hvordan jeg krøller håret

i samarbeid med makestyle

Som dere sikker har merket, holder jeg alltid meg til forskjellige “perioder” når det kommer til håret mitt. Jeg kan ha rett hår i en måned, så kjører jeg på med krøller i en måned – lenge leve latskapen, haha! Hver eneste gang jeg har krøller får jeg flere kommentarer til dagen om håret mitt, og spørsmål om hvordan jeg fikser det. Jeg har skrevet om dette flere ganger, men nå som jeg har byttet litt på utstyret, kan jeg gjerne skrive enda et innlegg. Min favoritt er en krølltang fra mast volum 2 – den er ganske ny hos meg, og før jeg fikk denne brukte jeg volum 1. Begge er kjempegode, men jeg liker best volum 2 ettersom den lager de største “hollywoodkrøllene” og barbielooken som jeg liker så godt! Jeg har tatt noen bilder, slik at dere kan se en litt mer tydelig forskjell. 


volume 1

En god gammel slager, som også gir de minste lokkene. Denne staven går opp til 210 grader, oppbevaringspose og fingerhansker følger med når du bestiller. Jeg bruker ikke denne så ofte lengre, spessielt når man har extensions og tykt hår kan det bli litt vanskelig. Men mamma for eksempel bruker kun denne, og gjerne hver dag, ettersom hun har tynnere og kortere hår enn meg. For min del er de best å bruke på overhåret mitt, siden det er ganske oppklippet og kan være ganske vanskelig å få festet alt rundt en tykk stav. Du finner krøllstaven her.


volume 2

Dette er staven jeg bruker hver gang jeg skal krølle håret! Før brukte jeg varme hårruller, men denne gir minst like fint resultat, er enklere å bruke og håret fester seg godt rundt den under prosessen. Jeg er egentlig ikke så flink med styling av hår og spør alltid venninner om hjelp, men med denne er det ikke noe problem. Krøllstaven er 38 mm tykk, og gir utrolig fine, store bølger i håret. Du får i likhet med volum 1 både hansker og oppbevaringspose med på kjøpet, og denne går også til 210 grader. Den finnes her.  

 Ellers har jeg noen små tips, både for oss med og uten extensions – men kanskje mest sistenevnte, for da vet vi jo alle hvor vanskelig det er å holde på krøllene! For det første, aldri krøll håret når det er fuktig eller vått. Da blir ikke resultatet noe bra, og krøllene vil også falle ut med en gang. Jeg grer heller aldri igjennom håret, og foretrekker krøllene litt “spisse”, men dette er smak og behag. Spray håret godt først, gjerne med en soft-styling spray slik at håret ikke blir like stivt. Den jeg bruker for tiden er en fra merket Gunn Britt, som dere finner HER.  Om du likevel mener håret da ser alt for “stylet” ut, kan sprayen “white hydra pure mist” hjelpe på, som gir håret ekstra boost og beskyttelse. Den er veldig fuktighetsgivende, og verdt å sjekke ut! HER finner dere den.

Nå er det faktisk 20% på alt fra MAST, noe som gjør at hver krølltang koster 600 kr – noe jeg mener er billig for så god kvalitet, tenk bare på hva man bruker på GHD og annet tilbehør for håret! Så, om man ønsker seg en krølltang som varer, er dette veien å gå. 

17 kommentarer

Siste innlegg