gardeballet 2014

 

I går var jeg så heldig å få delta på gardeballet 2014 – en kveld jeg kommer til å huske for resten av mitt liv! Jeg lot speilrefleksen ligge igjen hjemme, så bildene er ikke de aller beste, men noen ganger er det best å bare la kameraet ligge å leve i øyeblikket. Og det fikk jeg gjort igår! En formell og fin kveld, som jeg unner alle jenter å bli tatt med på en eller annen gang. Man føler seg jo som en prinsesse! Og det kan være nesten både bra og dårlig. Som dere nå sikkert har fått med dere er jeg syk, og måtte løpe på toalettet for å kaste opp flere ganger under kvelden. Og, for hver gang jeg måtte på toalettet, måtte også følget mitt gå med meg, og vente på meg utenfor, og så følge meg tilbake. Det var en regel man måtte følge der! Og, jeg måtte holde meg på hans høyre side. Når man går og holder seg for munnen for å ikke spy, er det ikke så lett å huske på alle de formelle reglene, haha. Men vi klarte oss bra! :) 

 Jeg må også gi en stor takk til følget mitt, Jørgen, som passet så godt på meg hele kvelden og beviste for meg nok en gang at han har et hjerte av gull – den jenta som får han en dag er veeeldig heldig. Jeg merket godt igår hvor bra han er, og hvor godt likt han er, han kjenner jo absolutt alle. Hele kvelden følte jeg meg innkludert, og selv om de som har vært i garden har mye internt å snakke om, ble jeg hele tiden innkludert i samtalene og følte meg aldri utenfor. En fantastisk gjeng, og jeg føler meg så heldig! Det var så koselig å lese alle deres erfaringer fra gardeballet, ser ut til at mange jenter har hatt kvelden i sitt liv der  


Som nevnt litt for mange ganger er ikke formen min helt i beste laget, og allerede imorgen drar jeg til Spania med mamma for en ukes ferie, og vil derfor gjerne være i god form. Så, jeg skal holde sengen så lenge som det lar seg gjøre, før jeg pakker kofferten og vi setter igang med klessvasken her hjemme. Om dere kjeder dere like mye på søndager som jeg vanligvis gjør, kan dere jo gå inn å følge meg på instagram, om dere ikke allerede gjør det? Snart har jeg 90 000 følgere der, det er ganske sykt! Jeg er nok ikke så aktiv der som jeg kunne ha vært, men så har jeg jo bloggen og twitter, man vil jo ikke være overeksponert heller (tro det eller ei). Men, i ny og ned oppdaterer jeg, og legger ut videoer ikke minst. Her under kan dere få se en liten snutt av meg som synger, haha. Ikke et helt seriøst opplegg! 

@sophieeliseblogg heter jeg på instagram. 

Jeg kommer til å henge litt ekstra på sosiale medier idag, så vi snakkes nok i kommentarfeltet eller ganske snart på bloggen. Klem! 

43 kommentarer
    1. ^ Ho sa jo at ho var syk? Man må jo ikke være gravid selvom man spyr og er dårlig..
      Bra du koste deg igår Sophie! Du var skamfin!

    2. Det er et paradoks at du som “kjemper så for dyrevelferd” reiser til et land som har dyremishandling som underholdning.

    3. Så bra at du ble med på middagen 😉 var redd for at du lot vennen din i stikken, BRA Sophie!! 🙂

    4. Hei! Et spm som egentlig ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men jeg orket ikke bla meg så langt tilbake for å finne svar:) Hvor opererte du nesen? Skal gjøre dette selv, og må bestemme meg for vilken klinikk jeg skal gjøre det på.
      Takk for svar:)

    5. Oda, er det mulig? Hun reiser på ferie for å kose seg. Må få lov til å reise utenlands uten at du skal mene at hun ikke bryr seg om dyrene. Tror ikke hele Spania driver med slikt(?), og tviler sterkt på at Sophie drar dit for å se på “dyreshow”.. Blir KVALM av å lese slike kommentarer. Voks opp

    6. Siden du er syk, så vil jeg anbefale deg å drikke appelsin juice så kroppen din klarer å få i seg c-vitamin. Få i deg så mye bær og frukt som mulig, lag deg en smoothie eller noe 🙂 Vil også anbefale deg å spise hvitløk da hvitløk dreper de bakteriene som gjør deg syk. Selv er jeg ikke fan av hvitløk, men jeg pleier da å mumle i meg hvitløksbrød, det hjelper mer det enn å ikke gjøre noe i alle fall.
      Ellers så håper jeg du får en din tur med mammaen din, det hørtes kjempe koselig ut 🙂

    7. Så ufattelig heldig du er:) Får egen makeup artist hjem til der du bor, får være med på Gardeballet og skal på enda en utenlandsferie:) Håper du nyter alt til tusen:)

    8. Hvor smart er det å gå på ball når man spyr??! Håper for de andre gjestene sin del som du var i nærheten av, at det ikke er omgangsyken du har, for DET er veldig veldig smittsomt hvis ikke du har fått det med deg!

    9. Hun må da få reise til et land hvor de fortsatt bruker dyr som underholdning. Det sier seg nok selv at hun ikke drar på tyrefekting eller dyreparker der. Dyreparker er jeg helt enig i at folk må få opp øynene og slutte å gå, slik at det blir mindre av dem!
      Tyrefekting er en type underholdning av dyr som henger godt igjen i Spania’s tradisjonelle røtter, og etter å ha brukt mye tid i Spania og Portugal for å se på hester i fjor har jeg fått høre mange sterke meninger, både for og imot. Med tyrefekting bruker de oksen til kun ett show, og det er om å gjøre å spidde den i ryggen med et spyd mens man er til hest. Etter showet må tyren bli avlivet, fordi den ikke skal “lære” hvordan den tar hesten på neste show. Det er ekte blod og vondt å se på, og jeg synes det er forferdelig, selv om for Spanjoler er det en stor sport og mye penger i å avle både okser og hester til tyrefekting (de argumenterer også med at oksen ikke får vondt fordi den har mye adrenalin, men hallo..). I Portugal er det det samme, bare at under kampen stikker man ikke oksen gjennom ryggen, men fester spydet med en slags borrelås, men oksen må bli avlivet uansett. Dette er kanskje en slags “dyreplageri” vi ikke tenker mye over, men fikk skikkelig dårlig inntrykk av det. Det er desverre vanskelig å forandre verden hvis de fleste ikke vil.

    10. Stakkars gutt, hva tenkte han på å drege deg med på en sånn spesiell kveld..? Spyr førr oppmerksomheten eller var det sympati? Dumme naut!!

    11. wooowowwwowowoowowow!!!! elsker stemmen din!! du bare MÅÅÅ synge mer!!!!!! HELT UTROLIG<333 LOVED IT!!

    12. Så gøy for deg!
      Ble også invitert på Gardeball to ganger i høst, og må si det absolutt var like spennende begge gangene. Fantastisk middag, Nilsi og Alex Rosén som toastmasters, jenter i vakre ballkjoler, kjekke gutter i uniform, helt SYKE etterfester og det å bli kjent med så mange flotte mennesker. Det er virkelig noe alle jenter burde få oppleve!

    13. GardeBALL skal du ha på deg en ordentlig prinsesseballkjole, de fleste jenter skjønner ikke dette. Sånne rette kjedelige kjoler hører ikke hjemme der.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg