photoshoot-day

Sko fra nelly Her (annonselenke)



 I dag har jeg gjort noe av det jeg liker aller best i hele verden – vært på shoot! Da jeg var i Portugal tidligere i år på surfecamp, var også fotograf Emil Kjos Sollie der samtidig, og han har akkurat den stilen i bilder som jeg elsker. Fotografer er nødt til å se kunsten i bildene, og ikke bare tenke rent teknisk, som desverre alt for mange gjør. Så uansett, vi bestemte oss for å ta bilder en dag det var fint vær, og selv om det regnet litt nå og da fikk vi tatt superfine bilder som jeg gleder meg til å vise dere! Bildene er ikke til noe spesielt, annet enn at det er gøy å være litt kreativ med folk man kommer godt overens med. Jeg ble faktisk så fornøyd at jeg tenker å bruke bildene i en header etterhvert, noe jeg virkelig har trengt! Så, med andre ord en herlig dag, men jeg visste dette kom til å bli bra. Han er så flink!

 

Liten sneak-peak


Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, og min kjæreste hadde laget middag til oss begge som vi nettopp har spist – liten funfact, vi deler både fat og glass når vi spiser middag, haha. Kanskje litt ekkelt for noen, men for oss har det blitt helt normalt og ikke minst veldig koselig! Jeg har også lest igjennom alle kommentarene deres på kjæresteinnlegget, noe som var så koselig! Jeg prøvde å få Mathias med på å se “the fault in our stars” idag, men han mente det kanskje ikke var helt hans type film, så da blir det jemmekveld istedenfor. Kanskje noen av dere har sett den, og tror den kan passe en gutt likevel? Vil så gjerne se den med han!

 

40 kommentarer
    1. Han kommer til å elske den. Dro med kjæresten min på den filmen, han var veldig skeptisk, men han felte et par tårer og var overasket over hvor bra den faktisk er!

    2. Jeg tvingte kjæresten min med på den! Han syns den var dødsbra og gråt til og med mer en meg 😛 haah

    3. Jeg så den med kjæresten min for noen dager siden. Han var ganske skeptisk først, men han likte den kjempegodt og ble faktisk rørt til tårer på slutten. Og han er vanligvis en “tøffing” haha. Den er kjempefin, få med deg Mathias 🙂

    4. Sååå gøy :)) så kjempe bra ut!
      The fault in our stars var helt sykt bra, men kanskje ikke helt kjæreste-film nei, hehe. Prøvde selv å få med min, men han nektet nook.

    5. Kjæresten min var også skeptisk til den, men jeg fikk han med på den, og han synes det var kjempebra!

    6. så den på kino i går, satt to kjærestepar foran oss og vi hørte at begge guttene/mennene snufset og måtte tørke tårene så tror nok det er en film gutter også kan se!

    7. Så filmen på premieren og jeg har aldri grått så mye av en film før (fordi jeg aldr gråter av filmer kanskje). Hele salen gråt, og ikke bare sånn vanlig at tårene triller, men folk hulket og gispet etter luft og flere gikk ut av salen.. Kunne virkelig ønske jeg hadde hatt kjæresten der så jeg kunne holdt godt fast i han, men vet ikke hvor godt han ville likt filmen selv..

    8. Gøy om du hadde sjekka ut siste innlegg og sagt hva du syns! Interessant å høre din mening 🙂

    9. Julie: Hmm nei det er nok det som er.. Han har sett the notebook da, og tror faktisk den falt i smak, så kan hende han liker denne også, om det er litt det samme?

    10. Har nettopp lest boka, og i første øyenkast kunne jeg ikke tenke meg å ha med en gutt på den filmen, men nå synes jeg du burde.
      Slike filmer er et must for alle, og det er en fin film å sitte sammen. Kanskje leie hender?
      Tving han med, så er dere nok like røde i øynene begge to etterpå¨.
      Fantastisk bok, fantastisk film. Herlige skuespillere.
      MVH Aurora:-)

    11. Dere MÅ se “SAFE HAVEN”, beste filmen jeg har sett, og som både er romantisk og skummel. Spennende og koselig hvert sekund.

    12. Så den med kjæresten min på kino, han var også skeptisk. Men han elsket den 🙂 PS: Han er veldig macho

    13. tror ikke den filmen hadde passet helt til han, den handler jo om kreft og kan være vankelig for han å se på med tanke på det han har vært igjennom 🙂

    14. JAA du må se den med kjæresten! Ikke se den alene 🙂 Det er en veldig sterk film og er absolutt verdt for gutter også å se. Det samme anbefalte kinoen her jeg bor, og uttrykte at det er mange tips&triks for guttene å ta med videre 😉 Pluss at den er veldig filosofisk av seg, den får seg til å innse veldig mye… Ta han med, du kommer til å trenge armkroken hans 🙂 Den er som sagt veldig sterk.

    15. veronika: Hmm nei, skal ikke snakke på vegne av han men tror ikke det er noe stort problem. Han er bare ikke så fan av filmer han tror blir veldig klisj:)

    16. Vær glad du er sørpå nå. Her i nord har vi haggel i dag =( Btw hvor brukte du å få fikset brynene dine i Harstad? Var på SpaSpa selv forrige helg og må si jeg er veldig fornøyd =)

    17. Jaa The Fault In Our Stars kan så absolutt bli sett (og likt) av gutter, dra han med! haha, det er en utrolig koselig og trist film, dom minner meg om The Perks Of Being A Wallflower, om du har sett den 🙂

    18. Det kommer helt ann på om han liker å være rundt 97% jenter i salen, der alle i alle aldre gråter. Det kan hende dette blir veldig kleint for han, MEN med tanke på at han har vært alvorlig syk, og var ikke det kreft? Da tror jeg faktisk ikke jeg ville tatt han med, eller tvingt han, for hans eget beste.
      Kjæresten min sa rett nei når jeg viste han filmen, og selv bestevenninnen min likte filmen, men syntes det var kleint når alle gren. Hun har nylig mistet bestemoren i kreft også, så da assosierte hun veldig mye av filmen til den perioden med bestemoren, noe som ble en ekstra belastning for hun.

    19. dere bare må se ‘fault in Our stars’ sammen, den er virkelig FANTASTISK!
      jeg fikk jo dratt med meg kjæresten min på den, han er sånn som kun liker action osv, men han digga den!
      den er liksom ikke sånn uberklissete og typisk romantisk. men har et utrolig vakkert budskap og man sitter liksom igjen med noe etter man har sett den!
      du får overtale han 🙂

    20. Heisann! Overtalte lett mannen til å være med på kino! Og vi så denne filmen faktisk 🙂 kjempebra film! Var faktisk på premiere 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg