påfyll av restylane

Tidligere i dag nevnte jeg for dere at jeg skulle på spa, noe som egentlig bare var halvveis sant. Jeg dro på spa, men ikke for å slappe så fryktelig mye av. Jeg skulle nemlig ta et lite påfyll av restylane/botox! Dette er noe jeg gjør en gang i halvåret for å vedlikeholde det slik som jeg vil ha det, ikke for at det skal endre noe på seg. Jeg elsker størrelsene jeg har på leppa akkurat nå, og vil hverken ha større eller mindre. Jeg går fast til Elisabeth som er ansatt på Juvelen Spa i Harstad, og jeg har ikke noen planer om å bytte. Hun er en solstråle som får meg til å slappe av, le, og hun dømmer ingen. Det er så herlig!

Det er ikke spessielt vondt til de som måtte lure på det, De aller fleste har vel fått bedøvelse hos tannlegen før? Det kan man også få før man skal ta restylane, og da kjenner man ingenting etter bedøvelsen. Dette er noe jeg velger å gjøre hver gang, og blir derfor utrolig nummen fra nesa og ned i noen timer etter. Så, akkurat nå er jeg veldig bedøvet og stram i ansiktet, og prøver for harde livet å presse i meg vegetartacoen som er dagens middag, haha. . Men, jeg er fornøyd, og nå er det 6 måneder til neste gang!

Slik ble resultatet! Jeg tok kun restylane i overleppa, med 0,2 ml på hver side. Husk på at jeg er veldig hoven her!

Nå skal jeg bli kjørt til flyplassen, og i kveld er jeg tilbake i min egen seng i oslo. Vi snakkes enten fra luften, eller i hovedstaden 🙂 

 

52 kommentarer
    1. Rykteflommen.org
      SAVNET Å LESE SLADDER OM TOPPBLOGGERNE I NORGE? Frykt ikke, redningen er her! Les
      vår blogg Rykteflommen.org – vi dekker det som rører seg i bloggverdenen!
      Rykteflommen.org

    2. Jeg har ikke kommentert noe særlig på bloggen din før, og jeg har ikke før nå nylig likt deg noe særlig heller. Jeg synes du har forandret deg veldig (til det positive) den siste tiden. Jeg la merke til at du la ut et bilde for en stund siden som var tatt for noen år tilbake med teksten “jeg så jo veldig fresh ut da” eller noe. Vil bare si at du ser 1000 ganger freshere ut nå! Du har et veldig våkent og friskt utseende og det ser mye sunnere ut enn før! Hudfargen din er akkuratt passe, hårfargen din er verken for mørk eller for lys eller gul, og du sminker deg mye penere enn før og penere enn veldig mange andre! Du har mer meninger enn før og interesserer deg for ting som folk på din alder gjerne ikke bryr seg noe om. Stå på, Sophie! Du har tjent deg 100 respektpoeng hos meg i alle fall! 😉

    3. Restylane og botox er testet på uskyldige dyr, de får injesert stoffet i huden for å sjekke om de får reaksjon, det testes videre for å utvikle produkter hele tiden og de stakkars dyra må lide for skjønnhets opphengte personer. Det jeg ikke kan forstå er hvorfor du reklamerer for dyremishandling for en blogg du hevder er dyrevennlig? Er en større lepp og mindre rynker verdt flere liv? Det verste av alt er at du skaperen behov hos dine unge lesere, de tror at siden du tar det ” en helt vanlig jente fra Harstad” så burde de også ta det. Leste nettopp en kommentar fra en som lurte på hvor mye det kostet. Du har en stor blogg med mye innflytelse, det må du huske på!

    4. hvor mye har du i underleppen? ut ut ifra gamel bilder ser man jo du har fylt på der og?
      men jeg synes det er veldig bra av deg å dele slikt med leserene dine, det gjør deg til en genuin, ærlig person som innrømmer å ha gjort ting med utseende. det setter deg høyere enn norges største blogger i mine øyne :))

    5. Hovent og hot, sier jeg:D Men ikke bra i det hele tatt hvis det er sant som jeg ser noen skriver om her at det testes på dyr:O Da regner jeg med at du ikke ville tatt det og at ting er på det rene her, ettersom du er en av dem som faktisk har vett i hodet og empati i hjertet. Snakket om deg senest idag med yngstesøsteren min (som minner meg ganske mye om deg i væremåte), og vi liker deg så godt, begge to:) Du er en bra person!

    6. Overdrivelser er aldri bra, og det ser virkelig ikke bra ut når du har munnen lukket. Da ser man at det er alt for mye og den pene munnen blir en “flabb”, kanskje særlig fordi du har et lite overbitt.
      Jeg fatter ikke at disse “skjønnhetssalongene” gjør sånt!? Eier de ikke etikk?

    7. Du ser smashing ut 😉 Tenker og vurderer å kanskje ta litt botox i panna forebyggende ettersom jeg selv ser at jeg kommer til å få rynker der innen noen år dersom jeg ikke gjør noe. Og selv om jeg bruker top notch kremer så kan en aldri være for forsiktig slik jeg ser det 🙂

    8. Det er nesten komisk at du faktisk klager på at folk spiser kjøtt osv.. Når du selv tar/reklamerer for restilane som er testet på dyr.

    9. Hvor mye koster det? Kan du skrive om prisene osv? 🙂 Er 19 år forresten, ikke en unge, så lurer litt påd et! 🙂

    10. Jeg har tatt restylane i leppene i dag for første gang, 52 år!! Den minste dosen de har, kun for å få bitte litt mer volum i en tynn og smal overleppe!!! Ble så superbra!! Litt hoven nå, men ser allerede at dette er bra!! Fantatisk at vi har denne muligheten til å fikse på “det naturlige”!!

    11. Hvis du leser ned på kommentarlista de nå så ser du at du har inspirert mange unge mennesker til å “fikse på det naturlige”. Skjønner du hvor stor innflytelse du har på andre mennesker? Det som er så tragisk er at du nettopp har reklamert for dyretestede produkter. Det står jo i andre innlegg at du er for dyrerettigheter, men i følge din blogg er tydeligvis større pupper, lepper og liten nese og et rynkefritt ansikt viktigere enn et verdig liv for dyrene. For det andre har du kanskje plantet tanker i hodet på unge folk om at det bare finnes et skjønnhetsideal, og dersom du ikke har penger nok til å kjøpe disse “ekstraproduktene” (botox, silicon, restylan) så er du dømt til å se stygg ut. Jeg håper at du er litt aktiv i kommentarfeltet slik du lovte, er produktene du bruker ikke dyretestet? Eventulet hvorfor syns du det er greit å gjøre dette?

    12. Du sitter og kritiserer mennesker som spiser kjøtt på bloggen din (for det har du gjort tidligere), men å ta silikon, botox og restylane som er dyretesta kan du liksom gjøre. Jævla hykler. Jeg har ingenting imot hverken botox, silikon eller restylane, men når det blir så dobbeltmoralsk som dette blir jeg bare overgitt. Forbanna fjortiss

    13. Jeg tar nyeste generasjons “Restylane” som ikke klumper seg, og som blant annet varer mye lengre. Mye bedre enn Restylane! Det heter Esthelis, og er ikke et dyreprodukt! 🙂 Varer 12 måneder, og jeg tok påfyll i dag. Ikke i leppene, men under øynene faktisk 🙂 ANBEFALES VIRKELIG!

    14. du har jo blogget i årevis, kan du ikke lære deg og få fokus på bilder? hele tiden når du har bilder av deg selv eller andre mennesker er det nesten aldri i fokus. er det redigeringa eller er objektivet ditt ødelagt? synd, det trekker kvaliteten på bloggen ned noe innmari!

    15. Folk må begynne å anmelde skjult reklame på blogg.no. Det er bøter i hundretusenkronersklassen for de som ikke følger reglene.

    16. Er det farlig for kroppen å ta Restylane i leppene? Jeg har egentlig alltid lurt på hva det er/inneholder som gjør at leppene hovner opp/blir større. Er det nogenlunde det samme som Botox?

    17. jævla hykler du snakker ned mot folk som spiser kjøtt også sprøyter du inn restylane og botox som er testet på dyr!?!?

    18. 😀 Håper kommer mange nærbilder av de nyelige leppene dine nå! Eller nærbilder av hele deg for den saks skyld:p Men leppene dine omg <3

    19. Den kommentaren helt ved toppen som sier “Gleder meg til å fylle 18 så jeg også får ordnet ting med utseende mitt!”…
      Det gjør meg trist, og viser hvor mye blogger påvirker unge.. Ja, unge, ikke bare 12-13-åringer som ikke har funnet seg selv, men alle unge.
      Trist.

    20. Kan ikke fatte at du fyller trynet ditt med det der. Leppene dine ser ikke ut. Ser ut som leppene dine skal sprenge, og det ser ikke bra ut når du har munnen lukket. Min ærlige mening er at du så bedre ut før når du hadde et naturlig ansikt. Men for all del, kjør på med operasjoner og restylane.

    21. Fint det ble! 🙂
      Så bra at man kan faktisk få tatt bedøvelse fø, har undret litt på dette og om det gjør vondt uten for jeg vurderer å ta når jeg får igjen på skatten. 🙂

    22. Du er ikke dyrevennlig. Du bruker sminke som er testet på dyr, i tillegg injiserer du restylane/botox, som er testet på dyr. Så at du kan komme å si til oss lesere at du er dyrevennlig er bare bullshit.

    23. Det burde virkelig bli et forbud mot disse rosabloggene som er rettet mot unge jenter.
      De formidler et forvrengt og til tider sykt bilde av kropp og skjønnhet – og er 100% kommersialisert. Trodde det var forbudt med reklame rettet mot barn (i Norge)?

    24. Hvis kommentarfeltet her hadde bestått utelukkende av spørsmål om hvorfor du tar restylane som er testet på dyr, hadde du svart da? Du unngår jo spørsmålet hele tiden..

    25. tror dere virkelig at hun bryr seg om dere liker leppene hennes eller ikke? har selv fylt i leppene, 3 ganger.. og noen sier jeg er kjempe fin, noen ser ikke at jeg har tatt og noen sier jeg har overdrevet. i couldnt care less hva andre syntes. jeg gjør d for min del. ikke andres. det samme kan jeg tenke meg sophie også tenker og ho kommer nok ikke til å slutte å ta før hun selv går lei 🙂 ble fint. syns nesten du tok litt lite, haha, men det ble fint :):) klem adina

    26. Jeg tror heller ikke Sophie bryr seg det minste om hva andre syns. Hun syns selv det er fint, det er det som er viktig for henne, ikke om det i virkeligheten ser jævli ut. Bare spør en tilfrisknet anorektiker om hva de så i speilet mens han/hun var sjuk.

    27. Hei, Sophie. Skal til Harstad om ikke så lenge og lurer på om det er noen der som er flinke på farg/form av bryn som du kan anbefale? Det hadde vært super kjekt å få vite. 🙂

    28. har også anmeldt til forbrukerrådet, ikke bra med snikreklame for verken salongen eller restylane dama 😉

    29. Så fint det ble! Tok du restylane eller juvederm?
      Hvor mange ml måtte du ta før du fikk de fyldige leppene du har nå? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg