psyko

Nå er jeg på plass i Harstad, hjemme hos mamma, pappa, lillesøster og alle dyrene. Ting endrer seg liksom aldri her, og det er på en måte veldig deilig. Føles litt som om jeg aldri flyttet! I morgen er planen å dra en tur i banken, møte noen venninner og familie som bor her. Blir noen små dager i hjembyen, men jeg gleder meg allerede til jeg er tilbake i hovedstaden. . ♥

Jeg ble nettopp ferdig med gossip girl på netflix, selv om jeg allerede har sett det en gang irriterer det meg likevel like mye enda at Dan er . . vel, gossip girl? Hva er greia der? Haha, virker som om de bare fant på noe underveis mens de skrev manus for det gir virkelig ingen mening. Nå skal jeg se en dokumentar om universet, se om jeg klarer å gjøre meg selv litt mer gal enn hva jeg allerede er. Noen ganger pleier jeg å sitte i et rom og tenke “okei, er alt dette ekte? Er det kun jeg som eksisterer? Hva er egentlig mennesker, hvordan fungerer hjernen, hva er “ingenting”?” og så er jeg igang med et evig tankespinn som gjør at jeg blir kvalm. Tror jeg kommer til å bli psyko snart. .

. . psyko sammen med han her, forhåpentligvis! 

159 kommentarer
    1. Du bør skrive om det der Gossip Girl greiene. Det er en major spoiler. Utrolig ødeleggende for de som ennå ikke har sett serien ferdig.

    2. Ååååh! Ser også Gossip Girl nå, men for FØRSTE gang… Hadde strevd for ikke å avsløre noe for meg selv. Du skulle gitt en spoiler-advarsel… Jaja, elsker deg uansett, og “you know you love me” 😉 xoxo

    3. Hvor dum kan du bli? Takk skal du ha, er ikke alle som har sett alt av Gossip Girl enda!! Er det mulig… Faen så irriterende.

    4. åh?!? er deet virkelig Dan som er gossip girl??
      gav opp å følge med på serien, da jeg bare så den på tv. Men gikk glipp av så mange episoder ei stund pga diverse at jeg klarte aldri å følge med på hva som foregikk etter på.
      Men det der var jo big surprise da! hmmm…underlig..
      Kos deg hjemme hos familien hverfall

    5. før hadde jeg også syke tanker haha.
      så for meg at en dag kom alle mennesker i hele verden + jesus til å stille seg opp på rekke med plakater og masse greier og si at de “lurte meg” og at hele livet mitt var kødd. f.eks når jeg var med venner kunne jeg gå ved siden av dem og tenke “var det hun sa nå en del av spøken?” “hadde hun øvd på å si det der?” som om det var en replikk i et skuespill hahaha.
      jeg var en merkelig unge.

    6. Er døden virkelig enden?
      Vi alle kommer til å dø før eller siden, men er døden virkelig siste stopp? Hva vil skje med oss etter døden?
      En dag tar det slutt
      Døden er for de fleste ikke et hyggelig tema, eller noe man snakker om. Det er dystert og tungt; en virkelig gledesdreper, et tema som kun passer på et begravelsesbyrå. Folk flest er opptatt av seg selv, på kontinuerlig søken etter det behagelige, på stadig jakt etter det som begeistrer og tilfredsstiller sansene. De nekter å stoppe opp og tenke seriøst over at en dag vil disse nytelsene og tilfredsstillelsene ende.
      Hvis ikke kloke råd får oss til å innse at døden også vil banke på vår dør, er det bare sjokket over å plutselig miste noen av våre nærmeste som kan vekke oss fra vår overdrevne jakt etter tilfredsstillelse, og få oss til å innse livets harde fakta. Først da vil våre øyne åpnes, og først da vil vi begynne å spørre oss selv hvorfor det finnes et slikt fenomen som døden. Hvorfor er døden uunngåelig? Hvorfor finnes disse smertefulle avskjedene som stjeler livets gleder?
      Har du tenkt på din egen død?
      De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt hatt dype tanker og spørsmål om hva døden er og ens egen ende. Hva er livet verdt, hvis kroppen som en gang var i stand til å utføre store handlinger nå ligger flat og kald, sanseløs og livløs? Hva er livet verdt, hvis øyne som en gang strålte av glede og kjærlighet, nå er stengt for alltid, fratatt bevegelse, fratatt liv? Slike tanker bør ikke ignoreres. Hvis slike søkende tanker blir fulgt opp på en klok måte, kan det åpne det menneskelige sinn og vi kan forstå de store sannheter.
      Er døden virkelig enden?
      Døden bør ikke være et tema man skal sky og unngå, man bør reflektere over døden og tenke over hva som faktisk vil skje etter at vi er begravd i jorden. Er døden virkelig enden på det hele? Noen tenker at livet er kort, så man må bare leve og nyte livet så lenge det varer. Riktig nok er livet kort, det er så kort at hvis man setter seg ned og tenker over hvor gammel man er, og hvor fort tiden har gått, blir man overrasket. Man kan forestille seg selv i de forskjellige fasene av livet og minnes om hvordan ting var. Dessverre er det ikke like riktig at man bør tenke at fordi livet er kort, må man nyte det så lenge det varer. Det er for det første en tanke som fører til en egoistisk virkelighetsoppfatning, hvor man vil ha det så godt som mulig og ikke tenker på hvordan andre har det. For det andre er det en veldig farlig tanke om det skulle vise seg at livet faktisk hadde en dypere mening og vi var plassert på denne kloden med en hensikt.
      Nesten alle religioner hevder at hvordan vi lever livet på jorden, vil ha konsekvenser etter døden. Hvis det skulle vise seg at en av disse religionene var riktig og vi ender opp med evig tortur i helvete for å ikke ha oppfylt meningen med vår eksistens, ville det vært forferdelig. Du tenker kanskje at alle religioner bare er eventyr og at ingenting vil skje etter døden, men vet du faktisk det med sikkerhet? Det vet du ikke! Hvis det skulle vise seg at alle religioner var feil, så har man allikevel ikke tapt noe ved å følge en religion som generelt sett oppfordrer deg til å være et godt menneske. Kanskje det er en noen restriksjoner i religionen, men tross alt, restriksjoner er vi jo bundet av uansett; om det er landets lover, eller det som er ansett som rett og galt i samfunnet vi lever i. Skulle det vise seg at det finnes en skaper av dette universet og denne skaperen har skapt oss med en hensikt og vi ikke oppfyller vår hensikt, er det logisk at det vil ha konsekvenser. Det kan sammenlignes med at du ansetter en person for å male huset ditt blått, men denne personen maler det rosa. Vil du være tilfreds med denne personen og det vedkommende har gjort med huset ditt? Neppe! Om det var i din makt ville du krevd kompensasjon for tapet av maling og tid denne personen har påført deg. Hvis det finnes en skaper av universet, og denne skaperen har skapt oss med en hensikt, og vi ikke oppfyller den hensikten, er det logisk at det for oss vil kunne vente negative konsekvenser.
      Fortsettelsen kommer …

    7. heelt supert at du slapp bomben om at dan er gossip girl… greit at jeg er avhengig av bloggen din og sånt, men nå ble jeg nesten litt sur på deg hahah

    8. du må gi folk en advarsel før du spoiler hele jævla serien da! regel nummer 1 når du har blogg!! håpløst

    9. Ser ut som bloggen din er begynt å gå på tomgang. Det er jo ingenting her. Er du i ferd med å bli brukt opp?

    10. Er normalt å ha slike tanker når man er i tennårene.. De fleste finner fred før de er 19-20, det gjør sikkert du 🙂

    11. Hei Sophie! 🙂 kunne du svart om produktene i forgje innlegg. Hvis jeg kjøper noe der går det til kreftforeningen? 🙂

    12. Særiøst???? Du kunne virkelig komt me en spoiler advarsel før du fortalte om gossip girl. Serien er gammal ja, men fortsatt MANGE som ser den ennå, så forbanna unødvendig av deg!

    13. Haha, gjør akkurat det samme!! Ser mye på slike dokumentarer og spør meg selv også mange av de spørsmålene.

    14. det var da vanvittig lite gjennomtenkt.. bare fordi du har sett serien betyr ikke at alle andre har det.. nå hadde heldigvis jeg sett serien ferdig, men det ser jeg i kommentarfeltet at mange andre ikke har. Slike ting burde man tenke en halv gang igjennom, men det virker jo helt ærlig som du ikke ofrer noe som helst en tanke nå for tiden..

    15. jeg åsså har sett gossip girl en million ganger🙈 men jeg syns det faktisk gir mening at han er det 🙊

    16. Det var en gang da jeg så på de lettkledde bildene dine gjennom fingrene og sa til meg selv: “Hun er fremdeles et godt menneske.” Jeg vet ikke hva som har hendt, og det er ikke min sak, men jeg ser ikke det menneske lengre. En sjelden gang dukker det opp, men stort sett er det ei korttenkt, håpløs blondine som forteller om den eksklusive hverdagen sin. Jeg har helt mistet respekten i det siste.

    17. Haha, ser gossip girl for andre gang, og prøver så godt å følge med på hvordan Dan kan være gossip girl, men ingenting gir mening, ingenting “viser” at det kan være han osv, spesielt ikke når han går rundt å får meldinger selv.. wtf

    18. Vært fint med en liten spoiler-alert for de som ikke har sett serien enda. Du har tross alt en stor blogg som mange leser, og det er nok mange i din målgruppe som ser på nettopp GG 😉 Jeg har selv sett det så går fint, men vet hvor lite glad jeg er i spoilere selv. Bare litt konstruktiv kritikk altså!
      Så, for å si litt om det du nettopp spoilet; jeg syns det er en bra tvist at nettopp han er GG. Hvis du ser den aller første episoden om igjen ser du hvertfall ganske tydelig at han er det, det mener i alle fall jeg! 🙂 Serien er jo basert på bøker, så tror nok ikke de har skrevet om manuset?

    19. Jeg tenker alltid sånn! Det endte med at jeg hadde angst i 3 år…. Men hva heter dokumentaren du skal se? Og var den bra?
      Jeg tenker ofte at vi bare er dukke du et spill. Det er noen større og smartere en oss og at vi bare er en prøve. Feks hvor fort vi klarer å få en verden til å gå under, hvor fort kan en sykdom spre seg osv. At vi på en måte er “a teardrop in the ocean”

    20. Faen da. Du må jo skrive at det er en spoiler i teksten din!!!!! Er midt i serien og nå ødela du absolutt alt. Du er visstnok ikke så smart som du skal ha det til:)

    21. Heisann! Jeg lurte på om du kunne ta en titt innpå bloggen min: nataliaotto.blogg.no. Har nettopp lagd den så jeg hadde sutte stor pris på det.
      Digger bloggen din! 🙂

    22. Når jeg var liten trodde jeg at insekter gikk på kino for å se på oss mennesker. Altså, at livene våres bare var en film og de så på dem på kino. Herregud, sånn tankegang har jeg ikke hatt på mange mange mange år. Nå er jeg litt mer sånn “hvordan klarer planeten å flyte? Holde seg på sin plass? Hvordan blir livet etter at vi dør?” Osv

    23. Hahahahahah! Ikke våre feil at dere er treige med å se på den serien ;))
      Btw: Katarina er død i vampire diaries 😉 der har dere en spoiler, miipmiip!
      Og Elena er vampyr 😉 😀
      Og dere: Bart er død i sesong seks 😉 Blair og Chuck har giftet seg 😉 😉 😀

    24. Herregud, siste episode ble sendt for ca 2 år siden. Det er jo ingen andre enn deres feil at dere ikke har sett alle sesongene ferdig, da dere har hatt god tid til det. Tviler på at Sophie er tankeleser, så det at hun “spoilet” dette bare for å ødelegge er vel lite sannsynlig. Folk hadde klikket like mye om Sophie skrev dette om fem år fra nå, det er sikkert noen som ser den da også. Blir for dumt og ikke kunne skrive om noe så lenge etterpå. På den måten dere skriver, ser det ut som om det har skjedd noen forferdelig. Så kjære små tenåringer, dette er ikke verdens undergang! Skjerp dere

    25. HAHAHHA. Jeg dør. Er det virkelig blitt sonn at bloggere må tenke på hvær eneste lille detalj før di kan poste et innlegg. Husker før i tiden når blogging skulle være gøy og du kunne skrive akuratt hva di ville. Jeg beundrer deg sophie for den store jobben du gjør. Og husk at du ikke kan tilfredsstille alle 🙂

    26. Haha ågud. Det at Dan var Gossip girl er det en lang stund siden ble offisielt. Det finnes overalt på nettet, så om det ble en spoiler for dere nå er det deres egen feil. God damn. Liksom du venter vel ikke med å se finalen på et tv program der det er noe stort som skal bli avslørt flere måneder etter det er ute. Da kommer det til å bli spoilet en eller annen plass uansett. Get over it. Xoxo

    27. Hahaha, det koser meg så inn i granskauen at du har spoiled at DAN ER GOSSIP GIRL – folk som ser på den hjernedøde serien fortjener ikke bedre, moahaha;D (Ja, jeg vet jeg er et rævhål)

    28. De fleste normale mennesker synes du har bikket over til psyko siden for lenge siden Sophie. Det er flere tegne som tyder at det stemmer, når man er så opptatt av sitt egen utseende så kalles narsissisme. Du velger legge deg under kniven fordi du ønsker forbedring, du ender opp med ((stygge arr) rykter). Du elsker å se deg selv omtalt i pressen. Disse tingene kvalifiserer til mye mer en bare et “psyko” du kunne nok fått en seriøs diagnose hadde noen bare brydd seg. Det er bare så fryktelig synd at du er et forbilde for alle de usikre der ut, dessverre.

    29. Gossip Girl er basert på en bokserie, har ikke selv lest den, men de får sikker med flere detaljer der som gjør at det er lettere å forstå at det var Dan som var gossip girl. Men greia er iallefall at han alltid hør ønsket å være en del av gjengen som er skrevet om i Gossip Girl, og han har alltid vært helt obsessed med Serene (i bøkene hadde han bilder av rumpen hennes på pcen, og tegninger av henne på veggen) Har kun lest prequelen av bøkene, siden de var så kjedelige, men bare den gjorde det lettere å ta inn at Dan er gossip girl hahah

    30. er mange som ikke har sett ferdig serien. var bare teit å skrive hvem gossip girl er.
      ble sykt irritert nå.

    31. Noen ganger lurer jeg på om du kanskje er høysensitiv (HSP) 🙂 Som meg.
      Du føler, tenker, sanser og oppfatter veldig mye mange ikke tenker over. Det er bare 20 % som er født med dette nervesystemet og det er både utrolig slitsomt samtidig som det er en stor ressurs. Du burde lese litt om det, kanskje du gjenkjenner deg 🙂
      Klem

    32. TAKK GUD for at jeg ikke er den eneste som tenker sånn! I perioder er det helt ekstremt, trodde jeg var gal.

    33. Fyfaeen der ødela du for meg som ikke er ferdig m gossip girl , takk skal du ha! Så jævla dårlig gjort å si sånt på bloggen din Sophie.

    34. du kunne vel ha spart deg for den spoileren der (iallfall varslet FØR den kom..)? begynte å se serien for første gang i går, så takk for den..! ååh, kjenner jeg blir skikkelig irritert.

    35. Jeg leste for en stund siden at du ville ha rosa hår men at du ikke ville forde du kom til og gå fort lei det. Også at du ville ha rosa parykk som du kunne bruke i bursdager og sånt. Men hvis du bare tar rosa konditorfarge som går ut etter en eller to ganger i vask jeg tror det hadde vert en god ide men det er mine meninger og i tilegg til ad du kan bestemme ossen du vil ha det om du vil ha striper eller bare ta det på tuppene eller i hele håret.

    36. ååå, jeg holder på med sesong 5 nå, og ante ikke hvem gossip girl var 🙁 du kunne spart deg den…

    37. Seriøst?? Jeg elsker egentlig bloggen din og sann, men nå ble jeg sur!!
      Jeg er på sesong 5 og har klart og ikke finne ut av hvem som er gossip girl, også bare skriver du det, uten og nevne det i overskriften eller i det hele tatt!! Du har ødelagt hele gossip girl for meg!! Takk skal du ha.:((

    38. Etter at jeg så barnefilmen Horton redder en hvem ble jeg veldig nysgjerrig på om det finnes noe større enn oss der ute som vi ikke vet noen ting om. I filmen får vi jo møte en elefant som tilfeldigvis kommer over et lite fnugg og det viser seg at det lille fnugget er en stor verden for mange bittesmå vesener. Hva om vi bare er et lite fnugg i en annens verden? Haha, det er sprøtt å tenke på og man høres nesten gal ut, men tenk så mange ting vi faktisk ikke vet.

    39. Er sååå utrolig godt og se at det er flere enn meg som tenker slik hahah… der jeg kommer fra er den en stor U-ting å snakke om slike ting.. har mange ganger trodd at jeg holder på og bli gal jeg og, og da er det veldig godt og se at jeg ikke er alene!:) takk Gud for det! Hehe

    40. Kansje du burde gitt en advarsel ellerno??? Vi viste ikke at du skulle skrive hvem er som er Gossip girl???!!!!

    41. hadde tenkt å begynne å se på Gossip Girl, men tror jeg dropper det nå som du avslørte hvem som er Gossip Girl 😛 jaja, finner en annen serie

    42. Gossip Girl er ferdig for lenge siden så noen spoiler er det vel ikke da. Hadde vært verre om det ble skrevet dagen etter finale elns

    43. Diggger bloggen din, og er totalt avhengi av å lese den hver dag, men plis si ifra neste gang før du spoiler. Selvom serien er gammel, så er det mange som ikke har sett den, eller sett den ferdig.
      no hate 🙂

    44. Hei! Hahah sorry hvis det her er spam, men jeg bare lurte på en liten ting. Har drevet med å ta bilder en god stund nå, men får liksom aldri mer enn ca 30 på bildene mine på instagram.. Så jeg bare lurte på om du har lyst til å gi meg et lite shoutout eller noe på insta eller her? Du kunne gjort det til en sånn ukenlig eller månedligting der du shoutouter folk på instagram? Hahah er en utrolig klein ting å spørre om, i know, men gir snart opp..
      Maia_slo på insta 🙂
      Kjempesøte bilder btw!

    45. tuusen hjertelig takk for spolier:-)))) det verste jeg vet er når folk spoiler serier, tenk på at ikke alle har sett det.

    46. Fordi om en serie er gammel betyr det ikke at det er greit å spoile slutten for alle. Om det er over alt på nettet er irrelevant. Det eneste som er relevant (om du forstår hva relevant betyr) er at du burde tenke litt på andre en gang I mellom og ikke ødelegge en serie for dem. Men ettersom du bruker all din tid på å ta bilder av deg selv forstår jeg at du ikke har så mye tid til å bry de om andre.

    47. Du burde se “Lucy”! Den går på kino akkurat nå og handler om hjernekapasiteten til mennesket! Veldig forvirrende og bra film, so får deg til å tenke 😃

    48. Takk skal du faen meg ha! neste gang kan du vel kanskje legge med spoiler alert i tittel! drittkjerring

    49. Elsker slike dokumentarer selv. Mye fint på youtube også,fint å få perspektiv på hvor små vi er her på jorda.

    50. haha må le av alle som klikker fordi du spoilet gossip girl, snakk om å ha i-lands problem :p det er bare en serie..

    51. Til du som skrev om ilandsproblem: å forvente at folk er høflige og respekterer andre er helt normalt selv om man bor I ett rikt land. Sånn vas som du kommer med ler jeg av. Som om du ikke blir irritert noen ganger. Patetisk innlegg.

    52. Blir dere virkelig sure/forbanna/triste/irriterte og grinete for at ho “spoilet” ei serie som ble ferdig for 2 år siden…? Må si jeg misunner problemene deres! 😉 Få dere et liv istedenfor å se på dritt serier og kommentere frekt på andre sine blogger!!! Patetisk

    53. Glad jeg ikke ser på gossip girl! 😛 Haha, skjønner uansett ikke hvorfor det er så stress, jeg kan fint nyte en film selv om jeg vet hvordan den slutter! Skjønner det tar bort mye av spenneingen, men de fleste av oss har jo sett både filmer og serier flere ganger, og fortsatt elsket det!

    54. Til du som sier vi skal få oss ett liv: Få deg ett liv selv I stedet for å rakke ned på andre og kalle andre patetiske. Du har tydeligvis problemer. Normal høflighet er å ikke røpe hva som skjer I serier. Sophie Elise brydde seg tydeligvis ikke om det, men forhåpentligvis så forstår ho noe når ho ser reaksjonene til folk.

    55. Har du ikke tenkt på oss som ikke har sett ferdig gossip girl? Håper du tenker på det til neste gang før du avslører hva som skjer i serien.

    56. Jeg tenker sykt ofte på universet, og hva fader hele greia dreier seg om. Men vi er så utrolig små i det hele, men alikevel noe stort? Å være menneske er jo ganske sykt? Noe av det fineste jeg vet er å ligge i snøen med bikkja og bare høre på hjertebankene våres og se på stjernene. Skummelt, men også utrolig fint. Vi får nok aldri svar, for jeg tror heller ikke at det er noe svar, eller noe Gud som styrer det hele. Tror nok vi er hjernevasket, eller noe.

    57. Hei Sophie!
      Kan du væresåsnill å sjekke emailen din?? trenger svar, ellerså må jeg finne noen andre. Hadde vært utrolig morro om du hadde svart meg :):)
      På forhånd tusen takk!

    58. Det finnes mange serier som er “ferdige” for lenge siden. Men det betyr ikke at alle har sett siste episoden. det var utrolig dårlig gjort av deg å avsløre det på bloggen din!! hvis du skriver i et innlegg på bloggen din at du har begynt på en ny serie, hadde det vært gøy hvis noen hadde avslørt slutten i kommentarfeltet ditt da?!

    59. Haha, det tenkte jeg også (altså at det var underveis) men samtidig så gir faktisk filmer og serier alltid hint du burde følge med på. Se første episode om igjen. Første gang de sier xoxo, gossilgirl så sitter Dan med datan 🙂

    60. Serien er gammel ja, men jeg har nesten nettopp fått netflix begynt å se serier. Jeg ble ferdig me pretty little liars og er kommet til sesong 3 i gossip girl. Elsker bloggen din Sophie, men det der var unødvendig! Plutselig leser jeg hvem gg var, du kunne gitt en spoiler alert????
      Åååh

    61. Blir satt ut over hvor mange som “overvurderer” sin forståelse av verden/ sine tanker om den.
      Er nærmere slik at om du ikke har vært innom disse tankene, som er en av særtrekkene med det å være menneske – (som vi vet så langt iallefall), mangler andregrads oppfatning.
      Poenget mitt er at du er fullt oppegående med disse tankene – Jeg er mer beskymret for de som ikke ofrer det en tanke.. Skal garantere deg at det er de som er i mindretall!
      Kanskje universitetet er noe for deg?
      I filosofi blir mange slike tanker drøftet. 😉
      Stå på videre!

    62. jævla unødvendig å spoile alt sophie elise!! vi vet du ikke har mange hjerneceller men noen av de kan du vel ta i bruk!!

    63. så sykt dårlig gjort å avsløre hvem som er gossip girl? det er folk som ikke har sett alle sesongene enda liksom.. unødvendig av deg

    64. FYFAEN hvis det stemmer at du faktisk røpet hvem gg er 😡😡😡😡😡😡😡😱😠😡
      Hvorfor????!!!!

    65. Hei Sophie! Jeg er en av mange brukere som elsker å være inne på en side kalt gosupermodel! Denne siden er dessverre i fare for å bli lagt ned, og det er noe ingen inne på siden vil at skal skje. Så jeg lurte på om du kanskje ville tipse leserne dine om siden no.gosupermodel.com, og hjelpe til å bidra at flere folk blir med og vi får beholde siden vi er så glad i.

    66. husk at gossip girl er seks sesonger. haha helt enig med deg at det ikke alltid gir mening, men er virkelig en serie jeg elsker.

    67. Og hallo, er vel ikke verre enn å finne ut hvilke serier Sophie ser på og deretter spoile dem for henne? 😉 Ler meg ihjel av folk som er så hysteriske – forstår irritasjonen, men herlighet, å kalle henne for de styggeste ting pga en ubetenksom setning fra hennes side, det blir faen meg bare for dumt, altså.

    68. Kan du vise Hello-Kitty tattoveringen din inni leppa? Er den der fortsatt eller har den blitt borte? Lenge siden du har vist og du viser den jo aaldri, vil se hvordan den ser ut! :))

    69. Kan ikke utale meg om gossip girl,
      men når man sitter for seg selv, så sitter man ikke bare å stirrer i taket.
      Neida her sitter man i senga å løser verdens problemer.

    70. Det er mange hint i serien som tilsier at Dan er GG. 🙂 Man vet jo at han innerst inne ønsket å være “en av dem”, men at han egentlig bare var lonely boy. Jeg har ikke sett det siden det slutta for 2 år siden, så husker ikke alt, men husker at jeg ikke ble SÅÅ sjokka. Men det var litt teit de siste sesongene der alle drev å bytta på å styre GG. Men sånn er de fleste serier, de drar de alt for langt ut.

    71. Gossip girl kom i 2007, det er 7 år siden og det er 6 sesonger. Tenk hvor mange 13 åringer som de fleste lesere her er, som ikke hadde interesse av denne serien i en alder av 6 år, men nå som de er tenåringer begynner de å se på det. Dette burde du tenkt på Sophie.

    72. Det gir jo mening at han er Gossip Girl! Hvem ellers??? Hadde ikke vært like gøy om noen andre hadde vært d

    73. Herregud nå må dere gi dere!! Serien er over får lenge siden.. blir irritert, ikke hennes feil at dere henger så sykt langt etter?

    74. Digger spørsmålene om universet. Og det du kommer med etterpå. Awesome! Ja, min oppfatning er at evolusjonen av selvet går fra frykt mot kjærlighet, så du kan ikke gå feil om du er med. Jeg vil tro de fleste gjemmer døden under teppet, fordi vi har en skikkelig negativ holdning til det. Det er en naturlig prosess til all liv, og jeg mener det er burde feires (party) :p Døden er ikke engang en opplevelse, fordi sansene dine ikke registrerer det. Om det så er liv etter døden er bare vittig å finne ut av 🙂

    75. jævla fitte tryne jeg følte med på det jeg skal aldir lese denne dritt bloggen igejennnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!

    76. Har sett ferdig gossip girl, så for meg var det ingen spoiler. Men å komme med en major spoiler som det der uten å si fra er utrolig dårlig gjort.

    77. Fy faen og sur jeg ble nå!!! Er på slutten av sesong 2 og helt hekta, aldri sett før og gjort alt for å unngå hvem som er gossip girl.. Så kommer du med det helt random i er innlegg som handlet om noe helt annet nå!! Åååh merker jeg blir så griseirritert på deg! Elsker bloggen, men det her var helt sinnsykt lite gjennomtenkt….. Høres kanskje teit ut å være så opphengt i en serie, men prøv få ME, og bli sengeliggende i 9 år.. Hadde endelig funnet en serie igjen som jeg syntes var spennende og det tok du nettopp grådig fra meg !!

    78. En gang skrev du i et innlegg at du har “kommet så langt” fordi du står på og blant annet aldri kaster bort tiden med å se på serier….Flaut.

    79. Herregud, barn, skulle tro hele verden deres gikk under bare fordi dere fikk avslørt hvem som er “gossip girl”! Snakk om i-landsproblemer. Ta det litt med ro, se dere rundt og se hva verden faktisk består av. Kom dere ut av boblene deres. TV-serier er vel ikke hele livet? En ting er å bli irritert på det i to minutter, men get the hell over it! Hun trenger ikke 100 personer som angriper henne for nøyaktig den samme tingen.
      Hilsen en som sikkert er ti år eldre enn gjennomsnittet.

    80. Tenker de samme om universitetet og om vi egentlig eksisterer hehe eller om vi lever i en illusjon:p alt består jo av frekvenser og vibrasjoner. Også vi.

    81. Og sjelen vår kan egentlig ikke dø,energien blir bare omgjort til noe annet etter at den fysiske kroppen dør. På en måte.. Sjelen dør aldri,med mindre du trur det da. Man manifisterer selv sin egen virkelighet så de som trur på en gud og et paradis ender nokk opp med det og de som trur på gjenfødelse får det:)

    82. anbefaler å google popcorn time og laste det ned. det legger seg som en app/program på mac/pc og kan se gratis filmer og serier, med suuuper god kvalitet!! er enda mer utvalg der enn norsk netflix og engelsk netflix. som the fault in our stars og 6sesonger av gossip girl.

    83. ahhahhaha, følge ikkje med på gossip girl i det heile tatt, men syns synd på dei folka som gjer det, og som las dette innlegget. Det morsomaste med serier er å finne ting ut selv. Det er som om du sa kven Ted fra how i met your mother blir i lag med på slutten av serien. Neste gang, skriv spoiler alert 🙂

    84. SKjønte ikke hva du mente med stygge kommentarer før jeg leste det innlegget her(har ikke brukt å lese kommentarene), er det mulig.. serien er jo slutt for lenge siden, er ikke DIN feil at de ikke har giddet å se på før. Vel vel, noen skjønner bare ikke at uansett hvor de leser på nett så kan det være spoilere.

    85. HAHAHA folk som klikker for at du skrev hvem gossip girl er, jeg ler. Serien handler ikke KUN om å finne ut det? Hvis man ser gjennom 6 sesonger kun for å vite hvem det er, da nyter man ikke resten av serien. Visste det var Dan da jeg begynte å se sesong 3, det ødelegger virkelig ingenting

    86. synes det va utrulig unødvendig av dæ å si kem gossip girl va. du kunne faktisk ha klart å holdt det førr dæ sjøl. æ e en av de personan som virkelig hate når folk fortell mæ ting æ vil finne ut av sjøl. æ har alltid digga dæ og sånn (gjør det fortsatt) men tenk på det neste gang du skriv en spoiler.

    87. Til neste gang det kommer en lignene situasjon, kan du vel heller skrive noe som “Syntes den som var Gossip Girl var veldig overasskende og merkelig”. Så kan man velge om man vil se i kommentarfeltet eller ikke hvor det da åpenbart blir diskusjon og spoiler. Syntes også det var utrolig kjedelig, og jeg gidder ikke å se på ting som jeg vet hovedtingen på! Bare tenk på det til neste gang er du snill.
      Og til det nyeste innlegget ditt; plz spar deg for sånn serkastisk oppførsel mot leserne dine. Sånn der “titanic synker” blabla. Det blir litt vel barnslig. Du er 20 år, oppfør deg som en! Det blir for dumt for oss andre 20 åringer å lese, vi er ikke 13 no more og trenger ikke hevne oss på dem på bloggen, sant? xp De som ble sure har en grunn til det, du burde bare ha tenkt litt mer enn til nesetippen og faktisk skjønt at det er utallige folk som ser på serien, selvom du er ferdig! Trenger ikke ta igjen på dem som ble sure og overreagerte.

    88. Herre gud å små ting folk skal bitche over.. tv serien er gammel å et du redd for spoilere hold dere for faen unna innternett! Hadde episoden kommet ut i går å hu sa det i dag så hadde jeg kjønt at folk hadde blitt irritere, men den er flere år gammel :p
      Blir det samme som at jeg skal bli irritert om folk avslører noe om arrow når jeg starta å se på det 2 år etter at det kom ut. Noe jeg har null grunn til å bli irritert på for er jeg som har vært treig 🙂 er dere redd for spoilere hold dere unna innternett eller få fingern ut av ræva å se nye episoder så fort de kommer ut.. eneste dere kan skylde på er dere selv 🙂

    89. Altså, du burde vel skjønt at noen fortsatt så på serien og ikke var ferdig med den, når du nå avslørte hele serien! Nekter å tro noe annet, så da ville du vel ødelegge det for en del 😉

    90. Herregud, den serien ble ferdig i desember 2012!! Man kan ikke ta hensyn til hver eneste treiging i hele verden selv om man har blogg. At Dan er GG er postet overalt på nettet, skal ikke det være lov heller nå?
      Folk er så innmari hårsåre.

    91. Sara: loool du vet at den har gått på tv før å ligger tilgjengelig på nettet? Er ikke bare netflix som sender tv serier xD
      Merker jeg blir irritert på drittunger som griner for ingen ting.. er nesten sånn at man vill fortelle spoiler om fremtidelige filmer som hobbiten osv.. bare for å gi folk en ordentlig spoiler for dem som ikke har lest bøkene..

    92. Du har vært jævlig uheldig med han Robin typen din , han har noen meninger som er til å spy av herregud at damer over 50 kg ikke kan vise seg på stranden,hva er det for noe ?!?!?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg