bare kall meg julenissen

Haha, dere skulle ha sett meg nå nettopp. . jeg løp rundt i hele blokka som en liten julenisse, jeg ryddet nemlig i skapet hjemme og fant massevis av produkter jeg ikke trenger og som ikke engang er åpnet. Så, utenfor døren til alle i samme bygg som jeg vet er jenter, ligger det nå en liten overasskelse og en hyggelig lapp. Hun som bor vegg i vegg med meg fikk blandt annet en krølltang fra MAST og en svær goodiebag, håper alle blir glade og ikke minst overassket :) Jeg fant også skoene på bildet over som jeg ikke engang ante at jeg hadde. Da ble jeg glad, for slike sko har jeg hatt lyst på en stund! 

Ah, nå har jeg det fint dere! Sitter alene i leiligheten med duftelys av vanilje over alt rundt meg, og til mine små overfladiske gleder ble jeg også superfornøyd med blomstene og vasen jeg fikk med meg fra byen idag! Haha, mine første blomster. .  tillegg har jeg en hel masse episoder av gossip girl som jeg gleder meg til å se. Jeg har startet hele greia om igjen, og jeg liker det mye bedre nå i andre omgang enn da jeg først startet på serien. Kanskje fordi jeg alltid lot det surre i bakgrunnen på tvnorge da jeg kom hjem fra skolen og ikke fulgte ordentlig med, men nå er jeg helt inne i det og pleier til og med å snakke som gossip girl når jeg er alene hjemme, hehe. 

 Og – jeg kan ta Robin sine klær når han ikke er her!

I morgen skal jeg opp supertidlig for å først dra på et møte med tv2, og så gjøre intervju med God kveld Norge. Det blir spennende, som alltid! Elsker å snakke så det passer meg midt i blinken. Og forresten – om dere ikke fikk hørt intervjuet mitt på mp3 tidligere idag, så har jeg funnet det fram til dere. HER er linken, og så trykker dere bare inn på ettermiddagen på mp3, og spoler til ca 14:40 ut i sendingen for å høre hele intervjuet mitt. Det starer altså ikke der det står “sophie elise lionheart”, men fem minutter før 🙂 Nå blir det litt gossip girl, så natta på meg!

Tusen takk for alle tips angående blåmerket på armen min forresten. Skal prøve å ikke la hypokonderen i meg ta overhånd, haha ♥

49 kommentarer
    1. Det er fint gjort det! pleier vanelig vis ikke å kommentere på blogger men må bare si at det der var genialt! Og når du gjør sånne ting gjør at jeg ser mer og mer opp til deg og at du er så utrolig lik på meg :)) det gjør meg også litt mer selvsikker!! 😀
      den største gleden en kan ha
      er å gjøre andre glad!
      ha ein fin fin kveld 🙂
      mvh Johanne, 15

    2. Okei, du er offisielt tidenes nabo! Herlighet for en gest! Masse creds til deg 🙂
      Jeg er forresten aalt for dårlig til å kommentere bloggen din – er jo innom hver gang et innlegg fra deg kommer opp i bloglovin’feeden min, såå ettersom du leker julenisse, og jeg er født på julaften, så skal jeg prøve å være like gavmild av meg og i det minste legge igjen kommentarer litt oftere!

    3. åå så utrolig fint gjort! gjorde dagen min at jeg leste dette innlegget, du er virkelig et godt menneske! et menneske som blir satt pris på <3

    4. Jeg kommenterer vel aldri på bloggen din, men er innom flere ganger hver dag. Du er veldig optimistisk og sprudlende, og inspirerer meg veldig! Takk 🙂 ha en fin dag!

    5. Elsker bloggen din! Du har virkelig ett godt hjerte og det er trist at ikke alle ser det. Folk dømmer deg alt for fort, men du står fortsatt på. Håper virkelig du har det bra, har fulgt bloggen din lenge og digger den og ikke minst deg. Du hører dette sikkert hver dag men, det er aldri galt å få høre noe positivt om seg selv fra andre. Jeg skulle ønske jeg kunne fått hørt noe positivt jeg også. Du har hjulpet meg mye, mer enn du vet! Håper jeg får møtt deg en dag.
      – Hilsen meg

    6. Rart spørsmål og jeg tror ikke du kommer til å svare på det, men kanskje du leser det.
      Tok du bussen område carl berner for noen uker siden og hadde rennende mascara?(så ut som den personen hadde grått).
      Var ei som ligna sinnsykt mye på deg, men jeg gadd liksom ikke å nistirre på henne som satt der.

    7. Sykt lættis kommentar fra Robin på se og hør! Han kommenterer at alle skal ta bedre vare på utseende sitt men så er han stygg som juling selv!Hjelper ikke med sminke akkurat! Ser ut som en liten homse! Ser ut som sønnen til han Thomas og Christoffer! Har ingenting imot homser, men Robin er ekkel!

    8. Snilt gjort 🙂 Liker bloggen din veldig godt.
      HIlsen hun du hilste på på Oslo hudpleieklinikk forrige uke ( hun med 3dvipper :))

    9. Du er så søt og omtenksom princess, skulle likt å bodd i samme etasje som deg 😀 For noen nydelige roser i en supersøt vase <3 Jeg blir så glad av innlegg som dette her <3 Det er så utrolig viktig å ha det harmonisk og idyllisk i hjemmet, det gir så gode energier og man slapper mye mere av <3 Gleder meg å høre på radio intervjuet ditt etter skolen 😀

    10. Ein oppmuntrande kommentar:
      Har følgt bloggen din fram og tilbake i fleire år, og eg må berre sei at eg synest du har utvikla deg utrulig mykje som person og bloggar, og at det som begynte med å vere lesing fordi eg oppfatta heile rosablogg-konseptet overfladisk og ekkelt, har blitt til lesing fordi eg virkelig synes det er kjekt å lese om ting du skriv. Sjølvsagt er dette fortsatt ein rosablogg, men som jente er jo eg uansett interessert i sminke, mote og liknande, så eg kjenner det går fint. Eg likar rett å slett det du skriv, ikkje berre ditt personlege liv (det er sjølvsagt veldig interessant), men også om alle hjertesakene dine. Du virka som ein utrulig flott person, og eg tar meg sjølv i å smile mykje av alt det fine du gjer for andre menneske og ikkje minst dyr. Eg er og glad for at du er så open om dei tidene du slite psykisk. Trur du hjelpe fleire personar enn du er klar over med å virkelig beskrive korleis du har det. Det gjer det lettare for andre personar som kanskje går igjennom det samme, det å vite at andre også gjer det. Stå på. Du er flink!

    11. Så utrolig fint gjort av deg! Du må sjekke instagrammen din, har sendt deg en direkte melding du må se, minte meg så om deg! Og det bilde sendte jeg før du la ut bilde av blåmerke, ahhaah <3 Du er vel god du! "brmari på instagram ;))))

    12. Hei:) jeg lurer på en ting som ikke har med deg å gjøre i det hele tatt, men jeg som tror du har et bedre innsyn til enn de aller fleste andre. Er pelsindustrien mye slemmere enn skinnindustrien eller er de egentlig to sider av samme sak? Flere og flere “fashionistaer” går jo ut som motstandere av pels, men eier jo et ti-talls skinnvesker, -sko og -jakker. Er dette noe man kan “arrestere” de litt på, eller er faktisk ikke skinn så ille?

    13. Du er herlig Sophie:)
      Kan du love meg at du aldri, aldri skal la noen få deg til å tro noe annet?
      Du fortjener ikke noe av den dritten du får. Jeg vet ikke hvorfor folk oppfører seg sånn, men en ting er sikkert – det har ingenting med deg å gjøre.
      Jeg har lest bloggen din i et pr år nå og jeg har alltid likt deg. Jeg håper du har det bra og jeg ønsker deg virkelig alt godt:)
      Dette hadde ikke så mye med innlegget å gjøre, men tenkte det var på tide å gi lyd fra meg 🙂

    14. Nina: pels og skinn er akkurat samme ulla. Dyrene lider like mye om de blir avlet opp for en pelskrage eller skinnveske. De som er imot pels, men bruker skinn, er ikke annet enn noen jævla hyklere som ikke burde kalle seg dyreverner/elsker.

    15. Jeg så deg utenfor trikken ved jernbanetoget ista! haha jeg ble litt starstruck og hadde så lyst til å gå forbi deg og si hei ellernoe, men så tør man jo ikke for hva skal man liksom si..? haha, jeg kjenner deg jo ikke, så føler det hadde vært så rart.. men du var hvertfall utrolig pen selvom jeg ikke så hele deg da 🙂

    16. Åååå jeg ble heeeeelt forelsket i den vasen!!! Hvor er den fra? Setter utrolig stor pris på svar ❤️

    17. Døgnrytmen er føkka her også… 🙂 Ville bare si at jeg syns du virker som ei utrolig bra dame, og veldig snill. Fortsett som du gjør, du er super! Klem B

    18. det er så utrolig snilt og søtt av deg!! Skulle ønske jeg var en av de jentene! ❤️for og få noe av deg ville vært helt utrolig 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg