“mirakelbuksene”

sponset bukse

De fleste jentene der ute har sikkert hørt om eller sett bilder av weightlessbuksene? Kjennetegnet på disse er altså at rumpa skal se veldig fin ut, og nå har jeg fått mine første bukser fra weightless.no . Disse er ganske dyre, så jeg så for meg at jeg kom til å se ut som Nicki Minaj med en gang jeg tok de på. Men, der har nok jeg missforstått konseptet litt. Lommene bak på rumpa i kombinasjon med passformen fungererer ikke som pushup, men heller en slags “utringning” som viser bakdelen fra sin beste side. Likt som stay-up bher med dyp kløft, føler jeg. 

Som jeg har nevnt for dere trener jeg jo ikke, og dermed er ikke rumpa mi såkalt “gigantisk ” heller (har forstått at de fleste jenter streber etter nettopp dette, hehe). Jeg liker rumpa mi da, det er jo min lille stjert. Og jeg kan love dere dette – buksa ser bra ut, den er utrolig deilig å ha på seg, og rumpa tar seg også godt ut i den. Vi jenter har jo vist fram kløfta vår i flere år nå, så hvorfor ikke begynne med rumpa også? Denne buksa komplimenterer rumpa fint synes jeg. Men den er jo ikke en mirakelkur som mange kanskje skulle tro, rumpa mi løftet seg ikke, den ble ikke større og den ble ikke nicki minaj. Men det er kanskje like greit? Om vi nå skal begynne å putte push up i rumpa tar vi den vel litt langt, hehe. Men visst ser det litt bra ut? Dere kan jo sjekke ut butikken HER, jeg vet de har treningsutstyr også og der er jo gjerne vi jenter ekstra opptatt av å se bra ut, av en eller annen grunn. Modellen jeg bruker her er DENNE

I morgen har jeg en ganske stressende dag med siste innspurt for regnskapsåret 2013, middag hos tante og en legetime tidlig på morgenen. Jeg drar til Stockholm for en natt på onsdag, det er jo finest awards! Og dagen etter der er det operasjon, og dagen etter der tre møter i oslo + en visning av leilighet. Pjoh! Har jeg nevnt for dere at jeg føler meg 80% døv på høyre øret etter drake-konserten? Ikke så veldig morsomt, men egentlig litt komisk med tanke på at dette er første konsert jeg står helt bak, og DA presterer jeg å bli hørselsskadet. Så jeg skal slappe av resten av kvelden, helst ikke gå ut av sengen om jeg får det som jeg vil . . 

Og sengen passer meg perfekt, iallfall når jeg har gjort det så koselig rundt! Jeg elsker lysene fra voluspa på kvelder som slike disse (og hver dag ellers, egentlig). Duften champagne er nok min favoritt for øyeblikket, men det varierer etter humør. . I kveld kjører jeg uansett dobbel dose av den. Både lysene mine og duken på bordet er fra AflektHome.no, en nettbutikk jeg håper skal stå for alt av interiør når jeg selv flytter ut en dag. De har som slagord “lyx for alle”, og det må jeg si! Det er mye der inne jeg ønsker meg. Nå har jeg, rar som jeg er, satt krus laget av gull på ønskelisten min. Om dere har fulgt meg en stund vet dere jo at jeg elsker krus, haha. . 

Te blir det også på meg, i det som (per dags dato) er yndlingskruset mitt! Teen er også fra aflekthome.no. Jeg er egentlig veldig kresen på te, og liker ikke å drikke noe som er varmt om man ser bort fra varm sjokolade. Men dette kan jeg like! I tillegg er jo beholderen ganske så søt. Jeg går for smaken gul passionsfrukt og ingefær. 

” ser jo egentlig ut som om man kan røyke det her” fikk jeg høre når jeg åpnet pakken, haha. Vel vel, alle har sine fritidsaktiviteter 🙂 Jeg tror jeg drikker den, jeg. 

Hva synes dere om buksene? Flere som har testet disse eller noe lignende? 🙂 


52 kommentarer
    1. Tror du at du orker å dra på møter og visning dagen etter operasjonen da?? Blir litt bekymret for deg jeg hehe 🙂

    2. Du har jo fin rumpe i den buksa! Synes ikke det er fint å ha drit stor rumpe, og rumpa di passer jo til resten av kroppen liksom! 🙂

    3. Lykke til med møter, operasjon, kikke på leilighet, tur til sverige og alt! 🙂
      Rumpa di ble helt sykt digg, haha. Selv føler jeg at jeg ikke har noen rumpe å vise frem, selvom kjærestenmin sier det!! 🙂 for han så har jeg nok det! Skal inn å kikke litt på buksene og lysene du la link til, elsker å ha det så koselig rundt meg.
      Loveu Sophie <3

    4. Stakkar, du burde kanskje satt av en fridag rett etter operasjonen, hvis det blir like vondt som forrige gang.
      Synes buksene ser litt rare ut pga den sømmen? Men jeg skjønner det med lommene, utrolig hvor mye forskjell de kan gjøre.. Så jeg tenker på lommene uansett når jeg kjøper bukser 🙂

    5. Akkurat den modellen jeg har lyst på og, haha. Den satt veldig fint på deg!
      Det er forresten veldig morsomt å røyke te… som du sier, alle har sine fritidsaktiviteter xD

    6. Hjelper ikke hvilken bukse du går med. Rumpa di er som gele. Det så jeg på den teite rumperistevideoen du postet for en stund tilbake. Du er utrent og slapp. Til og med Rolf Ørjan har sagt at du må trene.

    7. Du la jo ut et bilde på instagram for noen dager siden, av deg i en grå cardigan, og da hadde du jo perfekt rumpe:)) hahah, legger merke til sånt jeg, heh. men joa, buksa var fin, men med den sømmen bak blir det kanskje litt vel tydelig hva man prøver å framheve??

    8. Ha tipper det var fra din hasj-røykende kjæreste, hasj-røykende venninne eller hasj-røykende sophie Elise selv som sa teen kunne røykes? Du har vel kanskje 0,5g i den te koppen din og til og med?

    9. Er ikke bra å stresse så mye, ivertfall ikke når du skal ta en operasjon i tilleg :O Godt du skal slappe av i dag da 🙂 Virker som om det kan være ganske bra for deg å flytte til Oslo. Siden du har mye jobb og møter å gjøre der. Hvis du hadde bodd der, så hadde du ikke trengt å reise så mye frem og tilbake. Det tar på helsen det å stresse. Ta vare på deg selv. Håper du får leiligheten, hvis du liker den 😀

    10. Wow, blir litt satt ut av enkelte kommentarer her..Å skrive en kommentar med bare negative ting er jo egentlig litt morsomt gjort. Finnes ikke bedre måte å utrykke sjalusi! Beundrer virkelig hvor mye ben du har i nesa til å stå opp for dine meninger og at du driter i negativitet fra sjalue folk. Stå på, du er rå:)

    11. Stilig, nå fikk jeg også lyst og kjøpe denne, mulig jeg må det også 🙂
      Har du lyst og kjøpe knall rosa iphone 4/4s ? 😀
      Det hadde du kledd faktisk siden du er en rosa jente !!

    12. Skjønner ikke helt om du overdriver, eller ikke når du sier det med at du tror du har skadet hørselen.
      Men hadde jeg vært deg, ville jeg isåfall ha oppsøkt audiograf / ørenesehals lege for å ta en test.
      Kanskje har du ikke hørselstap som du tror, eller kanskje det bare gjelder noen frekvenser. Kanskje er det 10 % tap, eller mer.. Så finner du ut om det er på begge ørene, eller bare det ene også.

    13. viste du at man får kjøpt truser med innlegg nå også for å få større rumpe, det blir litt som pushup bh, syns det er litt morsomt, kanskje det er litt behageligere å sitte når man har to puter på rumpa haha 🙂

    14. Buksa var råstilig på deg men jeg, personlig er ikke så fan av armymønsteret da jeg synes det blir litt harry til meg men synes du og mange andre ser stilige ut med det! synes rumpa di er søt og liten og kanskje ikke alle er laget for å ha Nicki Minaj rumpe? Så lenge man er fornøyd selv synes jeg det er det viktigste! Kult tips! 🙂

    15. Når vi er inne på rumpesnakk og sexy rumper så vil jeg foresten si at Shakira is my girlcrush mer enn Nicki Minaj 😛 skulle likt å ha rumpa til Shakira ♥

    16. Har vært så heldig å bli født med en stor, juicy rumpe som jeg har vært fornøyd med hele livet haha. Derimot eier jeg jo omtrent ikke pupper igjen da, så tenkte å kjøpe en slik bukse selv så folk heller setter fokus på rumpa i stedet for alt annet 🙂 De ser jo i tillegg dritdeilige ut!

    17. synes de så finest ut når du står sånn mongo med bena, den ga ikke så mye effekt rett bakfra.
      men whatever u think floats ur boat, right?

    18. Sjukt snygga byxor!
      Hoppas du får en riktigt fin dag<3
      Kika gärna in hos mig om man är intresserad av små skönhetsknep och vad som händer i huvudet på en fartfylld frisör och fransextesionist.
      delar med mig av min vardag och min svaghet för skönhetsingrepp...
      Ha en kanon fin dag<3

    19. Du har jo ikke rumpe! Serr hvis han der ekle fotografen har sagt du bær trene så bør du vel kanskje det. Uff du er Norges mest harry jente.

    20. Hei, er en gutt på 17 år og trenger tips til å farge håret:) Jeg ønsker en mørkere farge,men vil liksom ikke at det skal bli for mørkt. Jeg har nå mellomblondt hår, så pleeease gi meg tips!! 😀 Elsker deeeg

    21. Jeg gjør ikke dette for å være slem, men for å hjelpe deg!
      Det er nemlig ikke lov å reklamere for ting du har fått uten å skrive at du har fått det sponset.
      Det er nemlig ulovlig og du kan bli anmeldt for det og da må du betale en bot!
      Jeg skriver ikke dette for å være slem, men for å hjelpe deg

    22. Du har bare råflott rumpe! De buksene gjorde den absolutt ikke verre, nei;) Skulle så gjerne byttet rompe med deg, jeg!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg