weightless – rumpebuksene

sponset bukse

Til nå har dere sikker fått med dere at jeg elsker buksene mine fra weightless, og for ikke lenge siden fikk jeg to nye modeller i samlingen. Noe som betyr at jeg 10 forskjellige nå, og det kommer neppe til å stoppe der. Jeg har ikke lyst til å bruke andre bukser lengre, fordi rumpa mi ser ikke like bra ut i noen andre, uansett hva de koster. Det er jo kanskje litt negativt, selvtilitten får et superløft når man tar de på, og så synker den litt når man tar på seg noen andre bukser, haha.

Modellen er WR.UP hos weightless.no 

De to siste modellene jeg har fått er litt mer “freshe” i fargen enn hva jeg har vist dere tidligere, den ene i mintfarge som vist over, og en litt møkere blå med et svakt mønster som mest kommer fram i lyset. Faktisk er begge disse buksene jeg viser opp i innlegget utsolgte, noe som betyr at varene deres går kjempefort og man må være raskt ute når man skal sikre seg en modell man synes er fin. Det har jeg erfart! Akkurat nå ønsker jeg meg er skinny lys beige, som jeg vurderer å bestille nå før det blir tomt. 

Buksene fra weightless koster litt, men om jeg sammenligner dem med andre bukser jeg har fra dyrere merker, er disse mer verdt pengene uten tvil. De er gode å gå med, passer både til hverdag og fest, gjør at man ser smashing ut, og de holder seg kjempegodt. Den ene av buksene mine har jeg sikkert brukt annenhver dag helt siden jeg fikk dem for et halvt år siden, og de ser enda nye ut. Det er kjemperask levering (tar aldri mer enn to dager for meg), og buksene kommer rett i postkassen, de er pakket inn slik at de blir veldig små, og man slipper å hente dem på postkontoret.

Jeg bruker størrelse xs, men de er egentlig alltid litt trange og tilpasser seg, men det funker fint, så ta den størrelsen du vanligvis bruker for de tilpasser seg etter kroppen – om dere vil se noen andre modeller, har jeg blandt annet skrevet om buksene HER og HER.  Min absolutte favorittbukse fra weightless som jeg selv eier, er i fargen beige og finnes HER (den er faktsik på lager enda!). 

Nå som sommeren er her gleder jeg meg til å bruke disse buksene med mer farge! Det er forresten alltid fri frakt og retur fra weigthless, og om dere skulle lure på noe ellers er det bare å fyre løs i kommentarfeltet. 

50 kommentarer
    1. Kjempe fine farger på buksene! Har du de vanlige modellene eller har du petite? Hørte at petite er til å anbefale for oss under 165, og ble dermed litt usikker på om jeg passer de vanlige, eller om det er petite jeg bør bestille? 🙂

    2. Elsket den i mint! Herregud så fin !!
      Jeg bruker small i strech bukser og tights, men har former.. Er det sånn at den er strechy og vier seg litt ut? Eller er den stiv i stoffet ?:)
      Ønsker meg virkelig ! Finere rumpe gjør ingenting haha 😀

    3. Jeg har selv et par av disse buksene. Man ser jo smashing ut i de, men det blir jo så lett hull i skrittet på dem. Det er kjipe greier, siden de tross alt koster litt.

    4. “Æsj. Du ser bare klumpete ut i den buksen”
      LA MEG GJETTE.. du fikk sykt god selvfølelse av å kommentere den kommentaren der? du kan umulig ha det godt, jelly 😉

    5. Anonym: Skriver jeg vurderer å bestille, så vurderer jeg å bestille altså for egne penger. De 10 stk buksene jeg har hjemme er ikke sponset alle sammen.

    6. Thea: Dette er sponsa bukser, og det står klart og tydelig øverst i innlegget. Når det er sagt, er det forskjell på reklame og spons, og jeg skriver heller ikke om noe jeg ikke liker. Selv har jeg kjøpt bukser fra weightless 🙂

    7. karoline: Den er definitivt stretchy! Den tilpasser seg veldig fint til min kropp synes jeg, jeg har selv lite hofter men en grei rumpe, og den passer perfekt (sliter mye med det i andre bukser)

    8. Hvordan får du tak i i alle farger når det ikke er noen der å har ikke vært dt på veldig lenge? Liker buksene selv bortsett fra at de ryker lett. Men er jo ingen fine farger igjen der

    9. Hei!
      Siden jeg leser bloggen din fast vet jeg at du har vippeextensions, og at du tidligere har brukt løsvipper. Jeg lurer derfor på om det er mulig å bruke løsvipper “utenpå” vippeextensions? Jeg skal ta extensions, og bruker til vanlig løsvipper. Vil kunne bruke ekstra langet vipper de dagene jeg skal pynte meg ordentlig. Hva er din erfaring med å bruke løsvipper i tillegg til vippe extensions?

    10. Åå, elsker den første fargen! Synes lys blått er så font kombinert med pastellrosa og beige på sommeren, kanskje jeg skal skaffe meg et par 🙂

    11. Hvordan er de i livet? Jeg har ganske store hofter som gjør at jeg ofte må opp en størrelse i bukser bare fordi de ikke passer i livet, selv om de passer fint på rumpa/beina. Er blitt litt avhengig av highwaist siden vanlige bukser strammer seg under hofteflesket så det tyter ut som en sånn slimklump man hadde da vi var små. Lite pent!

    12. Hvordan blir de bak øverst? Jeg opplever alltid at rumpa mi er for “rund”, slik at der buksa slutter øverst blir det et stort åpenrom mellom ryggen min og buksa. Liksom på midten om du skjønner.

    13. Vet du hvordan det har gått me den hundekødfestivalen som skal være i Kina Idag ? Om det ble stoppet? Leste tilogmed innbyggerne i Kina protesterte mot det, i tillegg til advokater og mange andre..

    14. Kan du ta bilde av rumper med en vanlig bukse og wigthless, for å sammenligne? Lurer på hvor mye de faktisk hjelper. For meg virker det jo som du har veldig bra rompe fra før:))

    15. Silje: De er fine på meg i livet, men jeg forstår hva du mener! De er jo ganske stramme, så de presser vel litt ut, men ikke like mye som vanlig jeans føler jeg. Disse er helt annerledes i stoffet, så for meg går iallfall det bedre.

    16. Jeg er 1.73 og har veldig lyst på buksene, men er wr.up skinny like fine på? De har bare størrelse M & L, og jeg bruker S til vanlig…er bena mine for lange til disse buksene? Hadde satt stor pris på svar! ♡

    17. Syns buksene ser helt latterlige ut in real life. Det er jo rett og slett en rumpebh, og alle ser at det er de buksene, og ser hva du prøver på. Det er som å bruke alt for mye sminke, eller alt for mye pushup, man vet at det er fake, og da blir det feil..

    18. Rose: Jeg er også 1.73 høy og bruker S til vanlig. Jeg har ei bukse i beige str small. Det sitter kjempefint, men kunne godt brukt M også da de er ganske stramme spes i linningen 🙂

    19. Nok et bevis på at du har alt for mye klær. Kom ikke her og si at du har 10 sånne bukser og INGEN har blitt ødelagte enda. Jeg har hatt tre stk, og ALLE er nå enten levert tilbake eller kastet. Synes det er elendig gjort av deg å skryte disse høyt opp i skyene og få lesere til å handle derifra når så og si alle omtalene er dårlige. Alle mine venners bukser er også ødelagte, dette er virkelig ikke verdt å bruke penger på, bloggeromtale eller ikke. Hør heller på oss som har brukt våre egne penger på slike dyre bukser som blir ødelagte bare man stirrer litt hardt på dem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg