setter pris

reklamelenker nelly 

Rød genser kostet 99 kr da jeg bestilte den. Fra nelly HER 


Denne genseren koster 299 kr HER  

Topp fra nelly 179 kr HER 

Bukse fra nelly 139 kr HER  Har faktisk ikke prøvd de enda, men hot damn de er deilige å ta på. Gleder meg til å hoppe rundt i disse! På festival, ikke minst.


Har vært litt ekstra heldig idag, på en måte. Bildene over ser jo ikke ut som om de er tatt med en linse til 7000 kr, men det er de faktisk. .  Frustrerende. Uansett, tilbake til at jeg er heldig. Jeg fikk først ordnet håret hos flinke Silje på hendrix hair pilestredet. Denne gang gikk vi for en mørkere bunn, og jeg føler meg fab. Silje er så herlig i tillegg! Vi er jo venner på privaten også nå, så vi har alltid masse å snakke om. I morgen skal hun klippe Mathias også! Sant håret mitt ble fint? Og så fikk jeg hentet mine nye klær fra nelly, som dere kan se på bildene over. I love it! Jeg shopper aldri i “virkeligheten” var og kjøpte noen gaver på bikbok i går og fikk helt sjokk med tanke på prisen der i forhold til internett. Haha, jeg er den type person altså . .
Er også heldig fordi jeg kom hjem til nybakt brød, en kjæreste som smiler og holder rundt meg uansett hvor frekk jeg er (var sur fordi selvutløseren ikke funket men han slo en vits, hjalp meg med selvutløseren og så danset vi litt), og heldig fordi han skal hjelpe meg å redigere videoblogg etterpå. Setter pris på det, han, livet og dere. 

Jeg skal faktisk i studio i morgen å spille inn min første sang, wow. . Den er forresten utrolig feelgood, og jeg er så stolt! Gleder meg til alt er ferdig og jeg kan vise dere 🙂 Stor dag, så jeg og M skal redigere litt videoblogg og så blir det sengen. Stor klem! 
29 kommentarer
    1. gleder meg til å høre sangen! du er jo så flink til å synge, du blogger utrolig bra for tiden! ha en kjempefin påske 🙂

    2. spiller ingen rolle hvor dyrt objektivet ditt er så lenge du ikke klarer å bruke det riktig, hahah.. 🙂

    3. Denne blondfargen du har nå, og har hatt i det siste kler deg så SINNSYKT Sophie! 🙂 Du er vakker! Håper du beholder denne fargen leenge for du kler den virkelig 🙂

    4. ÅÅ, du er så herlig når du gjenspeiler det du føler, fineste deg<3 Og veldig heldig er du med Mathias da! Kooos dere masse i kveld 🙂

    5. Fra de første sangvideoene som du har lagt ut så har jeg bare ventet til den dagen du skulle komme ut med en låt! Nesten litt stolt, er rart å tenke på hvor lenge jeg har fulgt deg og hvor mye du har vokst. Stå på Sophy ;*

    6. Hva tenker du om at “mamma til Michelle” (Anna Rasmussen) skal ha enda et barn i en alder av 17 år? Tror du det er for å holde plassen sin på topplista?

    7. Desverre er et objektiv til 7000 er waste of money hvis du ikke kan bruke det riktig. Første bud er å lære seg lukker- og blenderskalaen. Jeg antar du har et speilrefleks?
      Blenderskala: 1.0 – 1.4 – 2.0 – 2.8 – 4.0 – 5.6 – 8.0 – 11.0 – 16.0 – 22.0
      Lukkerskala: 1 – 1/2 – 1/4 – 1/8, 1/15, 1/30 – 1/60 – 1/125 – 1/250 – 1/500
      La oss si du skal bruke en lukker på 1/60 sekund, da må du ha en blender på 8. Det vil gi deg et riktig eksponert bilde. Du øker med 2 hakk, så hvis blenderen er 4 skal du bruke 1/250 i lukker. Skjønner? Det vil si at det lønner seg å ha en stor blender (et lavt tall) i mørke lyssettinger som på bildene dine, og en så lang (lavt tall) som mulig lukker, sånn at du slipper å skru opp iso-verdien (det vil gi korn).
      Jeg synes det ser ut som ISO-verdien burde vært stilt ned et par hakk, bildene er veldig kornete og det vil fort gi et dårlig resultat. I vanlig dagslys bør den ligge på 400, og i mørke rom bør du prøve å gjøre alt du kan med lukker og blender før du stiller opp særlig mye. Bildene er også veldig gule, og for et bedre resultat bør du skru ned hvitbalansen noen hakk. I mørke rom med dårlige lysforhold vil du få en gul fargetemperatur, og da må du stille den ned. En hvitbalans skal ligge på 4500 i vanlig dagslys, så det vil si du må skru den ned for å få kaldere fargetemperatur i et så varmt gult lys som på bildene dine.
      Håper dette kan være til hjelp, så vil du nok føle objektivet er verdt de 7000 kronene 🙂

    8. Herregud, har aldri sett deg så fin som du er nå! Hele sminken, håret og rett og slett ansiktet ditt er perfekt 🙂

    9. Å, skal du spille inn en låt? Som jeg gleder meg!! Første gang jeg var innom bloggen din hørte jeg en video du sang i, og det var nydelig!

    10. Jeg skjønner ikke hvordan Mathias holder ut. Jeg har vært sammen med kjæresten i 4 år nå og hvis vi hadde kjeftet på hverandre om småting så hadde ikke forholdet vært så bra som nå. Mathias, det er bra du har tålmodighet for det trenger du virkelig med den jenta der. Mer bortskjemt drittunge finner man ikke, men hvis det er sånn du liker det så go for it. Finner du ikke lykken hos hun så håper jeg du finner den et annet sted 🙂 Good luck

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg