man trenger bildebevis

Vi fikk med oss en helt fantastisk fin solnedgang i går – tenk at klokken er etter midnatt på bildet under, det er utrolig! 

Jeg og noen av jentene kjørte et lite stykke i går for å komme til en veldig fin strand, hvor det ble laget bål og vi koste oss med litt filosofering og utrolig nok ble det også litt bading på enkelte. Ikke meg riktignok, men to av jentene som hadde shorts og skjørt kastet seg ut i vannet. Min oppgave var å være fotograf, og med en gang de kastet seg ut i vannet, ble kamaeraet mitt tomt for batteri. Hva er sjangsene for det? Haha, det er så typisk! Så de ble altså våte, kalde, men uten bevis. Det fikk meg til å tenke på noe. Er det slik for dere, at om dere gjør noe “sykt” så må det bevises med et bilde, om ikke skjedde det ikke? La oss si at du møter Justin Bieber, men ikke får tatt bilde. Ingen kommer jo til å tri på det! Tenk for en verden vi lever i, da.


Nå skal jeg i banken en tur, og så en liten tur på spa før jeg drar hjem til oslo! 

32 kommentarer
    1. Kjempe fin blogg! Veldig fine bilder av dere og solnedgangen også! Denne skal jeg lese mer av:-) gjerne ta en tiit innom vår, vi har en ukens blogg konkuranse hvor den bloggen som er mest aktiv på vår blogg hele uka skal vi anbefale til alle våre lesere<3 Vi har netopp lagt it ett innlegg med mer informasjon! Gjerne delta vi vil nemlig at du skal vinne!:-)

    2. Kjempefine bilder, og så koselig for deg å treffe vennene dine når du først er hjemme. Jeg har aldri vært i Harsdag, men kjenner flere av mine rasekattvenninner som bor der. Ei skal forresten flytte til Nord-Møre nå pga jobb.
      Ønsker deg en kjempefin onsdag videre 🙂
      Hilsen
      Toril

    3. Ååå, så fint!! Kjempefine bilder 🙂 utrolig hvor lyst det er opp i Nord-Norge. Det er lyst her også, men ikke såå lyst som der 🙂 håper dere koste dere, og hadde en hyggelig kveld! Kos deg på spa, finedeg 🙂

    4. Åå, det så virkelig utrolig koselig ut! Utrolig digg det må være at det er lyst så lenge 🙂 kos deg på spa!

    5. sola går nu vel ikke ned når man har midnattssol, det som e hele poenget. Så æ vet ikke helt kaslags solnedgang du så, lillemor.

    6. Har prøvd å ikkje skrive noe til deg siden eg hørte låta di, men no må eg bare.
      Det førsta eg tenkte når eg hørte klipp fra låta at her var det ein god del redigering ute å gå. Om det e autotune eller ikkje veit eg ikkje selfølgelig, men ein god del redigering e det! Det kan du ikkje nekte for. Alle kan høre det, di med eller uten musikkerfaring. Så det du skeiv nederst i et innlegg at det gikk et rykte om autotune stemmer ikkje heilt. Ingen fortalte meg hverken om sagen var redigert eller ikkje, det fant eg for ut sjølv. Det gjelder nok for di fleste, så det er ikkje et rykte når folk hører sangen og oppfatter det sånn…. Som sagt, det er nok ikkje atoutune, men redigert er det!
      Di alle fleste artister bruker nok ein form for redigering, og det er greit, men ikkje lat som at det ikkje er gjort det. Det blir bare pinlig…
      For det andre, koffor skal du spille inn ein roligere versjon live? Om sangen ikkje er redigert på noen hverken lave eller høge toner, så er det vel ingen problem å synge den som som den er, live… Siden den ikkje er redigert altså. Ikkje kom å si at det er kjekt å lage ein ny versjon, eller at du vil vise ein anna versjon.. Det er bare tull.. Poenget er at du vil synge ein roligare versjon live, fordi du veit det ikkje vil høras like reint og fint ut med orginalen, fordi den er redigert og du klarer ikkje synge så bra uten redigering.
      Når eg først hørte heile sangen blei eg svært imponert, sett bort i fra redigeringa. Du skreiv at detta var noe du hadde jobba mye og hardt for. Det forsto eg då. Sangen er drit bra, fengeene og alt det der, men eg trudde jo det var du som hadde skrevet den. Du har aldri nevnt det, bortsettfra i radiointervjuet der du blei spurt og måtte svare. På måten du la det fram på på bloggen, virka det som at du hadde skrevet den sjølv.
      Siden du hadde jobba så mye med den og den betydde noe for deg.
      Så eg var sykt imponert med ein gang… Men ærlig talt, å synge ein sang som du har fått skrevet, og så redigere mye, kan egentlig veldig mange klare. Man må bare ikkje vere tonedøv då seff 😉
      PS. Er det Stian fra paradise som har skrevet den? Skal ikkje han ha penger for det, og skal ikkje navnet på låtskrivaren oppgis?? 🙂
      Så bra sang, men den er jo egentlig ikkje heilt din, ene og alene? Og det er absolutt heilt greit, men då må du oppgi det 🙂 🙂
      Dette er ikkje ment personlig mot deg fordi du er den du er. Eg digger deg, og synes du har gkort det utrolig bra til å vere så ung!!! Men akkuratt her synes eg kanskje at du “lyver” litt (ang redigering) og ordlegger deg litt feil. Men det er bare mennesklig, så lenge man prøver å rette det opp og innrømme det. Heier på deg!!!! 😀 😉
      Håper du svarer på denne kommentaren og, siden du sier at du skal bli flinkere til det 🙂

    7. Er du ikke venn med Anne-Sofie, Amanda, Lotte, Caroline (hun asiatiske) osv lenger? Savner å se videoblogger fra de!

    8. Lea: Nei vi er enda venner, men Anne-Sofie bor i Tromsø og Amanda bor i Bergen, og er ikke lenge siden jeg blogget om Amanada blandt annet. Så, greit å sjekke det ut litt først 🙂

    9. Elmas: Hei!

      Jeg sier ikke her at stemmen min ikke er redigert, for det er den – de aller fleste sanger har nok en eller annen form for redigering på stemmen. autotune er riktignok ikke rett fagbegrep.

      Jeg skrev _aldri_ i innlegget at stemmen ikke er redigert, som nevnt. Jeg skrev rett og slett at folk får finne på noe mer kreativt, om de først skal snakke stygt.

      Jeg skal spille innn en roligere versjon live, fordi jeg tenkte det kom til å være gøy, og det er etterspurt av mange. Det er jo en “partylåt” nå, men jeg vet at den er fin rolig – faktisk var det slik låta først ble laget, og slik den er ment å være. Derfor ville jeg dele det med dere.

      Det er IKKE stian fra paradise som har skrevet den. Jeg og Helfner Augusto har skrevet den sammen. Navnet på låtskriveren trenger da alldeles ikke oppgis i tittelen, men det er ingen hemmelighet heller og har stått i media flere ganger. Han får så klart penger for det.

      🙂 Håper du fikk svar på hva du nå enn egentlig lurte på.

    10. hei sophie elise <3 først vil jge si at eg elskr bloggen din! <3 har lest den helt siden den fake kranglen til deg og tcmn xD <3 jeg lurte bare på noe, jeg vil ta restylane som deg, men hva synes du er fordelen med det, fremfor LIPOFILLING? og tror du sa et sted at når man hadde tatt så og så mye så ble det permanent? er dette noe du fortsatt står for? hvor ofte har du tatt det hittil og hvor mye har det kostet til sammen ? <3 vær så snill å svar, trenger svar fra en med erfaring <3

    11. Hei Sophie! Jeg har et litt rart spørsmål kanskje, men jeg det er veldig viktig å vite svaret så jeg ikke ødelegger fremtiden min og arbeid.
      Jeg lurer på om det ødelegger å legge ut lettkledde bilder som du gjør, og skrive som man vil for framtidig jobb? For jeg vil gjerne være meg selv 100% på bloggen, men det tørr jeg ikke før jeg er sikker på at jeg forsatt har mulighet for å få jobb! Håper på svar 🙂

    12. Hei! (Dette har egentlig fint lite med innlegget å gjøre, men jeg prøver likevel!)
      Jeg er platinablond (tilnærmet hvitt), og har vært det i 5 år. Jeg er EKSTREMT lei, føler jeg har vokst av meg denne fargen for lengst, vil ha forandring og har lyst til å bli litt mørkere blond. Men, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, eller hvordan. Jeg kan heller ikke dra til frisør for å gjøre det, da min økonomiske situasjon ikke er så gunstig. Du har jo farget håret ditt opp og ned gjennom de årene jeg har lest bloggen din, så jeg håper du kanskje har litt peilling på hva jeg kan gjøre.
      Jeg håper du har noen tips, og om ikke får du ha en nydelig dag likevel 🙂

    13. Chika Augustina Inalu: det spørs helt hva man vil jobbe med, om det gjelder taushetseplikt osv kan det nok ha konsekvenser. Jeg lever jo av markedsføring og av å være meg selv, så for meg skader det jo ikke – heller motsatt.

    14. Blir så lei av å lese kommentarer av folk som skriver at Sophie bruker Auto-tune i sangen sin. Da vet dere ikke hva Auto-tune er. DETTE er Auto-tune: https://www.youtube.com/watch?v=OvHmrShrmaM
      Har Sophie en sånn Pitch i låten sin? Nei. Redigering er noe ALLE artister har under innspillingene sine. Så vet dere det..
      Digger låta di, Sophie! 🙂

    15. Jeg må si at Lionheart er på favoritt listen min og den kommer til å bli spilt hele sommeren! Liker stemmen din veldig godt og ser fram til en ny sang snart.

    16. Du har faktisk rett i det, koffer må man ta bilda av alt og dokumentere, eg gjør det samme! Med en gang ei venninna gjør nåkka gøy så tar eg opp telefonen for å filme ho på snapchat. Trur bare vi e for avhengig av å vise til folk kordan vi har det, og ka andre gjør..
      Du får meg alltid til å tenke, sånne ting man ikke har tenkt på før, nesten litt skummelt haha 🙂 God kveeld videree!

    17. Hei! Husker du hvordan innstillinger du brukte på det siste bildet? Prøver å få til sånne “actionbilder” selv, men de blir bare blurry. Utrolig fint bilde 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg