snart avkobling

De siste dagene har virkelig gått i ett strekk, og jeg gleder meg enormt til å koble ut på hovefestivalen – for ja, der kobler man faktisk helt ut, og er i en annen verden. De siste dagene har jeg brukt på diverse innspillinger, noe som gjør at jeg føler meg som en litt dårlig og kjedelig blogger som ikke kan røpe hva det gjelder. . Men det har vært kjempegøy, jeg har lært mye om meg selv (faktisk), og det blir spennende å se på tv etterhvert. 

Jeg er nesten ferdig med pakkingen. . 

Mange venninner har også kommet fra Harstad så vi bor på hotel oslo city centre sammen, før vi drar på festival. Dette er første gang vi reiser 5 jenter sammen, de tidligere årene har vi vært litt få sammen kanskje, og da er det vanskelig å fordele hvem som skal gå på hvilken konsert haha. Håper det funker bedre i år på den fronten! 

Vi har sett på gayparaden, og jeg ble veeeeldig rørt. Hadde trodd rørt var det siste jeg kom til å bli, men det var så vakkert med all kjærligheten og stoltheten, elsker slike dager hvor jeg har en sånn “we are the world” følelse. I dag var vi alle gay! Haha neida, men jeg vet jeg ønsket det litt. 

Amanda og meg ♥ my fellah 4 evah 

Nå har jeg akkurat kommet til leiligheten en snartur for å være litt sammen med Mathias før jeg reiser. Og gjett hva? Han blir med meg på kino for å se “the fault in our stars” fordi han leste kommentarene deres, woho! Så der fikk dere virkelig overtalt han sammen med meg. Lurer på om dette blir første gang jeg får se han felle en tåre under en film . . ? Jeg håper!

 

40 kommentarer

Siste innlegg