no drinks for me

Jeg har akkurat drukket kakao, tatt ett bad og sett meg selv på tv, hehe. Siden jeg har kommet hjem til harstad har jeg heldigvis fått vært en del sosial med venner, men nå vil jeg faktisk kose meg litt i eget selskap :) Haha, eller . . Jeg kan ikke drikke på grunn av operasjonen på tordag, og hva gjør alle vennene mine på en lørdag? Jo, de drikker.

Slik så jeg ut tidligere idag. Sov med noen venninner inatt, så strengt tatt har jeg brukt dette to dager på rad. Skjorten er fra vateno.com 

Så da sitter jeg inne sammen med min mor, og det er koselig nok! Jeg er jo en nattugle så tviler ikke på at jeg sitter våken til morgenen uansett, så jeg får vel bare lide meg igjennom alle snappene fra venner som er ute og har det gøy. . Håper dere faller på isen :)

 

Tidligere idag var jeg på posten for å hente min siste pakke fra nelly, den bestilte jeg på mandag – fint at det ikke tok så alt for lang tid! – (reklamelenker følger)

Denne cardiganen kunne nesten ikke ha vært ett bedre kjøp. Jeg er elendig på å kjøpe slike plagg, og har mest gensere, hettegensere og topper. Åpne cardiganer og hettegensere med glidelås er mangelvare i mitt klesskap, noe som er synd fordi da har jeg lite å kombinere basic-plagg med. Denne falt jeg for da jeg så den på nettet, men i virkeligheten er den enda bedre. Mykt stoff, perfekt passform og den ser veldig “klassisk” og fin ut, om jeg kan si det på den måten. Den kan jeg nok bruke til det meste! Den kan kjøpes HER ♥

Truse ble det også på meg, haha! Etter at jeg først begynte å kjøpe truser fra merket wonderland har jeg knapt kjøpt noen andre steder. De kan minne litt om trusene fra cubus som så mange bruker, men jeg synes disse både ser finere ut (de har litt bling bling forrann) i tillegg til at de sitter bedre på. En truse koster 55 kr og kan kjøpes HER

Så, til sist – skoene. Begge er fine, men hvor sinnsykt fine er ikke de rosa?!

Disse skoene er de fineste jeg har kjøpt helst siden jeg fikk mine første Jeffrey Campbells, som disse faktisk ligner på. Og det er 2 år siden! Det er jo grenser på hvor mye fint man kan si om en sko, og jeg er ikke den type jente som hyler om jeg ser ett par jeg liker, men disse er ganske så nærme. De er så meg, og skriker nesten etter å bli brukt. Det er enda litt for kaldt ute, men jeg tar de med meg til stockholm neste uke og krysser fingrene. Om ikke, så skal de brukes ihjel i sommer! HER kan de kjøpes! 

Jeg har begynt med noe veldig lurt, nemlig å kjøpe sko med tykk hæl hver gang jeg har høye hæler som er i denne type modell. Da kan jeg ha de på meg ute på byen uten å være redd for å ende opp med hjernerystelse. Det er riktignok ikke like godt utvalg av fine sko med slik hæl, men disse falt meg godt i smak. Pluss det at denne typen gulfarge ser veldig bra ut mot brun sommerhud 🙂 HER kan de kjøpes! 

Ellers tenkte jeg å komme med ett lite tips, men det går også inn under mine siste innkjøp. Jeg er en jente som bryr meg veldig mye om hvordan jeg lukter, noe jeg regner med de fleste gjør. Jeg pusser tennene sikkert 4 ganger for dagen, tar på parfyme over hele kroppen hver gang jeg går ut av huset, bruker en spray i håret som lukter godteri og en bodylotion som dufter bringebær morgen og kveld. Med andre ord, lukter jeg sikkert helt jævlig med alt kombinert, haha. Men til poenget! De færreste av oss tenker sikkert over hvordan vi smaker om noen kysser oss? Jeg er ikke noe fan av leppestift fordi jeg en gang kysset en jente (vi har alle gjort det ) som hadde en leppestift som smakte forjævlig! Og fra den dag av, så har jeg prøvd å smake godt. Disse to på bildet under har derfor blitt mine faste venner!

Jeg smaker altså tyggis, i tilfelle dere lurte. Lipsylen er fra crazyrumors.com og er helt naturlig og vegansk. Den smaker fantastisk, og jeg har selv bestilt flere lipsyler derfra men favoritten er bubblegum. Den lille runde krokken er en lipscrub, som jeg bruker ett par ganger i uken. Fikk den i bursdagsgave og ble avhengig! Smaker også tyggis, og gjør leppene myke. Den er fra lush og jeg pleier faktisk å spise den, haha.

Så noen meg på tv ikveld fra afrika? Hva synes dere?

Og, ikke minst, hva synes dere om de rosa skoene? 

79 kommentarer
    1. så deg nettopp på tv, og du er en herlig person! hele familien sa at de skulle begynne å lese bloggen din! du er så rå!!

    2. Sophie, du er så utrolig fin! Skriver sjeldent kommentarer, men tenkte bare å få det ut. Du er så reflektert og smart, jeg ser veldig opp til deg. Du er så selvstendig og modig 🙂 Elsker elsker bryna dine nå forresten!

    3. Jeg liker ikke å reklamere. Men bloggen min er om pelsindustrien om om hvor mye et dyr lider for en jakke. Vær så snill å se for å lære sannheten om pelsen.

    4. Nå har jeg sett innlegget på god kveld norge. Jeg lurer egentlig bare på om du kan lage et innlegg om nøyaktig HVA som har endret seg etter turen til afrika? Ikke bare “jeg har endret tankegangen”, men på hvilken måte?:)

    5. Hvordan kan du kalle fattige mennesker en TURISTATTRAKSJON?? Herregud, du har nok en gang bevist at du er tvers igjennom et brødhau. STOKKE DUM. Og ikke minst: respektløs. Du har ikke lært en dritt der nede..

    6. Jeg så deg på god kveld Norge og syns det var veldig spennende 🙂
      Du er virkelig en motivasjon for andre til å ville oppleve det du opplevde 🙂
      Ellers så syns jeg de rosa skoene dine var knall fine 🙂

    7. Lykke til med operasjonen!
      Såg du hadde lagt ut bilde av skoa på instagram, så trykte rett innpå bloggen din for å få link! Og vips, så var dei bestilt heim til meg også! Nydelige! 🙂 God helg!

    8. Charlotte: haha, er jo ikke folka som er turistattraksjonen, men det fantastisk fine stedet! Jeg tror du har lært masse av den turen jeg, sophieelise og jeg tenker på å gjøre noe lignende selv nå. Du er ikke dum, du er kjempeflink til å blogge, og du skriver bare ikke om bullshit. Du er også flink til å rettskrive, ingenting irriterer meg mer enn setningsoppbygningen til mammatilmichelle… -_- you go girl!! :*

    9. Må bare si at du ser helt vilt bra ut nå! Hårfargen der er kanskje den fineste jeg noen gang har sett på deg, den ser så naturlig ut! Og øyenbryna dine ble sykt fine, du ser bedre ut enn noen gang, Sophie!

    10. Hei , jeg liker bloggen din og har ingenting imot deg!v Men jeg vil virkelig at folk skal lese bloggen min. Den handler om om min kamp fra jeg var lita til nå. Asså kampen mot alkohol,sykdommer,og barnevernet. Plis les bloggen min, det vil bety mye ! <3

    11. Wow, håret ditt her var fantastisk fint! På bildet med cardiganen:) Skikkelig fin farge, og håret så veldig mykt og glatt ut. Og ikke noe slitt:) Sånn hår ville jeg gjerne hatt!

    12. Du er så god og snill, Sophie! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er oppriktig STOLT over deg! Har lest bloggen din leeeeenge nå og ja jeg har egentlig ikke ord for det.. Du prøver å gjøre en forskjell i verden og det er en av grunnene til at du er en av mine forbilder.
      Også må jeg bare si meg enig med ei over meg, håret og øyenbryna dine for tiden er det beste jeg har sett på deg! Du kler det så godt!

    13. Synes det står respekt av at du viser kroppen din slik den er, (med både strekkmerker og uten) synes du er et bra forbilde for unge jenter Sophie Elise. Hilsen ung dame på 31 😉

    14. hei Sophie! du har jo operert nesen din! jeg vurderer det samme. er du fornøyd? angrer du?
      har du før/etter bilder?

    15. Glemte helt av å se deg på tvn 🙁
      Du ser veldig fin ut for tiden! Du kler veldig godt den type sminke, men hadde vært fint å se deg en gang med en mer naturlig øyensminke, for tror du hadde kledd det noe sykt bra!
      Ellers, skoene var perfekte og ikke noe mer å si om det. Elsk på de!

    16. Jeg støtter deg veldig du vet.. men vær litt forsiktig med klaginga og slikt i neste tvintervju.. du setter deg selv i litt dårlig lys ved å si at du synes det er ekkelt der og ikke få dusja og slikt for jeg mener fokuset skulle jo være på det du gjorde der nede og bidro med og ikke akurat at det er vanskelig med renslighet og dvs siden det er så fattige kår… fikk en litt vond klump i magen når jeg så det fordi det er jo rett og slett ikke noe de kan noe for.. men du får det litt til å høres ut som at du ser litt ned på dem pga de fattige kårene der nede.. og det å nevne at speilrefleksen koster flere tusen og at du fikk så vondt av å ta bilder av dem leke i søla…ikke noe jeg ville sagt kanskje men..jeg vet jo at du ikke mener det vondt ment..men prøv å tenke på å formulere deg litt annerledes neste gang.. men uten om det så var det bra 🙂

    17. Swimwear burde tenkt seg litt om før de valgte promodame. Det hadde lønt seg for dem å ha ei som var litt mer oppegående. Dette var direkte pinlige greier.

    18. Så fine ting ❤️ så deg på tv 🙂 men hva er den tingen du holder på bildene? Tar du bilder med den eller? Alltid lurt på det 😅

    19. Har du vurdert å få tilbake den gamle nesen din? Etter operasjonen ser du helt JÆVLIG ut, du ser ut som en utstoppet gris en miss Piggy. Hva faen tenkte du med da du fikset den nesen fordi den var for lang, nå ser jo alle snørret ditt og nesehårene dine? Stakkars deg, hva blir det neste at du fikser ørene dine? Jeg synes seriøst du var pen før, nå er du bare mindre pen, og det er kun den ekle nesen du har fått som gjør dette.

    20. hvorfor kan du ikke drikke når du skal opereres først på torsdagen??? alkohol varer jo ikke lenge i kroppen

    21. Du er så pen! <3 Synes alt du kjøpte var kjempefint, spesielt de rosa skoene. Så deg på tv fra afrika 🙂

    22. det er bra du er deg selv og hjelper andre! virkelig bra.
      det å være fornøyd med seg selv og se bra ut er noe de fleste vil, men jeg skjønner ikke hvorfor alle skal rakke ned på deg siden du har oppnådd det. hvorfor kan ikke alle bare være glad for at du har fint utseende og flink?.. jeg har blitt veldig overrasket hvordan du egentlig er, etter bloggerne, afrikaturen og etter jeg leste gjennom bloggen din, må jeg bare si at du er en fantastisk person. Du står for det du mener, du tenker faktisk ikke bare på deg selv, men på mennesker, dyr og miljøet. jeg er så postivt overassket over deg. jeg vil bare si at jeg håper du fortsetter i den veien du er i nå. du viser folk at du faktisk ikke er sånn di trodde du var. utrolig fine bilder fra afrika! lykke til sophie 🙂

    23. Jeg håper virkelig gutter ikke tror jenter flest er så blåst som deg/dere. Det er ikke så rart at det er så mange fordommer mot kvinner når tulle-media som tv2 og tabloidaviser gir de med de tommeste hodene og mest plastikk oppmerksomhet.

    24. Kanskje du burde tenke på dette med stemmen din… Den er utrolig knirkende og jeg ville ikke tatt det som et kompliment. Mener ikke noe stygt med dette, men kanskje det er greit å øve på å snakke litt annerledes 🙂
      Ellers et flott innlegg fra Senegal, du kan være stolt! 🙂

    25. Du ser så ekstremt harry ut. Mener ikke at dette er slemt av meg å si ettersom du velger selv å se så harry og billig ut. Du kunne vært kul, men du ser bare ekkel ut med det falske håret (som man ser festene til i bakhodet ditt), de ekle falske, neglene og sykt harry klær og sko. I blant har du sett kul ut, men vanligvis ser det ut som at du shopper på lillefrekke.no eller lignende. Man tar deg bare ikke seriøst.

    26. Herregud så slemme folk er! Det er så sinnsykt tragisk at dere som sitter og leser en blogg (og helt sikkert sikler på bildene og er misunnelig på Sophie), velger å spy ut av dere kvalme drittkommentarer om jentas utseende og personlighet som ikke fører noe som helst godt med seg. Hva vil dere? Slutt å lese bloggen hvis dere ikke liker henne, og skjerp dere. Drit i å mobbe! Ja, jeg snakker blant annet til deg, Linn, Ane og Stig. Get a life.

    27. Kan ikke du skrive et innlegg om akkurat HVA er det som har forandret seg på innsiden etter afrikaturen, for det er veldig vanskelig å spore noe som helst forandring hos deg (og nei da tenker jeg ikke på at du bryr deg om utseende ditt), men generelt, det er vanskelig å se at det er noe som har forandret seg. Enten fordi det ikke har det eller fordi du bare velger å ikke vise det. Ikke vet jeg. Men er litt rart at du poengterer det hele tiden uten at det faktisk vises når du er en så pass offentlig person. Jaja…

    28. De rosa skoene var kjempesøte <3 Gleder meg til å se deg på bloggerne om 2 timer. Forstår godt at folk prater drit om deg, det er jo flere enn bare en grunn til at de er misunnelige. Du er jo ikke bare pen, men du har en fantastisk personlighet også 🙂

    29. Ingenting vondt å si om deg, men jeg vil anbefale deg på det sterkeste og droppe contouring. Det gir motsatt effekt, og du har valgt en “oppskrift” som ikke passer din ansiktsform, nesa ble større enn den egentlig er, du fikk kraftige kjeve. Og contouringen i panna ser ut som 3 “innebygde” kviser. Du er veldig mye penere uten!:) ellers; vakker jente, vakkert hår, skjønn og herlig.
      Lykke til på torsdag:)

    30. Hei jeg heter Ida og jeg elsker bloggen din nå helt sykt du kan alt om mote og sånt og jeg elsker klærne dine kunne ønske at jeg hadde de klærne men du er mye penere i dem en meg så det er jo dine klær uansett . Men jeg ELSKER BLOGGEN DIN SYKT Å JEG ER PÅ DEN NESTEN VÆR DAG

    31. altså, ikke for å spre hat på dæ ellernoe sånnt, men når du sir at folk ikke skal kalle dæ for falsk så skjønna æ jo det. Meeen, når du legge bilde ut av dæ i gjennomsiktige trusa skjønna æ ikke kordan du ikke forventa å få hat? skjerp dæ, hold nu kroppen din for dæ sjøl og ikke del den for hele verden.

    32. Stig: Hvordan kan du ha nerver å sitte å skrive så stygge ting til en vakker kvinne som aldri i hele sitt liv har gjort deg noe vondt????! Blir du ikke flau over din egen oppførsel som er tvers igjennom råtten???!Manerer, respekt og verdighet er tydeligvis stor mangelvare hos deg! Du virker rett og slett ond! Er det noe digg for deg å tenke over at du bare sprer hat og ekkelhet til folk?.kanskje du burde gå litt inni deg selv og tenke over hvordan du oppfører deg???!!

    33. Angel: Stig har no rett. Hun ser forjævelig ut og tar seg selv høytidelig. Flaut av hvordan hun oppfører seg etter Afrika turen sin og jeg ser ikke noe forskjell på at hun har forandret seg. noe av det første hun gjorde da hun kom hjem var å dra på spa og fikse seg og bruke tusenvis av kroner. Liten respektløs drittunge er hun også.

    34. Til deg som ikke en gang gidder å skrive et nick når du skal kommentere dritt. Hvem tror du at du er? Du sitteer å slenger dritt på nettet til en person som aldri har gjort deg noen ting som helst vondt og du kaller HENNE for en drittunge??? Det er dere som sitter å skriver dritt for å plage et annen menneske som oppfører dere som drittunger! Er dere klare over hvor ynkelige og patetiske dere er som sitter på nett å slenger dritt til Sophie Elise? Dere sitter å nettmobber og prøver å få henne til å miste selvbildet og jeg spørr HVORFOR? Hva gir dere rett til å prøve å bryte ned et annet menneske? Hva gir dere rett å såre andre slik at dere for noen minutter kan føle dere store når dere egentlig er jævelig patetiske?! Hva om noen hadde sagt slik til dere, hvordan ville dere følt dere? Passe jævelig kan jeg tenke meg. Selvom dere ikke liker en person så vær så snill ha impulsstyring til å holde det for dere selv for Sophie Elise har følelser akurat som det alle andre har! Skam dere og tenk litt over hva dere sitter å skriver og tenk på om noen hadde skrevet det til dere eller til noen dere brydde dere om! og har dere ikke samvittighet og empati til å forstå slik så ta mitt råd gå å snakk med en psykolog om problemene deres. Ikke gidd å spre ekkelhet og hat over nett! Sophie Elise er en utrolig vakker kvinne som er utrolig flink til å blogge og skrive innlegg hver eneste dag, hu jobber ræva av seg for leserne sine og dette er takken hun får av enkelte patetiske mennesker??!! Hun er vakker og flink, hun har klart å bli en an Norges mest leste bloggere det sier litt om hva denne nydelige jenta klarer å få til! og jeg tviler på om hun hadde vert på forsiden av FHM hvis hun var så stygg som enkelte av dere drittunger sier! Hvem prøver dere å lure? De aller fleste guttene jeg vet om synes Sophie Elise er sexy og det er bare noe enkelte av dere må tåle. Styr sjalusien deres! Hun reiste også til Afrika for å jobbe med veldedighet og det er det vell flere av dere som aldri i verden hadde tørt ellee giddet å gjort..så hvem er egentlig den flinke her? Jo Sophie Elise!!! Så slutt og klag, slutt å sleng ting over nett for å dra henne ned! Hun var vakker før operasjonen og er fortsatt vakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    35. Den klokken din er jo alt for stor. Dra innom en urmaker så du kan få tatt av noen ledd, du kan jo oppriktig ikke si at du går rundt og bruker den klokken der når den er så stor??
      veldig fin klokke da, jeg har lik:)

    36. Du er den eneste bloggen på topplista jeg leser, er en travel 2 barns mor, men din blogg setter jeg av tid til å lese! Du har noe å by på, noe å komme med. Takk for at du er du!
      Jeg kjenner at jeg ble litt nysgjerrig på denne sprayen med godlukt du bruker i håret – vil du dele?
      Også en ting til, jeg husker for noen år tilbake at du viste You tube video hvor du sang, du er jo bare fantastisk flink til å synge – kunne du ikke ha gjort det igjen?

    37. Angel: Bloggeren var i Senegal for å ta bikinibilder!!! Det er Swimwear som driver veldedig arbeid, IKKE bloggeren.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg