tv med truls idag!

reklamelenker nelly

 

 Jeg tenkte å starte dette innlegget med å fortelle dere at jeg gjester Truls sitt program, oppdrag hurtigurnen i kveld! Han besøkte harstad sommeren 2012, og fikk da komme hjem til “bloggkontoret” mitt og med på dagens outfit-photoshoot. Det var en utrolig morsom dag, og klippet over viser faktisk at han ødela sengehimmelen! Det sendes klokken 21:40 på tv2, og jeg skal såklart se på. Gleder meg, og håper på å få høre tilbakemeldinger fra noen av dere også.

I dag kom endelig kjæresten til hovedstaden. så nå har jeg offisielt samboer! I skrivende stund står han på kjøkkenet og lager middag til oss, og jeg sitter i sofaen og føler meg heldig. Eller, for øyeblikket står han og klager over ostehøvelen jeg har kjøpt. . “denne er jo helt JÆVLIG, skal få mamma til å sende den vi har hjemme” sier han. “Jaja, sier jeg.

Topp fra nelly HER cardigan fra nelly HER / bukse fra BIKBOK / veske fra befresh.no / jakke fra sheinside.com 

Jeg har også fikset neglene mine hos Marna idag, og fikk gjort litt interiørshopping på kremerhuset sammen med kusinen min. Nå er vi 100% på plass i leiligheten! Alt er som det skal, livet er fint, og jeg trives superbra. Savner mamma, pappa, lillesøster og Rigmor, men vi sees snart igjen  Er så utrolig glade i dere, stolte av dere og takknemlig for all støtten jeg har fått når andre stiller seg negative. Hadde det ikke vært for dem, hadde jeg ikke hatt det noe bra. Tusen takk for den beste barndommen jeg kunne ha ønsket meg! 


Fikk forresten en veldig spennende forespørsel i dag. . mulig det blir min første nakenshoot snart, for en god sak! Hint : “I will rather go naked. . . ” Noen som kan gjette hva? 

164 kommentarer
    1. Du er så frisk og bra ut for tiden!
      Håper dere får det helt supert sammen, jeg og min kjøre flytta sammen for noen år siden og de første mnd var utrolig vanskelig, men ikke gi opp! 🙂
      Gleder meg til å se episoden med deg i kveld, legger igjen tilbake mld når jeg har sett den 🙂
      Utrolig morsomt med nakenshoot, du må jo bare kjøre på, er ikke sikkert kroppen din er så fin om 20 år, haha 🙂
      Ha en fin dag! 🙂

    2. i will rather go naked than wear fur? eller noe sånt, haha.
      leiligheten ser søt ut allerede. håper du trives der! 🙂

    3. ..than wear fur! ” haha så syykt bra! har faktisk lyst til å gjøre det samme, men tviler jeg får muligheten..

    4. åh, du kledde virkelig å krølle håret! Sykt kult at du skal på den shooten, samme som ho Khloè Kardashian 😀

    5. PETA, i’d rather go naked than wear fur 🙂 Khloe Kardashian var vel med på dette for en stund siden også!

    6. “..then wear fur” SI JA! PETA kampanjen er kjempebra, og flere kjendiser har gjort det samme. Utrolig spennende og gøy! 🙂

    7. Ler ihjel av det klippet, sett det ti ganger allerede eller no, så herlig og så smittende latter på begge to 😀

    8. JA! Jeg elsker PETA bildene og kampanjen “I’d rather go naked than wear fur”. De er så klassiske og stilfulle at man ikke en gang legger merke til at personen er naken.

    9. Okei, så ettersom du er ekstremt engasjert i dyrenes rettigheter og både er vegetarianer og i mot pels bestemte jeg meg får å gjøre litt research. Restylane er verken på Peta sine lister, ellerDyrevern sine.
      Restylane MÅ testes på dyr, fordi produktet plasseres under hunden og blir derfor regnet som et medisinsk produkt – noe som medfører dyretesting. “There are simply no medications given to human beings that are not first tested on animals.” – Peta.org.
      Jeg innser at du misliker kritikk, og jeg må innrømme jeg har lagt igjen en kommentar tidligere hvorav jeg kommenterte oppførselen din. Kritiseringen medfulgte at jeg måtte se på Bloggerene, kun for å se om grunnlaget mitt for kritikken var riktig. Jeg tok feil, beklager for det. Du oppførte deg svært annerledes og beviste at du er den søte lille jenta hun fremstår som her på bloggen din. Uansett, kan det hende at du har gjort bedre research enn meg og funnet ut at Restylane ikke testes på dyr – isåfall burde du informere leserene dine om dette, så du unngår å bli kalt hyklersk. Du og dine handlinger blir notert, og dette medfører ekstremt mye kritikk og hat. Anyhow, vil jeg at du ikke skal ta dette som hat og jeg sier dette med en åpen mine, med tanke på at jeg tok fullstendig feil angående oppførselen din. Uansett støtter jeg deg, og syns du er jævlig flink som klarer målene du setter deg.

    10. Forresten, skal du være modell for Peta? Isåfall, er jeg ekstremt misunnelig, men jeg må si at ingen andre enn deg fortjener det. Du jobber faktisk for en sak du har sterk lidenskap for og nå får du belønningen din. Gratulerer, det fortjener du!

    11. i would rather go naked than wear fur? det er så kult at du faktisk står for noe og bruker bloggen til å “markedsføre” det, i motsetning til andre bloggere som ikke brenner for noe (virker det som). selv om jeg nødvendigvis ikke er enig med deg i alt da 🙂
      og dere har jo fått det sykt fint i den nye leiligheten deres ser det ut som. masse lykke til <3

    12. Er ikke ofte jeg kommenterer, men for et fantastisk flott bilde over her! Det hvor du holder jakken i hånden!:) du ser så utrolig bra og naturlig ut!
      Og gratulerer så mye med leilighet! Håper du kommer til å trives i hovedstaden:)

    13. ååå så koselig, misunner deg kjempe masse! super fin leilighet og håper dere koser dere masse, må være utrolig deilig å kunne flytte for seg selv (MED kjæresten) i en så fin leilighet 🙂 befriende!

    14. Haha, er det ostehøvelen fra IKEA dere har? Vi kjøpe en ostehøvel som er SÅ sløv og ubrukelig på IKEA, haha 🙂

    15. I’d rather go naked than wear restylane? 🙂
      Syns nesten ikke du kan stille opp for PETA når du velger ditt eget utseende forran dyr. Du burde slutte med restylane, DA kan du gå god for å kalle deg dyrevenn.
      Se for deg da, en plakat med deg på, mot dyremisshandling, full i restylane, og alle ser du har restylane…

    16. “than wear fur”
      Ååå, så gøy!!! Elsker den kampanjen 🙂 Gøy at du kanskje skal gjøre det samme som Khloe Kardashian, haha!

    17. Rather go naked ja… Hva om slike organisasjoner faktisk gjorde litt med pengene sine (reddet noen dyr osv) isteden for å betale dere “modeller” for å vise kroppene deres???
      Saken er latterlig, du burde absolutt holde deg for god for det der… Selv om du stiller opp naken med teksten – hvilken faens forskjell gjør det?? Ingen! Det finnes 1000 A-pressenkjendiser som har gjort dette før deg uten å utgjøre noen forskjell, du er INGEN a kjendis og du utgjør INGEN forskjell gjennom å ta av deg klæra for dyrenes skyld. Det hele er latterlig

    18. Gratulerer med leilighet! Innså plutselig hvor heldig du er som har en kjæreste å bo med, godt å høre at det går så bra med dere! Du er utrolig pen <3

    19. Og malt hanekam i lepper og kinn. Yees, dyrevenn må jeg si… Du er fryktelig dobbeltmoralsk. Pick a lane and walk all the way, or else don’t bother taking one step

    20. I WOULD RATHER GO NAKED THAN WEAR FUR.
      Det burde du virkelig gjøre Sophie. Kjæresten din eller fremtidige kommer nok ikke til å like det, men nakenhet er en naturlig ting, og siden du er en såpass offentlig person vil du nå mange!

    21. På norsk: jeg går heller naken enn med pels👌 Good good!✨ Khloe Kardasian har også vært med på det👏

    22. Må bare si at jeg ønsker deg masse masse lykke til i hovedstaden! Blir så utrolig glad på dine vegne, av at du har flyttet dit for det virker virkelig som det riktige for deg. Leiligheten din ser utrolig bra ut! Gleder meg til å se deg på tv i kveld og lykke til i oslo, jeg virkelig digger bloggen din og hadde jeg levd en dag som deg hadde det vært fantastisk å vite hvordan du lever, og lære av deg hvordan du takler tøffe tider. Digger deg og bloggen! Stå på!

    23. Så fin du var på disse du bildene! Du var nydelig i dag. Håper du trives i ditt nye hjem❤️ Du skal sikkert ta bilder for peta! Herregud så kult! You go giiiirl❤️

    24. Det at folk kaller deg dobbelmoralsk blir så dumt.. Nå vet ikke jeg om restylane virkelig blir dyretestet eller ikke, men nå gjør du MYE bra for dyrene ellers ved å bruke bloggen din 🙂
      Øyenbrynene dine ser forresten perfekte ut nå 😀 Vet det er mange som har klaget på de tidligere, haha..

    25. Jaja. Det er ikke lenge siden du sa du IKKE skulle kle av deg. Men hva gjør man vel ikke for å få litt oppmerksomhet.

    26. Så fint og koselig, men det var om du kunne legge et innlegg om navel piercing værdådnill det hadde betyd så mye for mæ bare et lite innlegg??😣

    27. Peta:) Du ser så utrolig bra ut! Frisk og opplagt, nydelig hår, og skikkelig fint smil. Er også veldig hyggelig å lese at du har det så bra for tiden! Lykke til i fremtiden, måtte den blir super:)

    28. det var vel heller sommeren 2013 han var der? det var i allefall da han var her for akkurat samme programmet:)
      kjempefint at du skal gjøre en photoshoot med PETA! utrolig bra sak, er veldig stolt av deg!

    29. Du ser ut som en Hollywood filmstjerne eller Hollywood frue på det bildet med krøllene fy søern så utrolig vakkert og stilfullt du var!!!!!!!! 😮 For en kul kampanje, det må du jo si ja til! 😀 er sikker på at resultatet blir enestående!

    30. Utrolig fine klær på det første bildet, hvor er buksen fra? Kempefint hår og 🙂 så avslappet og fint, med herlige farger.

    31. gud så mye nydligere du har blitt. leppene dine så jo ut som du ikke har pusset tenner( masse hvit belegg) el noe og de kvisene

    32. Jeg så nå nettopp på deg og Truls, og jeg følte man fikk sett hvordan du er! Du ble liksom satt i så sykt bra lys! Og forresten; du har en fantastisk latter og personlighet!!:))

    33. Hei, så deg nettopp på Tv med Truls jeg også! Du virker som en skikkelig god og søt jente, som virkelig bryr deg om andre. Og det at du kjemper for dyr og deres rettigheter, syntes jeg er helt fantastisk. Du er en spesiell jente, Sophie 🙂
      Håper forresten du kommer til å trives i Oslo, det er en kjempefin by♥

    34. Du virker veldig herlig og søt, men jeg kan ikke si jeg synes du virker naturlig foran kamera. Du virker alltid utilpass og stiv. Det virker som du prøver for hard. Det inntrykket har jeg hatt hver gang jeg har sett deg på tv. Venninnen din virker mer komfortabel, både på væremåte og når hun snakker.

    35. Du gikk nettopp med UGGs! Du er så dobbeltmoralsk at det er til å spy av! Og selv om forklaringen din er at du ikke kjøpte de selv, så hjelper du merket med å holde populariteten oppe ved å vise de frem på bloggen. Æsj!

    36. I will rather go naked than wear fur, håper det er det og at du stiller opp! Hadde vært drit kult hvertfall 😀

    37. Morsomt å se ditt misdannende trynet på Truls i kveld.
      Virkelig god underholdning, og jeg er sikker på du har noen stolte foreldre. 18 år og botox, fy flate så morsomt. Lyser idiot av hele ditt vesen.

    38. Se det. Med Truls var du jo bare en vanlig jente med litt for mye stæsj her og der. Ikke knirket du så jævlig heller. Stor kontrast til den sure, lille jenta på vgtv. Du må virkelig skjerpe deg adferdsmessig.
      Var det forresten ikke du som sa du ikke ville være med på nakenbilder? Hehe. Jeg tipper du kler av deg ved flere anledninger ganske så snart. Norges nye Aylar? Hm?

    39. For noen lekre negler du har fått! Skal du være med i kampanjen ved å kle deg naken istedet for å bruke ekte pels?! Det er jo super flott av deg 🙂

    40. Jeg må bare si det.. Du har blitt så pen! du har jo alltid vært utrolig pen, men herregud 😮 det er liksom noe voksent over det.

    41. Sophie!! Du burde kle deg som dette oftere, du ser så mye mer sofistikert ut! ELSKER DET! Fargen på håret ditt er også foresten også veldig fint nå!!

    42. Orket ikke å ha lyden på siden stemmen din skjæærer gjennom marg og bein. Du burde jobbet med stemmmen din.

    43. FUCK PETA, de dreper flere dyr enn de redder, og de vil stoppe forskningen på en kur til AIDS fordi det blir testet på dyr. De hater også mennesker som spiser kjøtt, bruker ull og RESTYLANE.

    44. Sendte nettopp inn melding om deg til SMS-tjenesten Adam 2326, så ufattelig mye morsomt de skriver om deg 😀

    45. Så gøy! “I would rather go naked than with fur, or something” Husker ikke helt hvordan den quoten gikk. Men denne muligheten passer veldig bra til deg! Blir spennende ^^

    46. “I WOULD RATHER GO NAKED, THAN WITH FUR!” skulle ønske andre bloggere fler toppbloggere og kjendiser var som deg. du er uten tvil den jenta bloggeren kjendisen som ‘reklamerer’ for det gode. Keep on doing the good job.

    47. Kan du linke de forskjellige nettbutikkene du har vært på angående interiør? Driver å flytter ut selv, og tydeligvis ha vi veldig lik smak :))

    48. Enkelte må bare lære seg å takle at noen faktisk synes det er FINT og ikke minst kvinnelig sensuelt og sexy med store lepper!!!!! Og at restylane er laget av dyrerester..hvor har dere den informasjon fra? Hanekam..really ? Jeg tror ikke Sophie Elise ville tatt restylane og botox hvis det var dyrerester i det eller hvis det var dyretestet!

    49. I will rater og naked than whit fur?
      Khloe Kardashian har vært med i en slik fotoshoot som man kan se i en episode på kuwtk!

    50. Butterfly: JA! Det ER kvinnelig og sensuelt med store lepper. NÅR DET ER NATURLIG!!! Det er så mange som putter inn restylane og tror det ser naturlig ut – men det gjør det altså ikke. Det lyser fake lang vei og virker bare desperat.

    51. Til anonym: Det er en del jenter med store lepper som det ser ut som de har brukt restylane eller annen slags lip fillers..men nei de er født med dem fra naturens side..så hvilken forskjell gjør det egentlig om noen velger å ta restylane for å få store lepper? Du kan aldri vite om den damen du ser på gaten med fantastiske store lepper om hun har gått under kniven/ eller sprøyta i dem for å få dem større eller om hun har fått de fra naturens side. Så sånn sett er det jo hipp som happ.

    52. Hei Sophie! 🙂
      Jeg kommenterer egentlig aldri noe særlig hehe, Men jeg ville bare si at du ser så utrolig bra ut om dagen! Skikkelig fresh 😀 Dessuten så kler du utrolig godt å smile! Så det bør du bare fortsette med! 🙂
      Ha en flott “lille” fredag og en super helg når den kommer 🙂

    53. Sophie! Jeg trenger virkelig hjelp… Jeg har begynt å kutte ut kjøtt hver eneste torsdag. jeg tenkte å ta en dag av gangen, helt til jeg er helt veggis.. Men kan du dele noen gode middags forslag? Vær så snill, jeg trenger virkelig hjelp! <3 FOR ET FORBILDE DU ER <3

    54. Hei Sophie. Har aldri kommentert her før, men vil bare si at jeg synes du er virkelig tøff! Jeg leser bloggen din hver dag og må si du har mye fint å komme med. Synes det er fryktelig hva folk får seg til å si. Håper du får det fint i Oslo 🙂

    55. Butterfly: Klarer du ikke se de som er fake? Det ser man da virkelig på strukturen i ansiktet, om det er lepper som passer inn i helheten eller ikke. Leppenes anatomi dreier seg ikke bare om det som er rundt åpningen, men starter lengre ut i ansiktet, og på de som bare har fylt på (for mye) restylane blir det et misforhold mellom lepper og resten av ansiktet, det blir som oftest en “flabb” som altså ikke passer til resten. Sophies nesegreie ser ikke så verst ut, helt til hun smiler, da ser man ting “ikke henger sammen”. Litt “Michael Jackson”.

    56. Du var så utrolig herlig på opprdag hurtigruten!! Var gøy å endelig få se den siden av deg også, der du faktisk lo, smilte og virket som du hadde det gøy! Du er selvfølgelig alltid ekte, men i feks det VG greiene du nettopp var med i, virket det som du kjedet deg noe vanvittig hehe! Gøy å se denne siden av deg også, å du er utrolig pen når du smiler 😀 Gjør det oftere!!

    57. Kan du ta fler bilder av deg i jakken du har på deg? 😀 den var skikkelig fin! og du ser utrolig bra ut for tiden!

    58. åå, jeg håper det er den shooten jeg tror det er sophie! Du fortjener virkelig, og er et supert forbildet når det kommer til dyrevellferd! <3

    59. tenk om kvisene dine vistes like godt på bildene som på tv’en 🙂 Burde slutte å bruke så mye sminke, da får du mindre kvise 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg