en sporty start

Jeg har hatt en ganske sporty start på fredagen . 

(annonselenke) Yogamatte fra nelly her.


Noe av det beste må være når jeg har god tid på morgenen, har leiligheten for meg selv og kan legge ut yogamatten og ta treningsøvelsene mine. Jeg pleier ofte å se på keeping up with the kardashians eller annet reality-trash mens jeg trener også, da glemmer jeg meg helt bort og ender opp med å trene lengre enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet! . Det som funker for min del er å starte veldig, veldig rolig slik at man ikke blir lei, og så bygger man seg gradvis opp fra det. Det er så mye bedre og omså bare ta tre knebøy om dagen istedenfor ingen, og bygge seg opp fra det. Slik startet jeg, og nå tar jeg over 70 squats om dagen, sammen med en rekke andre øvelser. Og DET funker! 

(annonselenke) Sportsbh fra nelly her


Nå skal jeg ta oppvasken og rydde litt ellers her hjemme, har totalt støv på hjernen og vil gjerne ha det totalt ryddig rundt meg døgnet rundt. Vi snakkes om litt  

35 kommentarer
    1. Så sprek du er Sophie! Og så digger jeg at du anbefaler å begynne forsiktig tenker på alle disse “unge” jentene som leser å har deg som sitt forbilde får gjerne et sunnere bilde på trening når du skriver slikt 🙂

    2. Kan du ikke skrive et innlegg om alle de positive og negativene sidene ved å bo i oslo siden du flyttet? Alt fra spisesteder, hverdagsforandringer, bekjentskaper, sære naboer osv! Kjempeinteressert i å høre hvordan du synes Oslo er å bo i, er selv en som bare har bodd her ett år!

    3. Hei! Jeg ser at du skriver “reklamelenker” og “annonselenker”.. og siden jeg er litt treg til oppfatte ting, så lurer på hva som er forskjell og hva det betyr? og i så fall hvorfor du skriver det? 🙂

    4. Ett tips er å trene beinpress eller knebøy med vekter på skuldrene, om du har mulighet for det! Jeg har merket ganske stor endring etter jeg begynte med dette! Det blir mer effektivt og du merker raskere resultater 🙂 Men du er utrolig flink som orker å gjøre øvelser hver dag, det klarer ikke jeg!

    5. Synne: Hei, takk for tips! Jeg bruker noen vekter rundt ankelen under div. øvelser hvor jeg løfter bena bak meg f.eks og det funker kjempefint for meg 🙂 Skal nok øke til vekter på skuldrene etterhvert også, ja.

    6. Karoline: Det betyr akkurat det samme egentlig, er ingen forskjell på de to 🙂 Handler vel egentlig om hva man foretrekker å skrive, men tror det korekte skal være “annonselenke”.

    7. thea: Hei! Det er desverre ikke SÅ mye å melde, fordi jeg var her så ofte før, så det er ikke så store kontransert fra livet jeg hadde tidligere. Det eneste jeg har merket meg litt ekstra er at man har mer mulighet til å gjøre hva man vil, når man vil. Jeg har ingen sære naboer (som jeg har merket), og ellers har jeg faktsik hetl andre venner her, enn før. Og med det mener jeg folk jeg hang med i oslo før jeg flyttet, er ingen av de samme nå.

      Og når det gjelder spisesteder spiser jeg svært sjeldent ute, men det er digg at man kan bestille hjem så mye mat, slik var det ikke i harstad. Og bedre tilbud for meg som er vegetarianer, f.eks loving hut har sinnsykt god burger. Og, så ser jeg jo nye folk hver dag, mange som inspirerer meg!

    8. Supert at du er flink å trene men kvalmende at du fronter og linker til ting fra Nike når de fortsetter å sponse Michael Vick, kjent hundemishandler.

    9. Den bhen har medium support, i tillegg til at jeg det den er alt for stor. Vil anbefale deg å gå å kjøpe en med highsupport, det vil bli mye bedre for deg. Er forresten masse Niketøy på salg på antonsport på Skøyen 🙂

    10. Smart å la bena få noen hviledager også (ellers kan du slite ut muslelen). Eks du trener ben 3 ganger i uken (der du tar de godt ut), også kan du jobbe med andre muskelgrupper de andre dagene 🙂 er derimot lurt å gjøre ting som å gå i bratt bakke (eller tredemølle med stigning), eller ta ellipse maskinen – daglig – der bena får kjørt seg, men ikke trent like intens:) dette funker supert for meg!

    11. “Slik startet jeg, og nå tar jeg over 70 squats om dagen, sammen med en rekke andre øvelser. Og DET funker! ”
      Du skrev i et inlegg for litt siden at du hadde tatt squats i over 1 år eller noe og du så ingen forskjell?

    12. Kan ikke du være så vennlig å lese deg litt opp på trening a? Sånn hvis du seriøst skal fronte det. 70 squats om dagen har ca ikke en dritt for seg annet enn at du øker muskulær utholdenhet, det vil ikke forme kroppen din på noe som helst måte slik squats med vekt (les: tunge vekter) ville gjort. Sprettrumpen som alle squatere viser til kommer ikke av 70 om dagen, men heller 10×3 med belastning og heller ikke hver dag 1-3 ganger i uka. I beina og rumpa sitter noen av kroppens sterkeste muskler, vi går og står halve dagen og skal du ha noe ut av beintreninga de må den være, ja beintung.. Så at du har squatet i ett år som noen sier over her uten resultat og plutselig får det nå, det skulle ikke ha en sammenheng med at du når blir sponset av PF, og det ville jo se litt dumt ut å fronte ett slikt selskap og ikke selv ha resultater å vise til. Nå har du jo ikke noe å vise til per dags dato, skulle gjerne sett et før og etterbilde. Kan på det varmeste anbefale deg en pt, du kjenner jo Lene Alexandra, start med hun. Da vil du skjønne litt mer hva trening er og hvorfor og hvordan det burde gjøres. Det du driver med nå er bare tull og det samme som 13-14 åringer med null peiling driver på med.

    13. Flink du er! 😀 Holder meg til kondisjonstrening som jogging nå og kommer til å holde meg til det frem til høsten da jeg skal skaffe meg en pt for å trene styrke. 🙂 Håper jeg får litt strammerer lår og rumpe til da! 😛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg