endelig er jeg nominert

God valentinesday til alle mine lesere! ♥

Jeg personlig har aldri gjort noe spesielt på valentines day, og idag er ikke noe unntak. Skal være hjemme og pakke for imorgen og gjøre unna litt jobb . . Ikke noe spess med andre ord, er for å være helt ærlig litt deppa for hadde tenkt at denne dagen skulle bli noe helt annet for min del. Men jobb må komme først ser det ut til.. 

Men en litt gledelig nyhet har jeg da, iallfall for min egen del! Jeg har blitt nominert til årets personlige blogg på FINEST AWARDS i sverige, det er utrolig stort for meg! Bloggere jeg har lest i flere år er nominert i samme kategori, og det hadde betydd alt i verden for meg om dere stemmer på meg. Jeg vet ikke om jeg er såkalt “fortjent” til denne prisen, og det betyr så mye bare å være nomimert – men om dere vil stemme gjør dere det HER – bla ned på siden til dere ser ÅRETS PERSONLIGE BLOGG. I samme sleng kan dere gjerne fortelle meg hvorfor dere leser bloggen min, det blir jeg glad for å høre! 

 

54 kommentarer
    1. Leser bloggen din fordi den er ikke som alle andre blogger, du tør å komme med dine egne meninger, du står for det du sier, i tillegg virker du som en skikkelig herlig jente! Du virker så jordnær, tør å “provosere”, liksom har du lyst å gjøre noe, så gjør du det uten å bry deg om hva andre mener, elsker det!:) Også viser du at utseende betyr ingenting, uansett hvordan man ser ut, er man blond kan man likevel være smartere enn over halve norges befolkning.
      Stå på videre, du er virkelig en god person:)
      Får en stemme fra meg ihvertfall.
      Eneste jeg ikke liker er at jeg mest sannsynlig aldri får blir kjent med deg :/ haha<3

    2. Du er ærlig, åpen og spontan. Jeg vil beskrive bloggen din som en naken sannhet av virkeligheten, fantastisk. Jeg er 16, og jeg trenger virkelig et forbilde som deg. Håper denne kommentaren får deg til å smile, for det er du kjempefin når du gjør!
      Kleint, men sant. Ha en fin dag, stemmer selvfølgelig!!

    3. Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker måten du formulerer deg på. Du er så ekte og personlig. Det verste jeg vet er overfladiske bloggere som fremstiller seg som “perfekte”. Har du en dårlig dag, så sier du det, og det greit liksom. Er innom bloggen din flere ganger dalig fordi jeg blir like overrasket hver gang et nytt innlegg er postet. Du er så utrolig søt og pen, og jeg er en stoor fan av deg. Mitt største ønske hadde vert å møte deg engang!
      Klem <3

    4. Jeg elsker bloggen din, tror jeg er den største fansen din! har lest bloggen din i mange mange år nå, HVER DAG!
      Du har en veldig bra blogg, du blogger litt om alt, og dine persjonlige innlegg er så brae! Ååå kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker deg!
      <3

    5. Elsker, elsker, elsker virkelig bloggen din. Og deg ikke minst! Du har mye bra å komme med, å skrive om, og du står for såå mye bra, og så er du inspirerende på alle måter.

    6. Jeg leser bloggen din siden jeg synes du skriver mye bra og du er en interresant person. Du legger ut gode innlegg og jeg gleder meg når jeg skal lese dine innlegg.

    7. Jeg har lest bloggen din i noen år og du skulle bare visst hvor mye jeg ser opp til deg. Du er ælig og åpen om livet ditt, tankene dine, alt! Det er tøft gjort. Du skrive også kjempe bra og ikke minst om noe som er interessant eller betyr mye for deg og andre. I tillegg var du en stor grunn til at jeg er så engasjert i dyr og dyrevelferd.
      Folk kan si hva de vil, men du gjør virkelig en forskjell! Du tørr å si hva du mener, du tørr å være deg selv. Det er få av tingene jeg liker ved deg og hvorfor jeg leser om deg og livet ditt hver dag. :)<3

    8. Done (Y)
      Leser bloggen din fordi du er så åpen og personlig som gjør bloggen din spennende og interresang. Du er så flink til å dele av deg selv og du skriver utrolig godt, som gjør bloggen lett å lese 🙂 det er alltid spennende og se hva hva du har lagt ut når jeg ser et er noe nytt ute, og jeg føler også at du faktisk bryr eg om alle oss som leser det. Elsker virkelig bloggen din! Det er daglig rutin og titte innom flere ganger i løpet av dagen <3

    9. Nå skal du høre Sophie Elise!
      Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du er underholdene. Du er morsom og tørr og være deg selv. Du vet at du skiller deg ut blandt ditt nærmiljø og er selvironisk på det. Du gir så mye i bloggen og bryr deg så mye om leserne dine, samtidig som du er “like me or not, your choice”. Du liker også og provosere leserne dine til en viss grad, noe som får en til å tenkte mye.
      Selv bor jeg i London og alle i mitt nærmiljø er ganske like deg, så det er morsomt å se komentarerne om hvor provoserte folk kan bli.
      Når det kommer til hårfarge så syns jeg du burde ta noen lyselilla kalde striper i håret, en venninde av meg har det og det er såå fint.
      Selv om vi er som natt og dag i forhold til hvordan vi er som personer, digger jeg alt ved deg! Stå på <3

    10. Leser bloggen din rett og slett fordi den er avhengighetsskapende, på samme måte som man bare måå sjekke instagram, twitter osv. Gjennom tiden har jeg gått fra å himle med øynene når jeg leste bloggen, til å synes du er råkul 🙂
      Fikk btw ikke stemt, da man tydeligvis MÅTTE fylle inn e-posten for å vinne billetter til avstemmingen i SVERIGE. Det gidder jeg faktisk ikke, haha.
      Men jeg håper du vinner 🙂

    11. Jeg leser bloggen din for jeg liker deg som person, for du er mye mer enn det du ser ut som på utsiden og bloggen din er personlig og fin 🙂

    12. Jeg har vært fast leser av bloggen din utrolig lenge nå. Noen år tenker jeg, og grunnen til at jeg fortsatt er en fast leser av bloggen din må være at den skiller seg ut på en helt spesiell måte. Alle andre blogger er så like, føler at alle blogger om akkurat det samme, men når det kommer til bloggen din så er det så mye variert. Jeg liker spesielt godt de innleggene hvor du kommer med egne meninger, og jeg digger at du står for det du sier! Bloggen din er den eneste jeg leser fast hver eneste dag. De andre er jeg bare innom sånn av og til, så det er noe helt spesielt med deg og bloggen din (på en positiv måte såklart).
      Jeg har på en måte blitt så glad i deg og selvom jeg ikke kjenner deg så føler jeg alikevel at jeg kjenner deg. Du er unik, Sophie, og du er ei så fantastisk og omsorgsfull jente! Jeg liker det at du er litt “gal” og gjør litt spontane ting av og til, og det er sånn det skal være! Jeg digger forresten den hello kitty tattoveringa di i underleppa, det var drit kult!! Stå på med bloggingen din, nydelige Sophie! Du er rå 🙂

    13. Jeg leser bloggen di på grunn av du er ærlig og pynter ikke særlig på ting, det virker også som at du virkelig liker å blogge å ikke bare blogger for pengene, jeg liker det at du ikke har bloggen proppfull av annonser og blir betalt for innlegg. Jeg liker det at du viser forskjellige sider av deg ikke bare den “perfekte versjonen” som mange bloggere har lett for å gjør. Din blogg Sophie er den eneste jeg klikker innpå hver eneste dag, ellers leser jeg ikke blogger. På grunn av at viss det er noen som fortjener dette så er det du:)
      Stå på:)

    14. Jeg leser bloggen din fordi du er så lik meg på veldig mye.
      Fordi du er spennende.
      Fordi du fasinerer meg.
      Fordi du er så pen.
      Fordi du er så jævlig blond av og til.
      Fordi jeg elsker å se tankene “mine” i innleggene dine, jeg sier det, vi er helt like!
      Fordi du er jordnær på Sophie-måten, altså når du vil.
      Fordi du ikke legger skjul på vesentlige ting.
      Fordi du streber etter det perfekte, og samtidig innrømmer at du selv er langt fra perfekt.
      Fordi du er deilig, og jeg er misunnelig.
      Fordi du gir gode råd og tips.
      Fordi innleggene dine er 50/50 meningsfulle og morsomme.
      Fordi du formulerer deg bra, og har bra grammatikk (det er faktisk veldig viktig, selv om du skriver “lovt” når du mener å si “lov”)
      Jeg elsker deg, på en underlig, men fin måte!

    15. Leser bloggen din for jeg ser opp til deg og beundrer både motet, utseendet og meningene dine. Bloggen din er en del av hverdagen min faktisk. Har fulgt deg siden du startet og føler jeg kjenner deg litt? Du er så utrolig vakkee, smart og flink til å uttrykke deg.
      Ha en fin valentinsdag, Sophie. Husk at du er nydelig 🙂

    16. jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du er utrolig tøff som tør, og vil dele livet ditt med “oss”. dele ditt personlige, private liv, med de som kanskje tar i for mye når de slenger dritt.. jeg digger stilen din, som er litt sånn bimbo kind off, for du er virkelig ikke en bimbo! syntes det er herlig å se at folk er helt motsatte av hva du ser ut som. det aller beste er at du er en god person, og du er en person med sjel!

    17. Du tørr å stå for hvem du er, har dine egne meninger. Gir faen i hva andre sier om deg. Ser så ufattelig mye opp til deg. Du er en helt utrolig person:) elsker deg virkelig. Heldige foreldrene dine. Vil ha deg som venninne 😋

    18. Jeg stikker innom av og til fordi du er en søt person (sweet personlighet) fordi det er lett å like deg, etter at man ser deg på tv, samtidig som jeg blir littegrann bekymra noen ganger over at du lar andres meninger påvirke deg for mye. Det må være vannskelig å dele så mye av seg selv i ung alder.. kanskje jeg har litt morsfølelser for deg.. lol:) håper du tar vare på deg selv.. det som er på innsiden<3 Happy valentines til deg.

    19. Jeg har vært fast leser på bloggen din i 2 år nå. Du er tøff som alltid sier meningene dine og står for de. Liker også at du skriver mye om dyrevern fordi jeg også elsker dyr og er veldig opptatt av dyrenes rettigheter. Også er du veldig morsom, vakker og du bryr deg ikke om de negative tingene folk sier om deg . Jeg skal selfølgelig stemme på deg 🙂

    20. Æ les bloggen din fordet at du har vist mæ at man faktisk kan se bra ut samtidi som man brenn for ting (f.eks dyrevern, som æ åsså brenn for). Bloggen din skille sæ ut, å derfor les æ den! Du vise live sånn som det e og prøve ikke å fremstille dæ selv som perfekt og feilfri. Om du har en dårli dag, så skriv du det og det får mæ til å føle mæ som om æ ikke e aleina, og at det faktisk e muli at toppbloggera som leve “det perfekte liv”, e menneska og har både opptura og nedtura sånn som alle oss andre. Har vært fast lesar i 3 år, så det sir vel litt!
      Skal selvfølgeli stemme på dæ 🙂 Det fortjene du!

    21. Gratulerer!
      Jeg leser bloggen din fordi du er et godt forbilde for meg. Bloggen din er et godt forbilde. Jeg elsker stilen din, at du bruker extension, har silikon, restylane, bruker falske vipper og negler. Det gjør deg til DEG! Og jeg elsker det. Du er og har alt jeg vil ha, perfekt.
      Og hvordan blit håret ditt, har du funnet ut av det ennå?

    22. Jeg leser bloggen din fordi du er annerledes. Du tørr og stå frem som den du er og si meningene dine. Vennene mine kaller deg for stygge ting, men du er ett av mine største forbilder. Du aner ikke hvor inspirert jeg har blitt av deg. Det var en venninne som viste meg bloggen din, og de syntest du var veldig rar. Jeg fortsatte og lese bloggen fordi du var så interresant. Jeg syns du er superpen, og man skal ikke dømme etter førsteutrykk. Jeg har hatt lyst til og bli vegetarianer i 1 år nå, men foreldrene mine ble sure på meg når jeg sa det til dem. De sa at det bare var tull, og at mennesker trenger kjøtt. Jeg driter i hva de syns om meg, i har kuttet ut mye, men jeg trener veldig mye og jeg har jernmangel. Jeg blir slapp. De spurte meg hvor jeg har fått ideen av og jeg sa at jeg bare har tenkt. Men tusen takk for at du er den du er! Jeg må ha min daglige Sophie-dose. Jeg elsker deg, det du står for og alt du gjør. Skulle ønske jeg kunne møte deg, men sånne ting skjer aldri med meg. Fortsett med alt du gjør, jeg elsker deg Sophie Elise!!❤️ Du har min stemme! -ingrid❤️

    23. Jeg leser bloggen din fordi du er deg selv. Du ser kanskje ut som en dum barbie med store pupper, og lepper som en and. Men who cares? Du er deg selv. Du går slik DU vil. Det beundrer jeg!
      I tillegg skriver du bra, og om masse interessant. Til tross for at du “ser” dum ut, virker det som om du er en utrolig klok og reflektert jente! Stå på 😀

    24. Hei Sophie!
      Jeg leser egentlig bloggen din fordi jeg mener at det du skriver og snakker om er veldig interessant! Dessuten, er jeg også veldig enig i det meste du sier, blandt annet et av de nyeste innleggene dine, hvor du snakker om å ikke dømme folk pga utseende eller hva de liker å gjøre, det har ingen noenting med før de kjenner personen, kansje til å med ikke da med mindre dere er veldig gode venner! Uansett, du er veldig pen også;) Stemmer på deg! 🙂

    25. Jeg leser bloggen din fordi du står for det du sier og tørr å ha egne meninger som du står for. Du viser at det er innsiden som teller. Jeg set virkelig opp til deg og det du har gjort og hvordan du er! Jeg kunne sagt så mye bra om deg,en dessverre er jeg faktisk veldig dårlig til å ordlegge meg, haha. Jeg suger til å forklare.

    26. Ingrid: tusen takk <3 utrolikg koselig å høre, og når du blir eldre kommer sikkert foreldrene dine (forhåpentligvis til å tenke litt annerledes på saken når det kommer til vegetarianertankene dine. du er super, stor klem! og håper vi får møttes en dag.

    27. Marthe: Jeg har enda ikke funnet ut men har veldig lyst til farge nr 2 eller nr 5, eller nr 1.. haha! jeg må finne ut med frisøren når jeg kommer 🙂

    28. Jeg leser bloggen din fordi du er en helt fantastisk god jente virker det som, du er åpen og ikke minst – du er en smart person. Et fantastisk menneske som virkelig kjemper for dyrenes rettigheter, noe jeg også gjør. Du er et STORT forbilde for meg og takker deg flere tusen ganger for den gode innsatsen du gjør! <3

    29. Gratulerer så mye Sophie Elise vell fortjent! Jeg leser bloggen din fordi du inspirer meg til å kjempe mot målene mine, du inspirer meg til aldri å gi opp uanset hvor tungt ting kan være, uanset hvor mye motgang du opplever så tar du fullstendig knockout på folk som prøver å dra deg ned! Du viser gang på gang at du klarer å gjøre drømmene dine til virkelighet til tross alt du opplever, du er en stayer og en jernsjel som aldri gir seg før du er i mål! DET er noe jeg beundrer mest ved deg!!! ♥Selvførgelig skal jeg stemme på deg!!! ♥

    30. Jeg leser bloggen din fordi du er så mye mer enn folk tror. Jeg selv var skeptisk for noen år siden før jeg leste første innlegget. Du motbeviste førsteinntrykket jeg hadde fått.
      Det første er at du alltid står for hva du gjør. Du endrer ikke plutselig mening og benekter ting slik som visse andre bloggere. Du begrunner og ting du Gjør utrolig bra.
      Du virker som ei helt herlig jente som er både nydelig, smart, inspirerende og reflektert. Din blogg er den eneste jeg virkelig må lese hver dag.

    31. Jeg har stemt på deg!! Jeg leser bloggen din fordi du er jordnær og en utrolig smart jente. og ikke glem vakker! Du er utrolig vakker 🙂

    32. Jeg er egntlig veeldig forskjellig fra deg, jeg har helt forskjellig stil og er ikke så veldig rosa for å si det sånn. Men jeg synes bloggen din er veldig interesang,og er det ne jeg hater er det når folk skal dømme sånn uten å kjenne personen. Jeg synes bloggen din er veldig bra, jeg liker veldig godt å lese inleggene dine, kansje fordi du er så forskjellig fra meg og at jeg ofte får en litt annen menig på ting etter å lese dine inlegg. Jeg synes du skriver bra og jeg synes du er en av de få rosabloggerne som ikke prøver å få alt til å virke helt perfekt, og selv om du er kjempe pen og har helt perfekt kropp etter min mening så er du en av de mest personlige bloggen jeg leser og du virker så “menneskelig” og skriver om ting som er ganske så viktige og ikke baare om hva d pier og hvor mye du trener og sånn. Stå på! Du skal ivertfall få min temme 🙂

    33. Jeg leser bloggen din fordi det er interessant å få med seg livet ditt i en rosa liten boble med opperasjoner og slikt 🙂

    34. Gratulerer ! Jeg skal så klart stemme på deg 😀 Jeg leser bloggen din fordi jeg liker DEG , selv om jeg vet at jeg bare får sett en liten del på bloggen 🙂 Syntes det er tøft at du er deg selv , jeg liker mennesker som er seg selv og som ikke er som alle andre . Også er du en liten søt , rosa jente og jeg syntes det er gøy å lese om livet ditt 😀 Du er ærlig og åpen og gir masse av deg selv med varierte innlegg . Også har du en helt annen måte å skrive innlegg på en alle andre , for selv om du ikke blogger så kjempe mye så oppdaterer du oss på det meste ved å skrive innlegg som handler om 10 forskjellige ting på en gang ;P hehe . Lykke til ! Du har min stemme 🙂

    35. Fordi du skiller deg ut, samtidig som du er en typisk rosablogger. Du er reflektert, har egne meninger, viser at alt ordner seg til slutt, er ærlig og ikke overfladisk, men viktigst av er det fordi du bruker bloggen og makten du har til å gjøre en forskjell her i verden, og i tillegg til dette er dur dyre- og miljøvernsaktivist, som jeg anser som hovedgrunnen min.

    36. Hei, Sophie!
      Jeg må først innrømme at jeg suger i å kommentere på blogger, fordi jeg føler at selv om jeg kommenterer, sjå gjør det ingen forskjell uansett. Jeg vil nå skrive her hvorfor jeg leser akkurat din blogg, flere ganger om dagen. Jeg elsker at du er så ærlig, du legger ting frem som de er, og du prøver ikke å fremstille deg selv perfekt. Du fremstiller deg selv som du faktisk er, og jeg elsker det! Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle var like, og ingen turte å skille seg ut? Hvorfor gidder folk å rakke ned på andre, bare fordi de faktisk tør å være seg selv? Jeg elsker deg og det du står for! Jeg elsker at du er så ærlig, og at du ikke legger en fasade over ting. Stå på, du har den beste bloggen av alle jeg leser! Og det er ganske mange 😉
      <3 Elina

    37. Du er så ekte tvers gjennom! også ser jeg mye av meg selv i deg, du er voksen, men allikevel tuller du og har det gøy. også utsende messig, jeg og er blond, elsker sminke, extensions, store pupper, rumpe OG FARGEN ROSA!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg