gardeballet imorgen!

 

I morgen er en dag jeg har gledet meg til veldig lenge, da er det nemlig gardeball! Jeg ble invitert for over et halvt år siden av min beste venn, og jeg synes personlig det var et merkelig valg å invitere meg – kjipt å være friendzoned på gardeballet liksom, men jeg håper/tror vi kommer til å få en fantastisk kveld! Gardeballet er jo noe man bare opplever en gang i sitt liv, så å bli invitert ser jeg på som en stor ære. Jeg er riktignok syk, det renner fra nesa, jeg har ikke stemme og det ene øret mitt er helt tett, så jeg kommer ikke til å være med på middagen før, eller festen etter selv om jeg har veldig lyst. Men en liten tur innom skal jeg jo, vi har jo tross alt ventet på dette så lenge. Jeg er ganske trist for at timingen av alt kommer så dårlig, og aller helst skulle jeg jo ha vært der hele kvelden, men men. . Det er min beste kompis det er snakk om, så et par timer må jeg bare klare. Men jeg kan nok bare ikke snakke eller høre hva noen sier utover kvelden, haha! Jeg håper bare jeg blir litt bedre i løpet av natten, så slipper jeg feberen og heteslag. Stemmen min blir, til tross for mye love and care de siste dagene, bare verre. . Det er også derfor det har blitt lite bilder av ansiktet mitt denne tiden, jeg blir alltid så hoven når jeg er tett i systemet. 


Kjole fra nelly HER (reklamelenke

 Jeg har alt for lite lange kjoler hjemme, jeg har faktisk “bare” to stykker, og den jeg skal bruke i morgen har jeg lånt. Derfor var det på høy tid å bestille en ny, som jeg kan ha liggende i skapet til en vakker anledning! Jeg må ha en mørk farge ettersom jeg har lyst hår, og helst en som enten har dyp utringning i ryggen eller i front. Håper bare ikke denne er for lang! Om det er tilfellet, får jeg bare spare den til neste klessalg 🙂 

Har noen av dere vært på gardeballet før, eller kanskje dere til og med skal? Jeg vil gjerne høre! 

34 kommentarer
    1. Jeg syns du burde bli med på det hele, hallo? Da hadde jeg heller unnet kompisen din å få gå med noen andre sånn at han slipper å sitte alene ved middagen og være alene på festen. Skikkelig god venninne må jeg si (Y)

    2. Drikk Puka sin te 🙂 Den teen er så fantastisk god, ikke i smak da.. den smaker litt rart, men den har hjelpet meg med forkjølelse og rennende nese. Den har sånne urter som virker som magi 🙂
      Håper du blir fort frisk og får dra på gardeballet 🙂

    3. bruk nesepray, og drikk mye vann og kjøp deg noen gode halsdrops så bruker det å lette litt. ihvertfall nesesprayen viss du er tett i nese og øre 🙂 lykke til og God bedring 😀

    4. Må si meg enig i første kommentar. Enten er man der under hele greia eller ikke i det hele tatt. Han har sikkert andre jenter han kan ta med, og jeg synes synd på han som må sitte alene under middagen og på festen mens kompisene hans har med seg en smashing date. Gardeball er jo noe man som regel bare opplever én gang i livet, og da synes jeg kompisen din burde få den beste opplevelsen ut av det. Kan godt være han sier det er helt greit at du bare er der litt, men du vet jo godt selv at man som regel bare sier sånt for å være grei.

    5. Anbefal dg virkelig å vær med på sjølve middagen, d bi holdt artige tala og værtfall t åss en sinnsykt artig konfransier!! Maten dær åg va sinnsykt god, og du får møt mange hyggelige menneska 😀 sjølve festen etterpå va no egentlig bare en vanlig fest, så du går egentlig ikk glipp a nå, sjøl om dæ va veldig artig!!
      Heile opplevelsen va veldig minnerik, og e veldig gla e sjøl ha fått opplev dæ. Balle e no egentlig bare middagen, og da sett man dær og snakka. E va sjøl sjuk når e va dær, og d gikk egentlig veldig greit!!
      Du må jo føl på sjøl ka du velga, mn trur du bi å anger om du ikke får me dæ dæ som e sjølve balle!!
      Lykke t i allefall!! Og husk, sia du har på en lang kjolen så treng du ikke sett me skoan på, haha dæ gjor ingen a jenten på mitt bord :))

    6. Du burde være med på alt for kompisen din sin skyld men også din egen, dette er en flott opplevelse det er verdt å få med seg! Drikk eller spis for å få energi så skal du se det går bra 🙂

    7. Jeg var der med kjæresten i fjor, kjempegøy opplevelse! Prøv å få med deg hele greia, det er verdt å få med seg :))

    8. Jeg var på gardeball med kjæresten for et halvt år siden. Det var en opplevelse! Det var utrolig gøy når alle var så pyntet, guttene var stilige i uniform og jentene var flotte i lange aftenkjoler og oppsatt hår 🙂 Anbefaler deg virkelig å prøve å være med på middagen, maten var veldig god 🙂

    9. Hallo!! Dette skjer en gang i livet. Syntes du burde ofre litt mer!! Gå på hele greia, uansett hvor vondt du har det!

    10. Om kjolen er for lang burde du bare legge den opp istedenfor å selge den! Det er veldig fort gjort og enkelt, så ville anbefalt deg det ettersom kjolen var utrolig fin!
      Kos deg masse på ballet, Sophie, får håpe du blir litt bedre!

    11. Jeg var selv på Gardeballet for snart to år siden, og så og si hele ballet skjedde under middagen. Middagen varte helt til kl. 23, og etter det forsvant alle til festen. Så hvis du ikke skal være med på middagen eller festen, så er det bare igjen å hilse på alle sammen før middagen starter.

    12. Du burde tenke litt mer på kompisen din, for dette er en en gang i livet ting. Skjønner dette er utrolig stas, så ikke glem kjæresten din, og hva han egentlig føler om det.. Ellers liker jeg bloggen din:)

    13. Jeg var på gardeball for en stund siden, samme som Stina var på! Kjempe skummelt, siden “daten” min var en jeg ikke kjente! Han fant bloggen min, og inviterte meg på epost. Virkelig verdt å dra på, man kan ikke takke nei! Middagen er jo selve ballet, først er det entre, hilse på viktige folk, velkomst drink, hilse på alle i garden til datene din, så skal dere sette dere når det er middag. Det er en pause etter middag og tale, så er det dessert. Siden jeg ikke var blitt 18 så ble jeg ikke med ut på festen etterpå, men det er sikkert gøy det også 🙂

    14. Legg opp kjolen din da vel… Lee skredder i nedre slottsgate (bak Stortinget) sydde inn og la opp min brudekjole. Kjempeflinke 😊

    15. Det blir sikkert kjempegøy! Heldig 😀 Må tipse deg om freeleethebananagirl på instagram og youtube. Skikkelig inspirerende person som kjemper for dyrs rettigheter og miljøet!

    16. Du mååå være med på hele! Det er kjempestas! Du må håndhilse på sjefen sjøl, og dere skal gå sånn Polonese:) jeg var med min x på gardeball for over 10 år siden, og det var sååå gøy! Husker godt det var en gardist som ikke hadde date, og alle lo av han stakkar… Trøkk i deg 2 paracet og dra og kos deg! Du kommer ikke til å angre! 🙂 god bedring:)

    17. Det er nok bedre å være med på selve middagen, der det faktiske ballet skjer. Siden du er syk så er det nok bedre å dra hjem tidlig for å sove, og for festen etterpå blir det nok mer alkohol.. Alkohol skal du holde deg unna hvis du har øreverk og hele pakken, da kan det være mye enklere å være på middagen når alle i første omgang er edru og oppstaset til bilder osv.
      Selvfølgelig er det ditt valg, men hadde jeg vært syk hadde det vært logisk å komme til middagen og stått over festen, hvertfall. Da mister man nok hverandre uansett. Jeg tror kompisen din hadde satt pris på å slippe å ha en ledig stol ved siden av seg under middagen.

    18. Har selv vært på gardeball for et par år siden. Du skulle hatt en mer ballkjole,om du forstår? Og vær forberedt – disse gutta får ENDELIG lov å feste og kose seg litt så de kan bli ville. Ellers er maten god,men det blir og en laaang kveld… Kos deg!

    19. Så gøy at du skal på gardeball – det skal jeg også 🙂 så da ses vi! Men synd du ikke skal være der hele kvelden, hadde vært så gøy!

    20. har du vært hos legen? kan være at du har en infeksjon i kroppen som er avhengig av antibiotika for å forsvinne. kombiner 1 paracet og 1 ibux, og det vil hjelpe mye sammen med nesespray mot rennende nese. håper du får deltatt på hele pakka og koser deg masse 🙂 god bedring!

    21. Jeg har faktisk vært så heldig å få være med på gardeball hele to ganger 🙂 Det er absolutt en opplevelse, og om du er frisk nok anbefaler jeg deg virkelig å være med på middagen også, den er jo på en måte hele ballet 🙂 kos deg masse, og nyt kvelden 🙂

    22. Et lite tips hvis du skal kjøpe maxikjoler er å titte innom asos, de har noe som heter asos petite og petite brands med godt utvalg av maxikjoler og andre klær som passer til jenter rundt 1.60 og under! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg