spoiler alert

 

Så fint i Harstad på denne årstiden ♥ Genseren er fra modekungen / sko NLY shoes (annonselenke)


Jeg må bare beklage for at jeg skrev hvem som er gossip girl her på bloggen! Det er jo en liten evighet siden serien rundet av, så jeg tenkte de aller mest interesserte hadde fått det med seg. . mens jeg er igang med å ødelegge kan jeg jo røpe at tyskland tapte andre verdenskrig, og om dere har tenkt til å se titanic – båten synker! Spoiler alert på etterskudd!

Jeg sitter i skrivende stund på glamorøse evenes lufthavn, overhørte nettopp en vestlending si “det tok 10 sekunder å få overblikk over hele flyplassen” og det stemmer var en ganske nøyaktig beskrivelse. Det ble altså en kort visitt til nordnorge denne gangen, jeg skulle gjerne ha vært et par dager eksrta samtidig som det blir godt å komme hjem igjen! Jeg har hatt det veldig fint her, min siste dag ble brukt slik som dette. .

. . spise taco med familien, både jeg og lillesøster er vegetarianere og blir bortskjemt med goood mat hjemme. Tipper hun er den eneste i verden som kunne ha gjort det dårligere i masterchef enn meg.

. . kjørt litt rundt, blandt annet til farmor og farfar for å levere bursdagsgaver.

. . sagt hadet til mine små babyer, altså Rigmor, Siv og Bjørn ♥ Snart har jeg klart å skape en hel dyrehage hjemme hos mamma og pappa!


Nå skal jeg gå to meter (altså halve flyplassen) for å kjøpe med meg noen blader til hjemreisen, sikter meg inn mot playboy (elsker faen bildene i playboy<33333). Vi blogges imorgen med vanlig oppdatering :) Stikker enten rett hjem eller på besøk når jeg ankommer hovedstaden! Blog ya later! 

94 kommentarer
    1. Haha! tenkte faktisk på det med titanic når det ble så mye drama. Alle vet at båten synker, men det er en utrolig bra film fordet! Må si du så veldig bra ut på bildene, hvordan er det du har sminket deg her? Likte veldig godt øyesminken din 🙂

    2. Åhh, de små dyrene dine er så utrolig skjønne! Kjenner jeg misunner deg litt der, haha! Den vestlendingen er *kremt* men bestefar, eheh.. Han skulle ihvertfall ta fly derifra i kveld, oog er vestlending 😛

    3. Du burde virkelig fått sjekket kattene dine hos en veterinær. Begge ser ut som de har infeksjon i øynene.

    4. De kattene har øyeinfeksjon, begge to. Fram til de har vært hos veterinær må de vaskes forsiktig rundt øynene med øyebadevann eller pyrisept. Med så tjukk pels blir jo all gørra fra øynene sittende i pelsen og det kan bli sår.

    5. Hei Sophie! Vær så snill å ikke ta dette negativt, men man ser at kattene har øyenbetennelse, så be mora eller søstra di om å kjøpe øyendråper på dyrebutikken 🙂 For jeg vet du er glad i kattene dine, så gjør det for deres skyld! <3

    6. Kattene dine har øyeinfeksjon!:( Du er blitt så utrolig spydig og care etter at du vart sammen med “han” nye.. Jekk deg ned litt. Titanic har de fleste sett, og vet hva handler om. Det er historie. Andre så kanskje på GG og hadde det som en favorittserie, til du ødela alt. 🙂

    7. Til dere som syns hun er tynn eller slank: Om dere ser nøye på headeren hennes så ser man fettet på både magen og beina. Det henger bokstavelig talt.

    8. Hahaha, digger deg! De som synes du er spydig kan ta seg en bolle, hater når folk må ta alt så seriøst å klikke for ingenting! Jeg har ikke sett ferdig Gossip Girl og irriterte meg litt for at du skrev det, samtidig som jeg ikke har noe å være sur for i og med at om jeg hadde brydd meg så mye så burde jeg ha sett det ferdig til nå x) Elsker forresten genseren, men finner den ikke på nettsiden :/

    9. Hei Sophie 🙂 kan du skrive et innlegg om debatten som foregår mellom unge høyre og Noah, og regjeringens fordeling av midler til organisasjoner (det at NOAH ikke fikk støtte, men en organisasjon som jobber for utrydding av ulv fikk mye)? Er du fortsatt med i unge høyre foresten?

    10. så noen her oppe kommentere at du burde vaske øyene til kattene med pyrisept, og det MÅ DU IKKE GJØRE! står til og med på pakken at du ikke burde. veterinæren har salver for sånt:)

    11. Kattene er supersøte, men de ser litt syke ut? Har ikke greie på katt, men syntes øynene ser litt anderledes ut enn vanlig. Tror jeg ville sjekket det opp…

    12. Du skrev jo for litt siden at du missliker blader, både fordi du ikke greier å ta i dem (?) og fordi det ikke er miljøvennlig. Du skriver så mye mot deg selv. <'3

    13. Hvorfor driver dere å slår kattene?? Hva har de gjort mot dere?? Bare se på de stakars kattene da sår i øya, ensom og forlatt… og det driter du i

    14. Seriøst.. Merker jeg blir så irritert! Såå mange kommentarer du fikk på at du røpte gossip girl, når flertallet faktisk ble lei seg… Så velger du skrive en spydig unnskyldning og være frekk? Hva har skjedd med deg? Trodde du var så medmenneskelig. Det høres kanskje teit ut og reagerer så hardt for at du spoiler, men det kalles folkeskikk og du burde skaffe deg litt nå syntes jeg. Ta et skritt tilbake, prøv og forstå at dette var kjipt for mange av oss som ser på serien.. Om du ikke forstår, så i det minste respekter og ikke kom med en spydig unnskyldning om at Titanic båten synker og ditt og datt.,, så utrolig unødvendig!!!

    15. Herregud!! Nå må dere skjerpe dere. Ikke bruk pyrisept på øynene gå til dyrlegen og få sjekket det opp, hun har ikke slått kattene. Kattene har sår rundt øynene fordi de har øyeinfeksjon ivertfall den hvite. Dere som kaller henne for spydig fordi hun sa det om Titanic og sånn, det der var nok bare en spøk. Alt trenger ikke være så alvorlig i livet, gg er bare en serie det er ikke dødsviktig. Tenk over hva dere skriver. Sophie er en normal person akkurat som alle andre og har rett til å gjøre, si og skrive det hun vil. 🙂

    16. Hei Sophie.
      Jeg vurdere og kjøpe Svea vinter jakke. De selger jo nå uten ekte pels. Men det er fortsatt ekte dun og fjær i de, noe som jeg tror er like ille som pels? Er veldig usikker på om jeg skal kjøpe eller ikke. Kunne du skrevet et innlegg om det..?

    17. Kattene dine må til veterinæren umiddelbart. Smertefult for de å ha øyeinfeksjon der dritten sitter fast i pelsen og lugger.

    18. Jeg skjønner meg virkelig ikke på dere som MÅ slenge dritt her jeg altså.. Er dere virkelig så sjalu på SE at dere har det behovet? Lurer virkelig på hvilken oppdragelse noen av dere har fått. Og SE har jo faktisk ikke blitt noe spydig eller frekk etter hun ble sammen med Robin. Hun har det jo bra for faen! La henne få ha det da vell..

    19. du sier du har fobi mot ark og klarer ikke å ta i det (hvor du nevnte blad), også kjøper du blad nå.. du høres ut som den typen jente som klager på seg alle mulige sykdommer og plager bare for oppmerksomhet..sånn som å stå og rope at man har en sykdom på masterchef. Det kalles unskyldninger og å være oppmerksomhetssyk, den typen syk er du i allefall

    20. Jeg leeeer av kommentarene om at du er spydig og lite medmenneskelig på grunn av GG spoileren!! Haha jeg håper virkelig at du syntes dette er like god underholdning som er meg!!!!

    21. Hei Sophie,
      Har fått med meg at du er engasjert i dyrs rettigheter og at du avbrøt turen din i Afrika fordi du ikke syntes noe om måten dyrene hadde det på..
      Ta en titt på denne siden og les litt om prosjektet, det er virkelig noe verdt å bruke tid på.. Kanskje skrive ett innlegg om.. Organisasjonen redder dyr fra forferdelige sirkus/dyrehager og personer som har de som kjæledyr..
      Det er virkelig en av de beste menneskene jeg har lest om som virkelig setter pris på dyrene ☺️☺️

    22. Du var bra heldig med at jeg var ferdig med gossip girl akkurat en dag før jeg leste innlegget hvor du spoila, haha!

    23. lurer på hvorfor folk engagng kommer in på bloggen din for å stille slike spørsmål som: “er du ikke sammen med Mathias”
      I love you Sophie, du har så underlig skjønhet!
      de KATTENE har de mze bra der med slik ren luft!! de er sikker

    24. Dere som snakker om hvor ‘frekk’ Sophie er pga Titanic- spøken; når folk dag ut og dag inn har noe negativt å komme med, og en spoiler (som gjelder en GAMMEL serie) lager en storm uten like hvor folk klikker helt og skriver dritt, kan jeg GODT forstå at man blir lei til slutt. Og dette med ‘gjerne være litt ydmyk, vi gjør at du kan ha denne jobben’, det er helt frivillig å gå inn på bloggen hennes, og hvorfor skal hun være ydmyk og takknemlig ovenfor de som kaller henne dum, og nesten truer henne pga en jævla serie? Jenta kan ikke engang handle ett BLAD uten at noe er galt! Forstår godt hun av og til skriver litt spydig..

    25. So let me get this straight: lesere har lov til å angripe Sophie så til de grader bare på grunn av en dum TV-serie, og får generelt usaklig dritt og mobbing slengt etter seg hver dag. Men hun har ikke rett til å være litt småspydig og sarkastisk tilbake? Hun burde egentlig lagt dere alle for hat, men synker ikke helt ned på samme nivå. Jeg synes det er helt greit, for man SKAL IKKE behøve å unnskylde seg for absolutt alt her i verden. Det gjelder bloggere som alle andre.
      Jeg synes så synd på dere. For et enkelt liv dere må ha, som klikker i vinkel for at hun avslørte en TV-serie og påberoper dere retten til generelt å snakke stygt og frata henne den samme retten til å være sarkastisk tilbake. Dere er så utrolig hårsåre, likevel så ufattelig stygge tilbake. Ser dere ikke selv hvor lite logisk det er? Er det bare fordi hun er blogger, har den frivillig, og er en offentlig person at det er legitimt for oss å si hva som helst til bloggere, mens de uansett må spy ut roser vår vei? Noen ganger er det greit å ta igjen med samme mynt, og Sophie har faktisk ikke gjort det heller.
      Jeg bare undres over enkelte leveres holdning til bloggere. Blogging er blitt synonymt med å be om ren mobbing og hakking uansett, for “det må man bare tåle når man velger å ha en blogg”.
      Dere velger å gå ute på gaten. Ber dere om å få dratt mot dere? Dere går jo ute i offentligheten.

    26. Hei sophie
      Jeg har lest bloggen din noen ganger nå og jeg synes du er ett fantastisk menneske. Du skriver veldig bra og det er alltid gøy å lese om det du skriver om. Er ikke alltid enig med alt du sier og gjør men det gjør jo ingenting.
      du er den du er og ikke redd for å vise det. Stå på og fortsett og skriv.
      🙂

    27. Hvordan er stemningen mellom deg og Susanne etter hva hun sa om typen din på VGTV? Og hva tenker du om det han sa ang jenter som veier over 50 kg?
      Han uttaler seg selvsagt på egne vegne, og jeg mener virkelig at du skal måtte slippe å beklage deg eller forklare deg for hans uttalelser. Men så er det sånn at du er kjent, og du som må svare for han til syvende og sist.

    28. Du dæven, unnskyld språket, du ser virkelig bra ut for tiden 🙂 Har vært innom bloggen din en del ganger de siste årene, og du ser bedre ut enn noen gang.

    29. Haha, greit, jeg er ikke like stor fan av alt du sier, Sophie Elise, men at du får så mye pepper for å ha avslørt en serie som ble avsluttet for snart to år siden, er drøyt. Folk tåler ingenting, og hvis de skal skjermes for all spoiling bør de heller bare droppe å være på nettet, for at Dan er gossip girl er jo tapetsert overalt.

    30. Du visste ikke at GG sluttet på den måten. Så er det så rart at andre ikke get det? Å btw han typen din er så patetisk. Snakk om å være så sykt overfladisk.

    31. Jeg syns du virker veldig frekk, spydig og høy på deg selv. Hvis noen kommer med et spørsmål så svarer du frekt. Hvis noen kommer med kritikk så er du spydig tilbake. Skjønner ikke hvorfor du plutselig har begynt å oppføre deg sånn, men det er i hvert fall dårlig gjort ovenfor leserne dine som faktisk er grunnen til at du har så mye penger og berømmelse. Du burde endre litt på attituden din.

    32. Hvordan klarer du å være sammen med Robin, når han skriver på bloggen sin at kvinner over 50 kg ikke har noe å gjøre på stranden? FOR EN DRITTSEKK!! De aller fleste modeller veier over 50 kg, vil de ikke da at modeller skal være på stranda? ER DET MULIG?!??

    33. Du og typen din er skummelt grusomme, heslige folk. Dere har de mest ufyselige personlighetene (og utseende…!) jeg har sett! Snakk om å være for gode på seg selv. Hahah:)

    34. lol så jævlig dårlig gjort. hele GG er ødelagt for jeg kommer til å følge med hele tiden på hvem det er som er GG

    35. Jeg liker ikke han nye typen din så veldig.. virker så innmari høy på seg selv og cokcy. Du er en vakker og skjønn jente – men jeg håper han oppfører seg annerledes privat enn det vi ser utad.

    36. Jeg veier 64 kilo, 2 kilo under min idealvekt. Men i følge typen din må jeg være 15 kilo undervektig for å vise meg på stranden altså.

    37. Fysøren så pen du er!! Du ahr alltid vært pen, men i det siste har jeg blitt litt sjokka over hvor pen du er. <3

    38. “A great nation is like a great man:
      When he/she makes a mistake, he realizes it. Having realized it, he admits it.
      Having admitted it, he corrects it.
      He considers those who point out his faults as his most benevolent teachers.
      He thinks of his enemy as the shadow that he himself casts.”
      Lao Tzu.

    39. Okei folkens..
      For det første: Slik jeg husker det så har Sophie Elise skrevet tidligere at hun har fobi for vanlige A4 ark. Det er forskjell på A4 ark og de bladene som er i magasiner. Hvis jeg husker rett så har du vel skrevet om dette før Sophie?
      For det andre: Hvis folk er interessert i GG, så burde folk ha klart å sett ferdig den serien.. Det er VELDIG lenge siden den serien ble avsluttet. Synes det er helt latterlig hele greia at folk skal drive å hakke ned på henne og hate så mye bare pga. en spolier. HALLO I LUKEN, dere har hatt veldig god tid på å se ferdig serien.
      For det tredje: Sophie, du er utrolig pent sminket på bildene du har i dette innlegget. Eyelineren passer veldig bra til ditt ansikt, og det blir en mer dramatisk look. Det kler deg knallbra!
      For det fjerde: Du ser strålende ut! Mange på bloggen som støtter deg, prøv å sett pris på det! Ikke la deg bli dratt ned i det hullet som haters lager for å føle seg bedre.
      Takk for meg.

    40. Heia fina! Har du fyllt noe mer på leppene dine ? og kan du fortelle hvilken injeksjon du liker best? :*

    41. Fikk helt sjokk da jeg så kattene dine! Disse må til veterinæren så fort som mulig og få antibiotika. Man ser TYDELIG at de har infeksjoner i øynene.
      Går en katt med øyeinfeksjon for lenge kan den ikke bare bli blind, men også risikere å måtte fjerne øynene – altså at selve øyeeplet opereres ut og øyehulen sys igjen.
      Jeg liker deg godt Sophie, men nå blir jeg faktisk sint. Hvordan kan du ha unngått å se at noe er galt med kattenes øyne? For etter bildene å dømme har dette pågått over en svært lang periode. Dette er – beklager å si det – dyreplageri.

    42. Blir kvalm av å lese kommentarfeltet ditt, det er helt SYKT hvor mye dritt du får og jeg skjønner ikke hvordan du orker å fortsette.. Håper du hever deg over all dritten

    43. “Vis du veier over 50 kg, ikke gå på stranda”… Vis hjernen din er like liten som en bæsj ikke uttal deg til media! Din dritt

    44. Herregud stakkars katter! Dra til dyrlegen, og drit i vær så egoistisk. Du tjener tross alt en del penger på denne bloggen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg