et nytt liv

Nå begynner jeg sakte, men veldig sikkert å komme tilbake til hverdagen – og ikke minst, trives godt med det. Jeg prøver å ha rutiner og masse å gjøre hver eneste dag, selv om jeg merker at stundene alene slett ikke er så aller verst, og jeg koser meg faktisk. Som nå idag. Det regner ute, og jeg ligger i sofaen med alle vinduene på vidt gap og bare. . er til stede, rett og slett. Det er herlig! Jeg fikk forresten en virkelig åpenbaring på bussen tidligere. Jeg mener virkelig at jeg må bli flinkere på å gi komplimenter, til hvem som helst bare jeg tenker noe fint. I dag satt jeg på bussen hjem fra byen og så en gutt jeg syntes var så utrolig pen, jeg hadde så utrolig lyst til å si det. Ikke for å sjekke han opp eller noe, men enkelt og greit fordi jeg vet hvor glad jeg hadde blitt om noen hadde sagt det til meg. Men, jeg turte så klart ikke, og jeg angrer sånn nå! Så, gutt på 31-bussen med skolebolle og litago, du var veldig pen – haha, det her virker så teit. . Uansett, for å gjøre opp for det ga jeg komplimenter til hun som jobbet på posten, og dama bak meg i køa på meny. Begge ble veldig glade, og jeg håper jeg har gjort dagen deres litt bedre :) 


Ellers er det jo litt lenge siden jeg har oppdatert dere med hva jeg egentlig gjør om dagene – holder meg opptatt, med andre ord. Her kommer deler av min helg i bilder! 

Jeg fikset neglene mine hos fineste Marna, som alltid gir meg masse inspirasjon og et smil om munnen. Slike mennesker finner man ikke ofte, og jeg er så takknemlig som har blitt kjent med henne. At hun også  kan fikse neglene mine er bare et ekstra pluss, men jeg føler meg alltid ti ganger freshere når jeg kommer ut derfra. Tror ikke det er noe hun ikke får til, for mine negler ble like fine som alltid, selv om vi varierer utseende hver gang.  

(annonselenke) Jeg hadde på meg en caps fra cubus, støvler fra hunter, bukse fra nly trend og en singlet fra modekungen.  

Jeg har også vært på et litt større intervju med dagbladet. Jeg elsker å snakke, og jeg elsker mat, noe man alltid får på intervjuer. .

Så ble det enda mer mat på meg, ettersom jeg var invitert på middag hjemme hos noen venner. Det var veldig, veldig koselig, og maten smakte så godt! Det gjorde meg veeeldig inspirert til å lage min egen mat her hjemme litt mer 🙂 

(har på meg lik singlett som tidligere fra modekungen, bare i mørk farge – og en cardigan fra notion 1.3

Sånn bortsett fra alt dette har jeg vært mye sosial, og lørdags natt var virkelig en av de merkeligste opplevelsene jeg har hatt i mitt liv. Minner som jeg alltid kommer til å huske, det er sikkert! Jeg lover dere, når man tror alt kommer til å gå til helvette og at slutten er her. . det er som regel bare starten, og det merker jeg nå. Uansett. Jeg har også fått nye vippeextensions på Beths beauty, flinkeste Daria som ordnet meg igjen så nå slipper jeg både mascara og ekstra løsvipper i et par uker. Jeg bleket faktisk også tennene mine idag, på eurodent tannklinikk som ligger bak stortinget. Kan dere se noe forskjell? Det var helt utrolig kjedelig, men ikke noe ubehagelig og jeg tastet litt på telefonen min imens så jeg overlevde det. Det tok ca to timer fra jeg kom og til jeg dro, jeg har heller ikke hatt noen isinger i tennene siden da. Når man føler seg som dritt er det greit å gjøre litt ting for bare seg selv, om så det er en ny topp, litt hvitere tenner eller en hel dag hvor man kun ser på favorittserien sin. . Meg, meg, meg ♥


Uansett! Nå ble det mye forskjellig her, og jeg skal straks sette meg ned for å åpne pakken min fra nastygal som jeg bestilte for en stund siden, og etter det starter jeg med svarene på spm. runden 🙂 Forresten, skal noen av dere på øyafestivalen? Jeg begynner å lure litt på å dra en dag selv, men visste ikke helt. . Jeg får pønske videre på det, jeg var der en dag i fjor og likte ikke det så godt, men hvem vet?

37 kommentarer
    1. Jeg er egentlig ingen fan av rosa, men jeg må virkelig si jeg digger neglene dine! De ble kjempefine, denne gangen også! Lykke til videre 😀

    2. Du er så utolig pen <3 Det er herlig å gjøre litt ekstra for seg selv, og at det noen ganger bare kan handle om meg/deg

    3. Det er så hyggelig med mennesker som er rause på komplimenter! Jeg fikk et kompliment for et par dager siden av en dame på butikken som syntes at kjolen min var så fin, og det gjorde hvertfall min dag bedre! 🙂 Skulle ønske jeg selv også var flinkere til å gi fremmede komplimenter..

    4. Du er så ekstremt inspirerende for meg, vet egentlig ikke hvordan jeg skal forklare det men.. alle tror du er så dum og blond, ekstremt uansvarlig osv, men jeg føler jeg skjønner hvordan du egentlig er.. jeg vet at du egentlig er ekstremt smart! Jeg har fulgt bloggen din siden dag 1 om trendt og ja jeg vet at du egentlig er så jævlig smart at det er sykt. Nyt livet og di fantastiske mulighetene du har foran deg, di som kjenner deg er heldige som har deg! 🙂
      Ja dette innlegget ble sykt kleint osv men føler du bør vite at ikke alle tror du er en blondine..;)

    5. Du er så herlig, liker når du skriver sånne innlegg om litt sånn alt 😛 Det med komplimenter har jeg faktisk tenkt en del på, har perioder hvor jeg er ganske flink med det, bare når jeg mener det såklart, men er litt pinglete på fremmede 🙂 Det koster en så lite, og jeg hadde blitt utrolig glad selv!

    6. Hei sophie! Så deg på 31-bussen idag. Jeg hadde så utrolig lyst til å gå bort til deg å fortelle deg hvor stor inspirasjon du er, og hvor mye du faktisk betyr for meg! Ville veldig si det, men turte det ikke. Så håper du leser dette og beklager hvis jeg og venninna mi var irriterende 🙂 du er best og fortsett med det du gjør, inspirerer andre.

    7. Hei😄😍😄
      Ser ut som du har hatt det veldig fint i Oslo, og det var fine bilder du har lagt ut på bloggen☺️☺️☺️
      PS: ØNSKER DEG EN FIN UKE, OG HÅPER DU KOSE DEG MED SPØRSMÅLENE😄😍😄

    8. viktig at du spiser, du ser sykelig tynn ut. har du fått en sykdom? pass på! veldig farlig for helsa di.

    9. Hun ser ikke “sykelig tynn” ut? Hun ser jo helt normalvektig ut, og det er jo bra. Og nei, det er ikke “ekkelt” å være tynn, slutt å bodyshame. Å si det er ekkelt å se tynn ut, blir det samme som å si at det er ekkelt å se tykk ut – bodyshaming.

    10. Dere som kommenterer på om Sophie Elise er blitt tynnere, hva får dere til å tro at dere har noen som helst rett til å komme med slike kommentarer? Hva er det som gir dere en rett til å rakke ned på henne? Og dere som gjør det bak “anonymiteten” deres, hvor feige er dere egentlig? Husk at ingenting du gjør på nett er anonymt, og dersom noen virkelig vil finne ut hvem dere er og hva dere gjør er det ikke veldig vanskelig.
      Og at hun prøver å gjøre eksen sjalu ved å si at en annen gutt er pen? Det går faktisk an å ganske enkelt synes at noen er pene, uten å ha noen skjulte agendaer eller baktanker. Virkelig.
      Og Sophie Elise? Fortsett og stå på! Du er en fantastisk, sterk, ung kvinne som inspirerer utrolig mange! Jeg synes måten du får til å få frem dine meninger og tanker på er helt utrolig, og det er ikke rart du inspirerer så mange som du gjør. Du er ikke den stereotypiske rosabloggeren som kun blogger om mote og styling, noe jeg virkelig digger! Som en 16 år gammel jente som absolutt ikke kan fordra shopping, og som heller ikke bryr seg så alt for mye om mote, sminke og hår synes jeg det er veldig fint å likevel like en rosablogger. Du er flink til det du gjør, og du er ærlig. Stå på!

    11. like flott og fin som alltid:) innlegget ga meg samme åpenbaring, komplimenter er så lett å gi, men settes likevel stor pris på.

    12. Sitter her å leser gjennom bloggen din. Du er utrolig flink og sterk Sophie. Du klarer virkelig å få frem de små gledene i livet selvom man ikke alltid har det så lett. Du får meg til å innse hva som er viktig å fokusere på og hva som er mindre viktig. Jeg elsker bloggen din! Du kommer med så mye inspirasjon.
      Hilsen fast leser, 19

    13. Har det akkurat som deg, tar av med meg – tid når jeg føler meg fæl. Selvbruning, hårkur og neglfiksing! Håper jeg møter på deg når jeg flytter til Oslo i løpet av mnd 🙂 Skal i hvertfall gi deg et kompliment, haha. For du er så spesiell, du er vakker og smart. Føler jeg kjenner meg så igjen i deg, selvom jeg overhodet ikke kjenner deg.. Rart?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg