flere sjanser

 reklamelenker nelly 

Først og fremst er det sinnsykt gøy at så mange av dere vil være med å konkurrerere om å vinne en reise – så mange vil være med, at detur.no nå har sagt at den +1 som vinner, ikke trenger å betale fly selv som de i utganpgsunktet måtte. Så nå blir ferien helt gratis for både den som vinner, og den de velger å ta med! Skjønner det er litt problemer med å kommentere innlegget med konkurransen grunnet så stor pågang, så om det er flere som vil delta men ikke får til kan dere også kommentere innlegget her. Dere må lese igjennom reglene i DETTE innlegget, men kan bruke dette innlegget til å kommentere. Så både dette innlegget, og innlegget under blir tatt med i konkurransen. 

Når jeg sier “blogg er jobb” tenker jeg i hovedsak ikke på det åpenbare som å skrive innlegg, ta bilder og gjøre intervjuer. Jeg jobber veldig hardt for å få til seriøse avtaler med store selskaper, slik at dere etterhvert kan vinne store premier. Jeg har allerede avtaler med de største bookingbyråene for artister i norge, slik at dere kan få muligheter til å vinne konsertbiletter, og HOVE samarbeider jeg også fint med. Nå som jeg har DETUR med på laget etter masse jobb, satser jeg på at vi får til masse fint framover ♥

 Men alt i alt, dere er verdens beste lesere og håper dere vet hvor mye energi jeg bruker på å få denne bloggen til å bli spennende og inspirerende for dere på alle mulige måter – selv om dere kanskje ikke merker til alt med en gang.

Tenkte denne passet fint inn nå. En kul tegning av meg, laget av @zuzanakb på instagram! 

Fortsetter med dagens sang, slik som jeg prøvde meg på for litt siden. 

Som dere sikkert skjønner er jeg hjemme i harstad igjen, og her går ting sin vanlige gang. Regn, regn, regn. Men det er jo en stund siden jeg har oppdatert dere, så her kommer en liten oppsummering av hvordan det har vært for meg siden vi sist snakket! Jeg startet gårdagen i hovedstaden og tok farvel med hotel oslo city centre som jeg har bodd på denne tiden.

Topp fra BIKBOK, jakke fra nelly HER

Jeg elsker det hotellet, og om dere nå skulle ta veien til hovedstaden for en liten visitt, anbefales det på det varmeste. Alle som kommer på besøk til meg der blir helt “wow, så fint”!. Det er virkelig vanskelig å få fram på bilder, dere må nesten bare prøve selv, hehe. Og nei, som blogger føler jeg ofte at jeg må gå god for at jeg ikke får betalt for å si eller mene ting, og det gjør jeg altså ikke her heller. Jeg vet bare hvor vitkig det er å føle seg hjemme når man er på hotell, for meg betyr iallfall det en hel del. 

 

Her er hotellet! 

Stortinget ligger bak buskene der, og nationalteateret blir ca like langt unna bare andre veien. Så veldig sentralt med andre ord 🙂 

Jeg tok turen videre mot TV2 for å gjøre ett intervju med lørdagsmagasinet. Så, på lørdag blir det altså dobbelt opp med meg på tven! Først lørdagsmagasinet, så god kveld norge senere (hvor man får se afrikaturen min, woho!).

Jeg får mer info etterhvert om tidspunktet det sendes, og da gir jeg dere beskjed. Ett veldig morsomt intervju, som handlet om stemmen min av alle ting! Jeg har tydeligvis en spesiell måte å snakke på, og nå sikter jeg ikke til dialekt. Mer får dere se om dere følger med på lørdag!

Etter dette måtte jeg løpe til flytoget med en koffert på 24 kilo, skjerfet slepende i bakken og PMS som sto i taket. I tillegg har jeg mistet 60% av hørselen på høyre øret etter Drake, og dermed holdte jeg altså på å bli gal allerede før jeg kom til gardemoen. Det lovte jo ikke godt, for SAS hadde tatt på seg morrotrusene og bestemte seg for å leie inn ett dansk minifly som skulle frakte meg hjem. Hele flyet var stappfullt, jeg satt i midten og det var ikke engang bord der jeg satt. OG HVORFOR MÅ FOLK BRUKE SÅ FORBANNA LANG TID INN I FLYET!?!?!? Kan man ikke gå inn til siden, og SÅ legge bagasjen sin opp i hylla over setene? Hva er det som er så vanskelig? Det er ikke bare en gang jeg har ropt “JA MEN GÅ INN TIL SIDEN DA!!!” når jeg er på vei inn i flyet, og tro meg det skal jeg gjøre flere ganger. Folk mister alt av sosiale antenner på fly.

Men etter en forjævlig tur var jeg klar for gledelig gjennsyn med en person som virkelig har vært igjennom en vinternatt før med meg, og vet hvordan jeg skal bli glad. Takk for det, kjære du ♥

Meg : Mathias, hva har du pannen din da? (jeg siktet jo til kvisa da hehe)
Mathias : hm, kanskje det samme som du har over leppa?
Meg : HOLD KJEFT IKKE SE PÅ MEG!!!
(ikke like gøy å bli tullet med tilbake med andre ord)  

VI hadde en hyggelig kveld og natt sammen, før jeg måtte opp tidlig for å dra på SpaSpa. Jeg synes jo det er herlig å stå opp tidlig for å så dra rett på spa, men for Mathias som må stå opp sammen med meg, ut i kulden og hjem alene er det kanskje ikke like hyggelig, haha. Men han begynner å bli så vandt med det, så idag sa han “jaja, jævla spaspa” så var det OK, haha. Jeg fikset både brynene og vippene mine hos flinke Marlin, ble det ikke bra? Er dødsfornøyd selv! Og her ser dere den berømte kvisa over leppa mi også, gitt. . 

Fikk også hentet pakke på posten idag fra Nelly! Det er det jo ca en liten evighet siden jeg har gjort, og to av pakkene jeg hadde bestilt var allerede blitt sendt tilbake . . Jeg skal bli flinkere til å planlegge så får jeg hentet dem! Uansett. Denne utrolig fine kjolen elsket jeg med en gang, både fargen, passformen og detaljene er veldig “typisk” for meg. Den passer nok fint på 17. mai, er nemlig usikker på om jeg skal bruke bunad i år. Vi får se, det kan jo være ett godt tips! HER  kan den kjøpes.

Sko ble det på meg også! Begge parrene sitter perfekt på meg, og jeg har de i størrelse 35 på begge. Normale i størrelsen, det er altså det jeg vanligvis bruker. 

HER  kan de med paljettene kjøpes. De er så kule, og kan lett friske opp ett enkelt antrekk! 

HER kan disse skoene kjøpes. Disse var veldig enkle å gå i, og har superkule detaljer. 

Det siste jeg skulle vise dere er denne clutchen med tigeren på, som er fra modekungen.se. Den er også en av pakkene jeg hentet idag! Elsker den, og den funker jo fint som pynt også, haha.

Nå skal jeg planlegge morgendagen, da kommer VGTV hjem til meg. Vi blogges mer etter ♥ Og tusen takk til Albertine for et fantastisk fint design! 

875 kommentarer

Siste innlegg