holder kjeft

(annonselenke) Jakke fra sheinside, kjole fra oness nelly. 


Dere vet når man er litt forkjølet, kanskje man hoster og harker litt og får en sexy, hes Jenny Skavlan-lignende klang når man snakker? Vel, på det stadiet var jeg for to døgn siden. Og det stadiet elsker jeg, for hvert ord man sier høres plutselig mystisk og sexy ut – i går kveld hørtes jeg derimot ut som en forkjølet gutt i tidlig stemmeskiftet, og idag høres jeg ikke overhode. Mathias bare “jeg har en kjæreste som ikke snakker”, og jeg hadde lyst til å svare “ja, det elsker du vel”, men som nevnt tidligere – jeg får ikke fram et ord, så jeg holder helt kjeft mot min vilje. Jeg var på et møte imorges hvor folk måtte holde pusten for å få med seg hva jeg hvisket fram, og jeg måtte ty til penn og papir for å få fram mine lengste poeng. Man innser virkelig hvor mye man har på hjertet når stemmen ikke lengre er der, haha.

– Ingen speilbilder kan gå uforstyrret her i huset, og nå som jeg ikke lengre har evnen til å krangle på det, må jeg bare finne meg i det. Forresten. . høydeforskjell  

Armbåndet er fra kimstore.se 

I dag blir det en del handling til Hovefestivalen, jeg bør virkelig komme meg igang med det. Det er så mye man må huske på, og hvert eneste år har jeg glemt noe viktig hjemme – jeg hater å pakke! Vi snakkes senere, kan få lagt ut noen pakketips til dere om det er ønskelig? 🙂 Har sett flere spørre om det i kommentarfeltet, men en slik liste tar en stund å sette sammen, så greit å vite om interessen er der.

  

47 kommentarer

Siste innlegg