new in

reklamelenker NELLY 

Jeg har endelig lært meg noe jeg har prøvd på leeenge. Som noen av dere kanskje vet har jeg sykdommen essensiel tremor som gjør finmonorikk ekstremt vanskelig for meg – ting som å få en trå gjennom ett nåløye kan jeg bare glemme, haha. Jeg har nå iallfall lært meg å markere nesa og kinnbeiner ne ved hjelp av highlighting og contouring, og er utrolig fornøyd! Derfor ser altså sminkingen min litt annerledes ut nå for tiden. Riktignok bruker jeg ekstremt lang tid på dette og må feile og prøve igjen hver gang, er ikke alltid like greit å ha skjelvinger i hendene. .  Men men. Har også begynt med lilla leppestift av alle ting, fikk lyst til å prøve noe nytt. Ser det bra ut? 

Uansett. Hentet en pakke fra nelly på posten idag, er fornøyd med alt som vanlig. Spesielt undertøyet!

Som dere sikkert har fått med dere elsker jeg dyremønster, og da spesielt leopard. Da jeg fant denne kjolen på nelly måtte jeg bare ha den, for en annen stor favoritt for meg er nemlig dyp utringning i ryggen! Den koster 299 kr og kan kjøpes HER. Den passer meg perfekt i XS. 

 

Når jeg kjøper undertøy på nelly tar jeg alltid størst mulig cup til minst mulig omkrets, så denne gangen ble det 70D. Den er nok litt for liten i cupen, men det går uansett greit å ha den på – den var jo så fin! Elsker at det er litt bling på den, når jeg står i lyset så skinner nesten undertøyet, hehe. BH kan kjøpes HER, og underdel kan kjøpes HER

Denne toppen har jeg i både hvit og svart fra tidligere, jeg elsker den! Den er så enkel og behagelig, men samtidig veldig feminin. Blå er også en perfekt farge for meg som har blondt hår og blå øyne! I tillegg passer den til alle plagg.  HER kan den kjøpes. 

Dette er muligens første gang dere ser meg i ordentlige jeans? Hehe, jeg tror ikke jeg har brukt slike på flere år. For litt siden etterlyste jeg jo noen nye buksemerker jeg kunne kjøpe, og ett par av dere anbefalte meg nelly trend. Og jeg ble veldig fornøyd! Som vanlig tar jeg alltid den minste størrelsen. Billig og bra! HER kan den kjøpes 


119 kommentarer
    1. Hvorfor drar du alltid inn kjoler og sånt ved midjen? Altså at du har hånda bak og strammer kjolen? Kan du ikke bare vise klærne som de er?

    2. Du bruker alt for mørkt pudder! Og ikke minst feil farge, contouring handler om å lage skygger, en illusjon om å ha tynnere ansikt. IKKE om å se ut som man har dratt en malingskost i fjeset. Higlightinga er litt på feil plasser, men det ser ikke ille ut.

    3. DU ER SÅÅÅ FIN!
      Vil bare fortelle at skjelvinger i hendene, det har jeg og, troor ikke jeg har det samme som deg for er kun skjelving, får igjennom tråd i en nål – etter mye om og men selvfølgelig. Men føler med deg! Har du forresten dårlig opplevelser med dette? Det har jeg, var folk som var totalt overbevist om at jeg hadde parkinson og alt – veldig kult å få høre det som 9ende klassing. Hhaha!
      Hadde gitt mye for å få kroppen din.. Gosh! Du er hot – hah hørtes veldig lesbisk ut men er ikke det, men du ser bare råbra ut!
      Sees på Hove!

    4. Likte godt klærne, og måten du har sminka deg på. Syns at når man har en så knæsj leppestift at man burde ha litt mindre å øynene.
      Men du er alltid kjempe fin, Sophie!

    5. Heiheii Sophie 🙂 ! du er så skjønn..
      Veldig fine innkjøp – likte utrolig godt kjolen og den blåe toppen 😀 nydelig!
      Du er jo kjempe god til å sminke deg – jeg suger, haha … Men øvelse gjør mester, du har skjønt det!! 🙂
      Håper du får en fin tirsdag videre, stooor klem til deg <3

    6. kan du skrive et innlegg om hvoran du har fått den kroppen du har nå ! Er mesundelig til 1000 ! Hva trener/ trente du, og hvor ofte ? gode tipst på måltider ?

    7. Likte leppestiften, men konturingen så ikke helt perfekt ut…
      Uansett, kroppen din er syk!<3 Digger bloggingen, spesielt at du alltid har postet et innlegg hver gang jeg sjekker den ut.
      Du ser faktisk ganske sexy ut i jeans haha!
      Hvor kan jeg se ''Bloggerne''?

    8. jeg skjønner ikke hvordan bildene du legger ut blir så himla dårlige. Jeg vet du har godt kamerautstyr osv, så jeg begynner å lure på om det er pcen min som ødelegger bildene dine. På alle andre blogger er bildene lyse og man ser detaljer. Dine bilder er utrolig skurrete, er det bare jeg som har det sånn?

    9. Enig med Gudrun Marie, skriv et innlegg om hvordan du har den kroppen! om du har spiseforstyrrelser, hvorfor, hvor mye du spiser (kcal) osv.. ! 😀

    10. Like på Siljes kommentar, hahah. Forresten er sminken din ganske nær perfekt i pannen din Du burde ikke dra linjen så langt inn på kinnene dine, fordi det kan se ut som du har sminket deg som en pen utgave av the joker. Linjen burde stoppe omtrent midt på kinnet ditt, og husk å blend!!

    11. Herregud du må jo smudge ut sminken du bruker da. Poenget med å contouring er jo at det skal se naturlig ut. Altså som svake skygger, ikke som om noen har tegnet seg på nesen med brun tusj.

    12. å herre for en kropp!!! 8D
      kanskje du kan vise hvordan du gjør det, eller hvilket filmer du så? <3 <3

    13. Synes sminken du har prøvd ut i det siste ser kjempebra ut. 🙂 Mer voksen og veldig, veldig pen. Spesielt når du bruker en gullligende øyenskygge.
      Den lilla leppestiften er jeg ikke helt sikker på, mulig det så litt ekstra harry ut til leopardkjolen. 😛 Kanskje bruke leppestiften og kjolen hver for seg

    14. Skyggelegging i ansiktet kan gjøre underverker, men ser du har smudget strekene på nesa alt for lite. Vet ikke om du ser det selv, hvis ikke vil jeg anbefale deg å begynne med linser. Vet du har skrevet før at du har veldig dårlig syn, tror det var nærsynt? Og da er det spesielt vanskelig å få skyggelegging og highlighting bra, siden alt ser blurry og dermed ferdigsmudget ut pga synet. Evt sørge for å sminke deg i dagslys, sett speilet i vinduet f.eks (:

    15. Ikke trekk inn magen på “nakenbilder” .. man ser jo stor forskjell på magen din på bilder med og uten klær 😉

    16. Sminken din ser så bra ut!! 🙂
      Mye fine klær, må se litt på Nelly selv nå tror jeg, tihii 😀

    17. Jeg har også essensiel tremor. Å tre tråd i nåløyet, er som å finne nåla i høystakken! Til tider slik at man knapt klarer å holde en blyant og skrive ordentlig! Jeg fikk resept på medisiner som heter Inderal 40mg av legen min, tar de når det er verst, og funker som bare det! Bare en anbefaling, få legen din til å gi deg det! 😀

    18. Hvilke produkter bruker du til highlighting og countoring? (Vet ikke helt hvordan det skrives) kan du eventuelt lage et innlegg om det? Eller sminke-rutinene dine generelt? Elsker kjolen, forresten! 😀

    19. Den sminketeknikken er akurat den samme som Valeria Lukyanova bruker for å få mindre nese:D har du også sett på make up videoene hennes? Du kledde det veldig godt hvertfall, du har fått så fin nese som du burde være stolt over ♥ leopardkjolen er rålekker, elsker dyremønster er jo stilfullt og elegant og samtidig tøft! ♥ Digger stilen din Sophie! 😀 Godt å se du har det bedre idag 🙂

    20. Utrolig fint alt sammen! Spesielt kjolen og buksa, du som har så fine former 🙂
      Elsker dyremønster selv, leopard og sebra er favoritten!

    21. Det er vel derfor de falske øyenvippene dine er litt rare noen ganger? Er det ikke veldig slitsomt å sette de på når man skjelver sånn? Skjelver du alltid eller bare noen gang?

    22. Åå, du er så vakker! Synes at du har et utrolig pent utseende, og det virker som at du har en utrolig fin personlighet også!
      Har du vært i London? Hvis du har, kan du lage en london guide da med steder man må innom?
      Og kan du lage en sminkevideo/ step for step bilder av den nye sminken din? Utrolig fint!

    23. Så fin du var og fine innkjøp! 🙂
      Kommenterte jo her på søndag at sumoen min ikke fungerte, men nå er det i orden igjen. Må si jeg kjenner meg veldig igjen med det du snakket om når du gråt i den episoden. Håper du har det bra nå :))

    24. Du er jo selvfølgelig alltid nydelig, men når du tar sånn kontur på nesa, så burde du prøve å duse det litt mer ut, sånn at det ikke ser ut som en strek, men en skygge. 🙂 Ikke misforstå, du ble veldig fin, men bare et lite tips! Jeg prøver det på meg selv innimellom, men jeg tar bare en fluffy øyenskyggekost og tar litt solpudder og legger på siden da. 🙂 Jeg vet ikke hvordan du har gjort det her, men går jo an å prøve seg frem!

    25. Kan også anbefale Dr. Denim Solitaire! Kjennes ikke ut som man har på seg bukse, i tillegg til at man får fantastisk figur i den 🙂

    26. Du bør bruke en annen farge enn rosa på leppene, prøv mørke rød eller rød. Rosa så litt trashy ut.

    27. Så nydelig du er!
      Kunne du tenke deg å lage et sminke innlegg? Trenger jo ikke å være video hvis du føler deg ukomfortabel med det? Klem!

    28. Alt var veldig fint, bortsett fra leppestiften.. Er ikke såå fan av lilla leppestift, man kan fort se ganske blek ut av det 🙂

    29. Hei 🙂
      Vil egentlig bare si at jeg syns du er ei tøff jente jeg, kjenner jeg blir lei meg når jeg leser unødvenige kommentarer fra andre litt lengre opp her. Jeg er en 2-barnsmor på 30 år (..føles som 25) som er innom bloggen din av og til, syns du er ei søt og herlig jente som får ufattelig mye pepper for alt og ingenting. Hva gjør disse menneskene inne på bloggen din hvis de ikke liker deg? Akkurat det fatter jeg ikke, har de ikke noe positivt å skrive så kan de jammen drite i å skrive noe! Sånn da fikk jeg igrunn skrevet det jeg har tenkt på en stund 😉 Stå på, ikke la teite kommentarer knekke deg..Husk heller på de positive fine meldingene du får <3 Hilsen meg.

    30. du ser så fantastisk ut for tiden Sophie ! virkelig smashing med den leppestiften 🙂 jeg digget den ! du kler det 😉

    31. Kjempe fin kjole og kjempe fin sminke. Jeg har hatt veldig lyst å lære meg å sminke meg fint med konturene, kunne du laget et innlegg med poduktene du bruker eller en sminkevideo?

    32. Er dere domme eller dere sitter og skriver hat kommentarer å prøver å få henne til og miste selvtilliten, vet dere va dere kan bare drit å dra hun bestemmer selv hva hun skal ha i fjeset elle hva hun skal ha på seg å hun er perfekt som hun er men ingen av dere kjønner at dere er jo inn på bloggen hennes og følgermed mens dere skriver hat kommentarer dere er bare misunnelig så ikke noe vits, dere blir aldri like fine som henne!!!

    33. Syntes egentlig slike kjoler er litt trailertrash, men med en slik kropp som din så den skikkelig sexy ut! Heldig du 🙂
      Angående sminken – alt handler om blending. Blending kan så og si få det meste til å se 100000 ganger bedre ut, både når det gjelder contouring, highlighting, lepper og øyesminke. Merker at sminken på øynene dine har veldig markerte “streker”. Om du hadde blendet sminken bedre ut, spesielt rundt “kantene”, hadde du fått et mye penere og mer “soft” resultat. Blendingsbrushen til Sigma, tror jeg har E40, er noe av det beste jeg har innvestert i innen sminkekoster. Nydelig blending!

    34. Hei!
      Jeg kommenterer egentlig aldri blogger. Kanskje mest fordi jeg syntes det er ufint å skulle kommentere på andre sitt liv og utseende. Men jeg skal gjøre et unntak i dag. Vet ikke helt hvorfor egentllig. Men jeg syntes du virker som ei herlig jente, og jeg tror du skjønner hvor jeg vil henn med kommentaren min, uten å ta det som en negativ ting. Som sagt, jeg syntes du virker som ei herlig jente, og jeg beundrer virkelig hvor modig du er. Tenk da, å tørre å legge ut så mye av seg selv på nettet, selv om du vet at du kommer til å få mye stygge kommentarer. Det har aldri jeg turt, kanskje derfor jeg aldri kommenterer heller.
      Det jeg egentlig ville si var at jeg syntes du er mye finere uten all den sminken, ikke det at du bruker så mye. Og jeg har fått for meg, av en eller annen merkelig grunn at du kanskje gjør det mer for andre, enn for deg selv? Er hvertfall det jeg har fått inntrykk av, men kan hende jeg har oppfattet det helt feil. Jeg syntes at du er helt nydelig når du bruker lite sminke, og kunne ha gjort alt for å ha sett slik ut naturlig selv, hehe. Vet ikke helt hva jeg ville oppnå med denne kommentaren. Men prøver hvertfall og si til deg at jeg syntes du er kjempefin som du er, og du trenger ikke å konture ansiktet ditt, etter min mening. Jeg prøver kanskje også å få deg til å tenke litt gjennom hvem du gjør det for, syntes du at du er finest med mye sminke, eller tror du at andre folk syntes det? Jeg tror egentlig at du er kjepetøff og gjør det du selv vil, men vet selv at noen ganger er det lett å bare følge strømmen litt. hehe.
      Vet dette ble en lang kommentar, og blir imponert hvis du faktisk orker å lese hele, med tanke på alle kommentarene du får daglig!

    35. Anonym: Hei! Jeg skjønner godt hva du mener, og takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! 🙂

      Jeg gjør det fordi jeg synes det er gøy å eksperimentere og prøve nye ting med sminke. Får ett lite “kick” når jeg får til! 🙂

      Klem!

    36. Hadde veldig lyst til å se undertøyet du kjøpte, men ikke foran dåsa de… tro det eller ei, men ikke alle har lyst til å se på deg i undertøy!

    37. elsker contouring! vanskelig den streken fra brynene til nesetippen, skyggegreia, men føler du fikk det litt til

    38. Ville bare slenge inn en liten kommentar og si FY FADER FOR EN KROPP! Og for å ikke snakke om den nye hårfargen din, den kledde deg kjempe godt! 🙂

    39. Undertøyet var veldig pent =) elsker girlygrl undertøy =) men for å være ærlig, så lepestiften absolutt ikke bra ut på deg. Viss du vil prøve en annerledes farge, hva med en mer ferskentonet? =)

    40. veldig fine klær 🙂
      men hvorfor må du alltid presisere at du bruker xs, haha? det er vel en helt normal størrelse som mange jenter bruker 🙂

    41. Fordi at Sophie tror det er fint å ha en kropp som er mest mulig lik en 11-åring sin, bare med størst mulig silikonpupper, Anna. Viktig å presisere at man bruke minst mulig vettu, man må jo for all del ikke få folk til å tro at man bruker noe så stort som S når man er 19! :s
      Er veldig glad i leopardmønster selv så lenge det er begrenset. Kjolen så litt trailertrashy ut for min del, men den satt veldig fint på deg! Men du trenger ikke stramme kjolen bak med hendene som du ofte gjør på bildet. Det er veldig unødvendig ettersom vi vet at du er veldig, veldig tynn fra før, og i tillegg ser det ut som et litt desperat forsøk på å vise enda mer kropp enn nødvendig.
      Og som flere over her har sagt…blend, blend og blend litt mer. Da ser du ikke linjer og harde kanter som ikke skal være der og får et mye finere og mer naturlig resultat 🙂

    42. Drit fine klær!
      Jeg bare lurte på om du kunne ha et sånt blogg innlegg der hvor du skriver om foreksempel hvilke treningsøvelser osv… du gjør for å få den kroppen du har. Hvis du i det hele tatt gjør noen treningsøvelser, da. Digger bloggen din!

    43. Man ser jo alle at du ikke blondt hår, du har et fake hår på hode som er blondt og ditt eget er brunt me lyse striper! Så vær så grei å ikke skriv at du har blondt hår for om du sammenligner ditt hår med rannveig sitt så er det LANGT ifra blondt!

    44. Synes bare du blir finere og finere! Behold det blonde håret, det kler deg mye bedre, både utseendemessig og som person.
      Btw person over, det er kanskje vanskelig å forstå det, men det finnes faktisk mørkere varianter av fargen blond enn den Rannveig har, betyr ikke at hun er mere blond, men heller mer lys enn Sophie. regner med du ikke er frisør 😉

    45. Tror du må øve deg en del på å sette på løsvipper. Ser virkelig stygt ut. Stikker veldig ut innerst ved øyet. IKKE PENT

    46. Du kler virkelig å sminke deg slik! Har utrolig nok aldri fått med meg at du har den sykdommen, til tross for at jeg har lest bloggen i flere år?? Men synes ihvertfall skikkelig synd på deg, fordi tanten min har det samme, og det virker så irriterende til tider..

    47. Fikk du ikke redigert bildene litt mer? Det er så syykt hvor forskjellig du ser ut på bildene påbloggen og i virkeligheten.

    48. Halla Sophieelise! Du er digg!
      Håper du aldri gidder å bry deg om de negative komentarene her inne.. Hvorfor skal du.
      Sminketips, usansett om du tar det eller ikke. Du burde blende mere, så man ikke ser sterke linjer. Kanskje compact powder? Ser sterke linjer både på nesa og i øyenskyggen. Om du blender med en kost eller svamp blir det utrolig fint!

    49. Herlighet for en STUNNING kropp du har, å det fikk den nye kjolen din virkelig frem !! Bare å kjøpe flere ”ordentlige” jeans for denne satt helt perfekt på deg. Du er virkelig bare helt nydelig Sophie! (: <3<3

    50. Vet du hva jeg digger med deg og bloggen din? Du kan legge ut bilder som dette, som noen kanskje ser på som vulgært og upassende, kanskje også oppmerksomhetskyt. Men så kan du slå til med et knall innlegg neste gang som viser at du har mer en luft og glitter mellom ørene.
      Du skriver utrolig bra! God underholdning, tankevekkere, inspirasjon og motivasjon. Det er det som gjør bloggen din fantastisk 🙂 Jeg blir så oppgitt når folk her inne på bloggen din kun kommenterer på denne type innlegg og da gjerne stygge ting, mens når du skriver noe som krever innsikt, tankegang og refleksjon da skal de late som de ikke ser det, for sånne uttalelser kan jo ikke noen som ser ut som du gjør komme med? Vet du hva. Er det bare mindre pene mennesker som har lov til å være smarte? Neppe.
      Gleder meg til å lese nye innlegg fra deg hver gang jeg er innom!

    51. La ho nu stram den fuckings kjoln om ho vil..!? Guuud kor mye piss som ”plage” folk me kvært -.-‘
      Sophie du ser smashing ut !;)

    52. HAHA, nå har jeg akkuratt lest et utvalg av kommentarene over(hvor mesteparten er patetiske og mest sannsynlig kvinner i 40årene med mann og barn som ikke har noe bedre å gjøre med det småe de tror de har mellom ørene enn å kommentere her)
      Jeg kommenterer så å si aldri på blogger, men nå måtte jeg! Du ser helt smashing ut, har ikke sett en så fin glød over deg på lenge å det virker iallefall som du er på en plass i livet hvor du føler deg bra med deg selv, å det håper jeg! Stå på sophie, du er en veldig smart og reflektert jente ikke la noen trekke deg ned!

    53. Wow! Her var du skikkelig flott. Du ser utrolig mye friskere, gladere og ikke minst mer VOKSEN ut. Denne klesstilen og sminken kledde deg virkelig 🙂

    54. Til alle dere som skriver stygge kommentarer når dere skriver “så stygg sminke” ” du er stygg” “blir kvalm av deg” når dere skriver en sånn kommentar tror jeg dere rett og slett er sjalu fordi om dere virkelig synst hun var dei tingene hadde dere sett på bildene da? Hadde dere i det hele tatt stikket innom bloggen??? Tenk dere om;-)
      PS: du er utrolig PEN Sophie Elise!<3

    55. Synes det var for få av undertøysbildene + at man bare så fra siden :/
      Bør ta bilder fra alle retninger

    56. Så godt å se at du også har “short girl problems” 😀 buksene er alltid litt for lange i beina, med mindre man har så liten rumpe at man kan handle i barneavdelinger.

    57. Hei snuppa. Du er flink, og jeg har ikke tenkt til å rakke ned på deg. Allikevel vil jeg be deg om og ikke nevne hvilke størrelse du bruker i klær. Det at du hele tiden skal få fram at du bruker den minste størrelsen er med på å ødelegge kropsidealet. Klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg