de beste pannekakene

Jeg tenkte jeg skulle så på stortromma og lage mat til mine kjære foreldre og venninner når jeg kom hjem, bare for å bevise at jeg ikke er en total halvhjerne som bare ser på når Mathias lager mat hjemme – noe jeg gjør, men det trenger jeg jo ikke å fortelle til mine skapere (mamma og pappa). Det eneste jeg per dags dato har klart å lage uten å lage totalt kaos, er pannekaker. Og ikke hvilke som helst pannekaker, men slike fra proteinfabrikken hvor man bare må tilsette vann . Men, det er jo så godt! Og ettersom Stine hadde hørt at det smakte dritt, følte jeg at jeg bare måtte lage noen til henne også. Enten har jeg ekstremt merkelig smak og liker ting som smaker stygt, eller så tar hun feil.

Men, jeg vet jeg har funnet pannekakene i mitt liv, og det er godt å både avslutte og starte dagen med disse! Det krever liten tid, ikke så mye lengre enn å skjære brød og ta pålegg, så dette er noe alle kan klare. Jeg er ikke helt sikker på hvor sunt proteinpannekaker faktisk er, men det finnes absolutt mye som er verre og mer skadelig for kroppen – jeg ville ikke akkurat ha sagt at dette er noe man kan dø av, og man får masse energi! Jeg pleier å spise disse før /eller jeg har tatt treningsøvelsene mine.

Dette er alt man trenger:

Og så steker man!

 

Både Stine, mamma, pappa og meg liker det! Jeg pleier å ha banan eller syltetøy som tilbehør, nutella er også veldig godt! Jeg kan komme med et sitat fra Stine, slik at dere får flere synspunkter på det hele: Jeg har tidligere hørt fra en venninne at disse skulle være dritstygg, så jeg gikk inn med innstillingen om at jeg ikke kom til å like dem, for jeg er veldig til sånn type “slanke” eller treningsmat. Men, når jeg smakte ble jeg sinnsykt positivt overassket, og jeg kan gå så langt som å si at de nesten er bedre enn vanlige hjemmelaga pannekaker. Jeg bestilte de faktisk selv nå, så det er altså verdt det! 

 

Pannekakene kan iallfall kjøpes HER og koster 189 kr (disse fikk jeg sponset for noen månder siden, og ville skrive om de på nytt på eget iniativ).


Så, har noen av dere prøvd disse, eller noe lignende? Godt eller helt jævlig? Håper på litt ærlighet nå!

Men nå er vi faktisk på Egon, og snart drar vi for å se på midnattsolen (om vi er så heldige å få se den, da). De andre har bestilt okse og gris som hovedrett, og når jeg ser blodet spruter ut av en medium stekt biff eller indrefilett får jeg seriøst noia, haha. Wish me luck! 

46 kommentarer
    1. du som er en “dyrevenn” burde kanskje gjøre litt mer research om hva proteinpulver er laget av.. 🙂

    2. Men er ikke du så imot kjøtt, melk og egg? Du vet att proteinpulver er laget av myse? Altså “dårlig” ost.

    3. Dette meine eg ikkje negativt mod någen, men det e så mange som absolutt sga pirka på alt Sophie jørr. Eg e med på at hu jerna konne ha kutta ud fisk. Men alle som snakke om gelatin, proteinpulver, rakke ner på produktene hu bruke, drar inn klærne hu går med.. Jørr dokker sjøl alt dette? Såve dokk me dundyner for eksempel? Eg syns det e synd at ingenting sga ver godt nok, nå snakke eg ikkje bare om Sophie men generelt. E någen vegetarianer, e det feil di ikkje e veganer. E di veganer, finne folk någe aent som Ikkje e ‘rett’. Burde heller vær glad for at folk vil jørr ein forskjell, om det e å riva ner plakater for sirkus, la ver å gå i pels.. Alle sånne ting kan bidra te ein forskjell. Ver takknemlige for at folk jørr gode gjerninger, istedenfor å ha innstillingen at kan en sje redda verden og dyreriket så e det ikkje vits med små grep heller. Dumt at det ska ver sånn.

    4. Må bare kommentere på kor fantastisk fine brynene dine har blitt i det siste! Har alltid syntes at det er noe “rart” med dem, men fy fader kor fine dem har blitt no!

    5. Erna:
      Når man er vegetarianer skal man kutte ut fisk, kjøtt, kylling, gelantin(dyreknokler), proteinpulver(laget av myse og løpe). Greit at sophie elise er pescetarianer, og ikke kaller seg for vegetarianer lengre, men hun er heller ikke pescetarianer om hun faktisk spiser gelantin og myse/løpe. Sikkert det flere poengterte, og jeg er så absolutt enig med dem.

    6. Om proteinpulver er laget av myse som igjen er laget av ost er det jo ingen problem for en vegetarianer/pescetarianer å spise det da det ikke er kjøtt selv om det stammer fra melk/ku. Er man VEGANER derimot er det en annen sak.

    7. Lisa: eg forstår poenget. Men det eg vil frem te, uden å virka någe aggressiv, e at eg syns det e synd at mange rakke ner på det. Gir en beskjed, å heller opplyse, så selvfølgelig. Men det e dumt å komma med skjellsord når Sophie i det heila lar ver å spisa kjøtt. Vegetarianer e gjerne ikkje riktig å sei fra hennas side, å Eg kan forstå at det e frustrerende, men å kalla na stygge ting fordi hu spise gelatin (ikkje sikta mot deg Nå) blir for dumt. Å ein sånn holdning e det for mye av. Eg spise kjøtt. Men eg boikotte pels. Så gir mange meg såå mye dritt fordi eg tydeligvis liga godt konne kjøpt ein hau pelsjakker siden eg spise kjøtt. Det syns eg e ein negative innstilling, å For der e jo folk som jørr uendelig mye mer for dyr en meg, men di åg får alltid någe dritt om ka di jørr feil å at det liksom ikkje e ‘godt nok’. Forstår du litt ka eg meine? Eg har full forståelse for at dyreelskere e engasjerte mennesker som kjempe for fantastiske ting. Men små steg kan åg jørr ein forskjell. 🙂

    8. Det har ikke noe for seg å spise proteinpannekaker hvis man ikke trener overdrevet mye. Men du får det vel gratis, og spiser det av den grunn 🙂

    9. De ser jo litt gode ut så kanskje jeg skal prøve! Hjemmelaget pannekaker er jo sinnsykt godt så får se om jeg også synes disse er bedre. 😛

    10. hei sophie elise <3 først vil jge si at eg elskr bloggen din! <3 har lest den helt siden den fake kranglen til deg og tcmn xD <3 jeg lurte bare på noe, jeg vil ta restylane som deg, men hva synes du er fordelen med det, fremfor LIPOFILLING? og tror du sa et sted at når man hadde tatt så og så mye så ble det permanent? er dette noe du fortsatt står for? hvor ofte har du tatt det hittil og hvor mye har det kostet til sammen ? <3 vær så snill å svar, trenger svar fra en med erfaring <3

    11. Jeg har et tips! Jeg har alltid vært skeptisk til proteinfabrikken, annen treningsmåltider osv… Men jeg vant en konkurranse på siden deres der jeg fikk velge ut varer for 3000kr! Jeg kjøpte mye av “Diet Protein” for chicks. Med sjokoladesmak! Det er rene milkshaken! Blandes med vann eller melk! Jeg blander selvfølgelig med melk, det smaker helt fantastisk! Var sånn da jeg startet med dette, gledet jeg meg så sykt til å drikke den shaken når jeg sto opp 🙂 ANBEFALT! Er jo for jenter, får å stramme seg opp, og den funker så utrolig bra! Huden blir i tillegg så ren og fin etter en stund! Og energien er alltid oppe å går 😀

    12. Sophie kan jo spise ting laget av myse? Myse er jo stoffet man får når man skiller vesken ut av yoghurt for å lage ost, og en vegeterianer kan spise både yoghurt og ost! Veganere derimot spiser ikke ting som inneholder myse, men det er jo fordi de avstår fra egg og melk også.

    13. kl. 13:15
      De fleste produkter med myse inneholder løpe. Løpe er et prpdukt som hentes fra magen til døde dyr på slakteriet. Ost(utenom vegan og vegetarvennlige oster) inneholder løpe.

    14. 08:06 anonym: skulle kjæresten vært sammen med ho bare for å få mat da eller? Kjærlighet handler da hverken om mat eller penger. For en tåpelig kommentar.

    15. Du er så flink til å blogge! Tcmn har ikke blogget på lenge! Men du blogger hver dag:):) elsker bloggen din, og deg! Du er så pen<3

    16. Det er ikke blod som kommer ut av biffen når man kjærer, kjære deg 🙂 Så du slipper å få noia nå hehe

    17. Ettersom du er vegetarianer, vil jeg bare opplyse deg om at slike proteinpulver ofte er laget av restene fra dyr som har blitt slaktet, men som de ikke kan selge som vanlig mat. Altså består proteinpulver blant annet av bein- og kjøttrester, og du burde derfor unngå det.

    18. Leste innholdet og kommer aldri til å kjøpe noe sånt.. Det er super enkelt og lage sunne gode pannekaker uten og kaste bort penger på sånt. Skjønner ikke hvorfor du støtter proteinfabrikken som bruker så mye animalsk i sine produkter. Du som er vegetarianer eller noe sånt burde vel vite at man trenger faktisk ikke så mye protein som de får oss til og tro. Se Forks over Knives f.eks 🙂 Men dette er vel et sponset produkt og reklame..

    19. Vi har sånt proteinpulver med vaniljesmak hjemme som jeg synes smaker himmelsk! Lagde smoothie hver dag og puttet det oppi, men etterhvert så fortalte min mor meg at det ikke var så veldig lurt å ta slikt proteinpulver, ettersom man får veldig uren hud av det? Trist, men mest sannsynlig sant også. Lurer på om en MÅ være 18 for å injisere restylane? Har hatt lyst til å ta det siden jeg var 14, og fyller 17 nå i høst. Skjønner ike hvorfor en må være 18. Rett og slett idioti. Det varer ikke lenge, det er ingen risikoer (utenom klumper) dyrt er det heller ikke. Det er dumt at jeg må vente i hele 4 år på dette som er drømmen! Har jo lepper, og de er ikke dødssmå. Men nesa mi er litt bred, og det hadde kledd meg myyye bedre med litt større lepper. Synes den plupingeffekten man får av restylane er så utrolig fin!! Har tatovert øyenbryna, for også lov til å ta tatoveringer (noe jeg ikke har gjort), men restylane som ikke varer for alltid? Neida, her må jeg leve miserabelt! Svar meg gjerne om du vet om et SERIØST og profesjonelt sted som ville vært villig å gjøre dette på en 17 åring, uten samtykke fra foreldre! Hadde blitt veldig glad <3

    20. Hei, vet du e vegetarianer, men da e det faktisk enkelte sjokolada, is, etc. som du e nødt å holde dæ unna også, pga det inneholde dyrefett. Fant det her, så det kan forklares bedre 🙂
      ”The whey powder of Nutella, is of animal origin and therefore not suitable for vegetarians.
      Whey is one of the components which separates from milk after rennet (a byproduct of veal production) is added. Natural calf rennet is extracted from the inner mucosa of the fourth stomach chamber (the abomasum) of young calves. Meaning that whey from animal making it unsuitable for vegetarians. The colouring used is also of animal origin.”

    21. Disse inneholde eggehviter. Jeg vil ikke være pirkete, men syns jeg leste i et nylig innlegg at du ikke spiser egg lengre.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg