sophie 16 år

i samarbeid med makestyle

Jeg har jo dere tidligere at jeg ikke hadde så alt for mange venner, hverken på ungdomsskolen eller videregående – og når jeg tenker tilbake er det egentlig ikke så rart, jeg fikk høre fra kontaktlæreren at jeg utstrålte bitch og at ingen turte å snakke til meg, selv om jeg egentlig var veldig snill. Slik så jeg ut på den tiden :

Så, hva kan ha bidratt? Var det extensionsene mine som var festet midt på hodet? Brunfargen som nesten luktet melanotan? At jeg brukte fakeleg for å få tatt restylane? Mye mulig alle de tingene spilte en rolle, men jeg tror noe av det verste var mitt konstante behov for å være “fresh” på skolen. En megasvær sminkeveske, hårspray i klasserommet selv om hun der ene veslevoksne var dødelig allergisk, og kam, hårbørste og ekstra extensions (!!!!) var også med i sekken. 

 


 

Jeg kan ærlig innrømme at dette ikke er noe jeg ville ha gjort igjen. Men. .jeg vet selv hvordan det er å ville sove 10 minutter ekstra, å ikke rekke å sminke seg fint å krølle håret slik man hadde planlagt kvelden før. Hvordan det er når høye hæler plutselig virker kleint, selv om det virket veldig kult da du prøvde antrekket kvelden før. Jeg vet hvordan det er å se fem episoder ekstra av serien man elsker før man sovner og havne på ekstremt underskudd. Og jeg vet også hvor teit man føler seg når man står og sminker seg på skoletoalettet, eller kommer stormende inn i timen med vått hår og klærne fra igår. Jeg vet, vi alle vet. Så, her kommer noen små tips og triks som er lette å gjennomføre, som funker både på skolen, før skolen, etter skolen, på festival eller hvor du nå måtte være – om du ønsker å føle deg bare liiiiiitt freshere!

– Når man ikke rekker å ordne håret – 

Med extensions må jeg regne med minst to timer om jeg skal dusje – det tar tid å få tatt shampo gjennom alt, for å så føne, rette og kanskje krølle. Dette har jeg _aldri_ tid til om morningen, og enkelte ganger sovner jeg rett og slett før det blir gjort om kvelden. Da er tørshampo noe som kan være lurt å ha med seg i sekken! Denne fra bastiste er i lukten cherry, og den fjerner gamle produktrester, fett og andre urenheter i håret. Jeg pleier alltid å teste produkter jeg får til bloggen litt diskret på venner, og Marte prøvde denne igår og ble strålende fornøyd. Jeg hadde en kompis på besøk her om dagen også, som luktet på håret mitt ca hele kvelden, og da hadde jeg kun brukt denne. Den koster også bare 59 kr! 

Jeg var også stor tilhenger av å ha med meg en svææær rosa hårspray fra cubus som nesten tok like stor plass som bøkene mine, Styling spray strong fra GB har jeg blogget om før, men den er fin å ta opp igjen, ettersom den også er liten og passer fint i sekken. Så, om du nå er så heldig å rekker å ordne håret før skoletid, skader det ikke å ha denne med bare i tilfelle uansett! Den er ekstra godt hold i, så om du sprayer en gang skal det holde fint. 


 – Når du ser trøtt ut – 

Gel pads er noe jeg skulle ønske jeg hadde den tiden jeg gikk på skole, ettersom jeg sliter masse med ringer under øynene – ergo, man går rundt og ser konstant sliten ut, noe man ofte er. Jeg har brukt disse når jeg er ute og reiser, altså at jeg tar dem på meg på flyet 15-20 minutter før vi skal lande, så ser jeg litt oppfrisket ut. Men, om får tid kan man jo ha dem på mens man spiser frokost, eller mens man pusser tennene? Man føler seg bra, og ser bra ut etterpå (ikke så veldig bra under prosessen).

Dette syntes jeg var utrolig teit i starten, men nå er også jeg avhengig. . Jeg sprayer meg i ansiktet raskt hver eneste morgen. Maya water facial mist er laget av rent, norsk kildevann og er full av organiske antioxidanter. Kjendiser som beyonce, victoria becham og Rihanna er alle faste tilhengere av dette! Den tilfører huden fuktighet, og den hjelper med å bekjempe adringstegn. Om dette stemmer aner jeg ikke, alt jeg vet er at man føler seg freeeesh!

Mens jeg er inne på søt og fresh – jeg trenger vel ikke si så mye om akkurat dette, eplekinn og søte lepper er noe vi alle liker. How bout them apples er en av mine favoritter! 


Noen andre jålebøtter som har noen produkter de MÅ ha med seg på skole/ jobb? Fortell!  

88 kommentarer
    1. Hei kjære deg,først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din! Du er utrolig flink, stå på! Husker for en stund siden at du lagde innlegg om spesielle ting og nydelige steder i verden, og når jeg i dag kom over en instagram-profil som omhandlet vakker natur så tenkte jeg på deg med en gang! Den heter “nakedplanet” og er en profil som jeg virkelig tror du kommer til å like! Ha en fortsatt fin kveld vakre du:*

    2. Fargelinser er utrolig stygt. Hvorfor bruker du det når du har naturlige blå øyne fra før av? bruk heller blanke, det ser faktisk mye finere ut

    3. http://barbie.blogg.no/1407732113_den_fle_sannheten_om_.html#comment
      Hei Sophie Elise! Mitt navn er Thea og jeg har nå vært en fast leser av deg i mange år. Jeg synes bloggen din er utrolig bra og dette er den bloggen jeg bare MÅ innom, flere ganger daglig. Selv kan jeg innrømme at dette er den første gang jeg kommenterer. :`) Da du fortalte at du skulle mate løvunger så jeg på dette som veldig heltemodig (hvis jeg kan si det ppå den måten? hahh) og jeg så på dette som noe du ville gjøre for å hjelpe dyrene. Jeg vet, som du har sagt tusen ganger, at du er opptatt av dyrevern. tenkte å tipse deg om nettsiden som er øverst i kommentaren min som viser hvordan disse løvene har det. Kan ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet over at du meldte deg på dettte. No hate, som sagt elsker jeg bloggen din!!!

    4. Hehe… Var vell kanskje sånn jeg også på ungdomssskolen/vgs. Fikk føre at jeg er jo SÅ hyggelig bare en blir kjent med meg, men at jeg ser dødsbitchy ut for folk som ikke kjenner meg, haha 🙂 Jeg har alltid med meg en del leppeprodukter, pudder, øyedråper, reisestørrelse av tørrshampoo, lipliner, blush, hårstrikker, ekstra linser og parfyme.

    5. Jeg er såå avhengig av vippetangen min, haha. Har ikke så særlig lange, fine vipper så da er det alltid et “must” for min del. Husker jeg alltid måtte stå foran speile i klasserommet å vippe vippene mine mens, noen av guttene sto der som et spørsmålstegn og bare “Hva i all verden er det der for noe?!?”
      Børste og neglelakk er også ting jeg MÅ ha med meg på skolen, “just in case” liksom.

    6. Jeg pleier ikke å bruke sminke eller noe sånt, så jeg har aldri med noe utenom skoleting da.:D
      Selv om jeg skal begynne i 10 klasse, hehe… Men uansett, det var sikkert mange gode tips for dei som bruker sminke åsånt da!:)

    7. Hvor lenge har du brukt fargelinser? La ikke merke til det på de andre innleggene dine heller før nå. Regner med at du har kjøpt det på nettet? Har selv kjøpt fargelinser både på nettet og hos optiker, som ser mye mer naturlig ut, de dekker over hele øyet, så du ser litt farget men jeg syntes de er bedre likevel. Så et tips er å prøve det hvis du skal bruke det mer da.

    8. Hahaha du er ikke alene! :’) Det der brakte fram minner herregud skjønner ikke at folk utsto å være rundt meg!

    9. Hehe, ja, du er absolutt ikke alene! Jeg må ALLTID ha med meg mattende pudder, concealer, og hårbørste på skolen. 🙂

    10. Steike ta så stygg du er og feit over rævva! ÆRlig talt du ser helt jævli ut i tryne! som en druknet sau som ligger og sveller i solsteken! jeg er ingen snill pike – men en cubansk bitch! Det blir for mye botox og trutmunn, det er stygt, skikkelig stygt. Jeg blir så sliten av stygge jenter som skal drive å blogge, det blir rett og slett for mye av det gode! du er stygg så slutt å ta å finn på noe annet. lav iq meneske ass. huff så stygg du er gitt – nei å nei. gi opp alt du, du er stygg. du må jo være stokk dum som bruker så mye tid på denne teite bloggen og så mye penger på botox og silikon. L.A.V. I.Q!

    11. Jeg er NØDT til å ha med meg strikk på handa og lusespenner! UANSETT! Drar ingen steder uten! Og er avhengig av å ha et speil meg meg og leppomade! Da klarer jeg meg pp skolen!

    12. fokuser på det positive ikke det Konrad skrev, fy søren så ekkelt gjort! du er super pen og utrolig herlig av deg å dele sånne private ting som ikke har vært så gøy for deg i oppveksten. Det viser liksom at du har en tillit til oss som skiller seg ut fra andre bloggere! elsker deg stå på!! <3 <3

    13. Må bare først si, du har blitt så utrolig vakker! Jeg beundrer både utseende og rart men sant, personligheten din! Selvom jeg ikke kjenner deg, så liker jeg virkelig innleggene du skriver inkludert dette! Du gjør innleggene til mer interresante og gøyere, enn de andre standare produktannmeldelsene til bla. L0ve, auroramohn, tcmn. De dype temaene du skriver om, interresante! Jeg er ikke den personen som leser blogger, jeg er mer den typen som leser/ser på bildene som legges ut. Men med din blogg må jeg si jeg er virkelig imponert! Jeg leser hele bloggen, hvert eneste ord. Så til slutt vil jeg ønske deg en fin kveld videre, kjære Sophie. Du er mitt forbilde! Ikke bare mitt, men mange andres.

    14. Hei Sophie Elise! Jeg har bare noe jeg ønsker å fortelle deg, hehe. Etter 1 år, 9 måneder og 8 dager gjorde kjæresten min slutt med meg.. Jeg er så klart utrolig lei meg og har det kjempe vondt for tiden, vet egentlig ikke hvor jeg skal gjøre av meg. I dag er det første gangen jeg hørte på musikk siden fredag, og da falt jeg naturligvis for triste sanger som beskriver følelsene mine. Så kom jeg over din sang, og den fikk meg i så utrolig godt humør! Jeg ble rett og slett glad for første gang på 3 / 4 dager. Du er en fantastisk jente, det må du aldri glemme. Og aldri slutt å følge drømmene dine <3 Jeg husker du skrev for en liten stund siden at du håpet på at sangen din ble en sang som ga gode sommerminner.. Dette er jo ikke akkurat sommerminner, men den gjør meg i alle fall veldig glad <3

    15. Konrad, vil si at det å slenge dritt om en person du ikke kjenner tyder mer på lav iq enn det å blogge om sminke.

    16. Konrad: Det virker som at du sitter å stor koser deg pak pc skjermen når du sitter å skriver dritt om Sophie Elise, Gjør du det??? En person som deg burde virkelig komme seg bort fra internett når du sitter å skriver dritt om henne. Hva har hun egentlig gjort deg??? Hvis du har så jævlig stort problem med henne så drit å i kommentere på bloggen hennes da…

    17. ææææ følte ikke det var så lenge siden du postet det innlegget med det første bildet der. Herreguuuuud så fort tiden går. Tenk at jeg har følt bloggen til deg i så mange år, man tenker ikke på det så ofte, men det er ganske sykt.

    18. haha, trivelig med bilder fra tenårene! har du flere du vil vise fram?
      et spørsmål, har du noen tips om selvbrunings-something som man kan bruke i ansiktet? er en veldig blek nordlending med ginger-pappa og blondine-mamma, så safe to say at jeg blir aldri noe mer enn fregnete i solen. skal til Spania i høst, tenker det er greit å ikke være helt melkehvit blant alle karamellmenneskene.

    19. jeg må ha RØDELEPPER!!!!!! ET STORT MUST ALSTÅ!!!!!! dette innlegget var forresten veldig kult og anndelerleds!!!!!! ha en fin kveld!!! love you

    20. du har så gode innlegg! virkelig, det er derfor jeg elsker å trykke meg inn på bloggen din!. Stå på, mange heier på deg.

    21. Du er så flink til å blogge om så mye forskjellig! Det er en av de tingene som gjør bloggen din så bra!
      Jeg går aldri på jobb eller skole uten leppepomade, pudder med speil, og emergency-eyeliner (går med winged liner hver dag og det er litt krise om de smudger)
      Et stooort pluss til deg for at du holder det du lover! Husker da du ble sykemeldt sa du at du skulle fult tilbake til blogg etterpå, men jeg var redd for at du ville slite med å komme deg på plass. Det var ingen grunn til bekymring må jeg si. Du tar tydeligvis jobben din på alvor, og det synes jeg viser hvor sterk og ambisiøs du faktisk er.
      Du er herlig og så vakker Sophie!

    22. Hei søte du!!!
      Du er så flink til å sminke deg! Jeg heller klarer ikke å leve uten sminke. Men en ting jeg lurer på er hvordan du får til så fine og lange vipper?? Jeg vil også ha 🙂 Setter du på hver dag eller? Eller hvordan gjør du det??? Vet man kan kjøpe sånne pakker eller dra til en frisør å sette på. Men hva gjør du??
      Puss puss fra Marita

    23. Synes dere som driver å snakker dritt om Sophie elise burde skaffe dere et liv!!! Hva er det som gjør dere til en bedre person som driver å snakke slikt???? Dere er ikke så tøffe når dere sitter bak skjermen deres å trykker i vei på tastaturet deres å skriver hat kommentarer! La sophie elise være ifred, å fei for dere egen dør!!! Makan til oppførsel!

    24. Åååå, elsker slike innlegg 😀 keep it up! (haha, jeg kommenterer aldri, men du fortjente en nå)

    25. Hei😄😍😄
      Elsker innlegget ditt, liker bildene, du har endret deg mye de siste årene, og det mener jeg på en positiv måte😄😍😄

    26. Å finne seg selv er en viktig del av livet vi alle går gjennom. Slik former vi oss til å bli de menneskene vi er og vi finner ut hva vi virkelig vil oppnå med livet. Du bør finne deg selv du også.
      Å finne seg selv
      Det kommer en tid i et hvert menneskes liv hvor man begynner å tenke over hvem man egentlig er, og hvem man vil være. Alle går gjennom fasen av å prøve å finne seg selv, finne sin identitet. Dette er spørsmål som er aldeles viktige for oss. Den vi er eller ønsker å bli, vil være med på å forme fremtiden vår.
      Mine drømmer
      Gjennom oppveksten har jeg alltid villet bli elsket av noen. Jeg har alltid villet være med den jeg liker, den jeg har kjærlighet for. Jeg husker at jeg hadde et ønske om å en gang få en familie. Jeg ville ha en god jobb og karriere. Jeg har alltid ønsket suksess. Jeg skulle også ønske at andre har det bra, for jeg er et godt menneske.
      Ting sklidde litt ut. Det er ikke helt som jeg trodde. Verden er ikke så lett. Mennesker er ikke alltid gode mot meg. Jeg føler at jeg prøver så godt jeg kan, men det er ikke alltid jeg kan gjøre alle fornøyd?
      Kjenner du deg igjen i noen av beskrivelsene? Du er ikke den eneste!
      Hvor er jeg
      Forestill deg at du drar til et stort kjøpesenter du aldri har besøkt tidligere. Enten så har du kommet til dette senteret med et mål om å oppnå noe, eller så er du her bare for å få tiden til å passere. Hvis du er her kun for å få tiden til å gå, for å se deg litt rundt, eller rett og slett fordi du ikke har noe bedre å gjøre, vil det være mindre potensial til å få nytte ut av besøket. Det samme gjelder livet ditt. Hvis du går gjennom livet uten noen mål eller mening, vil du en dag ende opp ved dødsleiet og se tilbake og innse hvor lite fordel du har vært til menneskeheten og hvor lite glede du har hatt i livet. Så det første du må gjøre er å innstille deg på at du må finne veien til det du ønsker å oppnå. Nå som du er i kjøpesenteret og vet at du er der for å finne noe, er det første du må gjøre å se på kartet som viser senteret. Det første du ser etter er prikken som sier «Her er jeg», på søken etter å finne veien.
      Hva ønsker jeg å oppnå
      Når du har funnet ut hvor du er, er det neste steget å finne ut hva du vil finne veien til. I et kjøpesenter er man ofte for å finne noe en har lyst på, med andre ord, noe som gir en form for glede. Selv om det er noe materialistisk man er på søken etter på kjøpesenteret, er det i bunn og grunn for at man tror den tingen vil gi en form for glede. På samme måte er man gjennom livet på søken etter veien som fører til glede og indre ro i sjelen og hjertet. Du er ikke annerledes enn andre hvis du også ønsker å finne veien som leder til indre ro, fred og harmoni i livet, et meningsfullt liv og en lykkelig hverdag.
      Konklusjon
      En viktig del av livet er å finne seg selv og gjøre seg bevisst på hva som virkelig gir sann glede, og hvordan denne gleden kan oppnås. Du vet innerst inne at du vil ha indre ro og en lykkelig hverdag. Neste steg er da å finne ut litt mer om livet og hva som gir deg gleder, for livet er vel ikke bare en lek?

    27. ååh, husker første gang jeg så deg på internettet, da du hadde videoblogg med kusinen din på hennes blogg! tror du var litt yngre enn det du er på det øverste bildet. haha nå høres jeg veeldig creepy ut, eller bare en fast tilhenger? hmm

    28. Hahaha little miss vekslevoksen som svarte meg over her! Jeg bruker ikke farge linser fordi det er UTROLIG stygt, men du er vel såppas ung at du ikke vet hva konstruktiv kritikk er for noe:-)

    29. Hihi, jeg gidder aldri slikt, jeg går for mest mulig naturlig look’en og bruker kun mascara og kajalen bruker jeg kun til å fylle mellom vippene oppe slik at det skal se tettere ut:p Men oh my God, du tuller med de øynene dine?! Det må vel være linser? Du får ikke ha så fantastisk vakre øyne, jente:O Det ser ut som elektrisitet i øynene dine, det er dritrått!

    30. Hei, Sophie elise! Jeg bare lurte på en ting.. Du har kanskje hørt om Ask? Der er det noen som har laget en profil og utgir seg for å være deg! Er dette virkelig deg eller er det en falsk profil?

    31. Den tørrshampoen skal jeg se om jeg finner – mener de skal batiste på Vita – elsker tørrshampo! Dessverre lukter de ofte ikke noe særlig godt, og det er jo litt leit når man skal bruke det. Kirsebær er en av favorittluktene mine :3

    32. Hei:)
      Hyggelig at du deler tips, det er jo sånn at det er deilig å kunne føle seg fresh, og det er ikke alltid mye som skal til!
      Ha en strålende dag:)
      Mvh
      dinbabyshower.no

    33. Et tips til dere som vil ha den dry shampoen og ikke vil bestille på nett:) de selger den også på hm til 60kr;) å sophie, drit i de som skriver dritt, du er ei flott jente

    34. Hvorfor fortsatte du med hårsprayen da du visste om jenta som er allergisk? Hvorfor kaller du henne for veslevoksen?

    35. Takk for mange fine tips! 😀
      Jeg må ALLTID ha med meg mineralpudder, øyenbrynspenn, kost, kam og en liten hårspray. + speil da såklart. Skikkelig irriterende å bruke plass på dette i veska, men jaja 🙂

    36. Du er forkjemper for dyrs rettigheter og er vegetarianer, men hva med overforbruk og forurensning? Kjenner jeg blir kvalm av konstant shopping, nye produkter osv. Om vi fortsetter slik vi gjør nå blir det verken en verden til dyrene eller oss selv…… Tenker du noen gang på dette?

    37. Ang. tørrsjampoen: Er du sikker på at den FJERNER fett, urenheter og produktrester? Jeg er nemlig ganske sikker på at den bare skjuler det. Den sprayer i et middel som trekker til seg fettet slik at håret ikke ser fett ut lenger (på samme måte som babypowder).
      Bare en liten korreksjon 🙂 Jeg bruker Batiste selv når jeg får dårlig tid, den er en lifesaver 🙂

    38. Konrad: du burde få applaus for alt det stygge du kunne komme på, kunne jo skrevet en bok du! Ser for meg at du er bare en liten dritt med en liten hjerne som liker å få andre til å føle seg like liten som deg! Du er ynkelig og patetisk!!

    39. Jeg tror ikke folk ikke turde å snakke til deg. Jeg tror heller de ikke ville. Se på deg da, du så jo drit harry ut. Jeg hadde aldri snakket med deg, og der har du grunnen

    40. Haha! U know, Konrad har faktisk slengt dritt mot andre bloggere, så ikke bare deg sophie! Beviser at han/hun har så lite liv at han/hun må bare lage kvalm og dritt til andre. Gadd, kan ikke folk slutte å være så frekke? Tror dere det er bedre å slenge dritt på nett?
      Lag dere hovedregel: tør DU å slenge dritt til sophie i virkeligheten? Hvis nei, så er det bare å la være! Dere kan la være og gå inn på bloggen. Sophie Elise tjener penger på dere hatere/drittslengere 😉

    41. Det er så gøy og lese gjennom de gamle innleggene dine. Du har forandret deg mye, også det du står for. Spesielt i ett av innlegen skrev du “Håper jeg har endret meg til jeg er i 20årene i alle fall, og ikke er fjortiss enda…” 🙂 og når folk spørr om du vil ha silikon og nese opprasjon så sier du at det ville du aldri 😉

    42. Digger deg sophie! Innlegget du skrev om dagens samfunn og at alt handler om å bevise for andre at du lever det perfekte liv, var utrolig bra! Du er flink :))

    43. Husker du anbefalte Jan Thomas sin tørrshampoo rett føre hove! Har du sluttet m den å syns baptiste er bedre?

    44. Baptiste tørrshampoo er min aller beste venn!!! Er så ofte jeg må velge mellom å vaske håret, eller drikke en lang og deilig kopp kaffe på senga – og da er det lett å velge det siste om jeg har Baptiste! (woho det rimte). Eneste tørrshampooen jeg har prøvd som gjør det den skal!

    45. Å være så opphengt i utseende kan ikke være bra?
      Spesielt på skolen? Glad jeg føler meg vel uten sminke og andres hår på mitt hode.

    46. Hei Sofie Elise!
      Møtte dealeren din på byen her i Harstad på lørdag. Han snakket med en annen jente om deg, og at du hadde prøvd noe sykt sist du var her i Harstad (for ikke så lenge siden). Hvorfor har du gått over til sterkere saker? Er ikke weed nok for deg? Hørte også at du og Anne Sofie hadde snorta kokain i Oslo sist hun var der. Ikke rart du alltid sjekker inn på hotell når du får venninner ned til Oslo, siden dere tar narkotika…. Uff, ble skikkelig skuffa over deg! Trodde du var bedre enn dette, men antar at det er slik som skjer om man har haugevis med penger

    47. Trodde jeg skulle lese et personlig innlegg hvor du delte dine tanker og følelser rundt det å ikke ha så mange venner, og plutselig endret hele innlegget seg til et reklameinnlegg! Jeg ble helt sjokkert, og ikke minst nesten provosert! Virker jo nesten som du ikke kunne brydd deg mindre om at du hadde det vanskelig på den tiden, siden du gjør hele innlegget nesten til en reklamevideo som har irriterende, høye stemmer med alt for mye trykk på alt for mange ord.
      Ville også bare si at mange har dårlig selvtillit og føler seg stygge, og da vil man ikke omgås mennesker som er veldig pene fordi man: 1. føler seg enda dårligere, og 2. føler at de ser ned på deg. Med tanke på at du gikk rundt med store sminkemapper på skolen og tydelig brydde deg om å se “fresh” ut så fikk kanskje folk inntrykk av at du var overfladisk og bare brydde deg om ditt eget og andre menneskers utseende, ikke personlighet.

    48. Kan anbefale å gå til innkjøp på Loreal Steam Pod rettetang! ettersom du har så langt hår kommer det det å gå mye raskere å rette håret. Jeg klarer ikke bruke vanlig rettetang etter at jeg kjøpte denne! I tillegg så kan du rette håret når det bare er 80% tørt <3

    49. Du må se en dokumentar som heter “an apology to elephants”. Den er helt grusom. Fortsett med deii engasjement for dyr. Det trenger verden!

    50. Føler at du bare er en av de “populære jentene”.. og jeg liker ikke dem.. trodde du var annerledes 🙁 vet jo ikke hvordan du er i det hele tatt egentlig. Du sier at du har vært så ærlg om hva du har gjort med utseende ditt fordi da får ikke folk “feil” utseende å se opp til(det var rart skrevet, men håper du skjønner hva jeg mener). Men jeg hørte første gang på “bloggerne” at du hadde tatt botox, og nå ser man jo tydelig at du bruker fargelinser..det har vært mye snakk om det, så hvorfor har du ikke villet skrive om det. Har fulgt bloggen din leeenge, men merker jeg blir mer og mer skuffa over forskjellige ting 🙁 <3

    51. Kult innlegg. Hadde selv en periode på ungdomsskolen der jeg brukte altfor mye sminke( ca 14- 16år) Både fundation, maskara og spesielt eyelineren var viktig. Nappet og i hel øyenbrynene. Men har aldri vert avhengig å ha med div. produkt rundt om kring. Men utenom den perioden har jeg vel egentlig ikke brukt så mye i det hele, utenom til festligheter og de dagene jeg har følt for det.
      Nå går jeg daglig på jobb, skole ol. uten noe som helst. Passe stelt øyenbryn, en daglig dysj og deodorant (kanskje parfyme) er vel det viktigste nå. Pluss at håret må se noe lunde greit ut.
      Men tørshampo og slike produkter er greit å ha tilgjengelig i de travle dager, der man kanskje ikke har hatt tid til å vaske håret, eller er på lengre reiser der en ikke får gjort det. Så takk for gode tips 😉

    52. Med en gang jeg så Batiste tørr shampoo så fikk jeg lyst på den, veldig delikat. Så dette er neste prioritering. Og gel pads, har prøvd de fra Tendenz og de er kjempe deilig,, føler seg mer fresh med en gang :))
      Aleks

    53. MÅTTE gå i arkivet ditt og se fra dine første blogg innlegg,du har Forandra deg SYKT mye .. Ønsker mere bloggvideo 😀

    54. Sitter rundt bordet i USA nå med yoghurt overalt (dårlig innpakning), menmen, jeg bruker vanligvis ikke å ta med meg noe greier på skolen, men i fjor hadde jeg en sminkemappe med den dårligste sminken min (angrer på det), men i år skal jeg ha med meg den lille mappen med mascara, eyeliner, concealer, lebestift, så kan jeg freshe meg opp. Og kanskje en bodysplash ❤️
      Men anbefaler ALLE å ha noe du kan friske deg opp med i skapet.

    55. jeg er avhengig av leppepomade fra Rosebud, den er nesten like viktig å huske som mobilen! samt hårstrikk og papir, fordi jeg desverre blir veldig blank i huden i ansiktet uansett hva..

    56. kanske de fikk dårlig inntrykk av deg siden du kanskje ikke smilte og lo så mye? at du heller bare satt der og synes alt var “teit?” jeg har selv fått spørsmål om hvorfor jeg ser stygt på folk, når jeg rett og slett ikke tenker meg om.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg