flink pike

Noen sponsede produkter

Ï dag har jeg følt meg mildt sagt redusert etter en lang helg og en merkelig lørdag, så min første impuls var å ligge inne i senga hele dagen og spise junkfood. Men som jeg har nevnt litt for mange ganger har jeg store ambisjoner om å bli en litt bedre versjon av meg selv, så da var det på med nytt treningstøy og ut i solen – gradestokken målte forresten 20 grader her i dag, helt sinnsykt herlig! 

Som dere kanskje vet har jeg blitt helt avhengig av den “rumpeløft” følelsen i underdeler etter at jeg prøvde weightless sine bukser. Vi kan si hva vi vil, men når vi jenter trener, vil de fleste av oss faktisk se litt bra ut. Det er jo ikke uten grunn at de fleste selfies på treningsstudio blir tatt i speilet, hvor flere bruker sin dyrebare tid, hehe. Neida! Men rumpa er viktig for de fleste jenter, ikke bare meg. Og mens man er igang i prosessen kan det vel være fint å ha en tights som hjelper deg litt ekstra på veien?

Treningstights fra Rönisch hos buyhelse.no – HER 



Min nye treningstights er en såkalt anti-shake tights fra Rönisch, den er veldig deilig å ha på og gjør at rumpa ser digg ut. Den rammer inn rumpeballene, og gjør at rumpa blir mer “synlig”. Vanskelig å forklare, men det er virkelig høy babe-faktor på den tightsen! HER kan den kjøpes. 

Jakke fra buyhelse.no – HER / treningsbh også fra buyhelse.no (min er E-cup og passer helt perfekt). 

Dette er faktisk den aller første treningsjakken jeg eier! Det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg aldri trener, men nå har jeg innsett at en slik jakke er ett “must”. Den ga meg motivasjon bare ved å ta den på, jeg følte meg så lett og luftig mens jeg brukte den. Tenker den passer bra til og fra trening, eller på løpetur ute – sistenevnte er noe jeg vil starte med! Det hjelper også på at den har hette og rosa detaljer. Hette er faktisk ett must for meg med jakker, uansett hvilken. HER kan den kjøpes 

Og, til sist – en tskjorte. Ikke i min favoritfarge rosa, men faktisk i min “hatefarge”, gul. Jeg ser vanligvis helt forjævlig ut i gul, men denne passer jeg ganske greit! Den matchet også tightsen, så tommel opp for det. Følte meg veldig påskeglad når jeg vandret ute med denne, hehe! 

Tskjorten kan kjøpes HER 


Nå skal jeg dra på besøk, ble ikke spa på meg i dag for å si det mildt . . Hater når man kaster bort hele dagen på å bare slappe av, selv om det til tider kan være sinnsykt herlig. Jeg drar på meg treningsskoene igjen, og powerwalker til trikken, hehe. Kanskje noen av dere har noen favorittmerker innenfor treningstøy dere vil tipse meg om? 


50 kommentarer
    1. 2xu tightsen er noe jeg vil anbefale. Den sitter utrolig godt på beina. Du får en god følelse når du trener med den:) Litt dyr men vært pengene:):)

    2. Du er så fin Sophie! Digger deg 🙂
      Alle klær ser fantastisk ut på deg! Du har drømmekroppen!

    3. Kan du snart ha videoblogg med Mathias? Hva gjør Mathias når han bor i Oslo? Har du tenkt til å starte på skole snart? Feks. BI, universitet osv?

    4. Jeg synes det er viktig å bytte ut treningstøy, fordi jeg har sett flere bruke spesielt tightser som blir gjennomsiktige. Det er så kleint å se de ta knebøy med rumpa mot meg, og jeg ser alt jeg ikke vil se! Haha. Da kan det like så greit være ok å kjøpe treningstøy på h&m og cubus for min del ihvertfall 🙂

    5. Skinz og mxdc kompresjon, om du foretrekke det stramt og god støtte. 2xu e greit, men e veldig gjennomsiktig i rumpa og at halve norge går i det.. Personlig foretrekker jeg better boodies, elsker alt ved det, rumpa ser bra ut, toppene e fine osv! Har vell litt for mye klær fra bb :p men anbefale å teste det ut!

    6. Stilig treningsklær! Men jeg liker best sort i kombinasjon med rosa, lilla eller tyrkis på trenings tightsene 😀 Men du hvis du seriøst har lyst på stor rumpe så synes jeg du burde virkelig gå inn for det og gjøre knebøy i resultat med vekter da får du jo drømmerumpa som du går å har så lyst på 🙂 Mine favoritt treningsklær er treningsklær fra More Mile 🙂

    7. Jeg anbefaler 2xu sine tights. Ellers bruker jeg mye nike i andre treningsklær.
      Men når det kommer til løpesko bruker jeg ikke andre enn asics. De er sinnssykt gode. Kan løpe så mye du vil på asfalt uten å få vondt i knærne. Gjerne asics nimbus.

    8. Hei, Sophie! Fantastisk fine bilder, du er ei vakker jente 🙂 Jeg lurte på hva slags kamera du bruker? På forhånd takk 🙂

    9. Kjære vakre deg-du stråler. Så stilig og flott, du er fantastisk.
      Kos deg med din vakre og flotte familie/venner.
      Du er et nydelig menneske-stor inspirasjon for alle.
      Ha ein strålande kveld.
      Klem fra lille meg 🙂

    10. Du ser så liten ut er du kortvokst? (kortvokst= et penere ord for “dverg” som man ikke skal bruke lenger)

    11. Du har jo ikke rumpe ser det ut som i den tightsen, så tror ikke jeg vil kjøpe meg en slik bukse Evt så har du kanskje veldig liten rumpe fra før av?ellers var det freshe farger og treningsjakken var fin:)

    12. Jeg synes Nike er et veldig bra merke 🙂 Jeg har tre nike tightser i tillegg til en shorts og ett par sko, og to av tightsene mine har jeg hatt i fire år nå og de holder seg kjempebra 😀

    13. håper ikke du trener med løst hår og extentions all over…… må jo være svært ubehagelig med hår over alt mens du jogger 🙂 men dette var vel bare en photosession så da er det vel ikke så farlig

    14. Jeg blir faktisk skremt fra å bruke den frisørsalongen du fronter på bloggen. Det ser ut som resultatet er megafint den dagen du får det farget, også falmer eller blir fargen gul etter rimelig kort tid.

    15. Hei sophie! tihi vil bare si at jeg synes bloggen din har blitt utrolig mye bedre i det siste. Synes det er spennende å se at du har flyttet og synes også du har blitt mye penere i det siste (det hørtes rart ut men haha jaa). Synes du blogger mer variert nå og du virker mer voksen og fornuftig nå. Så fortsætt sånn tihi

    16. Wow! Det er veldig motiverende for meg som sliter litt med angst selv.. At noen som er så pen og motivert som deg også har problemer du sliter med.

    17. Du har jo sagt lenge nå at du skal ”bli en bedre deg” altså begynne og trene.. hvor lenge skal du gå rundt og si det til deg selv før du faktisk begynner og trener? og bli en bedre deg?
      jaja, du fikk vært fall ¨på deg treningsklærne og gikk til trikken.. thumbs up #y# haha

    18. det ser ikke ut som du har trent eller skal. mye sminke og mest opptatt av å se pefekt ut hehe lol ja !

    19. vil anbefale 2xu tightsene, alle sier de er “oppskrytt” men de er faktisk skikkelig bra! Og i trenings overdeler burde du prøve ut nike, bra passformer og greie lengder. og sist men ikke minst burde du bruke asics som til løpesko 🙂 lykke til med treningen 🙂

    20. rumpa de ser jo ut som danmark i den tightsen? :S
      Har aldri sett rumpa de så liten og flat før:P Er det skikkelig hold-in eller?

    21. De 5 siste innleggene har vært reklame. Skjønner at leiligheten ikke betaler seg selv, men bloggen her har tapt seg ENORMT siste ukene. Før var det litt troverdighet i reklamen, men nå er det bare fullt av randome produkter i hytt og pine. En dag er det bukser, en annen dag salve mot fotsopp og plutselig fuglefrø. Alle monner drar, ser den, men troverdigheten til deg og bloggen er way gone…

    22. Enig med deg som mener det har blitt mye reklame på bloggen. Pleier å lese bloggen for underholdningen men etter at du flytta til Oslo har den tapt seg enormt. Forstår heller ikke hvorfor du reklamerer for produkter du umulig kan like?? Du som er opptatt av å ha stor rumpe ville vel neppe gått i denne buksa som gjør rumpa de enda mindre enn den faktisk er?

    23. Skjønner ikke hvordan noen som deg kan være en inspirasjon for unge jenter. Jeg skammer meg over å være norsk når jeg ser sånne blogger. Løshår, solariumsoransj hud, og botox… du ligner på den dumme versjonen av barbie. Jævla selvsentrerte bimbo faen…

    24. 2XU tightsen som er en kompresjonstights er utrolig bra og veldig deilig å ha på. Jeg spiller håndball og mamma løper og sykler en del. Vi bruker den begge to. Du kjenner faktisk at den hjelper på musklene og at man ikke så lett får krampe. Så den anbefales på det sterkeste å prøve.

    25. Haha, vi har en oppgave i KK- Kultur og kommunikasjon og læreren ga oss en oppgave om dette blogginnlegget ditt 😀 passet meg perfekt for jeg leser jo bloggen din hver dag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg