lettkledd musikkvideo

Merkelig hvor mye reaksjoner en hårfarge kan skape, og ikke minst hvor annerledes syn andre kan få av deg bare ved en liten endring. . Jeg får mange blikk som ligner mest på spørsmålstegn når jeg går rundt omkring nå, og jeg liker det. Vet dere hva? Blått hår er ikke ulovlig, man skulle nesten tro det utifra diskusjonene som har oppstått. Jeg trives med hårfargen, skal uansett bare ha den i en måned! 🙂

 

Føler jeg ble litt sånn “stygg-rar-fin-merkelig” med det blå håret, og det liker jeg. Mye lettere å lage grimaser og holde på, hehe. 

 

 Ellers har jeg hatt en trivelig dag, min første dag som blå i tuppene. Jeg sto opp klokken 09 for å rekke frokosten, jeg leste igår at for å lykkes i livet må man stå opp tidligere enn man hadde planlagt i utgangspunktet, så da ble det 09 og ingen slumring. Perfekt!

Men jeg skal ikke lure noen, jeg er ikke ett supermenneske (ja, å stå opp før klokken 11 en mandag er litt uvant for meg), så jeg var litt halvzombie under frokosten men våknet raskt til da jeg følte trangen til å ta bilder. Klein, med andre ord. Jeg overlevde og kom meg opp på hotellrommet hvor jeg ryddet, sorterte klærne i kofferten og planla litt antrekk til afrika. Selv om jeg egentlig ikke kan planlegge stort, jeg aner jo ingenting. Opptimisten i meg tok iallfall med bikinier, så får vi satse på litt soling der nede også!

Jeg tok etterhvert turen bort til TV2 for å gi over ett par videoer fra rett etter neseoperasjonen min. Jeg filmet jo meg selv rett etter jeg kom ut fra narkose, så det var altså disse videoene jeg ga over til produsenten idag. Vi fikk catchet litt opp, og jeg fikk også se at  bloggerne nå har fått vår egen pute! Hehe, det er jo litt morsomt da. Så kan jeg sove med meg selv rett ved siden av!

Jeg vandret videre derfra og til solariumet. Mathias skal være med til afrika og han blir brun bare vi snakker om sol i neste uke, så derfor tenkte jeg å ha litt grunnlag. Ja, jeg vet at jeg ikke drar på denne ferien for sol og fanterier, men det er likevel noe i tanorektikeren imeg som roper “solarium” bare jeg skal ut av landet.

Det var ett nydelig vær i oslo idag, skikkelig vårtemperaturer og sol! Jeg vandret mye fram og tilbake med musikk i ørene og tenkte på livet og håret mitt og sminke og gutter *knis*. Haha, neida jeg tuller. Jeg elsker å gå rundt med musikk på ørene for da tenker jeg på så lite som ingenting annet enn hvordan musikken er laget, hvordan alt er bygd opp i sangen og teksten. Det er godt med litt “fri” fra alt stress på den måten.

Her ligger hotellet! Der flagget kommer ut fra veggen, for å være presis. Jeg elsker å være her, så sentralt og nært alt mulig uten å være midt i sentrum. 

Sol! 

Jeg var og kjøpte kulepenner idag til barna på grensen mellom Gambia og Senegal, endel av reisefølget har allerede ankommet afrika og ga meg tips om å gi ut kulepenner der. Barna blir tydeligvis helt ville av glede! Jeg kjøpte ett par sprettballer også, men jeg har lyst til å ta med mye mer. Men hva? Det må være lite, lett å ta med meg, noe de kan leke med flere sammen, det må ha plass i veska. Hm, får fundere litt videre på denne!

For å komme inn i Senegal må man ha visum, så jeg tok bilder til dette idag. Fint? Haha, er det en slags fysisk lov som tilsier at man må se helt grusom ut på passbilder? 

Mens jeg var ute og gjorde ærend idag møtte jeg plutselig på Halvor, flere av dere kjenner sikkert til han? Vel, han holder jo alltid på med ett eller annet, og da gjerne filming – så da vi møttes tilfeldig på gata sa han “hei vil du være med å lage musikkvideo?” og jeg bare “ja, seff!”, så plutselig var vi på hotellrommet mitt og spilte inn. Jeg fikk rollen som lettkledd dum “babe”, som vanlig. Hehe, neida. Men det var veldig gøy, og jeg gleder meg til å se hvordan alt blir satt sammen! 

Nå skal jeg rydde på hotellrommet nok en gang før Mathias kommer hit. Han skal sove over her , før vi begge drar videre til afrika. Angående hva jeg spesifikt skal gjøre i afrika så kommer info om det etterhvert, men nei, jeg reiser ikke med en organisasjon. Dette er noe som har skjedd via diverse kontakter her og der 🙂 Men mer om det kommer, fokuset skal iallfall være på malaria! Flyet vårt går klokken 17, men jeg oppdaterer dere før den tid. Klem!


Setter forresten utrolig stor pris på om dere vil stemme på meg som årets personlige blogg i finest awards 2013 – det kan dere gjøre HER, ved å bla ned til dere ser bilde av meg, og trykke “rösta har” under bildet, og så “skicka mine röster” nederst på siden. . ♥

 

134 kommentarer
    1. håret er greit i seg selv, men frisøren har gjort en elendig jobb når det kommer til å få til en naturlig overgang fra det blonde til det blå.. forferdelig skarp overgang og det ser virkelig ikke bra ut!

    2. Syntes du kler hårfargen bedre og bedre haha 🙂 kjenner igjen følelsen av at alle stirrer når man har en sånn hårfarge altså… utrolig kleint for min del, men gøy med oppmerksomhet som jeg ellers ikke får så mye av fra fremmede haha!
      så utrooooolig spennende at du reiser til Afrika i morgen, håper du kommer til å blogge en del der selvom du kun kan bruke mobilen! er spent på å høre hva som skjer og hvordan det er der 😀 og om Mathias, om dere ikke er sammen lengre så syntes jeg det er utrolig koselig at du skriver om ting dere finner på sammen! at dere holder kontakten såpass bra selvom dere ikke er i et forhold lengre 🙂

    3. Du kan jo kanskje ta med hoppetau til barna? Dette er jo noe dem kan gjøre sammen, og det er ekstremt morsomt, husker dette selv fra min egen barndom

    4. Du ble jo råfin med det! Kult at du spilte inn musikkvideo med noen gutter..blir å legge den ut på youtube? 🙂 tips til å kjøpe til barn i afrika; Hva med tusjer, tegneblokker, små lekebiler, dukker, hoppetau, fotballer? De elsker jo høyst sannsynelig å spille fotball der nede 🙂

    5. Syns du kler å være annerledes! Ikke alle kan være like, det er kjedelig 🙂 rått at du tenker å gjøre ting å fakisk gjør det! Du er tøff 🙂

    6. Håret du har nå kler deg kjempe bra! Ble nesten litt skuffet når du skrev du bare skulle ha det en måned, haha.
      Det første som slo meg var at du kunne ta med en Frisbee, liten, lett og mange kan leke med den om gangen.

    7. syns det blåa håret blei sinnsykt fint på deg! nesten som eg har lyst te å gjør det selv nåå, haha 🙂

    8. du er fin på håret Sophie , og lykke til i Afrika og håper du finner noe mer å gi dem ^^ kanskje hoppetau , blyanter , viskelær , fotball osv 🙂 du har itillegg en fin blogg så bare stå på ! 🙂

    9. Syns du kler hårfargen perfekt, og at jeg syntes ikke det var noen sterk overgang fra blondt til blått. Jeg ser så opp til deg, fordi du tørr og være deg selv og tørr og skille deg ut fra alle andre.
      Jeg gleder meg til å høre om afrika-turen senere 🙂 lykke til, stå pååå sophie ❤️ Loveyou

    10. Nå vet ikke jeg hvilken farge som er brukt i håret ditt, men tror du blir å slite med å få ut den fargen etter bare en måned! I og med at blå pigmenter sitter GODT i håret

    11. Åh kult!
      Jeg har vært i Gambia. Der er det så fint og du burde glede deg. Kjæresten til moren min er derifra og er kjent der. Musiker! 🙂 et lite tips: hvis du gir en mynt eller penger til en person, må du gi til alle. De klikker hvis bare en får…. 🙂 kos deg der!<3

    12. Har selv vært i Afrika og jobbet på barnehjem/skole. Jeg ville anbefalt å ta med; hoppetau, strikk, tannbørster ol. Populært blant barna var spesielt fotball og andre leker, men dette er best å kjøpe der nede ettersom det tar stor plass. Skrivesaker og arbeidsblokker er også supert. Engelske barnebøker og skolesaker er det oftest manko på og settes stor pris på. Jeg erfarte selv at det var lurt å kjøpe endel der nede, spesielt skolesaker ol så det er et språk de forstår og kan ofte bli mye billigere enn her hjemme i Norge. Kleder, antibac, bind, bleier, tannbørster/tannkremer ol = supre ting å ta med!
      Masse lykke til på reisen sin! Jeg er sikker på at du kommer til å sitte igjen med stor takknemlighet over å ha fullført denne reisen senere, uansett hvor tungt det måtte være. Forbred deg på en helt ny verden og vær åpen for at ikke alle tenker som oss, men nyt hvert øyeblikk også! Du kommer til å sitte igjen med mye gode opplevelser.

    13. Jeg var i Gambia i mars og da ga vi ut slikkepinner i haugevis noe som var veldig populært, så hvis de roper “minte!” så betyr det godteri 🙂

    14. En fotball og fotball pompe trenger jo ikke nødvendigvis å ta så stor plass. Og det Vik bli skikklig populært!! Hoppetau eller hoppestrikk er jo også gøy! Og kanskje kritt?

    15. Vanligvis så pleier jeg ikke å legge igjen en kommentar på bloggen din, men jeg følte at jeg måtte gjøre det denne gangen. Jeg digger den nye hår-frisyren din, du kledde det veldig godt. Jeg syns du ser mye finere ut nå. Jeg sier ikke at du var stygg før, men den nye hår-frisyren din gir deg en glød som du ikke hadde før. ^^

    16. 1. Digget håret, selv om jeg aldri hadde turt selv.
      2. Du trenger ikke bilde til visum, så hva er det du snakker om? Ble litt nysgjerrig.. Visum er bare noe du betaler og får et stempel i passet.
      3. Veldig bra at du skal hjelpe til og gi gaver! 🙂

    17. Nydelig blond- og blåfarge, men synes virkelig ikke overgangen er særlig bra… Alt for “brå” og skarp. Ville klagd hvis det var meg, men så er det ikke jeg som skal gå med det da 🙂 God tur til Gambia! Spent på å høre hva du/dere skal!

    18. For noen kontraster – ene dagen spiller du inn musikkvideo som “lettkledd babe” og neste dagen reiser du til Afrika for å hjelpe til der. Er usikker på om du i det hele tatt skjønner alvoret i det du skal begi deg ut på. Aner du i det hele tatt hva slags mulighet det er du har fått? Håper det er mye mer som foregår bak fasaden (altså i hodet ditt) enn det du uttrykker.

    19. Fotballer kan kanskje være en ide å ha med seg. Lurt å snakke med noen som har vært der før for å få ideer 🙂 Digger håret ditt btw <3

    20. Hoppetau, oppblåsbare baller/fotball, strikk (sånn man hopper i), penner, blyanter, skrive/tegnebøker, hårkliper/kammer til jentene kanskje, rubix kube, små figuriner

    21. Et lite tips på h&m barneavdelingem får du kjøpt hello kitty hårbørster og lignene til rundt 50kr, kanskje kjøpe og gi til noen av småjentene der nede? Tenk så glad de ville blitt, du får også kjøpt hello kitty drikkeflasker til 50kr der og diverse andre Hello Kitty ting, du finner også Hello Kitty på nille til en billig penge 🙂 måtte bare tipse for vet du elsker Hello Kitty 😀

    22. Jeg tror nok ikke folk syns det var stygt, men det er bare at overgangen mellom det blonde og det blå ble så brått! Det skulle vært en mer myk overgang, så det blendet inn. DA hadde det vært perfekt. For du kledde det virkelig, Sophie! 🙂

    23. Du er veldig pen Sophie og du trenger ingen bekreftelse på det. Syns ikke at noen skal komenter om de synes noe annet. Når det gjelder håret så er jeg enig med hun som skrev dette.”håret er greit i seg selv, men frisøren har gjort en elendig jobb når det kommer til å få til en naturlig overgang fra det blonde til det blå.. forferdelig skarp overgang og det ser virkelig ikke bra ut!” Men bra at DU er fornøyd og liker det. Kjempe kult at du torde det. <3

    24. Håret e jo fint og døøds kul ide, virkelig noe eg ville ha gjort!! Mn har for kort hår så farga hele rosa, (eller der eg hadde blondt hår, so var på toppen.) Og beholdt da bruna eg har under 🙂 Meeen eneste so e “feil” e over gangen frå blondt te blått den e for bein, for markert ikkje flytene og fin/naturlig.. få da ordna og håret ditt blir mye finere 😀 bergensk ord SLITAN! 😀

    25. Håret e jo fint og døøds kul ide, virkelig noe eg ville ha gjort!! Mn har for kort hår så farga hele rosa, (eller der eg hadde blondt hår, so var på toppen.) Og beholdt da bruna eg har under 🙂 Meeen eneste so e “feil” e over gangen frå blondt te blått den e for bein, for markert ikkje flytene og fin/naturlig.. få da ordna og håret ditt blir mye finere 😀 bergensk ord SLITAN! 😀

    26. Jeg synes du passer dette håret DRITGODT!! du er seriøst finere enn noen gang, og på første gang synes jeg du ikke ser ut som en bimbo/dum blondie! Det gjenspeiler personligheten din på en måte, seriøst Sophie det er kjempekult. Hadde aldri trodd at du turte! Men jeg synes også overgangen fra blond til blå kunne vært mye bedre, med mer lys-tli sterk blå overgang. Slik det er nå ser det ut som du har et kutt i håret, som om resten av håret bare er noe duy har hengt på (selv om det kanskje er det haha) Men det kan fikses!!

    27. Kan jo godt hende at folk stirrer fordi du er en type kjendis også! Skal ikke se bort i fra at jeg hadde gjort det samme om jeg så deg, hahaha. Digger det nye håret ditt, det kler deg skikkelig godt!

    28. Det er da ikke diskusjoner, folk vil bare gi konstruktiv kritikk og 90% av jentene ser at det er en dårlig utført jobb.
      Ta med fargeblyanter og blokker med papir som noen nevnte, de har mye glede av å utrykke seg selv, lære å tegne og skrive og kunne vise frem tegnetalentene sine. det gir mye. Og hoppetau som flere andre sier, spesielt et langt ett, som de kan bruke sammen. Det er sikkert flere som husker alle tau-lekene på barneskolen, som å hoppe tau hvor man løp inn og ut, sang en sang og talte. Du kan jo eventuelt lage en hoppelek og telle på engelsk hvor de skal hoppe ut på 10, så lærer de det bedre også.

    29. Herregud, jeg elsker håret ditt! 😀
      Har aldri vurdert å farge det slikt noen gang, men du har definitivt fått meg til å revurdere det. Du kledde det veldig ^^ <3

    30. Nå synes jeg du overdriver sophie.. De færreste her har sagt noe negativt om håret ditt! Nesten alle sier at det er kjempefint, kler øynene dine osv MEN at overgangen ble litt brå..altså en feil fra frisøren..nå må du slutte å vri alt om til det negative.. Jeg håper ellers du kjenner de gutta og ikke bare drar med dg gutter inn sånn? Vet aldri hva man blir utsatt for.. og hva synes kjæresten din om at du ligger å vrir deg på en seng i undertøy med noen gutter på rommet??

    31. Elsker håret, elsker personligheten, elsker jenta!
      Stå på Sophie, man kan ikke annet enn å digge deg!

    32. Å kjøpe penner osv her nede i norge er ikke særlig vits. Du finner ufattelig billige penner der nede, samt. fotballer og lignende som barna blir helt fra seg av glede for. En fotball koster litt mer, men den kan gjøre en stor gruppe barn veldig glade. Når vi var der nede hadde vi alltid en pose med fruktkarameller i veska som vi ga ut til de som spurte, og tro meg, det gjør de. Ellers vil jeg bare ønske deg lykke til, Gambia er fantastisk om du bare er villig til å ta imot det landet byr deg.

    33. Hvorfor bare i en mnd? Fargen er jo dritkul, hadde hatt den for alltid hadde jeg kledd det like bra som deg! 🙂

    34. Ta med deg ballonger og såpebobler, var en superstor hit når jeg var på besøk i Afrika, i hvert fall 🙂

    35. Synes du blé veldig kul med det nye håret!! Hvis det er noe jeg skal klage på, er det de harde overgangene(ja,er nesten utdannet frisør selv såå er litt overintressert..), men ellers helt rått!

    36. ta med noen opplåsbare bade ballet til dem 🙂 eller en fotball hvis du har plasse:)
      elsker håre ditt <3

    37. Jeg farget håret blått en uke før deg, føler meg twerket på som følge av at vi nå matcher. Neida, men ser man litt sær ut så slipper man å bli tilnærmet av plagsomme selgere osv. det digger jeg.

    38. Husker selv da jeg var i afrika fikk vi faktisk betalt noe vi skulle kjøpe med en kulepenn. Utrolig rart for oss, men han som solgte oss det var utrolig fornøyd!
      Har også jobbet på barnehjem på Zanzibar, og det var spesielt populært å perle smykker og armbånd.

    39. Jeg syntes håret ble helt killer!:D får frem øyne dine 🙂 skikkelig tøft og spenstig ble det!:D love it! Kanskje ta med såpebobler, slengtau (eller hva vi kalte det som små.. Sånn mega langt hoppetau), terninger? Det kan man lage mange leker ut av 🙂 og freesbe eller tennisballer?:)

    40. Patetisk. Oppmerksomhetssyk? Merkelig utseende. Og en fanskare som heller burde øve på norsk rettskrivning enn å henge på nettet.

    41. synest du kler det blå håret! 🙂
      men kan du ver så snill svare på om du og Mathias fremdeles er sammen? skjønner ingenting..

    42. Hei 🙂
      Satt og så på deg på tv og herrejesus så jeg har tatt feil av deg, du virker jo bare veldig snill, søt og god 🙂 Ikke bry deg om negative kommentarer, eneste grunnen til at de gjør det er for at de vil føle seg bedre med seg selv, er ingen ting galt med deg. Sjalue mennesker er nokke drit 😉

    43. Syns håret ditt er helt awesome 😀 har så sykt lyst å prøve ut noe sånt selv, men må vell manne meg opp til en sånn forandring!!

    44. Å jeg elsker å gi bort ting! Har så lyst til å bare kjøpe inn masse du kan ta med til afrika!!!
      Synes du er så heldig som får dra ned dit! Det er en av tingene på before-i-die-lista mi ihvertfall!
      Håper du får en kjempeopplevelse og gleder mange av menneskene der nede!
      Du kan f.eks. ta med hårstrikk, såpebobler og hårbørster? Men det er vel ting du får kjøpt der nede også! Hadde satset på å kjøpe det meste du tenker å gi vekk der nede! 🙂
      God tur, og du kledde håret på en spesiell måte!

    45. e ikke nødvendig å ta med sæ masse leka ned dit, for de selg massevis av leka i afrika, enten på marknada eller på kjøpesenter. tenkte også æ skulle gjøre det, men gjorde det heldigvis ikke. e jo bedre å støtte opp med penga te di i afrika som selg leka. pluss at det e mye billigere! men pass på, du kommer te å få maaaassevis av “zongo-prisa”, som afrikaneran gjer te hvite og rike. så di kommer te å sette opp prisan masse på marknada og sånn, så du bør helst gå med noen mørke for å ikke bli lurt. men guuud kor sjalu æ e før at du får reise ned 🙁 har såå løst å reise ned dit igjen…

    46. Jeg ser at du ikke bor langt unna Karl Johan. Hvis du går nedover mot Oslo S langs Karl Johan så vil du etterhvert finne “mango” butikken på et hjørne hvis du ser til høyre. Hvis du tar inn til den gaten så vil du komme til søstrene grene. Denne butikken selger masse leker til en billig peng. Lekene er også ganske lette ettersom at det kanskje ikke er av beste kvalitet(?) Anyway her selger de mye tegneting og i 2. etasje selger de male utstyr skikkelig billig. Du kan også gå ned til arkaden. Der har de en butikk som heter TGR, og de har litt det samme konseptet. Kos deg Afrika -forresten, digger håret ditt <3

    47. Huskeregel: Kan du bytte ut ordet med et ett-tall skal det skrives med to t-er, aldri ellers. Altså var det “et nydelig vær”. Men det er kanskje ikke så farlig å ikke kunne skrive norsk.

    48. Ta med hoppetai, hoppestrikk, kritt(da kan man hoppe paradis eller spille basse, fotball(tar liten plass hvis den ikke er pumpet opp, men isåfall må du ta med pumpe), fingermaling, tegnesaker og papir

    49. Du er såå fin på håret nå! 🙂
      Kos deg masse i dag <3 Er forresten et nytt innlegg på bloggen min, fikk 101 roser på døra!! Koselig om du tar en titt:-)

    50. Jeg har vært endel i Tanzania, og barna elsker når vi blåser opp ballonger til dem! De veier ingenting, og er kjempegøy!

    51. overgangen e ikke så sterk, ikke med tanke på at exstensions måtte å bli farga her, derfor det kan se litt sånn ut
      syntes det va en kjempejobb av frisør!

    52. Nordmenn flest er fjerne små overvektige skapninger som er reid altde iikke forstår (ganske mye).
      Men jeg har aldri lest din blogg Før. Og aldri igjen. Ved første øyekast kan jeg allerede se at du er et sånt barn hvor foreldrene innerst inne gråter over å måtte oppdra.
      Trutmunn og blondt hår er ikke lenger fint når du burde være voksen. Mentalt er du vel ikke 18 enda.

    53. Bra at du ikke bryr deg om de som ser stygt på deg eller lager diskusjoner! Du er sterk <3
      Hårfargen var forresten veldig kul, og du kledde den!
      Ha en fin dag videre! 🙂

    54. De er veldig gira på telys der nede, pga mangel på stearin, så det burde du ta med! Det hadde vi med i tillegg til kulepenner, så kjøpte vi vannflasker og delte ut til alle barna i landsbyene vi var i. Det er stor glede!

    55. Folks reaksjoner på blått er helt sinnsyke, jeg snakker av erfaring! Jeg deltok i fjor i et ledertreningsprogram som avsluttet med en tradisjonell innsamlingsaksjon på en ungdomsfestival; vi som hadde deltatt skulle tradisjonen tro gjøre forskjellige ting etterhvert som pengene rullet inn; jeg for min del skulle farge håret blått dersom vi fikk inn mer enn 8500. De som var på festivalen syntes jo dette var kjempekult (og en smule gal, ettersom jeg i utgangspunktet hadde en veldig fin naturlig hårfarge). Tilbake på skolen var det et tema som ble tatt opp med en gang jeg var ute av rommet; jeg var visstnok helt desperat etter oppmerksomhet, og bare tragisk stygg. Ingen tenkte på å spørre hvorfor jeg dukket opp med blågrønt hår over helgen. Det så ikke så ille ut heller, om du spør meg!
      Bottomline er vel egentlig at jeg synes blått hår er kjempekult, og jeg synes det er tøft av deg å faktisk gå for det.

    56. Har også lyst il å ta dip-dye i håret. Gjerne blått. Men med rødt hår er det fryktelig vanskelig. Jeg kan ikke en gang farge håret med vanlig farge da det aldri blir slik jeg har lyst på med tanke på pigmentene i håret mitt overskrider alt.. Til og med bleking sitter ikke mer enn maks to måneder..

    57. Det er jo ingen diskusjoner rundt hårfargen din, folk sier jo at det kult – men at frisøren din har gjort en dårlig jobb. LESER DU SVARENE DU FÅR???

    58. du er sinnsykt awesome med blått hår!!!!! hadde vært så kult om du beholdt det en liten stund lenger enn en måned!

    59. du burde ikke ta sol rett før d skal til syden. Da er du mye mer mottakelig for UV fra sola og det skader huden din, i stede for å få gyllen brun farge. Det er mye høyere risiko for å få hudkreft hvis man tar sol før man skal ut i sola. Leste det på vg, men du bryr deg vel ikke om du får kreft eller ikke. Da får du bare mer oppmersomhet og det er jo noe du elsker. All PR er ikke god Pr….

    60. Kjøp masse kjærlighet på pinne, hvis det er lov å gi, litt flaut å ikke ha noe til alle hvis man tar med ting man kan spise 🙂

    61. Anbefaler deg å kjøpe kortstokk til dem! Vet om ei som var i et slikt land der barna ble så glad for å få spille kort :))

    62. Fargen er kul, men det er ikke en bra utført jobb. Overgangene fra det blonde til det blå er jo en helt bein kant? Huff og huff, du bør kanskje ta en prat med denne frisøren du snakker så fint om. Jeg hadde ikke sendt en av mine kunder ut døren med slike overganger.

    63. Har aldri vært noe fan av slike drastiske farger når det kommer til hår, men helt ærlig – du ser dødsbra ut! Du kledde virkelig den fargen og du ser (rett og slett) helt fantastisk ut!

    64. Hei!
      Takket være deg ska eg og ei veninne på Surfcamp i sommer og eg har begynt å leit etter bikini så eg lura på kor du har kjøpt bikinian? 🙂
      Hahah hørtes heilt greit creep ut, men må bære spørr! Prøva å finn nån freshe tell surfeferien;)

    65. HEJ PÅ ER UNDERBARA MÄNNISKOR!
      VILL NI VARA MED OCH GÖRA VÄRLDEN TILL EN LITEN BÄTTRE PLATS?
      JAG OCH TRE ANDRA BEDRIVER EN IDEELL ORGANISATION I UGANDA DÄR VI FRÄMST HJÄLPER UTSATTA BARN SOM VARIT MED OM MISSHANDEL, UTNYTTJANDE ETC.
      DELS TILL SKOLGÅNG MEN OCKSÅ OMSORG OCH KÄRLEK. VI HAR IDAG 23 BARN SOM GÅR I SKOLA OCH FÅR EN UTBILDNING.
      VI HAR INTE NÅGRA MELLANHÄNDER OCH EFTERSOM ORGANISATIONEN ÄR SÅ PASS LITEN SÅ GÖR VARJE KRONA SKILLNAD!
      KRAM
      LÄS MER:
      HEMSIDA: MWAMBIKE.DAGSDEBATT.SE
      FACEBOOK: https://www.facebook.com/MwambikeProjektet
      BANKGIRO: 182-3681

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg