er du så sur?

adlink nelly

Min fine fine fine kjole (og det fine fine fine glasset!!! Glemte å stjele det, som var planen. Pokker da). Kjole fra HER


Jeg er for å være helt ærlig ganske flau og har lært meg en lekse fra kvelden på gullruten : jeg må øve på reaksjonsevnen min og mimikken i ansiktet, for tydeligvis så jeg rimelig forbannet ut da vi ikke gikk av med seieren. Det er ikke tilfellet overhode, så klart ble jeg skuffet, men det var vel fortjent for Ida som vant, OG det er en ære å bli nominert. Man trenger ikke å vinne alt for å være en vinner, hehe. Ta Leonardo Dicaprio, for eksempel. Aldri vunnet oscar, men ville ha sagt at han er ganske så best i verden uansett!

Jeg tar aldri inn over meg situasjonen når jeg er på slike ting. Jeg har aldri tenkt “oh wow, nå er jeg på gullruten, dette er sykt!” eller “wow, jeg er med i et veldig suksessrikt program på tv”. Det betyr ikke at jeg ikke er glad og takknemlig, for tro meg det er jeg – og jeg var helt på gråten flere ganger i går. MEN, det jeg mener er at jeg ikke forholder meg til omstendighetene på den måten at jeg endrer meg, jeg er meg selv enten jeg sitter på gullruten, i sofaen hjemme eller hvor det nå måtte være. Jeg burde virkelig ha klappet å smilt igår (noe jeg faktisk gjorde, men vet ikke om det kom med? Brukte vel en stund på reaksjonsevnen der også, haha) men en eller annen sosial sperre i hodet mitt klarer ikke å fortelle meg når det er på tide med litt anstrengt sosial oppførsel. Can’t do it! 

 20140509-174134.jpg

Om dere vil ha noe inside-information fra i  går kan jeg melde om at jeg gikk uten sko fra sekundet vi kom av den røde løperen, rød løper er og forblir kjemperart men veldig gøy (jeg tenker alltid mens jeg står der “herregud mennesker er rare” jeg fikk kjenne på babymagen til Marna og det minner misstenkelig mye om min egen mage når jeg spiser hvitt brød, all gratis drikke er farlig drikke og jeg har sovet i to timer i natt. Men, lett verdt det, og så håper jeg veldig på å få bli invitert med på noe slikt igjen!

Nesten hele gjengen bak bloggerne. Fra venstre bak kan dere se Vegard, mannen bak serien som har stått for både ideen, å finne oss jentene og å løpe rundt bak kameraet, med andre ord er han mannen i mitt liv som jeg har uendelig stor respekt og kjærlighet for. Kleppen og Snorre står ved han igjen, det er de som har filmet meg fra dag en med serien og som er de jeg kjenner best. De har vært der igjennom latter, gråt, masse tull, russetid, kjærlighet, familie. ., Ja, you name it. Resten av gjengen har jeg ikke fått jobben så nært med enda, men det kommer sikkert (håper jeg!). Anja som står ytterst i hvit kjole til høyre er også helt herlig, hun synes iallfall jeg er veldig morsom (eller teit) for hun ler så hjertelig når jeg sier noe idiotisk. Sånne folk<3


Jeg sitter faktisk allerede på gardemoen og heller i meg en vanilla latte før jeg skal begynne min evige bokjakt. Jeg står sikkert i en time hver gang jeg skal finne meg en ny bok å lese, og så ender jeg opp med DET NYE som er lest ut før jeg har gått på flyet. Kanskje dere har noen last-minute boktips? Jeg liker bøker hvor barn blir misshandlet eller dyr redder mennesker, haha. Særing!

Jeg drar til Tunisia klokken 12:15, gleder meg sånn! Hotellet ser helt fantastisk ut og jeg drømmer meg såå bort her jeg sitter og venter på Mathias. 

OG DERE!! Om dere vil høre en smakebit av låten min, tror jeg det kommer på God kveld Norge idag. Jeg får ikke sett det selv så er mildt sagt dritnervøs. Der synger jeg live og greier, jo! 

 

134 kommentarer
    1. Det er ingen ny bok, men om du ikke har lest den tidligere vil jeg anbefale deg å lese “Der Gud gråter” 🙂 God tur 🙂

    2. Du var så slående vakker i går! Genuiniteten din skinte over alt, og du var rett og slett herlig, Sophie<3

    3. For deg som er så glad i dyr har du bøkene om gatekamper Bob blant annet 🙂 veldig fine bøker
      Jeg hadde med meg Emperor fra Iconn Igulden(ellernoesånt) sist jeg var i utlandet. Kule bøker! Men nå liker jeg litt sånn og har også lest hele game of thrones serien 🙂

    4. Vil anbefale på det sterkeste “Din vakre jævel” av Arne Svingen og Helene Uri. Boken handler ikke om misshandling av dyr eller mennesker, desverre, men den er utrolig bra; beste boken jeg noensinne har lest. Den er spennende frå første sekund, og jeg klarte ikke å legge den fra meg – så jeg satt på sofaen og leste i 8 timer i strekk (!!) Forfatterene skriver fantastisk bra, om storyen bak boken er også sykt spennende. Her er er teksten som står på baksiden:
      ROBIN: Jeg innser brått at jeg har driti meg ut big time. Aldri, aldri bruk navn. Det er egentlig jævlig enkelt. Ingenting kan trekkes tilbake, køddes bort, tida kan ikke snus. Aldri bruk navn, for faen. Hun er blank og fjern i blikket. Kanskje hun ikke oppfatta det?
      HEDVIG: Plutselig bare var de der. Det føltes som en diger flokk, selv om jeg visste at de bare var tre. Og de visste hva de gjorde. De visste hvordan de skulle få meg redd. Livredd.
      Robin fyller øyeblikkelig seksten og vet ikke hva han skal gjøre med livet sitt. Hedvig er 25 og skal snart gifte seg. Din vakre jævel! handler om et møte som begynner katastrofalt og vokser til noe som sjokkerer dem begge.
      ?Vi får innblikk i begge sider av den umulige forelskelse og den moralske pekefingeren er så godt som ikke-eksisterende. Leseren får gjøre opp sin egen mening, og underveis får de en spennende historie med mye handling og driv.” Dagsavisen
      ?Glimrende og til dels svimlende.? Telemarksavisa
      “Spennende og ubehagelig om et umulig forhold.” Dagbladet
      “Det er spennende å følge Hedvig og Robert som tilpasser seg språk og vaner, etter hvert som de får kjennskap til hverandres kulturområder.” Oppland Arbeiderblad
      ?Jeg synes det var en helt perfekt bok og jeg må si at jeg begynte å gråte på slutten. Jeg ville ikke at det skulle ende, jeg synes det var en så bra bok, også sluttet den så uventet. Denne boken får terningkast 6 fra meg, for boken hadde humor og drama. Dette er den beste boken jeg har lest.? Maria (15), Uprisen
      “Boken var breathtaking, jeg vil gi den 9,5 av 10” Mohammad, 15

    5. Bra for det var pinlig å se på deg i går..
      Fikk helt vondt av deg.. ikke kult å fremmstå sånn på tv’en!! Jaja nå får du nyte ferien.

    6. Spurvungen av Linda Holeman.
      “Linnet Gow vokser opp i Liverpools slum på begynnelsen av 1800-tallet, og blir solgt som barneprostituert av stefaren. En spennende bok om hvordan hun greier å klatre opp på den sosiale rangstigen!”

    7. Det var synd dere ikke vant prisen i går, men er jo fantastisk bare det å bli nominert da!! 😀 Gratulerer så masse, du så smashing ut btw! 🙂

    8. Du burde virkelig lese: tenker nok du skjønner det sjøl
      Den handler om en liten gutt med dårlige foreldre. Jeg har aldri lest ei eneste bok i hele mitt liv, utenom den!

    9. Det første bildet er det fineste jeg har sett av deg!! får deg til å se mye mer voksen og ordentlig ut.

    10. Jeg blir virkelig satt ut gang på gang av å gå inn på bloggen din! Du er så utrolig vakker <3 Og spesielt den siste tiden. Du ser så naturlig ut, og med det mener jeg at når du smiler så virker det ekte - som at du faktisk er utrolig glad! Du stråler!! God tur, kos dere masse 😀

    11. du er absolutt nydelig kjære du! Gikk rett bak deg gjennom passkontrollen her, men rakk ikke tak i deg før du var borte. :/

    12. Jeg elsker også det første bildet, det er helt nydelig 🙂 Jeg har ingen forslag til slike bøker, men flyet har vel gått allerede. Jeg har likt å lese Dan Brown bøkene ettersom de er veldig spennende og vanskelig å legge fra seg. God tur, jeg er litt misunnelig! Her er det regn og vind, og jeg har 12 dager før masteroppgaven min skal inn, så sitter og stresser fra morgen til kveld! Må dagene gå fort.

    13. Haha, det var ganske så komisk å se reaksjonen din når dere ikke vant ja! Du så midlt sagt veldig sur ut 😀 hihi, men skjønner det, man håper jo på å vinne! 🙂 Kos deg på tur! :))

    14. Du så kjempe sur ut! Å det ble du å. Øv så mye du vil, du klarer ikke at folk gjør det bedre enn deg. Det har du innrømt i et tidligere innlegg en gang.

    15. Jeg så på Gullruten i går og så at du ble skuffet da dere ikke vant, men når jeg nå som jeg skulle gå inn på bloggen din VISSTE jeg at du kom til å skrive et innlegg om akkurat dette! Du er så hærlig å jordnær! Du kan femstå som sur og likegyldig på tv, men egentlig så er du bare fantastiske Sophie Elise som kan dele alt av deg selv på godt og vondt! Dette er beundringsverdig! 🙂 Du er en fantastisk jente, og må ikke ta til deg kritikken du får, du er nydelig som du er! 🙂 Ps: Ja, klippet der du klappet og smilte for vinneren Ida KOM med 😉 🙂 :*

    16. Gud kor frekk du faktisk er Sophie. Med en gang noen støtte deg når noen skriv frekt om deg, så skylle du på dem som støtte deg. Trodde ikke at du var sånn.

    17. Ææ, jeg er fra Tunisia! Blir så stolt når folk nevner landet mitt, haha. Håper du får en fin tur!:)

    18. Jeg så ikke på gullruten,men du ser smellvakker ut på første bilde 🙂 Du kler kjolen veldig godt!

    19. Hvis du ikke har lest “En gate katt med navn Bob” så bør du absolutt lese den! Tror den passer perfekt til deg og den er veldig veldig bra 🙂

    20. Du e blidd ufattelige mye penere den siste måneden!! Prøve ikke å si at du har vært stygg før, men den siste måneden har du bare blitt så mye mer naturlig i mine øya. Du stråle!

    21. Synes ikke du så sur ut, bare litt skuffet – og det må det være lov til å være. Det var mange som virket mye surere og skuffet ut enn deg 😉 Og det kom med at du klappet og smilte etterpå, så “ingen skade skjedd”. Du så helt nydelig ut i går forresten!
      God tur!

    22. the perks of being a wallflower, det er en fantastisk bra bok! du får se verden fra en ung, deprimert gutts øyner 🙂

    23. Du får ha riktig god tur og kos dere masse 🙂
      Så det at du så sur ut når dere ikke vant prisen, men samtidig så er jeg ganske sikker på som du skriver at du er evig glad for å være nominert 🙂

    24. Hør på meg, tro meg: “Tiger, tiger” av Margaux Fragoso er fantaastisk. Den vil du like!
      Bokklubben: “I denne boka forteller forfatteren om hvordan hun som sjuåring fikk 51-årige Peter som lekekamarat og beskytter, men også plageånd. Boka gir et innblikk i den pedofiles tankeverden, og viser blant annet hvordan han manipulerer Margaux til å gjøre som han vil.
      Den er forferdelig, slående og gripende – samtidig!

    25. leonardo dicaproio??? johnny depp har aldri vunnet en oscar heller.. helena bonham carter har aldri… judy garland vant aldri en oscar…debbie reynolds også..

    26. Du så ikke sur ut, skuffet ja, men det får du jo nesten lov til å være. Men det ble vist et klipp av deg litt etter på der du smilte og klappet!
      Og jeg kan anbefale deg å lese Natascha Kampusch: 3096 days, det er en selvbiografi der hun forteller om hvordan det var å være holdt fanget i nettopp 3096 dager før hun til slutt en dag klarte å rømme. Det er en utrolig gripende bok og veldig facsinerende å lese om hvordan hun hadde det, men og om hvordan hun forholdt seg til kidnapperen.
      Den anbefales virkelig, spesielt om du interreserer deg for slike historier.

    27. Det kom med at du klappet etterpå 🙂 men du så ikke veldig happy ut da heller. men skjønner at du ikke ble sur, selv om det så sånn ut:)

    28. Bøkene “Vannliljen” og “Voldatte følelser: og rommet bak virkeligheten” av Hanne Dahl er to utrolig gripende og sterke bøker. De forteller historien til en jente, og senere en kvinne, som virkelig har fått kjenne menneskers grusomhet på kroppen..

    29. You look like a million dollar, baby!
      Er det noe den kjolen gjorde på det øverste bilde så er det å få deg til å se lang ut. Du ser jo så høy og flott ut!
      Veldig forståelig at det er kjedelig å ikke vinne, er ikke noe flink med å vise rett ansiktsuttrykk til rett tid jeg heller. Vi reagerer alle forskjellig, ihvertfall med litt godt drikke innabords også.

    30. MAMMAS SVIK handler om barn som går igjennom umennskelig behandling. Er en bok basert på historien om Avladal saken.

    31. Vil anbefale Journey to the River Sea av Eva Ibbotson, vet ikke om det er for sent men kjempefin bok synes jeg!!

    32. Hei Sophie Elise!
      Jeg rakk dessverre ikke se Gullruten, skal prøve å få sett det (hvis jeg finner det på nett, eller om det går i reprise)! Uansett, ut i fra bildene og dømme så var du utrooolig fin! Gleder meg til å se deg på TV 😀
      Jeg lurte også på når God kveld norge går ikveld? Hadde satt pris på svar! 😀

    33. Du burde absolutt lesa “Mengele Zoo”, som er skrive av Gert Nygårdshaug. Det er ein slags krimroman (men for all del ikkje som ei vanleg krimbok, men spennande) som handlar om miljø. Boka handlar om Milo som veks opp i ein landsby i nærleiken av Sør-Amerikas regnskog, og etter kvart som Milo veks opp kjem det fleire og fleire “firma” og øydelegg regnskogen og landsbyen. Milo bestemmer seg difor for å gjere noko med det, og saman med andre startar han “mariposa-bevegelsen”, som går ut på å assasinere (ta livet av) mektige folk som øydelegg verda. Ei heilt fantastisk bok som ein ikkje klarar å slutta å lesa!

    34. Wow… Du så ut som en million kroner på gullruten i går.. Så ubeskrivelig vakker!
      Kos deg på ferie! <3

    35. Så det dessverre ikke! Men wow, du så virkelig vakker ut… kos deg masse på ferie med kjæresten 🙂 håper dere får det suuupert

    36. Hvis du liker bøker der barn blit mishandlet så vil jeg anbefale bokserien til lemony snicket “en serie uheldige hendelser”. God tur til tunisia❤️

    37. Jeg tror du hadde elsket boken Kuren av Mo Hayder… Sjukt grøssen og spennende bok, med mishandling av barn og andre sære saker. Det går nesten kaldt over ryggen på meg bare jeg tenker på den. Andre som har lest boka sier det samme.. 😉

    38. hele familien braste ut i latter når reaksjonen din kom, haha kommer ikke over hvor uoppdragen du så ut

    39. les mofongo av cecilia samartin! den er kjempebra 😀
      foressten digger jeg deg, du er såå kul 🙂 kommer mest sannsyneligvis på klessalget!

    40. Hei skal du på Miley Cyrus konserten? Å ska du og Andrea Badendyck ha sånn Klessalg på hedrix hair eller noe sånt? Hadde vert kjempe hyggelig med svar!

    41. Du burde lese “Et glass melk takk”, som handler om en øst-europeisk jente som blir lovet jobb i Norge, men blir i stedet solgt og prostituert. Utrolig sterk og rørende bok, kjempebra. Ellers er det meste fra Herbjørg Wassmo veldig bra. Hun ble selv misbrukt som barn og har en unik innsikt og forståelse som preger bøkene hennes.

    42. Haha, så videoen av reaksjonen din, og skjønner ikke helt hva styret dreier seg om. Selvfølgelig hopper du ikke i taket av glede når noen andre vinner. Men håper det var gøy å være med 🙂

    43. Du blir bare penere og penere, Sophie! Du er favoritt bloggeren min, digger deg. Det jeg liker sånn med bloggen din er at du har mange sterke meninger, om ting som virkelig betyr noe. Du er et veldig bra menneske!

    44. Forstår ikke hvorfor folk lager en deal ut av at du ikke smilte som alle andre gjør når de ikke vinner. Man må da få lov til å være litt skuffet når man ikke vinner noe, du så overhodet ikke sint ut, bare litt skuffet, men så på slutten at du skulle til å smile men de kutta bort.. tv på sitt beste vettu.
      Men det går bra, må ikke bry seg om hva alle synes om en selv, en må leve for seg selv og ingen andre 🙂 og ekte venner vet jo hvordan du er, vi lesere vet jo hvordan du er. Stå på!

    45. Naboen min var på gullruten i går også 🙂 vil anbefale Lolita. Handler om en 37 år gammel mann som blir forelsket i en 12 år gammel jente. Nydelig bok!

    46. Var litt i samma situasjon, hvor jeg ikke ante hvilken bok jeg skulle kjøpe på flyplassen, men en bok fanget min oppmerksomhet. Broken, av Shy Keenan. Barnemishandling på det hardeste, og det verste er at det er en sann historie :S

    47. Jeg syntes bare du så litt skuffet ut, og selvfølgelig ble du jo det – men det er helt ok. Som du sier du er bare deg selv, og skal i vært fall ha for at du ikke er falsk ! 🙂 Du ser helt smashing ut og kledde kjiolen utrolig bra 🙂 Jeg så på god kveld norge nå, sangen høres bra ut, gleder meg til å høre resten 😀 og det var herlig å se deg og Mathias sammen :))) Gooood tur fine Sophie 🙂

    48. Jeg hadde nok også blitt skuffet og kanskje ikke greid å kontrollere ansiktet mitt fullt og helt selv, så det er forståelig. Men nå har du nok lært det, da!

    49. Vær så sykt glad for at du valgte den kjolen der, sååå mye finere enn den andre, og du så ut som en million dollars

    50. He, he, mange merkelige kommentarer her om reaksjonen din når dere ikke vant. Syns nå ikke det er så rart å bli litt skuffet når man ikke vinner. Hadde vært verre om du ikke hadde vist noen reaksjon i det hele tatt. Syns ikke man skal kritisere folk for å vise følelser.
      Forøvrig var kjolen din kjempefin. Der traff du skikkelig blink 🙂
      Ha en fin tur til Tunisia. Kos deg med kjæresten 🙂

    51. Vakker som alltid.
      He he jeg synes at du er en inspirasjon i hverdagen!
      Ta en titt innom min blogg mysocalledlife.blogg.no 😉

    52. hei, jeg kommenterer ikke på bloggen din, men idag følte jeg for idag. Lenge siden jeg har vært innom, men så deg jo på bloggerne. Må bare si at du ser FANTASTISK ut. WOW, du er pen 😀 Blondt og krøller passer deg 🙂 Ha en fin tur 😉

    53. Uff da, ikke greit å stikke seg fram, skjønner jeg, det er mange som har meninger om det du gjør 🙂
      Jeg tenkte bare jeg skulle, som mann, si at du ser flott ut på bilder, men live ser dessverre leppene dine ikke bra ut. Jeg syns enten du bare skulle la være å fylle dem eller gå til noen som er flinkere enn de du har benyttet så langt.

    54. Ida (perfekt prosjekt) fortjente å vinne. la oss være ærlig. . bloggeren er jo ikje nærme enn gullrute engang, var egentlig bare skuffene serie 🙂 sorry.

    55. Hahah sammenligner du deg med Leonardo Dicaprio?
      Ekkelt! Leonardo er ikke en bimbo som har kommet dit han er i dag på grunn av utseendet sitt. Hva slags talent er det du mener du har som har gjort at du er kommet dit du er i dag?

    56. Tror egentlig du er en utakknemmelig bortkjemt,sur drittunge(sånn innerst inne)Lurer på hvordan du hadde greid deg med en vanlig 8-4 jobb hver dag på f.eks Rema,ingen ferieturer i løpet av året,lite oppmerksomhet,glitter,penger og glamour..Prøv i det minste og tilpass deg LITT ved slike anledninger som du er så heldig og få være med på..Hjelpes!

    57. Det er vel seint nå, men vil anbefale “Julies vokter” veldig veldig!
      Den handler om ei dame som blir forfulgt av en sinnssyk mann, og hunden hennes “redder” henne.
      Veldig kort forklart, men den er sinnsykt god! Skrevet av Nicholas Sparks, samme forfatter som har skrevet The last song og The lucky one, hvis du har hørt om de…
      God tur 🙂

    58. Jeg blir så jævlig irritert over kommentarene her. Selvfølgelig blir man skuffet om man ikke vinner, hva faen? Slutt å finn feilene til folk hele jævla tiden. Du er bra som du er Sophie, aldri tvil på det. Kan ikke tenke meg hvordan det er å hele tiden ha folk etter seg som kun konsentrerer seg om ting du gjør “galt”. Du er sterk, jeg hadde helt klart ikke taklet det. Du virker som en herlig,snill og godhjertet jente. Folk har forskjellige reaksjoner på ting, noe folk er nødt til å lære seg snart. Voks opp folkens, jeez.

    59. Du var nydelig, kjolen var nydelig 🙂 synes du var den peneste av alle på gullruten 🙂 og du hadde den peneste kjolen 🙂 liker at dn kostet 499,- at du ikke bruker noe som er superdyrt selv om d er på røde løper 🙂 alle er så opptatt av merke og pris men du hadde den fineste og den var ikke dyr 😀

    60. kjenner jeg blir skikkelig irritert over flere av kommentarene oppenfor meg. jeg leste bloggen din for noen år siden og har nylig begynt igjen, og jeg syns virkelig du har hatt en så utrolig positiv fremgang som person. den personen jeg leser bloggen til nå er en nydelig jente som har vokst opp, som prøver å oppnå sine mål uten hjelp, ser på situasjonen positivt og alltid har et smil på seg uansett hvor vondt du kan ha det.
      jeg skjønner godt hvorfor reaksjonen din var som den var, du ville like mye vinne som alle andre som var nominert den kvelden og du blir skuffet. reaksjon er reaskjon men vi så deg også smile og klappe etter en liten stund. stå på, hev deg over kommentarene som blir sendt inn, du er en nydelig menneske!

    61. Malin: Ja såklart blir man skuffet, men når man er en voksen jente ser det latterlig ut å slenge seg tilbake i stolen med et misfornøyd sutre-ansikt. Hun så ut som en bortskjemt unge som ikke fikk det hun ville, og det er det folk reagerer på.

    62. Det var helt latterlig å se på deg i går. Personligheten din skimtet igjennom.. Rett og slett uprofesjonelt og barnslig, men det viser jo bare at du ikke er vandt til å være på profesjonelle tilstelninger, bare søppel-program og blogging.

    63. du ser faktisk bare bedre og bedre ut! Du begynner å bygge opp respekt hos meg ihvertfall:) Du stråler virkelig om dagen og begynner å se hva skjønnhet er og at du er penere litt mer naturlig:)

    64. Jeg syntes det var forfriskende at du viste det der “faen ta, jeg vant ikke” trynet på gullruten. Man skal være skuffa når man ikke vinner. Og så kan du være glad på den andres vegne litt etter det igjen. Alle har lyst til å se sånn ut når de får dårlige nyheter. Det er bare du som tør å være deg selv. Vær stolt!

    65. SYKT pen du var! herregud.. speechless!
      får enda mer lyst å ta en nosejob når jeg ser hvor pent resultatet ditt ble. random, men nesen din så veldig bra ut på bildet! kan du skrive litt mer om dette? :

    66. Hei! Jeg vil gjerne kjøpe den kjole på Nelly men er litt i tvil på størrelse. Hvilken størrelse bruker du? Er den trang, eller kan man bare velge den størrelse man pleie å kjøpe?! På forhånd tusen takk!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg