en ny start

noen lenker er adlinks

Herregud, tusen takk for alle ønsker om lykke til med leiligheten! Det føles så sinnsykt rart, jeg er for å være helt ærlig litt kvalm. Hva faen har jeg gjort liksom!? Haha, men det kommer nok til å gå veldig fint. Jeg gleder meg til å starte ett nytt kapitell av livet og håper selvfølgelig dere vil følge meg videre på ferden! Rart å tenke på at flere av dere har “kjent” meg siden jeg var 16 år, og at vi på en måte vokser opp sammen. . Kanskje jeg har noen av dere lesere der ute som har hengt med helt fra starten?

Uansett, som dere sikkert har skjønt har dette vært en hektisk dag, så jeg deler med meg litt bilder fra hos TV2 i morges da jeg enda var i oslo. Jeg startet dagen med ett intervju på god morgen norge, så kjøpte jeg leilighet, så flydde jeg hjem, og etter det har jeg forberedt til flytting og vært sammen med Mathias. Nå skal vi endelig slappe av, pjuh ♥ FORRESTEN! Om noen av dere selger en sofa, eventuelt vet noen som selger sofa i oslo-området må dere gjerne sende meg mail på [email protected]! Vil gjerne kjøpe brukt, liker gamle sofaer best jeg. 

Selfie med hele norges blomster-Finn! Herlig mann. 

Rart å bli intervjuet av folk jeg selv har sett på TV hele livet! Føler jo jeg kjenner dem så godt.

På taket hos Tv2, og så på utsikten over oslo by. Var Vegard, produsenten av bloggerne, som dro meg opp dit. Han er jo så glad i å ta bilder, men det er jo bare hyggelig for en blogger som meg. 

Rød jakke i fake skinn HER / kjole fra voguec.com / skjerf er Stine sitt. 

Som jeg nevnte for dere hadde jeg en pakke som ventet på meg fra nelly, noen ting jeg bestilte for en uke siden. Jeg skal selge unna masse klær når jeg flytter, så om noen av dere er interesserte er det bare å skrike ut! (ikke disse klærne, de er jo helt nye hehe). Men jeg har jo masse kule gensere og fine kjoler blandt annet 🙂 Skal få ordnet klart ett klessalg sammen med noen andre bloggere når jeg har kommet på plass i Oslo! 

 

Denne kjolen festet seg utrolig fint til kroppen, og det er veldig fint med detaljen med gullsmykket! Da slipper man å pynte med noe smuykker ellers tenker jeg. Som dere ser har den også en åpning på siden, som gjør den mer sexy enn hva den ellers ville ha vært. HER kan den kjøpes, for bare 299 kr. 

Denne jumpsuiten er min favoritt av hva jeg kjøpte i denne omgangen! Så utrolig fin farge, og den gjorde også at kroppen min så bra ut. Riktignok var den litt rynkette i stoffet, så jeg får bare stryke over den en gang så er den nok perfek. HER kan den kjøpes! 

De deiligste skoene jeg har hatt på meg noen gang! Og i leopard også, hehe. Som dere vet jeg elsker! HER kan de kjøpes, for 299 kr

Jeg skal fortelle dere ett lite cardigan-tips. Jeg velger cardigans etter to ting : hvordan stoffet kjennes ut, og hvordan den ser ut over rumpa. For jepp, cardiganer kan komplimenre rumpa utrolig godt og få den til å se mye større ut! Har fått spørsmål på om rumpa mi er fake når jeg har på meg cardigan, og jeg har liten rumpe til vanlig. . bare ett lite tips om dere vil komplimentere bakdelen litt. Denne var også utrolig deilig på! HER kan den kjøpes. 

Skinnskjørt kan kjøpes HER

Lyserosa topp kan kjøpes HER – denne har jeg nå i svart, hvit, blå og lyserosa, så definitivt en favoritt i klesskapet. Kan kombineres til alt, er feminin og søt! 

 

81 kommentarer
    1. Jeg har lest bloggen siden du var 16 ja, tenkte ikke over det før du sa det haha! Blir aldri lei da, føler liksom at det du skrev om før interesserte meg før, og det du skriver nå interesserer meg nå.. om du fatter, haha.

    2. Jeg har faktisk lest bloggen din helt siden før du lagde denne, haha 🙂 Husker jeg så deg første gangen du var på haawt.blogg.no, og synes du virka såå kul! Lykke til med ny leilighet, og ditt fremtidige liv i hovedstaten! <3

    3. Morsomt bilde av deg og blomsterFinn, hehe. Og dere var såå søte sammen 🙂
      Liker veldig godt kjolen med gulldetalje forran. Så faktisk ut som et smykke!
      Men hvis du skulle trenge flere smykker til smykkeskrinet ditt så får du bare kontakte meg 🙂
      Stå på videre, du har en kjempe fin blogg! Og lykke til med ny leilighet.

    4. Gratulerer med leilighet! Så spennende. Et tips, IKEA har en søt liten sofa med en liten sjesjelong (eller hva det heter), passer nok perfekt til en liten leilighet 🙂 LYKKE TIL FINE DEG!!!

    5. SOPHIE: Du må slette de kommentarene som legger ut adressen din i Oslo. Du er i en utsatt posisjon og det er alt for mange idioter i verden. Oslo er ikke trygge Harstad.

    6. Du har ingenting å grue deg til, Sophie! 🙂 Tror det skal gå veldig bra jeg, såppas “kjenner” jeg deg! Skal Mathias være med på flyttelasset, eller blir han igjen i Harstad? 🙂
      God natt skjønne du <3

    7. nydelige sophie, Gratulera med en super fin leilighet! misunner deg:) ha en strålende kveld videre, og håper alt går bra med deg!
      klem en fast blogger

    8. Så nydelige klær! Ville veldig gjerne hatt den toppen, siste plagget du viste. Men når jeg trykker på HER, så kommer det bare en feil.. vet du grunnen?

    9. Haha, æ sir en ting: Skinnygirl Shapewear Booty Booster. Trur du ikke vi ser forskjellen på flatrompa og silikontrusa? :p Selvfølgelig har du en tykk cardigan over sånn at silikoninnleggan/kantan vises. Det e forøvrig veldig lett å legg merke til på gamle bilda kor du plutselig hadde stor rompe med nokså merverdig form og nu. Uten silikontrusa, såklart.
      Ikke undervurder leseran dine. 😉

    10. Hvis du lar osloadressen din ligge åpen på nettet er du akkurat så teit som du påstår at du ikke er.

    11. Har du størrelse x-small eller small i den svarte kjolen? Jeg er 160 cm, veier 52 kg, men har 70 D/E så det er ofte et problem å finne kjoler i riktig som passer til både puppene og resten av kroppen. Håper på svar slik at det forhåpentligvis blir enklere for meg å bestemme størrelse. Hvordan er stoffet? Er det tøyelig?

    12. Bodde rett ved for noen år tilbake. Du kommer til å elske å ha 31 bussen og trikken ved siden av. Bussen går døgnet rundt og enda bedre er det når du er ute på en liten bytur i helgene ! Da slipper du stresset med å ta nattbuss eller overnatte hos noen. Jeg elsket å bo der! Og er veldig misunnelig 😉 . Er et veldig fint sted 🙂
      Kan alle kriker og kroker i de gatene ettersom jeg har hund og vi gikk masse turer der !

    13. Har følgt deg helt fra dag 1. husker blandt annet den ene bloggen du hadde som het heiasofie.blogg.no(?) er litt usikker men har ihvertfall lest alle bloggene du har hatt selvom jeg er veldig dårlig på og komentere. Gratulere med leilighet! Du er nydelig tvers igjennom, digger deg!

    14. Er du ikke redd for å bo på østkanten? Det er ganske skummelt der. Jeg ville i hvert fall ikke gått alene der om natten.

    15. Synes du er på God morgen Norge hele tiden jeg da..:p
      Men du er veldig heldig som endelig får flytta, tror det kan hjelpe litt på tilværelsen å komme litt bort fra lille Harstad.. Skal Mathias følge etter?:-)

    16. Om hun så bruker silikontruse..og så da? Er ikke sånn at folk tror du har iq på tusen fordi du legger merke til det, mer som at du har iq på 1 som gidder å kommentere det. Jeg ser det hvert fall ikke, går an å presse ut rumpen på bilder også.

    17. Klesssalg! Har definitivt muligheten til å stikke innom, bor 35 minutter fra Oslo!
      Fin du er, Sophie, elsker de lange innleggene dine, ha en fin dag! <3

    18. Lykke til med ny leilighet. Tror du kommer til å klare deg bra:)
      Ellers vil jeg bare si ar det er feil med linkene til klærne, kommer frem at sidene ikke eksisterer.

    19. Gratulerer med utrolig søt leilighet! Skal selv flytte til Oslo til sommeren, kanskje vi sees, hehe! 🙂 Masse lykke til, gleder meg til å følge din “nye start” 🙂

    20. Har følgt deg frå starten av:) huska når du begynte å blogge – blei heilt forelska i personligheten din. Den litle girlcrushen har berre vokst meir og meir hehe:) masse lykke til med leiligheten – sååå spennandes!:D

    21. Gratulerer så mye med leilighet, og velkommen så mye til Tigerstaden. Bor her selv, og det er fantastisk 🙂 Husker jeg begynte å følge deg allerede da du gjesteblogget et par ganger for Stine(haawt), og lurte på hvilken fantastisk pen skapning du var, haha! Masse lykke til meg flytting, og kommer gjerne innom klessalget du skal ha når du flytter hit.

    22. Ikke for å være irriterende, men ser at du har brukt ordet “komplimentere” (eller komplimenre, som du skrev først her oppe.) Ordet “komplimentere” kan faktisk ikke brukes i denne sammenhengen, ettersom det betyr noe heelt annet enn hva du bruker det som :p Skjønner at du vil bruke store ord, men da må de passe! Haha, nå er jeg sånn irriterende leser som bare “Ikke for å være slem, men du burde kanskje.. ikke bli fornærma, elsker bloggen din ellers<33 men ja, ville bare fortelle det! Gratulerer med superfin leilighet og fine klær!

    23. Jeg har fulgt deg helt siden starten! Tror jeg begynte å lese bloggen din rundt juletider i 2012 eller noe? Kan være jeg husker feil, men tror det var da jeg “ble bitt” av basillen, haha 🙂
      Jeg digger deg, og har sjekket bloggen din omtrent tre ganger daglig siden første besøk på bloggen. Hver gang du har hatt oppturer har jeg vært glad på dine vegne, og hver gang du har hatt nedturer har jeg lyst å ta første fly til Harstad og gi deg en stor klem. Haha, jeg føler jeg kjenner deg kjempe godt!
      Masse lykke til med ny leilighet, gratulerer! Du kommer nok til å stortrives i Oslo 🙂

    24. Dette er ikke ment negativt, men mer som et obs. Ditt eget hår synes ganske mye på de siste bildene du har lagt ut, og med tapeextensions fra salong burde jo ikke ditt ekte hår synes. I tillegg ser extensionet ganske slitt ut. Extensionet ditt fra luxushair har alltid vært veldig pent i forhold:-) gratulerer så mye med leilighet, vakre deg ❤️ Håper du kommer til å trives i oslo!:)

    25. Hei Sophie!! ser du på lindsay? det er lindsay lohan sitt nye reality show! 3 episode kommer på søndag.

    26. Gratulerer så mye med leilighet fantastiske Sophoe Elise! Jeg har nok lest bloggen din nesten helt fra starten 😀 Det er gøy å følge en blogg man liker så lenge 🙂 Gleder meg til å følge deg videre i det nye kapittelet i Oslo, det blir sikkert kjempe bra 😀

    27. Synd i Oslo som nå får en innbygger som deg, uff, en rosablogger som er helt på jordet. Jaja, lykke til 😉

    28. Masse Gratulerer med egen leilighet! Vet dette er noe du har drømt om leeeeenge! 🙂 Synes du var utrolig flink, voksen og deg selv på God morgen Norge! Vær stolt av deg selv!!!! En annen ting er at du stråler virkelig mye for tiden, som en sol!! Du kler helt klart blondt hår best!!!! ♥

    29. Før jeg flydde ? Haha. Norsk grammatikk hadde vel vært noe for deg jenta mi ! Løshåret ditt ser forferdelig ut nå, og ditt eget hår vises mye. Rumpa di er bare juks, å ser ikke halvparten så fin ut som det du fremstiller den på bildene. Er det noe ved deg som er ekte i det hele tatt ?

    30. Hei Sophie. Bare lurte litt på om du kunne laget et innlegg med hva du har av fotoutstyr, hvilke objektiv du har, hvordan du tar bildene dine osv. Og hvilken fjernkontroll du bruker kanskje?

    31. Hvordan er klærne fra voguec.com i størrelsen? Setter pris på svar, vurderer å bestille derfra. Ser at de ikke har XS, som jeg bruker til vanlig. Går det greit for deg å bruke Small?

    32. Sant det du sier, føles faktisk ut som om vi har vokst opp litt sammen! Har lest bloggen din leeenge nå og utrolig glad på dine vege! Bor selv i Oslo, håper på å se deg en dag <3
      Synsykt fine negler btw! 🙂

    33. Har lest bloggen din helt siden du opprettet den, tiden har gått så fort! Føles ikke som om det var så lenge siden jeg tok min første tur innom bloggen din, haha! Stå på videre 😀

    34. Åh du er så herlig, elsker hvordan du har forandret deg i det siste. På en positiv måte! Leilighet i Tigerstaden kan være perfekt for deg. Bor i Lillestrøm som er 10 min unna selv, hehe 🙂
      Digger deg, stå på og lykke til med flyttingen!

    35. Kommentaren til Linda over her må være noe av det mest talentløse jeg har sett. Herregud så fantastisk dum det går an å bli. En ting er å ha sånne tanker, men en annen ting er å faktisk slenge det til vedkommende.

    36. Jeg har faktisk fulgt deg siden du startet med denne bloggen! Noe som er veldig rart for det føles ikke ut som du har blogget så lenge, haha. 😀
      Ååh, cardiganen så jo bare sinnsykt deilig ut da. 🙂

    37. Bare så du vet det så har du kjørtet på feil vei, hahahaha! Det har du ganske ofte, du burde se på klærne på nettsiden og se hvilken vei de skal være,haha!

    38. Kjempefine klær!! Så deg på god morgen norge i går eller no, du var kjempefin! elsker stilen og ikke minst håret ditt! <3 stor fan!

    39. Jeg har lest bloggen din fra starten, og jeg må innrømme at jeg har blitt en liten fan av deg 🙂 Du har jo blitt en kjendis! Og jeg må si at det er veldig bra av deg at du endelig har KJØPT deg din egen leilighet, at du ikke velger å leie. Det er mye smartere å eie noe selv, selv om det krever at du har en viss egenkapital i starten og at du må være tålmodig med å betale ned lånet. Det er mye smartere, i motsetning til å sløse bort pengene på å leie en leilighet som Andrea Badendyck blant annet gjør. Helt latterlig.

    40. lykke til! gleder meg til å se hvordan det går! men hvordan blir det med Matihas? skal ha flytte sammen med deg, blir han igjen i Harstad eller kjøper han også leilighet i Oslo? håper du kan svare på dette fordi jeg lurer veldig.

    41. Gratulerer så masse med ny leilighet 🙂 måtte bare legge igjen en kommentar og si at leppene dine er helt nydelige nå ! Rett og slett perfekte 🙂

    42. Jeg har i hvertfall lest bloggen din helt siden den lille bloggfighten din med Heidi Alexandra, hahha, herreGUD..

    43. Gratulerer så masse med leilighet, håper Oslo gjør det godt! 😀
      www. changeitup.blogg.no – for dere som leser dagligdagse ting! 🙂

    44. Jeg må bare si det, du har blitt så fantastisk vakker! når du smiler ordentlig og virker så glaaad, er du så utrolig nydelig!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg