mine favoritter

Jeg tenkte å lage et innlegg som handler om mine favorittblogger utenom den standard, norske topplisten – det er vel uten hensikt å tipse så mye rundt på den, for de fleste av dere er vel ganske oppdatert, og om ikke så er det jo bare å gå på blogg.no og bla seg igjennom. Disse bloggene jeg nå vil tipse om er litt utenom standaren her, og kanskje noen av dere får en ny favoritt! 


Cathinthecity.com 

.

Cath in the city er er faktisk skrevet av en norsk blogger, men all tekst på bloggen er engelsk – hun bodde i new york for en tid tilbake siden, derav bloggnavnet, og noen av dere har kanskje sett henne på Ulrikke Lund sin blogg før? Uansett, en utrolig fin blogg som er velskrevet og morsom, med fantastiske bilder og antrekk. Hun reiser masse og kommer alltid med masse gode tips fra reisene. En blogg som sprer glede, med en veldig inspirerende “hovedperson” bak alt. Jeg mener faktisk det er et pluss at hun skriver på engelsk, skrivemåten er utrolig fengende og morsom – så, om du ikke har noe problemer med det, anbefaler jeg denne bloggen på det varmeste. 

Paulas.me 

Paulas.me har nok blitt min absolutte favorittblogg i det siste – bloggen er skrevet av 21 år gamle Paula Uribe, og er en av få mammablogger jeg faktisk liker. Hun har noe jeg vil kalle for et drømmeliv, en fin kjæreste, en dødssøt unge, vakkert utseende, fine klær, fin leilighet. . ja, hele pakken rett og slett. Jeg har lest denne bloggen helt siden hun startet (kjæresten hennes er også blogger, så jeg fant den via der når de skulle få barn), og har bare blitt mer og mer hekta! Jeg elsker blogger hvor man føler man kjenner personen bak, og hun skriver på nettopp en slik måte. Hun la faktisk ut sangen min på bloggen sin idag, gjett hvem som ble starstruck!? Haha, men den anbefales virkelig! 

Kenzas.se

Bloggen til Kenza er vel neppe helt ukjent for de fleste av dere, hun prydet jo faktisk forsidene av norske DET NYE tidligere i år. Hun er en av personene som virkelig satt blogging på kartet for flere år siden, og har virkelig gjort stor suksess med bloggen sin – hun tjener inn millioner i året, har vært på skal vi danse i sverige, har sitt eget klessmerke, har jobbet for MTV, er modell. . Ja, listen er ganske lang, men det er iallfall en blogg som aldri blir kjedelig. Hun skriver på svensk og engelsk, men i det siste har nok bloggen handlet mer om bildene enn personligheten, noe jeg personlig mener er synd. 

Dessies.se

pus

Dessie er nok en av de bloggerne jeg har fulgt lengst med på, og DET har vært morsomt! Dette er en blogg som deler så og si alt, her får man vite om det er krangler med kjæresten, venninner, drama generelt og det er aldri “rolig” på den bloggen i mer enn to ukers tid. Alltid et eller annet styr, og det er morsomt! Men, Dessie virker som en oppriktig jordnær og søt person, hun har faktisk gitt ut en sang som heter “watcha got” som har fast plass i spillelista mi. Elsker den! Vi er akkurat like gamle, men hun fikk faktisk også sitt første barn i år. Veldig morsomt å lese om mammalivet på en måte som er helt uten filter. Blandt annet skrev hun et ganske åpent innlegg om hvordan det er å ha sex rett etter man har født. 

ViktorFrisk.nu 

DSC_2480

Viktor Frisk er jo faktisk en venn av meg som jeg har kjent i flere år, og møtt ved et par anledninger – herlig fyr! Uansett, dette er vel mest en moteblogg for gutter, men om man er jente og liker å se på gutter, kan den også anbefales. Jeg personlig er jo ganske interessert i hva gutter har på seg også, så denne bloggen funker kjempefint for meg! Han er et år yngre enn meg, men kan virke som om han er mange år eldre. En utrolig hardtarbeidende gutt, som har fått til utrolig mye i så ung alder. 

inspoforallgirls.blogg.no – instagram @inspoforallgirls

Dette er en ren inspirasjonsblogg som jeg først fant via instagram (@inspoforallgirls). Bloggen og instagrammen (med godt over 150 000 følgere) er laget av en 18 år gammel jente fra Bergen. Vanligvis er jeg ikke så stor fan av slike “inspo” blogger eller instagrammer, men denne er en av få jeg faktisk elsker å se på. Står opp på morningen, blar igjennom instagrammen eller bloggen og får fin inspirasjon. Hun legger ut både sitater, interiør, klær og treningsinspo, så der kan man nok finne noe for enhver smak.

@fashionfresh

 Mens jeg nå først var igang med å snakke om instagram, vil jeg gjerne tipse dere om en til! @fashionfresh er også en inspirasjonsaccount på instagram, som ikke bare har det evige “sfs” opplegget som mange inspo-accounter har. Det er fine og aktuelle bilder, samt litt tips til nettsider osv. Hadde for litt siden en runde hvor jeg unfollowet masse på instagram, og dette var altså en av de som fikk være igjen, uten tvil. Anbefales å gå å følge @fashionfresh om man har en litt dårlig dag 🙂

 


 

 

Kanskje dere har noen blogg/instagramtips til meg? Det settes stor pris på! 

 

 

 

25 kommentarer

Siste innlegg