har jo skrevet åpent om at du har problemer med selvbildet, og da kan neppe en ekkel og overfladisk fyr som Robin ha god innflytelse på deg. Jeg tror personlig du trenger mann, ikke et PR-kåt sminketryne som Robin.
      Man trenger ikke være så veldig smart for å skjønne at hans agenda kun er å få oppmerksomhet, og jeg er redd for at han bruker deg for å oppnå det.
      Du er så mye bedre enn han, Sophie. Du er smart og du bør virkelig skjønne dette. Jeg sier dette fordi jeg bryr meg om deg.

    78. Dere…Denne guttungen sier selvsagt dette FOR å skaffe å seg oppmerksomhet. Men det er helt bak mål, latterlig, barnslig, og EGOISTISK sagt av han. Tenk å si noe sånt for å prøve å skaffe SEG mer penger.
      Skulle gjerne spurt han om han mener at alle damer på stranda burde vært like lave som Sophie Elise også da. ?
      Alle vet jo at har en litt høyde og f.eks er 1.70 høy, men slank så veier en naturligvis mer fordi man ER mer i høyden. (Ikke at det er poenget, men bare for å vise hvor idiotisk sagt det er av han). Og hva med damer som har muskler?
      En HELT forferdelig kommentar som bidrar til at unge, uerfarne jenter kan utvikle spiseforstyrrelse.
      Ta avstand fra dette Sophie Elise – og VIS det!!!

    79. Jeg er så drittlei sånne feminine sminkegutter som skal provosere på denne forferdelige måten. Jeg håper så inderlig at disse guttene ikke blir værende i rampelyset, uttalelsene deres fortjener ikke oppmerksomhet.
      Jeg håper du skriver et innlegg der du kommenterer hva du mener, er du uenig så slipper du å miste så mange lesere. Er du enig så kan du jo bare ha det så godt 🙂 og ikke prøv deg på “han bare tuller” … Han har ingen rett til å tulle med noe sånt. Folk som kritiserer deg og kroppen din er like ille som han… Og da skjønner du kanskje hvor jævlig dumt det han har gjort er!!
      Når dette er sagt foreslår jeg at folk heller kommenterer på bloggen til Robin og han andre fjolla, de elsker jo sånne kommentarer så det er bare å kjøre på!!!

    80. Og hvem faen bryr seg om mener at ingen over 50kg skal på stranda? Hvordan faen klarer folk å ta seg nær av hva en fremmed liten snørrvalp på 20 år sier? Jeg ler av dere, og ikke minst han. Voks opp!
      Hilsen Silje, 24år og 58kg!

    81. Og forresten; Robin er ikke sosiopat, han har kraftig ADHD og bruker ikke medisiner. Så jævla enkelt er det. Da sier man dritt spontant og gjør dritt.

    82. Herregud, vet det ikke er deg. Men det kjæresten din skrev. Fy faen, de fleste mister respekten for han nå. Skal folk ha spiseforstyrrelser, bare så han skal ha noe fint å se på? Herregud, det der var forferdelig frekt.

    83. La igjen en kommentar her tidligere, som jeg glemte å skrive navnet mitt på. Men jeg vil legge igjen en til, fordi jeg innser at jeg kanskje var litt vel krass i min forrige kommentar. Det er ikke meningen å angripe Sophie for noe kjæresten hennes har sagt, men jeg personlig skrev her inne av to grunner; jeg husket ikke hva bloggen hans het og fordi jeg ser på Sophie som ei oppegående og smart jente, og fordi jeg tror og håper at hun tar avstand fra det han sa. Det betyr ikke å gjøre det slutt eller noe i den duren, men jeg håper hun har vett nok til å fortelle kjæresten sin at slike ting sier man ikke. Det er lett for noen å sette spørsmålstegn ved at man tar seg nær av slike ting, men for ei som har slitt med overvekt pga sterke depresjoner i snart et tiår, er det slikt man faktisk tar seg nær av. Jeg er i ferd med å gjøre noe med det ved at jeg har begynt å trene, jeg spiser sunnere og har snart klart å kutte ut brus. Jeg har allerede klart å gå ned ti kilo og er kjempestolt og mer fornøyd med meg selv enn jeg har vært på ti år. Når jeg ser slike kommentarer som de Robin kom med, blir jeg lei. Tiltross for at jeg har gått ned, veier jeg fremdeles like over 100 kilo, og kommentarer som den, gjør at jeg mister fullstendig selvtilliten og selvfølelsen. Kjæresten din burde virkelig skamme seg og han burde faktisk komme med en unnskyldning, for de aller, aller fleste jenter veier over 50 kilo, og det er veldig mange av oss som sliter med egen selvtillit og sitt eget selvbilde. Du, som selv har slitt med det (du opererte deg jo faktisk for å føle deg bra), burde fortelle han hva du mener og ta fullstendig avstand.

    84. Typen din Robin er den mest barnsligste, patetiske lille drittungen jeg noensinne har vært borti. Han er så kvalm. Tenk å si noe så slemt?!?! Ingen jenter burde følge skam for å være over 50 kg, alle kan ikke veie 43 kg slik som du gjør!

    85. Silje ^
      Folk tar seg nær av dette fordi de selv gjerne har hatt et dårlig selvbilde. Kanskje de faktisk har klart å reparere det. Også plutselig kommer det en ku og sier at 50+ kg bør holde seg unna stranda fordi de er for feite.

    86. Hei:) eg villa bare sei at eg digg bloggen din! Drit bra blogg!
      Eg syns du e sykt pen<3 eg bryr meg ikke om du har operert eller noe! Det som tell e kjønnheten:) og eg trur du kommer til og bli modell når du bi stor:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg