endelig!

Hei dere! Nå er jeg endelig på plass i leiligheten i oslo, jeg kom jo faktisk hit i går kveld og da var jeg så sliten og dårlig etter lange dager at jeg sovnet med en gang. Og i dag fikk jeg sovet ut før første gang på lenge, så utrolig deilig :) 

Sofa fra aflekthome.no 


Mens jeg var hjemme i Harstad hadde endelig den nye sofaen vår kommet til leiligheten, flaks for meg for da slapp jeg å være med på å sette den inn, haha. Det hadde tydeligvis vært veldig tungt! Sofaen er så fin, og jeg er kjempefornøyd! Den kommer fra aflekthome.no, og i tilfelle noen sure kjerringer skulle kjenne på lysten om å melde meg inn til forbrukerombudet, den er altså ikke sponset. Man kan, tro det eller ei, kjøpe ting selv og være fornøyd, for å så skrive om det på bloggen. 

Når vi er inne på interiør, jeg føler jeg aldri blir helt ferdig med leiligheten. Får man på plass noe nytt, er det noe gammelt som må byttes ut, og slik fortsetter det. Nå vet jeg iallfall at jeg må kjøpe et garderobeskap, male en vegg, kjøpe et nytt bord og en stor klokke, henge opp noen bilder, henge opp ett speil, og slik kan listen fortsette i det uendelige. . Man blir aldri ferdig! Men, først på lista er at jeg må kjøpe et nytt gulvteppe. Noen som vet hvor de har noen fine? Alt utenom Ikea! 

Nå skal jeg gjøre en del jobb her hjemme, og senere på dagen skal jeg fikse vippene mine. Det er virkelig på tide! 

47 kommentarer
    1. Så fin sofa! Kjenner til det med at man aldri føler man blir helt ferdig, haha <3 Alltid noe som kan gjøres...

    2. Sofaen er elsk! Men hvorfor liker du ikke IKEA?
      Du kan eventuelt sjekke Princess, Living, Skeidar og sånne type butikker hvis du vil ha et vanlig teppe. Hvis det var det du mente da og ikke sånne som dekkker hele gulvet:))

    3. Interiør avdelingen på Furuseth/Alnabru til Skeidar har et ganske ok utvalg. Eller så har fargerike butikkene en del tepper, men de er gjerne dyrere.

    4. …..glemte å nevne interiør butikken på Furuseth. Den er kjempebra!!! Vet ikke hva prisene er der, men de har utrolig mye fine tekstiler til stue og soverom, i tillegg til tepper. Husker ikke hva den heter, men den ligger i samme bygg som Barnas Hus.

    5. Du er ikke dyrevennlig. Du bruker sminke som er testet på dyr, i tillegg injiserer du restylane/botox, som er testet på dyr. Så at du kan komme å si til oss lesere at du er dyrevennlig er bare bullshit.

    6. Gratulerer med ny sofa, den er kjempefin! 🙂 http://www.pandoraseske.no, har en del utvalg av gulvtepper ( er tilbud på dem og nå) . Elsker å lese den flotte bloggen din, Sophie! Du gjør virkelig en god jobb, digger deg 😉

    7. Det som er så utrolig komisk er at du så veldig gjerne vil være bedre enn absolutt alle andre men når det kommer til stykke er du også ett menneske som begår feil og som tråkker litt i salaten ved å sprøyte inn dyretestet stoffer for ditt eget utsendes skyld, dyrevenn.. nei du er nok ikke bedre enn alle andre dessvere.. du er ikke et dårlig menneske overhode men du er ikke så perfekt som du ønsker.

    8. Jeg anbefaler deg å sjekke ut denne nettsiden teppeabo.no de har kjempe fine gulv tepper som er håndlaget

    9. Må man være en sur kjerring for å være i stand til å anmelde til forbrukerfodbundet? Oida, sur du har blitt i det siste.

    10. Er restylane virkelig testa på dyr? Blir usikker. Regner med at du ikke ville gjort det om det var tilfelle. Håper på svar 🙂

    11. Er utrolig fornøyd med møbelringen! Har bestilt ting både fra living og skeidar tidligere, noe som alltid gir problemer i forhold til levering og kvalitet. Møbelringen har ordentlige flotte varer og noe for enhver smak! Vi fikk varene våre på halve leveringstiden!

    12. Så alle de som kan ha meldt deg inn er sure kjærringer?:) du er jo 12 år i hodet ditt..
      du burde ha rette fakta på bordet før du uttaler deg også da.
      Du er så surkete på bloggen din hele tiden… Angriper leserne dine og prøver å beskytte deg for alt mulig.. Tror ingen trenger å melde deg inn, da du blir fulgt nøye med av dem uansett.. Kjipt for dere bloggere å få bot, men man fortjener det når man bryter loven gang på gang på gang.

    13. http://www.room21.no er alt du trenger for å finne sykt fine møbler og interiør. Dyrt – men vel verdt investeringen. Hvis ikke Royaldesign.no. Bolia har også noen fine ting. Lykke til med inredningen! 🙂 Bestem deg for hvordan stil du vil ha på forhånd – og kjør fullt på.

    14. hei
      vil gratulere med med en kjempe bra sang, digga den !
      men jeg lurte bare på om du kunne hjulpet meg med noe ?
      jeg har en kjærest som har bursdag ganske snart , men jeg jobber på sjøen så jeg er ikkje hjemme til bursdagen. så jeg tenkte å gi bursdagsgaver før jeg drar ut på jobb.
      Å siden hun er ganske stor fan av deg så hadde eg et håp om at jeg kunne få kjøpt et eksemplar av sangen med autograf fra deg ?
      håper på raskt svar
      mvh henrik

    15. Det er bare bra at det er personer som melder i fra når loven blir brutt. Du hadde nok sikkert meldt i fra hvis det gjaldt andre enn deg selv. Dere fortjener jo straff. Tro det eller ei. Loven er der for å følges, ikke brytes:)

    16. Sur under Gullruten, sur på Dolchevita, sur på Norwegian, sur på leserne osv. Du er veldig ofte sur på et eller annet. Kanskje ikke restylane, botox, puppeoperasjon og neseoperasjon er veien til et lykkeligere liv…..? Kanskje du bør få deg en utdanning. Verken du eller bloggen din fremstår som veldig troverdig.

    17. den var fin! får leilighet om 2 uker nå selv i Oslo og vi holder på å finne interiør nå, er jo så utrolig mye fint! har kjøpt inn fine kopper og pyntegjenstander til å bombandere leiligheten med når vi får den!! Gratulerer med leiligheten forresten! 🙂 Home & cottage har utrolig mye fint, har ikke vært der på lenge, men er jo mulig de har noen fine gulvtepper, er forsåvidt ganske dyrt der tror jeg, men er verdt å ta en tur for å sjekke om de har noe fint, ligger i Bogstadveien!

    18. Sur under Gullruten, sur på Dolchevita, sur på Norwegian, sur på leserne osv. Du er veldig ofte sur på et eller annet. Kanskje ikke restylane, botox, puppeoperasjon og neseoperasjon er veien til et lykkeligere liv…..? Kanskje du bør få deg en utdanning. Verken du eller bloggen din fremstår som veldig troverdig.

    19. Men herregud da! Dere som ikke liker bloggen eller henne, dere kan jo for eksempel la vær å lese bloggen og ikke kaste bort tiden med å kommentere? Eller har dere ikke noe bedre å bruke tiden deres på?

    20. Kjempefin sofa! Håper du kan legge ut flere bilder av leiligheten din? Er kjempe interessert i å se!! 🙂

    21. Jeg har et hvitt flossteppe fra Jysk, som jeg rett og slett ELSKER! Du burde ta turen innom, om det er et sånt type teppe du er ute etter 🙂

    22. de har utrolig masse fint på åhlens for tiden. ta turen innom youngstorget, en av de største butikkene i norge med stort utvalg 🙂 kan absolutt anbefales. de har litt av gulvtepper der også (+ at det er snart salg der)

    23. Living har kanskje noe? kan isåfall sjekke det ut 🙂 Spørs jo selvfølgelig hvilket type gulvteppe du er ute etter, eller ser for deg kommer til å passe best! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg